Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Sajtóközlemény MSz Zászlóbontá
  2009-03-23 18:22:41, hétfő
 
  Megtörtént, a Magyarok Szövetsége Zászlóbontása (sajtóközlemény)
2009, március 22 - 21:44 MSZ

2009. március 21-én a Hősök terén megtartotta Országos Zászlóbontó nagygyűlését a Magyarok Szövetsége. Közel 5000-en voltak szemtanúi az eseménynek. A jelenlevők nem egy alkalmi tömegként, hanem javarészt szervezett, az ország már több mint 900 településén létező közösségek képviselőiként jelentek meg...

Március 21-e a tavaszi napéjegyenlőség napja, innentől hosszabbak a nappalok. Pár nappal később Gyümölcsoltó Boldogasszony napján virágba borul a természet, megváltozik minden... Az új élet várása, a tenni akarás és a valódi változásba vetett hit kézzelfogható volt a téren. A jelenlévők egy emberként mondtak nemet az életellenes politikára és igent a Magyarok Szövetségére, az új útra.

A rendezvény bejelentett tiltakozás volt a pártok kizárólagos hatalom gyakorlása ellen.

A megjelentek egyhangúan kinyilvánították, hogy nem egy újabb tüntetésen, hanem az ország jövője megteremtésének egyik meghatározó állomásán vesznek részt.

A kérdés, amit a Magyarok Szövetsége megválaszol, nem az, hogy jobban élünk-e most, mint 1998-ban, 2002-ben vagy 2006-ban, hanem, hogy mit tegyünk ma másképp, hogy holnap ne ugyanaz az eredmény legyen, mint amiben ma élünk.
Más eredményért gyökeresen mást kell tennünk.

A rendezvény eseményei részletesen:

1, Herpai Sándor a Magyarok Szövetsége szervezőbizottsági tagja, a rendezvény bejelentője, hivatalosan megnyitotta az eseményt 10.00 órakor

2, Varga László a Magyarok Szövetsége szervezőbizottsági tagja, a rendezvény levezetője, elmondta az esemény megrendezésének okait és céljait: azért gyűjtötték egybe az embereket, hogy utat mutassanak a jövőbe a szeretet és az odaadás jegyében.

3, A Dobogókő együttes játszott el néhányat kedvelt zeneszámai közül

4, Csillag Mónika a Zala megyei, Semsei Attila a Jász-Nagykun-Szolnok megyei és Pigler Gertrúd a Veszprém megyei szervező bizottságokból elmondták röviden, miért csatlakoztak a Magyarok Szövetségéhez

5, Az 1956-os Magyar Nemzetőrség Országos egyesületének képviselői, Dömötör Zoltán, Máriassy György és Mille Lajos átadták az egyesület csatlakozási és támogatási nyilatkozatát Vukics Ferencnek a Magyarok Szövetsége kezdeményezőjének

6, A Kocsi néptánc együttes gyermekek és fiatalok részvételével előadott két gyönyörű táncot.

7, Katona István a Hajdú megyei, Dr.Bajusz Izabella a Csongrád megyei szervező bizottságokból, Matyasovszki Gábor a budapesti X. kerületből és Szabó Karcsi bácsi (81) Balatonkeneséről elmondták röviden, miért csatlakoztak a Magyarok Szövetségéhez. Karcsi bácsi kijelentette, hogy addig nem akar meghalni, amíg nem látja, hogy az ország talpra állt, hogy folyik a termelés minden kis háztájiban, hogy háziállatokkal vannak teli az udvarok és az istállók, az akolok. Megkért mindenkit, hogy segítsen ebben a Magyarok Szövetsége tagjainak.

8, Lukács Lilla Réka 9 éves gödöllői kislány elszavalta Juhász Gyula Tavaszvárás című versét

9, vitéz Vesztegrám Miklós zeneművész egy tárogatóssal örvendeztette meg a hallgatóságot

10, A Kármentő zenei műhely elénekelte a "Nemzet Dala" című szerzeményét

11, Ezalatt a rendezvény szónokai és a Magyarok Szövetsége Bölcsek Tanácsának valamint Szervező bizottságának tagjai felvonultak a színpadra

12, A Himnusz közös eléneklése után, Bődi Szabolcs Kunszentmiklós polgármestere mondta el köszöntő beszédét az összefogásról, a tettek szükségességéről.

13, Ezt követően Kondor Katalin mondta el beszédét, melyben felhívta a figyelmet, hogy ha nem szervezi meg az országot a Magyarok Szövetsége civil összefogáson keresztül, csak az egyik gazembert egy másik váltja fel a hatalomban - reagálva Gyurcsány Ferenc javaslatának hírére.

14, Kovács Gábor, a Magyarok Szövetsége szervezőbizottsági tagja felolvasta a Magyarok Szövetsége 21 pontba foglalt céljait

15, A déli harangszóval elkezdődött a Magyarok Szövetsége zászlajának bevonulása, majd a színpadra érve a Boldogasszony anyánk régi magyar himnusz közös éneklésével köszöntötte a tömeg a zászló megérkezését.

16, A zászló felszentelése és megáldása után Vukics Ferenc a Magyarok Szövetsége kezdeményezője, több gyermek - a jövő nemzedékének - gyűrűjében meglengette a zászlót

17, Ezzel egyidőben kb. 500 db magyar postagalamb repült fel a színpad mellől, hogy elvigyék a Magyarok Szövetsége Zászlóbontásának hírét a Kárpát-medence minden szegletébe: a Magyarok Szövetsége megújult!

18, Molnár V. József a Magyarok Szövetsége Bölcsek tanácsának tagja elmondta beszédét, melyben kiemelte, hogy a magyar ember és a magyar kultúra legfontosabb értéke a magyarok szerető kapcsolata a teremtett világgal, és az önszerveződés.

19, Vukics Ferenc a Magyarok Szövetsége kezdeményezője beszédében részletesen kifejtette, hogy
- A Magyarok Szövetsége társadalmi önszerveződés, amely több száz civil szervezet és több ezer magánszemély összefogásával alakult és mára az ország több, mint 900 településén képviselteti magát.
- A mozgalom célja az ország érdekeiért cselekvő szervezetek és személyek összefogása, a gazdasági válság áldozatainak segítése, megvédése.
- A mozgalom nem áll szövetségben pártokkal, tagjai számára érdekképviseletként működik a politika felé.
- Egy, az egész nemzetet átfogó, új képviseletet - kapcsolati rendszert - kell létrehozni. Az ún. rendszerváltás azért siklott ki, mert ez nem történt meg.
- Lecseréljük a válságot előidéző teljes intézményi és személyi hátteret. Kineveljük magunk közül a következő elöljárói nemzedéket
- Ki kell lépni a hatalom jelenleg ránk erőltetett gondolati és cselekvési rendszeréből és minden szinten és téren újjá kell szervezni a magyar társadalmat: gazdasági, szociális és politikai vonatkozásban
- A Magyarok Szövetsége az elmúlt 3 hónapban nemcsak szavakkal, de tettekkel is bebizonyította, hogy a magyar társadalom - megtalálva saját értékeit - képes arra, hogy megújuljon, és hátat fordítva a politikának, megalkotva saját elöljárói rendszerét és kapcsolati hálóját, képes lesz működtetni az országot.
- A Magyarok Szövetsége felvette a kapcsolatot a környező országok magyar és nem magyar, hasonló célokért létrejött szervezeteivel, egy - az egész közép-kelet európai térséget átfogó -egységes, megújult értékeket gyakorló térség létrehozása érdekében. Ennek keretében 2 hónapon belül sor kerül egy nemzetközi konferenciára.

20, Molnár Ervin társadalom elemző beszédében elmondta a válságból való kiút átfogó gazdasági és stratégiai intézkedéseinek irányvonalát: a megújulás záloga az országon belüli kereskedelem magyar termékekkel, valamit a Magyarországon értéket teremtő, a lakosság életminőségét javító állami beruházások megindítása, az ehhez szükséges állami kötvénykibocsátások (nem kamatozó pénz), valamint a múlt hiánypótlásainak orvoslása.

21, Tóth Ferenc a Gödöllői egyetem docense beszédében vázolta azokat a közmunkákat, melyekkel megoldható a munkanélküliség, és egyben belső értékteremtő hatása van: tavak építése, az ártéri vízgazdálkodás felújítása, erdők, gyümölcsösök ültetése, mezővédő erdősávok telepítése, tájregeneráció, régi gyártelepek lehetséges felújítása, működésük elindítása.

22, dr. Páli Jenő agykutató beszélt a magyar találmányok hazai fejlesztéséről és megvalósításáról, info és egészségparkok létrehozásáról, a termál- gyógyturizmus széleskörű fejlesztéséről, melyekkel 300 ezer új, állandó munkahely létesítést teszi lehetővé a Magyarok Szövetsége.

23, Gosztola Ferenc beszédében elmondta annak fontosságát, hogy a Magyar Terméket kell keresnie minden magyar embernek a boltokban, ezzel tudjuk a kereskedőket ösztönözni, hogy ezeket a termékeket tartsák. A kereslet-kínálat törvényei már rég nem érvényesülnek, hiszen mindegy mennyi a termés egy évben, az árak csak felfelé emelkednek. Beszélt arról is, hogy vezetésével elindult egy országos felmérés a jelenlegi mezőgazdasági termelő ágazatban a termelőkről és a rendelkezésre álló termelés kapacitásokról. Ezzel párhuzamosan a külkereskedelmi kapcsolatok felújításával elindult az igények felmérése a magyar termékek iránt.

24, Benis Miklós, a Magyarok Szövetsége szervezésében útnak indított Magyarok Vására Minden Településen kezdeményezés koordinálója elmondta az eddig elért eredményeket, és a Magyarok Vására szükségességének okait: helyi szinten kell tudnunk megszervezni az emberek egészséges élelmiszerellátását, kihagyva a kereskedők és spekulánsok áremelő hatását, megmentve ezzel a magyar lakosságot a nemzetközi élelmiszerláncokban kapható élelmiszer utánzatokban levő mesterséges adalékanyagok hatásaitól.

Semsei Attila és Bús József, a törökszentmiklósi és a kiskunhalasi Magyarok Vására Szervezői elmondták valós tapasztalataikat. Mindkét településen március 15-én volt az első Magyarok Vására rendezvény.

25, Bődi Szabolcs, Kunszentmiklós polgármestere, a Magyarok Szövetsége Önkormányzati munkacsoportjának egyik vezetője és szóvivője elmondta, hogy a Magyarok Vására megvalósításának nincsenek jogi akadályai, és felszólítja Magyarország polgármestereit, hogy mindenben támogassák ezeket a helyi kezdeményezéseket: legyenek kis pékségek minden településen, kisvágóhidak, helyi termelőktől lehessen a tejet és tejtermékeket, valamint a zöldségeket megvenni, létesüljenek helypénz nélküli vásárok.

26, Herpai Sándor, a Magyarok Szövetsége szervezőbizottsági tagja, a tagozati munkák szervezője felolvasta a tagozatok munkáját és a munkákat koordináló szakértők neveit, akik mind feljöttek a színpadra. A tagozati munkában a fordulat kormányának teljes programja kerül kidolgozásra. Ekkor már nagyon sokan voltak a színpadon a szervezők közül, és egymás vállát átfogva köszöntötték az újonnan érkezőket.

27, Géczy Gábor a Bárka program tagozati vezetője elmondta, hogy vessünk, ahol csak tudunk, újítsuk fel a falvakat és termeljünk élelmet.

28, Vukics Ferenc záróbeszédében elmondta, hogy a télen megduzzadt mag mára kihajtott, s innentől kezdve csak nőni fog, átszőve az egész magyar társadalmat. Megkérte az ország minden lakóját, hogy tegyenek meg mindent azért, hogy a következő nemzedék megszülethessen.

29. A Szózat közös eléneklése után a szervezők lementek a színpadról és a jelenlevőkkel együtt, egymás vállát átfogva énekelték el a Tavaszi szél vizet áraszt című népdalt.

30. Herpai Sándor a Magyarok Szövetsége szervezőbizottsági tagja, és a rendezvény bejelentője hivatalosan lezárta az eseményt 13.30 perckor.

31. Ezek után a Magyarok Szövetsége frissen felszentelt és megáldott zászlója levonult a színpadról, az Isten áldja meg a magyart című régi felvidéki himnusz éneklésével kísérve és elvonult a Hősök tere közepére Őseink tiszteletére.

32. A jelenlévők ezek után elhelyezték az ország minden részéből hozott frissen bimbózó gyümölcsfaágat és virágokat őseink talapzatánál.

A Magyarok Szövetsége szervező bizottsága köszönetét fejezi ki minden önkéntesnek, aki a rendezvény szervezésében és lebonyolításában részt vett, minden megjelentnek, akik az ország messzi tájairól is eljöttek, hogy tanúi legyenek eme történelmi pillanatoknak és áldozatosan végigállták a hűvös, szeles tavaszi időben a majd 3 órás rendezvényt.
Köszönet azoknak is, akik vigyáztak ránk a teret körülvevő kordonon innen és túl.

Varga László
Magyarok Szövetsége sajtócsoport


*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zászlóbontás a Hősök terén
  2009-03-23 18:20:27, hétfő
 
  A Magyarok Szövetsége zászlóbontása a Hősök terén
2009. március 21. 11:13

Zászlót bontott a Magyarok Szövetsége a fővárosi Hősök terén. A szervezők - mint korábban hangoztatták - azért gyűjtötték egybe az embereket, hogy "utat mutassanak a jövőnek a szeretet és az odaadás jegyében".

Gyurcsány Ferenc bejelentésére, az új kormányfő kijelölésének szándékára reagálva Kondor Katalin, a szövetségen belül működő bölcsek tanácsának tagja kijelentette: "nem örülhetünk, mert az egyik gazembert egy másik gazember váltja fel". A szervezők a tavasz első napján "Tavaszi ébredés" jelszóval hívták az embereket, hogy - többek között - megemlékezzenek a 90 éve alakult "első köztársaság elárulásáról", a Tanácsköztársaság kikiáltásáról, valamint az "első MSZP" megalakulásáról.

A kordonokkal körbezárt téren az árpádsávos és nemzeti színű zászlót lobogtató mintegy kétezer ember előtt Kondor Katalin, az újonnan alakult szövetség bölcsek tanácsának tagja a rendezvényen arról beszélt: "Magyarország a magyaroké, de az országot már rég eladták".

A Magyar Rádió egykori elnöke, az Echo TV műsorvezetője azzal kapcsolatban, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az MSZP szombati tisztújító kongresszusán új kormányfő és új kormány felállítását javasolta, úgy fogalmazott: "nem örülhetünk, mert az egyik gazembert egy másik gazember váltja fel".

A szervezők a megmozdulás céljaként azt fogalmazták meg, hogy a megmozdulásuk nem az ellenállásról, hanem a teremtésről szól, azért gyűjtötték egybe az embereket, hogy "utat mutassanak a jövőnek a szeretet és az odaadás jegyében". Az egyházak képviselői megszentelték a szövetség zászlaját, amely egyébként egy nemzetiszínű, címeres lobogó. Ezután több tucat, üzenetekkel ellátott postagalambokat engedtek szabadon.

A színpad körül régi magyar vármegyés zászlókat tartó kosztümös magyar hagyományőrzők és ősmagyar viseletbe öltözött férfiak álltak. A mintegy kétezer, az ország különböző részeiről érkezett résztvevő árpádsávos és nemzetiszínű zászlókat lobogtatott, és különböző településneveket tartalmazó táblákat emelt a magasba.

A Hősök tere környékén jelentős rendőri egységek várakoztak.

(MTI)


*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zászlót bontott a Magyarok Szö
  2009-03-23 18:18:18, hétfő
 
  Zászlót bontott a Magyarok Szövetsége
2009, március 22 - 22:22 MSZ

Verőfényes napra virradtunk március 21-én, a tavasz első napján, a Magyarok Szövetsége zászlóbontásának ünnepén...

Az előző napon még hol fújt, hol havazott, szombatra pedig kisütött a Nap, kitisztult a levegő. Tiszta lélekkel, várakozással teli ünnepi hangulatban, mosolygósan gyülekeztek az emberek a budapesti Hősök terén az ország minden részéből és a határon túlról.

A színpad felől népzene hangjai töltötték be a teret, mely felett a magasban egy sólyom körözött. Az emberek - köztük sok-sok gyermek - barkát, virágzó aranyvessző- és gyümölcsfaágat vagy tavaszi virágokat tartottak a kezükben, és egyre érkeztek zászlókkal, helységnévtáblákkal felszerelkezve. Megmozdult a nemzet.

A helyszínen közel ötezer ember ajkáról szólt a Himnusz, a Szózat, s a Tavaszi szél vizet áraszt kezdetű népdal. Mintegy ötezren figyelték feszült figyelemmel a Bölcsek Tanácsa tagjainak beszédét, majd a mozgalom elindítójának, Vukics Ferencnek a szavait, és adtak egybehangzó, határozott válaszokat az általa feltett kérdésekre. Vagy ötezer szív dobbant együtt a harangkondulással, s ötezer szempár követte a budapesti zászlóbontás hírét hazarepítő postagalambok körözését a tér felett, míg csak rátalálva a hazavezető útra, a madarak el nem tűntek a szemünk elől.

Áhítattal néztük a méltóságteljesen bevonuló zászlót, a Magyarok Szövetsége lobogóját, és álltunk előtte tisztelettel fejet hajtva felszentelése és megáldása alatt. Az egybegyűltek tapssal köszönték meg a tagozatokban folyó munka irányítóinak eddigi tevékenységét, s adtak nekik biztatást a jövő tennivalóihoz.

E napon jelent meg a Magyarok Szövetségének újságja, a társadalmi önszerveződés lapjának első száma, melyet a rendezvény résztvevői vásárolhattak meg és vehettek elsőként kézbe.

Méltóságteljes, lélekemelő ünneppel, dalokkal, táncokkal köszöntötte az immár a nyilvánosság elé lépő mozgalom, a Magyarok Szövetsége a megújuló természetet és adott lelki muníciót a megújulásra vágyó, azért tenni kész magyar emberek tíz- és százezreinek, szerte az országban s a határokon túl, akikhez a Hősök terén rendezett ünnepség résztvevői - az ő követeik - viszik el a hírt: van magyar összefogás.

Koczka Kata, Magyarok Szövetsége Fejér megye


*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ünnep utáni gondolatok
  2009-03-23 18:16:59, hétfő
 
  M á r c i u s 1 5 .
(Ünnep utáni gondolatok.)

Hat éves koromban, az elemi iskola olajjal itatott, széles-deszkás padlóján állva hallottam először - nekem akkor még titokzatosnak tűnő - ezt a nevet és számot.

Ma, 83 éves koromban a fogalom amit e hónap neve és száma - az évszámot is midíg hozzáadva - takar, már nem titokzatos, inkább, sablonos! Sőt, azt írhatnám, hogy bosszantóan sablonos! Hallottam már nagyon sok ünnepi beszédet - megemlékezést - talán hetvenet is!
A beszédeket már legalább ötven éve figyelemmel hallgatom azért, mert Kossuth Lajos - többek között - említett olyan tényt is, amely a mai mindennapi életünkben meghatározóan fontos:

"...a nép, amelynek erszénye más zsebében van, soha nem lehet szabad..." Kossuth Lajos 1848.

Kossuth Lajos figyelmeztetése óta - már 158 év múlt el és Petőfit idézve, mi még mindíg: "láncot hordunk?" Igenis, rabok vagyunk, a "Pénzhatalom" rabjai! (E sorok írója, a "Pénzhatalom" szót használja névhatározó-nak, mert ez a szó jogidegen, tehát vádként használhatatlan.)
Kérdezem: Miért tűrünk birka türelemmel?

Tisztelt Nemzettársam!

Nem csupán illik tudni, hanem a saját és családod jövőjének érdekében tudnod kell:
1. A Nemzet - de ha sértő, legyen hát - az ország vagyonát, a magyar nép értelmi, fizikai és szolgáltató, fárasztó munkával hozta és hozza létre. Tehát az elidegeníthetetlen tulajdon jog, a Magyar Népé!

2. Ennek a vagyonnak pénzzel meghatározható értéke és hitelértéke van. A pénz, a vagyon - termelt javak - nélkül, önmagában értéktelen! Tehát a pénz nem vagyon, hanem csupán egy jegy - értékpapír - a vagyon birtokbavételére. Az orszában forgalomban lévő pénz tulajdonjoga - egyértelműen - ugyancsak a Magyar Népé!

3. A hivatalosított VILÁGCSALÁS, a PÉNZ ADÁSÁNAK-VÉTELÉNEK ügyvitelében van elrejtve! Tisztességes társadalmi életformában ez nem más, mint bűntény! A ma már 24 órán keresztül, számítógéppel történő pénz adás-vétel, - könyvelésben, papíron - milliárdos vagyonokat teremt. Valóban ez nem vagyon, hanem jogot formál a nép nehéz, fáradságos munkával létrehozott vagyonára!

4. A "Pénzhatalom" által futatott, politikai pártok vezetői, az ugyancsak legnagyobb részben a "Pénzhatalom" tulajdonában lévő hírközlési eszközök (TV, rádió, sajtó) segítségével, a nép fülébe ezt ordítják: "az infláció ellen kell küzdenünk!" KÉREM, EZ MÁR NEM INFLÁCIÓ, HANEM NYÍLT KIRABLÁSA, A TISZTESSÉGES MUNKÁVAL FOGLALKOZÓ, A VALÓDI VAGYONT LÉTREHOZÓ - a mi esetünkben - A MAGYAR NÉPNEK!

5. A saját hazájában, a saját vagyonának hitelfedezetével senki se tartsa nyomorba a Magyar Népet! Nem a nép által megbízott, választott vezetők, akik felelősek a nép - az ország - vagyonáért, hanem kinevezett tisztviselők kezelik a nép vagyonát. Idegen bankok (kamatos-kamat) kölcsönének hitelfedezetére jelzálogba adják annak hitelértékét, amelyeket azután a néppel fizetettnek generációkon át!

6. Jelenleg, az Európai Union 107-es cikkelyének kikötése által, az EU-ban még a Magyar Köztársaság kormánya sem rendelkezhet a nép pénzével, hanem csakis a központi EU Bank. Vajon a Magyar Nép az Egyesült Európába való belépés előtt tudott-e erről az eltitkolt tényről?

Mi a magyar nép, Nemzet - élettani alkatából származó - elsődleges igénye?

Mindenek előtt az idegfeszültség nélküli, gondtalan anyagi jólét, ami lehetővé teszi az értelem és a lélek alaki értékeinek - becsület, felelősségérzet, hazaszeretet, részvérérzet stb. - gyarapítását is. A Nemzet minden egyes tagjának termelő, vagy szolgáltatást nyújtó munkája után, természetes joga van a Nemzet vagyonához. Tehát, egy aránylag kis csoport, tisztán spekulációval nem használhatja a nép többségének, szorgalmas és testi fáradasággal járó munkájának gyümölcsét, csupán csak a saját jólétének és hatalmának növelésére.

Hazánk nem lehet tovább senkinek a kamatgyarmata!

"A Nemzet szabadsága az egyén belső igényeiből fakad. Minnél több igényét képes kielégíteni az egyén, a család, a nemzet, annál nagyobb a szabadsága." (Madarasi) Ma, a pénzkérdés, az létkérdés! Akinek a pénzből sok van, az jól is él, a többi meg csak létezik. Sőt vannak, akik éheznek is!

Számomra érthetetlen az a szomorú valóság, hogy a nép még ma is - magábafordulva - tűri ezt az intézményesített rablást, ami ma hazánkban dúl! Kérem, karosszékből rabolják a népet!

Mit lehet hát ez ellen tenni?

A jövő hónapi választásnál csak egyet tehetsz: szavazz a MIÉP - Jobbik - Kisgazda csoportra! Miért? Azért, mert - igaz ez is csak "szerencsejáték" - hátha Csurka és a Kisgazdák kijavíthatják elkövetett hibáikat és a Jobbik pedig betarthatja majd igéreteit. A cél az legyen, hogy ebből a csoportból legalább 20% fölött legyen a következő Országgyülésben. Ha, végül is, értelmes tisztességes, magyar emberek is bekerülnek az Országházba, akkor Orbán Viktor lehet, hogy találni fog kifogást és nem teljesíti majd a "Pénzhatalom" kívánságait vagyis akaratát. Ugyanis, lehet, hogy nem hiszed, de Orbán Viktor lesz újból Magyarország miniszterelnöke.
A leírtak ellenére, ne várd azt, hogy jobb sorsa lesz 2006-ban és a következő három évben a magyar népnek! Azt előbb tudással kell, hogy kiérdemelje! A szerző, azonban most nem kíván ezzel foglalkozni, mert előbb "csoda kell, hogy történjen" a job-sorsra érdemes Hazánkban!

Montreal, 2006, március 21-én.
Madarasi R. István.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gondolkodás-átalakító technol
  2009-03-23 17:09:06, hétfő
 
  Tárgy: Szép új világ

HAARP összeesküvés-elmélet, USA technológia, tudat módosítás, Irakban mi volt,
stb. annak, aki tudni akarja mit terveznek.
A rense.com -ról már törölték
Digital TV: Mind Control by the Sound of Silence

Röviden arról van benne szó, hogy a digitális tv-adás amit oly szenvedélyesen sürgetnek (az USA-ban 2009 febr. 17-töl) arra lesz jó, hogy egy bizonyos hangfrekvenciával a HAARP segítségével a tömeget manipulálják.
*Nos, erről Drábik már a Tudatmódosítás könyvében is ír, csak más formában. *
A cikkben felvetik azt, ami az Öböl-háborúban történt. Vagyis, hogy 75,000 azután másik 125,000 (vagy több) Iraki csapat jött ki a mély sivatagi bunkerjeikből, fehér zászlót lengetve és térdre borulva mielőtt az amerikai csapatok megközelítették őket megcsókolva a fogva tartóik csizmáit vagy a kezeiket szó szerint.
A viselkedésük egyszerű okkal magyarázható. Egy olyan technológiának tették ki őket, amitől egyszerre csak engedelmes gyerekek szintjévé gyengültek le.
Ezt a technológiát készülnek használni, bár egy finomabb verzióban, az amerikai állampolgárok és később mi ellenünk is egy titkolt operációban: kezeld az egész lakosság elméjét és irányítsd őket az ÚJ VILÁG hűbérurai szolgálatának teljesítésébe.
Ehhez, mint a cikk is írja egy vevőkészülék kell majd.
A technológia a HAARP adók egy kombinációját fogja hasznosítani. GWEN tornyok, a mikrohullámú mobiltelefon tornyok, és hamarosan -- jön - az elrendelt High Definition Digital TV ami be fog lépni az otthonodba:
a) kábel, b) műhold, c) HD TV-k, vagy d) a digitális átalakító dobozok
amit mi fogunk kérni.
A kormány annyira rendes, hogy segít nekünk aláírni a költség legnagyobb részének finanszírozását. A kormány mire fel ennyire nyugtalan, hogy az amerikai és a többi állampolgárnak segít létrehozni egy tisztább és jobban - meghatározott -televízióképet?

Az USA-ban a kormány törvényileg február 17-éig úgy alakítatja át a rendszert, hogy később a költségek 90%-áról lemond. Ha van 200 millió rendszeres HD televízió Amerikában, ezek után az összeg 40 dollár kormánytámogatásban TV × 200,000,000 = 8 milliárd dollár. A kormány miért törekszik 8 milliárd dollárt költeni az állampolgáraira, hogy javítsa egy tévékép tisztaságát főleg egy válság kellős közepén?


Új frissebb cikk a fordítás óta:
sg.hu
The Sound of Silence a hadsereg-intelligencia kód szó, amit az elme-irányításra használnak. Az 1950-es évek közepén tesztelték, a 70-es évek folyamán tökéletesítették, és a modern amerikai hadsereg által használták a 90-es évek elején az ellenkezések és figyelmeztetések ellenére, amiket olyan emberek bocsátottak ki, mint például Dwight David, Eisenhower.
Ezt az elme-változtató titkolt fegyvert valami alapján a tudatküszöb alatti hordozó technológiának, vagy a Silent Sound Spread Spectrumnak nevezik (SSSS).
Dr. Oliver Lowery által katonai használatra fejlesztették ki a Georgiai Norcrossban és leírják az US Patentben # 5,159,703 -- "Silent Subliminal Presentation System"
1992-es kereskedelmi használatra.
A nyilvánvaló kivonat olvasható is a cikkben.
"Egy csöndes kommunikációs rendszer amiben nonaural szállítók, *a nagyon alacsony* (ELF) vagy nagyon magas audio-frekvencia (VHF) tartomány vagy a szomszédos ultrahangos frekvencia spektrumban, vagy amplitúdó-, vagy frekvencia-modulálódott a kívánt intelligenciával és akusztikailag vagy rezgésileg szándékosan az agyba terjedt, tipikusan a hangszórók, fülhallgató, vagy piezoelektromos jelátalakítók használatán keresztül.
*A modulált szállítókat közvetlenül, valós időben közvetíthetik, vagy kényelmesen felvehetik mechanikusan, mágnesesen vagy optikai médiákon a hallgatónak. *
Ez az eszköz a csend hangja egyszerűen számításba veszi a speciális gondolatok szavatolatlan beültetését, érzelmeket, ráadásul a gyanútlan emberi lényekbe testi tetteket ír elő. Röviden itt a meglévő technológia, az igazi képesség, hogy merő bábukká váljunk bizonyos vezérlők kezeiben, vagy másképp bábukká változtassanak emberi lényeket.
*Itt a technológia amivel egyetlen golyó nélkül az összeesküvő emberek átvehetik az egész Föld fölött az uralmat.*
1991. március 23-án egy hírkivonatot bocsátottak ki az ITV News Bureau Ltd.-n (London) szolgáltató közleményben:
"High-Tech Psychological Warfare Arrives in the Middle East."
Ez a sivatagi vihar hadművelet alatt volt George Bush adminisztrációja alatt, és leír figyelemre méltó részletességgel egy US pszichológiai hadviselést egy (psy-ops) titkolt operációt, amit sikeresen az iraki csapatok ellen vetettek be Kuvaitban.
*Azt, ami történt, hogy egyetlen lövés nélkül megadták magukat az iraki erők az amerikaiak cenzúrázták. Csak a brit sajtóban jelent meg: *
"egy hihetetlen és nagyon osztályozott psy-ops programot, ami a Silent Sound technikákat hasznosítják, sikeresen bevetettek. A lehetőség, hogy használják ezt a módszert akkor történt, amikor Saddam Hussein hadseregeinek a parancsnoki és ellenőrző rendszereit megsemmisítették.
Az iraki csapatokat akkor arra kényszerítették, hogy arra használják a kereskedelmi FM rádióállomásokat, hogy folytassák a kódolt parancsokat, amiket a 100 MHz-es frekvencián sugároztak. Az US spy-ops csapat felállította a saját hordozható FM adóját, miközben ugyanazt a frekvenciát használta Al Khafji elhagyott városában.
Ez az amerikai adó legyőzte a helyi iraki állomást. Hazafias és vallásos zenével egyetemben psy-ops "homályos" megtévesztő és ellentmondó katonai rendet és információt közvetített. Egy sokkal erőteljesebb technológia mindazonáltal dolgozott. Ez a kifinomult elektronikus rendszer arra lett tervezve, hogy közvetlenül a hallgató elméjének beszéljen; belépve az agyhullámokba, kezelve az agy elektro-enkefalogrammikus (EEG) mintáit. Így beültetve mesterségesen a negatív érzelmeket - élénk félelem, aggodalom, kétségbeesés és reménytelenség érzéseit hozták létre az iraki csapatokban."
Az első Öböl háború alatt az ember, aki a legvalószínűbben rendezte a Silence Sound bevetését Albert Major (Bert) Stubblebine tábornok volt, aki az US Army csapatok tábornoka volt, úgy mint a hadsereg Elektronikus kutatási és Fejlesztési parancsnoka (ERADCOM), úgy mint a hadsereg Intelligence and Security parancsnoka(INSCOM).
Röviden Albert Stubblebine volt a hadsereg viszonya a CIA-val és a Naval Intelligence kéme (ONI), és ERADCOM feje.
Ő volt az US Army legfelső kém-főnöke, és természetesen hozzáférése volt a titkok közül mindegyikhez.
Most visszavonult aktív szolgálatból 32 éves karriert követően a feleségével Rima Laibow-val egyesülve egy csapatba, amit a Natural Solutions Foundation-nak nevezett el, ami állítólag azért lett létrehozva, hogy harcoljon minden egészségügyi szabadságra veszélyt jelentő fenyegetéssel köztük Codex Alimentarius, oltások, és természetesen a FDA Gestapo.
A honlapjukon, olvasható Albert N Stubblebine-ról:
Az sok újítás közül amit kifejlesztett segített az USA-nak, hogy egy nagyon alacsony sérülési aránnyal vezesse az első öböl háborút.
Ezt a technológiát azóta már eladták a Wall Street embereinek.
Képzeljük el, hogy hasznosítják a Silence Soundját egy nagy Wal-Mart boltban, miközben háttérzenével keverik az ELF hullámokat, hogy a tisztességtelen vásárlókat átneveljék, hogy ne bonyolódjanak bele a bolti lopásokba? Egy ilyen eszköz minden egyes évben az elveszett jövedelemben megmentene Sam Waltonnak sok millió dollárt.
Bőséges bizonyíték létezik, hogy a bizonyos elitisták Amerikában és Izraelben azt tervezik, hogy határozottan kiterjesztik ennek a technológiának a kapacitását annyira, hogy körülfogjanak minden embert minden kontinensen. Ennek az egyik kulcsa az a HAARP projekt, amivel az ELF és VHF frekvenciákat tudnak sugározni a Föld ionoszférájából szét, különféle GWEN tornyokba világszerte.
Természetesen az US kormány hivatalosan tagadja mindezt, miközben azt hajtogatja az irányított hírmédiák beállított hírolvasói által, hogy a GWEN tornyok titkolt napirend nélkül csupán privát cellatelefon-tornyok, és azért bárki, aki másképp gondolkodik, egy elmebeteg összeesküvés-elmélet hirdető.
A bizonyíték az ellentét számára, mindazonáltal tiszta és egyértelmű.

Dr. Michael Persinger a pszichológia és neurológia professzora a Laurentian Egyetemnél, Ontario, Kanada.
Ezzel a témával kapcsolatban dr. Persinger ezt írja:
"A halántéklebeny-serkentés felidézheti egy jelenlét érzését, tájékozódási zavart, és perceptuális szabálytalanságokat. Ez képeket aktiválhat, amik elraktározódtak a szubjektív memóriában, köztük azokból a rémálmokból és szörnyekről, amiket általában elnyomnak.
A kortárs neurológia javasolja olyan alapvető algoritmusoknak a létezését, amik minden idegrendszeri transzdukciót lefordítanak, egy belső agy-specifikus kódra.
Direkt stimulálása ezeknek a kódoknak az emberen belül temporális vagy limbikus kérgekre alkalmazott elektromágneses minták által olyan energiaszinteket igényelhetnek, amik mind a földmágneses tevékenységnek és a kortárs kommunikációs hálózatoknak is a tartományán belül vannak. Ez az eljárás, amit összekapcsoltak a csapatnak az agyi hőmérsékletével, megengedte minden normális embernek az agyát hatni egy olyan szubharmonikus frekvencia által, akié a 10 Hz-es tartomány körül csak 0.1 Hz által változik."
Dr. Persinger befejezi a cikk írását: "Ezen technológiáknak az alkalmatlan alkalmazását, kockázatának a csökkentését igényli az állandó és nyitott vita a tudományos és nyilvános tartományon belüli valószerű megvalósíthatóságukról és céljáról."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2009.02 2009. Március 2009.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 186 db bejegyzés
e év: 468 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 85
  • e Hét: 5593
  • e Hónap: 14197
  • e Év: 50138
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.