Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Szerzetesek körtéje
  2017-04-03 17:37:38, hétfő
 
 


Szerzetek körtéje ( kínai körte )

Főbb hagyományos alkalmazási területei :

- légúti panaszok
( tüdő vérbőségének fokozására, száraz köhögés, megfázás esetén igen jó hatású)
- időskori vérszegénység
- cukorbetegek ( használható cukor helyettesítésére, a tea tovább-forralásával )
- fogyókúrázok részére mert nem tartalmaz kalóriát
- fokozott szomjúság (napszúrás) esetén ajánlatos a gyümölcsből készített teát lehűtve fogyasztani
- tudományos kutatások szerint antioxidáns hatású troperpén glikozidot ( Mogrosides) tartalmaz, ezért hatékony méregtelenítő.

Kínában évezredek óta használják, mint hagyományos népi orvosságot, bár eleinte csak a császárok kiváltsága volt. A gyümölcs hegyekkel körülvett trópusi környezetben terem, az ott élők igen hosszú életűek.

Felhasználási javaslat :
Természetes állapotában szinte korlátlanul alkalmazható - ilyen formában erélyes vízhajtó hatása is van.

Szárított formában:
Félbevágott körtére másfél liter forrásban levő vizet öntünk és hagyjuk legalább 15 percig állni.

Saját tapasztalat szerint : a körte egynegyed részének a felét fél liter forrásban levő vizzel leöntjük és kb 30 percig hagyjuk állni.

A jó hatás így is jelentkezik. Az előbbi tömény változatnál előfordulhat, hogy erős méregtelenítő hatása miatt az arc egy kissé "kirügyezik", valamint különösen azoknál akik pangó széklettel küzdenek a belekben felgyülemlett lerakódások eltávolítása a szervezetből lassan megindul.
( idősebb korban nagyon javasolt )

Komolyabb tüdőproblémáknál az eredeti felhasználási alkalmazást javaslom. A hatás már legkésőbb egy órán belül jelentkezik.Oldja a bronhus-görcsöt és a tüdő vérkeringésének hatásos növelésével az asztmatikus görcsöt is, felszakítja a tüdőben levő lerakódásokat és könnyebbé teszi a légvételt.

Jó egészséget kívánok mindenkinek !



 
 
0 komment , kategória:  Natúr antibiotikumok   
CELLADAM és a celladamterápia
  2017-04-03 17:24:35, hétfő
 
  Mire javallott a Celladam?
A CELLADAM kutatások kezdettől fogva a rákos elváltozások kezelésére irányultak. Az elmúlt évtizedekben sokak számára beigazolódott, hogy a rosszindulatú daganatok hatékony ellenszere.
A CELLADAM hatóanyag egyfelől a prevenció és a rák kialakulása korai stádiumában javallott. De a rosszindulatú daganatok kifejlett, sőt "reménytelen" állapotában is fékezi a malignus folyamatot. A hatóanyagnak mindemellett jelentős fájdalomcsillapító hatása is van.
Nagyon fontos kiemelni a prevenció lehetőségét, mert a CELLADAM teszttel korai stádiumban kiszűrhetők a rákos folyamatok, melynek köszönhetően sokak számára megelőzhető a rákos megbetegedés.

Mire alkalmas a VITACELL/CELLADAM CSEPP?
Pozitív eredményű teszt esetén javasolt a CELLADAM CSEPP kúra, ami két üvegcse bevételét jelenti cca. 2 hónap alatt. Eddigi tapasztaltok szerint ez a kúra az esetek 90%-ban képes visszaállítani a felborult immunegyensúlyt, a precancer állapot megszűnik.
Ha a csepp-kúra után ismételten pozitív a teszt eredménye, akkor a M.I.T. terápia következő elindítása mellett - amely a cseppnél erőteljesebb kúra -a beteget szakorvosi kivizsgálásra kell irányítani a kiváltó ok megkeresése céljából.

Milyen filozófián nyugszik a CELLADAM hatóanyag hatásmechanizmusa?A CELLADAM hatóanyag hatásmechanizmusát a sejtek közötti információáramlás szintjén lehet a legszemléletesebben magyarázni. Ebben a közelítésben a rákos sejtek függetlenednek a környezetüktől, megszűnik a celluláris kommunikáció, a sejt önmaga köré sejtburkot (maszkot) épít ki, és kontroll nélkül szaporodik. Ehhez a környezetéből intenzíven energiát és a létfenntartáshoz szükséges elemeket von el.

A CELLADAM terápia ezt a kommunkációt kísérli meg helyreállítani a rákos sejt és környezete között. Hogyan?
A CELLADAM hatóanyag membránaktív hatásával demaszkírozni képes a rákos sejteket. Jelképesen, levéteti az álarcot és felismerhetővé teszi a szervezet immunrendszere számára.
A CELLADAM hatóanyag antiproliferatív hatása egyrészt segíti a kommunikációs kapcsolat újrafelvételét a környező egészséges sejtekkel, másrészt gátolja a rákos sejtek további szaporodását. Ha a kapcsolatfelvétel sikerül, akkor az eredetileg rákos sejt a környezetével azonos funkciót ellátni képes sejtté differenciálódik, azaz "meggyógyul". Ha a kapcsolatfelvétel sikertelen - pl. az erős deviancia miatt - az immunrendszer elpusztítja és eltávolítja a szervezetből.

A CELLADAM hatóanyag további fontos tulajdonságai:
Az említett gyógyhatásokon kívül egyik legfontosabb tulajdonsága a CELLADAM hatóanyagnak az, hogy rendkívül jó fájdalomcsillapító hatással bír. Ezt a hatást a rákos folyamat legvégső szakaszáig kifejti. A beteget nem, vagy alig kell narkotizálni, közérzete javul, állapota végig emberhez méltó.
Virális és bakteriális fertőzések kiegészítő/támogató kezelésére is alkalmas.
Időskori panaszok esetén is eredményesen használható.

Ezen kívül immunmoduláns hatásánál fogva allergiás tünetek enyhítésére is javallott.
Végül, de nem utolsó sorban a CELLADAM nem toxikus, még a terapikus mennyiség sokszoros értékénél sem.

Mi az a CELLADAM?
A CELLADAM márkanév egy szóvédjegy, amely eredetileg egy többkomponensű gyógyhatású molekulacsoport elnevezése volt, mára egy gyógyászati rendszer összefoglaló neve. Elemei: teszt, prevenció, terápia.

TERÁPIA
A Celladam készítmények alkalmazása rosszindulatú daganatos betegségek esetén a sejtszaporodás csökkenését eredményezi mellékhatások nélkül. Ugyanakkor a kontrollhoz képest az áttétek képződését szignifikánsan gátolja.
A Celladam kedvezően befolyásolja a szervezet ellenálló képességét, megóvja a szervezetet a betegségeket kiváltó környezeti ártalmakkal szemben pl.:(influenzajárvány).
Tumor és egyéb betegségek megelőzésére, gyógyítására, illetve erőtlen állapotok kezelésére alkalmazható szer. A Celladamot a biológiai válaszadó képességet módosító anyagok közé sorolhatjuk. Elsősorban a sejtmembrán működését változtatja meg, így a különböző ingerekre bekövetkező ,,sejtválasz"módosul.

KÉSZÍTMÉNYEINK
VITACELL / CELLADAM CSEPP - 3250 Ft
Kockacukorra, kekszre, zsemlekockára, kenyérre csepegtetni a megadott cseppszámú (Vitacell: általában 10 csepp, Celladam: általában 25 csepp) dózist. A szájban sokáig forgatni, mozgatni, szopogatni, mivel a száj nyálkahártyájáról szívódik fel. A cseppek reggel vagy este egyaránt szedhetők. A bevételt követő húsz percben nem lehet enni, inni, fogat mosni, más gyógyszert bevenni.

CELLADAM KÚP - 3250 Ft /10 DB
A kúp alkalmazása előtt és után egy óráig más kúpot ne tegyen fel, ne helyezze a kúpot túl magasra, csupán 2-3 cm mélyen kerüljön a végbélbe. Hasmenés esetén nem biztosított a felszívódása. Stomás betegnél nem alkalmazható.

CELLADAM KRÉM - 3250 Ft
A gyógyítandó, illetve fájdalmas területet naponta kétszer, háromszor bekenni. Külsőleg alkalmazandó, száraz bőrre. Bőrdaganatok, psoriasis, ekcéma, aranyér, visszér ill. allergia és égési sebek helyi kezelésére. Mastopathiás, rheumás fájdalmak csökkentésére. A Celladam krém regenerálja a hámsejteket.

CELLADAM HAJSZESZ - 2400 Ft
Hetenként 2-3 alkalommal bedörzsölni a fejbőrt, hagyni rászáradni. Hajmosás utána nem szükséges. Kopaszodás, hajhullás, korpásodás ellen, a hajhagymák regenerálására.

CELLADAM ARCSZESZ - 2400 Ft
Borotválkozás után használandó. Fertőtlenít, regenerál, frissíti a bőrt, jó közérzetet biztosít.

CDM AMPULLA - 8900 Ft / 5 DB
Steril oldat, inhalálásra, intravénás beadásra alkalmas.
Heti 1, súlyosabb esetben 2 ampulla ajánlott.

2097 Pilisborosjenő, Fő út 24.(központ)
Tel: 06-26-336-002, 06-26-336-307 Fax: 06-26-536-007

1067 Budapest
Teréz krt. 31. (a kapualjban, 2-es kapucsengő)(Oktogon felöl a Nyugati pályaudvari felé, jobb oldalon)
Tel : 06 1 312-2053,

Nyitvatartási idő:
hétfő és szerda: 8 - 17, kedd és csütörtök: 8 - 15:30, péntek: 8 - 13:30
Ebédidő: 12-12.30

Forrás : Link
 
 
3 komment , kategória:  Natúr kezelések  
A Dalai Láma bölcsességeiből
  2017-04-03 17:17:16, hétfő
 
 



1. Légy jó, amikor csak tudsz. Vagyis mindig.

2. A jólét a tettekből, nem az imákból fakad.

3. Az arroganciára sosincs elfogadható magyarázat. Az alacsony önbecsülés vagy egy felszínes siker eredménye.

4. Amikor úgy érzed, az életedben minden rosszra fordult, ez azt jelenti, valami csodás fog történni veled.

5. Az emberek azért élnek, hogy szeretve legyenek; a tárgyak azért léteznek, hogy használják őket. A világban káosz uralkodik, mivel ezek a dolgok fordítva történnek.

6. Az együttérzésnek semmi köze a valláshoz. Ez egy univerzális fogalom. Az együttérzés az egyetlen feltétele az emberiség fennmaradásának.

7. Ha segíteni tudsz, tedd meg. De ha nem tudsz, legalább rosszat ne tégy.

8. Én nem ünneplem a születésnapokat. Számomra egyik nap sem különlegesebb a többinél. Valójában minden nap egyfajta születésnap. Reggelente felébredsz, minden friss és új, te pedig azt várod a naptól, hogy valami fontosat tanítson neked.

9. Az élet célja a boldogság.

10. Mindig őrizd meg az életben a pozitív hozzáállásod. Így elégedett lehetsz még a legkedvezőtlenebb körülményekben is.

11. Az ellenségeink valójában megadják számunkra a tökéletes lehetőséget arra, hogy a türelmet, kitartást és az együttérzést gyakoroljuk.

12. Véleményem szerint, az egyedüli vallás a jólelkűség.

13. Kordában kell tartanunk a technológiát, és sosem szabad megengednünk magunknak, hogy a rabjai legyünk.

14. A nagy változásokat mindig emberek idézik elő. A béke vesztőhelye a belső nyugalom és béke, melyet mindannyian fellelhetnénk önmagunkban. Valamennyien meghozhatnánk ezt az áldozatot.

15. Mindannyian felelősek vagyunk az emberiség sorsáért. Ez a hitem lényege. Nincs szükségünk templomokra vagy bonyolult filozófiákra. Az elménk és a szívünk a templomunk, a filozófiánk pedig a jóság.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
Süni
  2017-04-03 16:49:49, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Állatvilág  
Álmos kiscica
  2017-04-03 16:49:03, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Állatvilág  
Néha...
  2017-04-03 16:39:54, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Bölcs gondolatok  
Az élet 7 szabálya
  2017-04-03 16:37:51, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Bölcs gondolatok  
Az egyik legszebb...
  2017-04-03 16:36:20, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Bölcs gondolatok  
Ne húzd fel magad.... :-)
  2017-04-03 14:11:44, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Bölcs gondolatok  
Bármit is...
  2017-04-03 13:59:41, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Bölcs gondolatok  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2017.03 2017. április 2017.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 192 db bejegyzés
e év: 1689 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 7869
  • e Hét: 24536
  • e Hónap: 56022
  • e Év: 260723
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.