Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Európai Uniós gazdaságélénkítés: Görögországban 12-32%-os ke
  2012-03-01 23:00:43, csütörtök
 
  Európai Uniós gazdaságélénkítés: Görögországban 12-32%-os keresetcsökkenés az IMF alku feltétele

A parlament kedden jóváhagyta az új megszorító intézkedéseket, az IMF feltételeinek megfelelően Görögországban csökken a minimálbér és a nyugdíjakat is megnyirbálják. A parlamenti politikusok nemzeti egységre hivatkoznak és arra, hogy "megbízhatóságot kell felmutatni" a nemzetközi hitelezők felé. Az általános minimálbért 22%-kal csökkentik, de 25 évnél fiatalabbak számára a minimálbér nem ennyivel, hanem 32%-kal lesz kevesebb. 12%-kal lefaragták a nyugdíjakat is, a kiegészítő nyugdíjakat 30%-kal, így nyugodtan kijelenthető, hogy a görög társadalom többségének kell fizetnie az IMF-alku árát.

Ez a gazdaságélénkítés európai uniós stílusban. Ugyanis a hivatalos magyarázat szerint azért veszik el több millió ember fizetésének majdnem a negyedét, 25 év alattiaknak pedig a harmadát (!), mert ettől várják, hogy a jelenleg 21%-os munkanélküliség majd 10% alá csökken. Ezt látván nehéz eldönteni, hogy ez valamiféle groteszk humor vagy nyílt megalázás, amit már szinte akadály nélkül a nép arcába vághatnak, vagy tényleg ennyire hülyék.

A minimálbér csökkentése miatt ugyanis a vállalatok nem hogy hatékonyabban tudnának működni, de amit nyernek a tömeges fizetéscsökkentéseken, annak sokszorosát veszítik el a vásárlóerő további rohamszerű csökkenésén. Az elmúlt két év szinte kiirtotta a kis- és középvállalkozásokat, ez az egy év majd bedönti a nagyvállalatokat a vásárlóerő drasztikus csökkenésével. Ilyen körülmények közt csak azok a vállalatok fognak fennmaradni, amelyek külföldi forrásból ellensúlyozni tudják a görög vásárlóerő csökkenést, vagyis a multinacionális jellegűek. A hazai cégeket egyszerűen kitakarítják ezekkel az intézkedésekkel.

A maradék görög gazdaság lenullázását a szavazáson megjelent parlamenti politikusok közül 202 támogatta, 80 ellenezte. Egy pedig nem tudott mit kezdeni a helyzettel.

Fenyvesi Áron - Jövőnk.info
2012. február 29.

http://jovonk.info/2012/02/29/europai-unios-gazdasagelenkites-gorogorszagban-12-3 2-os-keresetcsokkenes-az-imf-alku-felt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A szír kormányellenes lázadók Izrael barátai
  2012-03-01 22:27:19, csütörtök
 
  A szír kormányellenes lázadók Izrael barátai

Az izraeli Knesszet egyik munkáspárti képviselője, Isaac Herzog szerdán, a Ynet hírügynökségnek adott nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy Szíria kormánya ellen lázadó erők kifejezték óhajukat aziránt, hogy barátságot építsenek a zsidó rezsimmel Báshár al Ásszád elnök bukása esetén.

Herzog azt nyilatkozta, hogy a lázadók ,,békét óhajtanak Izraellel" és hogy a hivatkozott csoport Szíria lázadóin belül a fő irányvonalat képviselik.

Már tavaly Washingtonban tartott egy megbeszélést az izraeli politikus úgynevezett ,,szíriai menekültekkel". A rendezvényen úgy fogalmazott, ,,az Ásszád-éra bukása után van esély a pozitív kétoldali folyamatokra".

Néhány nappal a Herzog nyilatkozat előtt február 20-án a szír elnök kijelentette, hogy ,,bizonyos idegen országok" fokozzák a belső zavargásokat ,,a kormány ellen harcoló fegyveres terrorista csoportok támogatásával, ellátásával".

Bartha László - Jövőnk.info
2012. március 01.

http://jovonk.info/2012/03/01/szir-kormanyellenes-lazadok-izrael-baratai
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
EP képviselő: Nem a maguk dolga!
  2012-03-01 22:25:55, csütörtök
 
  EP képviselő: Nem a maguk dolga!
Dátum: 2012. March 01. Thursday, 19:41

EU-val kapcsolatos hírek, cikkek


Egy német tévés stáb, forgatási engedéllyel az Európai Parlamentben arról próbálta megkérdezni a képviselőket, hogy reggel hétórakor történő regisztráláskor miért bőröndökkel mennek aláírni. A következmény: kidobták őket.



Kedves Olvasó!

Próbálja megtippelni, hogy egy EP képviselő havi nettó jövedelme mennyit érhet el euróban?

2 000 euró,

5 000 euró

10 000 euró

15 000 euró

20 000 euró

Ha nem sikerült eltalálnia, akkor Ön jelentős értékválságban szenved és fogalma sincs a társadalmi hasznosság mibenlétéről.

Arra kérném azokat, akik a legközelebb és legtávolabb voltak a tippjeikkel a valóságtól, azok írják meg véleményüket az alábbi email címre: ta@szmm.hu , amit moderálást követően (bocsi, de ...) közzé teszünk névvel, vagy név nélkül, ahogy a kommentelő kívánja.

Csak megjegyzem, hogy egyes hazaáruló EP képviselőinknek is ennyi lehet a havi júdáspénze.


Jó szórakozást a filmhez!

http://www.youtube.com/watch?v=p23OBQNvJuc&feature=colike

(A német RTL 2008-as riportja a költségtérítéssel visszaélő EP képviselőkről párnapja került fel a Youtube-ra.)

Takács András

http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4642
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kormány egyre nehezebb helyzetbe hozza a vállalkozásokat
  2012-03-01 21:44:21, csütörtök
 
  A kormány egyre nehezebb helyzetbe hozza a vállalkozásokat
2012, március 1 - 11:41


Adócsökkentésről beszél a kormány, miközben jelentős mértékben emeli az alacsonyabb jövedelmi kategóriákban dolgozók adóterhelését - mondta el mai sajtótájékoztatóján Volner János, a Jobbik szakpolitikusa.

Volner JánosA kormány úgy beszél a vállalkozók adminisztrációs terheinek csökkentéséről, hogy eközben újabb, a vállalkozások számára bizonytalan végkimenetelű adminisztrációs feladatot ró az adórendszerhez kapcsolódóan rájuk, hiszen ezután pályázniuk kell azért, hogy ne nőjenek tovább a terheik és ne csökkenjen a náluk dolgozó magyar emberek havi fizetése - tette hozzá a képviselő.

Volner János szerint látható, hogy a kormány egyre nehezebb helyzetbe hozza az általa - szavak szintjén legalábbis - olyannyira támogatott vállalkozásokat. A képviselő szerint tartani kell attól is, hogy a csődközeli helyzet miatt a vállalkozások létszámot fognak csökkenteni, az adóterhek miatt tehát egyre kevesebb embernek lesz munkája.

Mivel a parlament csak márciusban fogadhatja el a bérkompenzációról szóló törvényjavaslatot, ezért legelőbb csak júniusban lehet érvényesíteni az 5 százalékos kompenzációt. A politikus szerint így a kormány a saját maga hozott adóintézkedéseket is csak öt hónapos késedelemmel fogja kompenzálni.

A 21 milliárd forintos pályázati forrás Volner János szerint szánalmasan kevés a bérkompenzáció végrehajtására, hiszen az alacsony jövedelműeknél ezt többszörösen meghaladó mértékű lesz a keresetcsökkenés - tette hozzá.

Csak azokat a cégeket tudják támogatni, amelyek az összes dolgozójuk esetében teljesítik a kompenzációt. A képviselő szerint ezzel nagyon sok, nehéz helyzetben lévő vállalkozást kizárnak a bérkompenzációra jogosultak köréből, tovább nehezítve ezen vállalkozások egyébként sem rózsás helyzetét.

A Jobbik ezért továbbra is a többkulcsos szja-t tartja a megfelelő adófajtának, hiszen ebben az esetben nem kellene plusz adminisztrációs terheket róni a vállalkozásokra. A Jobbik azt kéri a kormánytól, hogy vonja vissza ezt a várakozásokat nem teljesítő, káros egykulcsos adót, és térjen vissza a progresszív adózásra - zárta sajtótájékoztatóját Volner János, a Jobbik gazdasági szakpolitikusa.

BB - barikad.hu

http://barikad.hu/a_kormany_egyre_nehezebb_helyzetbe_hozza_a_vallalkozasokat-2012 0301
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy öreg néni csoszog az utcán két kezében két szatyorral..
  2012-03-01 17:20:05, csütörtök
 
  Egy öreg néni csoszog az utcán két kezében két szatyorral..
Az egyik lyukas, és néhány lépésenként kihullik belőle egy
húszdolláros
bankjegy.
Észreveszi ezt egy rendőr és megállítja a nénit.
- Asszonyom, a szatyrából húszdollárosok hullanak.
- Köszönöm, hogy szólt. Visszafordulok, hátha még
megtalálok néhányat.
- De honnan van ez a pénz? - kérdi a rendőr - Talán lopta?
- Jaj, dehogyis! A kertem végében van egy stadion,
és a nézők mindig a kerítésemhez járnak elvégezni a dolgukat.
Mikor odajönnek a bokrokhoz, és meg akarják öntözni a
virágaimat, előugrok a bokorból egy ollóval, és így szólok:
-Azonnal fizess 20 dollárt vagy lenyisszantom! -
Hát innen van a pénzem.
- Ötletes! - nevet fel a rendőr - És a másik szatyorban mi van?
- Hát, tudja, nem mindenki szokott fizetni.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
HA EGY NEMZET MEGHASONLIK ÖNMAGÁVaL...
  2012-03-01 16:59:41, csütörtök
 
  Harkányi Vilmos:



HA EGY NEMZET MEGHASONLIK ÖNMAGÁVAL...







Történelmi sorsfordulatok nemzeteket olyan szerepre és magatartásra kényszeríthetnek, amely nem felel meg lényüknek, valójuknak, gondolat- és lelkiviláguknak. Olyasmin mennek át, mint a lelkibetegek, akik énjük egy részéi elnyomták és tudatalatti rétegekbe kényszerítették, hogy legalább külsőleg alkalmazkodni tudjanak az adott valósághoz, vagy ahhoz, amit annak tartanak. A tények vagy a velük összetévesztett képzetek kényszerítő hatása alatt erőszakot követnek el magukon, is ezzel véghezviszik és betetézik azt a folyamatot, amihez valamely történelmi sorscsapás adta meg az első lökést. Valójukból nemzeteket is ki lehet forgatni, őket is neuraszténiába, sőt tudathasadásba lehet taszítani, ha előzőleg megrendült önbizalmuk és összeomlott történelmi szerepükről és rendeltetésükről alkotott világképük.

Az 1945-i katasztrófából talán egy nemzet sem került ki belsőleg oly meghasonlottan, mint a német. Egyrészt egyik sem zuhant — nagyhatalmi szerepkörből az ájulat szakadékéba — akkorát, mint ő, másrészt egyik sem, vonta — a zuhanás hatására — oly gyökeresen kétségbe saját múltját, önértelmezését és értékeit. Egyik végletből a másikba esett: a fennhéjázás, nagyzási hóbort, hatalompolitikai szertelenség tizenkét esztendeje után oly mérvű kisebbségi érzet, sőt nihilizmus vett erőt rajta, amilyenre kevés példa van a történelemben. Nemcsak a háborút is vele nagyhatalmi pozícióját veszítette el, hanem az utat is, amelyen járjon, az eszméket és eszményeket is, amelyeket kövessen.

Ehhez a diagnózishoz látszólag ellentétben áll az a gazdasági erőtől és jóléttől duzzadó kép, amelyet Nyugat-Németország már évek óta nyújt. Az ország példátlan gazdasági fellendülése azonban ugyanannyira patologikus tünet, amennyire teljesítőképesség jele. A német, akiben a totális háborús vereség hatására nemzeti öntudata, világképe, politikai ideológiája s minden idealizmusa összeomlott, aki a denázifikálástól az áldozatos hazaszeretet s a hősi halál beszennyezéséig a nemzeti megszégyenítés minden fokozatán átment, ,,ezt nem vethetik szememre" és ,,ezért nem vonhatnak felelősségre" jelszóval a gyakorlati anyagelvűségbe, a pénzkeresés kizárólagosságába menekült. A gazdasági tevékenységiben politikai pótlékot keresett és talált, egy aránylag veszélytelen szektoriba tért ki és húzódott vissza.

Elzárkózott a politikai tájékozódás, aktivitás és felelősségvállalási elől. Közösségi kötöttséget és elkötelezettséget nem akar ismerni, a közösségi érdeket, a legtágabb értelemben vett ,,res puiblicá"-t nem vallja szívügyének. Elsőszámú iránytűje üzeme rentabilitása, havi fizetésének vagy munkabérének fokozása, előlépésének és érvényesülésének meggyorsítása. Életfilozófiája merőben pragmatikus, célszerűségi szempontok határozzák meg magatartását és érdeklődési körét. A márkán kívül alig ismer el más értékmérő eszközt, a személyes és társadalmi tekintélyt is a pénztárca súlyával méri fel. Látszólag birkamódra tűri, hogy belülről és kívülről állandóan kioktassák, gyanúsítsák, lekicsinyeljék, ledorongolják, károsítsák, megbélyegezzék. Imponálni csak a pénzével akar. A jóvátételi kötelezettségek vállalása óta hozzászokott, hogy külpolitikai barátságot megvesztegetéssel szerezzen, pénzért vásároljon.

Mivel csalódottságában visszahúzódott a politikától, megengedte és tűrte, hogy egy baloldali kisebbség váljék hang- és mérvadó szóvivőjévé, s ezzel a néma közvélemény és a harsogó ,,közölt vélemény" közt áthidalhatatlan, jövőjére könnyen veszedelmessé válható űr keletkezzék. A nyugatnémet sajtó még ma is túlnyomórésziben azoknak a politikai erőcsoportoknak a kezében van, amelyek majdnem két évtizede a megszálló hatalmaktól kaptak újságengedélyt s azóta is — az idők változása ellenére — az akkori szellemben monopolizálják a véleménynyilvánítást és a hallgató közvélemény képviseletét.

Németországban hiába tartanak szavazásokat és képviselőválasztásokat: szinte groteszk látvány, hogy a ,,közölt vélemény" /a sajtó/ állandóan a kormányon veri el a port, holott azt az a többség választotta meg, amelynek a véleményét neki tükröznie kellene. Még groteszkebb látvány, hogy a rádió- és távolbalátóállomások, holott közjogi testületek és az állam védnöksége alatt állnak, a kormány egyoldalú, elfogult, igazságtalan támadása terén gyakran még a magánkézben lévő újságokon is túltesznek. Ami manapság Nyugat- Németországban a ,,közölt vélemény" vonalán dívik, nem sajtó- és véleményszabadság, hanem véleménynyilvánítási monopólium sőt terror egy privilegizált kisebbség javára és a többség választotta kormány rovására — a néma illetve elnémított közvélemény meghamisítása véleményszabadság címén.

Hogy ez a megállapítás nem, túlzás, mutatja a közismert ,,Spiegel-botrány" körül kitört egyoldalú sajtóhadjárat, Franz Josef Strauss hadügyminiszter megbuktatásának politikai és publicisztikai kísérőzenéje és — legújabban — az alkotmányvédelmi hatóság körül kirobbantott ,,telefonlehallgatási botrány" — csupa olyan mesterségesen fölfújt, nagy dobra vert, végletekig kiaknázott ,,válság", amelyeknél a nyugatnémet szociáldemokrata ellenzéken kívül a moszkvai és kelet-berlini kommunisták sütögetik politikai pecsenyéjüket. A kommunista Lengyelországnak és a Gomulka-rezsimnek jobb propagandistái alig akadhatnak, mint a nyugatnémet újságok, rádió- és távolbalátóállomások, amelyek közül többen — ingyen és bérmentve — amellett a lengyel tétel mellett kardoskodnak, hogy saját hazájuk az 1945-ben lengyel közigazgatás alá helyezett ősi német területekre minden jogát és igényét végleg eljátszotta. Hírhedtté vált a legnagyobb távolbalátóállomás 1963 nyarán Boroszlóról közölt helyszíni ,,dokumentáció"-ja, amelynek — ellentétben a hivatalos kormányállásponttal és a menekültszervezetek jogi érvelésével — az volt a veleje, hogy ez az ősrégi német város menthetetlenül és véglegesen lengyellé vált, bűn- és vétek volna rá továbbra is igényt tartani. Senki sincs kétségben e hírverés elvi és jelképes jellege felől: benne Boroszló az összes 1945-ben elvesztett német terület helyett és nevében szerepel. A baloldali német hírverők a saját nemzeti érdek ellen és a hazájukat megcsonkító idegen nemzet javára agitálnak. S ezt nevezik — miután a nacionalizmust bűnös ideológiának nyilvánították — ,,patriotizmus"-nak!

Ez a hazafiatlan propaganda-hadjárat csak egy része annak a szüntelenül folyó, az átlag németnek már a fülén kinövő önleköpködésnek, amit a nyugatnémet közvéleményképzés baloldali monopolistái ,,a múlt megemésztése" (Bewaltigung der Vergangenheit) címén és érdekében folytatnak. Ezen az émelyítő jelszón azt a követelményüket értik, hogy a németek szüntelenül kövessék meg a zsidókat a Harmadik Birodalom antiszemitizmusáért, állandóan fogadkozzanak, hogy ilyen elfajzásnak soha többé oda nem adják magukat, még két évtizeddel a háború vége után se szűnjenek meg hamut szórni a fejükre és volt ellenségeik, mai szövetségeseik, előtt bűnbánóan a porban csúszni. A ,,múlt megemésztésé"-hez hozzátartozik a német történelem, nagy alakjainak és dicső szakaszainak megvető leértékelése, például Nagy Frigyes, Bismarck, Hegel, Fichte, Nietzsche, Richard Wagner, Jacob Burckhardt, Oswald Spengler és mások életművének abból a szempontból való átértékelése, hogy mennyiben tekinthetők Hitler s a nemzetiszocializmus szellemtörténeti elődjeinek. Zsidóellenes kitételeikért még Shakespeare ,,Velencei kalmár"-ja és Luther hitvitázó iratai sem számíthatnak kegyelemre, sőt egyeseik az Újtestamentumtól is kicenzúrázni kívánnák Jézus Krisztus elitéltetésének és keresztrefeszítésének a zsidókra előnytelen fényt vető történetét. Hogy a mai Németországban Spanyolországot és Portugáliát csak bírálni illik, és lehet, olyan kézenfekvő, hogy említést sem érdemel.

Annál inkább érdemel említést az a be nem vallott tény, hogy a hírverés és véleménypiac monopolistáinak szellemi terrorja egyre növekvő jogbizonytalanságot hozott létre. A nyugatnémet alkotmány papirosán ott áll ugyan elidegeníthetetlen tételként az állami hatalom megosztása és az igazságszolgáltatás valamint a bíróságok függetlensége — valójában azonban állásával fizet ítéletéért az a bíró, aki az antiszemitizmus, vagy a nemzetiszocializmus javallásának főbenjáró vétkét nem a törvényben megengedett maximális büntetéssel sújtja. Elkezdenek turkálni a múltjában azzal a céllal, hogy harmadik birodalom-beli ténykedéséiben és magatartásában kompromittáló, elbocsátására ürügyül szolgáló adatokat találjanak.

A megterhelő barna politikai múlt különben is az egyéni, vetélkedés és közéleti érvényesülési harc legfőbb eszközévé vált Nyugat-Németországban. Nem azzal igyekeznek ,,lelőni", lehetetlenné tenni, megbuktatni valakit, amit jelenlegi szerepkörében vagy állásában tett vagy mondott, hanem ami ,,megterhelő" momentumot 1945 előtti múltjában találnak. Egy-egy az összefüggésből kiszakított fajvédelmi tétel az illető fiatalkori doktori disszertációjából erre a célra nemcsak elegendő, hanem kiválóan alkalmas. A muníciót legtöbb esetben a keletnémet kommunista rezsim játssza a nyugatnémet denunciánsok és politikai boszorkányégetők kezére. És nem akad jóformán senki, az egész 56 milliós országban nem, aki ez ellen az aljas, tisztességtelen, kommunista érdekben álló eljárás és módszer ellen nemhogy fellépni, de csak felmukkanni, merne!

A mai német közéletnek tehát hazugság, képmutatás, denunciáció és anyagiasság a legjellegzetesebb ismérvei. A némaságra és meghunyászkodásra kárhoztatott valódi, közvélemény sem a publicisztikában, sem a népképviseletben nem jut kifejezésre. A sajtóban, rádióban és távolbalátóiban, a ,,közölt vélemény" ,,tömegmédiumaiban", csak annak a monopolista kisebbségnek a hangja kerül nyilvánosságra, amely a tényleges közvélemény igényét csupán bitorolja. A képviselők és képviseltek, szóvivőik és közvélemény, közélet és társadalom közti mély szakadékot mindeddig csak a fokozódó jólét és gazdagság leple tudta eltakarni. De mi lesz, ha ez a lepel egy szép napon szétfoszlik és a látszat és valóság közti különbség láthatóvá, nyilvánvalóvá válik? Ha a gazdasági konjunktúra véget ér, a jövedelmiek stagnálni vagy hanyatlani kezdenek és munkanélküliség keletkezik? Ha a nyugatnémet állam, amelyet a nemzeti akaratnak kéne hordoznia, komoly külpolitikai, katonai vagy gazdasági megterhelés alá kerül s polgárai, meggyőződésén, áldozatkészségén, egyetértésén, vele szembeni pozitív magatartásán fordul meg fennmaradása? Ha egy napon átszakadnak a gátak és gátlások, amelyek mögé a tényleges nemzeti közvéleményt és akaratot erőszakosan visszaszorították s azok robbanásszerűen keresnek kiutat eddigi tömlöcükből?

Egy idegein nemzet kórtüneteit nemcsak azért teregetjük ki, mert következményei világpolitikailag s egyszer a magyarságra is jelentősekké válhatnak, hanem mert belőlük — más kárán tanulva — nekünk, magyaroknak is jó levonni a tanulságokat. Az egyik legfontosabb tanulság belőlük az, hogy hazánk szabadságának visszanyerése esetén inkább vállaljuk a politikai, társadalmi, gazdasági, ideológiai tájékozódással, útkereséssel járó átmeneti zűrzavart, inkább mondjunk le minden külföldi anyagi támogatásról, semhogy engedjük, hogy idegen erőtényezők avatkozzanak életünkbe, hamisítsák meg, szorítsák tudatalatti rétegekbe, leplezzék el a magyar közvéleményt és nemzeti akaratot, vigyék pillanatnyi előnyökért meghasonlásba a nemzetet.

A majdani magyar kibontakozás csak akkor vezethet egészséges és üdvös nemzeti életrendhez, ha külföldi befolyástól mentesen, szabadon és természetesen mehet végbe, ha minden jelentkező politikai, ideológiai, társadalmi irányzat és csoportosulás, minden párt egyenlő feltételekkel és kilátásokkal vehet részt benne, ha maga a nemzet, egyedül és kizárólag a nemzet izzad ki, hoz világra, épít fel egy olyan alkotmányt, amely mentalitásának, gondolat- és lelkivilágának, vágyainak és törekvéseinek minél pontosabban megfelel, amellyel nem, tagadja meg önmagát.

http://betiltva.com/files/harkanyi_ha_egy_nemzet_meghasonlik_onmagaval.php
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hitler, akit szerettünk, és miért?
  2012-03-01 16:34:07, csütörtök
 
  Hitler, akit szerettünk, és miért?

2012. 02. 29. szerda. - 18:11

Kitartás.hu kommentár: A szerkesztőség hungaristaként nem tekinthet 100%-ban kritika nélkül Adolf Hitler politikájára, de nem árt az általános démonizálással szemben felismerni és hirdetni, milyen nagy érdemei is voltak a német nemzetiszocialista rendszernek.



Egy nemzet vallomása
Az élők és holtak millióinak erejét
Egyetlen akarat egyesítette.
Sok millió buzgó lélek erejét

Egyetlen hit fűzte össze.
A kinyújtott kezek örvendező tömegéből
Egyetlen kézben a forró üdvözlés:
A kemény öklök végtelen sorának

Merész követelése egyetlen ökölben;
Egy nap minden bátor szívének
Vihara és fénye egyetlen szívben.
A zengő hangok mennydörgő erejével
Az ő hangja hangzik az egész világon.

Hallgatni fogja a világ...

Gerhard Schumann

Az írott történelem során, az emberek körében sohasem volt egy vezérnek nagyobb hatalma, olyan népszerűsége, hírneve, mint Adolf Hitlernek; senki sem volt olyan közel a követőihez, egész népéhez, mint ő. Ez csupán szeretetkapcsolatnak nevezhető.

Mi más, mint a szeretet magyarázhatja meg azt, hogy a német nép örömmel fogadta ezt az egyszerű származású, de teljesen odaadó megmentőjét a keleti határvidékről? Mi más, mint a szeretet magyarázhatja meg azt, hogy a Nagy-Németország népe hű maradt hozzá a rossz időben éppen úgy, mint a sikerek idején, jóban-rosszban egyaránt? Mi más, mint a szeretet magyarázhatja meg azt a tényt, hogy azok, akik emlékeznek rá, még mindig szeretik őt?

Szerettük őt, mert a legjobbat képviselte, ami bennünk volt, és mint Vezérünk, a legjobbat követelte meg tőlünk. Hitlernek sohasem volt Németországa. Németországnak mindig lesz Hitlere, az az ember, akit a népe szeretett.

Ezért szerettük őt...

Szerettük őt, mert kimondta a lelkünk ki nem mondott gondolatait oly módon, hogy mindenki megérthette. Nem "egyszerűsítette le túlzottan" a problémáinkat. Megvilágította azokat. Nem szédített minket olcsó megoldásokkal és könnyű csodaszerekkel, mert ilyenek nem léteztek.

Ő nem "garantált" számunkra egy jobb világot. Ő azt kérte, hogy HARCOLJUNK érte. És mi tényleg harcoltunk, mert mi, akik hallottuk őt, tudtuk, hogy igaza van.

Szerettük őt, mert tisztességes volt. Nem propagálta a demokrácia feltételezett erényeit, És azt követően nem korrumpálta az eljárást megvásárolt szavazatokkal.

Szerettük őt, nem azért, mert "nagy diktátor" volt. hanem azért, mert nagy tanító volt, élő példája a rendnek, amelyet hirdetett. Rend nélkül semmi sem létezhet. Mi, akik szenvedtünk, nagyon jól megtanultuk ezt a leckét! De amikor nincs alapja a tanításnak, nincs faji minta, nincs átöröklés, a rendről szóló lecke nem tanulható meg: nem számít, milyen kiváló a tanár. Ő megtanította nekünk a fajnak ezt a rendkívül fontos igazságát.

Hitler sugalmazása felszította faji képességeinket az alkotásra és a kreativitásra. A maga rendjét nem kényszerítette ránk. Az belülről fakadt.

Szerettük Hitlert, mert ő fehér ember volt. Gyakorolta a mi fehér erényeinket, az egyenességet, a tisztességet, és cselekedetei egybevágtak szavaival. Ha valami szennyes volt arról mint szennyes dologról egészségügyi alapossággal rendelkezett. Nem őrizte kegyelettel a beteg lelkek kóros kinövéseit. Nem szégyellte elégetni a szégyenteljes ellenséges propagandát, amelynek a mi lelki összeroppantásunk volt a célja.

Nem olyan volt, mint faji ellenségünk és demokratikus strómanjaik, akik sajtószabadságot hirdettek és elnyomást gyakoroltak.

Szerettük őt, mert büntetési rendszerünk költséges tétlenségét produktív munkával és jóvátétellel párosuló büntetéssel helyettesítette. Még a megátalkodott bűnözők is hasznos szerepeket töltöttek be a mi társadalmunkban, olyan szerepeket, amelyekre még ők is büszkeséggel tekinthettek. Nemcsak minket mentett meg tőlük, hanem őket is megmentette számunkra.

Szerettük őt, mert megvédett minket a vallási sarlatánoktól - a pénzért prédikálóktól, akik Isten prófétáinak adták ki magukat, azért, hogy az egyszerű hívők bizalmán élősködhessenek.

Szerettük őt, mert megvédett minket faji ellenségünk züllöttséget terjesztő hadjáratával szemben. Ő tudta, hogy a szexuális elferdülés méreg, és elég ahhoz, hogy bármely fajt meggyilkoljon.

Hálásak voltunk neki, hogy betiltotta a sok mocskos zsidó sajtótermék terjesztését, amelyek mindenfajta szexuális devianciát támogattak (az abortuszt is beleértve) a "sajtószabadság" nevében.

Szerettük őt, mert eltávolította az idegen urainkat, és visszahelyezte őket övéik közé.

Szerettük őt, mert megszabadított minket azoktól, akiket megrontott az arany, és tehetséges, megvesztegethetetlen emberekkel helyettesítette őket.

Szerettük, mert nem olyan emberekkel vette körül magát, akik hiú privilégiumokat hajhásztak, hanem olyanokkal, akik a nekünk való szolgálat privilégiumát kerestek. A nekünk segítésnek semmilyen módja sem volt túlságosan alacsony a mi "nagyszerű és hatalmas" vezetőnk számára.

Készségesen együttműködtünk velük, mivel szerettük a vezetőinket, csaknem annyira, mint a Vezérünket.

Szerettük őt, mert úgy intézte, hogy a rendőrségünk értünk dolgozzanak, ne ellenünk. Fiataljaink megtanulták, hogy a rendőrségünk nem ellenünk van, hanem szükséges segítséget jelent egy egészséges társadalom megerősítésében.

Biztos, hogy minden segítség szükséges volt, hogy a tisztességes polgárokat megvédje az árulók, titkos társaságok és kisebbségi terrorcsoportok fondorkodásaitól. Támogattuk a rendőrségünket, mivel ők német rendőrök voltak, német kormányért dolgoztak. Így sokkal kevesebb rendőrre volt szükségünk "a közrend fenntartása érdekében", mint napjainkban, idegen uralom alatt.

Szerettük őt, mert ő szeretett minket és gyerekeinket. Annyira szerettük őt, hogy mi, a fiatalok és nem annyira fiatalok, elzarándokoltunk az otthonához az Alpokban, nem azért, hogy kegyeit kérjük, hanem csak azért, hogy vessünk rá egy pillantást és közel legyünk hozzá.

Szerettük őt, mert meghallgatott minket és egyszerűen élt. mert mi, akik hallottuk őt, tudtuk, hogy igaza van.

Szerettük őt, mert tisztességes volt. Nem propagálta a demokrácia feltételezett erényeit, És azt követően nem korrumpálta az eljárást megvásárolt szavazatokkal.

Szerettük őt, mert nem üldözte ellenségeinket, de eljárást indított ellenük, a kivételezés veszélye nélkül a törvény alapján - a mi törvényünk szerint.

Szerettük őt, mert megmentett minket az idegen betolakodóktól, akik fajunknak, a fehér fajnak kiirtását támogatták..

Szerettük őt, mert a szórakoztató médiában nem tűrte meg a fajkeveredés és faji öngyilkosság ferdeségét.

Szerettük őt, mert arra használta a szórakoztató médiát, hogy oktasson minket az életről és az igazi értékekről A témák oly módon álltak előttünk, hogy sohasem voltak unalmasak. A legjobb az volt, hogy azok a mi színdarabjaink és a mi filmjeink voltak a mi népünk által bemutatva.

Szerettük őt, mert megtanított minket a faji igazságra, és még a szkeptikusoknak is bebizonyította, hogy a fehér faj minden nagy kultúra és civilizáció alapítója, és a fajkeveredés a nagy romboló

Szerettük őt, mert semmit sem rejtett el előlünk. Bízott erőnkben, hogy képesek leszünk szembeszállni a legsötétebb kegyetlenkedésekkel is, amelyekre ellenségeink ragadtatják magukat - és le fogjuk győzni azokat bátran és határozottan.

Szerettük őt, mert bátor tervei voltak, amelyek javára voltak az embernek és összhangban voltak a természettel.

Szerettük őt, mert ő építette számunkra a legjobb autóutakat a világon, amelyeket azóta is irigyelnek és utánozni akarnak a többi népek. Nemcsak autóutakat adott nekünk, hanem olcsó, praktikus autót is, hogy ezeken az utakon azzal közlekedjünk: a Volkswagent, a nép, autóját.

Szerettük őt, mert tisztes pénzt adott nekünk, és ezzel megóvta munkánkat, otthonainkat és iparunkat. Életünket nemcsak elviselhetővé, hanem gyümölcsözővé is tette.

Szerettük őt, mert az Úr tettéhez hasonlóan kiűzte a pénzváltókat az országunkból. Megtanította nekünk, hogy az igazi vagyon nem az aranyon és nem a hitelen alapul, hanem országunk és népünk termelőképességen. Tisztességes pénz csak tisztességes embereknél lehetséges. Semmilyen jogrendszer és az arany sem képes minket megvédeni a kormányzatban lévő bűnözőktől. A tisztességes embereket nem pótolja semmi sem.

Szerettük őt, mert a pénzelőállítást kiragadta a zsidók kezéből, amerikai elődjéhez, Ábrahám Lincolnhoz hasonlóan. Gazdasági életünket megújította, a békeidők jóléti színvonalára emelte. Nem a háborúra való felkészülés vetett véget a mi gazdasági válságunknak. Ahol a zsidók megtartották a pénz feletti hatalmukat, ott a gazdasági válság súlyosbodott. Ebben az időben Amerikában és Nagy Britanniában drasztikusan nőtt a munkanélküliség. Ahogy az angol katonai stratéga, Liddell Hart kitartóan hangoztatta: "az utolsó dolog, amit Hitler akart, az a háború volt". De végül bekövetkezett a háború, és éppen kellő időben a zsidó bankárok számára! A háborút Anglia üzente meg 1939-ben, de akkor részéről kevés harci cselekmény történt. Anglia zsidó feltételeket szabott a háború befejezésének: meg kell ölni Hitlert és vissza kell térni a nemzetközi aranyalaphoz. Németország választási lehetősége a biztos éhhalál, vagy harc közben lehetséges halál volt.

A zsidó bankárok teremtették meg a súlyos munkanélküliséget országunkban, éppen úgy, mint Angliában, Franciaországban, Amerikában és szerte a világon. Ezt a pénzkészlet csökkentésével érték el, amelyet a fajilag renegát kormányaink teljesen a kényükre-kedvükre bíztak. Mielőtt Hitler hatalomra került, 7 millió német volt teljesen és több mint 6 millió csupán részlegesen munkanélküli. Az 1929-1933 közötti négy sivár esztendőben az elkeseredés és kilátástalanság népünkből 250 000 ember öngyilkosságát okozta.

Szerettük őt, mert megszabadított minket a hazai szükségletek külföldi szállítóinak szeszélyei és hóbortjai borzalmas függésétől. Megtanította nekünk, hogy a politikai függetlenség csak a gazdasági függetlenséggel együtt lehetséges.

Szerettük őt, mert mély tisztelet élt benne a múltunk iránt. Egy nép, amelynek erősek a gyökerei, nem dönthető le a szeszélyek, divatok és ostoba újítások szélviharai által.

Szerettük őt, mert mélységesen lelki ember volt. aki nem engedte meg. hogy a zsidók összezavarják a keresztény tanításokat. A keresztény egyházak szerették őt. Az SS több mint 40 %-a katolikus volt. Szerettük őt, mert templomokat épített a számunkra. Keresztény templomokat.

Ellenségeink a kereszténység nevében lerombolták ezeket a templomokat, kérkedve később a bombatámadások "pontosságával". Ma rabbik tanítanak "keresztény" iskolákban. A zsidó talmud, az ő "szent könyvük" a nem-zsidókat a "föld állatainak" és "marháknak" nevezi. A zsidók nem változtak. Miért változtak meg a keresztények?

Szerettük őt, mert újra megerősítette az egészséges munka és egészséges táplálkozás bölcsességének jóságát.

Szerettük őt, mert bízott a népében. Nem tartotta szükségesnek korlátozni a fegyvertartást. Egyetlen igazi vezérnek sem kell félnie saját fajának fegyveres tagjaitól.

Szerettük őt, mert megtanított minket értékelni a szépséget azáltal, hogy a saját kezünkkel létrehozzuk azt. A tökéletesség és a kiválóság voltak a mi céljaink. miközben azon fáradoztunk, hogy úrrá legyünk a közegünkön, megtanultuk megfigyelni a természetet és alkalmazni a törvényeit. Így lettünk művészek és nemzetiszocialisták is, mivel a nemzetiszocializmus egyszerűen a természet törvényeinek alkalmazása a politikára.

Szerettük őt, mert arra bátorította a férfi és női nemet, hogy realizálják teljes potenciáljukat, nem mint egymással versengő, hanem mint egymást kiegészítő lények. A férfiak a nőknek lettek teremtve, és nők a férfiakért.

Minden egyes férfit és nőt arra képeztek ki amit a legjobban el tudott végezni. Ez nem azt jelentette, hogy a férfiak nem lehettek művészek vagy kreatívok, és azt sem jelentette, hogy a nők nem lehettek nagy pilóták, fényképészek. filmrendezők vagy atléták stb. Ez egyszerűen azt jelentette, hogy bármit cselekedtünk, a mi férfiaink férfiasak, és a mi asszonyaink nőiesek voltak, így a szexuális szerep összekeverésének sulykolását, amellyel az ellenségnek az volt a célja hogy a nemek szerepét a gyermeknevelésben elsorvassza, leküzdötte és meghiúsította.

Szerettük őt, mert sok erőfeszítést és gondoskodást áldozott azért, hogy a születendő gyermekek és a szüleik egészséges, kényelmes környezetben éljenek. A gondoskodást az egészséges fiatal szülőkkel kezdte, hangsúlyozva az egészséges étrend, életmód és az alkoholtól való mentesség szükségességét. A betegeket és a szellemileg fogyatékosokat elkedvetlenítette attól, hogy meg inkább ráerőltessék magukat a szorongatott helyzetben levő népességünkre: a genetikai fogyatékosok számára a sterilizációt ajánlotta. A német nép dönthette el, kinek legyen gyermeke - nem a zsidó bankárok.

Szerettük őt, mert megvédte a születendő gyermek jogait, és a fiatalokat az utódainkat megillető szeretettel és tisztelettel vette körül, amire a felelősségteljes felnőtt életre neveléssel tette méltókká őket.

Szerettük őt, mert összefogott minket, európaiakat. Vele együtt az erőnket annyira felismertük, és a faji küldetésünk fenséges jelentőségét annyira átéreztük, mint soha korábban. Valamennyiünket összefogott, még az amerikaiakat, oroszokat és a briteket is. Európa összes országaiból csatlakoztak a fehér emberek az ő soraiba, hogy megvédjék a fajunk szent horogkeresztes zászlóit. A fehér civilizáció pusztulását elhárítottuk, mert a végsőkig harcoltunk. Áldozatunk nem volt hiábavaló!

Szerettük őt, mert a legjobbat hozta elő a harcos férfiainkból. A hősök új nemzedékével ajándékozott meg minket. Hűséges volt a szövetségeseinkhez és a szavait tettekkel támasztotta alá.

Szerettük őt nagylelkűségéért, amely abban nyilvánult meg, hogy nem vette figyelembe az ellenséges izgága emberek szokásos propagandisztikus tűszúrásait.

Szerettük őt a lovagiasságáért, és azért a háborús viselkedéséért, amely arra irányult, hogy lehetőleg minél kevesebb fehér élet pusztuljon - akár a barátaink, akár az ellenségeink soraiból. Szerettük őt, mert tisztelte a hőseinket. Egy faj hősök nélkül halott vagy haldokló faj. A mi fehér hőseink bátrak, egyenesek, erősek és jóindulatúak. Faji ellenségünk "hősei" gyávák, fondorlatosak, gyengék és kegyetlenek.

Egy faj a hőseiről ismerhető meg, mivel a hősök azok akiket tisztelni lehet, és a hősök a követendő példák, így különbözünk a faji ellenségünktől, a zsidótól.

Szerettük őt, mivel az ő szellemi jelenléte megakadályozta, hogy a szenvedéseink és bánataink legyőzzenek minket.

Olyan rajongással szerettük őt mint egyetlen halandót sem, előtte és utána.

Az ő szelleme ott szárnyal a fehér ember európai otthona felett. Akárhol vagyunk, ő velünk van.

Christof Friedrich (Ernst Zündel ) - Eric Tomson

(Fordította: Tudós-Takács János, Szittyakürt 2006. március-április)


http://kitartas.mozgalom.org/aktualis/hitler-akit-szerettunk-es-miert
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért gyűlöli a magyar nemzet a politikai vezető osztályt?
  2012-03-01 16:32:07, csütörtök
 
 


Miért gyűlöli a magyar nemzet a politikai vezető osztályt?




Nem szükségeltetik túlságosan nagy képzelőerő ahhoz, hogy tisztelt olvasóink sejthessék, az alábbiakban - minő borzalom - ,,gyűlöletbeszéd" következik a polkorrekt idióták megítélése alapján. Ez a tény bennünket a legkevésbé sem hoz zavarba, s még kevésbé késztet holmi meakulpázásra, netán magyarázkodásra. Ellenkezőleg.

Nos tehát, amennyiben a címben feltett kérdésre röviden és lakonikus tömörséggel kívánnánk megadni a választ, nemes egyszerűséggel azt mondhatjuk, azért, mert egzisztenciálisan tönkretette a magyar népet, megfosztotta jövőjétől, rabszolgává alázta a saját hazájában, és mindeközben folyamatosan hazudott és hazudik neki ma is. Ám tekintsük át ezt a kérdéskört egy kicsit részletesebben és mélyebben elemezve.
Az időben csupán az ún. rendszerváltoztatás szimbolikus dátumáig, 1989-1990-ig visszamenve, megállapíthatjuk, hogy egy olyan politikai vezető osztály került, illetve maradt hatalomban, amely nem magyar. Magyarul beszél, divatszóval ,,kommunikál" ugyan, de szellemben, lélekben, szívben semmi köze a magyarsághoz, nemzetidegen sejtburjánzás csupán. Méghozzá halálosan veszélyes, nemzeti létünkre törő, tartói és megbízói érdekeit lakájhűséggel kiszolgáló rosszindulatú sejtburjánzás. Nemzetgyilkos sejtburjánzás. S e tételből kiindulva rögtön érthetővé válik mindaz, ami Magyarországon 1990 óta történt. Vagyis nem dilettantizmusról, hozzá nem értésről, emberi ostobaságról van szó - persze sok esetben arról is - elsősorban, hanem egy megbízás, ha úgy tetszik, parancs végrehajtásáról és teljesítéséről. A magyar nemzeti vagyont, kincseinket, anyagi és szellemi tőkénket ki kell szolgáltatnunk a globális háttérhatalom urai számára. Ezért került sor a védővámok és behozatali kvóták leépítésére, a liberalizációra, privatizációra, ,,kárpótlásra", deregulációra és a többi intézkedésre, hogy a magyarok páriává váljanak saját hazájukban.

Döbbenetes adat, miszerint a mai Magyarországon a társadalomnak csupán 3-4%-a rendelkezik olyan vagyonnal, amiből meg is tud élni. S nem sokkal több maradt meg az állami tulajdonból sem. Természetesen ezt a rendkívül brutális gyarmatosítási folyamatot valamiképpen álcázni kellett. Tehát bevezették a többpártrendszert és az ún. parlamentáris demokráciát, melyben minden szereplőnek kiosztottak valamilyen szerepet. Alapvetően volt egy kozmopolita és egy ,,nemzeti" jellegű erőcsoport a parlamentben, ám a háttérből mindkettőt ugyanaz a sátáni kéz mozgatta, illetve mozgatja. Némi üveggyöngyökért cserében ez a provinciális ,,elit" szabadrablást engedélyezett a globális uzsorástőke, Shylockék - Shakespeare A velencei kalmár című művének szívtelen zsidó uzsorása - számára, akik ezzel a leggátlástalanabb módon éltek, illetve élnek is. Ezen felül pedig rázúdították a magyar népre a kloákamédiumok penetránsan bűzlő szennyáradatát.



Hogy a kifosztás turbó üzemmódban folytatódhasson és a globalista harácsuzsorások extraprofitja maximális legyen, be kellett vinni Magyarországot 2004-ben az Európai Unióba. A hivatalos szöveg a mai napig holmi közös európai értékekről, összetartozásról, általános, kontinentális megbékélésről szól. A szellemi agyalágyultság állapotában lévőnek kell lennie annak a szerencsétlennek, aki ezt az ostoba okfejtést ma elhiszi. A történelem során a politikában amúgy sem értékek, hanem mindenkor érdekek érvényesültek, ma különösképpen, gátlástalanul. Így napjainkra már a látszatszuverenitás is elveszett, hiszen Brüsszel, illetve a nemzetközi zsidó monetáris terrorszervezet, az IMF, teljesen nyíltan és brutálisan avatkozik bele a magyar belpolitikába is.

A magyarországi provincia helytartóinak, illetve az általuk bevezetett neoliberális közgazdasági pestisjárványnak köszönhetően két évtized alatt a magyar társadalom mintegy kétharmada-háromnegyede egzisztenciálisan tönkrement, eladósodott, menthetetlenül lecsúszott, roncstársadalmi képződménnyé deformálódott. A jelenlegi ,,alkotmányos" keretek, illetve rezsim korlátai között még utódaiban sincs szemernyi esélye sem a felemelkedésre, emberhez méltó életfeltételek megteremtésére. Sem tanulás, sem munka által. Ahhoz, hogy e roncstársadalmi rétegbe tartozó családok taníttatni tudják gyermekeiket, nincs pénzük - ugyanis csak mínuszos jövedelmük, azaz adósságuk van - ahhoz, hogy dolgozzanak, nincs munkahelyük. Tekintettel arra, hogy a ,,rendszerváltoztatás rendszerének" változatosságában egy változatlan, stabil tényező van: egyre több munkahely szűnik meg. Az említettek logikus következménye a bűnözés és a társadalmi devianciák mind szélesebb körű térhódítása. A társadalom mentálhigiénés állapota a katasztrofálisnál valamivel rosszabb: egyre több a depressziós, idegbeteg, alkoholista, kábítószerfüggő és öngyilkos ma Magyarországon. S ami igazán letaglózó: statisztikai adatok bizonyítják, hogy drámaian nő a gyermeköngyilkosságok száma és aránya is hazánkban. Az emberek frusztráltak, kiégettek, ingerültek, egy apró-cseprő konfliktus esetén is legszívesebben meggyilkolnák a másik felet. S amikor egy közösség erre a szintre jut, ott már valóban irgalmatlanul nagy baj van. Ha nincs egy nemzet előtt perspektíva, pozitív jövőkép, az értelmes cselekvés lehetőségébe vetett hit erőt adó érzése, ott nem lehetséges semmiféle gazdasági felemelkedés, előrejutás, felvirágzás sem.
1990 rendszerének éppen ez a legnagyobb bűne, ezért érdemelne minimum kötelet valamennyi felelőse, mert megtörte a magyar emberek morális tartását, hitét, kiölte az értelmes jövőképet belőlük, és amnéziás rabszolgává silányította társadalmunk nagyobbik felét, amelynek csak az a fontos immár, hogy az esti sör és chips mellett bambán bámulja valamelyik gennycsatorna kreténjeinek esti, értelem és gondolat nélküli vonaglását és trágárkodását. Tulajdonképpen akár természetes, sőt törvényszerű jelenségnek is tekinthetjük mindezt: ha valakinek már semmije nincsen, se tulajdona, se lakása, se munkahelye, se hite, öngyilkosság híján az elektronikus kloákákhoz menekül. A ,,rendszerváltoztatók" és a mögöttük álló bankárbűnözők vérlázítóan aljas gaztette ugyanis, hogy becsalogattak több százezer magyar embert, családot a devizahitelezésnek eufemizált útonállás zsákutcájába. Mert lehet csűrni-csavarni a szót, le lehet paragrafusokkal fedni és tisztára lehet mosni jogilag ezt az egész aljas gazemberséget, mondjuk ki: a devizahitelezés szimpla köztörvényes bűntett, a rablás minősített, csak éppen kellő rafinériával, állami bűnsegédlettel és jogi álcával végrehajtott esete. Megbocsáthatatlan zsiványság, enyhítő körülmény nincs. Súlyosbító annál inkább. Shylockék ezt a gaztettet előre megfontolt szándékkal, aljas indítékból és folytatólagosan, halmazatban követték el. Tetézve mindezt azzal az embertelenséggel, hogy míg százezrek megfosztatnak az újabban maguknak mentelmi jogot követelő kártékony férgek, a végrehajtó-bűnözők által otthonaiktól, addig a bitóérett bankárok milliárdokban fetrengenek, miként tette ezt annak idején Néró császár, akinek Suetonius közlése szerint egyik legfőbb kedvtelése volt, hogy palotájának, a híres Domus Aureának a kincseskamrájában belefeküdt az aranypénzhegyekbe, és fetrengve kéjelgett bennük.

Az egész kifosztási-gyarmatosítási folyamatot hivatott fedezni az 1990 óta a politikusok, ,,szakértők", médiasztárok, ,,elemzők" részéről folyó permanens, intenzitását tekintve egyre erősödő hazudozás. Ennek lényege már a szocializmusnak nevezett korból jól ismert: elvtársak, 1-2 évig most rosszabb lesz, tűrnünk kell, hogy aztán utána megérkezzünk az evilági édenkertbe. A valóságban persze egyre lejjebb csúszunk, menthetetlenül és felemelhetetlenül, s nem az éden, hanem a pokol felé tartunk. Végezetül, ezen rövid eszmefuttatást a magyar emberek milliói is megfogalmazzák nap mint nap, vélhetően mind nagyobb számban, sokan talán nem ilyen kifinomultan, hanem teljesen érthető módon a politikai vezető osztályra vonatkoztatva, a beszélt hétköznapi nyelvre jellemző kissé nyers, szexuális, vérségi-rokonsági metaforikus képzettársításokkal megtűzdelt mondatokkal.

Ceterum censeo: A jelenlegi világrendben és az ún. liberális demokrácia törvényei szabta kalitka rácsai közé zárva nemzetünknek, de az egész európai civilizációnak még csak esélye sincs a történelmi túlélésre.

Lipusz Zsolt

http://www.kuruc.info/



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az egész világ feni ránk a fogát
  2012-03-01 16:29:48, csütörtök
 
  Az egész világ feni ránk a fogát

Lakatos Pál Hír tükör - Összeesküvés

- Hát a nyelv? Azt minek vennék el tőlük? Puszta folklórrá válik, és előbb-utóbb természetes halállal kimúlik."

A fenti idézet olvastán a tudatlanok csak legyintenek, megint egy összeesküvés elmélet, mondják fitymálóan. Az ellenünk összeesküvők ma élő utódai meg csak rásegítenek a tudatlanság elméletére, mert nagyon jól tudják, amíg a nemzetért aggódókat saját nemzettársaik tekintik hóbortosnak, addig ők nyugodtan elvégezhetik piszkos munkájukat. Elfeledtethetik velünk dicső múltunkat, egy silányat hazudva a helyébe. S amely nép történelme silány, az előbb-utóbb maga is silánnyá válik.

Elég, ha csak Tacitust idézem: ,,Jaj annak a népnek, akinek történelmét ellensége írja!"
És bizony velünk ez történik.

Múltunk igazi meghamisítása, az erős és életképes magyar nemzet tönkre tétele a Habsburgok uralkodása idejétől látványosan hazugságos. Habsburg Lipót például egész uralkodása idején- 1640 és 1703 között- jelmondata szellemében bánt velünk, amely a következőképpen hangzott: ,,Magyarországot rabbá és koldussá kell tenni!"

További bizonyítékként következzék Szabó Orsolya: ,,Egészen 1849-ig Magyarországon köztudott volt a scytha, hun, avar, magyar azonosság. Ezt a nemzeti öntudatot a Habsburgok törték meg azzal, hogy a Magyar Tudományos Akadémia elnökévé tették Joseph Budenz-et, aki egyetlen szót sem tudott magyarul, de megalapította a finnugor elméletet, mely a mai napig egyeduralkodó. Hiszen úgy a Habsburgoknak, mint a náciknak, s később a kommunistáknak egyaránt megfelelt, mert az a nemzet, melyet megfosztottak nemzeti öntudatától, és megtörték büszkeségét, s elroppantották gerincét, melyet ősi múltjának ismerete biztosított számára, sokkal könnyebben elnyomható, félrevezethető, kihasználható.

Mivel a szó elszáll, a betű megmarad, érdemes leírni pár dolgot a magyar őstörténettel és a Magyar Tudományos Akadémia hivatalos irányvonalának, az 1848-as szabadságharc bukása utáni hirtelen, 180 fokos irányváltoztatásáról, s az ennek következtében axiómává vált finnugor elméletről, mely valóságos szent-tehén dogmává merevedett.

Ennek igazi okáról és a háttérről az angol, amerikai, kanadai, argentin, francia kutatók írásai alapján a következőket kell tudnunk.
1) Mikor Széchenyi megalapította a Magyar Tudományos Akadémiát, akkor a következő volt a hivatalos álláspont: minden magyar krónika, ősgeszta, az ország lakosságának szájhagyományai tanúsítása alapján köztudott volt és az MTA (alapítása és létrehozása óta) hivatalos elfogadása alapján is elfogadott tény, hogy a scytha eredetű - hun, avar, magyar nemzet azonosság révén, a Kárpát medencei magyarság ittléte minimum 12. 000 éves.
Ugyancsak elfogadott volt Torma Zsófia erdélyi régész Tordas melletti ásatásainak alapján, melynek során a mezopotámiai legrégebbi leleteknél 1. 500 évvel régebbi írásos leleteket talált, ezzel írásos igazolást nyert a scytha, hun, avar, magyar nemzetazonosság. Erre nézve az írás végén adatokat, tényeket ismertetünk, olyanokat, melyek Magyarországon SOHA nem kerültek ismertetésre, mivel az MTA meggátolta ezek publikálását - úgy az osztrák uralom, mint a náci éra, mint az orosz megszállás évtizedei alatt, mivel mindezen idegen megszállóknak azonos volt az érdeke, hisz idegen szempontból nézve mire jó a finnugor elmélet? Megsemmisíti a magyar nemzeti öntudatot, a világ legelmaradottabb, legprimitívebb népének állít be minket a világ országainak színe előtt, kitűnő alap magyarellenes propagandára, és 1920-ban igazolásul szolgált Hazánk feldarabolására, és mind a mai napig, úgy a germán, mint a szláv népek kedvenc hivatkozási alapja magyarellenes propagandájukban. Azaz, a finnugor elmélet abszolút magyarellenes célokat szolgált, és szolgál ma is... Immáron 150 esztendeje folyik ez a magyarellenes MTA tevékenység, méghozzá a magyar lakosság pénzén. Miért? És hogyan kezdődött?

2.) 1850-ben, a Magyar Tudományos Akadémia hirtelen szemétbe dobta a krónikáinkat, azt mondva, hogy a magyarok szeretnének egy dicső múltat hazudni maguknak. (ezt, megjegyzem dr. Glatz Ferenc szóról szóra megismételte egyik tévé interjújában, amit a Duna TV-ben láttam, kis híján agyvérzést kaptam tőle) és 1850-ben minden, a még Széchenyi által alkalmazott kutatót, tudóst, nyelvészt kirúgtak, a magyar tudósok helyére német, és cseh ,,tudósok" érkeztek. Az új kinevezett igazgató Joseph Budenz német nyelvész lett. Az ő vezetése alatt került bevezetésre a finnugor elmélet, mely szent-tehén dogmává vált mára. Mi volt a háttérben, és miért maradt ez 1850 óta egyeduralkodó az MTA hivatalos vonalán?
A magyarázat egyszerű. Mikor az osztrák és orosz elnyomók, közös erővel leverték a magyar szabadságharcot, Európa nemzetei szimpátiával fordultak felénk, és megvetéssel az osztrákok iránt. Ferenc József utasítására az osztrákok, és évszázadok óta hűséges kiszolgálóik a csehek, közösen kidolgoztak egy remek tervet - a terv célja Magyarország és a magyar nemzet sárba tiprása, a magyar nemzeti öntudat megsemmisítése volt, s az hogy Európa nemzetei soha többé ne fogják Magyarország pártját.

Ennek a tervnek eszköze a finnugor elmélet - ezt egy Joseph Budenz nevű német dolgozta ki, 5 cseh asszisztensével. Érdemes megjegyezni, hogy, habár a finnugor elmélet nyelvészeten alapszik ezen ,,szakemberek" egyike sem tudott magyarul. Közel 50 éven át, míg óriási fizetést húztak a magyaroktól, a Magyar Tudományos Akadémia vezetőiként Pesten éltek, haláluk napjáig nem is tanulták meg nyelvünket, soha nem szűntek meg a nemzetközi tudományos konferenciákon hangoztatni, hogy a magyar a világ legelmaradottabb legprimitívebb csordája, egy primitív horda, akik vezetésre szorulnak. Hálásaknak kellene lenniük azért, hogy Ausztria, a kultúrát és műveltséget nyújtotta nekik, de a primitív magyarok, hála helyett örökös rebellisként, állandóan megtámadják Ausztriát.
A propaganda fényesen bevált. Európa nemzetei, amelyek azelőtt szimpátiával támogatták a magyar függetlenségi törekvéseket, ezután Magyarország ellen fordultak. (...) A német és cseh, magyarul nem tudó emberek keresnek egy ősnyelvet - amiről beismerik, hogy nincs. Beismerik hogy teljesen ismeretlen ez a sosem volt nyelv. Azt az ősnyelvet kinevezik 7. 000 évesnek, de az a nép, mely állítólag ezen beszélgetett, csak 2. 000 évvel ezelőtt keletkezett. Ezen az ismeretlen és sosem volt nyelven szövegeket írnak maguk a kutatók. Saját elképzelésük alapján kreálva a szövegeket. Ezt komoly és tudományos nyelvészetnek nevezni nem lehet."

De nemzetünk elhitványosítására jó példa Napóleon, aki megkérdezte Francois Talleyrand-t, hogy mit tegyen a magyarokkal? Talleyrand válasza: ,,Felség! Régi szokásuk a magyaroknak, hogy felnéznek nagyjaikra és büszkék a múltjukra. Vedd el e nép múltját, és azt teszel velük, amit akarsz!"

Miért is akarnak bennünket a semmittevés posványába taszítani? Lehet összeesküvés elméletet kiáltani, de mégis ki kell mondanunk, az idegen csahosoknak földünkre fáj a foguk: ,,A Kárpát-medence földrajzi elhelyezkedése pontosan Európa közepe. Az égtájakat figyelembe véve teljesen mindegy, hogy egy átutazó milyen irányból jön, és milyen irányba folytatja útját. Ezt a területet, központi helyzetéből adódóan mindenképpen érintenie kell.
Vagyis, mi jelentjük Európa közepét.
A múlt és a jelenkori történelem azt bizonyítja, hogy mindig idegen népeknek volt és van szüksége erre a területre, az itt lévő tudásra, és nem fordítva! Az energiaközpont: A NASA kiadásában megjelent Gaia elmélet című munka azt írja, hogy Földünk szívcsakrája (föld szíve) a Kárpát-medencében, a Pilisben (Pólus) található. Központja Dobogókő, mely a szakrális beavatás központja. A középkorban a Pilis olyan védett és zárt területi rendszert alkotott, melybe idegen be nem hatolhatott, a bejárás tiltott volt. Jól ismert Gertrudis királyné sorsa, aki a tiltás ellenére betette a lábát a tiltott területre. Az életével fizetett ezért.

A dalai láma, 22 évvel ezelőtt kinyilatkozta, hogy a Földön a magyaroknak energiaközpontot védő szerepük van.

Brezsinszki amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó, a 70-es években leírta: ,,Aki a világ fölötti uralmat meg akarja szerezni, annak el kell foglalnia a Föld szívét. Aki elfoglalta a Föld szívét, az birtokba vette Európát. Aki birtokba vette Európát, az ura az egész világnak."

Murád szultán kijelentette, hogy, aki elfoglalja Magyarországot, az ura az egész világnak. Vagyis, akié az energetikai központ, az a világ ura.

Bonfini, Galeotto és IV. Béla leírják, hogy Európa népei mind irigylik a magyaroktól a Kárpát-medence területét, az itt lévő gazdagságot, ezért gyűlölet veszi őket körbe. A középkorban úgy emlegették Magyarországot, hogy itt a leggazdagabb a föld, bő a hal-áldás, nagy mennyiségű a kenyérgabona, a bor pedig kiváló .

Nagy Sándor hódító hadjáratának célja valószínűleg a Kárpát-medence és ezen belül a Pilis elfoglalása volt. A Pilisben akarta felépíteni a Nap palotáját. Tudta, hogy a Kárpát-medence megszerzésével a világ legnagyobb uralkodójává válhat. Szerencsénkre nem ért célba, útközben meghalt.

A tatárok, a törökök, a Habsburgok, a németek, az oroszok, mind ugyanezzel az irigységgel és sokszor gyűlölettel gondolkodtak és cselekedtek földünk megszerzése érdekében."

Nézzük meg, miképpen is óvják más népek a mi múltunkat. Mert, bárhogy is erőltetik ránk a finn-ugor rokonságot (maguk a finnek sem hirdetik már), a mi múltunk messzi Ázsiába vezet bennünket. Most csak a hunokról kívánok szólni, bemutatván azt, hogy például Kínában miképpen is ápolják hun őseink (mert Attila király a magyarok királya) múltját.
Kínában ismert egy 130 kötetes történelmi munka, amely a Shi Ji Történelmi Feljegyzések címet viseli. A korabeli feljegyzések mindig más és más történészek nevéhez kapcsolódnak. Krisztus előtt az V. században például Konfuciusz nevét is megtaláljuk az alkotók között. Ez a hatalmas alkotás Kína teljes történelmét foglalja magába, s ennek a 110. kötete, melynek szerzője a Kr. E 104 és 97 (?) között élt Sima Qian, foglalkozik a hunokkal.
Sima Qiant, mint a kínai történetírás atyját tisztelik Kínában, s ,,A hunok története" című kötetét, mint az egyik, igazán klasszikusnak számító műként tartják számon. Nem nálunk persze, hanem Kínában.
,,A hunok története című kötet egyike a legfontosabb hunokról szóló klasszikus feljegyzéseknek. Miután Sima Qian a Történelmi Feljegyzésekben a hunoknak egy egész kötetet szentelt, más kínai történészek is követték példáját és ők is több figyelmet fordítottak a hunokra. Sima, aki a hunok kortársa volt, Krisztus előtt 90-ig jegyezte fel a velük kapcsolatos eseményeket, majd rövid idő múlva meghalt.

Ezután folyamatosan jegyezték fel az őt követő kínai történészek a hunok históriáját. Történetük a nyugati Han- dinasztia (Krisztus előtt 206.- Krisztus után 24.), úgy, mint a keleti Han- dinasztia (25-220) történeti leírásaiban is követhető. E két Han krónika szerint 48-ban a hunok két részre oszlottak, az északi és déli csoportra. Később a déli csoport egy része behódolt és beolvadt a nagy faltól délre eső kínai keleti Han- dinasztia birodalmába, s a kínaiak, az ujgurok és más kisebbségek is őket tartják őseiknek.
Az északi hunok viszont 91-ben nyugat felé tartottak és a kínai kutatók az V. században feltűnő hunok (Attila népe) őseinek tekintik őket (Lin Gan 1986-260). Ma a sok kínai, akárcsak számos Kínában élő kisebbség- ujgur, yugur, mongol-, akik a nagy fal környékén élnek, úgy tudják, hogy ők a déli hunok leszármazottai, a magyarokról pedig azt tartják, hogy ők Attila király hunjainak ivadékai, azaz, az északi hunok leszármazottai.

Ezért fontos, hogy a magyarok megismerjék a Shi Ji 110. kötetének tartalmát, ezt a nagyon korai, ázsiai hunokról szóló történeti feljegyzést. (...) Mert a Shi Ji a kínai kultúrában a legfontosabb munkák közé tartozik, a X. század negyvenes évei óta- mikor elterjedt a könyvnyomtatás technikája- folytatólagosan nyomtatták, és nyomtatják mind a mai napig.

Minden könyvesboltban megtalálhatjuk, még a kis utcai kioszkokban is."
A 110. kötetet, a hunokról szólót is tanítják az iskolákban, s úgy, ahogy több mint kétezer éve megírták. A 130 kötetes Történelmi Feljegyzésekben, az évezredek során nem változott egyetlen betű, egyetlen, szó és egyetlen mondat sem. A történelmet nem a mindenkori politikai akaratnak megfelelően változtatják. Nálunk, ha a magyarság pusztításának sanda szándéka úgy kívánta, akkor, akár még őshazát és nyelveredetet is cseréltettek velünk. S erre mindig akadt rangért, pénzért megkapható író, történész. Mit is várunk el a távoli múltunktól, amikor a közvetlen múltat, a ,,rendszerváltozást" is hamisítják, a politikai ,,elit" szándékai szerint.

Simqa Qian: ,,A hunok legkorábbi története" című munkájának magyarra fordítását Du Yaxiong 1997. július 14-én fejezte be, s akkor írta le a következőket: ,,Tíz évvel ezelőtt, mikor a Magyar Tudományos Akadémia Zenetudományi Intézetében dolgoztam, mint vendégkutató, sajnálattal állapítottam meg, hogy nincs magyar nyelvű fordítása a Shi Jin, A hunok legkorábbi története című kötetének. Sajnáltam azt is, hogy akkor nem volt lehetőségem lefordítani. Elmúlt tíz év. Az idén tavasszal, amikor Debrecenben meglátogattam dr. Végvári József barátomat, ő biztosított arról, hogy A hunok legkorábbi történetét, vagyis a Shi Ji 110. kötetét sohasem fordították le magyar nyelvre, holott nyilván sok magyar szeretné olvasni, tanulmányozni ezt az ősi feljegyzést. Úgy gondoltam tehát, hogy feleségemmel, Horváth Izabellával együtt lefordítjuk, mert valakinek le kell fordítania. Mikor
Magyarországról visszatértem Pekingbe, azonnal nekiálltam az angol fordításnak, amit aztán júniusban a feleségem magyarra ültetett át. Reméljük, hogy minden magyar olvasó érdeklődéssel és élvezettel forgatja majd azt a történelemkönyvet, amelyet több mint kétezer évvel ezelőtt írt egy kínai tudós, aki a hunok kortársa volt."

Tehát egy kínainak fontosabb a magyar őstörténelmet kutatni és nyilvánosság elé tárni, mint a kínaiul tudó magyarországi értelmiségnek.
A fordító, Du Yaxiong leírja még, hogy ,,Nehezen hihető, hogy ez a kötet- a Dsi Ji 110., ,,A hunok legelső története c. fejezet legelső magyar nyelvű fordítása csak a francia (1895-1905), a japán (1957-58., 1958-59.) és az angol (1961) fordítások megjelenése után, valamint több mint 100 évvel a francia fordítást követően- 2000-ben- lát napvilágot. Így ez a kötet a legfrissebb idegen nyelvű fordítása a világhírű, de a magyarok számára majdnem teljesen ismeretlen, ősi történelmi munkának. Munkánk szolgáljon arra, hogy a magyar olvasók tüzetesen és részletesebben megismerjék a hunok történelmét, a több mint 2000 évvel ezelőtt készült, korabeli, hiteles történelmi feljegyzés alapján."

A hunokról lesz szó a továbbiakban, s az ide citált könyvrészletek ismertetésével azt kívánom bemutatni, hogy milyen szemlélettel éltek, már több mint kétezer évvel ezelőtt.
A most következő történet Krisztus előtt 209-206 közé tehető. Krisztus előtt 206 egyébként a már többször emlegetett Han- dinasztia megalapításának esztendeje.
,,Ebben az időben a donghuk igen erősek voltak és hallván, hogy Modu megölte apját és saját magát tette fejedelemmé, követet küldtek a xiongnukhoz, hogy elkérjék Touman híres, ezer lit futó lovát. Modu tanácskozásra hívta össze minisztereit, és ők így szóltak: ,,Az ezer lit futó ló a xiongnuk országának egyik kincse! Ne add oda nekik!"
,,Ha egy szomszéd ország kéri tőlem, csak nem tagadok meg egy lovat tőlük!"- felelt Modu, és ezzel elküldte a lovat.
Mivel azt gondolták a donghuk, hogy Modu fél tőlük, nem sokkal ezután követet küldtek udvarába, és egyik feleségét kérték. Modu ismét tanácskozásra hívta össze minisztereit.
,,A donghuk oktalan emberek, hogy a shanju egyik feleségét követelik. Hadd támadjuk meg őket!- felelték a miniszterek.
,,Ha egy szomszéd kéri, csak nem tagadhatok meg tőlük egy asszonyt!"- válaszolt Modu, és ezzel elküldte a feleséget a donghuknak.
Ezután a donghu fejedelem fokozatosan vakmerőbb és merészebb lett, s egyre nyomult nyugat felé. A donghu és a xiongnu birodalmak között volt ezer li szélességű lakatlan terület, ami elválasztotta egymástól a két országot. Ezt a területet ,,out-ounak", (határ menti semleges területnek) nevezték. A donghuk ismét követet küldtek Modu shanyunak: ,,A xiongnuknak nincs szükségük erre a pusztaságra, amely az én és a te birodalmad között fekszik, s ezért szeretném elfoglalni."
Mikor Modu ismét összehívta tanácsadóit, némelyik így szólt: ,,Mivelhogy a terület úgyis hasznavehetetlen számodra, add nekik, de ha nem akarod, inkább tartsd meg."
Modu szörnyű haragra gerjedt: ,,Az ország alapja a föld! Miért adjam nekik?", és ezzel kivégeztette mindazokat, akik a terület átadását javasolták."

Magyarázzam? Fölösleges. A mi földünk kártyán, adósság fejében, békediktátumok révén, göteborgi szerződés aláírásával cserélt gazdát. A mi ,,urainknak", akik csak magyarországiak voltak, s ma sem magyarok, soha nem volt fontos az anyaföld. S nem fontos ma sem.
Ismerkedjünk meg a törvénykezéssel is, bár, akinek az alábbiakat olvasva az Árpád- házi uralkodóink szigorúsága jut az eszébe, jó nyomon jár.
,,A xiongnu törvények szerint, aki békés időkben több mint fél singre (31 cm.) kihúzza a kardját a hüvelyből, halálra ítélik.
Akit lopásért ítélnek el, annak összes vagyonát elkobozzák. Kisebb kihágásokért járó büntetés a bokacsont zúzása (Yan Shi Gu, Tang- korabeli történész így írja, de egy másik Tang történész, Sima Jen feljegyzései szerint ez a büntetés az arc késsel való megbélyegzését jelenti). Komoly bűnökért halál jár. Senkit sem börtönöznek be tíz napnál hosszabb időre, és a börtönben lévők létszáma nem több egy maroknyinál az egész országban."

,,A xionguk kettős koporsóba- egy belsőbe és egy külsőbe- temetik a halottat, arany, ezüst, ruha és szőrme mellékletekkel, de nem emelnek sírdombot, s nem ültetnek fát a sírra, gyászruhát sem öltenek. Mikor egy uralkodó meghal, gyakran tucatnyira, de néha száznál is többre rúg a fejedelmi kegyben részesült tanácsadók és ágyasok száma, akik követik őt a halálba."
Hasonlítsuk össze ezt a temetkezési szokást, a hunok több száz évvel későbbi szokásával, Ipolyi Arnold Magyar mitológiában az 549.oldalon leírt, Jordanestól Attila haláláról és temetéséről szóló feljegyzéssel: ,,...koporsóját először arannyal, majd ezüsttel, végül vassal páncélozták, ezzel jelképezve, hogy a leghatalmasabb uralkodónak minden kijár: vas, mert a népeket leigázta, arany és ezüst, mert mindkét birodalom ékességét elnyerte..."

Elgondolkodtató, hogy a múltunk csak kerülő úton juthat el hozzánk. Egyes külföldi gondolkodók, történészek, nemzetük nagyjai, közülük is a legkiválóbbak, soha nem felejtették el a magyarok dicséretét. Ha egyszer a Vatikán titkos dokumentumtára megnyílna, de másképpen is néznének ránk, magyarokra!

De, hogy ne csak beszéljek, hanem bizonyítsak is, néhány idegen elme véleménye következik, rólunk: ,,Victor Hugo: ,,Magyarország a hősök nemzete. Magyarország az a hősiesség megtestesülése."

A nepáli papok 2005-ben kijelentették, hogy mindennap imádkoztak a Földért. Most ,,vajúdik a Föld, és a Kárpát-medencében szüli a jövőt."
A nepáli Fehér Királyi Kolostor vezetője, magyarországi tartózkodása idején így szólt a
magyarokhoz: ,,Önök, magyarok elképzelni sem tudják, milyen büszkék lehetnek nemzetükre,
magyarságukra. Mi biztosan tudjuk, hogy a világ szellemi, lelki és spirituális megújhodása az Önök országából fog elindulni. A világ szívcsakrája, az Önök országában, a Pilisben található. Ez a spirituális megújhodás már megindult Önöknél!"

A Dalai Láma üzenete a magyarokhoz: A XIV. Dalai Lámával Izing Róbert és Janzsó Viktor, 2006. 10- 11-én készítettek interjút. ,,Magyarok! Bár népük nagy múltra tekint vissza, a szabadság és a demokrácia terén még fiatalnak számítanak. A lehetőség mindazon által eljött
az Önök számára, hogy kibontakoztassák képességeiket és megmutassák a világnak szellemüket, kezdeményező képességüket. Ehhez azonban az önbizalom elengedhetetlen. Éppen ezért, akármilyen nehéz is, bármilyen akadállyal, nehézséggel néznek szembe, nem szabad, hogy elveszítsék a reményt és az elhivatottságukat. Bizakodónak kell maradniuk! Egy tibeti mondás úgy tartja: 9 kudarc, 9 próbálkozást jelent. Biztos vagyok abban, hogy egy ilyen nagy múltú nemzet fényes jövő előtt áll. Kérem, dolgozzanak továbbra is keményen, és távlatokban gondolkodjanak! Tartsák szem előtt azokat a nemes célokat, amelyek a közös érdekeket szolgálják. Az emberek sokszor - és ez a politikusokra különösen igaz- elvesznek az apró részletekben. Ez nem helyes. Gondolkodjanak távlatokban! Ez az én tanácsom."

Vannak, és voltak persze nagy gondolkodók idehaza is. Teleki Pál például a következőképpen vélekedett nemzettársairól: ,,Magyarságunk bennünket összekapcsol. Minket nem szavak, nem jelszavak, nem jelvények, nem mivoltunknak mesterséges üres definíciói kapcsolnak össze, hanem nemzedékek öntudata, akarata és hagyományai...."

S hogy ennyi szenvedés és oly sok viszály után se csüggedjünk, olvassuk el többször az 1887 és 1968 között élt pietrelcinai Szent Pio (Padre Pio) papírra vetett gondolatait: ,,Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre.

Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!"

http://corpuscuit.us/joma/index.php?option=com_content&view=article&id=81 7%3Aaz-egesz-vilag-feni-rank-a-fogat&catid=61%3Aoesszeeskueves&Itemid=45
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2012.02 2012. Március 2012.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 258 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1370
  • e Hét: 11637
  • e Hónap: 22748
  • e Év: 176244
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.