Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
Te mit fogsz csinálni, ha menekülnünk kell?
  2013-12-29 18:18:22, vasárnap
 
  Te mit fogsz csinálni, ha menekülnünk kell?
- Lehet, Dél Afrikába megyek, és bejelentkezek egy étterembe szendvics-plakátembernek.... És te?
- Én maradok, és elárulom az új kormánynak a régit....
- és ha nem vevők rá?
- Akkor elárulom az új kormányt, a régi-legújabbnak....
- Más szakmád nincs?
- Ne hülyéskedj, azért szereztem diplomát, hogy dolgozzam?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem pihennek a derék rézművesek - Kábellopás miatt hétfő haj
  2013-12-29 17:50:32, vasárnap
 
  Nem pihennek a derék rézművesek - Kábellopás miatt hétfő hajnalig késnek a vonatok a Miskolc-Nyíregyháza vonalon
2013. december 29. 17:49

Kábellopás miatt hétfő hajnalig késnek a vonatok a Miskolc-Nyíregyháza vonalon - közölte az MTI-vel a Mávinform vasárnap.

Ismeretlen tettes vagy tettesek elvágták Nyíregyháza és Nyírtelek között a biztosítóberendezés erősáramú kábeleit, emiatt 20-30 perces késésekre kell számítaniuk a Miskolc-Nyíregyháza vasútvonalon utazóknak

A berendezés ideiglenes helyreállítását megkezdték, de a munka befejezését hétfő hajnalra ígérik. A vonatok a biztonsági előírások miatt 40 kilométeres sebességgel közlekedhetnek váltakozó irányban.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=71472
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Európai Uniós modell: a szegény országok kiszolgálják a g
  2013-12-29 12:44:51, vasárnap
 
 
Az Európai Uniós modell: a szegény országok kiszolgálják a gazdagokat

Pjotr Iszkenderov

29.12.2013, 14:30

Mit jelentenek a gazdag európaiak számára az EU szegény országai: terhet, fenyegetést vagy a növekedés forrását? És az ,,európai házban" miért lett valaki ,,kevésbé egyenlő" a többinél?

A legutóbbi felmérés, amelyet a brit YouGov közvélemény-kutató cég végzett, megmutatta, hogy a britek 72%-a korlátozná az EU más országaiból való bevándorlást a szigetországba. Eközben a gazdasági statisztikák szerint a kelet-európai országok 2004-es belépése az EU-ba és a kelet-európaiak tömeges beáramlása a Ködös Albionba növelték a brit gazdaság adóbevételeit.

Január elsejétől a bolgárokkal és a románokkal szemben megszűnik a korlátozás, ami az EU más országaiba történő munkavállalást illeti. Habár Bulgária és Románia 2007-ben csatlakoztak, a munkavállalásra vonatkozó korlátozás csak most szűnik meg, a Schengeni övezet pedig továbbra is egy távoli álom marad. Mindkét ország vezetése úgy véli, hogy megérdemlik a támogatást, ha másért nem, a ,,sok éves szolgálatért". Aggodalmuk érthető, azonban aligha számíthatnak a kérdés gyors rendezésére - mondják a szakértők.

Amíg Bulgária és Románia a Schengeni övezetért küzdenek, kelet- és közép-európai szomszédjaik az euró-övezet sorsát és a saját pénznem megszüntetését fontolgatják. Ebben a kérdésben még több az ellentmondás és a határozatlanság, mint a vízummal kapcsolatban. Példaként említhetnénk Csehországot és Szlovákiát, amelyek állami és gazdasági modell tekintetében történelmileg kapcsolatban álltak egymással. Most viszont a szlovákoknál euró, míg a cseheknél a korona a pénznem. Egyébként a csehek sikeresebbek. Ahogy mondják, az EU tagság közös, a pénz azonban nem.

Korántsem egyszerre léptek be az euró-övezetbe az általában egymással szolidáris balti országok sem. Észtországban már bevezették az eurót, Lettország a január elsejét várja, Litvánia pedig egyelőre nem siet. Az ehhez hasonló véleménykülönbség egyáltalán nem a véletlen műve. Ez egyrészt az euró-övezet válságával, másrészt pedig annak működési kritériumaival és további növekedésének meghatározásával van összefüggésbe - magyarázza az Orosz Tudományos Akadémia Gazdasági Intézetének szakértője, Vjacseszlav Szencsagov:

Úgy vélem, hogy az euró-övezetbe való belépéshez meg kell határozni annak kritériumait. Beleértve az egyes országok költségvetési hiányának tisztázását is. A kelet-európai országok, bármilyen furcsa is, a nyugat-európai országokkal szemben nem olyan aktívan vették fel a hiteleket. Mindenesetre nem kell sietniük az euró-övezetbe való belépéssel. Szerintem a jelenlegi helyzetben a nemzeti valuta előnyben részesül.
Nem egyformán zárták a 2013-as évet a kelet-európai országok sem. Egyesek, mint például Magyarország, a válság ellenére biztató társadalmi-gazdasági mutatókat értek el. A többiek, példaként Szlovénia, gyakorlatilag csatlakoztak a problémás országok csoportjához. Ez pedig egy dologról tanúskodik: a közép- és kelet-európai országok EU-ba való belépése nem vált sem a társadalmi és gazdasági problémák elleni csodaszerévé, sem pedig az egység szinonimájává - sem a régió, sem pedig az EU szintjén.

http://hungarian.ruvr.ru/2013_12_29/Az-Europai-Unios-modell-a-szegeny-orszagok-ki szolgaljak-a-gazdagokat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Döbrögi recept szerint “gyógyit” Recep!
  2013-12-29 12:42:29, vasárnap
 
  Döbrögi recept szerint “gyógyit" Recep!

Posted on 2013/12/29 Szerző: Admin
Reagált a kormányát fenyegető súlyos korrupciós vádakra Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnök, aki ismét az igazságszolgáltatást, vetélytársait és az utcán tüntetőket hibáztatta.
Törökországi életkép tegnap...

Egy nappal a tucatnyi török városban, köztük Ankarában és Isztambulban tartott, a lemondását követelő tüntetések után Erdogan a dél-törökországi Manisa térségében tartott beszédében élesen bírálta a kormányt megrengető korrupciós botrány feltárásán dolgozó bírókat, mondván, “bizonyos bűnözői csoportokkal és médiumokkal egyetértésben dolgoznak, hogy ártatlan embereket keverjenek bajba".

Hívei éljenzése közepette ugyancsak kipellengérezett olyan “mozgalmakat, médiumokat és üzleti vagy politikai köröket, amelyek levezényelték ezt a gyűlöletes összeesküvést". Ezzel nyilvánvalóan Fethullah Gülen hitszónok befolyásos vallási mozgalmára utalt, amelyet az ügy hátterében gyanít. A kormányzó Igazság és Fejlődés Pártjával (AKP) korábban szövetséges mozgalom nemrégiben hirdetett háborút a kormány ellen, mert az be akar záratni bizonyos magániskolákat, amelyek a mozgalom anyagi hátterét biztosítják.

Kemal Kilicdaroglu, az ellenzéki Köztársasági Néppárt elnöke élesen bírálta Erdogant. “A miniszterelnök azokat védi, akik érintettek a korrupcióban. Ez azt jelenti, hogy nem az ország miniszterelnöke, hanem a korruptaké" - mondta.

Pénteken három újabb parlamenti képviselő hagyta el az Igazság és Fejlődés Pártját, hogy így tiltakozzon amiért a kormány, nyomást gyakorolva az igazságszolgáltatásra, el akarja tussolni a botrányt. Velük együtt már ötre emelkedett azon képviselők száma, akik rácsapták az ajtót a kormányzó pártra.

Törökország mély belpolitikai válságba süllyedt a december közepén kirobbant, a miniszterelnök közvetlen környezetét is érintő korrupciós botrány miatt. Szerdán lemondott három kulcsfontosságú miniszter, majd néhány órával később Erdogan tíz kormánytag leváltását jelentette be.
(HVG)

Bal-Rad komm: A döbrögista recept-az elkövetett bűnök miatti felzúdulásra a bűnözők szervezett felháborodása és a visszamutogatás-megtetszett Erdogannak! Ez amúgy érthető is, hiszen Németh Zsolt-a döbrögista horda külügyi Alnyalnoka-a nyáron egyenesen istenitette Erdogan demokráciafelfogását! (Hogy Erdogan tette magáévá Döbrögink demokráciával kapcsolatos elgondolásait vagy-forditva?-alapjában véve lényegtelen.)
Az alig két hete Ankarában a haverjánál vizitáló Döbrögi valószinűleg felhivta a török Keresztapa figyelmét a saját konfliktuskezelő receptúrájára!

TAGADÁS!
VISSZAMUTOGATÁS!
NAGYGYÚLÉS!
BIRKAMENET!
RENDŐRATTAK!

Recep a receptet hatékonynak találta! (Persze a hatásra még várni kell!)
De persze Döbrögink sem lehet teljese nyugodt saját főzete hatékonyságában. A tagadás, a visszamutogatás, a Birkamenet és a nagygyűlés idáig működött!
A rendőrség egyenlőre még nem kellett az elegyhez!

De az Erdogan-Döbrögi korrupciópárhuzam szembetűnősége miatt a rendőri összetevő is hamarosan meg kell hogy jelenjen a magyar farmáciában!
Amint azt is kénytelen lesz Döbrögi hozzáadagolni az összetevőkhöz-hát onnantól kezdve lesz veszélyes a szer-a kikeverőre nézve! (Merthogy amúgy Magyarországon is alakul a molekula!)

http://balrad.wordpress.com/2013/12/29/dobrogi-recept-szerint-gyogyit-recep/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A döbrögista horda a nyugdijasok “foglyává” tett
  2013-12-29 12:38:00, vasárnap
 
  A döbrögista horda a nyugdijasok “foglyává" tette Magyarországot!

Posted on 2013/12/29 Szerző: Admin
A kormány a nyugdíjasok mellett áll 2014-ben is, mint ahogy a kormányváltás óta mindig, így a nyugdíjak jövőre is megőrzik értéküket - jelentette ki Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője.

A szóvivő elmondta, hogy január 1-jétől inflációkövető, 2,4 százalékos nyugdíjemelés lép életbe, ez az öregségi nyugdíjakra és a nyugdíjszerű ellátásokra egyaránt vonatkozik, így 2,8 millió embert érint.

Az öregségi nyugdíjak átlagosan havi 2520 forinttal emelkednek, és 2,4 százalékkal nőnek a rokkantsági és rehabilitációs ellátások, valamint a baleseti járadék is. A korhatár előtti nyugdíjban részesülők ellátása átlagosan havi 3360 forinttal nő. Ugyancsak január 1-jétől több mint nettó ötezer forinttal közel nettó 40 ezer forintra emelkedik az emelt összegű ápolási díj, és bevezetik a kiemelt ápolási díjat, amelynek összege közel nettó 48 ezer forint lesz. Az ápolási díjak emelése közel 18 ezer családot érint, és erre 1,7 milliárd forintot különített el a kormány - fejtette ki Zsigó Róbert.

A szóvivő felidézte, hogy az előző kormány idején, 2002 és 2008 között évről évre egyre kisebb mértékű nyugdíj korrekciók voltak, 2007-ben már egyenesen csökkent a nyugdíjak reálértéke, 2009-ben pedig erőteljes értékvesztés következett be.

Hozzátette, hogy a jelenlegi kabinet a kormányváltás évében átalakította a nyugdíjrendszert, és azóta minden évben nyugdíjemelést hajtott végre. Idén ennek mértéke átlagosan 5,2 százalék volt. Az öregségi nyugdíjak átlagos összege 2013-ban 112 781 forint volt, ami 8 százalékkal magasabb az előző évinél. Az inflációt meghaladó mértékű nyugdíjemelés következtében az idén már nemcsak az összege, hanem az értéke is nőtt a nyugdíjaknak, több mint 3 százalékkal - sorolta a szóvivő.

Zsigó Róbert kitért arra is, hogy az idős emberek megélhetését a rezsicsökkentéssel is segíti a kormány. Ezzel kapcsolatban felhívta a figyelmet arra, hogy a novemberi csökkentésről szóló számlákat decemberben kell megkapni, januártól pedig egyszerűsített számlát kell kiállítaniuk a szolgáltatóknak. Hozzáfűzte, hogy a Fidesz-frakció januárban napirendjére tűzi a harmadik rezsicsökkentés kérdését.
(MTI)

Bal-Rad komm: Állitólag növekedésnek indult az idén a MAGYARORSZÁGI GDP! (Nem a magyar!-a magyarországi!)
Ezt a növekedést a Magyarországra betelepült személyautógyártás húzta, illetve a kedvező időjárás következtében a mezőgazdaság!
Megemlithető itt a GDP-növekedés kapcsán a régóta mélyrepülő épitőipar magára találása-a stadion-és metroépitkezéseknek köszönhetően!
A döbrögista horda ezen felbuzdulva diadalt rikkant-és beigér a nyugdijasoknak! Kiknek másoknak? Hiszen “választások" lesznek!

De!

A honi személyautógyártás a gazdaországok kormányai kénye-kedvének tesz eleget! Amely kormányoknak éppen nem a szive csücske a döbrögista adminisztráció.
Stadionok még fognak épülni-de hasznot azok nem fognak termelni.
Mertoépitkezés sem sok lesz a jövőben!
Az idén a mezőgazdaságot segitő időjárás megintcsak nem Döbrögi szavaira működik.
Valahol a rezsicsökkentés is véget fog érni-viszont egy kis gazdasági rezdülés, és lőttek minden “fényes" eredménynek! Jönnek majd a véres események?

Hiszen szép dolog a kormányzati gondoskodás a nyugdijasokról. A szavazóbázisról! De nincs szó a nem nyugdijasokról! A munkanélküliekről! A pályakez(den)dő fiatalokról! Az út szélén hagyottakról!

ÉS MI LESZ, HA ELFOGY A NYUGDIJRA VALÓ?

Nem csak az emelésre szánt összeg, hanem magára a nyugdijra kifizetendő összeg?! Ami gyakorlatilag már most sincs meg! Amit jórészt a havonta kibocsájtott állampapir bevételekből finansziroznak. Komoly kamatokra! Hiszen a kifosztott ország elosztogatott gazdaság-ÉRTÉKTEREMTŐ GAZDASÁG-hiján MÁR EGY ÉV MÚLVA NEM FOGJA TUDNI KITERMELNI A NYUGDIJAKAT!

ÉS AKKOR MI LESZ?

A most igérgető-osztogató hordát az már nem érdekli! Őket csak a “választási" siker érdekli! Ha az meglesz-meglesz a megkoronázás is! Ha pedig meglesz a megkoronázás-nem lesz többé választás! CSAK ÖRÖKÖSNEK HITT HATALOM!

A hatalom pedig pénz!
No nem a nyugdijasoknak! A HATALOM BIRTOKLÓINAK!

Sajnálatos, de ki kell mondani: Magyarország a nyugdijasok “foglya" lett!

http://balrad.wordpress.com/2013/12/29/a-dobrogista-horda-a-nyugdijasok-foglyava- tette-magyarorszagot/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jogsi nélküli drogos cigány ölte meg a 9 évest
  2013-12-29 12:32:49, vasárnap
 
  Jogsi nélküli drogos cigány ölte meg a 9 évest
in Legalja
28 dec 2013

A kislány anyja, húga és unokatestvérei súlyos sérülésekkel kórházban. A 21 éves cigány jogosítvány nélkül, ittasan és bedrogozva okozta a halálos balesetet, s teljesen véletlenül büntetett előéletű is.

schianto

Mindez Róma közelében történt, ahol az ultrajobbot leszámítva az összes párt, jobbról és balról támogatja a ‘cigányok integrációját', és, milyen ismerős, Róma polgármestere ingyen házakat akar nekik ajándékozni, amelynek rezsijét is az állam, vagyis az olaszok fizetnék.

A kilencéves kislány, Stella a kórházba szállítást követően halt bele sérüléseibe, kiskutyája a helyszínen elpusztult. 5 éves húga még életveszélyes állapotban van, több családtag súlyosan megsérült.
Stella 9 évet élt

Stella 9 évet élt

A romániai cigány, aki a maximális sebességhatárt is jócskán átlépte, megúszta könnyű sérülésekkel. Vissza akarta utasítani az alkohol és drogtesztet, hiszen neki jogai vannak, végül ez nem sikerült, de a liberális törvényeknek és jó ügyvédeknek köszönhetően megúszhatja pár évvel.

Helyi források szerint a cigányok rendszeresen közlekednek jogosítvány nélkül, ittasan és drogosan, anélkül, hogy komoly következményekkel kellene számolniuk.

Az állam által fenntartott cigánytáborok az embercsempészet, drogkereskedelem rabszolgatartás, lopás, rablás, betörés központjai. Novemberben egy Rómában élő(sködő) cigányasszony egy olasz csecsemőt próbált elrabolni, de elfogták. Ugyanebben a hónapban Nápolyban egy 10 éves kislányt rabolt el két cigány, végül őket is letartóztatták. Az olasz fősodratú média itt is cigánybarát, de a bűnelkövetők nemzetiségét azért valamivel gyakrabban írják le, mint nálunk. Ha nem, akkor ‘román', ‘bolgár' stb bűnözőkről írnak, akiknek általában csak az állampolgársága stimmel.

A Forza Nuova követeli a cigánytáborok felszámolását.

Forrás: Forza Nuova, Roberto Fiore, tutticrminidegliimmigrati.com, leggo.it nyomán magyarhajnal.com

http://magyarhajnal.com/jogsi-nelkuli-drogos-cigany-olte-meg-a-9-evest/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
70 ezres Doxa órák repkednek Bátonyterenyén
  2013-12-29 12:29:13, vasárnap
 
  70 ezres Doxa órák repkednek Bátonyterenyén

28 dec 2013

Fideszes, MSZP-s és jobbikos képviselők kapták az idei utolsó testületi ülésen a fideszes polgitól. Mindenki meg volt hatódva. A szegény nógrádi falu polgármestere lézeblokkolós sport Octáviával jár, amit az adófizetők pénzén vettek neki. Alább Dömsödi Gábor bejegyzése, de utána jártunk, több forrás is megerősíti, igaz a történet. Az órák után disznótoros megvendégelés is volt. A korábbi polgármester gyertyákat ajándékozott.
69 500 forint

69 500 forint

Dömsödi Gábor facebook bejegyzése

Itt egy kép, Nagy Majdon József bátonyterenyei polgármester Skoda Octavia RS típusú, nagyon drága, és rossz utakra (Nógrádban csak ilyenek vannak) teljesen alkalmatlan szolgálati autójáról. A képet a palocbetyár.hu-ról vettem, ahol azért írtak róla,(még szeptemberben) mert lézerblokkolót találtak az autón. Így már van értelme a nagyon sokmilliós sportváltozatnak, ha a polgármester nem tartja be a szabályokat.

octaviaterenye

A luxus sportautót a képviselő testület szavazta meg Nagy Majdon úrnak. Nagy Majdon úr pedig, a hírek szerint 70 ezer forintos Doxa órákat ajándékozott a képviselő testületnek. Ha ez is igaz (igaz, ellenőriztük, és egyetlen képviselő sem utasította vissza, se fideszes, se szoci, se jobbikos - a szerk.), akkor ez a világ disznósága, mert a takarékoskodó nógrádi települések fizetésképtelenek, Nagy Majdon meg urizál, sportautóval, luxuscikkekkel a mi pénzünkön, és a mi kárunkra. Ezért emailben fordultam a bátonyterenyei önkormányzathoz igaz-e a hír? Nem válaszoltak.

Talán az egészet nem hozom szóba, ha az adósság elengedésén és egyéb működési támogatásokon túl nem kapott volna Bátonyterenye soron kívül, ,,csak úgy" még 200 millió forintot a 1967/2013 Korm. rendelet alapján, idézem: a ,,város feladatainak biztonságos finanszírozása." Bölcs kormányunk tudja: drága a DOXA. Illetve nem erre adták a pénzt, mert mint hallom a város adósságrendező hitelkérelmét korábban elutasították, így nem tudni, miből lesz bér januárban.
Nagy Majdon József (Fidesz) jobban teljesít!

Nagy Majdon József (Fidesz) jobban teljesít!

Ha ekkora bajban vannak, akkor még érthetetlenebb a költekezés. Eközben, például Pásztó városa, ahol a polgármester nem jár sportkocsival és nem ajándékoz DOXA órákat, egy fillért sem kapott, a kis településekről nem is beszélve. Ezeken kikapcsolják a villanyt, a gázt, és amit még lehet. Tehát gondban van mindenki. Bátonyterenyén az uszoda üzemeltetése a tét, és talán el kell adni a DOXA órákat, nálunk meg nem lesz közvilágítás és nem tudnak iskolába menni a gyerekek a szünet végével.
E kettő azért mégsem ugyanaz!

magyarhajnalcom

http://magyarhajnal.com/70-ezres-doxa-orak-repkednek-batonyterenyen/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jobbik, avagy a ravasz zsidó és a hülye gójok
  2013-12-29 12:24:50, vasárnap
 
  Jobbik, avagy a ravasz zsidó és a hülye gójok

27 dec 2013

‘A Szegedi-balhé legfőbb tanulsága, hogy a zsidó képmutatás és behízelgő simulékonyság a Jobbikban is kifizetődőnek bizonyult.' Varga Imre véleménycikke.

Vesd össze: Videó: Vona zsidó tévében főzött és kóserkedett
A ravasz zsidó és a hülye gojok

Úgy tűnik, Szegedi Csanádnak már meg is bocsátottak hitsorsosai a jobbikos kalandért, és óvó szeretettel egyengetik emelkedő ívét új karrierjének. Manapság Csanád szorgalmasan bújja a Talmudot, a zsidó identitást erősítő előadásokat tart külföldön, és jó kiválasztotthoz illő módon a fitymáját is felajánlotta Izrael istenének.

Számomra az jelentette a Szegedivel kapcsolatos balhé legfőbb tanulságát, hogy a zsidó képmutatás és behízelgő simulékonyság sajnos a Jobbikban is kifizetődőnek bizonyult.

A származásával nyilvánvalóan tisztában lévő egykori Jobbik alelnök füllentéssel, szerepjátszással megszerezte magának az egyik legjobban fizető, ráadásul minimális munkával és semmiféle felelősséggel nem járó uniós tisztséget. Képviselő lett a kiválóan tejelő kozmopolita sóhivatalban, az Európai Parlamentben. Tehát a ravasz zsidó biztosította önmaga számára a luxus életvitelhez szükséges milliókat.

Majd méltatlanul, a magyar választók megtévesztésével elnyert tisztségéről új önazonosságának felfedezése után sem mondott le. Mostanság ő a cionizmus egyik első számú szószólója az Európai Parlamentben.

Eközben a hülye gojok ingyen dolgoztak és dolgoznak a nemzeti radikális párt sikere érdekében. Egészen addig, amíg rá nem döbbennek, hogy a teljes egzisztenciális ellehetetlenüléssel együtt járó kiállásukért még egy köszönő szó sem illeti meg őket.

Nem hiszem, hogy rontaná a nemzeti radikális párt választási eredményét, ha jobban megválogatnák a felelős pozícióba juttatott embereket, kizárva a magyarság hiteles képviseletére eleve alkalmatlan kalandorokat és pénzéhes haszonlesőket.

Talán az sem ártana, ha a Jobbikban nem a törtető nagypofájúság, a haveri kapcsolatrendszer lenne a legfontosabb kiválasztási szempont, és bizonyára az önzetlen segítők nagyobb megbecsülése sem csökkentené a párt népszerűségét.

Varga Imre

http://magyarhajnal.com/jobbik-avagy-a-ravasz-zsido-es-a-hulye-gojok/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Nagy Nemzeti Dohány
  2013-12-29 12:18:46, vasárnap
 
 


A Nagy Nemzeti Dohány

Egész úton Felcsút felé
azon gondolkodám,
kié lesz majd a sok trafik,
és a Nagy Nemzeti Dohány.

Ki nyúlja le majd a lóvét,
kinek lesz a zsebe tele,
kivel kellett volna inni,
s jóba' lenni vele.

Pályázaton kik nyerték
a tutit, kit kellett

- vón' ismernem:
Józsit? Jánost? Rudit?

Kit tapsolni felállva,
s kit kilóra megvenni,
fogadásra, Vidi-meccsre,
kivel kéne elmenni.

Kié lesz a közbeszerzés,
ki kapja a mutyit,
ki az, ki a bankot adja,
s ki játssza a janit.

Kinek sok van, az sem tud majd,
kétszer annyit enni,
az meg kinek semmije sincs,
tudjuk, nem ér semmit.

Kié lesz itt ez az ország,
kié meg majd az adósság,
ki jön jól ki a sok rosszból,
s kinek marad kórság.

Kinek csökken a rezsije,
s ki kap erdőt, szántót,
ki nevet az elején,
és ki mondhat majd zárszót.

Kié lesz a zsíros falat,
ki ehet majd nemes halat,
ki az, aki vágja a fát,
Magyarország alatt.

Ki az, aki azt hiszi,
hogy ő maga a haza,
s ki az, aki ellenzékben
sem lehet majd laza.

Egész úton Felcsút felé,
azon gondolkodám,
hogyan lettél édes hazám,
a gonosz mostohám.

Nem leszünk mi gyarmat,
mondjuk: nem, nem soha
Másnak hoz a trafik hasznot,
ezért csapunk oda.

Játszod eszed Orbán király,
tudjuk, te tetted ezt.
ha megfőzted, egyed is meg,
az összes tettedet.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Oroszország - a paraziták új célpontja?
  2013-12-29 12:00:58, vasárnap
 
  Oroszország - a paraziták új célpontja?
2013.12.28 12:15


A paraziták, amikor tönkreteszik a gazdatestet, egy új gazdadatestet keresnek maguknak, hogy tovább vegetálhassanak. Ez egy, a természetben is megfigyelhető jelenség. Az előrelátóbb -emberhez hasonló külalakot magukra öltő- paraziták nem várják meg a gazdaállat kimúlását, hanem már a haldoklás stádiumában keresik a lehetőséget az áttelepedésre (patkány módra elhagyják az elmerűlni készülő hajót), és olyan tenyészhelyet -birodalmat- keresnek, amely várhatóan a világ új vezető hatalma lesz. Itt újra megpróbálkoznak beférkőzni a hatalomba, illetve a vezetés számukra előnyös irányba történő befolyásolásával. Nem is kell sietniük, elég, ha a gyerekeik és unokáik kerülnek megfelelő pozícióba, mert ők hosszú távra terveznek (lásd galíciai bevándorlást Magyarosrszágra 1867 után).

A zsidó azért tud beférkőzni mindenhová, mert folyamatosan az emberek alantas ösztöneit használja ki. Nincs benne erkölcsi gát, hogy akár a saját lányát kurvának kényszerítse, sőt eleve úgy neveli, hogy még büszke is legyen rá. Nincs semmiféle erkölcsi gondjuk azzal, hogy kupiba tegyék a lányukat, vagy meztelenkedő sztárrá neveljék. Megfigyelhető, hogy a női sztárokat eleve a szülők vezették abba az irányba, ott van Madonna esete, vagy akár Liz Taylor és a többi. Ha meg akarnak szerezni egy országot (gazdatestet), bármilyen ármányra legyen is szükség, nincs semmiféle visszatartó erő számukra. Egyetlen egy céljuk van, a hatalomba be kell jutni. Ezt folyamatos aknamunkával, az adott országban épp regnáló vezető elit alantas ösztöneinek kihasználásával, majd ezzel való zsarolással érik el legkönnyebben és leggyorsabban. Azt, aki a hatalomban van, és alantas vágyai vannak, a zsidó megcélozza, és ezen vágyait minden eszközzel teljesíti, mindegy hogy kit vagy mit kell beáldozni. Cserébe pedig posztot, pozíciót kér magának, ahová már nyomja befelé a saját zsidajait, akik újabb és újabb sötét vágyakat dédelgetőket keresnek, és pontosan úgy terjeszkednek alattomosan, mint a rák. Egy normális ember, egy épp közösségben élő ember erre képtelen. Így teljesíti be a zsidó a sátán munkáját. Ő semmi egyéb, csak fúrógép és kalapács a sátán kezében.

Azonban van egy másik, talán még az előzőnél is veszélyesebb csoportja a hatalomba beférkőzni akaró parazitáknak. Egy részük kifejezetten intelligens és tanult. Hibátlanul használja az adott ország nyelvét - akár még le is szólja nyelvet rosszul beszélő vagy hibásan írót a gazdanép soraiból, hogy micsoda bunkó-, sőt, tanár vagy nyelvész is lesz belőle, és számos más területen képes magas képzettségre szert tenni. Ez csak arra jó, hogy rájuk hivatkozhat a többi zsidó, és reprezentálhatják velük a fajtájuk kiválóságát. Az a veszély is fennáll, hogy egy-egy szakterület vagy tudományág kontraszelektálttá válik és a zsidókon kívül nem marad kimagasló művelője - ezért a zsidók rendszerből való esetleges kikerülése után nem marad senki, aki megfelelő szinten értene hozzá.

Ismert mondás: "nem a hatalmat kell szidni, hanem közé kerülni". Ezek is ezt teszik évezredek óta, van hozzá valami különleges érzékük. Megérzik, amikor váltani kell és úgy helyezkednek, hogy előre kerüljenek - szabálytalan előzés -, kérdés, hogy az oroszok mennyire tudják ezt kezelni. Ha a sztálini irányvonalat előveszik, akkor az jelenthet egyfajta védelmet, de teljesen biztosak akkor sem lehetnek a sikerben, Roza Kaganovicsék Sztálint is megmérgezték, mint tudjuk.


http://www.hidfo.net/2013/12/28/oroszorszag-parazitak-uj-celpontja
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
2013.11 2013. December 2014.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 878 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 754
  • e Hét: 14984
  • e Hónap: 26095
  • e Év: 179591
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.