Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Merjünk felnőni saját nagyságunkhoz!
  2014-09-11 13:37:40, csütörtök
 
  (Levél 2008-ból, amit egyik Barátomnak írtam)

Igen, szükség van arra a NEMZETMENTŐ programra, amely olyan eszmeiség jegyében fogalmazódik meg, amely valóban FELEMELKEDÉST jelentene hazánk minden egyes állampolgára számára! Ezt az ESZMEISÉLGET számomra a MAGYARSÁG ŐSTÖRTÉNETÉBŐL EREDEZTETŐ LÉLEKERŐSÍTÉS, a SZENT KORONA áldáésos kisugárzásából meríthető LELKI- és SZELLEMI MEGERŐSÍTÉS, valamint a Klebelsberg-i oktatási- és kultuszpolitikai újragondolása és megvalósításának következtében kialakult polgárosodási folyamat jelenti.

Vagyis, a magyarság ,,GYÖKEREIBEN" rejlő őskeresztyéni ERŐ megismerése, továbbítása és a magyarság ELHIVATOTTSÁGÁNAK ERŐSÍTÉSE a TUDÁS által.
Tehát, ne kicsik "merjünk lenni", hanem MERJÜNK VÉGRE A SAJÁT NAGYSÁGUNKHOZ FELNŐNI!!!

Ezért lenne fontos, hogy a nemzetmentő ,,progik" megfogalmazását BEFOGADNI- MEGÉRTENI képes ,,VÁLASZTÓ-POLGÁROKRA". (Az eddigi ,,szavazó-polgárok" helyett!)
Ezért szorgalmaztam az MDF Pedagógus Kollégiumában, majd a Fidesznél, végül Vona Gábornál az ORSZÁGOS NÉPFŐISKOLAI KURZUSOK beindítását. Dr. Varga Tibor megalapította ugyan a Szent Korona Szabadegyetemet, ahova lehet jelentkezni, mint bármely felnőttoktatási intézménybe - munka mellett. Ez azonban, amolyan ,,fizetős" oktatási intézmény, ahonnan kirekesztődnek azok a kisjövedelmű emberek, akiknek a mindennapi betevőre-való előteremtése is megoldhatatlan gond.

Azért tartunk ott a SZENT KORONA-eszmeiséggel, és NEMZETI JELKÉPEINKKEL is ott, hogy valósággal köpnek rá bizonyos életkörülmények között élő emberek a nagyobb városokban, mert.... Nem is sorolom, mert megtettem már évek, évtizedek óta FOLYAMATOSAN és hiába. Mert örökösen le vagyok hurrogva, és ezen elhivatottságommal a pálya szélére vagyok küldözve, örökös pótjátékos-sorsra kárhoztatva.
Ezzel egyet is kellene értenem, hiszen ki vagyok én? Egy SENKI, mert még a saját létjogosultságom is megkérdőjeleződik fogantatásom és születésem óta.
Merthogy, számomra ISMERETLENEK az ,,édes" szüleim, vagyis a GENEALÓGIAI MÚLTAM, pontosabban a MAGÁNTÖRTÉNELMEM.
Nem lenne nagy ügy, ha nem ilyen ÖNTUDATLANSÁGBAN élnének még rajtam kívül ebben az országban milliónyian!!!

És, igen is előbb a CSALÁDI TÖRTÉNETEKET kell megismerniük ezeknek az ,,agymosott" embereknek! Mert addig, míg azt sem tudja - és nem is érdekli - hogy KI FIA-BORJA, minden erkölcsi alapja adott ahhoz, hogy LESAJNÁLJA a MAGYAR TÖRTÉNELMET úgy, ahogy azt neki HAZUDJÁK az ISKOLÁKBAN évtizedek óta!

Pedig nagyon fontos lenne ismerni a CSALÁDI- MAGÁNTÖRTÉNELMÜNKET, mert abból áll össze a HAZA TÖRTÉNELME!

Addig, bizony míg ez nem valósul meg, MINDEN ISMERET LÓG A LEVEGŐBEN és képtelenek FELELŐSSÉGGEL megélni MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGUKAT, és ÉLETIDEJÜKET. Mert, ha ismernék hogy a szépapjuk, ükapjuk, vagy dédanyjuk történetét, azt, hogy melyik őse hogy halt bele a háborús- ideológiás harcokba, illetve hogyan élte túl az I. vagy a II. világháborút, vagy a proletárdiktatúrát...akkor talán okulhatna ősei sorsából és kialakíthatna egy olyan ÉLETFELFOGÁST, amelyikkel megszülethet benne egy olyan ÉLETPROGRAM IGÉNYE, amihez hozzáadhatná a szavazófülkében a szavazatát... vagyis FELELŐSSÉGGEL TUDNA VÁLASZ-TANI!!!

*

Abban a SZAVAZÁSBAN úgysincs köszönet, amit a ,,TUDATLANSÁG" és ,,FÉLISMERET" motivál!!! Lásd Boross Péter nyilatkozatát még 2003-ból a PAKTUMMAL kapcsolatban: Tessék csak beleolvasni ebbe a visszaemlékezésbe, amit külön kiemelnék:

"... Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."

http://furaila.xfree.hu/256559

Nemhogy 1990-ben NEM VOLT SZABAD a választás, hanem az azóta eltelt 20 évben sem! Mert milyen egy választási lehetőség az, amikor a NÉP nem választhat jelöltet saját maga lakóközösségéből, hanem el kell fogadnia a PÁRTOKra oszlott egy-párti előd utódainak JELÖLTJEIT, akikre aztán "SZAVAZHATUNK"!???
Vagyis, szó sem lehet valódi VÁLASZTÁSRÓL!!!

Bóna Mária Ilona

-.-.-.-.-


Ma már tudom, hogy semmiféle nemzetmentő program nem valósulhat meg a NATO és az EU beleegyezése nélkül. Márpedig az EU úgy működik, mint ahogy azt Susan Georg a LUGANOI TANULMÁNYÁBAN megfogalmazta:

,,...az egyedüli lehetséges módja annak, hogy a liberális világgazdasági rend fennmaradhasson. A kevesebb ember pedig a természetet is kevésbé fogja károsítani, és kevesebb szociális problémát is okoz. Tehát mindenki boldog lesz, a föld és azon a liberális rend tovább él. Így megvalósulhat a fenntartható fejlődés. De hogyan érhető el a lakosság-csökkenés? A szokásos módszerek: világháborúk, etnikai-nyelvi csoportok kiirtása, és az egyéb durva, direkt módszerek ma már nem alkalmazhatók. Ezek ugyanis túl költségesek és nem elég hatékonyak. Fel kell vetnünk tehát a kérdést: hogyan oldható meg mégis a radikális népességcsökkentés? Fogalmazzunk meg először néhány alapelvet!

Az alkalmazandó módszereknek:
* olcsónak kell lenniük,
* nem szabad semmilyen speciális berendezést igényelniük továbbá
* az "áldozatok" kiválasztását nem vállalhatja senki, azt magukra az "áldozatokra" kell bízni,
* az államoknak nem kell közvetlenül résztvenni a munkában. Jobb ha azt ráhagyja a magánszektorra...."
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=121623&n=furaila&blog


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.08 2014. Szeptember 2014.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 17 db bejegyzés
e év: 136 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1724
  • e Hét: 5252
  • e Hónap: 13856
  • e Év: 49797
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.