Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
"Bevált az állambiztonság ördögi trükkje...
  2015-05-04 21:42:53, hétfő
 
  ...megbújnak az igazi bűnösök az ügynökök mögött"


Az ördög legnagyobb trükkje az volt, hogy elhitette a világgal: nem létezik. Az ismert mondás az állambiztonságra is igaz, a hálózat elérte, hogy máig ügynökökről, ügynökkérdésről, ügynökvádról beszéljünk, írjunk, ahelyett, hogy az igazi bűnösökről lenne szó. 1989 nyarán közel hétezer titkos megbízott, több mint ezer titkos munkatárs és kétszáznál is kevesebb ügynök dolgozott az állambiztonságnak. Utóbbiak voltak a kis halak - mégis őket halászták ki. Pedig nem ők jelentettek pénzért, kitüntetésekért, nőkért, utazásért - ,,hazafias alapon". Ideje tisztább vizet önteni a pohárba.

MEZŐ GÁBOR - Hamvas Intézet - írásának folytatása itt olvasható:
http://pestisracok.hu/bevalt-az-allambiztonsag-ordogi-trukkje-megbujnak-az-igazi- bunosok-az-ugynokok-mogott/



Hozzászólás arról, ami kimaradt a cikkből:

1989-ben kapóra jött nekik az NDK-sok hazánkba menekülése a saját Stázijuk elől. És megrendezték először azt a bizonyos határt megnyitó "
"Pikniket" - egy, a titkos szolgálatok (III/III-as pol oszt. a külföldi titk.szolg.) által elkészített forgatókönyv szerint.

A szerepeket kiosztották és akkor már OV is megkapta az övét... Majd 1989 jun. 16-án Nagy Imre és a többi 56-os mártír "újratemetését" is megrendezték, ahol elmondhatta azt a beszédet, amit előzőleg megkapott instrukciók szerint kellett megírnia, v. elmondania.

Azóta minden, és mindenki a titkos szolgálatok forgatókönyve szerint történik és cselekszik. Senki más nem rúghat labdába!!!
Most, pedig Minden áron botrányt, és zavart akarnak kelteni , mert ki akarják provokálni azt a lázadást és a polgárháborús helyzetet, amelynek ÜRÜGYÉVEL bejöhetne a NATO és kiépíthetné végre azt a támaszpontját, amit már oly régen szeretné B. P. és az általa újjászervezett titkos szolgálati hálózat!

Nincs ebben semmi új!!! Legalább is számomra nincs!

Ezért kezdett el most Simicska kitálalni és emlegeti Orbán titk.szolg. múltját... mert a nato és a nato mögé elbújni kívánók, mint B.P. már qrvára türelmetlenek!
http://alfahir.hu/tudnak_e_a_kepviselok_orban_allitolagos_besugoi_multjarol



Ez a jobb- és baloldaliság is csakis a szavazópolgárok megtévesztésére lett kitalálva, mert van egyetlen-egy és végképpen tragikus körülmény, amiben megegyeznek és ez: annak eltussolása, hogy az 1945-öt és főleg 1956-os véres megtorlást követően megtörtént az a HELYCSERÉS TÁMADÁS, amivel részben fölszámolták, átnevelték és proletarizálták a Horthy-korszak polgárosodó középosztályát és a kertgazdálkodást megvalósító kisbirtokos parasztságot. Kitermelte az alulról fölhozott és kiemelt kádereivel az új hatalomhoz hűséges elvtelen réteget... akit meg lehetett vásárolni a saját fajtája tönkretételére.

Ezt a tönkretételt szolgálta az a hatalmas FÜGGETLENÍTETT Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) a (Magyar) Kommunista Ifjúsági Szövetség (M)KISZ) és az ágazati SZAKSZERVEZETEK munkahelyi szervezetei, vezetőségei rátelepedtek minden gyárra, üzemre és intézményre! Az üzemi bizottságok (ÜB) oly mértékben irányították ezen vállalatokat, üzemeket és intézményeket, hogy még sóhajtani sem sóhajthatott egyetlen műszaki- vagy gazdasági igazgató sem az ő beleegyezésük nélkül!!! Közben, pedig fizetést kaptak a vállalattól, üzemtől és intézménytől, meg reprezentációs keretet, fizetett alkalmazottakat, titkárnőkkel és titkárokkal... céges autót, fizetett sofőrrel!!!!!!!!!!!!!!!!

NNAAAAAAAAAAA ily-módon csődőltették be az oly világhírű cégeket is, mint IKARUS, Ganz MÁVAG, Országos Gumiipari Vállalat Taurus Gumigyára, Hajdúsági iparművek Lehel Hűtőgépgyára, Május 1. Ruhagyár, Magyar Gyapjúfonó és Szövőgyár (The Woolmark Company), Habselyem Kötöttárugyár...Tungsram (1909) Egyesült Izzólámpa és Villamossági művek, DCM: vagyis Dunai Cementművek, Magyar Gépipar és kohászat (1947) Csepel Művek...Kőfaragó- és Épület-szobrászipari Vállalat, a Herendi- és a Hollóházi Porcelángyártó Vállalat...

Nem sorolom, de MINDENÜNK megvolt és sikeresen működött, mert a benne a VÉTLEN DOLGOZÓ MAGYAR MUNKÁSOK szorgalmasan építették (főleg normában!!!) a szocializmust, csakhogy ez az elvtelen és telhetetlen népség FELÉLTE minden bevételét, majd kénytelen volt kölcsönt fölvenni az IMF-től és már bért is abból fizettek!
Egyik bizonyíték a máig érvényben lévő 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza! Ez alapján az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében.) http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=94720&n=furaila&blog



A FÜGGETLENÍTETT iparágazati-szakszervezeti székházakban ügyködő FÜGGETLENÍTETT szakszervezeti vezetők mellett dolgozó (ügyködő) összekötőket (hangulat)jelenések írására kötelezték!!!
Kapolyi ezekből a (hangulat)jelentésekből akkora INFORMÁCIÓMENNYISÉGRE tett szert, hogy a mai napig az egyik leggazdagabb milliomossá válhatott az un. rendszerváltozásban,

... és még ezt követően is az un. magát baloldali és a munkásemberek, a dolgozók képviseletére volt a pofáján vastagbőr magát képviselőnek jelöltetni!



Az élére állították a Kapolyi-féle MEGBÍZÓK kis MEGBIZOTTAIKAT a különböző párt- és civil szervezkedéseknek, majd, amikor kellő információval rendelkeztek a szervezkedőkről, becsődöltették azt, mint ahogy a szocializmust is tették... Funkcionáriusaikkal kampányoltak a hazug pártprogramjaikkal. Itt látható egy volt szakszervezeti funkci számára írt ajánlás az 1994-es MSZDP-vezető részéről:

Itt ismét meg kell említeni azt a bizonyos paktumot, amit agyonhallgatnak, vagy csak részben ismernek el, mintha csak az emdéef kötötte volna meg a liberálisokkal. Pedig, nem csak erről volt szó, hanem sokkal többről! A lényeg az az ÜZENET, amit közvetítettek volna a társadalom felé, ha nyilvánosságra került volna!

Ez, pedig nemcsak szüleink korosztályának jelentett üzenetet az a bizonyos "p a k t u m", hanem az előző rendszer "kompetenseinek" is! Mert, részben illegalitásba vonulva - továbbra is (vissza)élhetnek az előzőleg elraktározott információk és "tudás" adta előnyeikkel! Ők azok, akik nálunknál is jobban tudják, hogy ki az, akit el "kell" lehetetleníteni, aki elől el "kell" venni minden lehetőséget!



Írtam már korábban, hogy hazánk sorsa már akkor megpecsételődött, amikor beléptettek minket az EU-ba! Hiszen az Eurogendfor (az EU titkos gyilkos hadserege) az adott esetben nem csak rendőrségi jogokkal van felruházva, hanem szintén titkosszolgálati jogokkal is és az adott ország katonaságával szorosan együttműködve kell a rendet és nyugalmat helyreállítania. Szükség esetén, Eurogendfor minden szükséges eszközt és jogot megkaphat, amire csak szüksége van, hogy feladatát teljesítse. http://www.youtube.com/watch?v=HcaVKA2ovyw


A hozzászólást szerk.: Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2015.04 2015. Május 2015.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 6 db bejegyzés
e év: 163 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 561
  • e Hét: 6069
  • e Hónap: 14673
  • e Év: 50614
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.