Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Kérlek, küldd tovább...
  2008-08-27 15:15:28, szerda
 
  FIGYELEM!!!


KÉRLEK KÜLDD TOVÁBB ANNYI ISMERŐSNEK, AMENNYINEK LEHET!!!



MAGYAR NEMZETI NAGYGYŰLÉS LESZ BUDAPESTEN 2008. SZEPTEMBER 06-ÁN A
BUDAPESTI HŐSÖK TERÉN, A GYURCSÁNY KORMÁNY ELLEN!!! MINDENKINEK AKI NEMZETI
ÉRZELMŰ ÉS ELEGE VAN A JELENLEGI KORMÁNYBÓL, FEL KELL JÖNNIE ERRE A NAPRA
BUDAPESTRE A HŐSÖK TERÉRE! VIDÉKIEK, GAZDÁK GYERTEK, MOST NAGYON SZÜKSÉG VAN RÁTOK! MUTASSUK MEG, HOGY SOKAN VAGYUNK ÉS ÍRJUNK TÖRTÉNELMET!

TEHÁT:

2008. SZEPTEMBER 06, HŐSÖK TERE!!!! NEMZETI NAGYGYŰLÉS! MINDENKINEK OTT A HELYE!




--
Üdvözlettel
Pécsy Gábor
pecsy.gabor@t-online.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Olimpiai szereplésünk és ...
  2008-08-27 15:09:21, szerda
 
  Olimpiai szereplésünk és társadalmi állapotunk


A Magyar Szociális Fórum Szociális Kerekasztal köszönti azokat a
magyar sportolókat, akik
pekingi teljesítményükkel hozzájárultak az együvé tartozás, a nemzeti
önbecsülés, az emberi
méltóságérzet er"osítéséhez. Közülük is kiemeljük vízilabdásaink
történelmi teljesítményét, mert
csapatmunkájuk példa érték"u az egész társadalom számára. Azt mutatja,
hogy a tudás, az
akarater"o, a küzd"oszellem nagy dolgokra képes, és még egy világhatalom
is kénytelen el"otte fejet
hajtani. Ez a csapat megmentette reményünket és visszaadta hitünket, hogy
lehet a dolgokat
másképpen is csinálni. Egészséges nemzedéket nevelni, embert és
fizikai-szellemi fejl"odést
állítani a középpontba, a profit helyett. Természetessé tenni a
sportolást, testi, lelki
karbantartásunkat, magától értet"od"ové tenni, hogy egészségesen
éljünk, egészséges
környezetben. Mindnyájan felel"osök vagyunk ugyan életünkért,
egészségünkért, a feltételek
megteremtésében mégis megkerülhetetlen az állam szerepe. Súlyos
társadalmi
következményekkel jár, ha egy kormány kitér ez el"ol, és alárendeli a
társadalmi egyensúly
követelményét a pénzügyi szféra követelte egyensúlynak. Ott ahol
megsz"unik a támogatás
tömegek egészséges életviteléhez, s vele szemben magánbefektet"ok érdeke
nyer els"obbséget,
nem csak az egészségi állapot sínyli meg, hanem a sport is. Ahol ezer
forintba kerül egy
uszodajegy, több tízezer forintba egy éves klubbérlet, a
sportlétesítményeket pedig bezárják vagy
piacosítják, a tömegsport is megtorpan, és veszélybe kerül a
világszínvonallal lépést tartó élsport
utánpótlása is. A pekingi olimpia magyar eredménye keresztmetszete a magyar
társadalom
állapotának, ékes bizonyítéka annak, hogy hová vezet, ha az emberi és a
közösségi értékeket
szétzilálják, hagyják elharapózni az önzést, eluralkodni a
haszonelv"uséget, és az állam maga is
az utóbbi pártjára áll.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gáz van - vonulásos demonstrác
  2008-08-27 12:27:02, szerda
 
  Gáz van! Vonulásos demonstráció!

Az októberi gázáremelés a negyedik lesz idén. A kormány közel 30 milliárd forintot spórolt meg az év eleje óta. És még mindig nem elég. 2 hosszú éve nyúzza az emberek bőréről, amit még lehet. Az emberek megélni sem tudnak, nem hogy ilyen magas gázárat fizetni. Magyarország két hatalmas gázmezővel rendelkezik, melyeket már előre eladott a globalista hatalomnak, akár csak a vízet, ami 90%-ban Francia tulajdonban van. Honfitársaink szégyenszemre Plázákba járnak melegedni, hogy fizetni tudják gázukat. Szégyen és gyalázat, ami ebben az országban folyik. S mi hagyjuk. Még mindig várjuk a csodát. Ne hagyjuk. Védjük meg magunkat. Óvjuk meg gyermekeinket, az ő biztonságukat tartsuk szem előtt.

A Magyar Nemzetért Mozgalom, a Koppány csoport, a Remdszerváltó Erők Szövetsége és a MOVE felhívással fordulnak minden magyar emberhez. Tiltakozzunk együtt a gázár emelés ellen szeptember 6-án. Mutassuk meg, hogy nem tűrjük az emberek kizsákmányolását, tönkretételét. Hívjuk fel most a figyelmet arra, hogy amennyiben a kormány újabb gázárat akar emelni októberben, még többen megyünk utcára tiltakozni.

A Magyar Nemzetért Mozgalom eddig is kiállt az emberek érdekeiért, ezután is kiáll. Arra kérünk mindenkit terjessze az eseményt. A mi érdekünk, hogy sokan legyünk. Hozzatok transzparenseket, zászlókat, legyen Árpád-sávos zászlótenger. Nyomtassatok szórólapokat, plakátokat az itt hírül adott információkról és vigyétek el minden honfitársunkhoz. Önszerveződjön ez a tiltakozás mint szokott. Te vagy a mi szervezőnk.

Várunk benneteket a Blaha Lujza téren 14:30-kor s innen 15:10-kor az Oktogonig vonulunk. Várunk benneteket a Nyugati téren 14:30-kor is innen az Oktogonig vonulunk. Várunk benneteket az Oktogonnál 14:30-kor és innen 15:30-kor közösen a Hősök terére vonulunk, ahol a MÖM rendezvényén tovább tiltakozunk Gyurcsány Ferenc e napra szervezett és gyűlöletet keltő, a jogos nemzeti önvédelmét elnevezésű demostrációja ellen.


CSATLAKOZZUNK A MÖMHÖZ!

Előtte vonuljunk önmagunkért. Az emberekért. Az Országért.

További csatlakozókat várunk

A helyszínekről információkat az alábbi személyktől kaphatsz:

Balogh Béla
magyarnemzetertmozgalom@gmail.com
Telefon: 06-20-916-0029
Bóna Mária Ilona
kun.ilona@gmail.com
Telefon: 06-20-573-3578
Deák- Bárdos Judit
bardos12@freemail.hu
Telefon: 06-30-815-4763


Terjesszétek szórólapunkat:

http://www.magyarnemzetertmozgalom.hu/felhivasok/gazar_20080906.doc


VÁRUNK MINDEN TENNI AKARÓ HONFITÁRSUNKAT
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fordulat
  2008-08-27 12:25:08, szerda
 
  A Fordulat
A Magyarok VII. Világkongresszusának Határozatai
Budapest, 2008. augusztus 16-20.

A Magyarok Világszövetsége alapításának 70. évfordulója idején ülésező Magyarok VII. Világkongresszusa azt tűzte ki célul, hogy erkölcsi és szellemi fordulatot idézzen elő Magyarország és a magyar nemzet életében. Öt nap alatt több mint 800 küldött és mintegy 400 vendég vett részt azon a 12 konferencián, amelyen keletről érkezett akadémikusok és nyugatról érkezett politikusok társaságában magyar tudósok, kutatók és közéleti személyiségek tanácskoztak a magyarság sorskérdéseiről. A VII. Világkongresszus, melyet méltató levélben üdvözölt a Dalai Láma és Európa talán legismertebb nyelvtörténésze, Mario Alinei professzor, eddig nem tapasztalt, gyönyörű ívet húzott, amely az Altájtól az Atlanti-óceánig ért, és amelynek középpontjában mindvégig a jobb sorsra érdemes, szeretett és nagyra hivatott magyar nemzet állt.

1. Ezennel kinyilatkoztatjuk a magyar nép önrendelkezési igényét! - A Magyarok VII. Világkongresszusa nyilatkozatot fogadott el a magyar nép önrendelkezési jogáról. A nyilatkozat hangsúlyozza, hogy a Világkongresszus a magyarság sorsáért érzett felelősségből fakadóan időszerű és elodázhatatlan lépésként felveti és kezdeményezi a MAGYAR KÉRDÉS megoldását. A megoldás alapvető eszköze a szabadság és egyenlőség elvére épülő önrendelkezés, amely minden nép természetes és elidegeníthetetlen joga, 1977 óta az ENSZ Közgyűlése által elfogadott kötelező jellegű alapjog.
A nyilatkozattervezetet a Világkongresszus Nyitó-konferenciája elé az MVSZ Elnöksége terjesztette, a munkálatok során megerősítették azt a Világkongresszus nemzetstratégiai konferenciái, valamint az MVSZ tisztújító Küldöttgyűlése, és 97%-os többséggel határozattá emelte a Világkongresszus Záró-konferenciája.
A nyilatkozat Kinyújtott kézzel és Jogi háttér címmel két mellékletet tartalmaz, amelyek a nyilatkozattal együtt a Világkongresszus határozatának szerves részét képezik.

2. A Magyarok VII. Világkongresszusa támogatja a Magyarok Világszövetsége Küldöttgyűlésének határozatát, hogy amint a kérdést másfél éve fektető Alkotmánybíróság döntése azt lehetővé teszi, a Szövetség indítsa útjára a második népszavazást a külhoni magyarok magyar állampolgárságának visszaadásáért.
Gyűjtsenek össze egymillió támogató aláírást, és akkor és csakis akkor vigyék népszavazásra a kérdést. A Világkongresszus a világ minden magyarjához fordul, és kéri e kiemelt fontosságú ügy támogatását.

3. A Magyarok VII. Világkongresszusa üdvözli Jens-Peter Bonde, az Európai Parlament egyik frakciója vezetőjének bejelentését, amelyet a Világkongresszus Záró-konferenciáján Dr. Halász József, a Szent Korona és a magyar alkotmány című konferencia elnöke tolmácsolt. A Függetlenség/Demokrácia európai parlamenti frakció vezetője bejelentette, hogy lemond képviselői mandátumáról, és életét annak kívánja szentelni, hogy az ír népszavazással megtorpant lisszaboni modell helyett az új Európai Unió egy olyan konföderatív államalakulattá váljék, amelynek középpontjában Magyarország Szent Koronájának értékrendje és közjogi tana álljon.
A Világkongresszus úgy értékeli, hogy a több ezer év során kiérlelt, a Szent Korona-tanra és -értékrendre épülő, vérrel, verejtékkel megpecsételt történelmi magyar közjogi alkotás legszebb elismerése ez a szándék.

4. A Magyarok VII. Világkongresszusa követeli, hogy hozzák nyilvánosságra az 1982 óta keletkezett államadósság dokumentált történetét!

5. A Magyarok VII. Világkongresszusa kéri, hogy a magyar állam követeljen jóvátételt a Szovjetunió utódállamaitól az 1956-os szovjet katonai agresszió okozta károk enyhítésére.
A Világkongresszus tárgyalási alapnak tekinti a Magyarok Világszövetsége által életre hívott Iustitia Bizottság tényfeltáró és elemző jelentését, amelyet 2007-ben hoztak nyilvánosságra, és amely a magyar államnak okozott kárt 10 000 milliárd forintban, azaz több mint 40 milliárd euróban állapítja meg. A számfejtés nem tartalmazza a magánszemélyeknek okozott kárt, sem a kioltott életekért esedékes jóvátételt.

6. A Magyarok VII. Világkongresszusa tudomásul veszi a Gróf Teleki Pál miniszterelnök halála című konferencia megállapításait, amelyek szerint alapos ok van megkérdőjelezni a gróf Teleki Pál halálának körülményeiről eddig hirdetett nézeteket. Prof. Dr. Iván László pszichiáter, gerontológus professzor, Dr. Pusztaszeri László jogtörténész, Dr. Bakay Kornél professzor, Dr. Bakos Batu jogász, Stoffán György és Hábel György újságírók dokumentált előadásukban arra a következtetésre jutnak, hogy gróf Teleki Pál nem lett öngyilkos, hanem meggyilkolták.
A Világkongresszus felkéri a Magyarok Világszövetségét, hogy folytassa tényfeltáró munkáját a teljeskörű igazság kiderítéséig, ide értve az esetleges exhumálást is.

7. A Magyarok VII. Világkongresszusa tudomásul veszi A magyarság és a Kelet - II. Őstörténeti Konferencia Természettudományi szekciója két folyamának (Populáció-genetika és Embertan) következtetéseit, melyek szerint a Kárpát-medencei magyarságot nem fűzik tudományos módszerrel kimutatható rokoni kapcsolatok sem a finnekhez, sem az ugor gyűjtőnévvel jelzett népekhez. Ennek alapján kezdeményezi a finnugor származáselmélet fölülvizsgálatát.
A Világkongresszus elítéli a XIX. század utolsó negyedében ténykedő Trefort Ágostont, aki tanügyminiszterként - példátlan módon visszaélve közhatalmával - kötelezővé tette a finnugor származáselmélet oktatását. Trefort Ágoston eképp legfőbb előidézőjévé vált annak a szellemi tévelygésnek, amelynek jelentős szerepe volt a Trianonhoz vezető úton és a magyarság mai, mély válságának kialakulásában. Mindezért a Világkongresszus kezdeményezi Trefort Ágoston köztéri szobrainak eltávolítását.

8. A Magyarok VII. Világkongresszusa üdvözli és megerősíti azt a 2008. július 12-én kelt megállapodást, amellyel megszületett a Magyar Adorján és Forrai Sándor rovásírás tanításait egybefoglaló Rovás Szabvány, és amelynek aláírói az Országos Ómagyar Kultúra Baráti Társaság Rovásírás Szakosztálya - Libisch Győző - valamint a Forrai Sándor rovásíró kör - Szakács Gáborné Friedrich Klára és Szakács Gábor - továbbá Dr. Hosszú Gábor egyetemi docens, a Rovás Szabvány számítógépes betűkészlet készítője.
A Világkongresszus azzal a felhívással fordul a világ magyar rovásírás oktatói és az érdeklődők felé, hogy a továbbiakban az eképp elfogadott Rovás Szabvány betűkészletét oktassák és használják.

9. A Magyarok VII. Világkongresszusa álló vastapssal üdvözölte Rácz Sándornak, az MVSZ tiszteletbeli elnökének elfogadó nyilatkozatát, amellyel késznek mutatkozott elfogadni a hangsúlyos közéleti szerepvállalásra szólító felhívást, a súlyos erkölcsi, politikai és alkotmányos válságba jutott Magyarország megmentéséért. Dr. Bene Gábor világkongresszusi küldött a Szent Korona és a magyar alkotmány című konferencián és a Záró-konferencián fejtette ki, hogy 1944. március 19-e, Magyarország német katonai megszállásának napja óta az ország egyetlen legitim politikai vezetője az 1956-os forradalomban testet öltő népakarat erejével országos vezetővé választott Rácz Sándor, a Nagy-budapesti Központi Munkástanács elnöke.

10. A Magyarok VII. Világkongresszusa Nyitó-konferenciája közfelkiáltással a Magyarok Világszövetsége örökös tiszteletbeli elnökévé avatta gróf Teleki Pál miniszterelnököt, az MVSZ egyik alapítóját és Wass Albert írót, a kisebbségi sorsba kényszerített magyar közösségek jogvédelmének elkötelezett harcosát.

11. A Magyarok VII. Világkongresszusa nagyra értékeli, és üdvözli azt a két angol nyelvű kiadványt, amelyet 2008. augusztus 18-án a Magyarok Világszövetsége alakulásának 70. évfordulóján mutattak be. A Kanadában elő Dr. Pungur József főszerkesztésében megjelent Hungarian World Encyclopedia (angol nyelvű magyarság-lexikon) és az Amerikai Egyesült Államokban élő Botos László főszerkesztésében megjelent Selected Studies in Hungarian History (Magyarságtudományi Tanulmányok) olyan hézagpótló művek, amelyek kiadása a magyar állam feladata lett volna. Joggal feltételezzük, hogy amennyiben ezek a kiadványok 100 évvel korábban jelentek volna meg, megakadályozhatták volna a trianoni tragédiát.
A Világkongresszus azzal a felhívással fordul a világ minden magyarjához, hogy ki-ki váljék e kötetek terjesztőjévé, mert általuk megváltoztatható a világ magyarságképe. Minden magyar legyen civil diplomata: országa és nemzete jó hírnevének terjesztője.

12. A Magyarok VII. Világkongresszusa elismeréssel nyugtázza azt a Világkongresszusok történetében páratlan teljesítményt, hogy a Világkongresszus nyitónapján a küldöttek, a vendégek és a sajtó képviselői átvehették a következő napokban sorra kerülő több mint 230 előadás java részét tartalmazó hét kongresszusi kötetet és további két, ebből az alkalomból kiadott könyvet: Rudolf Kučera Közép-Európa története egy cseh politológus szemével valamint Dr. Balogh Sándor Autonómia és az új világrend.
A Világkongresszus köszöntet mond a több mint 300 előadónak - tudósok, kutatók, közéleti személyiségek, közöttük mintegy 50 nem magyar - azért, hogy közösségvállalásukkal és magas szintű előadásaikkal szolgálták az egyetemes magyarság ügyét. Hasonlóképpen köszönetet mond minden érintettnek a példás szervezésért.
A Világkongresszus határozottan visszautasítja azokat a lekicsinylő minősítéseket, amelyek egyes, a többnyire távolmaradásukkal "jeleskedő" magyar médiumokban napvilágot láttak. Ezeket a tényhamisító félretájékoztatásokat a mély erkölcsi és szellemi válságban levő társadalom kórtüneteinek tartja.
E társadalom megérett a Fordulatra.

Budapest, 2008. augusztus 20.
A Magyarok VII. Világkongresszusa
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Minden küzdőtársamnak ajánlom,
  2008-08-27 12:12:36, szerda
 
  de személy szerint Takács Andrásnak és Balogh Bélának, hogy megnézze a képtáramban ezt az albumot: http://furaila.xfree.hu/51675

valamint, hogy olvassa el az alábbi versrészletet, kiváltképpen az utolsó versszakát!


Garai Gábor: Artisták
(részlet)

Élő csipesz, lóg a trapézen
a férfi fejjel lefele,
foga közt kettős tárcsa, mintha
mágneses nyelvet öltene.

A vonzás túlsó pólusán függ,
s forog a nő - feszül a száj!
Micsoda csók! - Köztük csupasz tér,
tömör s véletlen halál.

Micsoda egymásrautaltság,
leng itt ég alatt, föld felett,
micsoda gyakorlott makacs vágy
ment s kockáztat két életet!

Milyen figyelemben forognak
s mily fegyelemben, tudva: csak
együtt szállnak, ha egyikük vét,
mindketten aláhullnak!...

Ó, ha így tudnánk összefogni,
egymásra bízott szeretők,
Mintha mindig fönn-szállva, mintha
folytonos zuhanás előtt!

Ó, ha közös dolgok tevői,
így tartanánk egymást, ilyen
végzetes bizalommal egymás
fogában s idegeiben!

Ezrekbe fogódzók, ha hittel
mondanánk, mint ők odafönn
élik, hogy: a másik ügyéhez
egész létemmel van közöm!...

Kedves Takács András, visszavárlak közénk!

Üdv. Bóna Mária Ilona




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyetértek...
  2008-08-27 10:47:54, szerda
 
  Egyetértek azzal, hogy mozgósítani, mozgósítani, mozgósítani kell!
Csak tudod, van egy nagyon-nagy gond ezzel, ugyanis a kormánnyal
rokonszenvezők mind azt hirdetik nagyon "önérzetesen", hogy a
radikálisok, akiket eddig is lehetett mozgósítani, mind-mind - a
kormányfő és az őt kiszolgáló politikusféleségek - keresztbe tesznek
a "reformoknak".

Ne ábrándozzatok arról, hogy nem elég hatékony a kormány milliárdos
költséggel reklámozott és reformnak hazudott programja!!!

Sokkal hatékonyabb, mint a Szociális Fórum, vagy Kerekasztal
aláírásgyűjtése, konferenciái, és tárgyalásai, kiáltványai és
mozgósításai!!!

Nagyon szegény, igazi proletárok ott bégetnek a kormányfő mögött és
sajnálják szegényt, amiért ennyien bántják és nem tudja megvalósítani
az ő reform-programját!!! Ezért úgy gondolják ők: "...igen is ha kell
kevesebbet költünk, de kispóroljuk a megemelt gázdíjat, kórházi és
orvosi ellátási díjat, bármilyen emelést", amit a reklámban reformként
népszerűsítenek.
És meg vannak győződve arról, hogy ők mekkora
segítségére vannak a hazának! Merthogy ők az igazi hazafiak és nem
azok akik örökösen tüntetnek, meg ellene tesznek az un. reform-
programnak!!!

Üdv. Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem megyünk haza!
  2008-08-27 10:43:18, szerda
 
  Nem megyünk haza!
Minket már régen nem hív a haza!
Mely álmaink bölcs"oje, sírja volt,
Ma rákos fekély, rothadó sárga folt!

Nem megyünk haza,
Ott a házaknak már nincs ablaka,
Mely múltba néz, s jöv"obe lát,
Nincs ki megfújná a trombitát,

Nem megyünk haza,
Az már oly régen a másság temploma,
És ti is csak szolga, rab vagytok ott,
Bár zsebetekben útlevél ragyog!

Nem megyünk haza,
Irigység népe, te céda, te buta
A mi kincsünk nem lopott kacat!!
Lelkünkben hordjuk: hit és akarat!

Nem megyünk haza
Hazugság népe, te gyáva, ostoba.
Ahol mi élünk, az mindig magyar marad!
Koromsötétben virrasztó tüzek

Nem megyünk haza
Vagyunk és maradunk, mint kivert kutya.
Sorsunk már régen nem a sorsotok,
Ti; Árulók! Latrok! Új gazdagok!

Nem megyünk haza
Hol testvér testvérnek farkasa!
Ki hajnalig háromszor megtagad,
Légy átkozott, légy gazdagabb!
Amíg a templomokban, a parlamentben
Ateisták uralkodnak; Nem megyünk haza!

Ui. Melléklet a L.A. 56-os Emlékm"u
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Új kiáltásra válasz
  2008-08-27 10:41:27, szerda
 
  ÚJ KIÁLTÁS - kinti magyarokhoz
ÚJ KIÁLTÁS

Mi végre hát a szép szavak?
Mi végre mind a becsület?
Zsebed kell-e, és tele has,
s hogy vég nélkül fecseghess?

Mi végre minden cifraság,
mikor néped temetni viszik,
mikor az ország jajt kiált,
hogy az ég is ett"ol vonaglik?

Lánca csörren. Nem hallod?
A te bokád nem véres!
Gyomra korog. Elfordulsz?
Jön-e id"o, hogy segítesz?

Van-e még tükröd otthon,
hogy néha ilyenkor belenézz?
Miért a gombóc a torkodon,
míg a távol elemészt?

Jöjj hát lépteink döngeni!
Nem hallod? Itt a helyed!
Csak gyere, és ennyi!
Mondani büszke, szabad éneket.

Budapest, 2008. augusztus 24. Lengyel Károly
_____________________________________________________________________
Hallottuk az ÚJ KIÁLTÁST, alant a válasz:
A II. Világháborúba Trianon miatt és az ateista kommunizmus ellen adták életüket, vérüket a magyar katonák. Ma "Ok, nácik, fasiszták, félve lehet megemlékezni a h"osökr"ol, akik a keresztény Nagy-Magyarországért harcoltak. A gy"oztes ateista kommunisták átformálták a népet. Keresztény magyarnak lenni b"un, kommunista magyarnak lenni dics"oség. Az Istent és az igazságot hirdet"o egyházi vezet"oket börtönbe zárták, helyettük ateista békepapokat neveltek, akik nem az Istent, s a hív"oket, hanem a kommunistákat szolgálják, még ma is.
1956-ban fegyvertelenül szembeszálltunk az ateista kommunizmussal. Mi tudjuk, hogy az akkori kommunista vezet"ok a maguk érdekébe használták ki a forradalmunkat. "Ok, hogy pozíciójukat megtartsák a Szovjet hadsereget, hívták segítségül. Mi, tudjuk, hogy mi történt, otthon elferdítik, meghazudtolják az igazságot, még ma is.

Akkor vége volt a szép szavaknak, vége a becsületnek.
Üres zsebbel és üres hassal, szó nélkül jártunk.
Nem volt semmi cifraság, mikor a h"osöket temetni vittük
mikor magyarok jajt kiáltottak, a kommunisták ujjongtak.
Hallottuk a lánccsörgést, amit a szabadságharcosokra tettek,
a véres bokámat a Holland diákok, kötözték be Ausztriában.
A kommunistáknak nem korog a gyomruk,
fogjon össze a magyarság, és ne fizessen adót
addig, amíg a kommunisták uralmon vannak.
Ehhez nem kell felvonulás, több millió adót nem fizetöt
nem tudnak a kommunisták börtönbe tenni.
Ne a kinti magyaroktól várjatok segítséget,
hanem Istent"ol, de "O elvárja, hogy tisztítsátok meg
az istenházát az ateista püspökökt"ol, papoktól.
Van tükrünk, amibe ha belenézünk egy magyart, vetít vissza,
aki életét kockáztatta a keresztény Magyarországért.
Idegen országban templomot építettünk Isten dics"osségére,
Emlékm"uvet a h"osök emlékére, turullal a tetején,
amit senki sem akar lebontani. Idegenbe szabad magyarok lettünk.
De valószín"u nincs t"ukrük az ateista püspököknek papoknak,
Mert ha belenéznének a Sátán vigyorogását, látnák benne.
Nem megyünk hát, nincs otthon helyünk, ahol az ataisták uralkodnak,
ahol az Istenért, hazáért meghalt h"osöket nem becsülik meg,
aki meg emlékszik róluk, megverik, kilövik a szemét, börtönbe teszik,
ahol nem kell a székely testvér, ahol 3 szín van a címeres zászló helyett,
ahol a turul is ellenség, ahol nem Jézus, hanem Marx tanítását követik.
1990-ben hazamentünk segíteni, s akkor nem kellettünk.
Nem megyünk hát lépteiteket döngeni, amit a börtön celláiból halljuk,
Halljuk, hogy börtön világ van Magyarországon, s ott nincs helyünk.
Nem megyünk oda ahol nem szabad mondani igazat, büszke szabad éneket
Bogár Gyula 2008 augusztus 26

Kiegészítésül a 2004 december 5." Székely" szavazatra irt költemény változata

Nem megyünk haza!
Minket már régen nem hív a haza!
Mely álmaink bölcs"oje, sírja volt,
Ma rákos fekély, rothadó sárga folt!

Nem megyünk haza,
Ott a házaknak már nincs ablaka,
Mely múltba néz, s jöv"obe lát,
Nincs ki megfújná a trombitát,

Nem megyünk haza,
Az már oly régen a másság temploma,
És ti is csak szolga, rab vagytok ott,
Bár zsebetekben útlevél ragyog!

Nem megyünk haza,
Irigység népe, te céda, te buta
A mi kincsünk nem lopott kacat!!
Lelkünkben hordjuk: hit és akarat!

Nem megyünk haza
Hazugság népe, te gyáva, ostoba.
Ahol mi élünk, az mindig magyar marad!
Koromsötétben virrasztó tüzek

Nem megyünk haza
Vagyunk és maradunk, mint kivert kutya.
Sorsunk már régen nem a sorsotok,
Ti; Árulók! Latrok! Új gazdagok!

Nem megyünk haza
Hol testvér testvérnek farkasa!
Ki hajnalig háromszor megtagad,
Légy átkozott, légy gazdagabb!
Amíg a templomokban, a parlamentben
Ateisták uralkodnak; Nem megyünk haza!

Ui. Melléklet a L.A. 56-os Emlékm"u
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tisztelt Turulvédők!
  2008-08-27 10:26:21, szerda
 
  Amíg a szobor ügye a másodfokú bíróságon vár döntésre, nem kell
annyira félnünk. Addig tán erőt meríthetünk korábbi hőseink emlékéből:

A nyugat-magyarországi szabadságharc kirobbanásának 87. évfordulóján,
augusztus 28-án (csütörtök) 18 órától megemlékezést tart a Hegyvidéki
Trianon Társaság, a Jobbik és a KDNP XII. kerületi szervezete a
budapesti Farkasréti temetőben, ahol egy hősi halott Rongyos
gárdistának szobra is jelzi a sírját. A felszólalók közt Vona Gábor
történész beszédében párhuzamot von a két, társadalmilag megbecsült,
de államilag üldözött, hivatalosan sosem létezett gárda közt.

Bővebben:
http://kuruc.info/r/21/27354/

Szeretettel várja:
Novák Előd,
a Jobbik Akciócsoport vezetője
30/358-27-23
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2008.07 2008. Augusztus 2008.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 261 db bejegyzés
e év: 2154 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 451
  • e Hét: 3979
  • e Hónap: 12583
  • e Év: 48524
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.