Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Cs. Szabó Béla: Bűnöző és bűnü
  2007-07-14 01:14:04, szombat
 
  Cs. Szabó Béla: Bűnöző és bűnüldöző egy pártban

A Die Welt-ben tett, "vodkás" Horn "na és" Gyula interjú alaposan kiverte a biztosítékot az egész országban. Még a bornemissza haverom is feltekintett a reggeli sörös korsójából és nyilatkozatot tett, ami reá egyáltalán nem jellemző, vagyis: - Má megint bunkó vagy Baxi!? - szegezte neki a kérdést. Majd visszavetette tekintetét a korsó falán szétpukkanó habokra.

A nyilatkozat, amely úgy hangzott, hogy Horn pufajkásként csak a bűnözők ellen védte a társadalmat, egy érdekes párton belüli helyzetet vet fel, hiszen együtt frakciózik a bűnüldöző egy bűnözővel, név szerint Mécs Imrével, hiszen ő 56-ban a barikád másik oldalán állt!
Éppen ezért szükségesnek vélek egy nyílt levelet intézni Mécs képviselőhöz, hogy vajon milyen összefüggések tartják abban a pártban, amelyben nem csak az ő személyét, hanem valamennyi 56-ost "lebűnözőzték"!
A nyílt levél tegezős hangneme egy balatoni informatikai kongresszusról datálódik, ahol ő még, mint SZDSZ-es, jómagam, mint Kisgazda küldöttként vettünk részt.


Nyílt levél Mécs Imre MSZP-s országgyűlési képviselőhöz.

Kedves Imre!

Milyen érzés 34 év után újból bűnözőnek lenni? Mint Te is tudod egyik párttársad -lehet, hogy 17 évi memória kiesés miatt- egyszerűen újból bűnözővé degradált téged, no és persze valamennyi 56-ost. Várnám az érzéseidet, hogy mit gondolsz, amikor minden reggel kezet rázol volt rabtartóid egyik politikai képviselőjével.
Akinek a véleménye az elmúlt időszakban nem, hogy nem változott, de társaival egyetemben ugyanúgy csőcseléknek tartja (Lendvai Ildikó) a magyar társadalom vele nem azonos politikai véleményen lévő részét, mint anno Gerő Ernő!
Hogy bírja a gyomrod Imre!??
Nem fordul fel néha-néha? Iszod rendesen a gyomorkeserűt?

Vagy ennyire kell a pénz Imre!? Annyira kell a pénz, hogy még az sem zavar, hogyha beléd törlik a cipőjüket? Jó tudom én, nehéz az élet, nagy a család és kell a pénz!

A Te hallgatólagos részvételeddel az MSZP és az SZDSZ szétverte a tradicionális pártokat, mint az MSZDP-t, a KDNP-t, valamint az FKGP-t!
Ez a te véleményed szerinted demokrácia?
Vajon, hogy van a lelkiismereted? Nem szól semmit?

Ha nem, hát nem! Ez az igazi baj Imre!
Mert mit lehetne várni egy "vodkás" "migyulánk"-tól!
Nekünk, itt a jobboldalon nem voltak illúzióink! Mi tudtuk és tudjuk, hogy az 56 előtti nagy hajlongás az MSZP részéről és a gyurcsányi leborulás, csak színház!
Semmi köze a valódi gondolatokhoz!

Az MSZP valódi véleménye 2006. október 23.-án az utcán mutatkozott meg.
Ez az igazi arca az MSZP-nek! (elnézést attól a kevés kivételtől!)
A gumibot, a vízágyú, a rendőr attak!!
Te ezt nem tudtad Imre? Sok 56-os és én is sajnálunk téged Imre!
Hiszen egy rendes ember is válhatott volna belőled!

Cs. Szabó Béla
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Sánta Kutya-díj" Horn Gyulána
  2007-07-14 01:01:24, szombat
 
 
"Sánta Kutya-díj" Horn Gyulának és Szigeti Péternek
2007. július 13. 14:46

Horn Gyula volt miniszterelnök a "Sánta Kutya-díj" életműdíját, míg Szigeti Péter, az Országos Választási Bizottság elnöke az éves Sánta Kutya-díjat kapott az úgynevezett magyar cenzúra napjának ünnepélyét szervező bizottságtól pénteken.

A "közvélemény félretájékoztatásában jeleskedő" személyeket jutalmazó társaság minderről sajtótájékoztatón számolt be egy budapesti étteremben.

Czakó Gábor író, a csoportosulás szóvivője az MTI-nek elmondta: Horn Gyulát már régóta az esélyesek között emlegették, de így 75. születésnapja alkalmával találták a "legméltóbbnak" arra, hogy a Sánta Kutya-díj életműdíját kiérdemelje. "Horn egész élete a hazugságra épült(...), ő az a politikus, aki soha nem mond igazat, hanem mindig arról beszél, amit a nép hallani akar tőle".

Szigeti Pétert, az Országos Választási Bizottság elnökét a "népakarat ügyes és demokratikus gáncsolgatása miatt" jutalmazták a Sánta Kutya-díjjal. A bizottság szerint Szigeti Péter a "joggal való visszaéléssel rafinált módon cenzorkodik" - vélekedett Czakó Gábor.

A testület 1996 szeptembere óta minden 13-ára eső pénteki napon ítéli oda a Sánta Kutya-díjat, amelyben azok részesülhetnek, akik a grémium szerint közvélemény félretájékoztatásában jeleskednek.

MTI- fidesz.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2007.06 2007. Július 2007.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 574 db bejegyzés
e év: 6477 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2635
  • e Hét: 12902
  • e Hónap: 24013
  • e Év: 177509
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.