Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
Mit lép erre egy felelős Orbán? Megsértődik
  2016-12-07 13:44:31, szerda
 
 
Tamás Róbert 2016-12-07

Mit lép erre egy felelős Orbán? Megsértődik


Orbán Viktor, 3,3 millió magyar miniszterelnöke és kormánya bírja a kritikát. Már amennyiben azt ő gyakorolja. Amennyiben más bátorkodik rámutatni a hibákra, pláne a kormány hibáira, úgy meg tudnak sértődni, hogy az egészen rendkívüli. Ez országon belül még kezelhető, hiszen legfeljebb a propagandalapok és televíziók kötelékben támadnak a kritizálóra, a kormány minden egyes tagja elmondja napi több alkalommal, hogy mekkora szemétláda az illető személy, vagy szervezet, Soros György pénzeli, az USA áll a háttérben (ez az érv most ugrott, mióta Trumpot megválasztották az Egyesült Államok elnökének és Orbán úgy tudja, ők ketten jó cimborák lesznek), készül néhány fotó, amin a lejáratni kívánt személy gyanúsan viselkedik (eldobja az utcán a csokipapírt, bemegy egy bankba, találkozik valakivel, pisil a susnyásban). Ha szervezetről van szó, akkor Lázár János bejelenti, hogy lopnak-csalnak-hazudnak és rájuk küldi a hatóságokat.

És tényleg, rájuk küldi a hatóságokat. Kivonulás, házkutatás, minden közpénzből tömött propagandamédiában cikkek sora a feltárni vélt szabálytalanságokról és bűnügyekről, a szervezet tagjainak leleplezése - ÁVÓ-s nagypapa, zsidó ősök, személyes ismeretség Leninnel, Soros egyszer vett a szervezet vezetőjének egy fagyit - aztán nagyjából kész is van. Arról már nem jelennek meg a hírek, hogy a hatóságok semmi törvénybeütközőt nem találtak és hogy hazugság volt szinte minden vád, a többi pedig szemenszedett hülyeség. Évek óta így működik a kormány, ezt a technikát alkalmazzák mindenkivel szemben. Legalja maffiatempót.

A Nyílt Kormányzati Együttműködés Program esetében ez nem működik, miután semmi módon nincsenek kiszolgáltatva Orbánéknak. A programhoz 2012-ben csatlakozott az Orbán-kormány. Akkor sikertörténet volt a belépés, ilyeneket mondott ugyanez a kormány:

,,Célunk egy átlátható és nyílt, a nemzeti vagyont és a közpénzeket felelősen kezelő, elszámoltatható kormányzat és közigazgatás megteremtése. Mivel a jó és nyílt kormányzás alapvető feltétele a társadalom aktív részvétele a döntések előkészítésében és megvalósításában, így az akcióterv kidolgozása során és a későbbiekben is törekszünk a társadalom és a civil szervezetek minél szélesebb körű bevonására."

Na, mostmár ezek a célok ugrottak. Miután - szokás szerint - Orbánék totál mást csinálnak, mint amit mondanak, az történt, ami szokott. A melldöngető orbitális nagy hazudozás után titkosítani kezdtek mindent, ami csak kínos lehet a kormányra, egyes - kormányhoz közel álló rokon, szomszéd, szerető - személyekre. A nemzeti vagyont kiárusították maguk között, a közpénzeket magánvagyonként kezelik. A társadalmat soha nem engedték sem a döntések, sem semmi közelébe, ezzel szemben igyekeznek a végletekig megosztani és egymás ellen fordítani a társadalmi csoportokat.

A civil szervezeteket tényszerűen, a cikk elején részletezett módszerekkel támadják és gyengítik, lehetőség szerint tönkre is teszik. A szakmai szervezeteket szintén. Aztán létrehoznak mesterséges, a kormány által kiválasztott, közpénzből fenntartott, irányítható és teljes mértékben a kormány akarata szerint működő civil és szamai szervezeteknek nevezett valamiket, párhuzamosan elkezdik következetesen álcivil és álszakmai szervezeteknek nevezni a többit.

Ezt csinálják évek óta. A Nyílt Kormányzati Együttműködés Program pedig kritizálni merte Magyarországnak, pontosabban az Orbán-kormánynak, még pontosabban az Orbán nevűnek azt a gyakorlatát, hogy hazudik, mint a vízfolyás, korrupt, mint a hétszentség és diktatúrát építget. Ráadásul nyilvánosságra hozták azoknak a magyarországi szervezeteknek a kritikáit és elemzéseit, amelyek Magyarországon csak korlátozott módon juthatnak nyilvánosságra és a propagandagépezet azonnal elkezdi lejáratni őket.

Mit lép erre egy felelős Orbán? Megsértődik (természetesen) és kilép a programból. Másodikként. Eddig kizárólag Putyin Oroszországa lépett ki, most pedig Orbán Magyarországa. Az időpont nem véletlen, ugyanis komoly esély volt arra, hogy maga a szervezet zárja ki az országot - Törökország és Azerbajdzsán után harmadikként -, miután semmit nem tartottunk be az irányelvekből, ezzel szemben mindennek az ellenkezőjét csináltuk, mint amit vállaltunk. Plusz ok a megsértődésre, hogy a kormányzati hazugságokat nem voltak hajlandóak megkérdőjelezhetetlen tényként kezelni, miután nem azt tapasztalták.kilep

Az van, hogy nincs semmi meglepetés. Orbán nem bírja a kritikát, az ellentmondást és a valóságot sem viseli jól. A maga párhuzamos valóságát akarja letuszkolni mindenki torkán. Korruptéknak nem az a fontos, hogy korrekt, átlátható kormányzásban gondolkodjanak, hanem az, hogy mindenki így nyilatkozzon. Aki erre nem hajlandó, pláne ha a valóságról számol be, azt ki kell irtani - ez esetben nem lehetséges - , vagy ki kell lépni belőle. A néhány - hat év alatt milliárdos vagyont összeharácsoló - család és az Orbán-rendszer fennmaradásában és korlátlan hatalmában érdekelt pár tízezer família, akik hasznot húznak a rezsimből, ezért foggal-körömmel hatalmon akarják tartani azt, továbbra is éli világát.

Nekünk marad a titkosított lopások egyre magasodó hegye, a magánzsebekbe lapátolt közvagyon, a fejlődni képtelen, ezzel szemben viharos tempóban élhetetlenné váló ország, a sértődős, lopós, törvények felett álló, de legalább a végtelenségig pofátlan kormány és az immár nyíltan meghirdetett új törvény: az Omerta.

Egyszer - remélem, hamarosan - megtöri valaki a csendet. El fog jönni a pillanat, amikor mindenkinek el kell számolnia a tetteivel. Akkor nem egy nemzetközi szervezet fog számonkérni, hanem a társadalom. Márpedig egy országból nem egyszerű kilépni - lelépni sem -, még az Orbán nevű embernek és közvetlen tányérnyalóinak sem. Bizony.

https://kolozsvaros.com/2016/12/07/mit-lep-erre-egy-felelos-orban-megsertodik/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vendégírás: Beértek az orbáni oktatáspolitika első gyümölcse
  2016-12-07 13:41:57, szerda
 
 
Andor Mihály 2016-12-07
Vendégírás: Beértek az orbáni oktatáspolitika első gyümölcsei


A 2009-es PISA-mérésekhez képest minden területen zuhant a magyar iskolások teljesítménye. Íme:
pisa
MAGYARORSZÁG A PISA-FELMÉRÉSEKEN

Már 2000-ben sem mutatott rózsás képet a PISA felmérés a magyar diákok teljesítményéről. Ez motiválta annak idején Magyar Bálintot, aki miniszterként megpróbált ezen változtatni. Nagyot javult az iskolák internet-elérhetősége és számítógépekkel való ellátottsága. Még fontosabb volt, amit a kompetencia alapú képzés terén tett. Kezdtek is szállingózni az eredmények, leglátványosabban a szövegértés javult - ahogy a grafikonon is látszik.

Aztán jött Orbán, és ment minden a levesbe. Első miniszterelnöksége idején még bizonytalankodott. Akkor még egy olyan oktatáshoz értő politikusra bízta a területet, aki tisztában volt a korszerűség követelményeivel, és megpróbálta úgy alakítani a közoktatást, hogy az inkább növelje, mint csökkentse az ifjabb generációk tudását és versenyképességét. 2010-re azonban rájött, hogy hatalma megszilárdításához és hosszú távú biztosításához nemzeti méretű tudásmegvonásra - közkeletű szóval agymosásra - van szüksége. Tudatlan, tájékozódni képtelen alattvalók tömegére van szüksége, mert az autonóm módon gondolkodó állampolgár veszélyezteti a hatalmát. Orbán komolyan vette, hogy a tudás hatalom, nem is akar adni belőle mindenkinek, csak a kiválasztottaknak. Ezért vesz el a gondolkodásra késztető tantárgyak óraszámából testnevelésre és hittanra, ezért szünteti meg az idegen nyelvre tanító nulladik évfolyamokat, ezért szűkíti a gimnáziumi férőhelyek számát. Ezért adja ki az oktatást gebinbe a Kereszténydemokrata Néppártnak.

Az 1989 előtt szocializálódott Orbán Viktor és vezérkara jól megtanulta - mert akkor azt tanították -, hogy a vallás a nép ópiuma, és hogy a magyar katolikus egyház mindig buzgó segédcsapata volt minden elnyomó hatalomnak, amely sötétségben akarta tartani a népet. A csuhásokat térdre szólító ifjak gyakran gúnyolódhattak a ,,Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyeknek országa" népet nyugtatgató és beletörődésre nevelő tanításon. De aztán rájöttek, hogy az oltár meg a trón évszázadokon keresztül jól együttműködött, miért ne hasznosíthatnák ezt a felhalmozott tudást. Ehhez persze meg kellett venni az oltárt, de nem sajnálták rá a pénzt.

És nehogy egy-egy tanár, egy-egy iskola illegálisan gondolkodni tanítson, olyan központosítást hajtottak végre az oktatásban, amilyen még a szocializmus idején sem volt.

Így aztán már semmi nem áll útjába annak, hogy megvalósuljon Orbán álma, a munkaalapú társadalom, amelynek hőse a ,,műhelyben koszos kézzel, olajos ruhában és bakancsban" dolgozó munkás, aki bárhol bevethető, teljesen kiszolgáltatott közrabszolga lesz, amikor a technikai fejlődés az utolsó koszos és olajos műhelyt is megszűnteti.

Az így képzett alattvalónak semmi esélye arra, hogy a munkaerőpiac változásait önképzéssel vagy továbbképzéssel követni tudja, ezért reménytelenül leszakad. Az így képzett alattvaló anélkül dönt vagy nyilvánít véleményt bonyolult ügyekben, hogy meg tudná érteni a bonyolult ügyeket leíró bonyolult szövegeket. Ily módon kiszolgáltatottá válik a mindent leegyszerűsítő demagógoknak. És mindez végzetszerű következetességgel generációról generációra újratermelődik, mert Orbán oktatási rendszere évről évre erősíti azt a determinációt, hogy az egyén sorsát képességei helyett az dönti el, hová születik. Halálra ítélt az az ország, amely elfecsérli ,,rossz helyre" született tehetségeit. Ennek a halálmenetnek egyik állomását mutatja a PISA-felmérés grafikonja.

Szerző: Andor Mihály


https://kolozsvaros.com/2016/12/07/vendegiras-beertek-az-orbani-oktataspolitika-e lso-gyumolcsei/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
év mondata.
  2016-12-07 09:04:17, szerda
 
  év mondata.


Minőség, méltányosság és mértéktartás - ezzel a három szóval jellemezhető, hogy milyen újságot szeretnék csinálni a Figyelőből - mondta az Origónak Schmidt Mária, a lap új tulajdonosa.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Teljes az őrület, Semjén üvöltözik, mert felbassza Harangozó
  2016-12-07 09:01:31, szerda
 
  Teljes az őrület, Semjén üvöltözik, mert felbassza Harangozó. Semjént üvöltözésig felbasz egy Harangozó, gyerekek, mi az Úristen van már?


http://coub.com/view/ip5as
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A zsákutca bejáratánál
  2016-12-07 08:52:30, szerda
 
  A zsákutca bejáratánál

Közzétéve 2016-12-07 | Szerző: Admin

Az Országgyűlésbe készülhet Sándor Mária mozgalma



A Magyar Idők a szervezethez közelálló forrásból úgy értesült, hogy a Sándor Mária nevével fémjelzett Magyarországért Mozgalom politikai ambíciókat dédelget. A lap szerint komolyan foglalkoznak azzal a gondolattal, hogy civil és a ,,demokratikus ellenzéktől" érkező támogatással próbáljanak képviselőket küldeni az Országgyűlésbe.


Megkeresték a fekete ruhás nővérként ismertté vált Sándor Máriát is, aki úgy nyilatkozott: kormányváltást szeretne, amit az ellenzéki pártok összefogásával tudna elképzelni, de a demokratikus pártokkal a Jobbik kézfogását nem látja lehetségesnek.

A mozgalom politikai szerepvállalásáról azt mondta:

“A választási kampányban a saját utunkat szeretnénk járni. Nagyon sok szakterület képviselői csatlakoztak hozzánk, erre szeretnénk koncentrálni, és a civilek összefogásával akarunk foglalkozni."

Hozzátette: egyetlen párthoz sem kötődik, de az ellenzéket igyekszik kézfogásra bíztatni, legalább az egészségügy területén.
(24.hu)

Bal-Rad komm: Sándor Máriának és az ő Magyarországért Mozgalmának-nagyon helyesen-politikai ambíciói vannak.

“...kormányváltást szeretne, amit az ellenzéki pártok összefogásával tudna elképzelni, de..."

-De van ez a “DE"! Pedig az ördögűzéshez mindenki összefogására szükség van!

Ugyanakkor Sándor Mária és mozgalma-meglátásunk szerint-tévútra vezeti önmagát ha CSAK KORMÁNYVÁLTÁSBAN látja a megoldást! Csak azokkal összefogva, akik maguk is részesei voltak-pl. az egészségügy-27 éven keresztül történő ellehetetlenítésének. Meg az ország szétcincálásának.

Kormányváltás kell! Mint kezdeti lépés AZ ORSZÁGUNK LEPUSZTÍTÁSÁT EREDMÉNYEZŐ RENDSZER LEVÁLTÁSÁHOZ!

Mert az országunk lepusztítását-benne Sándor Mária szíve csücskével-az egészségüggyel-EZ A MOSTMÁR 27 ÉVE REGNÁLÓALJAS KAPITALISTA RENDSZER OKOZTA!

Ha Sándor Máriának és az ő Magyarországért Mozgalom elnevezésű szerveződésének nem a rendszerváltás a célja, akkor csupán a zsákutcában való bolyongás lesz a dologból.

Sándor Máriát pedig a Jóisten óvja a “segítőkész demokratikus jóbarátoktól"!

http://www.balrad.com/2016/12/07/a-zsakutca-bejaratanal/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
FIZESS BAMBa, VAGY OKOSODJ
  2016-12-07 08:40:57, szerda
 
  2016. december 5., hétfő



FIZESS BAMBA, VAGY OKOSODJ


A magyar kormány az Unió hozzájárulását kérte a TAO folytatásához 2017 után.
A tao a kínai filozófiában eredetileg utat - pontosabban egy konkrét, meghatározott utat, ösvényt - jelent, sőt ma is a csillagok útját jelenti az égbolton, de a Wikipédia szerint jelenti a bölcs utat is, amely célhoz vezet, a rendet és a törvényt, amely mindenben érvényesül.Na, a magyar TAO-ról ezt nem nagyon mondhatjuk el, habár ez a bölcs út is a célhoz - a pénzhez - vezet, de ami a rendet és a törvényt illeti, hát bizony, ott vannak azért problémák.


A TAO nálunk a látvány-csapatsportok támogatási rendszere.
Látvány-csapatsport a labdarúgás, a kézilabda, kosárlabda, vízilabda és a jégkorong - ezeket a sportágakat támogathatják a vállalkozások társasági adójukból visszatartott összegekkel.
A támogatás célja az utánpótlás-nevelés színvonalának és hatékonyságának növelése, de hát természetesen Magyarországon vagyunk, így aztán az utánpótlás helyett másfelé vándorolnak a horribilis összegek.
Lesz belőle stadion, lesz belőle jólfizetett állás a minden sportág körül fellelhető sportsakáloknak, meg lesz egy-két gladiátorképző.
Ezek aztán vagy termelnek kiváló sportolókat, vagy nem, de a pénzt elköltik azért az utolsó petákig - mondjuk Makovecz-stílusú kazánházat építenek belőle, meg úgy kitömnek pénzzel középszerű és annál is gyengébb edzőket, játékosokat, mint Julcsa néni a szalmazsákot...

A látványsport attól látványsport, ha látják, de ehhez az kell, hogy nézzék is - ez az elem jelenleg még hiányzik, de ha így haladunk, lehet, vasárnap, a templom után zárt alakzatban masírozunk majd a pályákra, buzdítani a versenyzőket, játékosokat.
Ma még legfeljebb egy karcsúbb libasorra telik, ha ebből levonjuk a rokonokat, családtagokat meg a helyi kocsmák törzsközönségét, akik témagyűjtésen vesznek részt a következő heti világmegváltáshoz, hát alig marad egy-két elmagányosodott öreg, akik szotyolát köpködve élvezik a társadalmi életet, merthogy a macskájuk nem válaszol nekik soha, hiába kérdezik.
Csak, hogy tudd, erre ment el ebben az országban az elmúlt öt évben háromszázezer millió forint, miközben a társadalom harminc százaléka fizikailag alkalmatlan a látványsportok bármelyikére is, helyette permanens túlélési gyakorlaton vesz részt.
Ha megnézzük, hogy mit hozott a konyhára a dolog, hát sok örömre okunk nincs, az eredmények leginkább romlottak, de tekintsük ezt bázisjavításnak, hiszen ha a jövőben az idei eredményekhez viszonyítunk, akkor talán még a fejlődés sem kizárt.
Mindenesetre az olimpiára kosárlabdában, kézilabdában ki sem jutottunk, vízilabdában ötödikek lettünk, a jégkorongban pedig a Nemzetközi szövetség ranglistáján a tizenkilencedik helyen állunk - ez legfeljebb teniszben nevezhető biztatónak...
És hát a labdarúgás - ne is kommentáljuk, mindössze azt jegyezzük meg, hogy ahhoz, hogy párszáz idióta összeverekedjen, nem kell stadion.
Volt már olyan mérkőzés, mely elmaradt, de a szurkolóknak nevezett táborok szükségét érezték, hogy összecsapjanak a mezőn...
Ezek a támogatott látványsportágak, ezekre ment el a háromszázezer millió forint - mintha az ablakon hajigáltuk volna ki.

Természetesen ez nagyon jó azoknak, akik a pénzt kezelik, és Őmagasztosságának, a miniszterelnöknek volt a pofáján úgy két rinocérosznyi bőr azt állítani, hogy a TAO nem közpénz.
Lószert Mama, hogy klasszikust idézzek, ha a TAO-t nem vonhatja le az érintett cég, akkor az összeg befolyik az államkasszába, melynek egyetlen előnye van: ha nem államtitokra, például Nagyurunk dolgozószobájának aranyszálakkal átszőtt (nem vicc!) tapétájára költik, akkor azért azt meg lehet legalább állapítani, hogy merre indult a pénz.
Persze ettől még sokkal okosabbak nem leszünk.
Ez a pénz olyan, mint a ferencvárosi gurítón összeállított vonatszerelvény, melyről lekapcsolnak egy-két vagont Tatabányán, néhányat Almásfüzitőn, párat Komáromban és mire a vonat Sopronba ér, a mozdony meg a masiniszta marad, ők is üres zsebbel.
Ha valaki társadalmi igazságosságot akar, akkor az adórendszernek egyszerűnek és átláthatónak illene lenni, emellett nem lenne szabad semmiféle más célra felhasználni, mint az állam bevételeinek megteremtésére.
A bevételekből aztán az állam támogathat bármit, adhatja a pénzt a haveroknak narancsligetekre, vagy bármire, lényeg, hogy ártson.
Az amerikaiak által használt Agent Orange nevű vegyszer Vietnamban négyszázezer halottat eredményezett, a mi Narancs Ügynökünk (BM III/IV) a legjobb úton halad, hogy megdöntse a rekordot.
Szóval, az adórendszert torzítja mindenféle levonhatóság és egyéb nyalánkság, emellett elfedi előled az igazságot.
Mégiscsak másként látnád a családi adókedvezményt is, ha nem ez lenne a neve, hanem a felső-középosztály támogatása az adódból, merthogy az általuk visszatartható adó éppen ezt jelenti, és ne gondold azt, hogy te a felső-középosztály tagja vagy a brutto háromszázezres fizetéseddel.
Ha csóró vagy, hát gondolj a családi pótlékra, mely a gyerekeket támogatja, nem a gazdagokat - nem is emelték egy fillérrel sem Orbán regnálása alatt...
A TAO-t és a családtámogatási rendszerben eldugott milliárdokat te fizeted, a be nem fizetett adókból pedig neked is járna, merthogy te is magyar állampolgár vagy, és a bevételhez te is hozzájárulsz, csakúgy, mint a legcsóróbb hajléktalan is, aki vesz egy csomag cigarettát, esetleg.
Fizeted Európa leghúzósabb általános forgalmi adóját, miközben milliárdokat szórsz ki az ablakon profi sportolók támogatására,

Mára nemzetközi szinten vége van az amatőr sportnak, a sport éppolyan cirkusz lett, mint a gladiátorküzdelmek voltak hajdan.
Ma már tesznek a dicsőségre, a játékra, az egészségre - ma pénzért futnak, úsznak, fociznak, méghozzá nagy pénzekért.
A sport ma - üzlet, ami meg nem üzlet, az nem kap egy bánatos fabatkát sem az adódból, ezért ugrálnak testnevelés címen a gyerekek az iskolák poros folyosóin, jóllehet, lehetne számukra is tisztességes feltételeket teremteni - a tornatermet nem kellene okvetlen Makovecz stílusában építeni.
Profi sportra egy büdös buznyákot se adnék, az ebben érdekeltek teremtsék meg saját üzletük feltételeit, a zöldségesnek se épít boltot az állam.
Úgy tűnik, eljött az igazság pillanata, az új pályázat kiírásában szerepel az amatőr sport költségcsökkentése.
Lefordítom: az iskolai sport még annyit se fog kapni, mint eddig kapott, de a profikat tovább tömik, mint a libát, jóllehet a kétharmaduk már régen vágásérett...
És indokként szerepel az elmúlt években épített sportlétesítmények fenntartása is, amiről meg az a véleményem, hogy azoknak kellene fizetni tetemes, milliárdokra rúgó költségeit - tőlünk lopott magánvagyonukból - akik odacsinálták azokat, ötszáz ember gyönyörűségére a nagy magyar puszta közepére, meg a hátsó udvarba, a pottyantós mellé.


A TAO a kínai filozófiában ösvény, sőt, "az" ösvény a rendhez, a törvényhez.
Lehet, a mi TAO-nk is - néhány áttételen keresztül - ide fog vezetni, ha végre megjön a nép esze...



http://www.pupublogja.hu/2016/12/fizess-bamba-vagy-okosodj.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egészen más Magyarország képe rajzolódik ki, ha kormányszócs
  2016-12-07 08:39:15, szerda
 
  Egészen más Magyarország képe rajzolódik ki, ha kormányszócsőként használatos televíziót nézek, rádiót hallgatok, újságokat olvasok, vagy az összes többiből tájékozódom. Miközben persze világos előttem is, hogy minden, ami a valóságtól ellentétes képzeteket szül, nem javítja a helyzetünket. Hiába hirdetik ugyanis, hogy tele az asztal, ha közben meg a valóság az, hogy sok helyen majdnem üres, vagy teljesen üres.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2016.11 2016. December 2017.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 345 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.