Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Budapesti felhívás
  2008-09-23 01:59:18, kedd
 
  BUDAPESTI FELHÍVÁS

Tisztelt magyar testvéreim!

2008. szeptember 20-án az esti órákban, a budapesti Szabadság tér magyar Sovetová változott. Mára köztudottá vált, hogy olyan vegyi eszközt vetettek be, aminek élettani hatásairól fogalma sincs az alkalmazóknak, az alkalmazást elrendelőknek, valamint az alkalmazást követelőknek.

A magyar Szabadságról elnevezett téren, ahol az első szabadon választott magyar miniszterelnököt, Gróf Batthyány Lajost 1849. október 6-án, az Újépületben golyó által kivégezték, és állott valaha a máig száműzött Ereklyés Országzászló ismét népére támadt a hatalom.

2008. szeptember 20-án 18 óra tájban, békés, fegyvertelen, nagy létszámú tüntető-megemlékező tömeg ellen, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, bűnszövetségben, szervezett keretek között, előre megfontolt szándékkal, egyértelmű figyelmeztetés nélkül, ismeretlen eredetű, és élettani hatású vegyi eszközzel elkövetett, maradandó egészségkárosodást okozó, és halált is okozható támadás történt.


A hatalom emberei és - minden szolgálati ismérv ellenére - az adónkból eltartott rendőrség saját népükre támadtak olyan eszközzel, amiről bebizonyosodott, hogy akár közvetlenül rákkeltő hatású is lehet. Ettől kezdve egyetlen szavuk sem lehet bármilyen ellenállás esetén, mert egyszerűen önmagukat megfosztották ettől jogtól. A népnek joga van védekezni, ha vezetői ilyen körülmények között így tesznek ellene. Ez már a fizikai létet veszélyeztető támadás volt. Jogilag védhetetlen ezzel kapcsolatban bármilyen érv, mert nem felel meg a valóságnak, amit állítanak a hatalom emberei.

Éppen ennek okán arra kérek mindenkit az országban, aki egyetért ezzel a véleménnyel, hogy tiltakozása jeléül holnaptól 2008. október 22-éig minden este tegyen ki egy mécsest az ablakába. Világoljon a lelkek tüze, a lelkiismeret lángjai! Akinek csak nem feltétlenül szükséges, egyáltalán ne menjen utcára. Kísértse őket mindenütt a némaság! A vihar előtti csend.

Lehetőség szerint mindenhonnan zene hallatsszon: Liszt Ferenc Le Prelude című műve. Autókból, ablakokból, bármikor, éjjel-nappal. Köztudottan ezt a zenét igen gyakran játszotta le a Magyar Rádió 1956 októberében.

Arra kérem a 2006. szeptember 17-én kipattant tüntetéssorozatok szervezőit és résztvevőit, hogy tüntetéseik színhelyén némán! tegyenek le egy-egy mécsest minden este, majd hang nélkül! menjenek haza.

Arra kérem a fővárosi embereket, hogy akiben van szemernyi együttérzés az elmúlt szombaton történt törvénytelen támadás áldozataival kapcsolatban, szintén tegyenek ki ablakaikba egy-egy mécsest. A támadás színhelyén, az V. kerületi Szabadság téren pedig bárki, aki arra jár, és miért ne járnának sokan éppen arra, hang nélkül tegyünk le a téren egy-egy mécsest, és menjünk haza. Október 22-ig!

Október 23-a?

2008. október 23-án pedig minden mozgásképes magyar embernek, ott lesz a helye az Országház körül, a Magyar Szent Korona körül, akik tavasszal három igennel szavaztak a népszavazáson, vagy azóta megbánta nem-szavazatát, vagy megbánta távolmaradását, ott maradunk, amíg az Országgyűlés fel nem oszlatja önmagát, egyben kiírva az azonnali, feltételek nélküli és kampány nélküli - a nyomdatechnikailag lehetséges legkorábbi időpontra - az előrehozott választásokat. Ettől most már a saját fizikai létünk érdekében semmi ne tántorítson el minket! Ma néhány ezret támadnak gázzal, kipróbálva idegen megbízóik elvárása alapján a szert, holnap bárkit lefújnak vele. Elég volt ebből a gyilkos tempóból!

Számoljanak, kérem! Közel négymillió volt a tavaszi igenek száma. Mekkora hely kell ekkora létszámnak? Lehet ekkora tömeg folyamatos egyidejű jelenlétével követelt változásnak ép ésszel ellenállni? Lehet ekkora tömegbe ismét mérgesgázt belőni, gumigolyót? Lehetne ismét bordát törni, kezet kitekerni, viperával fejet hasogatni - minden gyalázatos rendőri hazugság ellenére?
Hazudhat négymillió szeme közé 45000 rendőr, meg 120000 in-kalos, akik ott rohamoztak 2006 október 23-án?

Aligha, mert az volna a vég. A végük. Mert végül be kell látniuk, hogy feltétel nélkül meg kell adniuk magukat a magyar nép akaratának és sorsuknak, a törvénynek.

A legszelídebb megoldást ajánlom! Ehhez nem kell egy párt sem, csak jószándékú, becsületes magyar emberek. Nincs annyi kordon az országban, ami képes e tömeget elválasztani a hatalomtól. Mert mi vagyunk a törvény, és nem a csalással bitorlók diktálják azt.

Kérem, terjesszék a hírt, a kérést szélnél sebesebben minden eszközzel, mindenhol. Suttogva, fennhangon, írásban. Mindegy. De legyünk együtt ismét és fogjuk egymás kezét, mi magyarok, mi a törvény. A mi békésen ellenállhatatlan kiállásunk a mindent elsöprő Igazság fényében lesz a törvény.

Budapest, 2008. szeptember 22.

Lengyel Károly
 
 
2 komment , kategória:  Általános  
Tüntetések szombatja
  2008-09-23 01:07:29, kedd
 
  Magyarország olyan, mint egy bolondház zárt osztálya, ahol a betegek üvöltözhetnek, vagy a falnak támaszkodva himbálóznak naphosszat. Mindenki azt csinál ott amit akar, mert nem méri fel ésszel - annak híján -, hogy mi lehet a következménye cselekedetének.

Efféle történt szombaton (2008. 09. 20-án) Budapesten. Egy csalással hatalomra jutott és az országot pártjának tagjaival közösen leromboló, bizonyára elmeháborodott miniszterelnök az igazsággal szemben - a normális életrendű polgárok homoszexuálisok felvonulása elleni tiltakozás után - megalapította saját chartáját, amit a silány, milliárdos haszonleső és talpnyaló holdudvara aláírt, támogatott. Hiszen szerintük Magyarországot s fasizmus szelleme járja át. Ugyanakkor a ma mérhetetlen károkat és félelmet okozó bűnöző cigányok ellen (tehát nem a cigányság ellen!) tiltakozó polgárokkal szemben egy valóban bűnöző, milliókat elsikkasztó cigányvezér (ez is Gyurcsány köreihez tartozik) nagy hangon hirdeti, hogy a cigányság nagy veszélyben van Magyarországon. Nyilvánvaló hazug állítás mindkettő, de jól láthatóan egy tőről - a hatalmát féltő és a felelősségre vonástól rettegő kommunista-liberális magyarellenes söpredék agyából - fakad.
Nos, e két szép csapat egy napon - állításuk szerint véletlenül, ami egy újabb hazugság -, demonstrációt szerveztek a fasizmus ellen és a szabadságért.
Nem volt rest a velük szemben jogosan lázadó jobboldal, s ők is tüntetést szerveztek a magyargyűlölet és a cigánybűnözés ellen (tehát, nem a cigányság ellen!). A feltehetőleg - az ügyészség által gyanúsított - bűnöző cigány vezette cigányok, és Gyurcsány felvonulása és közös politikai onanizálása természetesen hermetikusan lezárt, kordonokkal körülvett területen zajlott, ahová csak a meghívott vendégeket, azaz saját kis társulatukat engedte be a politikát a legteljesebb mértékben kiszolgáló, a Securitate-hoz hasonlóvá vált, de rendőrségnek nevezett ÁVH.
Nem így a nemzetiek összejövetele. Őket nem engedték be arra a területre, ahol a kommunista diktatúra és a cigány bűnözők áldozatainak emlékére cipőket akartak elhelyezni - a szovjet emlékmű talapzatán - a Szabadság téren. Mire a kordonokon keresztül a hozott cipőket berepítették. Ám, Gyurcsány házirendőrsége gondoskodott arról, hogy ne csak cipők, de legalább egy sörösüveg is berepüljön a szégyen-emlékműhöz, s minden felszólítás nélkül könnygázzal és gumibottal kezdték szétverni - oszlatni a tüntetőket, majd szerte a városban úgy fogdosták el őket, mint a régi vadászatokon vadakat. A rendőrök még a református templomba is belőtték a gázlövedéket, mert odamenekült az ÁVH-s verőlegények elől vagy száz-százötven ember. És ezzel véget is ért a két tábor teljesen értelmetlen, ugyanakkor hatalmas összeget felemésztő drámai ,,bohóckodása".
A konzekvenciát nem nehéz levonni: Van Magyarországon egy magyarellenes, hazug és aljas, erkölcstelen és büntetéstől rettegő kormány, van ennek egy olyan rendőrsége, amely már régen nem szolgál és véd, mint ezt szlogenjük mondja, s van egy kisebbség elenyésző kisebbsége, amely mindig ott van, ahová a hatalom rendeli - a magyarok ellen. Mindezek összesen úgy háromezren lehetnek...
És van egy hangjában és dühében is hatalmas indulatokkal rendelkező három-ötezer fős radikális csoport, akiknek a megítélése nem könnyű, hiszen felháborodásuk és szándékuk jogos... csak a kivitelezés megkérdőjelezhető. Hiszen e napnak az lesz a végső kicsengése, hogy lám, a cigányok és a chartás milliárdosok békésen tüntettek, míg a szélsőjobbos fasiszta csőcselék megint felforgatta a várost. Ez volt ugyanis a terv, amely ismét bejött a rettegő politikai csőcseléknek. Pedig értelmesebb lett volna a másik jobboldali terv, amely a chartás-cigányos tüntetés idejére egy - a cigány bűnözők és a kommunista diktatúra áldozatainak emlékére - gyászmisén való részvételre invitálta volna a jobboldaliakat. Méltóbb lett volna ez a megemlékezés, mint a hangoskodás. A cigányok szónoka lázító és vérlázító beszédében megemlékezett a cigányok által meglincselt Szögi Lajos tanárról, hozzátéve, hogy az ő értelmetlen halála ok-e arra, hogy a cigányságot, mert cigánynak születtek, gyűlöljék Magyarországon. Nos, a szónok elfelejtette, hogy nem a cigányokat gyűlölik, hanem a cigány bűnözőket, akik nem csak egyszer lincseltek az utóbbi időkben, akik miatt a vonatok állnak, mert a jelzőberendezések kábeleit ellopják, a templomokat kirabolják, öregembereket ölnek meg fillérekért, fiatalokat rabolnak ki, tanárokat vernek... és sorolhatnánk...
Bolondház ez tehát a javából! Révedt szemű őrült hazudozók és őrjöngő, meggondolatlan lázadók esztelen harca ez, amelynek csak valami egészen más vethet véget Magyarországon. A választások kiírása, a felelősségre vonás, és az igazságszolgáltatás teljes megreformálása. Mert ma rendőr, bíró, ügyvéd, miniszter, miniszterelnök és fém-tolvaj egy szalonba járó társaság, és amelyik országnak efféle ,,erkölcse" és elitje van, arra nyugodtan mondhatjuk, hogy érdemes azokra a negatív véleményekre, amelyeket a külföldi sajtó, a külföldi politikai elit, és a külföldi értelmiség kinyilvánít: - ,,Magyarország Európa szégyene". És ezzel az állítással aligha lehet vitába szállni.
Ám, ennek is oka van. Mégpedig az, hogy a bolondház működik, de nincs orvos... nem gyógyít, mert ha a beteg meggyógyul, akkor kiderül, hogy mit lopott el tőle a főnővér, az ápoló és a doktor úr. Magyarországon ugyanis a főnővér, az ápoló és a doktor úr maga a többség, a nép, amelynek még mindig van veszteni valója, és inkább dugdossa javait, minthogy kiállna a Nemzet és a Haza védelmében. S akkor nem csak háromezer "bolond" ugrana a politikai rendőrségnek, hanem háromszázezer. De ez a háromszázezer megelégszik a HÍRTV-ben látottakkal és elkortyolgatja a sörét otthon, a meleg szobában, s közben örvend valamelyik oldal vélt győzelmének. De egyszer azt is megkérdezik majd tőle, hogy miből telik arra sörre, fűtésre, gyerekruhára, orvosra... és akkor már késő lesz!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi történt a Bazilikánál?
  2008-09-23 01:06:22, kedd
 
  A tegnapi rendőrattak után sokunkat szorítottak a Szent István tér irányába. Miután a könnyezésből és futásból elegünk volt, betértünk volna a Bazilikába egy imára. Igen ám, de addigra a vasrácsos kapukat szépen bezárták, a rács mögé behajtani tilos tábla is került. Később láttuk, hogy a bent lévőket az oldalajtón engedik ki.

Köszönöm, kedves egyházam, de az én adómra a továbbiakban ne számíts. Amikor magyar hazafiakat kellene megvédeni, becsukjuk előttük a kaput. Jézus Krisztus bizonyára nem így járt volna el. Azért természetesen megbocsátok.

Üdvözlettel:
Zsuppán Zoltán


(A templom évszázadok óta a menekültek a menekülők, az üldözöttek oltalmát jelentette, aki templomba ment azt nem tudták bántani... most megtört ez a sokévszázados hagyomány. Jó volna választ kapni miért zárták be a tüntetők előtt a templomot, amikor a református templom megvédte őket, s nem lett baja ezért senkinek. A kommunista világban Kozma atya egy március 15-i tüntetéskor terelte be az ifjú gárditák elől a lázadó fiatalokat a Pesti Ferencesekhez, ahová a komcsik nem mertek utánuk menni... Vajon most mi történt? ... - a szerk.)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Emeszpés jóslat 1990-ből
  2008-09-23 01:04:51, kedd
 
  EMESZPÉS JÓSLAT 1990-BŐL
Ajánlom nem csak Bogád Antal figyelmébe

*

Kedves Antal -


Levelét olvasva jutott eszembe újra, hogy amikor - 1990-ben - az Antall kormány hatalomra jutott, az egyik emeszpés főnököm hirtelen, zaklatottságában az őszinteségi rohamát zúdította rám. Elmesélte nekem röviden, tömören Magyarország várható sorsát, ami azóta is motoszkál a fejemben: ,,- Nem baj! A terv szerint egyszer, maximum kétszer lehet hatalmon a jobboldal, aztán már soha nem engedjük ki a kezünkből a hatalmat; és ekkor elkezdődik a visszarendeződés, de már soha nem lesz az, ami volt, mert mi fogjuk birtokolni nem csak a hatalmat, de az összes vagyont, az összes pénzt, az összes információt, és mi leszünk az urak, a nép meg lesz a szolgánk, mert szolgaivá tesszük." - mondta.


Nos, ebben az emeszpés ,,jósfolyamatban" nagyon szomorúan kell megállapítanom, hogy éppen most a végkifejlet éveiben tartunk. Úgy látom, hogy egy olyan történelmi színjáték szereplői vagyunk, amit előre elterveztek. Minden eszközt bevetnek minden szinten: csalást, hazudozást, lopást, de nem sorolom, mert megtapasztaltuk úgy, hogy sokkhatásként érte a népet és bénító hatással volt (van) tömegekre.


Amennyiben az emeszpés főnököm ,,jóslatából" indulok ki, akkor nem bízhatok a FIDESZ győzelmében az elkövetkezendő választáskor sem. Pontosan azért nem, mert a ,,kapaszkodó" típusú miniszterelnök ki nem adja a kezéből a hatalmat. Gyurcsány megmondta, hogy mindent elkövet a hatalma megtartása érdekében. Nehogy azt gondolja valaki, hogy ez az ember lemond. Soha nem fogja megtenni. Ő, a következő választásokat is meg akarja nyerni. Bármikor lesz a következő választás, a legnagyobb mérvű csalásra számíthat a magyar nép. Megalázóan nyilvános átverésre számíthat Magyarország a legközelebbi választási időszakban. Annyira dörzsöltek a módszereikben, hogy a gondolkodásban visszafogott magyar népnek mire leesik a tantusz, addigra már ki is csúsztatják a lábuk alól a talajt. Bizony, a jelenlegi világpolitikai folyamatban érzékelhető már az is, hogy az oroszok igyekeznek visszaszerezni a volt szocialista országok feletti hatalmukat.
Az ellenzék és a radikálisok lebénítása könnyedén zajlik titkosszolgálati módszerekkel kishazánkban. A pókháló megszőve, de a pók nem Gyurcsány. Gyurcsány csak a ,,széljárás felelőse". A pók az, aki megmondja neki: mit és hogyan kell tennie annak érdekében, hogy a háló minél erősebb lehessen, de mindig legyen annyira erős, hogy az egyre erősödő ,,szélvihart" is kibírja.


Ilyen csapdahelyzetben mit tehet a magyar nép?
Egyet biztosan: Azt, hogy megpróbál egymással úgy beszélgetni, hogy tisztázzák az alapvető fogalmak jelentéstartalmát, mert elsődlegesen e területen akarják összezavarni az embereket. Jól érzékelhetően sikerrel eddig.


A radikálisok utcai megjelenése fontos a mai kormány számára azért, hogy bizonyítékuk legyen egyrészt: külföld felé a diktatórikus elemek minden szinten történő bevetésének fontossága és jogossága miatt; másrészt: az a céljuk, hogy saját szavazó táborukban félelmet keltsenek a jobboldallal, illetve a radikálisokkal szemben, mivel csak így tudják szavazóik nagyobb részét megtartani.


Az SZDSZ kilépése a koalícióból nem menekülés a süllyedő hajóról, hanem asszisztálás az egyeduralmi rendszer (a kapitalista diktatúra) megteremtéséhez az MSZP számára.


Ami zajlik jelenleg Magyarországon, az nem a jobb és baloldal harca egymással, hanem a különböző titkosszolgálatok egymás közötti szellemi forradalma - nyilván évek, évtizedek óta -, amelynek lecsapódását bizonyíthatatlanul érzékelik, akik érzékelik, de kézzelfogható bizonyítékot nem tudnak felmutatni.


Ahhoz, hogy a magyar nép érdemben lépni tudjon, a világgazdaság összeomlása szükséges a bankok pénzügyi összeomlásával egyidejűleg. Addig a radikálisok megmozdulásai, a szélsőségesek utcai törései-zúzásai a pókot csak oly mértékben késztetik nevetésre, hogy attól talán egy leheletnyit mozdul meg hálójának egyik fele.


Amennyiben mégis megtörténik a csoda, hogy a FIDESZ hatalomra kerül újra - bár hangsúlyozom, hogy fenntartom kételyeimet a fent leírtak miatt -, érdemi változástatásra képtelenné válik már. Csak akkor tud magabiztos vezérszerephez jutni Orbán Viktor, ha az ő intervallumán belül történik meg a világban az a fajta összeomlás, amelyet az előzőekben említettem. Ehhez viszont meg kellene nyernie a legközelebbi választásokat és alaposan át kellene tanulmányoznia már most Halász József Magyar Modell-nek ,,elkeresztelt" módszerét ahhoz, hogy az eddig megszerzett politikai tapasztalatait, meglátásait szélesíthesse, és amit jónak lát, átvegyen belőle az ország irányíthatósága érdekében.


A mai kormánynak viszont nem javasolnám a szakértői kormány felállítását, mert ahhoz nincs joga, hogy egy új kormányt felállítson önmaga helyett választások nélkül. Ráadásul ez lenne a bizonyíték arra, hogy nem értenek az ország vezetéséhez. Szakértői kormányt a legközelebbi választások után állíthat fel az, aki megnyeri a választásokat, és akkor, ha szakértőket is indít, támogat országgyűlési képviselői státuszra.
Amennyiben a FIDESZ hatalomra kerül, a mozgástere akkora lesz, amekkorát képes kiharcolni magának és kijelenti egyértelműen, hogy mik a javaslatai, elvárásai a nép felé, ennek fejében milyen könnyítésekre van és adódik lehetőség, de nem parancsolhat. Akkor követni fogják az emberek. Tehát, a következő kormány csak kérhet a néptől, megkérheti ezt az eddig megtévesztett népet bármire, de előtte tisztázni fontos a nép számára az ország anyagi helyzetét minden szinten, mert ha egyszer is átverve érzi magát újra a nép, akkor megvonja a párhuzamot és azonnal ellene fordul. Orbán Viktor nem válhat kapitalista diktátorrá a nép számára. Amennyiben azzá válik: a népharag felfokozottabb lesz, mint most.


A nemzeti radikálisok a pártokráciában csak ellenőrző szerepet tudnak betölteni, ha netán bekerülnek a legközelebbi választáskor az országgyűlésbe. Nem hiszem azt, hogy a jelenlegi választási rendszerben nagyobb szerephez tudnának jutni. Ahhoz új választási rendszer kellene, de új Alkotmány is, aminek lehetősége kizárt a mostani kormány intervallumában, mert az elmúlt másfél évtizedben nem volt érdeke egyik pártnak sem, hogy napirendre tűzesse annak megtárgyalását.


Amennyiben RÉS keletkezik a politikában, és valamilyen oknál fogva megadatik a Jobbiknak a kormányzás lehetősége, akkor - szerintem legelső lépéseként - a jelenlegi Alkotmány és a jelenlegi választási törvény azonnali hatálytalanításával egyidejűleg történelmi lehetősége nyílna a gyökeres változtatásra még akkor is, ha a globális tőke fejvesztve menekülne kishazánkból. Azt most nem részletezem hogyan és miért tudná a JOBBIK a gyökeres változásokat elérni.


Csakhogy, el kell jutnia a magyar népnek a választások időpontjáig. Addig csak feltételezésekbe bocsátkozhatunk, és gondolkodhatunk azokon a kérdéseken, amelyeket feltett nekem a levelében.


Igen, gondolkodni fontos!

Ennél még fontosabb, hogy előre gondolkodjunk és ne utólag.

Ne csak ön és én, hanem egyre többen és nagyon sokan.

Köszönöm a levelét és üdvözlöm tisztelettel.

*

Szőnyi Bartalos Mária
Komárom-Szőny, 2008. szeptember 22.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Parlamenti pártok árulása 2.
  2008-09-23 00:55:46, kedd
 
  Nem lesznek előrehozott választások

II. rész

Mi a céljuk a jelenlegi parlamenti pártoknak?

Először is parlamenten belül maradni. Bármi áron. Semmi nem számít. Ha számítana, már rég kivonultak volna onnan, saját maguk által feloszlatva az ,,országgyűlést". Ez az őszi ülésszak első napján sem történt meg, és ezután sem fog. Mit tesznek tehát most? Azon gondolkodnak, hogy politikai és gazdasági hatalmukat hogyan lehetne átmenteni, már olyan módon, hogy valódi rendszerváltás most se történjen. A politikai helyzet és környezet napjainkban kísértetiesen hasonlít az 1988-as képhez. Míg '88-ban a Szovjetunió és a Vörös Hadsereg politikai és katonai hatalmával szerzett érdekeltségek, gazdasági és politikai befolyás át- és megmentése volt a cél, ma a cionizmus támogatásával és annak kiszolgálásával szerzett vagyon és gazdasági hatalom megtartása a legfontosabb számukra, ami nagyon nehéz a politikai hatalom megszerzése nélkül (hiszen ha az elvész, esetleg jöhet az elszámoltatás). Ahhoz azonban, hogy ezt meg lehessen valósítani elengedhetetlen a neokon-cionista erők gazdasági és politikai támogatása. Mivel ezek az idegen érdekeltségek támogatják ezt a színjátékot, azt is megszabják, ki legyen ennek nyertese. Világos, hiszen nem kevés pénzt áldoznak rá, ugyanakkor biztosnak kell lenniük abban, hogy az anyagi áldozat megtérül. Nem érdekli őket, hogy mi történik az adott földterületen élő nemzettel. Csak egy dolog érdekli őket, a haszon. Hogy az miben van, ingatlanban vagy éppen földben - már nem lényeges. A nyertesnek ki kell egyenlítenie a számlát, s ha már pénze nem lesz, majd fizet természetben. Ebben a játékban nincs ingyenkenyér. Most többen kérdezhetik, akkor miért folyik a harc, mi ez a parlamenti civakodás ekkora nyilvánossággal. A harc a hatalomért folyik, a pozícióért, azért, hogy melyik párt legyen a neokon-cionista világhatalom kegyeltje.

A feladatra jelenleg a legerősebb és legmegfelelőbb a FIDESZ, amely akár a hátán is beviszi a szélsőséges SZDSZ-t a hatalomba, ahogyan azt az MSZP-nek kellett tennie korábban. Igen beviszi a FIDESZ az SZDSZ-t, ha ez lesz az ára a hatalomra jutásának és a hatalom megtartásának.

El is jutottunk az SZDSZ-hez, amely a cionizmus legveszélyesebb előretolt helyőrsége hazánkban. Ha visszatekintünk a korábbi választásokra, megfigyelhetjük, hogy bármely csekély volt is a támogatottsága, mindig bejutott a parlamentbe és legtöbb esetben ,,a farok csóválja a kutyát" effektus nyomán végigvitte a nemzetet és országot tönkretevő, kifosztó akaratát. Az SZDSZ ezért létezik, iszonyatos milliárdokkal a háta mögött, mely pénztömeggel biztosítják fennmaradását. Az SZDSZ-nek teljesen mindegy mennyi szavazatot kap a következő választásokon, benn lesz a parlamentben. Akár két szavazattal is. Ha mégsem jutna be, akkor nem történtek csalások a választás alkalmával. A következő választások 2010-ben lesznek, nem korábban. Addig a parlamenti pártok élvezik mindazt, amit az adófizetők bőréről lenyúznak.

Egy érdekes jelenség a parlamenten kívüli Jobbik és a statisztikák kölcsönhatása. A közvélemény-kutató társaságok valamilyen "rejtélyes" ok miatt nem jelzik a Jobbik erősödését, sőt, magát a Jobbikot, mint pártot sem. Pedig bármerre jár is annak elnöke Vona Gábor és most már a Jobbik EP. listáját vezető Morvai Krisztina, mindenhol óriási érdeklődés és tömegek várják őket. A látható média (az úgynevezett Magyar Televízió, Rádió és a kereskedelmi televíziók valamint az országosan elérhető kereskedelmi rádióállomások) természetesen erről nem beszél, nem számol be, nem tudósít arról, milyen beszélgetések hangzanak el a spontán összegyűlt közönség és a két nemzetéért tenni szándékozó politikus között. Ha a Jobbik bele is kerül a híradók anyagaiba, kizárólag negatív színezettel, a fasizmus felhangjaival tarkítva. Miért? Mert sehol, senkinek nincs lekötelezve, alulról szerveződik, a hatalom által nem irányítható és nem ellenőrizhető. Ellenőrizni csak titkosszolgálati úton, a vezetők telefonjainak és más kommunikációs csatornáinak megfigyelésével lehet.

Miért nem szerepel tehát a Jobbik a közvélemény-kutatások grafikáin, legalább egy iciri-picirit? A válasz pofonegyszerű. El kell hallgatni, ez a taktika eddig is nagyszerűen bevált. Amiről nem beszélünk, az ugyebár nem is létezik. Egy nem létező párt meg világos, hogy nem kerül be a parlamentbe. Ráadásul a következő nagy veszély az, hogy 2010-ben mindegyik jelenlegi parlamentben leledző pártnak csak ártana egy valós nemzeti érdekeket képviselő, több mint tíz százalékot magának tudó, a neokon-cionista világbandával nem együtt mutyizó, vagy ha így jobban tetszik, soha érdekeltségi viszonyba nem került, határozott nemzeti irányultságú párt. És még egy, de talán a legfontosabb tényező: a választásokat az MSZP által ellenőrzött belügyminiszter és minisztériuma felügyeli. Ahogyan 2002-ben a FIDESZ és az akkori belügyminiszter Pintér Sándor, a következőnél az éppen soron lévő belügyér. Úgy kenhetik tehát el a választásokat, ahogyan csak akarják, és ők nagyon akarják, eddig is megtették. A nyilvánosság előtt a médiát felhasználva, hivatkozva a korábbi közvélemény-kutatási eredményekre, melyek akkor is letagadták a párt támogatottságát. Ezzel lényegében bizonyítottnak beállítva a Jobbik ,,sikertelenségét". Sajnos ez nagyon is reális veszély, EP. megfigyelők ide vagy oda.

Tehát a Jobbik léte kifejezetten félelmetes a jelenlegi parlamenti pártok, azaz a hatalom számára, de kockázatos azoknak fenntartóira nézve is.

A Jobbik ezért nagyon nehéz jövő és harc elé néz. Gazdasági és politikai hatalmasokkal kell majd megküzdenie, olyan érdekekkel, amelyek bármire képesek a fiatal párt ellehetetlenítéséért.

Van tehát még két évünk a választásokig, ha csak szét nem zavarja a nép az őt sanyargató ,,országgyűlést". Azok ugyanis maguktól onnan el nem kotródnak. Egyszerűen csak azért, mert nem érdekük.

Bella Árpád
(R-F.E)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A parlamenti pártok árulása
  2008-09-23 00:52:07, kedd
 
  Bella Árpád: A parlamenti pártok ismételt nemzetárulása


2008 szeptember 19 - péntek, 20:30
Az előrehozott választásokat nagy valószínűséggel megnyerné a FIDESZ, kormányra is kerülne. A neokon-cionista eltartók és kitartók tőle is megkövetelnék azonban mindazt, amit korábbi vazallusaiktól. Vagyis ki kell szolgálniuk őket. Ez a szolgálat természetesen olyan elemeket tartalmaz majd, amelyek miatt a párt népszerűsége erősen megcsappan, hiszen arra kényszerítenék, hogy folytassa azt az aljas nemzetáruló és kisemmiző szerepet, amelyet a jelenlegi kormány tölt be.


Nem lesznek előrehozott választások

I. rész

A 2002-es választások alkalmával világossá vált a választási csalás. Nem történt semmi, a választások végeredménye nem változott, a szavazócédulákat elégették, az Erzsébet hídi blokádot és az azt követő spontán kialakult tüntetést ,,készenléti Mónika" belügyér asszony seregei szétverték. A Fidesz csendben maradt, Orbán Viktor állítólag éppen az akkor zajló futball világbajnokságon tartózkodott.

Ez nem fikció, hanem tény. 2002-ben a FIDESZ nem lehetett kormánypárt. 2002-ben a FIDESZ nem volt alkalmas arra, amire a neokon-cionisták alkalmasabbnak tartották az MSZP-t, vagyis céljaik elérésére a magyar nép, az ország kifosztására, a helytartói feladatok kompromisszumok nélküli ellátására.

Ma Magyarországon egyik parlamenti pártnak sem érdeke egy előrehozott választás. Persze vannak, akik most azt mondják: de hát a FIDESZ ezt követeli. Persze. Meg azt is mondta, hogy Románia eu. (direkt kis betűkkel) tagságának feltétele Székelyföld autonómiája.

No, meg másról is hablatyolt már a FIDESZ (illetve annak elnöke), ami kifejezetten nemzetinek hangzott, de abban a pillanatban, amikor a cselekvésről, adott esetben a szavazásról volt szó, már úgy szavazott, ahogyan neokon-cionista kitartói azt elvárták. Volt már - a 2002. előtt általam is nemzetinek tartott pártnak - több, a magyar nemzet érdekével homlokegyenest mást mutató cselekedete is. Ez itt a lényeg! Nem az az érdekes, hogy akár Orbán, Pokorni, Kövér, vagy az összes többi FIDESZ vezér mit beszél különböző előadásokon vagy éppen a parlament padsorai között, amit a média aztán nagy dirrel-dúrral körít, hanem az, hogy amikor a nemzet érdekében kell letenni a voksot, leteszi-e azt valóban a nemzet mellett. Jó reggelt, - a FIDESZ nem teszi le!

Emlékezzünk csak egy kicsit, hogyan járult hozzá az alkotmánynak csúfolt 1949. évi XX. Törvény módosításához azért, hogy a 2003-as eu. belépésről szóló népszavazás érvényes lehessen. Ez bizony kétharmadot igényelt, a FIDESZ nélkül nem ment volna. Ugyanígy szégyenteljes volt az ominózus Lisszaboni Szerződés megszavazása is, hiszen annak 2007. december 13-i aláírása után, rá négy nappal az eu-ban elsőként a magyar ,,országgyűlés" volt az, mely látatlanban, pontos tartalmának ismerete nélkül (mindössze 5 ellenszavazattal) jóváhagyta ezt a szerződést, ami nem más, mint az eu. alkotmány olyan jellegű módosítása, mely megkerüli az európai unió nemzeteinek népszavazás általi jóváhagyását. Mint ismeretes, a korábban legelőször Hollandiában, majd utána Franciaországban történt referendum csúfos kudarcot vallott, hiszen a választók elutasították az európai alkotmányt. Az eu. alkotmány, illetve most már a Lisszaboni Szerződés lényege az uniót alkotó tagállamok nemzeti alkotmányának fölülírása, minek eredményeként a tagországok elveszítik függetlenségüket.

Ebben természetes valamennyi parlamenti párt bűnös. Ez a cselekedet tökéletesen kimeríti a haza és nemzetárulás fogalmát. Van itt egy nagyon fontos személyes motivációs tényező is, amelyet meg kell említeni, és amiről mélyen hallgatnak a látható média kitartottjai. A parlamenti képviselők ugyanis amennyiben életbe lép a Lisszaboni Szerződés, európai uniós átlagolt szinten, EURO-ban kapnák majd fizetésüket. Nem elég nyomós, egyéni érv ez a nemzetet elveszejtő szerződés aláíráshoz? A nemzet pedig idegen érdekeknek és hatalmaknak közvetlenül is kiszolgáltatottjává válik, sorsába beleszólási joga nem lesz.

Jelentős fejezeteket tárgyalt le az eu.-val a FIDESZ kormány. Többek között a legfontosabbat, ami a Haza földjéről szól, és ami lehetővé tette a föld (értsd: nemzetünk anyaföldje, amin születünk, ahol élünk, dolgozunk, ahol gyermekeink születnek, és ahova halottainkat temetjük) tőkeként történő kezelését, értékesítésének lehetőségét. Mit is mondott Dobó István Gárdonyi Géza nagyszerű művében, az Egri Csillagokban? ,,A Haza nem eladó semmi pénzen!" A Hazánk pedig az a föld, amin élünk. Ezt tette eladhatóvá az eu. számára a FIDESZ kormány. Orbán és pártja, Martonyi külügyér igazgatásával, ugyan mindent megtett, amit kértek tőle, mégsem látták biztosítva 2002-ben a neokon-cionista urak, hogy a csatlakozás után teljesen megbízható, és irányítható hatalomfenntartó lesz. Buknia kellett, csendben tűrte a megaláztatást.

Természetesen nagyszerű politikai húzás, ha a közvélemény demokráciára érzékeny rétegét fölizgatjuk egy kicsit azzal, hogy a parlamentben lévő álnemzeti állóvizet fölkavarva, rendkívüli demokratának beállítva magunkat jelezzük, hogy az ,,emberek" új választást akarnak, tehát nincs más út, fel kell oszlatni a parlamentet. Ezt egyébként többször is elismétlik majd a nyomaték kedvéért mind a parlamentben, mind különböző sajtótájékoztatók alkalmával.

Gondoljunk csak bele! Kinek érdeke a parlament feloszlatása? Természetesen mindenkinek, aki józanul gondolkodik és nem érintett a hatalmi sakkjátszmákban. Tehát a Magyar Népen kívül a parlamenti pártoknak biztosan nem. Mi a nyereségük a parlamenti pártoknak, vagy éppen milyen veszteségtől menekülnek meg, ha nincsenek előrehozott választások?

Egy új választás valószínűleg átalakítaná az MSZP-t jelenleg vezérlő maffiózó társaság befolyását a párton belül, ami most nagyon nem kívánatos számukra. Jobb tehát a biztos jelennél maradni, ami lehetővé teszi nekik saját tagságuk kiforgatását és megvezetését is. Mindez az MSZP tagság számára szinte alig feltűnő, hiszen évtizedeken keresztül megszokták már a felülről történő irányítás ,,áldásos", gondolkodásra egyáltalán nem késztető hatását. Ugyanakkor a mostani helyzetben biztos lehetőség számukra az ország maradék értékeinek kiárusítása, amelyből a júdáspénzt zokszó nélkül zsebre vághatják.

Miért nem érdeke FIDESZ-nek az előrehozott választás függetlenül attól, hogy az ellenkezőjéről beszél?

Az előrehozott választásokat nagy valószínűséggel megnyerné a FIDESZ, kormányra is kerülne. A neokon-cionista eltartók és kitartók tőle is megkövetelnék azonban mindazt, amit korábbi vazallusaiktól. Vagyis ki kell szolgálniuk őket. Ez a szolgálat természetesen olyan elemeket tartalmaz majd, amelyek miatt a párt népszerűsége erősen megcsappan, hiszen arra kényszerítenék, hogy folytassa azt az aljas nemzetáruló és kisemmiző szerepet, amelyet a jelenlegi kormány tölt be. Ez nagyon kellemetlen, hiszen ezt korábban sem akarta felvállalni a legnagyobb úgynevezett ellenzéki párt. Sem 2002-ben, sem 2006-ban. Bármennyire is megpróbál Orbán Viktor lobbizni a világhatalmasságoknál Washingtonban vagy Tel-Avivban, nem valószínű, hogy azok engednének a szorításon. A Fidesz itt tehát igen súlyos, összetett problémával találja magát szemben. Saját magát lejáratni egy ilyen helyzetben nem előnyös a jövőre nézve. Viszont hatalomhoz jutni esetleg más politikai és gazdasági helyzetben, már másként exponálhatja a pártot. A FIDESZ képtelen valódi nemzeti párt lenni. Jól tudja, hogy a hatalomra való befolyásának nagysága ugyanazoktól az erőktől függ, amelyek az összes parlamenti pártot benn tartják az épület falai között. Ez a kötődés és a hatalmi befolyás sokkal fontosabb számára, mint saját nemzete. A többi mind színjáték.

Az MDF az MSZP fű alatti szövetsége nélkül semmilyen politikai tényezőt nem jelent. Előrehozott választás esetén az MSZP-nek minden varázslatot végre kell hajtania ahhoz, hogy önmagának is megfelelő erőként maradhasson parlamenti párt. Lehet, hogy Schmuck Andornak nem lesz annyi ereje, hogy az MDF-et átpréselje a parlamenti küszöb felett, mert mozgatható ,,katonáival" majd az MSZP-t kell támogatnia. A KDNP-nek nincs már önálló arculata, azt teszi, amit a FIDESZ elvár tőle. FIDESZ nélkül esélye sem lenne.

Az ultraszélsőséges magyargyilkoló és hungarofób, SZDSZ-el a következő részben foglalkozunk.

Orbán Viktor valahogy úgy nyilatkozott korábban, hogy a FIDESZ-en kívül nincs több nemzeti erő a jobboldalon. Nem is igazán helyes a politikai palettát jobb és baloldalra felosztani. A valósághoz sokkal jobban közelít, ha nemzetben gondolkodókról és nemzetellenesekről beszélünk. A parlamenten belül viszont csak így - jobb és baloldal - tudnak osztályozni, hiszen valahova el kell helyezniük saját magukat.

Orbán nemzeti erőről szóló kijelentése akkor hangzott el nagyon magabiztosan, amikor már jól látható volt, hogy ez nem igaz, mert az alulról szerveződő Jobbik egyre ismertebb és népszerűbb, valamint a választópolgároknak majdnem a fele nem hajlandó a parlamenti pártok egyikére sem voksolni. Mostanában viszont gond van, mert a legutóbbi hetekben a Jobbik népszerűsége az elhallgatott közvélemény-kutatói adatok szerint minimum tíz százalékot tudhat magának. Joggal vetődik fel a kérdés, hogy ezt miért nem látjuk a statisztikákban?

Erre a válasz a következő részben lesz olvasható.

Bella Árpád
(R-F.E)

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2008.08 2008. Szeptember 2008.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 119 db bejegyzés
e év: 2154 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 629
  • e Hét: 4157
  • e Hónap: 12761
  • e Év: 48702
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.