2020-08-24 09:01:59, hétfő
|
|
|
Hozzávalók 4 személyre:
500 gr Soós kagylótészta
400 gr kovászos uborka
150 gr cheddar sajt
3 szál angol zeller
2 pohár tejföl (vagy joghurt) (400 ml)
1 nagy csokor friss kapor
ízlés szerint só, bors
A tésztát sós vízben al dentére főzzük, leszűrjük, kevés olajjal összeforgatva
hűlni hagyjuk. A kovászos uborkát és a cheddar sajtot kis kockákra, az angol
zellert pedig vékony szeletekre vágjuk, egy nagy tálba szórjuk. Hozzáadjuk a
kihűlt tésztát, a tejfölt és a finomra vágott kaprot. Sózzuk, borsozzuk, az
egészet alaposan átforgatjuk. Tálalásig hűtőben tartjuk.
|
|
|
0 komment
, kategória: Gasztronómia 1. |
|
|
|