Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Amit Orbán Viktorról feltétlen
  2010-04-12 23:22:06, hétfő
 
 
- Orbán Viktor genetikai ...tovább »adottságai miatt mindig igazat mond!
- Orbán Viktornak nincs szüksége szövetségesekre. Ő maga a szövetség!
- Orbán Viktor rá tudja beszélni Chuck Norrist, hogy legyen öngyilkos!
- Orbán Viktor meg nem veszített el választást, csak hagyta, hogy azt
valaki elcsalja!
- Mikor Orbán Viktor ezer forintossal fizet, húszezrest kap vissza.
Ezzel 2 új munkahelyet is teremt!
- Orbán Viktort gondolatával képes lenne elpusztítani az egész
világot, de Orbán Viktor sose gondol rosszra!
- A világon a 3 leggyakoribb örömforrás: a szerelem, a szülői szeretet
és Orbán Viktor!
- Orbán Viktor negatív adót vetett ki országára a középkorban. Akkor
kellett eltörölnie, amikor már nem fért több arany a királyi
kincstárba!
- Orbán Viktor nem szereti, ha a gépeket a gyárban készítik. Ő a
földben termeli meg őket!
- Orbán Viktor azért nem játszik a Magyar Labdarúgó Válogatottban,
mert nem akar csalódást okozni a világ összes többi nemzetének!
- Orbán Viktor nem azért szereti önmagát, mert beképzelt, hanem mert
maximalista!
- Orbán Viktor egyszer azt gondolta, hogy minden háztartásba ingyen
bevezeti a sört.
- Aztán úgy döntött, hogy nem, mert Orbán Viktor csak olyan dolgot
vezet be, amit mindenki szeret!
- Orbán Viktor semmit sem tud elrontani. Nem tanították meg rá!
- Az emberi agynak csak 10%-át használjuk. A maradékot Orbán Viktor
használja helyettünk!
- Orbán Viktor nem csupán vallásos. Ő maga a vallás!
- Orbán Viktor nem tanulni járt iskolába. Felmérte a terepet, hogy hol
fognak róla tanítani!
- Isten magára hagyta a Földet. Tudta, hogy Orbán Viktor mellett nem
lenne dolga!
- Orbán Viktor egyetlen dobásból megnyeri a Gazdálkodj okosan-t. Kétszer!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Az LMP üdvöskéi
  2010-04-12 23:02:53, hétfő
 
  a Leninista Maoista Párt üdvöskéje, kifogástalan pedigrével:


Szabó Tímea

1976-ban születtem Budapesten. A Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakán végeztem, majd később a Harvard Egyetem jogi karán tanultam. Kezdetben öt évig újságíróként brit és amerikai lapoknak illetve hírügynökségeknek tudósítottam Magyarország jelentősebb gazdasági és politikai eseményeiről. Ezután a Harvard Egyetem jogi karához tartozó kutatóprogramhoz kerültem, először mint kutató, később mint kutatásvezető. Itt az ENSZ politikai szárnyának megbízásából fegyveres konfliktus-megelőzési stratégiákról, ill. sérülékeny csoportok védelméről folytattunk kutatásokat. 2001 nyarán három hónapig Pakisztánban dolgoztam az International Rescue Committee nevű civil szervezetnél, ahol többek között az afgán menekültek érdekérvényesítő képességét igyekeztem erősíteni a pakisztáni kormány politikájával szemben. 2001. szeptember 11. előtt egy héttel tértem vissza Bostonba, ahol a terrortámadást követően az afgán konfliktus rendezésével kapcsolatosan indítottunk kutatást. Az amerikai bombázások befejeztével Afganisztánba költöztem, és Kabulban egy ideig még a Harvard megbízásából az ENSZ afganisztáni missziójával dolgoztam együtt az új afgán kormány kapacitásfejlesztésén. Néhány hónappal később csatlakoztam a CARE International szervezetéhez, ahol egy országos emberi jogi felmérést vezettem, melynek eredményével európai és amerikai kormányoknál lobbiztunk jelentős sikerekkel. 2003 őszén hazaköltöztem, majd 2004 elején csatlakoztam a Magyar Helsinki Bizottsághoz, ahol közel négy évig, fiam születéséig koordináltam a Menekült Programot. Napjaim jelentős részét jelenleg is Gergő fiammal töltöm. Szeretek túrázni, futni, biciklizni, evezni, síelni, és minden olyan sportot, amit a szabadban lehet végezni. Szeretek utazni, szeretem a hegyeket, a tengert, Afganisztánt, a finom borokat még finomabb sajtokkal, a jó könyveket, és szeretem a sok nevetést a családommal és a barátaimmal.

egy másik vezetőjük:


Bari Judit

1973-ban születtem Sajószentpéteren, ahol egy kétezer fős cigány telepen nőttem fel. Az ELTE TTK-n biológiát, majd Dániában szervezetfejlesztést és közösségfejlesztést tanultam. A humán etológia és humán ökológia áll érdeklődésem középpontjában. Számos helyen jelentek meg írásaim a közösségi tanulás és részvételi módszerek témakörében. Dolgoztam a Magyar Család és Nővédelmi Tudományos társaságnak és az Autonómia Alapítványban a PAKIV Európai Hálózatnak nemzetközi projektek koordinátoraként. A Gender Task Force nemzetközi nőszervezetben trénerként 11 országban dolgoztam nők politikai felkészítésén. Gyakran írok tanulmányokat különböző felkérésekre, többek között a CEU, OM és nemzetközi civil szervezetek részére. Fő területeim az egészség, környezet és a társadalmi esélyegyenlőség. Három éve kezdtem foglalkozni a környezeti igazság koncepciójának hazai vonatkozásaival. Azóta egy amerikai antropológussal együtt tárom fel, a hátrányos helyzetű közösségek környezeti és egészségi jellemzőit.A politikai szerepvállalás mellet nem kizárólag a nők és a romák képviselete miatt döntöttem, úgy gondolom, hogy a tanulmányaim és a munkáim során szerzett ismeretek és tapasztalatok beépülése a közpolitikai intézkedésekbe nem csak nekem, hanem az úgy nevezett fejlődő közösségek számára is fontosak. Meggyőződésem, hogy a tisztán emberi jogi megközelítés nem elegendő az egyenlő esélyek megteremtéséhez.17 éve élek sikeres házasságban, a fiunk Eugén 16 éves. Amikor nem velük töltöm a szabad időmet, akkor fotózok, filmeket nézek és könyvet olvasok. Szeretem az iróniát és a fekete humort



Szabó Rebeka

1977-ben születtem Budapesten. Gyerekkoromban kedvenc időtöltésemet az olvasás, illetve a körülöttem lévő növényekkel és állatokkal való foglalatoskodás jelentette - családom számtalan jó könyv és nyulak, ékszerteknősök, kutyák és macskák biztosításával támogattak ebben. A gimnáziumban biológia-kémia fakultáson tanultam, ahonnan zökkenőmentes út vezetett az ELTE TTK biológus szakára: itt 2001-ben ökológia szakirányon végeztem. Egyetemi éveim alatt ráébredtem, hogy olyan kutatással szeretnék foglalkozni, amelynek eredményei a gyakorlati természetvédelem számára közvetlenül hasznosíthatók - ez a felismerés vezetett még szakdolgozóként az MTA Ökológiai és Botanikai Kutatóintézetének (ÖBKI) restaurációs ökológiai kutatócsoportjához, ahol azóta is dolgozom. Időközben az ELTE ösztöndíjas doktori képzésében is részt vettem, melynek során három évig tanítottam biológus hallgatókat növényrendszertanra. PhD fokozatom megszerzése folyamatban van.
Szerencsére olyan szakmát választottam, ahol munkaidőm egy részét a szabad ég alatt kell töltenem. Sokat járok terepre, leggyakrabban a Kiskunság homokvidékein fordulok meg, de az elmúlt évek során sok hegyet-völgyet-folyót is bejártam (vagy végigeveztem). A természetes élőhelyek állapota iránt érzett aggodalmamat csak megerősítették az itthoni és nemzetközi szakmai tapasztalataim. Már nem csupán az ökológus szakma hangoztatja, de társadalomtudósok részvételével zajló kutatások eredményeiből is jól látszik, hogy a természeti rendszerek károsodása az egész Földön elérte azt a mértéket, aminek már az emberi társadalom életére is kézzelfogható negatív hatása van. A döntéshozók mégis igen lassan szánják rá magukat, hogy olyan intézkedéseket hozzanak, amelyek egy fenntartható társadalmi-gazdasági berendezkedést tennének lehetővé. Sajnos úgy tűnik, Magyarországon ezt a folyamatot ráadásul a mindennapi, kicsinyes politikai csatározások is hátráltatják. A Lehet Más a Politika-beli munkámmal változtatni szándékozom ezen a gyakorlaton.


nyílt és kérlelhetetlen proletár őszinteséggel közlöm, ez az utolsó:



Hajdú Marcsi

A közügyek és politika iránti érdeklődésemet otthonról hoztam (máig tudom, hogy milyen hullámhosszokon sugározta adását a Szabad Európa Rádió). Fiatalként és demokrataként részt vettem az ún. rendszerváltás majd' minden megmozdulásán. 1989 és 91 között a Fidesz egyik kerületi csoportjában politizáltam. Azóta is jelenlétemmel, aláírásommal, szervezőmunkámmal támogatok minden olyan kezdeményezést, aminek céljaival egyet értek. Nyelvtanárként dolgozom, üzleti angolt tanítok cégeknek. Korábban biciklis futár is voltam, ma már 'csak' biciklista, a Critical Mass és a Tudatos Vásárlók Egyesületének aktivistája.2006-ban testközelből figyeltem a budapesti tüntetéseket, 2007-ben pedig a németországi Rostockban részt vettem a G8-as csúcstalálkozó köré szervezett megmozdulás-sorozaton. Itt azt láttam, hogy apácák és szélsőbaloldali tüntetők együtt lépnek fel a gazdasági nagyhatalmak embertelen politikája ellen. Ez az élmény egybecsengett azzal a tapasztalatommal, hogy Magyarországon sokan, politikai oldalaktól függetlenül nagyon hasonlóan látják a problémákat, csak a társadalom manipulált megosztottsága miatt nem artikulálják megfelelően véleményüket. Amúgy is fontosnak tartom a társadalmi párbeszédet, személyiségemből fakadóan sokat beszélgetek sokféle emberrel ('moderáltam' már spontán fórumot rohamrendőr, 'szélsőséges' tüntető és a Kádár-kort visszasíró járókelő között), így nagyon megörültem, amikor találkoztam a Lehet Más a Politika kezdeményezéssel, mert egyetértettem a fenntarthatósággal, mint közös nevezővel egy megosztott társadalomban. Eljött az idő, hogy intézményes keretek között vegyek részt abban, hogy új színt vigyünk a magyar politikai életbe! 2008. szeptemberétől vagyok az LMP választmányi tagja, és bízom benne, hogy a Lehet más a Politika olyan karakteres tényezője lesz a magyar közéletnek, amely közös értékeink mentén fogja össze a tenni akaró, a környezetért aggódó, felelős gondolkodású embereket. Amit szeretek, az a jó társaság és a Balaton, amit nem, az a kipufogógáz és a diktatúra.

Ez is nagyon izgalmas tanulmány volt. Az ilyen biciklisfutármcdonaldskirakatotrobbantó ex-fideszes hölgyekre nagy szükség van a Parlamentben.

Hány éves a Marcsi, ha még tudja, hol volt a SZER?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Altermedia Deutschland a ma
  2010-04-12 22:52:03, hétfő
 
  Az Altermedia Deutschland a magyar választási eredményekről


http://jovonk.info/2010/04/12/az-altermedia-deutschland-magyar-valasztasi-eredmen yekrol

"Az egyik öröme, a másik bánata - Kataszrofális választás a magyarországi baloldaliak számára" címmel az Altermedia Deutschland is foglalkozik a magyarországi választások első fordulójának eredményeivel. Az eredmények tényszerű közlésén túl az Altermedia megjegyzi: "Ezzel Magyarország persze új kormányt kap, de vajon egy jobbat is? Nem fogadnánk rá, így abból indulunk ki, hogy a konzervatívok és a szocialisták cseréje Magyarországon szintén csak a nyugati félteke azon szokásos szélhámosságának elfajzása, melyben azzal szédítik a választót, hogy lehetősége van valóban más politikai viszonyokat teremteni. Valójában azonban az ember csak csöbörből vödörbe kerül, melynek során az egyik csirkefogó bandát egy másikra cserélik le."

Az Altermedia nagyon helyesen rámutat a Fidesznek a holokauszt-tagadásról szóló magyarországi törvény létrejöttekor tapasztalt, ellenállást nem tanúsító magatartására. "Az ilyen manőverekkel mindig a valódi nemzeti spektrumból próbálnak meg szavazatokat elhódítani, miközben külsőleg úgy tesz az ember, 'mint ha...', ám valójában kétséget sem hagy afelől, hogy a szavak és a tettek messze vannak egymástól."

Az Altermedia egyetlen érdekességként a Jobbik eredményét említi, kiváncsian várva a párt parlamenti tevékenységét.

Forrás: Altermedia Deutschland

Kapcsolódó hír:
Még a tegnapi nap folyamán a német NPD párt elnöke, Udo Voigt hivatalos, nyílt levélben gratulált Vona Gábornak és pártjának az elért eredményhez.


Fordítás: Németh Krisztián - Jövőnk.info
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mit várhatunk a választások ut
  2010-04-12 22:49:11, hétfő
 
  Mit várhatunk a választások után?



|

A választások eredményét ezúttal nem nehéz előre valószínűsíteni. Világosan látszanak a pártok törekvései - ezen a választáson korántsem célja minden pártnak a győzelem - és nagyjából az arányok is számíthatóak. Elemzésünkben ennél többre vállalkozunk. A választások eredményein túl nem árt azzal is számot vetni, hogy a kialakuló helyzetben mi várható a következő években.

Az idei választásokat illetőleg azt látjuk, hogy a pártok kampányolása meglehetősen visszafogott a korábbi választásokhoz képest. Sőt, az elmúlt években megnyilvánuló politikai feszültség is mérséklődött. Nincs a megszokott kampányháború a pártok között. A jelenleg még ellenzéki Fidesz nem támadja olyan vehemensen a kormányzó pártot, az MSZP pedig kampány helyett azzal van elfoglalva, hogy saját embereinek korrupciós ügyeit buktatja be (bár az aranytojást tojó BKV ügyében a külföldi titkosszolgálatok ráübereltek), de még a Magyar Gárda sem masírozik. (Bizonyos jelek és információk szerint a Gárdától a választások után meg is szabadulna a Jobbik, de mindenképp módosítaná a tevékenységüket - ez gyakorlatilag ugyanazt jelenti.).

Ez a választás más. De mitől? Mert van egy nemzeti jellegű párt? Volt máskor is, a MIÉP jött, látott, és eltűnt. Mert kiesőben van az elsőszámú zsidópárt, az SZDSZ? Jön helyette másik, az LMP-t behozhatják. A pártok nem számítanak, ami változott, az a helyzet. Nem csupán a politikai helyzet. A társadalmi, a gazdasági, a világpolitikai - minden téren változás van. Változások mindig vannak. Azonban most az előjelek arra mutatnak, hogy sokkal nagyobb léptékű dolgok várhatóak. Gyökeres átrendeződés következik, melyet súlyos történelmi események fognak megelőzni. Méghozzá rövid időn belül. Ezt tudják a politikusok is.

Nézzük, mire törekednek a pártok a választásokon.

Az MSZP-nek esze ágában sincs nyerni. Ők látják a legjobban, mi van a zsebben. Eszük ágában sincs vállalni a felelősséget a következő évek kormányzásáért. Céljuk - a hatalom közelében maradás mellett - mindössze annyi, hogy a Fidesz minél rosszabb pozícióban tudjon kormányt alakítani.

A Fidesz úgy tűnik, valami okból vállalja a kormányzást. Ennyire hülyék maguktól nem lehetnek - bár az MSZP-nél jóval rosszabbak a helyzetértékeléseik - úgyhogy valószínű, hogy egyszerűen ezt az utasítást kapták a gazdáiktól. Persze megtörténhet még, hogy a választások után egyszerűen nem vállalják a kormányalakítást, mivelhogy egyedül nem képesek hathatósan kormányozni, koalícióra lépni pedig sem az MSZP-vel, sem a Jobbikkal nem hajlandóak - Kövér László már pedzegette ezt a lehetőséget. A parancs azonban, parancs, ha ezt diktálják fentről, akkor kormányozni kell!

Az MDF-SZDSZ koalíció kétségbeesetten küzd a bennmaradásért, mindenféle elvet feladva össze is feküdtek. Az MDF az utóbbi években egyre nyilvánvalóbban bizonyította korábban is meglévő jellemtelen mivoltát. A szín zsidó SZDSZ a zsidók bizalmát elvesztette, helyette az LMP jött képbe. Az LMP esetében kérdés, hogy a zsidó szavazók mellettük voksolnak, vagy a zsidóbetelepítő Fideszre?

A Jobbik szándékait illetőleg külön kell kezelnünk két irányvonalat. A jó szándékú magyarok - valószínűleg közéjük tartozik Vona Gábor is - lelkesen küzdenek, hogy a nemzeti érdekeknek minél erősebb demokratikus képviselete legyen. Döbbenetes naivitásukkal akár a kormányzati szerepet is vállalnák. Ezt persze a hatalom semmiképp nem engedné - legalábbis a jelenlegi felállással. Legyen akármilyen fertőzött egy párt, ha sok, valóban nemzeti érdeket képviselő ember van benne (nem csak az alsó tagságban), akkor az olyan kockázati tényezőt jelent, amit nem engedhetnek a hatalom közelébe. Legalábbis amíg nem veszi át a párt teljes irányítását a második vonal.

Ez a megbúvó második vonal ellentétes irányú munkát fejt ki. Nemrégiben elemeztük a Jobbik ellen megindult álságos támadásokat jobbról. Ezek célja, csakúgy, mint a párton belüli ellenoldalnak, nem az, hogy a Jobbik ne kerüljön be a parlamentbe, hanem hogy minél kevésbé gyengítse a Fideszt. A Jobbik az elmúlt egy-két hétben követett el néhány olyan stratégiai hibát, ami valószínűsíthetően ennek az irányzatnak a behatása lehet. Pl. az RTL Klub és a Tv2 betiltásának felvetése a birkatömegben nemigen váltott ki nagy lelkesedést, ugyanakkor az akár több százezer szavazatot befolyásoló, eltussolt és elhazudott tényői gyilkosság mellett teljesen érthetetlen módon szó nélkül elmentek. Az egyes Jobbik vezetők körüli botrányokban szintén ott lehet ennek a vonalnak a keze.

Tekintsük át a választások várható eredményét. A Fidesz fölényes győzelme ugyan várható, de a kétharmados többsége nem lesz meg. Az ötven százalék is kétséges, 45-55%-ot várhatnak. Az MSZP-nek talán 30%-a lesz, azonban a Jobbik is 20-25%-ot hoz, akár verheti is a szocialistákat. (A Jobbik és a Magyar Gárda körüli folytatódó botránysorozat és a lagymatag kampányharc ezt negatív irányba módosíthatja.) Az MDF-SZDSZ koalíció sok jót nem várhat, valószínűleg együtt sem lesz annyi szavazójuk, mint az LMP-nek, aki talán átlépi az 5%-os küszöböt. Kérdés - és számunkra érdekesebb -, hogy a részvételi arány milyen lesz? Várhatóan meglesz az 50%, de remélhetőleg megáll 60-65%-nál.

Ezután jön a koalíció kérdése. Különösebben nem lenne meglepő a Fidesz-MSZP koalíció sem, ezt azonban mégsem tehetik meg - legalábbis nem rögtön választás után. A Jobbikkal való koalíció elől mindezidáig elzárkózott a Fidesz (bár ettől még fordíthat köpönyeget, ahogy a Jobbik is nyilatkozott már önmagával ellentétesen a kérdésben) - és ha a nemzeti pártban nem jutna addig érvényre a második vonal, akkor a gazdáik sem járulnának hozzá.

Egy ilyen koalíció a Jobbik számára is kétes sikerű lenne. Biztosak vagyunk benne, hogy naiv lelkesedéssel még a mostani vezetés is belemenne az ősellenséggel (jelenleg a Fidesz a legveszélyesebb politikai erő a nemzetre nézve) való paktálásba, ez azonban - remélhetőleg - gondolkodó tagságának elvesztését jelentené. A Magyar Gárda vezetői szintén azt mondták, hogy az egyezkedést még elnézik a Fidesz-szel, a koalíciót azonban semmiképpen.

Ha koalíciót nem tud alakítani, és a törölközőt sem dobhatja be, akkor marad az egyedül kormányzás a Fidesz számára - remélve, hogy kulcskérdésekben támogatást kap a Jobbiktól.

A Jobbik parlamenti tevékenysége - koalíció nélkül - kétféleképpen képzelhető el. Az egyik út, hogy belesimul a parlamentáris demokráciába, visszavesz a radikális lendületből. Ha a második vonal is előtérbe kerül, akkor teljes együttműködés alakulhat ki a Fidesz-szel, a nemzeti pártból lehet a zsidó hatalomátmentés vészforgatókönyvének kulcsa is. Ez értelemszerűen bázisának fokozatos elvesztésével jár. A szkeptikusok ezzel számolnak, de korántsem biztos, hogy ez fog történni.

Ha a párt nem akarja elveszteni a támogatását, akkor kénytelen-kelletlen, meghúzódás helyett állandó cirkuszt kell neki csinálni az országgyűlésben. Ezzel pedig folyamatosan ellehetetlenítik a parlament munkáját. Lesz ott olyan cirkusz, amihez képest minden eddigi kutyafüle volt! (Ez a jövő szempontjából kétélű, mert a helyzetet tovább fokozza, ugyanakkor leköti a figyelmet, és a további tétlenséget erősíti.) Hangos botrányok, titkos egyezkedések - és rendkívüli politikai események várhatóak.

A hatalomra kerülő kormány rövid időn belül szembesül vele, hogy üres a kassza. Rohamosan dőlnek be a kis- és a közepes vállalkozások. Körbetartozás (az állam az elsőszámú adós), tőkehiány (a bankok nem adnak hitelt és tartaléka senkinek sincs), a fizetőképes kereslet hiánya (nincs lakossági megtakarítás), valamint rendkívül súlyosbítja a helyzetet, hogy 800 ezer hiteles nem tudja rendesen fizetni a törlesztéseket. Ezt semmilyen kormány nem tudja se kezelni, se megváltoztatni. Bárki kerülne is hatalomra, attól még senkinek nem lesz pénze, sem beruházni, sem vásárolni. Új vállalkozások, külföldi működő (nem rabló) tőke beáramlása, csökkenő energiaárak, új munkahelyek csak a fantázia világában elképzelhetőek. A valóság a leépülés. Ezt elhúzni már csak egy újabb IMF hitellel lehetne - aminek kiutalása nem valószínű.

Ez a többi feszültségponttal együtt megállíthatatlan folyamatokat fog előidézni. A gazdasági helyzet, a politikai harcok, a működésképtelen parlament, a társadalmi és etnikai feszültségek rövid időn belül felborítják az ország rendjét. Jövő nyárra már elkezdődik a totális összeomlás, rá következő évre pedig már áll a bál!

A kormány bevethet még időhúzó manővereket (új miniszterelnök, kormány választása; új választások kiírása; nagykoalíció, államcsőd bejelentése), végül pedig bekövetkezhet a szükségállapot bevezetése, a nyílt megszállás. A közös európai ,,rendfenntartó" erők már nyíltan ilyen bevetésekre készülnek, az izraeli katonai jelenlét pedig egyre inkább egyértelmű.

Nem állítjuk, hogy előrejelzésünk százszázalékos, és minden a felvázoltak szerint fog történni. Nem is annyira a választások eredménye, a százalékok vagy az új kormány összetétele érdekes, de még csak nem is azok az amúgy rendkívüli események, melyeket a bukásig jutott új kormány megléphet. A lényeg a folyamatokon és a várható végkifejleten van. Reméljük, hogy a választások után a nemzetért aggódók még idejében felocsúdnak az eufóriából, és ezek bekövetkeztéig valamelyest fel tudnak készülni a jövőre.

Az idő vészesen fogy!

Bükkfalvi Roland - Jövőnk.info

http://jovonk.info/2010/04/06/mit-varhatunk-valasztasok-utan
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kétségbeejtő!
  2010-04-12 22:33:02, hétfő
 
  Kétségbeejtő!

Teljesen mindegy, kire, mire szavazunk, ha az összesített eredmény nem a mi kezünkbe, hanem az Idom Zrt. alvállalkozójaként működő, az APEH által marokkói Bhasil Mohammed tulajdonába adott É.B.SZ.K. Kft.-hez kerül!
...tovább »
a magyar nyilvántartási rendszerekben erről a személyről nem is található adat. Az azonban kiderült, hogy a nemrég lelőtt szír pénzváltó volt az, aki Bhasil Mohammedet vevőként "kiközvetítette" az É.B.SZ.K. előző tulajdonosainak - írják.

Itt az egyik bizonyíték

http://zipp.hu/belfold/2010/03/30/az_lmp_a_nemzetbiztonsag_es_az_alvilag_kapcsola tat_vizsgalna
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A gyűlűlöletmúmia ciona röfög,
  2010-04-12 22:17:33, hétfő
 
  A gyűlűlöletmúmia ciona röfög, mint a disznó
2010. április 12. 14:37
HunHír.Hu

Rossz jel, hogy mindkét rendszerváltó párt kiesett a parlamentből, hiszen sokak számára 20 évvel ezelőtt az MDF és az SZDSZ a szabadság szimbóluma volt - mondta Heller Ágnes a Független Hírügynökségnek hétfőn. A közismert ultracion gyűlölködő azokat sajnálja, akik Dávid-csillagra cserélték a vörös csillagot.


A kirekesztő ciona eredményt elemezve úgy véli: sok problémát okozhat a szélsőjobboldali Jobbik, amelyet véleménye szerint a Fidesz-nek és az MSZP-nek is "karanténba" kellene helyeznie, tehát nem kellene elfogadni a szavazataikat.

Heller Ágnes elmondta: sok nyugat-európai parlamentbe került be radikális párt, és ott is gyakorlat, hogy a többi párt, ha érdekeik mást diktálnának is, nem fogadják el a szélsőségesek támogatását. Ezért is "várja el", hogy a leendő kormányzópárt és a legnagyobb ellenzéki párt hasonlóan viselkedjen, mert akkor a Jobbik nem tudja majd eljátszani egy parlamenti párt szerepét.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2010.03 2010. április 2010.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2635
  • e Hét: 12902
  • e Hónap: 24013
  • e Év: 177509
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.