Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
Nem én írtam, de találó
  2010-08-28 22:01:51, szombat
 
  Nem én írtam, de találó

szerda, 2010. augusztus 25.


,,Nem konkrétan a kapitalizmust akarta a nép, csak több gondolkodási és szólásszabadságot, olyan szinten, hogy nyugodtan tudjon élni, ne kelljen egy akár mégoly' elvont hülyeség megtárgyalásakor is azt sakkozgatni, hogy ki lehet a tégla. Ha a hatalom kevésbé paranoid (és / vagy jobb technikai szinten van) akkor simán ellett volna e nép a Trabantjával (simán megideologizálható lett volna mondjuk egy ,,Mi Autónk" is) meg a kiszámítható jövőjével."

Egészen pontos diagnózis. Moldova kevésbé cizelláltan fogalmazott: a XVII. századi muzsik szintjén áll a magyar ember, ami a felelősségvállalás szintjét illeti. Bizony nem szabadságot akartak, meg demokráciát, csak többet akartak zabálni, és persze, hogy a gyenge munkamorál és kicsi termelékenység mellett ezt finanszírozza valaki (a Nyugat).

Éppen ez a tragikus benne, a GONDOLKODÁS teljes hiánya.


http://hungary.indymedia.org/node/17404

+ hozzászólások!!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Büszke vagyok
  2010-08-28 21:54:50, szombat
 
 


BÜSZKE VAGYOK
2010. augusztus 28. 11:04:59


".......Há dik mán.. nincs munkaviszonyom és nem hordok 1,5 kilónál könnyebb aranyláncot, pedig segílyből élek immáron évtizedek óta.

*Büszkén terrorizálom és rabolom ki* a diáktársaimat és verem szét a tanáraimat, a négy általánost mégis csak 10-15 év alatt tudtam elvégezni.

*Büszke vagyok* arra is, hogy írni és olvasni ugyan nem tudok és a szókincsem is csak pár tucat keverék-szóból áll, mégis vállalkozói bizonyítványom van a hatóságoktól.

*Büszke vagyok* arra is, hogy bár a Kresz-könyvet elolvasni sem tudom és autóvezetést sem oktattak nekem soha, analfabéta létemre,
mégis "szereztem" magamnak jogosítványt. Kizárólag csak nagy-Mercivel meg nagy-BMW-vel járok a segílyért, mégis minden magyar, tőlem félti a sz..s kis vagyonkáját.

*Büszke vagyok*, hogy minden szobrot, fémet és kábelt ellopok, mégsem találnak meg a rendőrök, pedig amikor leégetem a vezetékekről a szigetelést, kilométerekről is látni lehet a fekete füstjét.

*Büszke vagyok* arra is, hogy Miskolcon az Avas lakótelepről már minden létező ajtót, ablakot, liftajtót eladtam, a lakásokat lelaktam,
minden parkettát, linóleumot és korlátot szétszedtem, elvittem. Mégsem értik meg a magyarok, hogy miért mégis a folyosóra meg a liftbe járunk sz..ni....

Nem értem, hogy miért van az, hogy bár minden gazda az "én kertemet" műveli, mégis árammal védekeznek, amikor a termésért megyek.

*Büszke vagyok* arra is, hogy az idióta magyar törvényalkotók az - íróasztaluk mellől - engem védenek, nem pedig a tulajdonost.

*Büszke vagyok* arra is, hogy amíg Amerikában bárkinek - aki büntetlen előéletű- lehet fegyvere, addig Magyarországon, csak nekünk, a bűnözőknek lehet !!!

*Büszke vagyok* arra is, hogy bár minden magyar felfegyverzett bűnözőt jól ismer a hatóság, mégis a kisnyugdíjast motozzák meg, hogy nincs-e titokban tojás nála.

*Büszke vagyok* arra is, hogy beszerelheted a legdrágább riasztót az autódba, én mégis be tudom dobni az ablakát egy féltéglával.

*Büszkén*, a világ létező legprimitívebb nyelvét beszélem, de mégis értitek, hogy mire gondolok, amikor azt mondom, hogy: "ázs összes rohádék mázsár ázs mind rásszistá".

*Büszke vagyok* arra is, hogy ha külföldre megyek lopni, rabolni, akkor egész Európa tudja, hogy megint egy magyar volt a tettes !!!

*Büszke vagyok* arra is, hogy az idióta magyar politikusok és bíróságok összekeverik az igazságszolgáltatást a rasszizmussal.
Ha kimondom a "varázs-szót" rájuk, hogy rasszisták, akkor nem mernek megbüntetni.
Ha a tárgyalótermet megtölti a haragos famíliám, a bíró összesz..ja magát és rögtön felment minden vádpont alól, pedig hát még meg se vertük...

*Büszkén*, kizárólag falkában, negyvened magammal és öt-tíz autóval járok késekkel és szamurájkardokkal állig felfegyverkezve,
mégis a magyart Suzukist ..ja a rendőr az égőkészlete miatt.

*Büszke vagyok* arra is, hogy ha véletlenül BKV-val közlekedek, az ellenőr hozzám sem mer szólni. Ha meg mer, akkor egyszerűen kidobom a járműből, mert megtámadott.

*Büszke vagyok*, hogy ha megtetszik a lakásod, vagy a házad, ötvenen körbeállunk és te "önként" aláírod, hogy nekem eladtad és a pínzt átvetted. A korrupt közjegyző, meg a tetű ügyvéd ezt nyomban hitelesíti is. Téged, meg a rendőrök lecsuknak, ha a lakásmaffiát mered felemlegetni.

*Büszke vagyok* arra, hogy a magyar nők a legszebbek és akármelyiket haza is vihetem, megbecsteleníthetem, széttrancsírozhatom, még sem mernek megtalálni a rendőrök, még ha az ajtóig vezetnek is a vérnyomok.

*Büszke vagyok* arra is, hogy nyugodtan büntetlenül megölhetem, majd meggyalázhatom a tisztességben megöregedett 80 éves nénikéket a saját portájukon, hogy azután röhögve elvigyem a két üveg lekvárjukat.

*Büszke vagyok,* mert bárkit büntetlenül kirabolhatok és megölhetek, mivel a kisebbségi képviselők, megvédenek majd az áldozattól !!!!!
Még azt is bebizonyítják, hogy az áldozat támadta meg az állig felfegyverkezett 400 tagú famíliámat és még mielőtt öngyilkos lett és hátba szúrta, meg fejbe rugdosta saját magát, még előtte gyorsan szétverte a saját Suzukiját is a bent ülő kislányai szeme láttára.

*Büszkén gondolok* anyámra, az összes apámra és a több-tucat nagyapámra.

*Büszke vagyok* a meghatározhatatlan létszámú, de hasonló vezetéknevű féltestvéreimre, akiknek a keresztnevei, mind a Dallas-ból való.

*Büszke vagyok* arra is, hogy már majd' mindegyik kiskorú féltestvéremet felcsináltam és ezt ki is jelentem délutánonként a Maónikasóóban.
(Ami a neten visszanézhető!)

*Büszke vagyok* arra is, hogy a csóró magyar családok nem mernek szegénységükben gyereket vállalni, de az enyéimet mégis kénytelenek eltartani !!!

*Büszke vagyok* arra is, hogy ha a magyar kisvállalkozó nem adja önként oda az államnak minden pénzét, akkor egyszerűen kifacsarja belőle az APEH és átutal belőle néhány milliárdot nekünk is, minden évben.

*Büszke vagyok* arra is, hogy minket még soha nem vett észre az APEH, bármennyire is megpróbáljuk a létező legrikítóbbra festeni a házainkat.

*Büszke vagyok* arra is, hogy nem mer észrevenni a rendőrség sem (vagy pedig összesz..ták magukat és bezárkóztak a siófoki rendőrőrsön),
amikor pl. fényes nappal, vagy 300-an erőt demonstrálva és felfegyverkezve, végig vonultunk Siófok főutcáján, mert nem fizettek eleget az éttermesek, hogy megvédjük őket, saját magunktól.

*Büszke vagyok* arra is, hogy ez még a You-Tube-on is megnézhető.

Azért mégiscsak másképpen hangzik, hogy pl. a nyugdíjas néninek erőszak közben kinyomta a szemeit és levágta a lábait az "úriember" !!! ....
(...akinek a származását nem mondhatjuk be, csak annyit lehet tudni, hogy a botokkal felfegyverkezett nagy létszámú és analfabéta "úriemberekből" álló családja, elzavarta a kiérkező rendőröket... )

Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, nem vagyok idevaló.
Enyingen, Olaszliszkán a nyócker.-ben és már a fél országban is mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak Európa legterrorizálhatóbb magyarjai.

--
Ahogyan van szemetek, hogy a fényt meglássátok,
van fületek, hogy a hangot meghalljátok,
úgy van szívetek, hogy az időt megérezzétek.
S minden idő, amit nem a szívünkkel érzünk meg, elveszett idő! (Márai Sándor)

"Minden magyar felelős minden magyarért." (Szabó Dezső)

SZUFI

Forrás: Polgári Hirszemle

http://www.nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=1&AID=11&Direkt= 70744&offsetlo=0
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mondja, Kovács elvtárs
  2010-08-28 21:50:41, szombat
 
  - Mondja, Kovács elvtárs, ott volt a Párt utolsó kongresszusán?
- Hát, ha tudtam volna hogy ez az utolsó: istenuccse elmegyek!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Az iraki és afganisztáni helyz
  2010-08-28 21:08:26, szombat
 
  Az iraki és afganisztáni helyzetről - 2010 Augusztus



|
A nyugati világ - most már laikusok számára is letagadhatatlanul - igen nagy gondban van, ami a hadiállapotot illeti. Mily szomorú, hogy hazánk is kénytelen-kelletlen csatlósként ugráltatja hadseregét a nagyhatalmi érdekeknek megfelelően! Bár legutóbb a honvédelmi miniszterünk úgy nyilatkozott, hogy hadseregünk "kizárólag a magyar hazát, a magyar nemzeti érdeket szolgálja - nem valamely birodalomét, ideológiáét, vagy üzleti csoportét." Ennek megfelelően hadseregünk a világ nagyon távoli pontján, Afganisztánban teljesítenek szolgálatot, és Tartományi Újjáépítési Csoport ide vagy oda, cinkosok közt vétkes aki néma. Pedig kíváncsian hallgatnánk a magyarázatot, hogyan szolgálja a magyar érdekeket (és hogyan nem valamely üzleti csoportét) az, hogy hadat viselünk Afganisztánban. Hazánkat nem tekintjük az iszlám vallás radikális értelmezése által fűtött erőszak (köznapi néven terrorizmus) célpontjának, mely már bővebben kifejtésre került itt. Tehát a "terrorizmus" legyőzésével sokat nem nyerhetünk, akkor marad a kérdés, hogy a NATO talpnyaláson kívül mit szolgálnak a hadviselés alatt értett hídrekonstrukciók és szállítmánybiztosítások? A NATO Afganisztáni nagy játékában megkaptuk az egyik legkönnyebb feladatot, azt, amire lehet mutogatni, amikor az ország "infrastruktúrájának felújítására" illetve az "ott élő emberek életszínvonalának növelésére" hivatkoznak. Erre a mindent leszaró magyar lakosság még legyintett is, hisz az északi országrészben teljesített misszió jóformán veszélytelen volt. Zsoldosaink jól kerestek, örömmel vállalták.

A tálib felkelők elleni harc azonban egyre kilátástalanabb, és ezt már maguk a szövetségesek kint lévő vezetői állítják. A hírek szerint a magyarokat ért támadás is annak az eredménye, hogy a felkelők észak felé szorulnak. Itt gyorsan ki is javíthatjuk a "szorul" szót "terjeszkedik"-re, hisz szó sincs arról, hogy a NATO erők macska módjára üldöznének egy néhány ezer fős szakadt bandát. Ahogyan az amerikaiak egyik parancsnoka is fogalmazott: "a tálib felkelés olyan, mint egy lufi: az egyik helyen rámarkolunk, egy másik helyen kipúposodik". Az ország vezetése végtelenül korrupt, a légierő Irakhoz hasonlóan folyamatosan végez téves bombázásokat is, civil áldozatokat hagyva hátra. Ezen események oly gyakoriak és nyilvánvalóak, hogy már a hétköznapi médiában is rendre megjelennek, külön be sem kell róla számolnunk. Ráadásul az ország biztonsági helyzete nem javult, vidéken a tálibok képesek csak rendet tartani, tehát a lakosság sok helyen úgy véli: erősebb kutya b@szik, elfogadják a tálibokat. Az Irakban bejött taktika, hogy lefizetik a felkelők alsó rétegét, az itt nem fog működni. Nem fog működni, mert a régió szociális berendezkedése más, mint Iraké. További nehézségeket okoz a mostoha vidék is, van olyan tartomány, ahol a NATO nem tudja bevetni az új fejlesztésű páncélozott járműveit, mert annyira járhatatlanok az utak. A kedves német kamerádokról pedig csak annyit, (ők voltak azok akik oly gyorsan a magyar konvoj segítségére siettek, és helyettünk harcoltak) hogy évek óta nem tolták előre támaszpontjaikat, kerülnek minden harcérintkezést, olyan szinten túlélésre játszanak, hogy megesett, hogy az USA csapatok német járművekkel közlekedve szándékosan húztak magukra tüzet, így próbálván belevonni a Bundeswehr csapatokat a harcokba.

Nincsen elég páncélozott jármű. Az afgán hadsereg részéről gyakorta hangzik el az a kérelem, hogy "adjanak nekünk megfelelő felszerelést, és páncélozott járműveket, aztán vonuljanak szépen haza a megszálló erők". Miután ez a költségek miatt azért mégsem megy csak ilyen egyszerűen, az afgán rendfenntartó erők hullanak is, mint a legyek. Emlékezhetünk még, 1-2 éve, amikor megkapta a magyar honvédség a páncélozott HUMVEE-kat, milyen klisészerű ujjongás volt az érintett vezetők részéről. Egy olyan időszakban, amikor már rég lehetett tudni, hogy a legújabb generációs HUMVEE sem nyújt hatásos védelmet a jól kivitelezett útmenti robbantások és a vízszintes irányú páncoltörő eszközökkel szemben. Tulajdonképpen egyetlen lépcsőfokkal áll a Mitsubishi Pickupok felett, a kézifegyvereknek ellenáll a páncélzata.

A helyzet ellenére már most hallani az afganisztáni kivonulásról terveket. Most, amikor még az iraki végső kivonulás is éppen közeledni látszik. Az iraki háborút győztes háborúként könyvelik el. Sajnos ez semmilyen értelmezésben nem állja meg a helyét, hisz a cél nem Szaddám megdöntése, hanem a terrorizmus elleni háború volt, ugyebár. Egyrészt: az USA iraki vesztesége olyan megalázása a legmodernebb hadseregnek, hogy már eleve kizárja a büszke győztes megnevezést, másrészt pedig képtelenek voltak egy működőképes rendszert hátrahagyni. Nem volt valószínű, de meg volt rá az esély, és mára be is következett: az ismét erőt gyűjtött Al-Kaida az új iraki hadsereg és rendőrség ellen fordult, melyek az USA haderő hiányában és annak védelmi eszközei nélkül súlyos, igen súlyos veszteségeket szenved el. Az elmúlt hetekben több olyan robbantásos merénylet volt, amely fizettségüket felvevő egykori Al-Kaida ellen szövetkezők, rendőrök vagy toborzóirodák ellen irányult. Volt olyan támadás, amelyben több, mint 60-an vesztették életüket. Augusztus 25-én egy összehangolt támadássorozatban ismét 56-an haltak meg. Nem tudni, hogy a komoly veszteségeket elszenvedő iraki rendfenntartó erők meddig fogják tartani magukat, kár is lenne a jövőre vonatkozóan találgatásokba bocsátkozni, egy dolog biztos: az USA nem volt képes leszámolni az ellenségével, most pedig sorsára hagyja az országot. Afganisztánban hasonló forgatókönyv várható néhány éves távlatban. Ha ugyan el nem verik őket a vártnál is csúfosabban.

Az írásban közölt információk kint szolgálatot teljesítőktől származnak.

Leső Tamás - Jövőnk.info

http://jovonk.info/2010/08/26/az-iraki-es-afganisztani-helyzetrol-2010-augusztus
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Cseh hozzáállás: a magyarok ki
  2010-08-28 21:04:23, szombat
 
  2010-08-28. 14:54

Cseh hozzáállás: a magyarok kitelepítése rendben van, a "szegény romáké" felháborító rasszizmus

Elítélte és rasszista indíttatásúnak nevezte a cigányok kitelepítését Franciaországból Karel Schwarzenberg cseh külügyminiszter a prágai Lidové Novinyban szombaton megjelent interjújában. Közben meg foggal-körömmel védelmezik a többek között a magyarok kitelepítését szentesítő Benes-dekrétumokat.

"Ellenkezik az EU szellemével és szabályaival az, hogy Sarkozy román állampolgárokat kiutasít. Finoman fogalmazva, az ügy ismeretében az ember kénytelen hangot adni annak a gyanújának, hogy rasszista indokok is szerepet játszanak benne" - fogalmazott az újságnak a politikus.
Azzal kapcsolatban, hogy Párizsban szeptember hatodikán csúcstalálkozót tartanak, amelyen a "romakérdésről" lesz szó, s amelyre se Romániát, se Bulgáriát, se Csehország nem hívták meg, Schwarzenberg azt mondta: "Bizarr, rossz ötlet értekezletet tartani azon országok nélkül, amelyekben a probléma gyökere található". Ezen kívül jelenleg Csehország áll a Roma Integráció Évtizede Program nemzetközi irányító bizottságának az élén is.
Michael Kocab cseh emberi jogi biztos kijelentette a Lidové Novinynak, hogy az említett három országról nem lenne szabad nélkülük tárgyalni Párizsban, s az 1938-as, "Csehszlovákia feldarabolását" elindító müncheni egyezményt említette történelmi párhuzamként.
"Az Európán belüli határok lebontásához ragaszkodó európaiakként az európai egység eszméjével összeegyeztethetetlennek kell ezt tartanunk" - mondta a tervezett párizsi találkozóról Roman Joch, a cseh kormányfő emberi jogi tanácsadója.


(MTI nyomán)

http://kuruc.info/r/4/65016/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Változást egy új Magyarországé
  2010-08-28 20:52:43, szombat
 
  Változást egy új Magyarországért! 1/2

http://www.youtube.com/watch?v=_etJOrD1u4Y&feature=related
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Jobbikkal való együttműködés
  2010-08-28 19:47:20, szombat
 
  A Jobbikkal való együttműködés tilos, de a tegnap MSZP-sei támogatásának örül Páva

A Fidesz-KDNP-t támogatják az őszi önkormányzati választásokon az MSZP-ből korábban kilépett vagy kizárt tagok Pécsett - adja hírül örvendezve a HírTV.
A ,,Nemzeti Demokraták Pécs" nevű egyesület volt szocialista tagjai az új szervezetben mérettetik meg magukat az októberi helyhatósági választáson. A szervezet tagja a többi között Komáromi István, a helyi MSZP egykori titkára, illetve Juhász István, az MSZP volt városi elnöke is.
Az egyesület saját polgármesterjelöltet nem állít, helyette Pécs jelenlegi fideszes városvezetője, Páva Zsolt mellé állnak.
- Legyünk demokraták és merjük elfogadni azt a több mint kétharmados többséget, amit Páva Zsolt az elmúlt éven megválasztásakor kapott - mondta a HírTV-nek Soó László, az egyesület elnöke.
Emlékeztetőül: "Sem az MSZP-vel, sem a Jobbikkal nem tudnak elképzelni semmilyen együttműködést; nem lesz olyan Fidesz-jelölt, aki akár burkoltan, akár nyíltan szocialista vagy jobbikos támogatást elfogad, aki ezt teszi, az elveszíti a Fidesz támogatását" - jelentette ki Kósa Lajos.

http://kuruc.info/r/52/65025/

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vérnarancs
  2010-08-28 19:38:19, szombat
 
  Fidesz-MSZP összeborulást leplezett le a Jobbik képviselője

Vérnarancs

Az alábbi történet nem a képzelet szüleménye, szereplői nem kitalált figurák, élő személyekkel való azonosság vagy hasonlóság nem a véletlen műve.

Keleten a helyzet változatlan! Itt (volt) az idő! Telik az idő, de érdemben semmi nem változik. A közeli napokban szégyenteljes, az elmúlt húsz évre tökéletesen jellemző összeborulásra derült fény, amelyet egyrészt kijózanító tanulságként, másrészt kiemelkedő politikai súlya miatt osztok meg a széles nyilvánossággal. Ugyanis a nyilvánosság ereje olyan fegyvert jelent, amellyel nemhogy 2/3, hanem akár 4/5 birtokában sem lehet mit kezdeni.

A félreértések, a rosszindulatú, illetve az elbagatellizálást célzó félremagyarázások elkerülése végett elöljáróban le kell rögzíteni, a szóban forgó településen a Jobbik Magyarországért Mozgalom polgármester-jelöltet nem indít. Nem lehet tehát személyemet vagy pártomat alantas támadással vádolni, gondolataimat kizárólag azért osztom meg a közvéleménnyel, mert nem akarom, hogy egy sokkal jobb sorsra hivatott város esetleges bábuként mozgatható polgármester mellett néhány pöffeszkedő politikus játékszerévé, a Fidesz (Fehér)gyarmatává és az áprilisi ,,forradalom" áldozatává váljon.

A történet szülővárosomban, Csengerben játszódik, ahol minden jel arra utal, - Magyarország régi-új miniszterelnökének szavait idézve - összenőtt, ami összetartozik! Nem akarom a Tisztelt Olvasót feleslegesen tovább csigázni, ezért az elején közlöm a lesújtó és gyalázatos hírt: az állítólagosan nemzeti, keresztény, konzervatív, rendszerváltó Fidesz titkos, hallgatólagos választási együttműködést ajánlott az elmúlt évtizedekben, különösen az elmúlt 8 esztendőben hazánkat és honfitársainkat számtalanszor megalázó és megnyomorító, politikai torzszülöttel, az MSZP-vel (értsd: Magyar Szégyen Pártja). Mielőtt bárki a konkrétumok hiányára gondolna, hozzáteszem, nemcsak általánosságban jutottak a tudomásomra bizalmas információk, hanem a részletek is kezdenek kirajzolódni. Állítólag a helyi szocialisták körében is komoly viták alakultak ki és ezek hevében nem maradhatott rejtve az ügy, úgy is mondhatnám, egyeseknek megeredt a nyelve. A narancspárt ifjú polgármester-jelöltje és támogatói köre - látva a nem túlságosan kedvező esélyeket, öngyilkos eszközhöz nyúlt és a posztkommunista párt helyi alapszervezeti vezetőjének, Veres János néhai pénzügyminiszter kinyújtott bal kezének alpolgármesteri pozíciót kínált, feltéve, hogy a csengeri tagságot és legfőképpen a szavazóbázist a Fidesz jelöltje mellé állítja.

Jól hallották, és kérem, ízlelgessék ennek a mondatnak a súlyát! A kormánypárti társaság a hatalom megszerzése érdekében nem csak kapcsolatba lépett a szélsőbaloldali párttal, hanem a város 2. emberévé akarja megtenni a helyben ,,Piros" Ildikóként ismert személyt.

Döbbenetes, hogy mandátumszerzése esetén a kormánypárti polgármester hatalomban tartaná, vagyis a politikai túlélését biztosítaná a történelem szemétdombjára való párt ottani vezetőjének, sőt, az értékes pozíció birtokában megkezdődhetne a szocialisták megújulása is. Az érdekek találkoztak. A Fidesz a hatalom megszerzéséért küzd, amelyre oly mohón vágyakozik, mint gyermek a kedvenc játékára, a szocialisták pedig a túlélésért harcolnak. Ha ismét sikerül bebábozódniuk és átalakulniuk, akkor megismétlődhet, ami 1994-ben, 2002-ben és 2006-ban történt, visszamásznak a hatalomba. Egyetlen politikai erő létezik, amely helyben és országosan mindent elkövet annak érdekében, hogy mindez soha többé ne történhessen meg: a Jobbik Magyarországért Mozgalom. A 2/3-os többség, úgy látszik, csak szavakban akar változást, valójában a hatalom megszerzésén, birtoklásán és bebetonozásán kívül semmi nem érdekli, vagy legalábbis a hatalomhoz képest számára minden másodlagos.

A két párt alattomos együttműködése kapcsán kérdések sokasága fogalmazódik meg, amelyek közül a legfontosabbak a következők.

A polgármester-jelölt kétségbeesett magánakciójáról van szó vagy a gyalázat dr. Tilki Attilának, a választókerület országgyűlési képviselőjének, egyben a Fidesz megyei elnökének a hozzájárulásával történt meg? Amennyiben a jelölt kalózakciójával állunk szemben, úgy Debrecen örökös polgármesterének a közeli napokban tett kijelentésére kell visszautalnunk. Kósa Lajos nyilatkozata szerint, amennyiben bárhol az országban a kormánypárt jelöltje együttműködik a Jobbikkal, úgy a Fidesz azonnal visszalépteti. Mindez csak a tiszta és új erőre, a Jobbikra terjed ki és a kommunista utódpárt embereivel való közös munkálkodásra nem vonatkozik? A Jobbikkal nem, a szocialistákkal nyolc ilyen tragikus, nemzetpusztító év után is igen? Megjegyzem, véletlenül sem áhítozom a narancssárgákkal való választási együttműködésre, csak logikusan adja magát a kérdés.

Ha az egyébként gyógyíthatatlan Jobbik-fóbiában szenvedő megyei vezető is tudomást szerzett minderről, mi több, netán közvetlenül vagy szívbéli jó barátján, Pátyod (fő)polgármesterén (nem elírás) keresztül előmozdította a gaztettet, annál súlyosabb a helyzet. Kénytelen vagyok erre is kitérni, hiszen néhány sorral feljebb írtam, el kell kerülni, hogy Csenger néhány politikus érdekhálójába kerüljön. A helybéliek közül sokan joggal tartanak attól, miszerint a fiatal polgármester-jelölt megválasztása esetén formális szerepre lenne kárhoztatva, helyette, mellette, mögötte a megyei elnök és Pátyod község hithűnek hitt MDF-esből napjainkra tántoríthatatlan fideszessé átváltozott polgármestere irányítana. Ebben az esetben kíváncsiak vagyunk az országos vezetés reakciójára, kivizsgálják a roppant kínos ügyet, lesznek kemény következmények helyi és megyei szinten, vagy az egészet megpróbálják a szőnyeg alá söpörni?

A másik érdekes kérdéskör a szocialisták válasza. Ha belemennek az alkuba, maradék tartásukat is elveszítik, ha nemet mondanak, akkor a végén kiderül, hogy e téren erősebb gerincük van, mint néhány, súlyos önérzet túltengésben szenvedő Fidesz képviselőnek. Valószínűnek tűnik, hogy a helyi szoci vezető a következő 4 évben sem szívesen maradna le az alpolgármesteri posztról, ezért állítólag - mindegy, mit akar a tagság alapon - változatlanul a Fidesz jelölt mellett agitál.

Tisztelt Honfitársaim!

Üdvözítő lenne, ha egyre többen kiemelnék fejüket a narancssárga ködből és a kijózanodást követően alaposan elgondolkodnának. Erre adtak felhatalmazást a Fidesznek? Ezek lennének az ún. forradalmi változások? Ha volt egyáltalán forradalom - amelyet őszintén kétlek -, akkor ezt gyorsan átfordítják egy sajátos értelmű és irányú ellenforradalomba. Meggyőződésem, hogy a kormánypárt 2/3-ot azért érhetett el, mert a szavazóik döntő többsége egyebek mellett a kommunista múlt felszámolására, képviselőinek a közéletből való kiszorítására, továbbá az elszámoltatásra szándékozott felhatalmazást adni.

Ezt akarták a választóik. Ez lett belőle. Elszámoltatás helyett most már nemcsak központi szinteken - Állami Számvevőszék alelnöke, Alkotmányvédelmi Hivatal (AVH) vezetője - , hanem helyben is elősegítik a levitézlett szocialisták megerősödését és magas pozíciókba helyezik őket. Miközben a Jobbikot tűzzel-vassal üldözik és megpróbálják ellehetetleníteni.

Ebben nagyon hasonlítanak a vörösökre, itt találkoznak az érdekeik, de hiába no, hasonló a hasonlónak örül!

dr. Apáti István
országgyűlési képviselő
Jobbik Magyarországért Mozgalom
(Kuruc.info)


http://kuruc.info/r/52/65023/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Hetek újra bizonyította hova
  2010-08-28 19:35:26, szombat
 
  Magyarország gyáva, ha kivonja csapatait Afganisztánból


A Hetek újra bizonyította hovatartozását, ezúttal az ATV elvtársai is besegítettek.


JOZI, Sat, 2010/08/28 - 14:30


Afganisztán Baglan tartományában pár napja megtámadott magyar konvoj és annak halálos áldozata Pappné Ábrahám Judit hadnagy esete elgondolkodtató és minden bizonnyal sokan felteszik a kérdést : mit is keres Magyarország egy másik ország által kirobbantott háborúban.

Szokásukhoz híven a Hetek című hetilap újra kitett magáért. Legújabb írásukban megpróbáljak ecsetelni, miért is szükséges a magyar katonák külföldre történő vezénylése, valamint életük kockáztatása távol a hazájuktól ,ahol jelenleg a legnagyobb szükség volna rájuk.
A narancskormány első dolga volt a haláleset után, hogy megnyugtassa a nemzetközi kedélyeket és honvédelmi minisztere, Hende Csaba által biztosítsa országunk felvásárlóit hűségükről hangoztatva, hogy "a történtek után a kormány Afganisztán-politikája nem változott."

Ennyire képes a 2/3-os, bársonyszékbe ültetett politikai bűnbanda.

A Hetek által megkérdezett Magyar Külügyi Intézet munkatársa Wagner Péter szerint. "A kivonulás gondolata mindenképpen elvetendő. Ennek ugyanis egyszerűen fogalmazva az lenne az üzenete, hogy Magyarország gyáva éspedig ennek jelentős diplomáciai következményei lennének."

Hogy Wagner mit is ért a jelentős diplomáciai következmények alatt talán ő sem tudja, azt viszont igen, hogy valótlan állításokkal kell alátámasztania, a szeretteiket joggal féltő családok számára a háborúban való részvételt. Ha Magyarország hazahívja katonáit és kivonulunk Afganisztánból - ahogy azt a hollandok is tették-, kockáztatjuk a hírnevünket és kivívjuk ezáltal a cionista USA, illetve annak a népek leigázásában mindig hű társa, Nagy-Britannia haragját.

,,Az Afganisztáni misszió ENSZ-felhatalmazás alapján indult és a kimenetele messze túlmutat a közép-ázsiai ország sorsán" - hangsúlyozta a Heteknek Tálas Péter biztonságpolitikai szakértő majd hozzátette - "Afganisztán a világ leginstabilabb államai közé tartozik, amely a tálibok uralma idején az Al-Kaida fészke volt, és - több más ország, mint például Jemen, Szudán, vagy Szomália mellett - a radikális iszlámnak, a szomszédos Pakisztánnal együtt ma is meghatározó bázisa. Mi több, a világ ópiumtermelésének 90 százalékát az afgánok adják"

Teccik érteni kedves olvasó? Magyar katonák halhatnak meg hazájuktól távol, a zsidók által kitervelt háborúban a megszállók oldalán harcolva, fantom terroristák, a tálibok és a muzulmán világ ellen, de ha netalán elegünk lenne ebből az egészből és ki akarnánk vonni egységeinket Afganisztánból, akkor még nekünk kellene tartanunk a "szövetségeseink diplomatikus" haragjától.

"A nemzetközi közösségnek elemi érdeke, hogy a tervek szerint 2011-ben kezdődő kivonulás végén a NATO ne egy ,,ön- és közveszélyes" országot hagyjon maga után. Ez azonban meglehetősen nagy kihívás - jegyezte meg Tálas és korántsem biztos, hogy sikerül."- tette hozza a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem tanára.

Ebben az egy mondatban benne van minden. Ha létezik még olyan naiv ember, aki azt reméli, hogy jövőre az USA zsoldosai leteszik a fegyvert és mint, akik jól végezték dolgukat, elindulnak a McDonald's felé szívükben büszkeséggel kezükben Big-Mac-et szorongatva, mesélik majd otthon, hogy kínozták a fegyvertelen afgán lakosságot, az tévedésben él." Közveszélyes" országot Afganisztánból nem a tálibok csináltak, hanem a szabadkőműves zsidók gyarmata, ismertebb nevén JSJ - (Jewnited States of Jewmerica).

"Óriási külpolitikai baklövés lenne, ha Magyarország önkényesen kivonulna Afganisztánból, amelynek stabilitása az iszlám radikalizmus, az ópiumtermelés elleni küzdelem és nem utolsósorban az emberi jogok tisztelete miatt is fontos'' - írja az ATV a "Miért harcolunk Afganisztánban?" című cikkében.

Hazánk gazdasága romokban, a cigánybűnözés tombol, a népükért tenni akaró magyarok felett Pintér sámán által előimádkozott narancsfelhők gyülekeznek, miközben családokat tesznek földönfutóvá, a két hét alatt rendet teremtő, Orbán által kiszolgált bankárok.
A nemzeti együttműködés rendszerét hirdető, önmagát nemzeti érzelmű magyarnak valló kormányfő tán nem ismeri az 1848-49-es szabadságharcunk tizenkét pontját ellentétben azon "nyilas neonácikkal akik nem félnek árpádsávos zászlóval tüntetni" és akiknek még akkor is fontos a magyar katonák sorsa, hogyha közülük csupán csak egy, egyetlen egy is úgy dönt, hogy végre hazatér.

Az 1848. március 15-én kitört pesti forradalom követeléseinek tizedik pontja:
"A katonaság esküdjék meg az alkotmányra, magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, a külföldieket vigyék el tőlünk."

(ATV - Hetek nyomán Jozi - Szent Korona Rádió)



http://szentkoronaradio.com/belfold/2010_08_28_magyarorszag-gyava-ha-kivonja-csap atait-afganisztanbol

**************************

Mióta nevezik az intelligenciát gyávaságnak?
Ebbe a teljesen felesleges invázióba már beletört a yenki foga -
múltidőben!! Réges régen tudja minden intelligens ember hogy a további
hadakozás és vérfürdő semmi más mint a vesztes NATO oldal utolsó
rugdalózása. Ugyanúgy kiteszik szűrüket mint tették Vietnámból!
Az összes pincsikutya mely még mindig vakon követi az amerikai idiótákat
csak felesleges véráldozatot produkál. Normális országok mint pl. a
hollandok már hátatfordítottak az egész kutyacirkusznak.
Aki marad kivéreztetni önmagát - megérdemli amit kap.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dicsőséges ellenforradalom: ho
  2010-08-28 19:30:59, szombat
 
  Dicsőséges ellenforradalom: honvédelem Kabulban, avagy civilizációnk abszurditásáról
2010. augusztus 28. 04:57:36

Korunk gondolkodó európai embere minduntalan rácsodálkozik bizonyos jelenségekre. Arról van szó, hogy a világ sorsát irányító háttérhatalom manipulációs boszorkánykonyhájában annak főhatalmasságai rendre kifőznek valami émelyítő-bódító mákonyt, amellyel a szerencsétlen földi halandó normális ítélőképességét teljes mértékben összezavarják.

A történelem menetét meghatározó erőknek, világbirodalmaknak minden korban szükségük volt arra, hogy nyers és embertelen érdekeiket, gátlástalan terjeszkedési kényszerüket az átlagember fülének oly tetszetősen hangzó emberséges, világjobbító-világmegváltó ideológiák sztaniolpapírjába csomagolva dobják "piacra", s az alattvalókban az ezek által kiváltott pozitív érzelmi energiákat mozgósítsák valamely nagy és nemesnek kikiáltott ügy győzelme érdekében. Képletesebben: Aiszóposz és Phaedrus antik világbeli állatmeséi óta tudjuk, hogy a gonosz farkas a szeretetreméltó bárány bőrébe bújik, hogy így csalja lépre védtelen és gyanútlan áldozatát.

Vegyük példaként korunk fő ideológiai ragályát, a terrorizmus-hisztériát. Minthogy kétségtelenül létező, valós társadalmi jelenségről van szó (természetesen korántsem olyan mértékben, miként azt hangoztatni szokás), az 1945 óta első számú szuperhatalomnak számító USA erre építette föl az iszlám világ, de valójában az európai civilizáció ellen is irányuló globális pestisét, a - jobb definíció híján nevezzük így - 9/11-szindrómát.

Teljesen nyilvánvaló, hogy olyanképpen a történet nem következhetett be, miként az Egyesült Államokat irányító politikai-hatalmi agytröszt azt megpróbálja velünk elhitetni. Képzeljük magunk elé: az al-Kaida-vezér, a prófétai küllemű, nemes arcvonású - persze hollywoodi interpretációban afféle mitikus fenevadként a jóléti társadalomra vérszomjasan fenekedő - Oszama bin Laden csücsül Afganisztán mélyén, valahol egy barlangban - akár egy Neander-völgyi - laptopja előtt, s szervezi a szörnyűséges 2001. szeptember 11-ei eseményeket, esetleg közben még mobiltelefonját is használja nagy serényen, ámbár térerő sincs. Aztán az ikertornyokba berepülő utasszállítók kerozinjának robbanása folytán megolvadó acélszerkezetek (merő fizikai képtelenség, minthogy a kerozin lángra lobbanása okán keletkező hő több száz fokkal alacsonyabb az acél olvadáspontjánál) szétfolyásának következményeként kártyavárként összeomlanak a WTC gigantikus ikertornyai, s mindez élőben, nagy médiacsinnadrattával, az egész világ szeme láttára. Akárcsak egy hollywoodi szuperprodukcióban. (Szerénységemnek már e pillanattól kezdett gyanússá válni a dolog.)

Egy efféle holoborzalom megrendezéséhez ugyanis jelenleg csupán három titkosszolgálat rendelkezik a kellő tudással, technikával, apparátussal és infrastrukturális háttérrel: a CIA, a Moszad és az FSZB (a KGB jogutódja), bár az oroszokat valószínűleg nyugodt lélekkel kihagyhatjuk a históriából. S ne feledjük az ókori történetírói bölcsességet: Cui prodest? Azaz minden történelmi eseménynél azt kell alaposan megvizsgálnunk, hogy kinek az érdeke, kinek származik politikai-gazdasági, valamint egyéb haszna az adott dologból.

S az "iszlám szélsőségesek" által elkövetett gaztett folyományaként a civilizáció rettenthetetlen kereszteslovagja, a nagy Bush által rögtön megjelöltetett a "gonosz tengelye": az euroatlanti közösség hatalmi-katonai gépezetének célkeresztjébe került Afganisztán és Irak, majd Irán. Fölöttébb érdekes... Tudniillik e térségben található a világ kőolaj- és földgázkészletének jelentős része, Afganisztán földje pedig ezen túl szinte minden jelentős fémből (arany, ezüst, réz, ón, ólom, urán stb.) nagy, mondhatni stratégiai jelentőségű készleteket rejt. Továbbá innen származik a világ ópiumkészletének több mint háromnegyed része is. S csupán még egy apróság: az iszlám világ már jelenleg, de potenciálisan is nagy veszélyt jelent az 1947-ben mesterségesen összetákolt Izrael puszta létére, no persze nem ok nélkül... Ebből következik a cionista-szabadkőműves klikk által irányított amerikai politika első számú külpolitikai tétele: a térség hatalmi tényezőit vagy meg kell venni, csatlóssá kell tenni (Egyiptom, Szaúd-Arábia stb.) vagy el kell pusztítani (a fentebb már említett országok).

Ám ez így expressis verbis nagyon csúnyán hangzana, tehát ki kellett találni egy nemes eszmét és célt, hogy a bolondnak tekintett európaiakat könnyedén rá lehessen venni arra, hogy kormányaik odaküldjék katonáikat, ahol egyébként semmi keresnivalójuk nincs, mert a német, angol, spanyol, magyar stb. alattvalók, amennyiben tisztában lennének a valóságos célokkal és szándékokkal, valószínűleg fellázadnának. Ellenben vazallus kormányaik sajnos nem, bár egyes országokban már mutatkoznak biztató jelek.

Egyébként figyeljük meg: az "amerikai" külpolitika a jó és a rossz szembenállásának dualista világszemlélete alapján indokolta mindenkor globális hatalmi szándékait: 1941-ben, Pearl Harbour (az ekkori történet kísérteties párhuzamot mutat a WTO és a Pentagon ellen intézett agresszióval mind az előzmények, mind a következmények tekintetében) után is megjelöltetett az akkori világ "gonosz tengelye": a Németország, Olaszország és Japán szövetségén alapuló tengelyhatalmak blokkja. S természetesen az Egyesült Államok vezette szövetségesek lettek a "jók", az ellenség pedig a gonosz evilági megtestesítője. Aztán az USA hadba lépésének köszönhető sok tízmillió ember értelmetlen halála, hiszen 1943 januárjában a Roosevelt és Churchill által aláírt közös amerikai-angol Casablancai Nyilatkozatban az érintettek kinyilvánították, hogy Európában annak teljes szétbombázásáig folytatják a harcot, kivéve persze ha a tengelyhatalmak vezetői azonnal kiszolgáltatják magukat és országaikat a szövetségesek kényének-kedvének, közérthetőbben: bosszújának. (Vessük össze ezt a szemléletet pl. a mai, Iránnal szemben alkalmazott amerikai külpolitikai doktrínával. Totális kapituláció vagy halál.

De vajon miért is kellene minden országnak azonnal haptákba vágnia magát a világ csendőrének követelései előtt?) Washington ezt az elgondolást alkalmazta a csendes-óceáni térségben, Japánnal szemben is. S e könyörtelen, embertelen és kizárólagosságra törő ideológia vezetett a holokauszthoz: Hamburg, Drezda, Tokió - s miután a világtörténelemben eddig egyedülálló módon alkalmazták a tömegpusztító atomfegyvert - Hirosima és Nagaszaki megsemmisüléséhez, millióknak a gyehenna pokoli lángforgatagában bekövetkezett tűzhalálához.

Lássuk be tehát, hogy azok a szerencsétlen katonák, akiket kormányaik Irakba és Afganisztánba küldenek - illetve maguk mennek önkéntes zsoldosként -, valójában az amerikai-cionista érdekekért pusztulnak el értelmetlenül. Ezért értelmezhetetlen, orbitális ostobaságok a médiában megjelenő, illetve a politikusaink ajkairól elhangzó efféle kijelentések, hogy az említett országokban életüket veszítő katonák "Afganisztánban védik a hazát". No, természetesen ezek a közszereplők kikérnék maguknak, ha valaki azzal hozakodna elő, hogy a magyar királyi honvédek 1943-ban a Don-kanyarban védték hazájukat a németek szövetségeseként. Csakhogy van egy lényeges különbség az akkori és a mai történések között: 1941-ben a sztálini Szovjetuniónak valóban kész haditerve volt Németország és Közép-Európa lerohanására, vagyis Hitler Németországa - s annak szövetségeseként Horthy Magyarországa - valóban honvédő, preventív harcot vívott a vörös rém ellen. Ellenben sem Afganisztánnak, sem Iraknak nem állt szándékában Magyarországot megtámadni.

Sajnos az 1941-1945 közötti heroikus küzdelmünk elbukott, s ennek tragikus következménye lett hazánk és egész Közép-, illetve Kelet-Európa bolsevizálása. S ezen a ponton jutunk el a címben felvetett, talán első hallásra sokkolóan ható kérdés megvilágításához: 1956-ban valójában egy dicsőséges ellenforradalom - s természetesen hősies szabadságharc - zajlott Magyarországon. Azonban rögtön el kell oszlatnunk egy - a kommunista időkből itt maradt, s ma is afféle szellemi ragályként fertőző - tévhitet: a forradalom-ellenforradalom dichotómia nem hordoz értéktartalmat, önmagukban e fogalmak pusztán leírnak egy hirtelen, erőszakos úton bekövetkező történelmi változást, de semmiképpen sem minősítik azt. (Egyébként grammatikailag sem tehetik, lévén mindkét szó főnév, a minősítést pedig nyelvileg a jelzők szófajával végezzük el.)

No mármost Magyarországon 1945 és 1948 között lezajlott egy káros, pusztító, tradíció- és vallásromboló, erőszakos vörös forradalom, amely totálisan lerombolta a korábbi társadalmi szerkezetet, gazdasági rendszert, morális és értékrendet, a feje tetejére állított mindent, s az abnormálisat tette normálissá és viszont, a rosszat jóvá, az értéktelen szemetet minősítette értékesnek és viszont. 1956 hősei viszont épp ezt a feje tetejére állított világot akarták ismét emberivé, élhetővé és magyarrá tenni, egyszóval a vörös forradalom ellenhatásaként dicső ellenforradalmat vívtak, akárcsak 1919-ben Horthyék tették ezt (akik egyébként vállalták is, miszerint ők ellenforradalmárok), amikor a vörös Augiász istállóját kitakarították, ergo a moszkovita-bolsevik szemetet kisöpörték az országból. Tehát a most élénk visszhangot keltő Biszku-ügyben a kiérdemesült vörös hóhér, egykori belügyminiszter ellen semmiképp nem azért kellene büntetőeljárást indítani, mert 1956-ot annak nevezte, ami valójában volt, vagyis ellenforradalomnak.

Persze a kommunista "történelem-interpretáció" alapján a forradalom ab ovo valami jó, haladó, az ellenforradalom viszont eredendően kárhozatos, reakciós dolog. Biszku is ebben az értelemben használta. Vagyis közgondolkodásunkban az a jelenség, amikor értéktartalmat adunk e történelmi fogalmaknak - újólag hangsúlyozzuk -, valójában bolsevik örökség, kommunista csökevény. Igaz, április 11., illetve a módosítást követően, június 8. óta van egy olyan törvényünk, amely nem válik éppen a hazai kodifikáció történetének dicsőségére, nevezetesen, aki a nemzetiszocialista, a fasiszta, valamint a kommunista rendszerek által elkövetett bűntetteket, illetve népirtások tényét tagadja, kisebbíti, esetleg jelentéktelen színben tünteti fel, vétséget követ el, és akár három évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható. (Javaslatunk a következő: pereljünk be ezt követően mindenkit, aki azt a nyilvánvaló hazugságot terjeszti, hogy a vörös horda rémtettei elől menekülő földönfutókkal telezsúfolt, akkoriban 1 milliós Drezdában az angolszászok által elkövetett, a háborús bűntett tényállását kimerítő bombázásnak a mintegy félmilliót kitevő tényleges számadat helyett "csak" 25-50 ezer halálos áldozata volt.) Vagyis magyarra fordítva: aki nagy nyilvánosság előtt tagadja a holokausztot, sittre megy. (Persze - a félreértések eloszlatása végett - nem az e sorok írója által fentebb említettet.) Hiszen ne legyenek kétségeink: a kommunizmus bűntetteinek tagadására vonatkozó passzus csak azért került utólag a törvény szövegébe, hogy ne lógjon ki túlságosan a lóláb. Ez a hihetetlenül ostoba és kártékony törvény is az 1945 után kialakult New World Order (Új Világrend) következménye. Alapvető emberi jogokat korlátoz: a kételkedés, a prekoncepciók nélküli tudományos kutatás, a gondolat és véleménynyilvánítás szabadságának alapeszméjét.

Mindazonáltal jelen sorok szerzője már számtalanszor kifejtette, hogy civilizált jogállamban senkit sem lehet véleménye, illetve egy történelmi esemény megítélése okán börtönbe csukni pusztán azért, mert az eltér az éppen kurrens, hivatalos felfogástól. Így - nem lévén a kettős mérce hívei - nyugodt lelkiismerettel kijelenthetjük, hogy Biszkut sem azért kell jogi úton felelősségre vonni, mert úgymond tagadja a kommunizmus bűntetteit, hanem azért, mert tényekkel és szemtanúkkal bizonyíthatóan megállapítható, hogy tömeggyilkos, s súlyos, emberiség elleni bűntetteket követett el. Nyilvánvaló, hogy ebben az abszurd, képtelen s egyben képmutató, hazug világban, melynek lényegét a H1N1-mizéria is megvilágította, ez nem fog megtörténni.

S továbbra is emberek százezrei mennek totálisan értelmetlenül, idegen hatalmi érdekekért szülőhazájuk földjétől tízezer kilométerekre meghalni, s további százezrek pusztulását okozni, csupán azért, mert azok nem kérnek a kapitalizmus és a fogyasztói társadalom "áldásaiból", s ragaszkodnak őseik földjéhez, hitéhez, szokásaihoz.

Lipusz Zsolt - Kuruc.info


http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=1&AID=0&Direkt=70742
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
2010.07 2010. Augusztus 2010.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 224 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1542
  • e Hét: 11809
  • e Hónap: 22920
  • e Év: 176416
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.