Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
Püspök úr megmondja, a jó keresztény kire szavazzon
  2014-02-24 18:56:58, hétfő
 
  Püspök úr megmondja, a jó keresztény kire szavazzon


Vicces kis újságot adott kezünkbe a jó szerencse. Le is akadtunk íziben a Heti Válaszról, meg a többi agyhalált okozó csicsás narancsos lapról, a Csali névre keresztelt A/4-es papirusz ugyanis hasonlóan mutatja az irányt, mint a pártközpontból irányított társai. Ezt ráadásul instruálni se kell, a plébános úr szerkeszti hátul a parókián - apróság, hogy némi segítség nem ártana, címben szóismétlés biztos bukás lenne a katkó újságíró-akadémián.

A Csali a Zugligeti Szent Család Plébánia Információs Hetilapja, ahogy önmagát aposztrofálja a címlapon, sajnos hozzánk egy régebbi példány esett be, még január elejéről. Az A/4-es félbehajtásával rendelkezésre álló négy oldalból egy a vízkereszt jelentőségéről szól, érthető, sőt fasza, kevesebb mint egy oldal pedig praktikus infókat tartalmaz arról, hogy mikor van mise, meg hittan. Isten könnyen eltévelyedő híveinek azért felhívják a figyelmét, hogy vízkeresztkor az egyház se szarral gurigázik, a szentmisén a részvétel kötelező. A lényeg azonban eztán jön.

PICT0003.JPG

Nagy gratula Gyuri atyának, hogy egy igazi sztárinterjút hozott a lapba, két teljes oldalon nyilatkozik Beer Miklós püspök. A szövegszerkesztő, vagy a fénymásológép ördöge ugyan sokszor megtréfálta a jeles szerkesztőt, de még épp olvasható a szokásos katolikus témákat (keresztény vértanúk, hinni kell és idén jobb világ lesz, Ferenc pápa rulez, stb.) körbenyaló dögunalmas szócséplés. Hanem az utolsó két kérdés és válasz igazán ütősre sikeredett.

Püspök úr szerint a holokauszt sebeinek begyógyítására az őszinte hit és kiengesztelődés kegyelmi ereje nyújthat gyógyírt, amúgy meg "mindkét oldal" részéről provokációk mérgezik a levegőt. Aha. De ez még semmi, a kérdezőt az is érdekli, hogy a hívők miként éljenek áprilisban állampolgári jogaikkal? Vagyis, kire szavazzanak? A válasz: olyan jelöltre és pártra, aki a "keresztény értékeket elkötelezetten vállalja". Értem: a Tintás Pálffy, meg a Tömjén Fővadász és a többi viktornyalonc. Tök mindegy, mit műveltek eddig az országgal, csak mondják, vagy legyen rájuk írva, hogy keresztény. Bölcs javaslat.

PICT0005.JPG

Nyilván büdös narkós libsi vagyok, hogy azt várnám, valami ilyesmit mondjon: mindenki mérlegeljen és szavazzon arra, aki szerinte az országot a legjobb irányba vezeti. Hiszen ez a kis püspöki iránymutatás tejszínhabos lófasz ahhoz képest, amit mondjuk a lengyeleknél nyomnak a csuhások: szerintük az egyház törvényei az államéi fölött állnak, utóbbiakat be se kell tartani. Az csak természetes, hogy a kormányt meg kell buktatni és nyíltan hatalomba akarják segíteni a félőrült Kaczynskit. Szóval ezekhez képest tényleg kispályás pásztor a mi püspökünk.

S hogy kedvünk még jobb legyen, Gyuri atyának tréfálkozni is maradt ereje a lap hátulján. Az Atya, a Fiú és a Szentélek nevében az alábbi szakállas vicc olvasható:

Micimackó besétál a heteshez és megkérdi:

-Sonka van?

- Természetesen.

Micimackó felugrik a pultra, előránt egy géppisztolyt és lekaszabolja az ott lévőket.

- Ezt Malackáért.

Még jó, hogy az ötös számú parancsolat csak a való világra vonatkozik, a jó kereszténynek van humorérzéke és a gyilkoláson röhög. De ha a legnagyobb erény az önirónia, a következő
számba várjuk az apácás-sekrestyés, majd a pedofil vicceket is.

http://mentalisdeficit.blog.hu/2014/02/17/puspok_ur_megmondja_a_jo_kereszteny_kir e_szavazzon
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az apáca fülét sérti a kolostor közelében dolgozó építőmunká
  2014-02-24 18:54:38, hétfő
 
  Az apáca fülét sérti a kolostor közelében dolgozó építőmunkások állandó káromkodása, isten-gyalázása. Gondolja jó útra téríti őket. Ebédszünetben lemegy hozzájuk, és visz nekik egy tepsi maga sütötte lepényt.
- Jó napot kívánok! Ismerik önök Jézus Krisztust?
A munkások egymásra néznek, és átszólnak a másik padon ülő társaiknak:
- Hé, ti ismeritek Jézus Krisztust?
- Nem, miért?
- Itt van a felesége az ebédjével.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
A Zsidó Ügynökség "segítséget" küld Ukrajnába
  2014-02-24 18:50:37, hétfő
 
  A Zsidó Ügynökség "segítséget" küld Ukrajnába
2014.02.24 18:13


A Maariv izraeli napilap szerint a Zsidó Ügynökség azonnali segítséget küld Ukrajnába a zsidó intézmények védelmének megerősítéséhez. A szervezet rendkívüli értekezleten elemezte az ukrajnai helyzetet, azt követően Natan Scsaranszkij, a Zsidó Ügynökség elnöke bejelentette a cselekvési tervet.

Az ülésen voltak, akik az ukrajnai zsidók azonnali tömeges Izraelbe költöztetését sürgették. A szervezet egyik vezetője nyílt levelet fogalmazott meg Benjamin Netanyahu izraeli elnök számára, amiben felszólította, hogy tegyenek meg mindent az ukrán zsidóság Izraelbe eljutásának segítésére.

Annak ellenére, hogy izraeli kiképzők is részt vettek a Kijevet felforgató szélsőjobboldal felkészítésében, és mostanra egy Moszad-ügynököt neveztek ki Ukrajna ideiglenes államfőjének, a radikálisokat nem sikerült ellenőrzés alatt tartani és több zsinagógát felgyújtottak Ukrajnában, valamint zsidó üzletek kirakatait zúzták be.

Miután Julia Timosenko autóját megállították egy ellenőrzési ponton (a John McCainnel folytatott megbeszélést megelőzően), egyértelművé vált, hogy a radikálisok a kelleténél nagyobb ellenőrzési kapacitással és erővel bírnak, a helyzet könnyen kicsúszhat az irányítás alól.

Az Ukrajnában lezajló puccsot követően kivétel nélkül zsidókat helyeztek kulcspozíciókba, valamint az ideiglenes államfő is azon felül, hogy Moszad-ügynök, az ukrán titkosszolgálat volt - korábban eltávolított - vezetője. Könnyen lehet, hogy zsidó fegyveresek ellenőrzés alá vonnak bizonyos területeket Kijevben, ami az ukrán zsidóság és a nemzeti radikálisok közti fegyveres összeütközésekhez vezethet.

http://www.hidfo.net/2014/02/24/zsido-ugynokseg-segitseget-kuld-ukrajnaba
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ennyi az ára Ukrajnának
  2014-02-24 18:49:03, hétfő
 
  Ennyi az ára Ukrajnának
2014.02.24 17:36


35 milliárd dollár - ennyit akar kapni Kijev újonnan "kinevezett" kormánya. Két hetet adtak arra, hogy az USA és Lengyelország (ez vicc?) előteremtse a pénzt. Ezek szerint nagyon gyorsan kiköpte az asztalra az új színzsidó vezetés, mennyit akar kapni a helytartói szolgálatért. Ebből jól osztva-szorozva bőven jut a zsebekbe.

Volt esetleg valaki, aki azt hitte, hogy a börtönből kikapart nyugatmajmoló ribanc, vagy a pulykatojás fejű vörös zsidó, esetleg a buzi valóban hazaszeretetből csinálta, amit csinált? Ezek már voltak kormányon és megbuktak, mert éppúgy mindent elrontottak, mint elődeik és azok elődei az elmúlt 25 évben. Van olyan naiv idióta, aki azt hiszi, hogy a Nyugat jó szándékból segít?

Már pakolják a fehérneműt meg a piperét a bőröndökbe az IMF és a nagy bankok megbízottjai, pár nap és Kijevben megtárgyalják, mennyiért és hogyan fogják kitúrni az ukrán oligarchákat, és ülnek új cionista oligarchák a helyükre. Ha így lesz, az a zsidók kezére játszó ukrán soviniszták hibája. A "nemzeti radikális" hasznos idióták zsidó boltokat törnek össze, és azt hiszik, elértek valamit, miközben minden újonnan kinevezett kormánytag echte zsidó.

Nézzük csak meg a frissen kinevezett pénzügyminisztert, aki kidobta az asztalra a 35 milliárdos árat. Elég egy pillantás és megértjük, hová lettek a galíciai zsidók: az új ukrán helytartói kormányba.

Nyugati bankárok, lehet készíteni a pénztárcákat, 35 milliárdért eladó egy ország kinevezett kormányostul, mindenestül!

Kemény Gábor


http://www.hidfo.net/2014/02/24/ennyi-az-ara-ukrajnanak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Moszkva megálljt parancsol Kijevnek
  2014-02-24 18:11:26, hétfő
 
  Moszkva megálljt parancsol Kijevnek
2014, február 24 - 17:51

Az orosz külügyminisztérium felszólította hétfőn az ukrajnai válságban érintett összes felet, hogy ne engedje tovább romlani a helyzetet, terelje vissza törvényes keretek közé az eseményeket, és fékezze meg a hatalomra ácsingózó szélsőségeseket.

A nyilatkozat szerint Moszkvában az a benyomás alakult ki, hogy a múlt pénteken külső támogatással kötött megállapodást csak arra használják, hogy elfedjék vele a hatalomváltás kierőszakolását.

Az orosz külügyminisztérium úgy ítéli meg, hogy az ideiglenes ukrajnai hatóságok "diktatórikus" és "terrorista" módszerekkel nyomják el a különvéleményen lévőket Ukrajna különböző körzeteiben.

Moszkva álláspontja szerint az alkotmányos reformokat széles körben meg kell vitatni és népszavazásra kell bocsátani.

MTI - alfahir.hu
http://alfahir.hu/moszkva_megalljt_parancsol_kijevnek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Módosult a békemenet célja
  2014-02-24 17:47:18, hétfő
 
  Módosult a békemenet célja

Bár Bencsik András, a Demokrata hetilap főszerkesztője eredetileg az oroszokkal kötött paksi megállapodás melletti kiállást hangsúlyozta a következő Békemenetre való felhívásában, a CÖF ma már egészen más szöveggel mozgósít.

Március 29-re, vagyis a parlamenti választásokat megelőző hétvégére szervez menetelést a Békemenet. A Civil Összefogás Fórum oldalán olvasható felhívás szerint a menet célja az, hogy "a magyar-magyar kiegyezést és a társadalmi békesség szükségszerűségét hirdetve tovább folytathassuk a nemzet építését, megvédve nemzeti szuverenitásunkat, megőrizve identitásunkat és elérjük, hogy az Európai Unió egyenrangú nemzetként tekintsen ránk".

A tematika ezek szerint változott, hiszen Bencsik András Demokrata-főszerkesztő január 23-án még a paksi magyar-orosz megállapodást harcosan védelmezve hirdette meg a tüntetést.

A valódi cél pedig nem más, mint a választási kampányra ráerősítés. Összehordanak az ingyen-buszok megint egy csomó embert vidékről és a határokon túlról. A Civil Összefogás Fórumnak jócskán áll rendelkezésére erre a célra is pénz. Édes, amikor a luxus szállodában tartják a sajtótájékoztatójukat.

A termőföld és a trafikmutyi, a búsás hasznot hozó pályázatok nyerteseinek, az offshore lovagoknak (adóelkerülők) a névsora természetesen nem kerül terítékre. Pedig az lenne az igazi! Egyszer majdcsak megkezdődik a Fideszbe is a kibeszélő show.
Addig marad a haverok, a mutyi, a hanta, és forog velünk a mókuskerék tovább. Csak már elég sok magyar ember kiesett belőle! Ők már békemenetelni se mennek... legfeljebb a következő kukáig menetelnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kormánynak lehet nevezni a Kijevben dulakodó, fekete maszkos
  2014-02-24 17:42:56, hétfő
 
  Kormánynak lehet nevezni a Kijevben dulakodó, fekete maszkos, géppisztolyos embereket?
2014. február 24. 15:41
Hunhír.info

Kételkedik az ukrán hatalom törvényességében az orosz kormányfő. "Több ukrán hatalmi szerv törvényessége komoly kétségeket vált ki" - jelentette ki Dmitrij Medvegyev hétfőn Szocsiban. Ukrajnában jelenleg nincs kivel tárgyalni - fogalmazott a miniszterelnök, akit az Interfax orosz hírügynökség idézett.

"Ha a Kijevben dulakodó fekete maszkos, Kalasnyikov géppisztolyokkal felszerelt embereket kormánynak lehet nevezni, akkor igen nehéz lesz ilyen kormánnyal együttműködnünk" - hangsúlyozta Medvegyev.

PressTv

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72943
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Energiaital reklámarca lesz Hajdú János
  2014-02-24 17:30:34, hétfő
 
 
Energiaital reklámarca lesz Hajdú János

2014. február 24., hétfő

A Terrorelhárító Központ (TEK) vezetőjét azután kérték fel, miután kiderült, hogy a szolgálat munkatársai fejenként legalább hat energiaitalt ittak meg minden nap a tavalyi árvízi védekezéskor.

testosteron 2000.jpg

A Testosteron 2000 elnevezésű italhoz már a szlogen is elkészült (Velünk jobban megy a terrorelhárítás!). A gyártó tudományos kutatáson alapuló tényeket is közöl majd a dobozon az állítás igazolására. Két példa: "Az ital citrus-glükarmolát tartalmának köszönhetően havonta 30%-kal több terrort el lehet hárítani!", "A Testosteron 2000-rel heti három árvizet is le lehet gyűrni!". Az italból valószínűleg rendelni fog az iráni és az azeri terrorelhárító szervezet is.

Ezzel párhuzamosan Hajdú János cáfolta, hogy az árvizi mentésben résztvevő TEK-esek azóta vesedialízisre kényszerülnének.

http://hircsarda.blog.hu/2014/02/24/energiaital_reklamarca_lesz_hajdu_janos
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Túl a csúcson? Újra lejtmenetbe kapcsolhat a gazdaság
  2014-02-24 17:23:15, hétfő
 
 

Túl a csúcson? Újra lejtmenetbe kapcsolhat a gazdaság
2014, február 24 - 08:05


Februárban megállt a GKI-Erste konjunktúra-index értékének kilenc hónapja tartó, szinte töretlen emelkedése: a GKI által, az Európai Unió támogatásával végzett felmérés szerint az ipar kivételével minden ágazat és a fogyasztók gazdasági várakozásai is romlottak - közölte a GKI.

kbjlA közlemény szerint bár összességében tart a Magyarországon több mint egy évtizede nem látott optimizmus, de figyelemreméltó, hogy a magyar gazdaság helyzetének megítélése februárban látványosan kedvezőtlenebb lett.

Az üzleti szférán belül februárban csak az ipari várakozások javultak, míg januárban ez éppen fordítva volt. Az ipari bizalmi index emelkedése főleg a termelési helyzet jelentősen javuló megítélésének volt köszönhető, de kedvezőbb lett a rendelésállományról és valamelyest a termelési kilátásokról alkotott vélemény is.

Az exportrendelések megítélése kissé rosszabb lett, az építőipari bizalmi index pedig februárban hosszú idő után először csökkent, bár csak szerény mértékben. Az előző három hónap termelési színvonalának és a rendelésállománynak a megítélése azonban kissé tovább javult. A kereskedelmi bizalmi index hét havi emelkedést követően jelentősen csökkent. Az eladási pozíció megítélése növekvő készletszint mellett kissé, a várható rendeléseké érezhetően romlott.

A szolgáltatói bizalmi index csökkenése szerény, ezt az általános üzletmenet romló megítélése okozta. Az előző és a következő időszak forgalmát viszont kedvezőbbnek látták a válaszadók.

A foglalkoztatási szándék minden ágazatban rosszabb lett, és erősödött a lakosság munkanélküliségtől való félelme. Az iparban és a szolgáltató ágazatban nőtt az áremelést tervezők köre. Az építőiparban az áremelésre és árcsökkentésre törekvő cégek aránya februárban sem különbözött jelentősen egymástól.

A kereskedelmi cégek körében csökkent az áremelést tervezők aránya és a tervezett árnövelés átlagos mértéke. A fogyasztók inflációs várakozása viszont kissé erősödött. A magyar gazdaság kilátásainak megítélése minden ágazatban - különösen a belföldi piacon érdekeltekben - látványosan romlott, de a fogyasztók körében is érezhetően kedvezőtlenebb lett.

A GKI fogyasztói bizalmi index februárban több mint egy éves, összességében nagyon erőteljes növekedést követően érdemben csökkent. A lakosság saját várható pénzügyi helyzetét és megtakarítási képességét is rosszabbnak érezte, mint januárban.

MTI - alfahir.hu


http://alfahir.hu/tul_a_csucson_ujra_lejtmenetbe_kapcsolhat_a_gazdasag
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tízezrek tüntetnek az új ukrajnai hatalom ellen
  2014-02-24 17:10:46, hétfő
 
  Tízezrek tüntetnek az új ukrajnai hatalom ellen
2014. február 24. 15:37
Hunhír.info

A Krím-félszigeten fekvő, 70 százalékban orosz lakosságú Szevasztopol nem ismeri el az új ukrán hatalmat, húszezren tüntettek a függetlenségért orosz zászlókat lengetve, a Berkut különleges egység embereit hősként ünnepelve.

Az autonómiáért tüntető tömeg az ,,Oroszország" szót skandálta, majd új városvezetőt kiáltott ki az orosz Alekszej Csalij személyében - írta a Guardian. Ő új irányító testület létrehozásába kezdett, amelynek akár már ma átadhatja a hatalmat a polgármesteri- és a kormányhivatal, függetlenedve ezzel Ukrajnától. A tüntetők a helyi rendfenntartó erőket irányításuk alá vonták, majd saját fegyveres erőikre bízták az önvédelmi feladatok ellátását. Emellett arra kérik Vladimir Putyin orosz elnököt, hogy vezényeljen csapatokat a városba, miközben ők nem hajlandóak Kijevnek eljuttatni a beszedett adóból származó pénzeket.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72942
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2014.01 2014. Február 2014.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 629 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3010
  • e Hét: 13277
  • e Hónap: 24388
  • e Év: 177884
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.