Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Népszavazáson engedélyeznék a melegek kiirtását Kaliforniába
  2015-03-23 19:32:54, hétfő
 
  Népszavazáson engedélyeznék a melegek kiirtását Kaliforniában

Hír24

2015. március 23. 13:16




A ,,törvény a szodomiták elnyomásáról" fejlövést vagy ,,bármilyen más kényelmes módszert" javasol a homoszexuálisok ellen.

,,Félelmetes és röhejes egyben." Így jellemezte egy melegjogi aktivista a KXTV-TV-nek azt a népszavazási javaslatot, amit egy kaliforniai ügyvéd nyújtott be az államügyészi hivatalnak. Matthew Gregory McLaughlin azt szeretné elérni, hogy a 2016-os választások alatt a kaliforniai szavazók elé kerülhessen törvényjavaslata, ami halállal büntetné a homoszexuális szexuális kapcsolatokat. Emellett egymillió dolláros pénzbüntetéssel sújtaná azokat, akik ,,szodomita propagandát" folytatnak kiskorúaknak és eltiltaná a melegeket, transzneműeket a közhivataloktól.

A helyi sajtó által megkérdezett jogi szakértők szerint az ügyészségnek nincsen nagyon más választása, mint engedélyezni a népszavazási javaslatot, és benyújtója elkezdheti összegyűjteni azt a több mint 300 ezer aláírást, ami ahhoz kell, hogy ténylegesen népszavazásra kerüljön a javaslat. Annak ellenére, hogy Vikram Amar jogászprofesszor elmondása szerint egyértelmű, hogy a javaslatból soha nem lesz törvény, még akkor sem, ha a kaliforniai választók áldásukat adnák rá, hiszen nyilvánvalóan sérti az amerikai alkotmányt.

Kaliforniai képviselők most azt szeretnék elérni, hogy az ügyvédi kamara zárja ki soraiból a javaslatot benyújtó jogászt "erkölcstelen" cselekedete miatt. Szakértők szerint azonban nem valószínű, hogy ez meg fog történni.

http://www.hir24.hu/kulfold/2015/03/23/nepszavazason-engedelyeznek-a-melegek-kiir tasat-kaliforniaban/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hatástanulmány mint rágalom
  2015-03-23 19:15:39, hétfő
 
  Hatástanulmány mint rágalom

NavraLászló
2015. március 21. szombat, 8:00

Varga Mihály körmeszakadtáig tiltakozik az ellen a vád ellen, hogy készült volna valaha a Nemzetgazdasági Minisztériumban hatástanulmány a boltok vasárnapi bezárásával kapcsolatban. Ez is a felelős kormányzás egy új szintje. A büszkén vállaltan felelőtlen szint.

saidmisi.png

A fene tudja hány boltot záratnak be egy senki által nem mért párt ötlete alapján heti egy napra. A kormányban vagy fényevők ülnek, és azt gondolják, hogy ha a kereskedelmi napok száma egyheteddel csökken, akkor nem változik semmi a kereskedelemben, vagy beleszarnak, hogy csökken majd a forgalom, az ÁFA, a munkaidő és a munkahelyek száma - ha a hetedik napon Isten is megpihent, akkor az embernek is ez a dolga. Ha az ember dolgozni akar, akkor is, és ha vásárolni, akkor is.

Az totálisan mindegy, hogy a jogalkotásra vonatkozó szabályok szerint kell-e hatásvizsgálat (kell: "A jogszabály előkészítője - a jogszabály feltételezett hatásaihoz igazodó részletességű - előzetes hatásvizsgálat elvégzésével felméri a szabályozás várható következményeit."), hiszen ha itt valamit a kormány nem akar, akkor az nem lesz. Ezért egy felelős kormányfő maga készíttet hatástanulmányt akkor, amikor ilyen volumenű szabály támogatásáról dönt, ha a javaslat előterjesztő magasról tett törvényi kötelezettségére. Ha viszont a miniszterelnök úgy akar forradalmat véghez vinni a kereskedelemben, hogy fogalma nincs annak lehetséges hatásairól, akkor az nevezhető sok mindennek, de felelős polgári magatartásnak nem.

Varga Mihály pár hónapja nem támogatta az vasárnapi bezárás ötletét. Ma már ezt nem hangoztatja. Csak az ellen tiltakozik, hogy valaha megvizsgálta volna valaki, hogy mi lesz ennek a hatása. Arcmentő akciónak egész jó.

NavraLászló 2015. 03. 21.

http://kettosmerce.blog.hu/2015/03/21/hatastanulmany_mint_ragalom
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Index: Orosz prostituáltaknak szerezhetett vízumot a letart
  2015-03-23 19:10:50, hétfő
 
  Na, de a keleti nyitás az, hogy a fidesz kormánytisztviselőkkel kurvákat és bűnözőket importáltunk keletről.

hvg.hu/itthon/20150323_Index_Orosz_prostitualtaknak_szerezhetett


Index: Orosz prostituáltaknak szerezhetett vízumot a letartóztatott miniszteri megbízott

2015. március 23., hétfő, 11:32 Utolsó frissítés: 6 órája

Szerző: hvg.hu

Nem ment át a nemzetbiztonsági átvilágításon, mégis miniszteri megbízottkén dolgozhatott Moszkvában Kiss Szilárd, akiről az a hír járta, hogy orosz prostituáltak egész sorának intézett vízumot - írja az Index.hu Kiss Szilárdról szóló cikksorozatának harmadik részében.

Megbukott a nemzetbiztonsági ellenőrzésen Kiss Szilárd volt agrárattasé, Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter mégis tovább foglalkoztatta őt - írja az Index.hu.

A hírportálnak ez a harmadik cikke a januárban letartóztatott Kiss Szilárdról, aki még Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterrel, Orbán Viktor barátjával is alapított közös céget Moszkvában.

Kiss Szilárd

Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

A cikkből kiderül, hogy Kiss Szilárd az agrárminisztérium által delegált agrárattaséként dolgozott a moszkvai magyar konzulátuson, aztán 2013 szeptemberében elkészült nemzetbiztonsági átvilágításának eredménye, amelyből kiderült, hogy kétszer is megbukott az ellenőrzésen, az Index forrásai szerint azért, mert kiderült, hogy alvilági kapcsolatai vannak. Ezután Martonyi János akkori külügyminiszter döntött Kiss visszahívásáról, de mivel az attasé jogilag az agrártárcához tartozott, így ők hívták vissza, azt a szívességet is megtéve neki, hogy hivatalosan úgy kommunikálták, ő maga kérte visszahívását. Aztán ezek után Fazekas Sándor agrárminiszter mégis pozíciót adott neki, miniszteri megbízott lett, azoknak pedig nem kell átvilágítás. A miniszter az Indexnek nem volt hajlandó megmagyarázni, hogy miért döntött így.

Kissről az a hír járta a konzulátuson, írja az Index, hogy nagy tételben intéz a schengeni határokon belülre szóló vízumokat orosz prostituáltaknak. A konzuli szolgálat emiatt túlterhelt volt, ezért a külügy úgy döntött, hogy egy külső vállalkozásnak szervezi ki a vízumkiadást, ám úgy alakult, hogy éppen az a Jelena Czetkova lett a vízumközpont társtulajdonosa és vezetője, aki Kiss Szilárdnak a párja 2000 óta.

Az Indexnek azt mondták, a vízumközpont "lyuk a schengeni pajzson", amelyen keresztül akár bűnözők is simán kijuthattak nyugatra, mégpedig nem is kevesen: egy parlamenti kérdésre válaszolva Szijjártó Péter elmondta, hogy a 2008 óta a magyar konzulátusokon keresztül kiadott 2 millió schengeni határokon belülre szóló vízum közül 400 ezret Moszkvában adtak ki.


http://hvg.hu/itthon/20150323_Index_Orosz_prostitualtaknak_szerezhetett
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még jobban megadóztatni az élelmiszereket? Nem tapsolnak a K
  2015-03-23 18:12:24, hétfő
 
 
Még jobban megadóztatni az élelmiszereket? Nem tapsolnak a KDNP ötletének
2015. március 23., 11:17
Privátbankár


Így is óriási az élelmiszerek adóterhe, az Agrárkamara szerint nem kellene ezt tovább fokozni.



Még nem tudni, mit adóztatna jobban a KDNP

A magyar élelmiszeripar adó- és járulékterhei jelenleg is messze meghaladják az európai versenytársak hasonló költségeit, és az elmúlt évek során azok mértéke jelentősen emelkedett. A magyar fogyasztó jelenleg is az EU-átlagot messze meghaladó adótartalom mellett juthat hozzá az élelmiszerekhez. A népegészségügyi termékadót (NETA) ezért nem növelni, hanem csökkenteni kellene - írja friss közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

Március elején a - vasárnapi zárva tartás keresztülverésével egyébként is nyerő szériában lévő - KDNP dobta be: ki kellene szélesíteni a népegészségügyi termékadót (közismert nevén a chipsadót). Surján László, a KDNP alelnöke azt mondta: konzultálni szeretnének arról, hogy ez a jelenlegiek mellett pontosan mely termékeket érinthetne.

Már a mostani adóterhekbe is sokan beleszakadtak

A NAK közleménye azt írja: kormányzati szakmai anyagok is elismerik, hogy az éveken keresztül csökkenő fogyasztás és az egyre növekvő állami elvonások a szükséges beruházások elmaradását, vállalkozások csődjét és több ezer munkahely megszűnését eredményezték. Nemzetközi szinten is kiemelkedő mértékű az élelmiszerek többsége esetén alkalmazott 27%-os áfa, csakúgy, mint az élelmiszer termékpálya szereplőire kirótt élelmiszerlánc-felügyeleti díj és a NETA.

Az ágazatot az elmúlt három évben egyre növekvő mértékben terhelték a különféle extraadók, összesen ötvenmilliárdos többletköltséget okozva a szektornak - írja a NAK.

http://privatbankar.hu/fogyaszto/meg-jobban-megadoztatni-az-elelmiszereket-nem-ta psolnak-a-kdnp-otletenek-279284
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem titkolhatja tovább a Kehi, hogy miért kezdte el vegzálni
  2015-03-23 18:06:37, hétfő
 
  Nem titkolhatja tovább a Kehi, hogy miért kezdte el vegzálni a civileket

A TASZ pert nyert a hivatallal szemben, el kell árulniuk, hogy ki adta az utasítást a Norvég Civil Alap ügyében indított vizsgálatra. A bíróság nem jogerős döntése alapján most nemcsak azt kell elárulniuk, hogy kinek az utasítására indították a vizsgálatot, hanem azt is, hogy az utasítást szóban vagy írásban kapták, és ha az utóbbi, akkor az írásos dokumentumot ki is kell adniuk.

Lázár Janinak mostanában nincs szerencséje a bíróságokkal :-))
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ragály Tonyó nem hagyja futni a bűnösöket! Ő is velük fog fu
  2015-03-23 18:04:57, hétfő
 
  Ragály Tonyó nem hagyja futni a bűnösöket! Ő is velük fog futni!

Posted on 2015/03/23 Szerző: Admin

A Fidesz frakcióvezetője szerint a kockázatosabb vagyonkezelésnél fokozottabb felelősséget kell viselniük a vezetőknek. A kormánypárt ennek megfelelően egy olyan törvényjavaslatot terjeszt a parlament elé, mely szerint a cégek vezetői magánvagyonukkal is felelnének egy olyan ügyben, mint a mostani brókerbotrány. Emellett megakadályoznák a vagyonok kimentését is. A törvényjavaslatot házszabálytól való eltéréssel fogadhatják el, ehhez azonban ellenzéki voksok is kellenek. Rogán Antal reményét fejezte ki, hogy senki nem áll “a csaló brókerek oldalára".

https://i0.wp.com/hirado.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/7/2015/03/DSZZS20150 130005-300x200.jpg
Nem engedjük a felelősöket elmenekülni és a vagyont kimenteni - jelentette ki Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője az M1 reggeli műsorában a Buda-Cash-, illetve a Questor-ügy kapcsán.
Mint mondta: az általuk kidolgozott törvényjavaslat kétféle vagyon zárolását írja majd elő, de a bíróságnak kötelezően dönteni kell arról, hogy azt elrendeli-e vagy sem. Az egyik a cégcsoportokban érintett teljes vagyon, a másik a brókerbotrányban érintett tulajdonosok és vezetők magánvagyona. Előbbi kapcsán elmondta: jelenleg vannak olyan cégek a cégcsoporton belül, ahová vagyont tettek, ezek azonban elvileg nem tartoznak az ügyfeleknek. Utóbbi kapcsán pedig azt jegyezte meg: azon tulajdonosokról van szó, akik tulajdonnal rendelkeztek onnantól, hogy a csalássorozat elkezdődött, de jelenti az igazgatótanácsi tagokat, a cégjegyzésben aláírási joggal bíró vezetőket, a felügyelőbizottsági tagokat és a könyvvizsgálókat. A könyvvizsgálók ugyanis, mivel feltételezhetően mérleghamisításról van szó, konkrét felelősséggel rendelkeznek - hangoztatta.
Eddig az volt az eljárás, hogy amikor befejeződött az eljárás, akkor lehetett ilyen intézkedéseket foganatosítani. Ezt azonban érdemes megelőzni, az eddigi tapasztalatok szerint ilyenkor ugyanis mód van arra, hogy a vagyonokat kimenekítsék - hívta fel a figyelmet.
Azokat a szerződéseket is felül kell vizsgálni, amelyek a csalássorozat kirobbanása és feltárása óta köttettek akár magyánvagyon, akár céges vagyon tekintetében. Ha nagyobb vagyontárgy nem a megfelelő értéken, vagy akár ingyen került át valamelyik családtag nevére, akkor azt a szerződést a bíróság jó eséllyel meg fogja semmisíteni, és a vagyontárgy tekintetében ugyanúgy a zár alá vételt fogja kezdeményezni - tette hozzá.
Rogán Antal kiemelte: ma délutánra befejezik a szóban forgó törvényjavaslatot és benyújtják a parlamentnek. Holnap a gazdasági bizottság tárgysorozatba veszi, a csütörtöki házbizottsági ülésen pedig az ellenzék támogatását kérik. Ezt a törvényt úgy lehet gyorsan elfogadni, ha az országgyűlés a március 30-31-i ülésén dönteni tud. Ehhez viszont házszabálytól való eltérés kell, amihez a parlamenti képviselők négyötödének a támogatása szükséges - magyarázta a Fidesz frakcióvezetője, reményét fejezve ki, nem lesz olyan ellenzéki képviselő, aki a ,,csaló brókerek oldalára áll".
Hangsúlyozta: a szocialista kormányok idején, az első Kulcsár-ügy után nemhogy megszigorították volna az ellenőrzési kötelezettséget, hanem lazítottak azon.
Kétségtelenül fájhat bizonyos szocialistáknak, akik ismerik Antali Károlyt, a Buda-Cash felügyelőbizottságának elnökét, őt a Bajnai-kormány kormánybiztosi rangra emelte. Egy mostani zárolás az ő vagyonát is érintheti - fogalmazott Rogán Antal.
Kérdésre válaszolva elmondta azt is, hogy a benyújtani tervezett javaslatuk a folyamatban lévő ügyekre, mint eljárásjogi szabály lenne kiterjesztve. Innentől kezdve a befektetési vállalkozások piacán mindenkinek azzal kell kalkulálni, hogy egy olyan felelősség terheli a vezetőket, mely a magánvagyonukra is kiterjed. Ez azért indokolt, mert az összes eddigi botránynál látszik a vezetői felelősség vagy a csalás szándéka. Ráadásul ez egy olyan piac, ahol kevésbé védik a befektetők vagyonát. Hiszen míg a bankoknál elhelyezett összegek után az Országos Betétbiztosítási Alap az uniós irányelvek szerint 100 ezer euróig (több mint 30 millió forintig) fedezetet nyújt, addig a BEVA mindössze 20 ezer euróra (alig 6 millió forint) biztosít - érvelt a politikus.
A kockázatosabb vagyonkezelésnél fokozottabb felelősség kell legyen, ezt fogják érvényesíteni most törvényben - szögezte le.
(Híradó)
Bal-Rad komm: Merthogy ILYEN TÖRVÉNY EDDIG NEM VOLT! A Maszop az szándékosan nem csinált, a döbrögista horda meg a Nagy Tákolmányozás és lopás-rablás bokros teendőibe veszve elfeledkezett a dolgokról. De majd most lesz ilyen törvény, és MINDEN-A TÖRVÉNY ELFOGADÁSA UTÁNI(!!!) ESEMÉNYT szigorúan büntetni rendel.
Ez így van rendjén kedves Ragály Tonyó! Majd ezután!
Persze ezt CSAK TI gondoljátok így! MI másként gondoljuk. Visszamenőleges hatállyal. 1989-ig! Számotokra sem idegen a “visszamenőleges hatályú" kifejezés! És ki fogja terjeszteni a MAGYAR NÉP az ország elsikkastására is a visszamenőleges hatályú büntető törvénykezést!
Bizony Tonyó! Így lesz ez! Döbrögista, maszopos, elqros, libás, madaras, tulipános, meg mindenféle színezetű maffiózó egymáshoz bilincselve fognak tanakodni. Ki is volt a nagyobb zsivány?

https://balrad.wordpress.com/2015/03/23/ragaly-tonyo-nem-hagyja-futni-a-bunosoket -o-is-veluk-fog-futni/
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Ezért lett bukás a keleti nyitás
  2015-03-23 17:58:03, hétfő
 
  Ezért lett bukás a keleti nyitás

- A KSH számaiból az látszik, hogy az Ázsiába irányuló exportunk (ebben a felosztásban egyedüliként) csökken, és jelenleg ötéves mélyponton van.
- 51 országba irányuló magyar exportot vizsgálva euróban számolva az exportunk 3%-kal kisebb volt tavaly, mint 2010-ben.
- Az Eurostat adatai alapján (ugyanezen 51 országgal, euróban számolva) 2010 és 2014 közötta csehek 52%-kal, a lengyelek 50%-kal, a románok 28%-kal, a szlovákok 25%-kal bővítették a kivitelüket.
- Az ázsiai országok jelentős részében a négy év alatt nem sikerült szemmel látható exportpiacokra szert tenni - vagyis ahol 2010- ben nem voltunk jelen, oda tavaly sem ömlött a magyar áru.
- Az exportunk ott tudott szemmel látható módon növekedni, ahol már régóta létező, jelentős gazdasági kapcsolatok voltak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tállai: Tízezerből egy minket igazolt! Úgyhogy jó döntést ho
  2015-03-23 17:54:30, hétfő
 
  Tállai: Tízezerből egy minket igazolt! Úgyhogy jó döntést hoztunk!

Posted on 2015/03/23 Szerző: Admin


Két hónap múlva át kell tekinteni a tapasztalatokat és egy kormányrendeletben, további ,,megfelelő kivételeket még be kell venni a rendszerbe", hogy az üdülőhelyeken vasárnap is nyitva legyenek az üzletek - brunnyogta a vasárnapi zárva tartásról a Népszabadságnak a döbrögista szetellitpárt referense Harrach. A politikai féregnyúlvány haszonlesője szerint - ha a gazdaság lehetővé teszi - más területen is kell a szabad vasárnapot biztosítani.

hum1
,,Mi nem foglalkozunk hatástanulmányokkal, mert nem a mi dolgunk, az a tárca dolga. A hülye ötletek kiagyalóinak-ezek az ún. “önálló" gépviselői indítványok-nem kell mellékelni hatástanulmányt. 2011-ben hallottam róla, hogy a kormány szándékozik ilyet végezni, de nem ismertem a tartalmát" - mormolta Harrach KDNP-s parlamenti bandavezér. Arra a kérdésre, hogy ezek szerint hatástanulmány ismerete nélkül terjesztették elő a javaslatot, úgy, hogy nem ismerték azokat a trendszerű negatív hatásokat, a lehetséges következményeket, miszerint 10-15 ezer dolgozó elbocsátására lehet számítani, a büdzsé kieső bevétele pedig 50 milliárdot is eléri, a vén bandita ekképpen reagált: nem ismerte ezeket az adatokat.

Megkérdezték ma a parlamentben is a kormányt arról, hogy készült-e hatástanulmány a vasárnapi zárva tartásról. Tállai pénzügyi kijelölt megmagyarázó aztán válaszolt: “a kormánynak nem volt kötelessége és felelőssége, azonban természetesen mielőtt a kormány támogatta a kezdeményezést, minden szempontot figyelembe vett". Az államtitkári minőségben bohóckodó szeszkazán szerint “az volt a cél, hogy hétköznap többet kell dolgozni, és nem fog növekedni a jövedelme, de vasárnap nem kell dolgozni". Tállai azt is hozzátette: így gondolja ezt a több tízezer családanya, “én beszéltem eggyel, azt mondta, nagyon örül annak, hogy vasárnap nem kell dolgoznia".

https://balrad.wordpress.com/2015/03/23/tallai-tizezerbol-egy-minket-igazolt-ugyh ogy-jo-dontest-hoztunk/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elnézést, nagykövet úr, de ez nem a paranoia jele?Önnél
  2015-03-23 17:44:50, hétfő
 
  ,,Meg kell védenem a hazámat!" - Izrael nagykövete az eurovíziós dalbotrányról

,,Ne vicceljünk már! Még ha paranoid lennék, sem jelentené, hogy nem üldöznek ebben az ügyben. Mindenki tudja, hogy Gáza emlegetésekor Izraelről van szó" - mondja Ilan Mor izraeli nagykövet a Mandinernek Csemer Boglárka eurovíziós dalával, a Wars For Nothing-gal kapcsolatban. A nagykövet nemrég az MTVA-hoz fordult a háborúellenes dal vetítésében látható, Gázát emlegető sor eltüntetéséért. Mor úgy látja: nem ártott ezzel hazája magyarországi megítélésének. Villáminterjúnk.

Először azt hittük, kamu hírrel van dolgunk, amikor azt olvastuk: ki akarja vetetni a magyar eurovíziós dal díszletéből a Gázára vonatkozó sorokat.

Miért hitték ezt? Valóban felkeltette a figyelmem a díszleten szereplő mondat. Úgy éreztem, nem helyénvaló politikai üzeneteket küldeni egy népszerű dalversenyen. A dal maga egyébként nagyon kellemes, a szövege pedig a háborúk ellen szól, s ezt az üzenetet én is támogatom. Ki lenne jobban a háborúk ellen, mint én, aki egy háborúktól sokat szenvedett országból, Izraelből jöttem? Amit kifogásolok az az, hogy Izraelre Gázával összefüggésben utaljanak.

Elnézést, nagykövet úr, de ez nem a paranoia jele?

Kinél?

Önnél. Izrael ugyanis nem szerepel a kifogásolt mondatban. Meg sem említik.

Ne vicceljünk már! Még ha paranoid lennék, sem jelentené, hogy nem üldöznek ebben az ügyben. Mindenki tudja, hogy Gáza emlegetésekor Izraelről van szó. (...) Nekem meg kell védenem a hazámat. Akkor is ha politikai pártok támadják Izraelt, és akkor is, ha egy dal hátterével teszik ezt. Az MTVA-nak egyébként felajánlottam, hogy örömmel találkozom az előadóval, szívesen elmondom neki a valós összefüggéseket. És szurkolok annak, hogy jól szerepeljen. Nem Izrael magyarországi imázsának ártanak a történtek: Magyarország izraeli imázsának ártott volna, ha ez a mondat benne marad a dal hátterében. Nem akarok cenzúrázni. Daloknak természetesen lehet politikai tartalma. Csakhogy ez a verseny nem erről szól. Ez csupán show business. Abban pedig nincs helye a politikának. Izrael demokratikus ország, tiszteletben tartja a szólásszabadságot, de határai ennek a szabadságnak is vannak. Kell, hogy legyenek. Mi otthon, Izraelben ugyanis tudjuk, tapasztaltuk sokszor, hogy a szavak ölni is képesek.

A szír nagykövet is tiltakozik?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Botrány után: új tulajdonos a Quaestornál
  2015-03-23 17:42:21, hétfő
 
  Orgován Béla, tápiósági lakos,Hmmmm a régi jó Kaya Ibrahim,és Joszif Tot trükk újrakeverve.Ha már egyszer bevált ....minek rajta változtatni???
Emberek!!!!Titeket meddig lehet hülyének nézni????Az a gyanúm,végig.....


2015. március 23., hétfő 15:54 Napi.hu

Botrány után: új tulajdonos a Quaestornál


Március 16-a óta a Quaestor csoport kötvénykibocsájtásokat végző kft-je, a Quaestor Financial Hrurira lett a nagytulajdonos a cégiratok szerint, 50 százalékot meghaladóan - írja a 444.hu.

A Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt. eddig egy lichensteini cég, az Insula Management Establishment tulajdonában volt. A váltással az a cég szerzett többségi befolyást az anyavállalatban, ami március 8-án öncsődöt jelentett, és aminek tulajdonosa egyébként maga az anyavállalat.

A 444.hu szerint új vezetése is lett a cégnek: az új vezérigazgató Orgován Béla, tápiósági lakos. Róla nem lehet tudni sok mindent a cégiratok szerint, bár tagja két, idén alapított, és a jelek szerint (egyelőre?) nem igazán működő cégnek is, az Onszid-Ma Kft-nek és Konimonika Kft-nek, mindkettő az ő címén van bejegyezve, Tápióságban, és mindkettő az ő kizárólagos tulajdona.

Tarsoly Csaba és családjának képviseleti joga már törlés alatt van.


http://www.napi.hu/print/595328.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2015.02 2015. Március 2015.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 610 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3203
  • e Hét: 13470
  • e Hónap: 24581
  • e Év: 178077
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.