Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
Kövér László felhívta a szenátus elnökét
  2014-12-14 22:01:29, vasárnap
 
  Gabor Breyer írt egy új jegyzetet: Kövér László felhívta a szenátus elnökét.

Kövér László felhívta a szenátus elnökét

Halló, Joe Bidennel szeretnék beszélni!
Én vagyok, kivel beszélek?
Kövér László vagyok Magyarországról.
Sajnálom, a Dél-Amerikai ügyekkel a kollégám foglakozik.
De uram, Magyarország Európában van, ráadásul tagja annak a rohadt Uniónak!
Jól van, és milyen ügyben telefonál ilyen későn? Tudja, most itt éjjel két óra van.
Kérem, én a Magyar Parlament elnöke vagyok, saját kis hadseregem, sőt kackiás bajuszom is van. Így sem rémlik?
Hagyjuk ezt most, mondja miben segíthetek!
Ha jól tudom, maga ennek görény John McCainnek a főnöke, mivel a szenátus elnöke.
Mondjuk úgy, hogy én irányítom a szenátus munkáját.
Akkor jó. Szóval ez az öreg szemét McCain a magyarok megmentőjét és vezetőjét neofasisztának merte nevezni! Hát, hogy a qrva anyjába mer az ilyen durva lenni! Azonnal büntesse meg azt a szemetet!
Tudja, itt Amerikában korrekt és tisztességes választások után kerülnek be a szenátorok a szenátusba, ott dolgoznak az országért, a választóikért, komoly emberek, néha kemény szavakat használnak, de biztosíthatom, nem beszélnek a levegőbe. Viszont azt olvastam az EBESZ jelentésben, hogy maguknál nem volt tisztességes a választás.
Nem a lóf@szt nem! 27%-kal kétharmadunk van, ezt csinálja utánunk, de ahogy hallom, ezekkel a hírekkel biztos azok a liberálbolsevik képviselők, meg a Gyurcsány tömték tele a maga fejét is. Tudná, hogy rühellem őket, nem győzőm b@sztatni ezeket az üléseken. Legszívesebben örökre kitiltanám az ilyeneket a parlamentből, csak zavarják a hülye felszólalásaikkal a törvényhozásunkat. Most láthatja, hogy én egy béketűrő, szelid demokrata vagyok, ezért is keltem ki magamból, amikor az a manus itt neofasisztázza a gyerekkori haveromat. Így van ezzel az államelnökünk is, ő is régi haver és még bajusza is van.
Nézze Mr. Cover, vagy hogy hívják, az ön haverjáról, a Mr. Orbánról mi elég sokat tudunk már. Javaslom, egy baráti vacsorán mondja meg neki, hogy jobban teszi, ha behúzza fülét-farkát mielőtt pattog itt, mint kecskeszar a deszkán, és ez sokukra érvényes. Nézzük csak ezt a listát, ebben van az önök bankbetéteinek az összege, szép summa, nem mondom, ja, és itt van az ön neve is! Segíthetek még valamit?
Tudja mit elnök úr, felejtsük el az egészet! Az USA végső soron egy baráti ország. Éljen a magyar-amerikai barátság! Goodbye!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Akik a közjót szolgálják
  2014-12-14 21:14:17, vasárnap
 
  Akik a közjót szolgálják

2014.12.14. 20:03

L. Simon László a kabinetjének tájékoztatása szerint már 2009 óta irányítja a termelést abban a cégében, amely jelenleg 70 hektárnyi szőlőt és gyümölcsöst művel. És amelyhez tizenhárom szobás panzió és borászat is tartozik. (Ahol egy borkóstoló ,,Vali néni hagymás-zsíros deszkájával - két órás, 5 fajta bor" - mindössze 3000 Ft.)

Mindemellett még parlamenti képviselő és Fidesz frakcióvezető helyettes, az Országgyűlés kulturális és sajtóbizottságának elnöke is egyben, kormánybiztos, államtitkár, 2011 októberétől pedig a Nemzeti Kulturális Alap Bizottságának elnöke is.

Hogy mikor jut minderre ideje?

Hiszen ebben a Fidesz kormányában dolgozni, a Lázár Jánosi felfogás szerint, különösen az ő keze alatt, nem is napi 10, hanem legalább 12 órai munkát, pardon miket beszélek, nem is munkát, szolgálatot igényel.

Mind e mellett a hét legalább öt napján a parlamenti munka elvégzése sem piskóta ám, a képviselőtestületi és bizottsági ülésekre felkészülés, azokon részt vétel, utóbbin plusz még az elnök teendő ellátása is, törvényjavaslatok kifundálása, ilyesmi. Ez megint legalább napi 6-8 óra. És akkor az NKA-beli elnöki pozícióról még nem is beszéltünk. Végül pedig rohanás a szőlőbe, gyümölcsösbe, kacsolás, gyomtalanítás, permetezés, metszés, szüretelés, mindig adódik valami.

Aztán ott van még persze a panzió és borkóstoló irányítása. Mindez megint napi minimum 4-6 óra.

Ja, ne feledjük, közben még versek, esszék, egyéb irodalmi alkotások írására is jut persze ideje. Gondolom, kapálás közben diktálja le a titkárnőjének.

És akkor még mindezek után egyesek irigylik tőle azt a néhányszor tízmilliót, amit a cége - a Simon és Simon Kft. - állami támogatásként kapott az utóbbi években. Hiszen éppen L. Simon László fogalmazott úgy, miszerint ,,nincs azzal gond, ha vagyonosak a politikusok, mert így arra tudják fordítani az idejüket, hogy a közjót szolgálják."

Ha jól értem tehát L. Simon sem öncélúan vagyonos, hanem pusztán csak azért, hogy napi 26-28 órában a közjót szolgálhassa.

Orbán Viktor környezete bizony tele van ilyen közjót szolgálókkal, akik, ha megkérdezik tőlük, közrehatott-e meggazdagodásukban a nagyfőnök mentorálása (azé az Orbáné, aki, mint tudjuk, zéró toleranciát hirdetett a korrupció ellen), akkor szemérmes felháborodással tiltakoznak.

Ahogy egy másik, szintén folyton a közjóért hadakozó úr, Mészáros Lőrinc fogalmazott oly frappánsan, miszerint a meggazdagodásában ,,bizonyára szerepet játszott a Jóisten, a szerencse és Orbán Viktor személye".

Első helyen a Jóistent említette, holott a Jóistennel nem is járt együtt iskolába.


http://proszektura.blog.hu/2014/12/14/akik_a_kozjot_szolgaljak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ki vagyok én?
  2014-12-14 21:09:46, vasárnap
 
  Ki vagyok én? Mivel már itt többekkel beszéltem, talán néhány szóban bemutatkoznék:

Nem vagyok kommunista, sem szocialista sem liberális, én magyar vagyok, de nem vagyok hülye!
Én gondolkodom!
Két felsőfokú képzettségem van.
Tudják én nap mint nap megélem, amiről önök beszélgetnek velem, és amiről önöknek fogalma sincs, csak jártatják a szájukkat, sokan hülyeségeket beszélve.

Mert én vagyok az egyike a rendszerváltás veszteseinek, pedig soha nem voltam MSZMP-s, csak egy olyan cégnél dolgoztam, amelyiket az önök politikai döntését követően, politikai okokból a maguk rendszerváltását követő vadprivatizácóban felszámoltak és tömegével, 30.000.000 (30-ezresével) rúgtak ki bennünket, a MDF-Fidesz- MSZP-SZDSZ-Kisgazda-MIÉP koalícióban, majd folytatták az ámokfutásukat mind a mai napig.
Igen én vagyok az, akinek van több 10-éves munkatapasztalata, és gyakorlata.
Igen én vagyok az akit a "versenyképes" csókos vállalkozások nem vettek fel soha, mert mindíg kicsúsztam az általuk elvárt életkorból, mert ők mindíg a legfiatalabbat, lehetőleg 18-25 éveset, akarják felvenni 10-év munkatapasztalattal, mert őket meg lehet vezetni, bele lehet vinni a csalásba is, ha a cég érdeke azt kívánja, mert fiatal még és nem lát át az átverésen.


A kutyát nem érdekelte, hogy mi van velünk, lesz@rták, hogy miből veszünk kenyeret, vagy miből tartjuk el a családjainkat!

Igen én, mi vagyunk azok, akinek nincs nyaralója Balin, és nem nyaral Puketten, Egyiptomban, de még Magyarországon sem!


Igen én, mi vagyunk azok, akik nem járnak az operabálra, hangversenyre, színházba, strandra, de még moziba sem, mert nincs rá pénzünk.


Igen mi vagyunk azok, akik nyáron a sóderbányákra járnak nyaralni, horgászni mert az ingyen van, mindaddig, ameddig le nem tiltja valamely parlamenti párthoz tartozó, csókos, helyi kiskirály, mert megvette a szomszéd tavat és ott fizetős strandot, vagy horgásztavat csinált.


Igen mi vagyunk azok, akiket nem tiltanak ki az Egyesült Államokból, mert nem jutunk el oda soha, és igen mi vagyunk azok, akik a saját településükről 20km-re sem jutunk el, mert nem tudjuk kifizetni a tömegközlekedést!

Igen mi vagyunk azok, akik a 30-ezer Ft-ba kerülő horgászjegyet nem tudjuk kiváltani, hogy legalább valami szórakozás legyen az életünkben.


Igen mi vagyunk azok, akik a tőlünk 15km-re levő munkaügyi központba kerékpárral megyünk, mert nincs pénzünk a tömegközlekedésre.

Igen én, mi vagyunk azok, akik éveken keresztül sokszor évekig munkanélküleik voltunk, és bizony az sem biztos, hogy lesz nyugdíjunk.

Igen én, mi vagyunk azok, akiknek zsíros kenyér jut ebédre, vagy még az sem, igen mi vagyunk azok, akik sokszor könyöradományként megkapják a szárazkenyeret a boltban.

Igen mi vagyunk azok, akik a csirke-, liba-, pulyka-farhátat, megveszik önök elől és megeszik az önök kutyái elől, mert ugye önök ezzel a kutyáikat etetik!


Igen mi vagyunk azok, akik elszegényedtek, miközben maguk a vadprivatizációból, az állami megrendelésekből (mutyikból) és az olajszőkítésből milliárdosok lettek! És igen azok is mi vagyunk, akik számára 80-évre titkosítják az oljabizottsági és hasonló jelentéseket, nehogy véletlen megtudjuk, hogy kik voltak benne a mutyiban!


Igen én, mi voltunk azok, akik az 1990-es bankkonszolidációkat követően, az állami hiteleket, 3,5%, helyett 32%-os kamattal fizettük vissza, az önök áldásos döntései következtében és tevékenységének okán.
Igaz 20-év múlva már azt mondták, hogy törvényellenes volt az OTP-s (Csányi) 32%-os kamata, de senki nem fizette vissza a már befizetett jogtalanul behajtott kamatokat, arra önök még utalást sem tettek.

Igen én, mi vagyunk azok, akik éveken keresztül sokszor évekig munkanélküleik voltunk, és bizony az sem biztos, hogy lesz nyugdíjunk.

Igen én, mi vagyunk azok, akik közmunkán sz@rért húgyért dolgozunk, hordjuk az önök szemetét, amit önök erdőkben, játszótéren, parkokban szétdobálnak.

Igen mi vagyunk azok, akiknek "elprivatizálták" a libáit, és a teljes vagyonát, igen mi vagyunk azok, akik közül többen öngyilkosok lettek!

Igen mi vagyunk azok, akik a magunk bankmentő csomagjának károsultjai! Igen mi vagyunk azok, akik a CHF alapú hitelt vettek fel és árverezik a lakásait, mert maguk nem voltak képesek normális törvényeket, hozni, vagy azokat betartatni!

Igen mi vagyunk azok, akik ezért nem bírják fizetni az önök által kötelezővé tett rezsijüket és ezért letiltják a közmunkabérből, vagy ráterhelik a házainkra.

Igen mi vagyunk azok, akik ingyenkonyhára járnak.
Nem azért, mert nem szeretünk dolgozni, hanem azért mert maguk nem teremtenek normális munkahelyeket, azok helyett, amiket százával elprivatizáltak, önök nem csinálnak semmit, csak ülnek és néznek, mint a bírka ellés előtt.

Igen mi vagyunk azok akik takartják önök szétdobált, erdőbe bevitt szemete után a Dunapartot, a parkokat, játszótereket, erdőket, és azok is mi vagyunk, akik letakarítják a kutyaszart, amit maguk nem képesek a kutyáik után felszedni!

Igen mi vagyunk azok, akiket maguk legszívesebben kinyírnának, mert maguk szerint nem dolgozunk!

És igen mi vagyunk azok, akik virágot ültetnek a parkokba, iskolákba és játszóterekre.

Önök elmondják nekünk, hogy a cél a teljes foglalkoztatás, közmunkán, havi 50-ezerért!
Hát idefigyeljenek, azok akik ezt kitalálták!
Én az összes vagyonát elkoboznám annak aki ezt kitalálta, aztán betenném egy panelba és a nyakára tennék, még nem sok, de úgy egy 5-milliós tartozást, hogy fizesse, aztán jól elnézegetném, hogy hogy kínlódik a paraszt, hogy kibírja fizetni a rezsijét és enni tudjon adni a családjának, és még ráadásul törlessze a CHF-hitelét!
Külön Matolcsinak adnék egy kecskét plusszba, hogy lássák milyen jó emberek vagyunk. Kitehetné a panel teraszára legelni.

Aztán hátradőlve nézném a szarházit, amikor kilakoltatják családostól és mehet a híd alá!
Uraim elég volt az ámokfutásból!
Önök bebizonyították a 25-év alatt, hogy alkalmatlanok, mindenre, nem csak arra, hogy egy országot, vagy embereket vezessenek, hanem arra is, hogy önökre rábízzanak egy libát, egyet nem többet! Azt is elprivatizálnák, vagy elmutyiznák.

Elegünk volt magukból, takarodjanak a politikából mindörökre, vigyék a szándékosan önök által, a mi megtévesztésünkre létrehozott szatellit pártjaikat is, mint a MIÉP, vagy JOBBIK, PM, Együtt. LMP, stb. stb., de vigyék a seggnyalóikat is és vigyék az önök által létrehozott civilszervezeteiket is, mint a Szolidaritást, a CÖF-öt, és a többi kamu civil szerevezet!

Többen azt mondhatják erre, hogy sok a gyűlölet bennem.
Hölgyeim és uraim, bennem nem gyűlölet van, hanem harag!
Haragszom magukra, mert így viselkednek velem, velünk!
Haragszom magamra, mert megszavazom magukat, mert úgy gondolom, hogy hátha jobb lesz jövőre!
De önök nem változnak ugyanazok maradnak, milliárdosok akik, ha tele vannak pénzel és már elég lehetne még akkor is a pénzt hajszolják, mutyiznak és kizsákmányolnak embereket szegényeket, akik nem tudnak védekezni az önök ámokfutása ellen.

Na hölgyeim és uraim, akkor megbeszélhetjük, hogy mi történt a 25-éve elmút rendszerváltás óta velünk emberekkel!
ÉS IGEN ÉN A NÉPHEZ TARTOZOM!
És önök, önök hová tartoznak?

Ja, és minden közlési jogot fenntartok!


András Nemes
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
VITYÁT KEMÉNYDROGGAL KEZELHETIk
  2014-12-14 21:08:14, vasárnap
 
  Orbán: nemcsak túléltük a válságot, de meg is erősödtünk

2014. december 14. vasárnap 16:25:59


A miniszterelnök szerint nem problémaként, hanem lehetőségként gondoltunk a válságra, így mára a közép-európai régió vezető országa lettünk.

Magyarország bebizonyította, hogy a gazdasági növekedés érdekében át kell lépni néhány hagyományos gazdasági dogmán - írta Orbán Viktor miniszterelnök a belgrádi Kína-Közép-Kelet-Európa csúcstalálkozó előtt a Tanjug szerb hírügynökség megkeresésére.

A vasárnap közölt szöveg szerint a magyar kormányfő kiemelte: Európában általánosan elfogadott az az elképzelés, hogy néhány éven belül Közép-Európa válik az Európai Unió növekedésének mozgatórugójává.

Orbán Viktor azt írta, az utóbbi néhány évben Magyarország a közép-európai régió vezető országává vált, szigorú költségvetési fegyelem mellett is az egyik legnagyobb gazdasági növekedést produkáló állam lett. Nemcsak, hogy kiléptünk a pénzügyi válságból, hanem a hozzáállásunkon is változtattunk, és már nem problémaként, hanem lehetőségként gondoltunk a válságra - fogalmazott a miniszterelnök, hozzátéve, Magyarország politikai stabilitása a bizonyíték arra, hogy nemcsak túléltük a válságot, hanem meg is tudtunk erősödni a nehéz időszak alatt.





2010-ig a magyar államadósság a GDP 85 százalékára nőtt, míg a költségvetési hiány elérte a 7 százalékot, bonyolult, progresszív adózási rendszerünk volt, amely azokat büntette, akik többet akartak dolgozni vagy több embert szerettek volna foglalkoztatni. Úgy láttuk, hogy még a strukturális reformok sem elegendőek - hangsúlyozta Orbán Viktor.

Átszervezésre és Magyarország teljes megújítására volt szükség - tette hozzá. Először is igazságosan kellett elosztanunk a terheket, ezért "megfeleztük a politikai elitet": 50 százalékkal csökkentettük a miniszterek, a parlamenti képviselők és az önkormányzati képviselők számát - emelte ki. Orbán Viktor a szerb hírügynökségnek írt az új adónemekről, a 16 százalékos egységes szja-kulcsról, valamint arról, hogyan segítette a kormány 900 ezer ember munkába állítását.

Mindezeknek köszönhetően Magyarország az egyik legnagyobb gazdasági növekedést tudta felmutatni az EU-országok közül, az év végéig 3 százalékos növekedésre számít a magyar kormányfő. Az ipari termelés 8,6 százalékkal, az építőipar 18 százalékkal, a beruházások száma pedig 21 százalékkal nőtt - tette hozzá.

Azt is hangsúlyozta, hogy 22 éve nem tapasztalt foglalkoztatási csúcsot ért el az ország, jelenleg több mint 4,1 millió embernek van munkája. "Azonban még mindig nem vagyunk elégedettek" - fogalmazott a kormányfő, hozzátéve: a cél az, hogy a foglalkoztatottak száma elérje az 5 milliót.

Aláhúzta, az államadósság már negyedik éve folyamatosan csökken, és a költségvetési hiányt is jóval a 3 százalékos határ alatt tudja tartani az ország, aminek köszönhetően az uniós csatlakozás óta először Brüsszel megszüntette a Magyarországgal szembeni túlzottdeficit-eljárást.

"Gazdasági dogmákat léptünk át"


Összegzésként a kormányfő megállapította: Magyarország bebizonyította, hogy egyes hagyományos gazdasági dogmákon át kell lépni. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a gazdasági növekedést lehet ösztönözni, lehet új munkahelyeket teremteni, lehet küzdeni az államadósság és a magas költségvetési hiány ellen - írta Orbán Viktor a Tanjugnak.

A kormányfő kiemelte, hogy a világ nagyon gyorsan változik, és a befektetésekért, valamint a gazdasági lehetőségekért folyó verseny egyre nehezebbé válik. "Hiszem ugyanakkor azt, hogy Magyarország és a magyar nép eredményei magukért beszélnek: jöjjenek és fektessenek be Magyarországon, és éljenek a magyar gazdasági stratégia lehetőségeivel" - zárta a Kína-Közép-Kelet-Európa csúcstalálkozó alkalmából született állásfoglalását a magyar miniszterelnök.

A december 16-17-i belgrádi csúcstalálkozón várhatóan 16 ország kormányfője vesz részt. Szerbia egyebek mellett arra számít, hogy Magyarországgal és Kínával újabb előrelépést érhet el a Belgrád-Budapest vasútvonal felújításának ügyében.

A találkozó előtt kért a Tanjug szerb hírügynökség a résztvevő állami vezetőktől értékelő állásfoglalásokat, amelyeket vasárnap tettek közzé.

MTI

http://www.mfor.hu/cikkek/117429.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ekkorát Orbán csak ritkán hazudik
  2014-12-14 21:01:49, vasárnap
 
  2014.12.14. 12:50
Ekkorát Orbán csak ritkán hazudik

Viktor Orbánovicsról köztudott, hogy a: önmaga szerint még sosenem, detélleg sose hazudott, b: szerintünk ettől függetlenül azért rendszeresen előfordul ez vele. De azt mondhatjuk, hogy - indexes kifejezéssel élve - az igazságot elgörbíteni azért ő sem szokta akkora mértékben minden nap, mint ahogy a Széll Kálmán Alapítvány buliján sikerült neki. Mer'hogy beszél összevissza mindent, az egy dolog, de egyszercsak konkrétan aszongya:

"2010-ben 1,8 millió adófizető volt, ma 4,2 millióan járulnak hozzá a közterhekhez"

És nem röhögte el magát közben, még csak zavartan sem pislogott vagy köhécselt, szóval semmi jelét nem adta zavarnak vagy szégyennek, mikor ez így kiszédült a száján. Ez már csak azért is érdekes, mert az adóhivatali statisztika "kicsit" másképp emlékszik arra az adófizető számra:

adofiz2.png

Elég világos ez így, vagy el vagytok vidaildikósodva és kell hozzá tolmács? Nevezett amúgy is bajban van, mert nem elég ami nem elég, még az intézményében tárolt adatok sem fedik a Orbánovics atyuska valóságát.


http://varanus.blog.hu/2014/12/14/ekkorat_orban_csak_ritkan_hazudik
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nemzeti mese.
  2014-12-14 21:00:11, vasárnap
 
 
Nemzeti mese.
2014.12.13. 19:26

Volt egyszer egy ország, ahol mindenki annyit ért, amennyit sikerült összeszedni a gyerekének szőlőbirtokban, és ezt pontosan látta a folyton nagyobbodó lakóparki lakása teraszáról. Itt nem kellett gondolkodni azon a mi a jó magának az országlakónak, azt mindig megmondták helyette ezen ország vezetői. Nem kellett neki a holnappal gondolni, arról szintén gondoskodtak helyette ne legyen neki olyan, csak a mát élje túl. Minden évben megkapták a szokott ígéreteket arról mitől lesz jobb a következő év, és egyből megtudhatták azt is az itt lakók, ez ki miatt nem sikerült éppen.

Boldogan éldegéltek itt az emberek a végeláthatatlan ígéretek mezején, amiből soha semmi sem lett betartva, de azért minden választáskor szívesen végigmentek rajta. Minden évben összedobták az ország működtetéséhez szükséges költségeket, és utána csak élvezték az így keletkezett jólétet. Szerte az országban egymás után épültek a szebbnél szebb stadionok, az árnyékukban közmunkások pihenték ki a havi negyvenhétezerből való megélhetés költségeit. De nem csak ennek a látványnak örülhettek az itt lakók, azt is látniuk kellett, őket nem adóztatják agyon, helyettük mindig másnak kell fizetni az ő jólétükért. Gaz multik, és bankok voltak azok a gonosz sárkányok, akik veszélyeztették ezen ország lakóinak a gazdasági szabadságát, és mindegyik mögött gyurcsány állt, meg a külföldi megtévesztettek. De szerencsére az ország kétharmados vezetői, akik a választókorú szavazók szavazatainak a negyede voltak, ezt idejében felismerve, jól megfékezték az ő kizsákmányolásukat. Vagy negyven új adóval felvértezve vették fel a harcot ellenük a hős kétharmadosok, és sikerült is nekik megfékezni azon mohóságukat amivel ezen ország boldog, és elégedett népére támadtak. Le is lettek győzve de nagyon. Csak az áraikat tudták megemelni, meg dolgozóikat elbocsájtani, de az ország népének ezzel nem tudtak ártani. Ezt mindig elmondták az ország lakóinak a választott vezetőik, meg azt is, jobban élnek most az emberek itt, mint az elmúlt nyóc évben.

De ebben az országban sokak elégedetlenségére minden úgy növekedett, hogy közben csökkent, és ez fordítva is igaz volt. És mindent meg kellett védeni ezért. A munkabérek a többségnél úgy növekedtek, hogy az közben kevesebb lett, mert csak egy kulcsot használtak hozzá. Ez volt a munkabérek védelme. Az államnak a nemzeti időszámítás előtt keletkezett sok adóssága, ami egy mesebeli világgazdasági válsággal lett megmagyarázva korábban a bukott baloldali hazaárulók által. De a nemzeties keresztényes vezetés idején ez most úgy csökkent, hogy közben növekedett. Ehhez pedig felhasználták még az ország lakosságának a magánynyugdíját is, és ez olyan jól sikerült, hogy ebből semmi sem látszott meg. Ezt is meg kellett védeni, és milyen jól sikerült.

De a régi idők folytonos emlegetése helyett ma már az új eredményeknek lehet örülni ezen a keletre nyíló földön, ahol most éppen nem melegít a déli áramlat. Már annyira jól megy az ország lakóinak, a gyermekeiknél elterjedt az az életforma, éhesen tudnak az iskolába, óvodába menni. Majd ott jól laknak, ha már otthon nem kapnak enni a szülőktől. De ez nem szegénység miatt van, mert az úgy lecsökkent már az országban, mint a megélhetés a bérből és a fizetésből megélni próbáló embereknél.

És már sok embernek nagyon jól megy ezen a szép turulmadaras ég alatt. Néhányan már azt is megengedhetik maguknak a vezetők közül, többet költsenek, mint a valós jövedelmük, és ezzel még hivalkodjanak is. Még az is előfordul, elfelejtenek bevallani egy egész milliárdot a megélhetésük fedezésére szerzett közpénzből. A legszebb dolog pedig ami itt meg nem történik, ezért nincs kiverve egy fog sem, egy szemet nem lőnek ki, és nincs annyi gerinc egyikben sem, ezért elsüllyedjen az illető a szociális temetés maga által ásott sírjában. Ez ebben az országban természetes dolog.

De ez csak egy része annak a sok jó dolognak, amiért szeretnek ebben az országban élni az emberek. Többet kellett volna fizetni azért, ami az interneten folyik az otthon maradottak, és a külföldön sokszor kényszerből munkát vállaló családtagok között az addig ingyenes telefonon. Erre megmozdultak az igaz, és felháborodtak az emberek az, de sok másért nem. Biztos megértenek minden problémát, hiszen a stadionok drágák, és feleslegesek, de a szerzett jogok elvétele sokak számára már nem olyan fontos, tőle nem vették el. A rokkantak helyzete sem annyira érdekes, hiszen az nincs a családban, vagy ha van is az ismeretségi körben, akkor csak sajnálja egy kicsit az állampolgár, és ezzel vége is a dolognak. A trafikok, vagy a föld elvétele sem érint annyi embert, értük sem muszáj a változás az országban. A közmunka sem érint mindenkit, ez is csak annak rossz, aki belekerül, érte sem kell csak egy sóhajt elengedni. Az oktatás is rendben van, a tanár félti az állását, sok szülő meg nem ér rá vele foglalkozni, neki melózni kell. Az egészségügy is csak a betegnek, és annak a hozzátartozónak borzasztó, aki belekerül. És még mennyi minden van, ami miatt olyan mesés ezen a szép illiberális földön élni. Az ellenzéki pártok romokban, de ez így jól van, mert aki most elégedetlen lett, az nagyon civil, és majd ő megoldja a problémát egyedül. És itt a mese vége, ideje lesz felébredni.


http://banditapolitika.blog.hu/2014/12/13/nemzeti_mese
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Balog Zoltán emberierőforrás miniszter legjobb mondata ma
  2014-12-14 20:51:32, vasárnap
 
  Balog Zoltán most eszmélt. Felébredt és nagyot nézett, hogy hogy került ide a tizenhetedik után rögtön a huszonegyedik század.
Kezdetben vala a sötétség.
Akkor az Úr megteremté az földet és eget, tüzet és vizet, halakat s madarakat.
Majd az Úr megteremté Balog Zoltánt.
S a sötétség visszatére...




Balog Zoltán emberierőforrás miniszter legjobb mondata ma

politika
ma 14:37


,,A technikai civilizációnak, amelyben élünk, nincsenek gyökerei, a virtuális térnek pedig nincsenek falai. A maga körül forgó ember azonban könnyen talajt veszít, ha gyökértelen és nincsenek körülötte erős falak."

Balog Zoltán a Kálvin téri templomban beszél. Fotó: Bruzák Noémi / MTI

Elhangzott az Úr 2014. évében, karácsony havának 14. napján Budapesten, a Kálvin téri református templom felújítására rendezett hálaadó istentiszteleten.

http://444.hu/2014/12/14/balog-zoltan-emberieroforras-miniszter-legjobb-mondata-m a/

******************

Erős falak...? Ide kéne a kormánynak költöznie, nem a várba...

http://a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fapi.ning.com%2Ffiles%2FTgSe-OwN-QSGIZ 53vo43id8h7gpwH8Phe3KbJIFatvPkeDMrunRaTUWtk1w0iiGu%2FCsillag4.jpg&key=kMnR6K3 PXxaTEmaWli6yVQ&w=600&h=420

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Csimpánzkirály" – Kormányellenes tüntetés a Kossuth t
  2014-12-14 20:13:51, vasárnap
 
  "Csimpánzkirály" - Kormányellenes tüntetés a Kossuth téren

propeller.huPropeller ma, 16:36

A költségvetési törvénytervezet hétfői elfogadása ellen tüntetnek civil szervezetek és szakszervezetek vasárnap délután Budapesten, a Kossuth Lajos téren. Egy felszólaló Magyarországot banánköztársaságnak, Orbán Viktor pedig csimpánzkirálynak nevezte.

A "60ezren a MAGÁN nyugdíjukért" elnevezésű Facebook-csoport által szervezett tüntetésen Vajda Zoltán főszervező a téren összegyűlteknek arról beszélt, hogy a költségvetés az "igazság pillanata", a költségvetéssel dől el, mit is akar Orbán Viktor miniszterelnök.

"Csimpánzkirály" - Kormányellenes tüntetés a Kossuth téren

Szerinte a mostani "négymillió szegény" mellé jön még majd egymillió, a költségvetés elfogadásával egyebek mellett megszűnik a rendszeres szociális segély és az élelmiszerek is drágulni fognak. Ez nem Magyarország, hanem egy banánköztársaság költségvetése - hangoztatta Vajda Zoltán.

Nagy Emília középiskolai tanár, az Oktatói Hálózat aktivistája azt mondta: nem hagyják, hogy a költségvetéssel veszélybe sodorják a magyar társadalom jövőjét. Mint mondta, tömegeket akarnak kiszorítani a minőségi oktatásból. Szerinte kiváltság lesz gimnáziumba járni és csak a szerencsések juthatnak majd a diákok a felsőoktatásba.

Székely Tamás, az Autonóm Szakszervezetek Szövetségének elnöke szerint a rossz kormányzás teszi "elviselhetetlenné" az életet az országban. Hozzátette, hogy sok dolgozó ma életveszélyben van, mivel a kormány elvette a korkedvezményes nyugdíjat. "A legnagyobb merényletek egyetlen törvényben, a 2015. évi költségvetésben sűrűsödnek". Az összes ipari dolgozó, szociális munkás, bölcsődei dolgozó, pedagógus és közalkalmazott "nem ér nekik" egyetlen focistadionnyi pénzt - fogalmazott Székely Tamás.

Gulyás Balázs, a Százezren az internetadó ellen elnevezésű szerveződés vezetője arról beszélt, hogy Orbán Viktor becsapta az embereket, hiszen azt ígérte, hogy nem lesznek megszorítások, ehhez képest "burjánzanak" az újabb és újabb adók. "A világ egyetlen országa vagyunk, ahol még a szappanra is különadót vetettek ki" - tette hozzá. Szerinte nem csak a költségvetéssel csapták be az embereket, hanem például a devizahitelek forintosításával is. Azt is hangoztatta, hogy az amerikai kitiltási botrány arra hívja fel a figyelmet, hogy "velejéig korrupt a rendszer". Szólt arról is, hogy a tervezett útdíj bevezetését, az M0-ás fizetőssé tételét még a fideszes városvezetők is ellenezték, ezért azt vissza kell vonni.

A tömeg a demonstráció ideje alatt többször azt skandálta: "Viktátor"; "Elkúrtad"; "Börtönbe", "Nem hagyjuk"; "Demokráciát". A tüntetésen nemzeti színű zászlókat és szakszervezeti lobogókat lehetett látni.


http://propeller.hu/itthon/3034535-kormanyellenes-tuntetes-kossuth-teren
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A titkolózó maffia
  2014-12-14 11:23:47, vasárnap
 
 


A titkolózó maffia

Andor Mihály 2014.12.12.03:15


Képzeljük el, mekkora fölháborodást keltene, ha egy szokásos pénteki interjújában Orbán Viktor férfias bátorsággal kijelentené: ,,Az adódat befizetted. Semmi közöd hozzá, mire költjük." (Majd a többieket otthagyva beszállna páncélozott gépkocsijába, és távozna.) Mondani nem meri, de nap mint nap ezt teszi. Lassan megszokjuk, hogy a hatalmon lévők mindent titkosítanak, és már föl sem merül bennünk, hogy ennél nagyobb aljasságot egy kormány nem követhet el.

Itt van a legújabb, az atomerőmű építése körüli titkolózás. Tizenöt évig nem lehet megismerni a paksi bővítésről szóló döntést megalapozó adatokat, nem lehet megtudni, kikkel fognak szerződést kötni, kik végzik majd az atomerőmű munkálatait. Csak az új blokkok üzembe helyezésekor fogjuk megtudni, hogy az óriási hitel visszafizetése mekkora terheket jelent nekünk, egyszerű adófizetőknek. Az emberben óhatatlanul fölmerül a kérdés: miért ez a nagy titkolózás? A Paksról december 9-én rendezett konferencián fogalmazta meg Perger András, az Energiaklub szakértője azt a választ, amely mindenkinek rögtön eszébe jut: ,,mert ami kiderülne, az kellemetlen számukra." Mondjuk, kiderülne, hogy ki lopja el azt az 500 milliárd forintot, amely a Corruption Research Center tanulmánya szerint egy ekkora beruházásnál kalkulálható korrupciós költség. Mondjuk kiderülne, hogy nem az ország érdekeit nézték, csak a sajátjukat, és a zsebükbe tervezett 500 milliárd forintért rendkívül előnytelen üzletet kötöttek, ami soha nem térül meg (csak nekik), ám terheit évtizedeken keresztül nyögni fogjuk, amikor ők már hetedhét határon túl járnak majd a pénzzel. Mert ócska kifogás az, hogy az atomerőmű veszélyes üzem, és ezért kell titkolózni. Egy atomerőművet nem titkolni kell (elég nagy ahhoz, hogy bárki észrevegye), hanem őrizni. Akkor is őrizni kell majd, ha soha nem tudjuk meg, ki és mennyiért építette valójában.

A maffia már-már mániákusan megpróbál mindent eltitkolni. Minthogy többen firtatták, mennyit költöttek az adónkból arra, hogy az FTC-stadion ünnepélyes avatásakor Grippeneket röptettek a pálya fölött, a hadügyminiszter hadgyakorlatnak minősítette a revüt, és adatait 30 évre titkosította. Csak nem lenne kellemetlen, ha kiderülne!?

A mi adóforintjainkból fönntartott Klebelsberg Intézményfenntartó Központ átvilágításáról a mi pénzünkért készült jelentés számtalan hibát tárt föl. Hát ez bizony kellemetlen, hopp, tíz évre titkosították.

A kormány a mi adónkból megvett egy pozsonyi ingatlant, de hogy miért és mennyiért vették, ki és mennyiért fogja átépíteni, kitől és mennyiért vásárolják majd a berendezését, azt titkosították. Biztos kellemetlen lenne számukra, ha kiderülne, hogy nem is annyiért, amennyiért, és már megint a haverok.

A kormány a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a hozzátartozó Campus építésére 24 milliárd forintot akar költeni a mi adónkból. Rögtön arról is döntöttek, hogy nem a szokásos közbeszerzési eljárással terveztetik és építtetik meg, ezért aztán titkosították az egész beruházást. Csak nem lenne kellemetlen, ha bármelyik állampolgár ellenőrizni tudná, hogy tényleg annyiból épült-e meg?

Ha azt hisszük, hogy a maffia titkosítási mániája csak a 2010 utáni fejlett közrabszolgatartó társadalomban kezdődött, akkor tévedünk. Már az első Orbán-kormány idején divatba hozták a titkolózást. Gondoljunk csak arra, hogy megszüntették azt a bevett gyakorlatot, amely szerint a kormányülésekről jegyzőkönyv készül. Nehogy utólag kiszivároghasson valami a maffia haditanácsáról. De volt igazi titkosítás is: 2001-ben Sepsey Tamás, a KEHI elnöke szolgálati titoknak minősítette az állami vezetők külföldi útjainak költségeit és hatékonyságát vizsgáló jelentést (Magyar Hírlap, 2001.január 3.). Már akkor tudták, hogy kellemetlen lenne, ha kiderülne, hogy az adóforintjainkból hol és mennyiért szálltak meg?

Már a Gripenek vételekor titkosították (aztán 2011-ben újabb tíz évre meghosszabbították) azt a nemzetbiztonsági kabinetülésen készült jegyzőkönyvet, amelyből kiderülne, hogy miért is svéd vadászgépeket vettek az adónkból. Még mindig kellemetlen lenne, ha kiderülne az, amit a svéd ügyész tud?

Amikor 2012-ben eladták mindössze 3,1 millió forintért a tokkal-vonóval (díszlet-, jelmez-, kellék- és bútorkészlet, hangosítási, fény, irodai eszközök és játszási jogok) együtt az 50-100 milliót érő Játékszínt, úgy, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. még pályázatot sem írt ki az eladásra, akkor az ügylet utáni érdeklődést azzal szerelték le, hogy 10 évre titkosították az adatokat. Csak nem volt valami suskus a dologban?

Amikor az Alkotmánybíróság 2013-ban meghallgatta Handó Tündét arról az ellene beterjesztett kifogásról, hogy jogorvoslati jog biztosítása nélkül döntött a BKV-per Budapestről való áthelyezéséről, és a Népszava megpróbálta közérdekű adatigénylés formájában kikérni a testülettől a felvételt, 10 évre titkosították.

Amikor 2012-ben Hoffmann Rózsa egy közpénzből végzett kutatás alapján kijelentette, hogy a Nemzeti Alaptantervet a válaszolók 90 százaléka támogatja, és Horn Dániel oktatáskutató szerette volna megnézni a vizsgálat anyagát, 10 évre titkosították. Valószínűleg kellemetlen lett volna, ha kiderül, hogy melyik cég csinálta, és hogy a kérdések nem feleltek meg a közvélemény-kutatás módszertani követelményeinek.

Amikor 2008-ban a fideszes vezetésű Kecskeméten pályázatot írtak ki a Katona József színház igazgatói posztjára, még azt is titkosították, hogy ki pályázott.

2
Orbán Viktor és Johannes Teyssen, az E.ON elnök-vezérigazgatója 2012. november 30-án - MTI/Miniszterelnökség

Amikor Orbán megvette az E.On gáznagykereskedő és gáztároló céget, 10 évre titkosították az Orbán-Teyssen szándéknyilatkozatot. Csak nem lett volna kellemetlen, ha beigazolódik a szakértők gyanúja, miszerint irreálisan sokat adott érte a mi pénzünkből? Ne adj isten, még az a kérdés is felvetődött volna a jámbor állampolgárban, hová lett a reális piaci ár fölötti többlet.

2013-ban Orbán Viktor nemzetbiztonsági okokra hivatkozva kormányrendeletben írta elő, hogy az elektronikus útdíj-tendert a nyilvánosság kizárásával kell lefolytatni. Nem lehet tudni, hogy melyik cég építi és milyen föltételekkel. Csak nem attól kellett félni, hogy nehezen megmagyarázható dolgok derülnek ki?

Amikor a Magyar Nemzeti Bank most december elején bezáratta a Széchenyi Bankot, néhány jól értesült ügyfél még kimenekíthette a pénzét. Ki szólhatott nekik? - tehető föl a költői kérdés. Az MNB nem árulja el, hogy mennyi pénzt és hány ügyfélnek fizettek ki az utolsó két napon, azt meg pláne nem, hogy kinek. Csak nem lenne kellemetlen, ha a közvélemény találkozna néhány ismert névvel?

És a titkok egyre csak szaporodnak. Tíz évre titkosították a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal vizsgálatát a Hortobágyi Nemzeti Park által lebonyolított állami földbérlet-pályázatról. Titkosították a Takarékbank privatizációját körülvevő ügylet dokumentumait. Először titkolni akarták a futballakadémiák vizsgálatáról szóló belga jelentést, de aztán meggondolták magukat. (Valószínűleg kellemetlen lehetett, hogy a Felcsúti Akadémia leszerepelt.)

De nem csak a pénz jár titkos utakon, hanem a bűnüldözés is. (Bár közvetett módon ez is a pénzről szól.) Az olajügyet 85 évre titkosították, és ennek feloldása eddig egyetlen belügyminiszternek sem jutott eszébe. Micsoda képtelenség, hogy egy bűnügyben a mi életünkben már nem lehet megtudni az igazságot! Csak nem lenne kellemetlen mindegyik eddig regnáló pártnak, ha elkezdenének jönni a nevek?

A titkosítás nemcsak arra jó, hogy a bűnözőket védjék. A kreatív Fidesz azt is kitalálta, hogyan lehet titkosítással koncepciós pereket gyártani. A recept: emelj vádat úgy, hogy rögtön nemzetbiztonsági ügynek nyilvánítod, és titkosítsd 2089-ig, mint Laborc Sándor és Szilvásy György esetében. Így aztán se a vádat nem kell aprólékosan kidolgozni és bizonyítani a nyilvánosság előtt, se a vádlottak nem tudnak védekezni a közvélemény előtt, mert titkot sértenének. És ha még ez lenne az egyetlen!

Váradi Csaba alezredes, az Nemzeti Nyomozó Iroda pécsi regionális vezetője 2007-ben a honi kriminalisztika történetében példa nélküli bűncselekmény-sorozatot leplezett le. 2011 januárjában fölfüggesztették, júniusban már gyanúsítottként hallgatták ki. Több tucat bűnnel gyanúsították. Furcsa mód szabadlábon védekezhetett, de az ügy aktáit 40 évre titkosították. Az újságíró kérdésére csak annyit válaszolt, hogy nem követett el semmit. Többet - a titkosítás miatt - nem mondhatott. Mi mindent tudhatnánk meg, ha nyíltan beszélhetne?

A rendszer még nem tökéletes, itt-ott ereszt. Ha időnként hazugsággal próbálják is leplezni (mint tette nemrégiben Czunyiné dr. Bertalan Judit államtitkár), a költségvetésből még megtudhatjuk, mire költi a pénzünket a maffia. Persze még bízhatnak abban, hogy nemcsak költségvetést, hanem újságot is kevesen olvasnak, ezért aztán propagandájuk hatásos lehet. Ideig-óráig. Eddig tüntetni is kevesen tüntettek, de ahogy egyre többen tüntetnek, lehet, hogy költségvetést és újságot is egyre többen fognak olvasni. Úgyhogy még egy nagy feladat vár rájuk: a költségvetést is titkosítani kell.


http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/427764_a_titkolozo_maffia
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyerekek karácsonyélmény nélkül – a vágyaikról sem kép
  2014-12-14 11:21:07, vasárnap
 
  Gyerekek karácsonyélmény nélkül - a vágyaikról sem képesek beszélni

Posted on 2014/12/14 Szerző: Admin

Több százezer olyan gyermek él Magyarországon, aki számára a decemberi szünidő egyet jelent a fázással és az éhséggel. Számukra nem hozhat fordulatot a teljes megoldásként tálalt ingyenes étkeztetés, helyzetük mind nyomorúságosabbá válik, hiszen szüleiket rendeletekkel büntetik szegénységükért. L. Ritók Nóra pedagógus köztük él, ismeri a téli szegénység szagát, a közmunkaprogram igazi veszélyeit és a nélkülözés következményeit.

rit
“Fogalmam sincs, hogy élik túl" L. Ritók Nóra elmondja, hogyan néz ki a szegénység a valóságban:
“El sem tudják képzelni, hogy mit jelent a hideg, különösen ezeken az alföldi településeken, ahol én dolgozom Hajdú-Bihar megyében. Itt nincsenek erdők, legfeljebb az utak mentén nyaranta felnövő akáchajtásokat lehet szigorú szabályok szerint irtani, aki megszegi, arra büntetés vár. Az egész telük a fűtőanyag előteremtéséről szól. Ha egyik szülő sincs behívva közmunkára, akkor a bevétel a 22 800 Ft segély, ami egy ötgyerekes családnál a családi pótlékkal és egyéb kiegészítésekkel együtt naponta fejenként körülbelül 500 forintot jelent. Ebből kell venni ennivalót, buszjegyet, ruhát, cipőt, iskolai dolgokat, gázpalackot, fizetni a kukadíjat, rátölteni a villanyórára. Ebből a ráadásul apránként érkező pénzből nem lehet egyszerre, kedvezményesen megvenni a fát. De minden máshoz is nagyon kedvezőtlen feltételekkel jutnak hozzá, a legszegényebbek vásárolnak a legdrágábban. És őket büntetik meg a legkönnyebben, pénzbírságra, ha nem tudnak fizetni, elzárásra, ha mondjuk fát hoznak egy elvadult kertből. Így általában az marad, hogy egy estére való ágat fél nap alatt tudnak kínkeservesen összeszedegetni, de be sem gyújtanak addig, amíg a kicsik nem érkeznek haza. És nem tudnak mosni, fürödni, mert a ruha vizes marad, a gyerek pedig megfázik. És akkor jön az, hogy nem gondozzák megfelelően a gyerekeket... Akik gyakran az egész telet megfázva töltik, mert fáznak, mert nem jutnak megfelelő vitaminhoz és sokszor nem tudják kiváltani nekik a gyógyszereket. Mióta van gyógyszer-támogatási programunk, látványosan kevesebb gyerek került kórházba."
“Az ilyen családokban felnövő gyerekeknek jellemzően nincs karácsonyélményük. Nemrég tapasztaltam, hogy egy 9 éves gyerek nem emlékszik a tavalyi karácsonyra. Olyan nap, mint a többi, néhol van lebbencsleves vagy tejberizsa, fenyő, ajándék ritkán. És amikor kérdezgetjük őket, mire vágynak, nem is tudják megmondani."
L. Ritók Nóra természetesen elmondja azt is, mit gondol azokról a politikusi nyilatkozatokról, amlyek szerint az ingyenes gyermekétkeztetés kiterjesztésével rövid időn belül megoldják a gyermekszegénység, a gyermekek éhezésének problémáját.
Szóba kerül Harrach Péter botrányt kavart mondata is, amely szerint sok gyerek azért megy éhesen óvodába, iskolába, mert “életmódszerűen nem esznek reggelit otthon".
(vh)
Bal-Rad komm: L. Ritók Nóra véleményéről lehet némi fogalmunk. Mint ahogyan azokról a “politikusi kinyilatkozásokról" is meg van a MI VÉLEMÉNYÜNK, miszerint rövid időn belül megoldják a gyermekszegénység, a gyermekek éhezésének problémáját.
TETSZETTEK VOLNA NEM LÉTREHOZNI A GYERMEKÉHEZÉS ÁLLAPOTÁT MAGYARORSZÁGON!
Harrach szállóigévé vált mondásához, miszerint “életmódszerűen nem esznek reggelit otthon" - csak annyit tennénk hozzá: nem árt, ha politikai maffiózóink szoktatni kezdik magukat a gondolathoz: közeleg az idő, amikor számukra lesz életvitelszerű a fagyoskodás, az éhezés, meg az állandó nélkülözés!
A távoli Birobidzsanban!
Ahol pl. Harrach úr a mindennapi lovaglást is kénytelen lesz nélkülözni!


https://balrad.wordpress.com/2014/12/14/gyerekek-karacsonyelmeny-nelkul-a-vagyaik rol-sem-kepesek-beszelni/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
2014.11 2014. December 2015.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 532 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 386
  • e Hét: 14616
  • e Hónap: 25727
  • e Év: 179223
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.