Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 47 
Havi 750 (ezer) fixszel...
  2011-10-22 22:15:38, szombat
 
  Havi 750 (ezer) fixszel...

Az a havi 750 ezer forint, amit a jövőben keresnének a magyar honatyák, az EU-rangsorban csak a 20. helyhez elegendő, ám ha azt vizsgáljuk, hogy az egyes tagállamok parlamenti képviselői vajon hányszorosát teszik zsebre a hazájukban megkereshető átlagbérnek, úgy politikai elitünk tagjainak enyhén szólva sem kell szégyenkezniük.


,,Havi 750 ezer fixszel az ember könnyen viccel" - aktualizálhatnánk a régi slágert a magyar országgyűlési képviselők azon javadalmazási rendszere alapján, amelyet Lázár János, a kormánypárt parlamenti frakciójának első embere dolgozott ki az eddigi, szerinte igencsak ,,álszent" és ,,visszaélésre alkalmas" szisztéma helyett.
Miután az új elképzelésről már meglehetősen sokat lehetett hallani és olvasni, így ezúttal csak néhány szóban foglalnám össze a tervbe vett változtatásokat, amelyek között a legfontosabb, hogy a honatyák alapilletménye - az államtitkári fizetésekhez hasonlóan - havi bruttó 750 ezerforint lenne (ami sokszorosa ugyan az ilyen címen ezidáig felvett pénznek, a bizottsági tagságért azonban a jövőben nem járna plusz juttatás), amit egy névre-rendszámra szólóüzemanyagkártya egészítene ki. Hogy ki mennyit is tankolhatna ingyen, azt - értelemszerűen - az illető lakhelye döntené el, ám nagyvonalakban annyi elmondható, hogy míg egy budapesti képviselőnek havonta kétezer kilométer megtételéhez elegendő gázolaj vagy benzin járna, addig a legmesszebbről a fővárosba utazóknak ötezer kilométernyi grátisz üzemanyagot biztosítanának.
Mindezek mellett jogosultak lennének személyenként egy-egy politikai tanácsadó és két-két ügykezelő foglalkoztatására, a mobiltelefon-használati költségekhez pedig a mindenkori minimálbér harmadának megfelelő összeggel járulna hozzá az állam.
Nos, bár nagy általánosságban kijelenthetjük, hogy a Lázár-féle módosítások után a pénzben kifizetett juttatások jelentősencsökkennének (a jelenleg havi több mint 1 millió 200 ezret kereső kereszténydemokrata Pálffy Istvánpéldául rosszabbul járna, ellentétben a most ,,csak" 370 ezret kasszírozó Gyurcsány Ferenccel), érdemes honatyáink leendő fizetését az Európai Unió más országaiban alkalmazott díjazásokkal összevetni.
Nos, ha a Policy Solutions politikai elemző intézet adatainak hihetünk, úgy elmondhatjuk, hogy hazánkban a Lázár nevével fémjelzett javadalmazási reformot követően sem lesz majd rossz üzlet képviselőnek lenni.


Mert bár a T. Házban tevékenykedő hölgyek és urak majdani háromnegyed milliós (azaz mintegy 2500 eurós) fizetése az EU-rangsorban csak a 20. helyhez elegendő, a 2004-ben csatlakozó országok törvényhozásának tagjai közül mindössze a lengyelek, a szlovákok, valamint az észtek visznek haza több pénzt a mieinknél.


Ha pedig azt vizsgáljuk, hogy az egyes EU-tagállamok országgyűlési képviselői vajon hányszorosát is teszik zsebre a hazájukban megkereshető átlagbérnek, úgy politikai elitünk tagjainak pláne nem kell szégyenkezniük, ugyanis a Lázár-terv életbe lépése után honatyáinkat - a litvánokhoz, szlovénekhez és lengyelekhez hasonlóan - az átlagfizetések több mint háromszorosa illeti meg (megjegyzem, a 759 eurós átlagbérrel alulról az ötödikek vagyunk az uniós listán), aminél csak az olaszok és az észtek jobbak, ahol a szorzó ötszörös, illetve több mint négyszeres.


Ám a kérdés számomra mégsem úgy vetődik fel, sok vagy kevés az a 750 ezer forint, amivel a jövőben a képviselők tevékenységét díjaznák, mint inkább úgy, összhangban áll-e ez a pénz az általuk végzett munka színvonalával, eredményével.


És ha a T. Házban folyó szarpasszírozást nézem, vagy azt, hogy a rendszerváltás óta eltelt több mint két évtizedben hová sikerült ezt a jobb sorsra érdemes országot eljuttatni... hát, akkor magam nemhogy a 750 ezret, de annak töredékét is sokallanám.


Talán nem is véletlen, hogy a Lázár-projekt sem teljesítményről, sem minőségről nem beszé


http://egerjobbik.blogspot.com/2011/10/havi-750-ezer-fixszel.html

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Minimálisan tízmillió a XX. sz
  2011-10-22 22:11:16, szombat
 
  Minimálisan tízmillió a XX. századi magyar holokauszt áldozati száma!

Posted on 2011/10/19

Vajon a “kertészákosok" közül ki az, aki elköveti a közösség elleni izgatás bűntettét? Mert hogyan is szól a BTK 269. paragrafusa? Aki nagy nyilvánosság előtt a) a magyar nemzet, b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport vagy a lakosság egyes csoportjai ellen gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Hogyan lehet az, hogy még senki sem vette ezt komolyan, s olyan idióta szöveget kell elhallgatnunk a nemzetellenes szocialista párt képviselőitől, hogy “kertészákos" mostani, nagyívű mocskolódása az Ő írói munkásságának része. No akkor Én is belehúzok az írói munkásságba, de ráadásul ellenőrizhető tények leírásával, s nem gyűlölködő vádaskodással. Az 1919-es vörösterror idején kezdődött a ,,Dunába lövető hagyomány", amikor a nem zsidó áldozatokat Dunába lövő Lázár-, Mészáros- és Cserny zsidó-bolsevik halálbrigádok tevékenységét Sámuel Tibor gerjesztette! Akkor, alig több mint négy hónap alatt 590 fegyvertelen és ártatlan embert gyilkoltak meg bestiálisan országszerte.

A magyarság lélekvesztesége azonban könnyen meghaladhatja a 2 millió főt a második világháború és az azt követő hazai bolsevik és szovjet málenkij robotok és Gulágok népirtó programja által, ha alaposan utána számolunk. S a magyarok - bár a XX. századi ,, magyar holokausztot" okozók jelentős százalékban voltak zsidók -, nem igen nevezik meg őket, s Én is csak pár nevet említek meg. De olyanokat, akiknek a ,,hősiességével" sajnos még ma is találkozhatunk a tankönyvek lapjain, utcatáblák feliratain, vagy a hamisítás művészies médiamunkáiban. Íme: Kun Béla (Kohn Béla), Ságvári Endre (Spitzer Endre), Szamuely Tibor (Samuel Tibor) aki a nyakig földbe ásott parasztok fejét kaszával üttette le, Pogány József (Schwarz József) dr. Rónai Zoltán(Rosenthal Zoltán), Lukács György (Lőwinger György) Rákosi Mátyás(Rosenfeld Mátyás), Gerő Ernő (Singer Ernő) ezek mind tömeggyilkosok voltak, Aczél György (Appel Henrik), Apró Antal (Klein Antal), Farkas Vladimir ( Lőwy Vladimír) ÁVH-s verő és kihallgatótiszt, sőt Péter Gábor(Auspitz Benjamin) az AVÓ legvéresebb kezű főnöke. De órákig sorolhatnám a neveket, akiknek a kezéhez nem kevés magyar vér tapad. Majd később a forradalomban legyilkoltak és az utána elmenekülő százezrei, valamint a primitív kádárista bosszúhadjárat százezrei után még a liberálisnak beállított abortusztörvények is ,,legyilkoltak" hozzávetőlegesen 6-8 millió magyart.

Meg kell említenünk azonban a máig tartó ,,kontraszelekciót", melyet azon zsidók utódai élvezik jobbára, akiket magyargyűlöletre nevelt a bolsevizmus és ezt csak fokozta a kiválasztottság tudatát akaratlanul is erősítő és a békepapokkal soha el nem számoló egyházi hierarchia, de a globalista bankárkaszt és bértollnokainak mai, fennhéjázó gátlástalansága is. A mindig hatos számokat emlegető zsidó mítosz ellenében tehát mi, valóban fel tudunk mutatni minimálisan tízmillió áldozatot. S ilyen előzmények után, tűrnünk kell a sorozatosan jelentkező új és új “kertészákosok" mocskolódásait? A kápó ivadékok által kinyilvánított nyílt rasszizmust? A ,,magyarok, mint genetikailag alattvalók" féle felsőbbrendű nyilatkozatokat?

Mit szeretne kiprovokálni belőlünk a zsidóság leggátlástalanabb rétege?

Talán a saját képükre kívánnak minket is formálni?

Gyűlölködővé, gátlástalanná szeretnék alakítani a nemzetemet?

Nem veszik észre, hogy ez a taktika az elmúlt évszázadok tanúságai alapján kissé veszélyes az emberiségre?

Remélem a bölcs és elemző gondolkodásra képes nemzetem tagjai átlátnak ezen a sátáni mesterkedésen!

Dr. Bene Gábor S.

Ui: kaptam egy linket, amely hátborzongatóbb, mint a legvadabb hollywoodi mozi:


Az antiszemitizmus okai

http://vimeo.com/30636383

Nemzeti InternetFigyelő


http://internetfigyelo.wordpress.com/2011/10/19/minimalisan-tizmillio-a-xx-szazad i-magyar-holokauszt-aldozati-szama/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Változik a világ, New Yorktól
  2011-10-22 22:07:04, szombat
 
  Változik a világ, New Yorktól Athénig
Posted on 2011/10/22

Oly sokan fognak megemlékezni 1956 hőseiről, hogy én most kicsit rendhagyó módon, az 50-ik évforduló “pesti srácairól" beszélnék, s arról a helyzetről, hogy a hazug rendőrt is hamarabb érik utol, mint a sánta kutyát! Előrebocsátom, hogy nekem mindig nagy megtiszteltetés volt a csőcselék megnevezés 2006-ban, hiszen Kádárék is így nevezték a pesti srácokat!

Ha valaki összehasonlítaná a két évvel ezelőtti szófordulatokat és jelzőket a hazai véleményformáló médiákban elhangzó hírek, hírelemzések kapcsán, akkor meglepő eredményre jutna. Ma már nem annyira a sűrűn hangzik el a ,,csőcselék és a randalírozó" kifejezés 2006 kapcsán, sőt a Balsai-jelentésnek és Völgyesi Miklós egykori büntető kollégiumi elnöknek köszönhetően ma, már arról is beszélnek a televíziós ,,megmondóemberek", hogy valószínűleg terrorcselekményként is értékelhető az ellenünk irányuló rendőri fellépés.

Az eurokonformitás teljes hiányát felmutató rendőri brutalitás azonban, nem kézenfekvő az agymosott nyugati közvélemény előtt ma. Különösen azért nem, hiszen Helles Ágnestől Kertész Ákosig szinte a teljes liberális ,,értelmiség" nyugatra jár hazánk és népünk lejáratását, az - éppen általuk gerjeszteni kívánt, de valójában nem létező -, antiszemitizmusunkat kívánják szétkürtölni, sőt, ebből valamiféle hasznot, támogatást besöpörni maguknak, tehát a bal-liberális oldalnak.

Mindennek látszólag semmi értelme sincs, de az idő erre is megadja majd a logikus magyarázatot éppen úgy, ahogy választ kapunk most - öt esztendő után - a Kossuth tér erkölcsi forradalmának egyre égetőbb kérdéseire is.

Világossá kell tennünk legalább a hazai társadalom előtt, hogy nem véletlenül volt teljes hírzárlat a 2006-os Kossuth téri tüntetések politikai üzenete körül. Nem voltak jelen a demonstrációban az akkori politikai osztály ellenzéki tagjai, s csak a megmozdulás kitartó erősödése és az egyre szervezettebb, egységesebb civil szerveződéstől való hatalomféltés volt az, ami kicsalt a térre pártokat és azok pártkatonáit. Ráadásul már 2006-ban, éppen azt a pénzügyi globalizmust vette górcső alá a demonstráció, amellyel szemben ma már az egész fejlett világon szerveződnek a tüntetések: New Yorktól Madridig, Londontól Athénig. A világ problémája tehát a gátlástalan bankárkaszt, amelyet már nem csak a Kossuth tériek, de a világ minden táján kezdenek felismerni. S íme egy link Amerikából, amely elénk tárja a valóságot, csak rá kell kattintani:
http://www.youtube.com/watch?v=R2RO1aGXoPs&feature=player_embedded

Nyíltan ki kell mondanunk, hogy 2006-ban valóban terrorcselekmények történtek a rendőrök részéről, s mindezért nemcsak a rendőri és politikai vezetők, hanem az a rejtőzködő bankárkaszt a felelős, amely kaszt már akkor is a markában tartotta a hazai pártpolitika vezetőrétegét. S ez a kaszt, a jelen válság generálója és folyamatos haszonélvezője is. Ezek a terrorcselekmények sajnos ebben a jelenlegi jogrendben nem fogják elnyerni méltó büntetésüket, mert talán lesz egy-két ejnye-bejnye a szintén befolyás alatt tartott bíróságok részéről, de alapos ,,nagytakarítást" nem képesek végezni, több okból kifolyólag. Az okok között szerepel az is, hogy a szocialistának csúfolt államkapitalista rendszerben szocializálódó és a párthűségben szenvedő bírók közül csak kihalni lehet ma is.

Ráadásul meg kellene végre értenie a magyar társadalomnak, hogy azok a csaló politikusok, akik keresztülvitték a rendszerváltásnak hazudott módszerváltást, azok rendelték meg - igaz a monetáris diktatúra nyílt vagy burkolt utasítására -, a 2006-os terrorcselekményeket. Ők bizonyos tekintetben ma is védettek, s nem fog egyetlen hajuk szála sem meggörbülni addig, amíg ez az idegen eredetű jogrend és annak hű kiszolgálói uralják a magyar államot. Hiszen magának a megrendelt terrornak az volt a közvetlen célja, hogy az igazságkereső embereket megfélemlítsék, számba vegyék, s elvegyék a kedvüket attól, hogy az általuk oly fennen hirdetett ,,népszuverenitás" jegyében meg merjenek mozdulni, követelni merjék a közhatalmat, ne adj Isten: Nemzetgyűlést tartsanak! A főbohóc ugyanis így fogalmazta meg magában akkor a helyzetet: ,,Lehet tüntetni a Kossuth téren. Majd megunják és hazamennek! No de Nemzetgyűlést tartani, azt nem lehet. Azt minden erővel meg fogom akadályozni! Na nehogy már a buta nép akarjon itt gyűlésezni! Mit szólnának ahhoz a világ tejhatalmú urai? Akkor pedig a bankárkaszt megneheztelne rám. Talán még le is kellene mondanom. Azt pedig nem akarom! Mert nagyszerű érzés dróton rángatni ezeket a böszméket. Hogyan is csinálta 1956-ban a feleségem nagyapja? Hát közéjük lövetett! No, én sem vagyok nála kevesebb, majd meglátjátok!"

Talán az is lehet, hogy e monológ közben balettozott egy keveset, de természetesen mindez csak az én lelki szemeim előtt játszódik le. De azt ugye el kell ismerni, hogy mind a szavak, mind a tánclépések nagyon életszerűek!

Most vizsgáljuk meg: mi váltotta ki a bíróságok előtt azt a hazugságáradatot, amit a rendőrség tagjai felmutattak a 2006. október 23-i ,,tüntetésoszlatás" kapcsán. Álláspontom szerint az, hogy a rendőrség rádöbbent: a politika magára hagyta, s ők fogják elvinni a balhét! Ám sajnos még mindig nem félnek eléggé ,,derék" rendőreink ahhoz, hogy kitálaljanak végre minden szempontból, s bevallják a parancshoz hozzátett saját szadizmusukat, vagy azt, hogy milyen ,,erősítő" tablettákat kaptak, milyen zsarolásnak, fenyegetésnek voltak kitéve. Hiszen soha ilyen törvénytelenséget és vad erőszakot nem produkált még a rendőrség. (vagy tán nem is rendőrök voltak zömmel, hanem idegen zsoldosok?) Aki megnézi azt a felvételt - amit stílszerűen, a lábbal taposott Alkotmányról elnevezett utcában készített a rendőrség-, azonnal láthatja, hogy nem erőszakos, köveket dobáló tömeg áll a rendőrsorfal előtt, hanem egy öntudatos, himnuszt éneklő és Nemzetgyűlést követelő nemzeti közösség. Igaz felszólították őket az állítólagosan lezárt terület elhagyására, azonban a műveleti tervben nem szerepel az Alkotmány utca eleje lezárt területként, tehát ez volt a csapda. Ezért nem mondta be egyetlen híradás sem, hogy a Kossuth térre az előző hetek, sőt a hajnali ígéretek ellenére sem engedi vissza a rendőrség a legálisan tüntetőket! A tájékoztatás helyett pedig csapdába csalták őket. S hiába követeli itt a nép azt a Nemzetgyűlést, mert a hatalom már régen nem a nemzet, de nem is a nép kezében van, hanem egy szűk kiválasztott ,,elit" uralkodik rajtunk, melyet viszont a bankárkaszt irányít. Ezzel kell tisztában lennünk, s ez, minden szépnek hangzó beszéd, ígéret, vagy nemzeti színű nyilatkozat ellenére így van.

Ha szeretnél meggyőződni az eddig leírtak valóságáról, akkor kattints ide:
http://www.youtube.com/watch?v=mOwAv5UyREY&feature=player_embedded

Azzal, hogy előkerült ez a többszörösen letagadott, majd 30 évre titkosított felvétel, megdőlt az a vélelem, amit egyébként a tömeg is skandált akkor az Alkotmány utcában: ,,magyar rendőr velünk van!" Megdőlt, hiszen a felvételen látható módon nem egy “erőszakos" tömeget kellett megfékezni, mert senki sem dobott molotov-koktélt a rendőrsorfalra, nem ők lőttek rájuk, hanem mindez fordítva történt: a rendőrök támadtak a saját eltartóikra, a gazdáikra, a népre!

Azt talán el lehetne a rendőröknek hinni, hogy féltek. Félhettek is, mert képtelenek voltak odaállni az igazság mellé, nem merték a saját főnökeik szemébe mondani, hogy a népfelség elve miatt nem lőhetnek azokra, akiknek a munkája, verejtéke és teljesítménye nyomán fizetést kapnak! Félhettek is, mert taposták a magyar zászlót, amelyet előző generációk emeltek magasba, s melyet megalázni ebben az országban, senki sem mert eddig! Félhettek is, mert már előre tudták - tudniuk kellett -, hogy hazudniuk kell majd még a bíróságon is, mert tetteiknek lesznek következményei. Tudták, hogy törvénytelenek: mert nincs rajtuk azonosítószám, de törvénytelenek azért is, mert egy törvénytelen rendszert szolgálnak! De azt is tudták, hogy békés magyarokat, ünnepelni és a szuverenitásból eredő jogaikat végre gyakorolni kívánó embereket ütnek, lőnek. Az így arctalanná és azonosíthatatlanná tett rendőrnek látszó személyek pedig olyan mély erkölcsi fertőben élnek, hogy számukra mindez természetes volt. Őket ez, meg sem rendítette, el sem gondolkodtak a történteken. Ezen arctalan erő állította azt - egy a Legfelsőbb Bíróságra beadott felülvizsgálati kérelemben -, hogy: “Budapesten 2006. október 23-án a kora délutáni órákban erőszakos, garázda magatartást tanúsító tüntetők - kordonszolgálatot ellátó - rendőrökre támadtak ... molotov koktélokkal, kövekkel, egyéb tárgyakkal támadták a rendőröket. Ennek hatására került sor a tömegoszlatás elrendelésére."

Ezen ordas hazugsággal szemben áll a felvételen rögzített igazság. Valószínűleg csak is ezért titkosították 30 évre, mert a fenti hazugságaikat pontról-pontra megcáfolja a felvétel. Valószínűleg ugyanez motiválta a rendőrruhába öltöztetett hamistanúkat az arcátlan hazudozásra per folyamán, s ezért ítélkezett mindeddig hibásan, némely esetleg még tisztességes bíró is. A Rebisz felvétel így megvan. Azonban az emlékezetem szerint tucatnyi rendőr készített felvételt, s azoknak is meg kellene kerülniük ahhoz, hogy végre a társadalom egésze szembesüljön azzal a gátlástalan szörnyűséggel, ami az ötvenedik évfordulón történt!

De mikor jön már el végre az az idő, hogy a kis rendőrök őszinte megbánással, vezetőik őszinte feltárással, a politikai osztály pedig a pénz diktatúrát leleplező vallomással állnának elő? Ja, hogy a kiszolgálók és kiszolgáltak, illetve a becsapottak és becsapók érdekei látszólag egybe esnek? S, hogy ezt a látszatot nem lehet könnyen leleplezni?

Az élet azonban bizonyítja, hogy apró lépésekkel is lehet előre jutni. Ha már a hazugságon kapott rendőrtanúkat a bíróság hivatalból nem jelenti fel, akkor jó lenne végre a bírókat is felelősségre vonni! Ha a nyomozóügyészség nem teljesíti feladatát, s nem hajlandó egyértelműen az igazság kiderítésén fáradozni, akkor őket is felelősségre kell vonni, sőt még azt az Alkotmánybíróságot is, amelynek az lenne a feladata, hogy a ,,sólyom" korszak pártállami maradványait lesöpörje magáról és a ,,láthatatlan alkotmány" helyett a magyar történelemben kicsiszolódott, s így bevált alkotmányosságot visszaadja nekünk, magyaroknak!

Lassan már minden intézmény megkapta a lehetőséget, hogy jóvátegye az eddigi tisztességtelen tevékenységét, s valahogy mindegyik a másikra vár és mutogat! Pedig csak ezt a linket kell megnézni, s világossá válik mindenki számára, hogy a rendőrség a himnuszt éneklő tömegre rontott rá, s nem erőszakos dobálókra! A rendőrség 2006 őszén is alkalmazta azokat a kifinomult technikákat, melyek alkalmasak a civilerők teljes szétforgácsolására és az akár legitim, akár illegitim hatalom megvédésére. A Kossuth téren is működött a beszivárgás, megfigyelés kettőse, de minden más eszközt felhasználtak arra, hogy aláássa a tüntetés által kitűzött célt. A láthatatlanná maszkírozott véleménydiktatúra is olyan profi eszközöket használt, amellyel eleinte nem akadályozták a demonstrációt, hanem csak azt, hogy a tüntetés üzenetei eljussanak a széles nyilvánossághoz. Ezek a lépések talán még az egyes médiumok riporterei, vagy szerkesztői számára is igazolhatók a ,,nemzetbiztonság" bűvös kifejezésével, de valójában ennek az ellenkezője igaz. Éppen az a szűk pártarisztokrácia az, amelynek érdekei ellen fellépett a tömeg 2006 szeptemberében, amely a globalista világot elsősorban azért szolgálja ki, hogy az egykoron az eszmét védők és leszármazottaik, ma megtarthassák a zsákmányt. Ebből tehát az következik, hogy azt a bizonyos ,,nemzetbiztonságot" éppen a tüntetők képviselték, s nem a hatalombitorlók!

A globalizáció, a bankárkaszt, a jogain túlterjeszkedő állam, vagy annak intézményei ellen fellépő tüntetőket ugyanis mesterségesen addig provokálja a hatalom, amíg nem lép fel olyan erőszakos eszközökkel, amelyek causus bellit - tehát felmutatható indokot - jelenthetnek a hatalom számára, s ezt azután véres rongyként azonnal mutogatni kezdi a lakájmédia, s ezzel megteremtődik az ellen intézkedés, tehát a rendőri fellépés elfogadottsága is. Ezen tevékenységekben a titkosszolgálat természetesen részt vesz, sőt ha elég ügyesek, akkor gyorsan meg is szerzik a tüntetéseken a hangadó szerepet, így a képesek lesznek kihasználni, az eseményeket irányítani, sőt zsákutcába terelni.

A beszivárgás és félrevezetés természetesen nagyon profi ügynököket kíván, s vannak esetek, amikor valakit évekig építenek fel. Ez többnyire csak a nagy nézettségű médiumok segítségével történhet, de például nemzeti szellemű újság kiadójaként, vagy radikális mozgalom vezetőségi tagjaként is szerezhet valaki olyan elfogadottságot, hogy az adott pillanatban képes legyen kisiklatni egy jól indult törekvést. (ez ellen védekezni igen nehéz, ezért alaposan vizsgáljuk meg a személy múltját, cselekedeteit, jövedelem forrásait, szokásait és erkölcseit)

A Kossuth térnek, mint a XXI. század első erkölcsi forradalmának, a szabadság megkurtítása elleni és az alkotmányosság visszaszerzése melletti tüntetésről nem volt sem megfelelő tájékoztatás, sem az ott elhangzottakból való élő közvetítés a meghatározó sajtóorgánumokban. Sőt, minden vonalon elkezdődött a lejárató kampány, hiszen semelyik párt érdekszférájába nem tartozó civil személyek álltak fel a színpadra.

Igaz eleinte csak a hatalmán túlterjeszkedő kormány leváltása és a bevallott csalások - pl. ,,szarból hoztuk vissza a kormányzást" - felülvizsgálata és a valóságos választási eredmény kiderítése volt a cél, ám éppen az ellenzéknek a feltűnően passzív magatartás volt az, ami a tüntetőket egyre jobban aggasztotta.

Az akkori aggályokat a mai kormány rövid úton eloszlathatná, ha valóban az elszámoltatás útjára lépne és nem az időhúzó magatartást tapasztalná ma is a nemzet. Elismerem, látunk néhány komoly intézkedést, de ez kevés!

A nyugati globalista államok rendőrségei már régóta kettős taktikát folytatnak. Már nem a vízágyúk és gumibotok adják a rendőrség igazi erejét, hanem a félretájékoztatás olyan taktikái, amelyek tüntetések jelentőségét csökkenti. Tehát a rendőrség is azon az úton halad, amin maga a bankárkaszt, s egyre jobban rejtőzködnek a törvényesség látszata mögé, de így egyre alattomosabbak. Miután maximálisan számíthatnak a magán médiumokra, de az állítólagos közszolgálatiakra is, így nincs nehéz dolguk, hogy a közügyekben megszólalókat, vagy a tiltakozó megmozdulások szervezői ellen a propaganda eszközével is fellépjenek. Ezek a rendőrségi akciók - éppen az alattomosságuk miatt - népharagot nem gerjesztenek, s a tüntetőkkel való szolidaritásra nem késztetik a széles tömegeket. A társadalom áthangolása a tüntetők ellen 2006

őszén, éppen a lángoló autók látványával és az erőszak átfordításával történt, hiszen minden véleményformáló közszolgálati műsor a garázda, randalírozó, csőcselékről tudósított. Kivételként beszéltek arról, hogy a primitív tüntetők a bokrokba vizelnek. Ahogy kiderült a rendőrség hazugsága, úgy fog szép lassan kiderülni a lakájmédia szerepe is az erkölcsi forradalmunk lejáratásában.

Nekem persze nem elégtétel az, hogy éppen az következett be a világban, amit akkor a színpadon elmondtunk, s az okos politikusok, riporterek és jövendőmondók pedig nevettek és a legyintettek a szavainkra. Nekem az sem elégtétel, hogy az akkor bennünket vízágyúzó, gázspayt használó, szemkilövő rendőrök, kényszerültek tüntetni a jogaikért, hiszen ezerszer elmondtam nekik, hogy csak addig lesz rájuk szükség amíg egy megbízhatóbb náció nem érkezik a helyükbe 2006-ban a rendőrök nem hittek nekem, oda se figyeltek!

Remélem azonban, hogy rövidesen nemcsak a rendőrök, katonák, tűzoltók, tanárok, stb. fogják felismerni, hogy nem a kormány ellen, hanem a hiteleseket csapdába csaló bankok ellen kell kiállni, a bankárkaszt további uralmának megszüntetése érdekében. Most kell példát venni New Yorkról! Most kell példát venni a pesti srácokról, akiknek nem volt drága az életük, mert odaadták nekünk, s mi, az óriási lehetőség ellenére sem vagyunk képesek megszabadulni a gyilkosok és leszármazottaik hatalmától, mert nem ismerjük a közjogi harc lehetőségeit, pedig csak azzal lehetünk legyőzhetetlenek!

Dr. Bene Gábor S.

Nemzeti InternetFigyelő

http://internetfigyelo.wordpress.com/2011/10/22/valtozik-a-vilag-new-yorktol-athe nig/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felismerhetők lettünk, bárhol
  2011-10-22 21:50:06, szombat
 
  Felismerhetők lettünk, bárhol vagyunk!

Posted on 2011/10/20

Arcfelismerő - FÉLELMETES!

Kaptam egy érdekes technikai ismeretterjesztést. Ezt szeretném megosztani Önökkel. Lehet, hogy sokaknak ez már nem újdonság, engem minden esetre megdöbbentett, és egyben el is szomorított! Szíves figyelmükbe ajánlom. (Híradmin - NIF)

Nem lehet már elbújni a tömegben....

Egyenként mindenkit fel tudnak ismerni....

És ilyen képet már műholdról is lehet csinálni.

Nézzen ki egy személyt a tömegben, kattintson rá kétszer, és megint kétszer, amíg tisztán kivehető az arc! ELKÉPESZTŐ!!!

Csak, hogy tudja (ha majd tüntetni megy)!!!!!!!

http://www.gigapixel.com/image/gigapan-canucks-g7.html

http://internetfigyelo.wordpress.com/2011/10/20/felismerhetok-lettunk-barhol-vagy unk/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Új Weimar Európában és Magyaro
  2011-10-22 21:46:38, szombat
 
  Új Weimar Európában és Magyarországon - Vajon meddig még?


Posted on 2011/02/15


A politológiai és történeti szakirodalomban gyakran használatos kifejezés a weimarizálódás fogalma. Ennek eredete a német történelemben gyökeredzik. Történt, hogy a központi hatalmak - köztük a két meghatározó nagyhatalom, Németország és az Osztrák-Magyar Monarchia - tragikus módon vesztesként és a belpolitikai anarchia állapotába fulladva jutva kerültek ki az első világháborúból.


A forradalmi ex-lex állapotokat követően Németországban végül 1919 januárjában Goethe és Schiller városában - micsoda ordító ellentmondás - új alkotmányt fogadtak el, amelyet mai szóhasználattal afféle liberális, többpártrendszert garantáló, parlamentáris szisztémán alapuló demokratikus alaptörvénynek nevezhetnénk. Az országban 1919 és 1933 között létező rezsimnek is nevet adott egyúttal az alkotmányt szülő város, ezért szokás e korszakot a weimari köztársaság korának nevezni. Maga a weimarizálódás szakkifejezés pedig azt jelenti, hogy az említett jogszabály olyan széles körű szabadságjogokat biztosított minden politikai formáció alapításához, hogy az ún. szélsőséges pártok is mindenféle korlátozás nélkül, a legnyíltabban szerveződhettek, s fejthették ki ideológiai nézeteiket. Mindez végül Weimar rendszerének bukásához vezetett az NSDAP, azaz a náci párt hatalomátvételével 1933-ban, a német társadalom csaknem kizárólagos többségének nagy megkönnyebbülésére.


Manapság széltében-hosszában divatos nyugaton és itthon egyaránt e politológiai szakkifejezés használata. Alkalmazói arra kívánnak ezzel utalni, hogy a “fasiszta" ördög itt vicsorog immár a kertek alatt, sőt nem egy országban már a törvényhozásba is bekerült, mi több, néhány lépviselője ott ül már az Európai Parlamentben is. Holott erről szó sincs. Egyelőre legalábbis bizonyosan nem. Mert mindazon politikai erők, melyeket a liberális agytröszt emberei fasisztákként aposztrofálnak, messze nem azok, még kevésbé nemzetiszocialisták. Sőt, “megnyugtatásképpen", e pártok a politikai establishment szerves részei. Csak olykor retorikailag bizonyos, a politikai korrektség határait kissé átlépő kritikát fogalmaznak meg a mai uralmi rendszerrel szemben. Ettől azonban még nem fog a liberális bankárvilág összedőlni, miként történt az univerzális humanistáink számára 1933-ban, ama nevezetes január 30-ai napon. Ismétlem: attól még nagyon messze vagyunk. Egyszóval: filantrópjaink és szocialistáink ma még fellélegezhetnek.


Persze az említett szellemi-politikai erők azt érzékeny lelki szeizmográfjaikkal módfelett helyesen érzékelik, hogy Európában nagy baj van, s valóban helyesen írható le a weimarizálódás fogalmával mindaz a gazdasági, pénzügyi, politikai, kulturális és morális csődtömeg, amelynek például az Európai Unió 500 milliós lakossága napi elszenvedője. S mind történeti, mind eszmei-logikai megfontolások alapján teljesen helytálló feltételezés, hogy ennek az anarchiának és civilizációs pusztulásba hajló folyamatnak előbb-utóbb egy drasztikus politikai fordulat és a kemény kéz politikája fog majd véget vetni, mint a történelem során eddig még mindig. A kérdés mindössze annyi: mikor, s mennyit kell még erre várnunk?


Tudjuk, már az ókor klasszikus filozófusai közül Platón a demokráciát rossz államformának tartotta és a csőcselék uralmával azonosította (korántsem alaptalanul), s az ő ideális államában egyfajta diktatúra lenne, amelyet az erre kiválasztott szellemi elit, a filozófusok működtetnének. (No, természetesen nem a Heller Ágnes és a Vajda Mihály félék). Szókratész pedig axiómaként állapította meg, miszerint a demokrácia anarchikus állapotaiból szükségszerű végkifejletként következik a zsarnokság. A modern kor egyik meghatározó politikai gondolkodója és történésze, a francia Alexis de Tocqueville lényegében hasonló elvet vallott.


Ezen elvont, filozófiai tételeket aztán a történelem a legkülönbözőbb korokban rendre igazolta is. Az antik Hellász poliszainak zűrzavaros politikai csatározásaiból a megváltó kiutat Alexandrosz vaskézzel összetartott hellenisztikus birodalma jelentette. Hasonlóképpen a római köztársaság anarchiáját Julius Caesar, majd Augustus számolta fel, és teremtett végre rendet az akkori világ civilizációs csúcsát jelentő impériumában. Későbbi korok példái közül álljon itt a forradalmi Franciaország, amelynek kaotikus viszonyait Napóleon szüntette meg véglegesen.


S végül elérkezve Weimarhoz, ez esetben is szükségszerű volt, hogy annak a romlásnak és politikai bomlásnak, amely ezen érát jellemezte, előbb-utóbb vaskézzel valamely zseniális politikus véget fog vetni. A weimari korszak állapotai nem mellesleg kísérteties hasonlóságot mutattak a mai magyarországiakkal. Megtiport nemzettudat, porig alázott nemzet, morális züllés, a deviancia tobzódása, kezelhetetlen, 40%-os munkanélküliség, visszafizethetetlen államadósság, banki uzsorástőke, kamatrabszolgaság, kulturális csődtömeg és még sorolhatnánk tovább. S még abban is hasonlóság mutatkozik a két korszak és a két ország történelmi múltja között, hogy Weimar liberális közgazdászai is papagáj módjára ismételgették, bizony nincs más út, mint a jóvátétel fizetése, a piac mindenhatóságát preferáló gazdaságpolitika, a globalitás törvényeihez történő alkalmazkodás és a banki uzsora fizetése, s a külső hatalmi elvárások lakáj módra való kiszolgálása. Istenem, mennyire ismerős, végtelenül ostoba szöveg, az embernek önkéntelenül déja vu érzése támad.


Aztán Németország az 1933. évi rendszerváltoztatással bebizonyította, hogy igenis, létezik, nagyon is létezik más út, ami persze az addig márkamilliárdokban pöffeszkedő “mértékadó" közgazdászoknak, politikusoknak, uzsorás bankároknak, no és persze a külföldi “befektetőknek" nagyon, de nagyon nem tetszik, a németek 99%-ának ellenben azonmód elnyerte szimpátiáját és a támogatását. Hitler későbbi, zsidókkal kapcsolatos politikájáról gondolhat mindenki, amit akar, egy valami azonban tény: olyan sikeres válságkezelő politikát a világtörténelemben még egyetlen politikus sem hajtott eddig végre, mint ő. Választási ígéreteit valóra váltva, egy mi választási ciklusunknak megfelelő idő, azaz négy év alatt, 1937-re Némeországból jóléti államot teremtett. Gyakorlatilag megszüntette a munkanélküliséget, kiiktatta a német gazdaságból a banki uzsoratőkét, leállította a jóvátételként eufemizált rablás fizetését, hatalmas közmunkaprogram vette kezdetét, beindította turbó üzemmódban a német gazdaság motorjait, visszaadta nemzetének tartását és önbecsülését (ami nem mellesleg nélkülözhetetlen egy nép alkotó energiáinak és kreativitásának mozgósításához, ez is kellett a német gazdasági csodához), megkezdte a Németországtól Versailles-ben elrabolt területek visszaszerzését, kiiktatta a német szellemi életből a különféle degenerált, deviáns kulturális megnyilvánulásokat stb.(Csak érdekességképpen jegyezzük meg, hogy az 1938-tól gyártott népautó, a Volkswagen karosszériájának eredeti, vázlatos terve is az egyébként festőművész Hitlertől származik, aztán később Ferdinand Porsche konstruálta meg az autót, bár voltak “szerzői jogi" vitái e tekintetben Barényi Bélával - de ez már egy másik történet).


Végezetül újólag megállapíthatjuk, hogy mai “mértékadó közvélemény-formálóink" félelme a weimarizálódás kétségkívül meglévő viszonyai között jelenleg még teljesen alaptalan egy új, 1933-as rendszerváltoztatástól, hisz egyetlen politikai erő sem képviseli a 21. század elején - természetesen modernizált kiadásban - azt Európában, mint az NSDAP anno 80 esztendővel ezelőtt. A legkevésbé Magyarországon. Aki például a Magyar Gárdával vagy a Jobbikkal kapcsolatban asszociált erre, az nemes egyszerűséggel:hülye. Persze, kétségtelen előbb-utóbb eljön Európa-szerte az új árja forradalom, s színre lép majd egy nagy kaliberű, zseniális politikus is, azonban ennek ma még semmi jelét nem észlelhetjük. Amennyiben pedig mindez mégsem következne be, akkor fehér civilizációnk belefullad a multikulturalitás fertőjének etnocivilizációs posványába.


Lipusz Zsolt


Nemzeti InternetFigyelő
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
TERJESZTENi!!!!!!!!
  2011-10-22 21:45:19, szombat
 
  Anonymous The Bankers Are The Problem hunsub

http://www.youtube.com/watch?v=R2RO1aGXoPs&feature=share
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fábry Sándor esete a toleránso
  2011-10-22 21:18:13, szombat
 
  Fábry Sándor esete a toleránsokkal - Mandiner TV

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YHqApwjRPQ4#
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Budapesten kitüntették a magya
  2011-10-22 19:42:23, szombat
 
  Budapesten kitüntették a magyarfaló zsidó ratyit, Cohn banditát

2011. október 22. 18:04
Hunhír.info

"Szabadság" díjat kapott Budapesten a magyargyűlölő pedofil ratyi, Daniel Cohn-Bendit, az LMP fesztiváljának díszvendége a Szabadság körtől. A hipertlibsi a kör illetékese, Gulyás Gergely szerint a francia zöldek renegátja volt az, aki az antitoleranciát és a kettős mérce alkalmazását tökélyre fejlesztette Európában.

- 1994 óta az EP tagja, egyszer német, egyszer pedig francia állampolgárként jutott be az EP-be, és ő támadja a kettős állampolgársági törvényt. Milyen alapon? - tette fel a kérdést Gulyás. Hozzáfűzte, remélhetőleg a díjjal fel tudják hívni a figyelmet erre az elfogadhatatlan magatartásra.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=46350
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már Orbánt utasítja a zsidó em
  2011-10-22 19:37:28, szombat
 
  Már Orbánt utasítja a zsidó embervadász központ
2011. október 21. 14:46
Hunhír.info

Levélben fordult Orbán Viktor magyar miniszterelnökhöz a Wiesenthal Központ nemzetközi igazgatója, Shimon Samuels. Arra kéri a kormányfőt, hogy vizsgálja ki az október közepén lengyelországi Auschwitzban egyes állítások szerint "botrányt keltő magyar neonáci csoport ügyét". Miért, ez Orbán dolga? Most magyar miniszterelnök, vagy egyes zsidók parancsaira ugró privátkopó?

Shimon Samuels, a Wiesenthal Központ nemzetközi igazgatója Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek írott levelében azt állította hogy a betiltott Magyar Gárda mozgalom náci egyenruhákban tett látogatást október 16-án az Auschwitz-Birkenau koncentrációs tábor helyén lévő múzeumban, ahol náci karlendítésekkel éltették Adolf Hitlert.

Samuels így vádaskodott: ,, a megsemmisítő tábor hírhedt kapujánál, az Arbeit Macht Frei felirat előtt fényképeztették magukat, horogkeresztes sálakkal, valamint második világháborús magyar fasiszta szimbólumokkal".

A zsidó embervadászok egyik főnöke vette magának szokás szerint a bátorságot, hogy prófétai hangon kinyilatkoztassa: hogy a ,,magyar neonácik a zsidók megfélemlítésénél, valamint a romák elleni fellépésnél komolyabb szerepre törekednek. Ezzel az akcióval Lengyelországban, azon a helyen, ahol 400 ezer magyar zsidót gyilkoltak meg 1944-ben, megszentségtelenítették Magyarország jó hírét". Szegények! Magyarok is, zsidók is, meg négyszázezerek is.

A zsidó vadász arra utasítja a miniszterelnököt, hogy "kovácsoljon ebből a szégyenteljes eseményből egy lehetőséget a gyűlöletkeltő csoportok elleni fellépésre", és alkalmazzon "zéró toleranciát a gyűlölködéssel szemben". Azt meg a vak is láthatja, hogy ki a gyűlölködő. Aki minden bizonyíték nélkül gárdázik, nácizik. Vajon akkor is lenne ekkora porhintás, ha valamelyik portál állítólagos névtelen szemtanúkra hivatkozva azt írná: cionista zsidók emberi ürülékkel bekent, fordított kereszteket szúrtak le az 56-os parcellában, és fekáliába mártott zászlókkal masíroztak a kopjafák között. Nem! Legfeljebb azt mondanák, már megint hazudoznak a neonácik.

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=46313
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mindkét ötvenhat üzenete: ha e
  2011-10-22 19:33:25, szombat
 
  Mindkét ötvenhat üzenete: ha egyet akarunk, együtt dobban a szívünk, csodákat művelhetünk!


Ifj. Tompó László - Hunhír.info

56-os_utcakep.jpgOktóber 23-ára készülve nem egy, hanem két évfordulóra emlékezhetünk egyszerre: 1456-ban ezen a napon vált el Nándorfehérvár hőse, Kapisztrán Szent János teste lelkétől, 1956-ban pedig e napon kirobbant felkelésünkkel bebizonyítottuk a nagyvilágnak, hogy nem akarunk tovább a minden civilizációt és moralitást megölő bolsevizmus gyarmata maradni: mindkét évforduló örök mementó, mert emlékeztet arra, hogy ha egyet akarunk, együtt dobban a szívünk, csodákat művelhetünk!
Amint már az európai gondolkodás nagyjai közül Arthur Schopenhauer (1788-1860) 1819-ben reávilágított alapművében (,,Die Welt als Wille und Vorstellung", ,,A világ mint akarat és képzet"), az egyéni és közösségi akarat egyaránt ösztönös, harctól egyenesen elválaszthatatlan törekvésünk, amely mindig a hiányból, meglévő állapotainkkal szembeni fájdalmas elégedetlenségünkből származik, és mindaddig, amíg ki nem elégült, új törekvések kiindulópontja. Egész kontinensünk, benne hazánk történelme olyan fordulópontjainak, mint a két ötvenhat, megértéséhez ezért alighanem ez a kulcs: 1456-ban az oszmán birodalom váltott ki eleinkből elégedetlenséget és fájdalmat, 1956-ban pedig a nálánál ezerszer veszedelmesebb, minden civilizációt és moralitást megölő bolsevizmus.

A Schopenhauer-i gondolat legalább annyira időszerű, mint volt ötszázötvenöt és ötvenöt évvel ezelőtt, hiszen mára már mentális létünket is megsemmisítéssel fenyegető világhatalommal nézünk farkasszemet, mellyel minden nemzetnek a saját azonosságtudata megőrzésével és egységes akaraterővel kell szembeszállnia, felszámolva a megosztó pártérdekeket, együttes szívdobbanással csodákat művelve, hiszen így, amint Hornyák Tibor (1926-2006) megfogalmazta versében, ,,népünk ötvenhatban egy dobbanó szív lett, / bilincsét tépő óriás, melyben vérré vált / milliók fájdalma, őseink erénye, /ezeréves hazánk múltja és reménye".

HunHír.info

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 47 
2011.09 2011. Október 2011.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 801 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1201
  • e Hét: 11468
  • e Hónap: 22579
  • e Év: 176075
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.