Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Orbán Viktor megTEKert védelem mögött!
  2012-08-27 20:13:20, hétfő
 
  Orbán Viktor megTEKert védelem mögött!



Nehéz meghatározni azt az időpontot amikor azt lehet mondani valakire most nagyobb fenyegetettségben van, mint addig volt. Orbán Viktor esetében ezt még nehezebb meghatározni, hiszen hatalomra kerülése óta gyakorlatilag egyre nagyobb veszélyben van a puszta léte, ahogy sorban kiderültek a hazugságai, és beértek tetteinek, döntéseinek a következményei. A megjelent hír szerint a TEK megerősíti a személyi védelmét, és gyakorlatilag lezárja azt az utcát ahol jelenleg közpénzből dőzsöl a Tündérország trónját elfoglalni készülő fülkeforradalmár. Hivatkozásnak TEKinti ezen intézkedés jogosságához a közelben bejelentett kormányellenes tüntetést, amit egy magánszemély kezdeményezett.

Hát, nem is tudom. Mikor az Opera hátsó kijáratát használta, méghozzá elég rohamtempóban, és főleg nagyon tele nadrággal azon a január másodikai éjszakán, akkor utána vajon a TEK miért nem tartotta indokoltnak a fokozott védelmet?Azért ott százezer ember haragjával szembesült, amit akkor még nem ellensúlyozhatott a Békemenetnek nevezett lefizetett, és megfizetett talpnyalók sétálása végig a városon, hiszen arra még nem is volt terv, azt csak utólag hazudták össze, mint a rajta résztvevők létszámát. Ja, és az a gyarmatosítás ellen szólt! Magyarországon csak a Fidesz gyarmatosíthat, mindenki másnak el lehet menni akinek ez nem tetszik. Ha a védelem akkor kiTEKintett az Opera előtti térre, megállapíthatta a komoly veszélyt, mégsem fokozta utána a személyi védelmet, erre most egy magánszemély kellett hivatkozási alapnak. A TEK elemzőinek komoly munkát adhatott ennek az alapnak a megtalálása, szerintem szakmailag ez egyáltalán nem indokolt,és az ilyen alapon meghozott korlátozás hátterében valami másnak kell lenni. Orbán király eddig is el volt szakadva a valóságtól, azt fokozni a fizikai elkülönítéssel teljesen felesleges, és élete végéig nem is tud magának személyi védelmet biztosítani. Vagyis tud, abból a sok lenyúlt közpénzből fog neki jutni egy jelentős összeg a saját és családja védelmére, de teljes biztonságban sosem érezheti magát. Most megoldja még közpénzből, erre találta ki a magánhadseregét, akik ezzel a szakmai munkájukkal bebizonyították, ők is részei a kormány hazugság gépezetének, pedig nem kellett volna ennyire átlátszó valótlanság mögé bújniuk. Egyszerűen megteszik minden indok nélkül, aztán hoznak rá egy visszamenőleges törvényt, és készen is vannak, legalábbis addig, amíg ez a zsebdiktátor van a hatalmon.Magánszemélytől való félelem azonban még jogos is lehet, de ezzel Orbánnak hátralevő életében számolnia kell, mindig lesz egy ember aki készen áll majd hirtelen felindulásból leszakítani azt a focista lábát, és azzal verni ütemesen Tündérország trónjára áhítozó fejét.

A TEK lojalitása nem lehet kétséges. Kommunikációja azonban méltó a kormánypárti hazugságokhoz, és ezzel sikerül is szakmai munkáját közel vinni a nullához ezen a területen. Bűnözőket jól tudnak leteperni,szükség is van hasonló szervezetre, csak a felhasználással van elég sok baj. Terrorfenyegetettség nem nagyon van diktatúrában, pont ott teremtődnek meg a terrorlegények, és mi közelítünk a diktatúra felé, legalábbis valami más lesz a demokrácia helyett, ahogy azt a védett személyük felvázolni méltóztatott. Megijedni magánszemélytől talpig fegyverben némi kapkodás, és félelem látszatát kelti, de lehet egyszerűen csak további közpénzlenyúlásról van szó, az utcát majd a Pintér ,,adócsaló" Sanya ,,volt" cégének az emberei fogják őrizni, ezzel is lehetőséget teremtve egy kis közpénz lenyúlására, csak úgy, kormánypárti módra, kis hazugsággal megTEKerve.


http://www.168ora.hu/blogblokk/orban-viktor-megtekert-vedelem-mogott-101197.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elszólásból kormányprogram lett a másfél millió munkahely
  2012-08-27 20:00:32, hétfő
 
  2012.08.27. 05:23
Elszólásból kormányprogram lett a másfél millió munkahely


Ami egy orbáni kiszólásnak indult pénteken, abból mára hivatalos kormányprogram lett. A másfél millió munkahely egy-két év alatt létrehozásáról szóló mesét még betudhattuk volna Kisgömböc nagyot mondásának egy gyáravatón, de mivel Selmeciki Gabriella Fidesz szócipelő is ezzel riposztozott a szocik vasárnapi menetrendjének megfelelően megjelenő közleményére, kénytelenek vagyunk ezt innentől hivatalos programnak tekinteni.

Amíg Don Vító és a Kuzinok audienciát tartottak szombaton Kőszegen, addig ez a nyelvbotlás beépült a hivatalos kommunikációba.

orbán capone.jpg

Végül is olyat még nem láttunk, hogy Orbán egyszer az életben azt mondja, megszaladt a fantáziám, bocsesz, jó lenne, de hát sajnos ez a valóságizé, szóval no, tudjátok. Ehelyett előre menekül, és a parlamenti szoláriumszökevénnyel kimondatja újra. Ennyi erővel mondhatta volna azt is, Don Vító kétharmada áll, mint a cövek, éppen csak a lankadt egyharmad van közvetlenül az alhasnál, és büszke obeliszk helyett ezért hajaz a cucc Magyarország recesszióba kókadt GDP növekedés mutatójára.

A tíz év alatt egymillióval se tartanak időarányosan sehol, érdekes lesz megnézni honnan futnak neki ennek az "egykétév" alatt másfél milliónak. Viktor ennyi erővel a kőszegi banzájon a homlokára tetováltathatott volna egy üssetek! feliratot, mert az eredeti kampányszöveg szerint csak négyszázezer munkahelyet lehetett volna számon kérni rajta a választások előtt, most másfél milliót lehet. Így kell ezt, ügyesek vagytok, az ellenzék nincs a helyzet magaslatán, de gondoskodtok róla magatok, hogy legyen muníció a pofonos ládában.

Kösszépen.

http://varanus.blog.hu/2012/08/27/elszolasbol_kormanyprogram_lett_a_masfel_millio _munkahely
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
400 milliárdos kárt okozott a szárazság
  2012-08-27 17:36:13, hétfő
 
  400 milliárdos kárt okozott a szárazság

2012, augusztus 27 - 16:15


illusztrációTöbb mint 400 milliárd forint kár érte eddig a magyar mezőgazdaságot a szárazság miatt - mondta Tóth István, a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetsége (MOSZ) titkára hétfőn az MTI érdeklődésére.

Tóth hozzátette: az aszály okozta kárt egy hónappal ezelőtt még csak valamivel több mint 200 milliárd forintra becsülték, azóta azonban sokat romlott a helyzet a tovább tartó csapadékhiány és hőség miatt. A szakember szerint például a kukoricából a korábban országosan várt 8 millió tonnának csak mintegy felét lehet betakarítani, ami összesen 200 milliárd forint bevételkiesést jelent a gazdálkodóknak.

Az őszi kalászosok hozama is lényegesen csökkent az ötéves átlaghoz viszonyítva. Őszi búzából például mintegy 500 ezer tonnával, az összes többi növényből - árpából, zabból - pedig további mintegy 200 ezer tonnával kevesebb termés került a magtárakba az idén. Ez értékben további mintegy 40-50 milliárd forintos kárt jelent.

Tóth István külön megemlítette a repcét, amelynek mintegy 100 ezer hektárral, mintegy 200 ezer tonnával csökkent a termés mennyisége az aszály miatt. Ez mintegy 24 milliárd forinttal növeli az idei aszály okozta károkat. A tejtermelő gazdálkodók 60-80 milliárd forintos kárt könyvelnek el, többek között a termeléscsökkenés, az állatok elhullása, a termékenység visszaesése miatt.

Másfélszeresére drágulhatnak a takarmányárak

Az állattartók helyzetét tovább rontja a takarmányárak 30-40 százalékos emelkedése, illetve az, hogy az állati termékek árai nem követték a takarmányozási költségek emelkedését.

Felhívta a figyelmet arra is, hogy - amennyiben a kormány nem lép közbe - tényleges, fizikai takarmányhiány is előállhat. A takarmányt ugyanis viszik ki az országból, a kivitel pedig a magyar állatállomány létét fenyegeti. Ezért Tóth István szerint a kormánynak az állami vállaltokon - Concordián és a TIG-en - keresztül be kellene avatkozni.

Ha ez nem történik meg, akkor a tonnánkénti belföldi átlagos 60-65 ezer forint helyett 90-100 ezer forintért kell a takarmányt beszerezni külföldről.

MTI - barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Komoly önkritika: a rendőrség szerint "sikeres volt" a csóka
  2012-08-27 17:19:47, hétfő
 
  2012-08-27. 16:21
Komoly önkritika: a rendőrség szerint "sikeres volt" a csókakői melléfogás

Sikeresnek nevezte a csókakői akciót a Fejér megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. ,,A rendőrség bűncselekmény megakadályozására nyilvánította műveleti területté Csókakőt, és mivel nem történt szombaton bűncselekmény a faluban, az akció sikeres volt" - mondta a rendőrség szóvivője.
Korábban a Fejér megyei rendőrség annyit közölt, ,,a rendelkezésre álló adataik alapján Csókakő belterületén bűncselekmény elkövetése volt valószínűsíthető", de sem a bűncselekmény formáját, sem az értesülés forrását nem nevezték meg. Ennek megakadályozására és a település közbiztonságának fenntartására Simon László megyei rendőrfőkapitány a települést műveleti körzetté nyilvánította.
Újságírói kérdésre a főkapitányság elmondta: szombatra nem jelentettek be rendezvényt vagy demonstrációt Csókakőn, arra viszont, hogy milyen forrásból kapta azt az értesülést a rendőrség, hogy "a betiltott Magyar Gárda fog felvonulni a településen", a szóvivő nem kívánt válaszolni. A csókakői önkormányzatnál megerősítették, hogy nem nyújtottak be hozzájuk területfoglalási kérelmet (megdőlt tehát Obersovszky azon vádja, hogy Volner János hazudik, mert valójában ők jelentették be, hogy Csókakőn avatnak, így marad a Jobbik által valószínűsített titkosszolgálati megfigyelés - a szerk.).

(HVG nyomán)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2012.07 2012. Augusztus 2012.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 204 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3774
  • e Hét: 14041
  • e Hónap: 25152
  • e Év: 178648
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.