Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
A Fideszoton alávágott 400 milliónak
  2014-05-19 20:31:54, hétfő
 
  2014.05.19. 06:56 Fabius

A Fideszoton alávágott 400 milliónak


Hej, de izgalmas hétvége volt! Nem, Feleim nem azért, mert a Szeged EHF kupát nyert hihetetlen játékkal, frászt. Életben maradtak a Vidike dobogós álmai, mert hosszabbításos góllal egyenlítve elcsíptek egy pontot a Mezőkövesdtől. A "matyók" ezzel tutira kiesnek, a Vidike meg nem csak a hálót rúgta széjjel, hanem azt a rendkívüli 400 milliót is amit Viktor a "neszebazmeg, jáccóggyál" alapból tolt ki - egyik - kedvenc államtitkárának, a klubelnöki tisztet is bíró Tállai Andrásnak.

Külön bája van a hazai bajnokság röhejességén túl annak is, hogy éppen pont a dobogóért kapaszkodó Vidikének sikerül utolsó utáni pillanatos góllal egyenlíteni az Orbán által közpénzből lekötelezett Tállai csapat ellen. Rossz, aki rosszra gondol, nem kell mindjárt bundát kiáltani csak mert a Vidikét hóna alá nyúlva megmentette a Jóisten.

tállai.jpg

Helyette gondoljuk talán egy kicsit végig, vajon a Tállai Team teljesítményét látva mégis jobb helyen lett volna az a négyszáz millió mondjuk az olimpián kívüli sportágak vagy akár a paralimpikonok környékén? Tudom, persze, több is veszett Mohácsnál, nem óda Buda, a focializmus bár győzött, azért vannak kisebb veszteségek. Nem kell az összeget lélegeztetőgép együtthatóra hozni, Tállai földmutyi államtitkár megdolgozott azért keményen, hogy Matyófölde fővárosa elnyerve kormányszimpátiát megpróbálkozzon a lehetetlennel: Enbéegyes focit csináljon ott, ahol ennek se hagyománya, se bázisa se utánpótlása nincs.

A focialista forradalomban sikerült a kis pénz, kis focit nagy pénz, kis focira cserélni, ahol hogy, hogy nem a közpénzzel kitömött Mezőkövesd mindig a fasz előnytelenebb oldalán találja magát ha Viktor valamelyik kedvenc csapata az ellenfél. Legutóbb a Felcsúttól kaptak egy hármast, ami után Őszinte Vébergyuri akadt ki utánozhatatlanul - érdemes megnézni a videót - most meg jött a Vidike, és az utolsó pillanatos egyenlítéssel megkoronázta a Kövesd szezonját. Tényleg nem kell ebbe semmit belelátni, a csodálatos véletlenek bajnokságában hétköznapi eset az ilyen. Kicsit sajnálkoznak majd Kövesden de továbbra sem akad senki, aki "megkérdezze Harsányitól, hová a picsába rúgta ki a labdát".

http://varanus.blog.hu/2014/05/19/a_fideszoton_alavagott_400_millionak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A német gazdaság nem kér a szankciókból
  2014-05-19 20:27:51, hétfő
 
  A német gazdaság nem kér a szankciókból
2014.05.19 06:30


Az eddigi szankciókat védelmébe vette Frank-Walter Steinmeier, azonban új intézkedéseket nem tart célszerűnek az Oroszországi Föderációval szemben. "Konfrontáció helyett együttműködést szeretnénk Moszkvával." - jelent meg német külügyminiszter hétvégi interjújában, melyet a Thüringische Landeszeitungnak adott.

Hídfő.net | Frank-Walter Steinmeier

"Nem szabad automatikusan szankciókat bevezetnünk, mert az csak olyan zsákutcába vezet bennünket, ahol már nem lesz módunk élni a politikai lehetőségeinkkel." - nyilatkozta Frank-Walter Steinmeier. Mondta ezt annak a tudatában, hogy a közvélemény, német politikusok és az üzleti élet szereplői is mind egyre inkább szkeptikusabb hangot ütnek meg a további szankciók bevezetését illetően.

Németország tudatában van annak, hogy a további negatív intézkedések csak a saját - Oroszországban lévő- befektetéseiket lehetetlenítik el, valamint csak felgyorsítják az Oroszországi Föderáció Kína felé fordulását, amivel hamar kiválthatja az egyre problematikusabb európai piacot. Ennek aktualitását pont az adja meg, hogy a napokban Vlagyimir Putyin Kínába látogat a két ország gazdasági kapcsolatainak magasabb szintre emelése okán.

A súlyosabb gazdasági szankciók nagy mértékben veszélyeztetik a németországi munkahelyeket és cégeket, hiszen helyrehozhatatlan károk keletkeznének és jelentős piacvesztés következne be egy ilyen helyzetben. Ezzel a német politikát a háttérből irányító cégbirodalmak teljesen tisztában vannak, ezért jelezték aggodalmaikat a német vezetés felé. Természetesen a német gazdaság gyengülése a legnagyobb mértékben Németországgal kereskedő országoknak - így hazánknak is - súlyos gazdasági problémákat okozhat.

Egyre inkább igazzá válik Szergej Lavrov előrejelzése, hogy az USA rendkívül meggondolatlan külpolitikájának árát az Európai Unió országai fogják súlyosan megfizetni. Úgy tűnik, kezdik felismerni a helyzetet Berlinben is.

http://www.hidfo.net/2014/05/19/nemet-gazdasag-nem-ker-szankciokbol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Titkos jelentés: Putyin akkor, és ott indít háborút, amikor
  2014-05-19 20:27:13, hétfő
 
  Titkos jelentés: Putyin akkor, és ott indít háborút, amikor akar

2014. május 18., vasárnap, 15:13
Szerző: MTI


A NATO a jelenlegi állapotában nem tudná megvédeni a balti államokat egy esetleges orosz támadással szemben - írta a Der Spiegel a szövetség egy titkos jelentéstervezetére hivatkozva.

A német hetilap vasárnapi számában ismertetett elemzés szerint nagyjából hat hónapig tartana, mire a NATO hagyományos fegyveres erővel reagálni tudna egy orosz támadásra a Baltikumban. "Az oroszok győzelmi felvonulására sem érnénk oda időben" - idézett a lap egy német kormányzati szakértőt. A még formálódó jelentés szerint "destabilizáló és veszélyeztető hatást gyakorol" az Oroszországgal határos és az Oroszország "közeli szomszédságában" fekvő NATO-tagországokra, hogy Moszkva "rövid időn belül és tetszőleges helyen" képes "helyi vagy regionális katonai fenyegetettséget teremteni". Oroszország "szándéka és képessége jelentős katonai akciók végrehajtására különösebb előzetes figyelmeztetés nélkül messze ható fenyegetést jelent az euroatlanti térség biztonságára és stabilitására" - tették hozzá a NATO elemzői.

Putyin azt tesz, amit akar?
Fotó: AFP / Alexander Nemenov

Ilyen mondatok fél évvel ezelőtt nem fordulhattak volna elő egy NATO-tanulmányban, de a Krím félszigeten és Ukrajna keleti részén kibontakozott folyamatok megkérdőjeleztek számos biztonságpolitikai alaptételt, köztük azt, hogy Közép-Európában soha többé nem lesz fegyveres konfliktus - áll a Spiegel cikkében. A NATO a jelenlegi helyzetben nem alkalmas arra, hogy teljesítse a kollektív védelemre vonatkozó - a szövetséget létrehozó szerződés 5. cikkelyében lefektetett - kötelességét a balti államokkal szemben - állapították meg a jelentésben. Ennek az az oka, hogy amikor Észtország, Lettország és Litvánia 2004-ben csatlakozott a NATO-hoz, orosz részről nem mutatkozott fenyegetés és a szövetség tartotta magát az Oroszországgal kötött 1997-es alapszerződéshez, amely tiltja, hogy a felek növeljék a másik területével határos térségekbe telepített katonai erőt - magyarázta Elmar Brok, az Európai Parlament külügyi bizottságának német konzervatív elnöke, hangsúlyozva, hogy "Vlagyimir Putyin (orosz elnök) politikája változik, amire a NATO-nak választ kell adnia".

Ugyanakkor az ukrajnai válság diplomáciai megoldására törekedő német kormány attól tart, hogy a Nyugat katonai stratégiájának frissítéséről szóló vitát Moszkva erőfitogtatásként értelmezheti. Ez "egyenesen katasztrófába" vezethet - mondta egy kormányzati szakértő, aki szerint a német lakossággal nem lehetne elfogadtatni azt a gondolatot, hogy a NATO-t fel kell készíteni egy esetleges összecsapásra Oroszországgal. Mindez azonban nem változtat a lényegen: amennyiben a NATO nem tudná megvédeni valamely tagállamát, könnyen összeomolhat, hiszen éppen annak nem felelne meg, aminek céljából létrehozták. A berlini vezetés szerint meglehet, hogy ez Putyin célja - írta a Der Spiegel.

A Baltikum mellett nagy a nyugtalanság Lengyelországban is, ahol a Nyugattal szembeni elégedetlenség is növekszik. Varsóban gyakran hallani a "másodosztályú NATO-tagállam" kifejezést - írta a hamburgi hetilap, idézve Radoslaw Sikorski lengyel külügyminisztert, aki szerint a NATO-nak a németországi vagy olaszországi támaszpontokhoz hasonló infrastruktúrát kell kiépítenie Lengyelországban, hogy megfelelhessen az 5. cikkely előírásának.

http://hvg.hu/vilag/20140518_NATO_Ukrajna_valsag_Putyin
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jegyzőkönyv részlet
  2014-05-19 20:22:23, hétfő
 
  Jegyzőkönyv részlet

hungarikum2.jpg

Tisztelt Hölgyei és Uraim!

Azért gyűltünk ma össze, hogy kiválasszuk a Magyarországon lévő fafajok közül azt, amelyik méltó a Hungarikum jelzőre.

Kérek mindenkit, hogy a legjobb tudása és lelkiismerete alapján jelöljön egy fafajtát.

1. Bizottsági tag: én a kocsányos tölgyet javasolnám.

Bizottsági elnök: az nem jó! Tudjátok jól, hogy a Kedves Vezető mennyire szeret énekelni. A múltkor is milyen szépen elénekelte a Fehérvári huszárokat. El tudjátok képzelni a kedvenc nótáját ezzel a szöveggel: Kocsányos tölgy út, ha végig megyek rajtad én... Na, ugye, hogy nem! Más javaslat?

2. Bizottsági tag: akkor legyen a szelídgesztenye

Bizottsági elnök: az sem jó! A fa szép ugyan és őshonos is, de a mai helyzetben nem választhatunk olyan Hungarikumot, amelyikben a szelíd szó szerepel. Még néhányan azt hinnék, hogy feladtuk a szabadságharcot Brüsszel ellen, behódoltunk és a gyarmatuk lettünk! Ugye ezt senki sem akarja (csak halkan súgom, hogy a Kedves Vezető továbbra is harcolni akar.)

3. Bizottsági tag: megvan! Legyen az akác!

1. bizottsági tag: Az nem lehet! Nem őshonos!

Bizottsági elnök: Nem őshonos, nem őshonos. Miért, a magyar nép talán a Kárpát-medencében alakult ki? Na, látod! Egyébként, felhívom a figyelmedet, hogy Te sem vagy őshonos a bizottságban, ha nagyon kukacoskodsz, még kivágunk innen!

2. Bizottsági tag: az akác tényleg nem lehet Hungarikum. Jól emlékszem, hogy a Házmester elvtárs nemrégiben kijelentette: ,,Az akácfa a magyar tájtól, a Kárpát-medencétől idegen, rendkívül kártékony és agresszív növény, amelynek elterjedése kipusztulással fenyegeti őshonos erdeinket. Az akác nemcsak a bükk- és tölgyerdők meg az aljnövényzet eltűnését segíti elő, hanem felgyorsítja a Magyarországra jellemző állatvilág kipusztulását is."

Bizottsági elnök: Lárifári! Mikor mondta ezt? Több mint tíz éve! Akkor még haverok voltak a brüsszeliek, most meg ellenségek. Tehát, ha az EU-ban azt mondják, hogy az akác fajidegen, agresszív, kártékony növény, akkor mi azt mondjuk, hogy a világ legjobb növénye, ezért a Hungarikumok közé soroljuk! Punktum! Ugye senkinek sincs ellenvetése?!

Megállapítom, hogy a bizottság egyhangúan Hungarikummá választotta az akácot.



Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

http://okos-tojas.blog.hu/2014/05/16/jegyzokonyv_reszlet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ki is az a Biden, aki Orbánt telefonon hívta?
  2014-05-19 20:00:02, hétfő
 
  Ki is az a Biden, aki Orbánt telefonon hívta?
2014, május 19 - 16:36


Korábbi sajtóhírek alapján egyértelműnek tűnik, miért indult lejáratóhadjárat a Jobbik ellen. Balczó Zoltán, a párt alelnöke múlt heti sajtótájékoztatóján kijelentette: a globális hatalom számára az a fontos, hogy az MSZP megmaradjon a Fidesz váltópártjának, ezért minden lehetséges eszközt megragadnak, hogy visszaszorítsák a legnépszerűbb ellenzéki párt támogatottságát.



Az elmúlt hetekben több orgánum is beszámolt Orbán Viktor és Joe Biden amerikai alelnök telefonbeszélgetéséről, ami bizonythatja a fenti állítást. Mint ismert, egyes pletykák szerint Biden telefonon gratulált Orbán Viktornak Magyarország 15 éves NATO-tagságához, emellett kiemelte azt is, hogy mennyire fontosnak tartja a Jobbik megroppantását az EP-választások előtt. Az amerikai politikus külön kitért Kovács Béla személyére is, aki a Jobbik magyar-orosz kapcsolatainak kulcsszereplője, ezért Biden fontosnak tartotta, hogy Kovács ne juthasson újabb mandátumhoz.

De ki is az a Joe Biden?

Köztudott: az Orbánt utasító amerikai politikus az Amerikai Egyesült Államok jelenlegi alelnöke. Több mint három évtizeden keresztül volt Delaware állam szenátora az Egyesült Államok Szenátusában.

Egyetemi pályafutása alapján akár magyarországi köztársasági elnök is lehetne: már elsőéves hallgatóként plágiummal vádolták, mert egy vizsgán egy 15 oldalas cikkből ötöt kimásolt. Politikai ellenfelei rendszeresen támadták ezzel, amire ő azt mondta, "nem volt tisztában az idézeti szabályokkal".

Biden politikai pályafutása 1972-ben keződött, ekkor választották meg először Delaware állam szenátorának. Az ír származású, egyes források által az első római katolikus amerikai alelnöknek nevezett politikus számára azonban tragédiát is hozott ez az év: egy baleset következtében elvesztette feleségét és egyéves kislányát, az eset megingatta vallásos hitében.

Később egy, a Shalom TV-nek adott interjújában már meggyőződéses cionistának titulálta magát, hozzátéve: nem kell ahhoz zsidónak lenni, hogy valaki cionistává válljék. Kiemelte: Izrael az Egyesült Államok legnagyobb közel-keleti szövetségese, emellett azt is fontosnak tartotta megjegyezni, hogy fia egy zsidó nőt vett feleségül.

Az interjú során elmondta azt is, hogy 2001. szeptember 11-e óta az amerikai szülők is érezhetik azt, amit az izraeli szülőknek kell; ha iskolába küldik a gyerekeiket, csak imádkozhatnak, hogy ne csörrenjen meg a telefon tragikus hírt hozva.

A politikus egyébként liberális nézeteket vall, fontosnak tartja a környezetvédelmet, az emberi jogokat és a nők elleni erőszak felszámolását, támogatta ugyanakkor 2002-ben Irak lerohanását, mert úgy gondolta, Szaddám Huszein veszélyt jelent az amerikai nemzet számára.

Mindezek alapján jól látható: egy Izraelt szolgáló amerikai politikus adott utasítást Orbánnak a Jobbik eltüntetésére.

Ukrán gázipari érdekeltségek

A múlt héten szárnyra kapott hírek alapján nem meglepő Biden orosz érdekek (és akár a kiváló orosz kapcsolatokkal rendelkező Kovács Béla) elleni harcos kiállása sem: a Wall Street Journal beszámolt róla, hogy az amerikai alelnök fia és John Kerry külügyminiszter fogadott fiának egyik közeli barátja egy ukrán gázipari cég, a Burisma Holdings igazgatótanácsának tagja lett.

Az ügy azért keltett feltűnést, mert Biden és Kerry fontos szerepet tölt be az Egyesült Államoknak az ukrán válsággal kapcsolatos diplomáciájában.

A Burisma tulajdonosa Nyikolaj Zlocsevszki, a megbuktatott Viktor Janukovics ukrán elnök környezetvédelemért és természeti kincsekért felelős volt minisztere.

Biden alelnök fia, a 44 éves Hunter Biden májusban lett tagja az igazgatótanácsnak, a cég jogi részlegének vezetőjeként. Az amerikai külügyminisztérium nem kívánta kommentálni az ügyet, Biden szóvivője pedig kijelentette, hogy fia magánemberként, az amerikai kormány jóváhagyása nélkül lett vezető az ukrán cégben.

A cég egyike annak a maroknyi ukrán magánvállalatnak, amelyek együttesen az ország gázkitermelésének valamivel több mint 10 százalékát ellenőrzik, a többi részben vagy egészében állami tulajdonú vállalatok kezében van.

Régóta köztudott, hogy az ukrán válságba több ízben is beavatkozó Egyesült Államok földgázt szeretne exportálni Ukrajnába. John Boehner, az amerikai képviselőház republikánus párti elnöke nemrégiben azt sürgette, hogy sürgette, hogy Obama a földgázexport haladéktalan engedélyezésével csökkentse "az Egyesült Államok barátainak Oroszországtól való függőségét Európában és szerte a világon".

alfahir.hu

http://alfahir.hu/ki_is_az_a_biden_aki_orbant_telefonon_hivta
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fidesz hazugságai Magyarország gyarmatosítását szolgálják
  2014-05-19 19:22:57, hétfő
 
  A Fidesz hazugságai Magyarország gyarmatosítását szolgálják
2014, május 19 - 19:00

Élet-halál harc. Nem is lehetne kevesebbet állítani arról a nyílt politikai háborúról, amely mindannyiunk szeme előtt zajlik a Jobbik ellen. Mindig is tudtuk, hogy a nemzeti pártnak szembe kell majd néznie ezzel a küzdelemmel, mindig is tudtuk, hogy eljön majd az a pillanat, amikor a Fidesz levedli nemzetiszínű álarcát és a baloldallal összefogva ront rá a Jobbikra. Mostanra a politikai közbeszéd tárgyává vált az, amit mindig is sejtettünk az álnemzeti és a baloldali erőkről... ezek ketten összetartoznak. Ezek ketten egyet akarnak, egyet képviselnek. Önös politikai ambíciókat, miközben álarcaik mögé bújva hazudtak reggel, éjjel meg este a magyar embereknek.

Lezárult egy korszak a magyar belpolitikában azzal, hogy a közvélemény-kutatások szerint a Jobbik második erővé vált, megelőzve az MSZP-t. Így a Magyarország sorsáért és jövőjéért vívott háború a végső szakaszához érkezett. A Fidesz és az MSZP mindig is abban volt érdekelt, hogy egy kétpólusú politikai rendszert építsenek ki, melyben - mint az Egyesült Államokban - a két nagy tömb körforgásban váltja egymást a hatalomban.

A háttérben a Fidesz és az MSZP mindig is összeért, elég ha csak a mai napig feltáratlan bűnös olajügyekre vagy privatizációs ügyletekre gondolunk, amelyben érintett az egész rendszerváltónak nevezett politikai banda. A Jobbik azonban megzavarta a status quót, és hiába próbálták ezért külön-külön elpusztítani a nemzeti pártot, csak még erősebb lett. Ott tartunk, hogy a Jobbik átlépte a váltópártiság küszöbét. Ezt érzékelte a hatalma teljében lévő Fidesz és a szétesőben lévő baloldal is.

És ezért most ezek ketten, az úgynevezett rendszerváltás óta kiépített status quo megvédése érdekében elkezdtek közeledni egymás felé. Egységben az erő. Ezért beszélt arról Orbán marxista főtanácsadója, Hegedűs Zsuzsa, hogy a Jobbik közös ellenségük, ezért szólított fel összefogásra a Fidesszel Szanyi kapitány, ezért vált ,,teljes mértékben" elfogadhatóvá a Fidesszel szimpatizáló Civil Összefogás Fórum (CÖF) számára a Fidesz-MSZP nagykoalíció terve. Tehát a vezényszavakat már kimondták, a közös hadüzenet elhangzott...

Az elmúlt napokban szinte minden létező mocskos hazugságot rá is eresztettek a Jobbikra. A Fideszes médiabirodalom kezdte, majd csatlakoztak hozzá a balliberális sajtóorgánumok is. Orbánék a kezükben tartják a titkosszolgálatokat és az ügyészséget, ahogy egykor a szocialistáktól tanulták. Bármit állítanak, bármilyen bizonyítékot kreálnak, azt az általuk kisajátított médiában, a hazugság nyelvén képesek hisztérikus botránnyá nagyítani. Blogok és internetes csoportok terjesztik a rágalmakat és egymás után szolgálják ki az Orbán-uralom hazugságait. Egyértelműen a jobbikos Kovács Béla elleni lejárató kampány a Fidesz eddigi legnagyobb lövése. De ne legyünk naivak, nem az utolsó töltényük. Mindenre képesek lesznek, a legaljasabb húzásokra is, hogy a földmutyin, a trafikmutyin és az állami beruházásokon felhizlalt poligarcha beltenyészetüket a hatalomban tartsák. Attól sem riadt vissza álnemzeti bandájuk vezére, Orbán Viktor, hogy minden bizonyíték nélkül lehazaárulózza a nemzeti párt politikusait, ezzel pedig lényegében megvádolva, megfenyegetve több mint egymillió szavazó magyar embert is.

Orbán a Fidesz média által összetákolt személyi kultuszának trónjáról úgy vádol - magát valami erkölcsi magasságba állítva - mintha az elmúlt 25 év legnagyobb politikai kalandora és többszörös köpönyegforgatója nem ő lenne. Sokan elfelejtik, hogy Orbán liberálisként kezdte, együttműködött a magyarellenes SZDSZ-el, és csak politikai ambícióinak kiteljesedése érdekében váltott ideológiát, s ,,lett nemzetivé", úgy, hogy előtte narancsos bandájával együtt kivonult a parlamenti ülésteremből a trianoni megemlékezés egyperces néma gyászszünete alatt. A legfanatikusabb fideszesek ezt már a könnyen felejthető ősmúlthoz sorolják, de Orbán egyvalamihez mindig is következetes maradt, a politikai gerinctelenséghez. Miközben a Fidesz, orosz kapcsolatai és iskolája miatt támadja a jobbikos Kovács Bélát, valahogy nem esik szó arról, hogy a Soros György pénzén kitaníttatott Orbán néhány hónapja még szűk körű megbeszélésen ücsörgött Putyinnál. Majd nagyon is barátian szólt Oroszországról, a kormány pedig alá is írt egy 3000 milliárd forintos hitelszerződést Paks bővítése érdekében. Akkor még nem volt bűn orosz diplomatákkal tárgyalni. Sőt, egy nappal a Kovács Béla elleni vádaskodások előtt még Orbán Viktor vigyorogva fényképezkedett Alekszej Millerrel, az orosz gázóriás, a Gazprom vezérigazgatójával az Országházban. Az nem számított és nem számít "konspiratív találkozónak"... Persze most kampány van, persze most már a Jobbik túl erős a Fidesznek, persze az orosz-ukrán konfliktus miatt az amerikai-cionista gazda is megrántotta a láncot.

A cél az, hogy Magyarország egy olyan gyarmattá váljon, amely amerikai támaszpontként, brüsszeli fennhatóság alatt, cionista érdekeknek megfelelően működjön, az ezt kiszolgáló helytartók, poligarchák keze alatt. Ha a Jobbikot sikerül elpusztítani, ez a jövő vár Magyarországra. Ez a jövő Orbánék és a baloldal érdeke is.

A megtévesztés leple mindent beborít. Létkérdés, hogy minden magyar ember nyitva tartsa a szemét, átlásson a hazugságokon, a rágalmakon, ugyanakkor felismerje, hogy az ellenség már nagyon közel jár a céljához. A Jobbik az utolsó mentsvár. A ,,Csak a Fidesz" több, mint egy választási szlogen, egy rendszer jelszava, egy rendszer ideológiája, egy poligarcha beltenyészet dogmatikája, amely a totális kizsákmányolásra utal. Ezzel áll szemben a Jobbik hitvallása: ,,Csak a nemzet!" Ez Magyarország és a magyar emberek, valódi jelszava.

Sík Márton

alfahir.hu

http://alfahir.hu/a_fidesz_hazugsagai_magyarorszag_gyarmatositasat_szolgaljak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lopják a hungarikumot! Ja nem
  2014-05-19 19:12:48, hétfő
 
  Lopják a hungarikumot! Ja nem
2014.05.19. 14:51


Na milyen fát vágtak vágták ki Tiborcz Eszter emberei tavaly februárban Csabdi-Tükröspusztán illegálisan?

Igen, akácot. Amit a fideszes mércével átlagosan korruptnak, viszont az átlagosnál ostobábbnak tekinthető Fazekas miniszter a napokban minősített hungarikumnak. Miután Orbán Viktor kegyelmet kért neki Barrosotól (mármint az akácnak, nem Fazekasnak). Hogy miért, arról éppúgy fogalmunk sincs, mint ahogy arról sem, hogy jött ki nekik, hogy Paks megéri a tízmilliárd eurós orosz hitelfelvételt.

Az előző részek tartalmából. A nol.hu tavaly februárban készített riportot Csabdi-Tükröspusztán a Tiborcz család tulajdonában lévő cég emberei és gépei által végzett illegális fakivágásról. Az erdő nyolc magánszemély tulajdonában van, ami - pechjükre - beékelődött a Fejér megyei földbirtokos-oligarcha Tibocz család birtokai közé. Útban volt, kivágták, nem kérdezősködtek, nem fizettek. Így megy ez.

Tiborcz traktor.jpg

A tulajdonosok feljelentést tettek, de a bicskei rendőr nem ment ki a helyszínre. Az illetékes erdészeti igazgatóság újratelepítésre kötelezte - a tulajdonosokat. A természetkárosítás és vagyon elleni bűncselekmény ügyében indult nyomozást először a Fejér megyei Rendőfőkapitányság nem folytatta, aztán áttették a Bicskei Rendőrkapitányságra és letámasztották az ajtó mögé. A Népszabadság merő előzékenységből a rendőrség rendelkezésére bocsátotta az illegális fakivágáshoz használt traktorról a riport során általuk készített fényképet, melyen jól látszik a rendszám is. A traktor legközelebb a Tiborz István (Tiborcz Eszter bátyja) és Orbán Ráhel Tükröspusztán tartott esküvőjéről készült fotón bukkant fel: ezen pózolt az ifjú pár a lakodalom előtt. A traktorról megállapították, hogy Tiborcz István cégének tulajdonában van. A bicskei rendőr másfelé nézett.

Miután az ügyet áttették az ORFK Nemzeti Nyomozó Iroda Kiemelt Ügyek Osztályára, a nyomozás rendületlenül állt tovább. (Ez az ügyosztály arról híres, hogy itt nem nyomoznak a fideszbűnözők után.) A Népszabadság tavaly szeptemberben küldött egy kivizsgálási kérelmet a Legfőbb Ügyésznek. A legjobb helyre küldték, ugyanis Polt Pétert utóbb a miniszterelnök meghívta mind a nemközpénzből épült kerti stadionjának avatójára, mind a miniszterelnöki beiktató partijára, így legalább első kézből tájékozódhatott a független legfőbb ügyészi véleményéről.

Tavaly decemberben a Népszava is rákérdezett az ügyészségnél, hogy hogy haladnak az ügy felderítésével, amire az ügyészség közölte, hogy meghosszabbították a nyomozást. A nyomozásra rendelkezésre álló határidő az idén márciusban telt le. Na mit hosszabbítottak meg két hónappal? Így van, a nyomozást. Ezen a héten fog lejárni a határideje.

Már nagyon izgulok, hogy egy év alatt megtalálták-e a rendőrök a tettest, akivel kapcsolatban csak a neve, a képe, a lakcíme, az apósa neve és a bűnelkövetés eszköze ismert. Vagy hogy egyáltalán történt-e bűncselekmény. Mert az is lehet, hogy a nyomozás kideríti, hogy Tiborczék miniszteri engedéllyel egy hungarikum nemzeti értéktárba helyezését végezték, és végül vádat emelnek az akácos tulajdonosai ellen hungarikum sérelmére elkövetett illegális kinemvágás bűncselekménye miatt.

http://orulunkvincent.blog.hu/2014/05/19/lopjak_a_hungarikumot_ja_nem
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Viktor egy hazaáruló orosz kém?
  2014-05-19 19:11:58, hétfő
 
  Orbán Viktor egy hazaáruló orosz kém?
2014, május 19 - 13:11


Egy nappal azelőtt, hogy a Fidesz médiabirodalom elkezdte megalapozni a jobbikos Kovács Béla elleni lejárató kampányt, Orbán Viktor az Országházban találkozott Alekszej Millerrel, az oroszországi Gazprom vezérigazgatójával. És hogy miért érdekes ez? Mert semmi sem bizonyítja jobban a Fidesz álságos és alávaló kommunikációját, mint ez a találkozó.

Miközben napok óta orosz diplomáciai találkozóival támadják a jobbikos Kovács Bélát, akit elhordtak mindenféle orosz kémnek, (pedig ő az orosz-európai parlamenti energetikai munkabizottság vezetője), akit még Orbán Viktor is lehazaárulózott, addig a Fidesz miniszterelnöke arról tárgyalt kedélyesen a Gazprom vezérigazgatójával, hogy szorgalmazni kell a Déli Áramlat gázvezeték építésének felgyorsítását.

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az közölte a találkozó kapcsán az MTI-vel, a miniszterelnök és az orosz állami gázipari cég vezetője megállapította: az ukrajnai helyzet igazolta, hogy a Déli Áramlat Európa gázellátásának biztonsága szempontjából kulcskérdéssé vált. Ezért egyetértettek abban, hogy a Déli Áramlat építésének munkálatait fel kell gyorsítani. Orbán Viktor és Alekszej Miller megvitatta továbbá azt az új fejleményt, hogy Ausztria is csatlakozott a Déli Áramlat-programhoz - közölte a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

A Kovács Béla és a Jobbik elleni gusztustalan mocskolódások után, jogos kérdés, hogy akkor most Orbán részéről ez egy konspiratív találkozó volt a Gazprom vezérigazgatójával? Orbán Viktor egy hazaáruló orosz kém? Egy biztos, a politikai kétszínűség máris megállapítható...

orbanek

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök és Alekszej Miller, a Gazprom vezérigazgatója látható az Országházban, ahol ,, konspiratív" tárgyaltak 2014. május 14-én.


MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Botár Gergely

http://alfahir.hu/orban_viktor_egy_hazaarulo_orosz_kem#.U3oX2xES9Do.facebook
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Büdös, tolvaj cigányok" lelövéséről elmélkedett a szlovák
  2014-05-19 19:02:41, hétfő
 
  "Büdös, tolvaj cigányok" lelövéséről elmélkedett a szlovák köztévé meglopott műsorvezetőnője


“Amikor valamilyen büdös cigány 4 méter ereszt lop a házadból, ez olyan szlovákos. Miért nem lőhetjük le az ilyet?"

- írta Facebookjára Kristina Kormúthová, az RTVS műsorvezetőnője. A szlovák Bumm.sk nevű internetes bulvárlap szerint azon idegesítette fel magát ennyire, hogy kora reggel családjával együtt valami zajra ébredt, s mikor kinézett, éppen cigányok lopták a házáról az ereszcsatornát. A jelenség Magyarországon is jól ismert, de felszólalni ellene éppúgy "rasszizmusnak" minősül, mint Szlovákiában.

A műsorvezetőnő ugyan törölte a szöveget Facebookjáról, és azt nyilatkozta, hogy hatalmas hibát követett el és sajnálja a történteket, valószínűleg nem ússza meg ennyivel, ugyanis a "politikailag korrekt" gondolatrendőrségnek ennyi sosem volt elég.

Az RTVS szóvivője miután az ehhez megfelelő, "politikailag helyes" sablon szerint elhatárolódott Kormuthová véleményétől, arról is beszélt, hogy az esetnek "következményei" lesznek.

Valószínűleg többé nem nagyon kell műsort vezetnie...

(444.hu nyomán)

http://harcunk.info/index.php/bulvar/571-ciganyok-leloveserol-elmelkedett-a-szlov ak-kozteve-meglopott-musorvezetonoje
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Oszd meg, hogy más is lássa a Fidesz pofátlanságát.
  2014-05-19 19:00:48, hétfő
 
  Rogánról tudjuk, hogy nem szégyelli, hogy ismeretlen pénzből növekszenek budai luxusingatlanjai. Titkára arcán is vastag a bőr. Böröcz László testvére öt trafikot is nyert, Böröcz pedig szerényebb munkatapasztalata ellenére négymillióért adott tanácsokat a miniszterelnökségen.
Most mégis ő állt a Fidesz legújabb lejárató-kampányának élére. Böröczék internetes "szégyenfalat" hoztak létre az EP-képviselőknek, akik kritizálták Orbánék demokratikusságát. Tehát egy trafikmutyis mondja meg, hogy ki szégyellje magát...


http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/dohanybolt_szombathely_rogan_borocz

(Egy példa Böröczék szégyenfalas "érveire". Egy EP-képviselő beadványt tett, hogy a Fidesz több tízmilliárddal piaci ár felett vette meg az E.ON gázüzletágát. Böröczék szerint ez "a rezsicsökkentés elleni támadás".)

Oszd meg, hogy más is lássa a Fidesz pofátlanságát.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2014.04 2014. Május 2014.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 399 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3010
  • e Hét: 13277
  • e Hónap: 24388
  • e Év: 177884
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.