Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
Hát ezek azok a „sikerek”, amelyekbe minden nap
  2015-07-16 22:08:23, csütörtök
 
  A fideszes haverok és strómanok gennyesre keresik magukat

Mindeközben a Fidesz-közeli oligarchák zsinórban nyerik a zsíros közbeszerzéseket. Andy Vajna lenyúlta a teljes szerencsejáték-piacot és csak adókedvezményben több milliárd forintot kap puszira. A dohánypiac újraosztásával több ezer trafikos vesztette el az állását, hogy a haverokat helyzetbe hozzák. A Fidesz-barát CBA érdekében vasárnap bezáratták a nagyáruházakat. Gázos Lőrincnek milliárdok esnek ki az ingujjából, a "saját lábán álló" Orbán Ráhel férje pedig állami közbeszerzésekből lett 29 éves korára milliárdos.

Hát ezek azok a ,,sikerek", amelyekbe minden nap bele kellene dörgölni a Fidesz politikusainak és szavazóinak orrát.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Viktor nem mer Horvátországba menni, még nyaralni sem
  2015-07-16 22:07:18, csütörtök
 
  Orbán Viktor nem mer Horvátországba menni, még nyaralni sem

De ennél sokkal rosszabb hír, hogy idén bokros teendői szorításában csak pár napot engedélyez magának munka nélkül a szorgos vezető - ennek persze nyilvánvalóan az az oka, hogy idén bűnös hanyagságból nem rendeznek labdarúgó világbajnokságot sehol. Ja, Blatter Szepi - további jó munkát, elnök úr! - mással van épp elfoglalva... Mi van, kétharmaddal sem lehetett elintézni, hogy ne négyévente legyen vb, hanem minden héten, Felcsúton?

Orbán a borsonline bennfentes információkra hivatkozó cikke szerint egyébként a Mol-botrány miatt nem mer Horvátországba menni, noha az korábban szokása volt neki mljeti viszonylatban. Biztos attól fél, hogy egy INA-kúton vizes benzint sóznának rá feláron. Mindegy, bárhová is megy, megy vele a TEK is.


http://magyarnarancs.hu/hirnarancs/orban-viktor-nem-mer-horvatorszagba-menni-meg- a-tek-kel-sem-95787
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
átmászásokkal fogják tesztelni a négyféle kerítést
  2015-07-16 21:48:17, csütörtök
 
  “átmászásokkal fogják tesztelni a négyféle kerítést, lemérik, hogy melyiken mennyi idő alatt lehet átjutni, és a mérések alapján választják majd ki, hogy melyik legyen a végső megoldás."


Pintér


***************************


Pintér elmondta, hogy a kerítés 20-25 méterre a határtól, magyar területen lesz felállítva. Ekkor közbevetettük, hogy az uniós direktívák szerint így a menekültek már magyar területen lesznek, amikor a kerítéshez érnek, így azonban nem küldhetőek vissza Szerbiába, még akkor sem, ha a kerítésnek még a szerb oldalán vannak. Tehát, ha valaki eljut a kerítésig, ott találkozik határőrökkel, és jelzi, hogy menedékjogot kér Magyarországon, ugyanúgy be kell őt kísérni egy menekülttáborba, mintha nem lenne kerítés. A kerítésnek ebből a szempontból sincs értelme. A belügyminiszter nem akarta érteni a felvetésünket, és arról beszélt, hogy az afgán menekültek mindenképp menedékjogot kapnak, hiszen háborús területről érkeznek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
CSAK ROGÁN EMBEREI KAPTAK LAKÁSt
  2015-07-16 21:38:24, csütörtök
 
  Juhász Péter

Öt lakást csináltak az irodából, és Rogán embereinek adták oda.

Így lakik ma az "irodában"
1. Sipos-Tóth István - Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója,
2. Dr. Kelemen András - Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt. volt igazgatósági tagja,
3. Dobos Gábor - a belvárosi Fidesz iroda vezetője és felesége, Németh Kamilla,
4. Aranyos Zsófia - Karsai Károly fideszes képviselő, volt polgármester nevelt lánya, és
5. Gulyás Istvánné - Karsai Károly anyósa.

Vajon csak én hiszem, hogy hazudik az önkormányzat, amikor azt állítja, hogy pályáztatták a lakásokat? Életszerű, hogy ők voltak a leginkább rászorultak és legjobb pályázatot benyújtók?

Karsaiék állítólag megvették a részüket. De még nem tudjuk, hogy mennyi pénz folyt be az önkormányzathoz, de az ő nevükön van.
De a többiek milyen jogcímen laknak egy önkormányzat tulajdonában levő irodában? Hogy adhatja bérbe az önkormányzat az irodát lakásként? Vajon ez hogy lehet jogszerű?

Van ember, aki elhiszi, hogy a szociális lakásokért sorban állók közül Rogán emberei voltak a leginkább rászorultak? Én nem.

Ha te sem, oszd meg!
Mindenki tudja meg, így nyúlják le az értékeinket!

Itt vannak az előzmények:

Ingyen kapta a volt polgármester a lakásokat?
https://www.facebook.com/Juhi.JuhaszPeter/photos/a.486159078123247.1073741827.478 686885537133/902194719853012/?type=1&theater

Irodában a lakik a volt polgármester?
https://www.facebook.com/Juhi.JuhaszPeter/photos/a.486159078123247.1073741827.478 686885537133/901824723223345/?type=1&theater

Az RTL összefoglalója:
http://rtl.hu/.../.../a-volt-polgarmester-rokonai-nyertek-lakast

De miből él Rogán?
https://www.facebook.com/Juhi.JuhaszPeter/photos/a.486159078123247.1073741827.478 686885537133/899900366749114/?type=1&theater

‪#‎KorrupcióKormánya‬
‪#‎RogánKlán‬
‪#‎belvárosikorrupció‬


Juhász Péter
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jobbra át: Ciprasz meghátrálása az egekbe röpítette az Aran
  2015-07-16 19:36:57, csütörtök
 
  2015. július 14. 13:16


Jobbra át: Ciprasz meghátrálása az egekbe röpítette az Arany Hajnal népszerűségét


A görögök közel 25 százaléka a "szélsőjobboldali" Arany Hajnalra szavazna, ha most lennének a választások Görögországban - derült ki egy nem reprezentatív felmérésből, amit a hétfői megállapodás után készítettek. Az Arany Hajnal támogatottsága az utóbbi hetekben 5-6 százalékon állt. Zoom A harmadik görög mentőcsomagról szóló hétfő reggeli megállapodás után napvilágot látott az első felmérés a pártok támogatottságáról. A newsbomb.gr nem reprezentatív online kutatása szerint még mindig a kormányzó Sziriza a legnépszerűbb (ami valószínűleg csak addig lesz így, amíg életbe nem lépnek a megszorító intézkedések - a szerk.), de az Arany Hajnal közel 25 százalékot ért el. A radikális alakulat az utóbbi hetek országos méréseiben mindössze 5-6 százalék körül állt. Zoom Harmadik helyre a Centrista Unió futott be több mint 11 százalékos támogatottsággal. A még kormánypárti Független Görögök több mint 5 százalékot kaptak. Rajtuk kívül a felmérés szerint csupán a kommunista párt jutna be a parlamentbe 3,1 százalékos támogatottsággal. Az online szavazáson több mint 33 ezren voksoltak. (Origó nyomán)
Forrás: https://kuruc.info/r/4/145654/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Állmadósság. Jobban teljesít.
  2015-07-16 19:33:51, csütörtök
 
  Minden eddiginél nagyobb az államadósság

25 ezer milliárd forint fölé emelkedett júliusban a költségvetés adóssága az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) adatai szerint - írta meg az Index a Világgazdaság információjára hivatkozva. Ez az összeg 1377 milliárd forinttal több a tavaly év végi szintnél.

Korábban még sosem volt 25 ezer milliárd forintnál több az adósságállomány...

úristen, megvan MIRŐL AKARJÁK ELTERELNI A FIGYELMÜNKET MINDIG :(((
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy sajtótájékoztató alatt omlott porrá a Fidesz kerítése
  2015-07-16 19:28:44, csütörtök
 
  Egy sajtótájékoztató alatt omlott porrá a Fidesz kerítése

JámborAndrás
2015. július 16. csütörtök, 18:03


Ma a belügyminiszter úr, a kormányzati kommunikációs államtitkár úr tartott sajtótájékoztatót a próbafalnál. És olyan gyönörű válaszokat adtak a felkészült újságírók kérdéseire, amiből kiderül: teljesen értelmetlen a fal éptése, semmit sem fog megoldani.

Pintér Sándor ragadta magához a mikrofont az Index cikke szerint:

"A belügyminiszter az Index kérdésére elmondta, hogy átmászásokkal fogják tesztelni a négyféle kerítést, lemérik, hogy melyiken mennyi idő alatt lehet átjutni, és a mérések alapján választják majd ki, hogy melyik legyen a végső megoldás."

Tehát a kormány azt teszteli a keritésén, melyiken lehet kevésbé átjutni. Ezzel végre beismerik, amit mindenki mond az országban, akinek még nem zápult be az agya az M1-től, hogy a kerítés nem fogja megállítani a menekülteket, csak lassítani. Illetve pont azokat fogja megállítani, akik a legszerencsétlenebb körülmények közül jönnek, mert betegek, sérüléseik vannak, nincs pénzük, fáradtak.

De akkor tényleg arra költünk el 22 milliárdot, hogy pár órával lassabban érjenek be a menekültek? Nem, még ennél is viccesebb a helyzet, adjuk újra át a mikrofont Pintérnek és az Indexnek:

"Pintér elmondta, hogy a kerítés 20-25 méterre a határtól, magyar területen lesz felállítva. Ekkor közbevetettük, hogy az uniós direktívák szerint így a menekültek már magyar területen lesznek, amikor a kerítéshez érnek, így azonban nem küldhetőek vissza Szerbiába, még akkor sem, ha a kerítésnek még a szerb oldalán vannak. Tehát, ha valaki eljut a kerítésig, ott találkozik határőrökkel, és jelzi, hogy menedékjogot kér Magyarországon, ugyanúgy be kell őt kísérni egy menekülttáborba, mintha nem lenne kerítés. A kerítésnek ebből a szempontból sincs értelme. A belügyminiszter nem akarta érteni a felvetésünket, és arról beszélt, hogy az afgán menekültek mindenképp menedékjogot kapnak, hiszen háborús területről érkeznek."

Tehát sem jogi, se fizikai megoldást nem hoz a kerités. Ellenben, ahogy reggeli cikkünkben is megírtuk, jelenleg a teljes bevándorlási, idegenrendészeti, rendőrségi ellátás a halálán van. Nem kapnak plusz forrásokat, hiába az EU-s pénzek. Mi lenne, ha erre költenénk inkább 22 milliárdot?

400 ezres bruttó fizetéssel számolva, a Bevándorlási Hivatal egy dolgozójának évi bére 5 millió forint. 1000 ilyen dolgozó éves bére 5 milliárd forint. Tehát a fal árából 4 évig lehetne fizetni 1000 BÁH dolgozót. És hogy ez miért lenne jó? Felgyorsulnának a menedékkérelmi eljárások, ami azt jelentené, hogy egy menekültnek kevesebb időt kéne töltenie a táborokban, kisebb lenne a zsúfoltság, és kevesebbet költene erre a magyar állam. És még munkahelyeket is teremtene, jól képzett hivatalnokoknak.

Ezzel szemben a kormány arra ad ki első körben 22 milliárd forintot, hogy pár órával lelassítsa a menekülteket, sérüléseket okozzon ezeknek az embereknek, miközben az ügyintézés gyorsításával, akár hetekkel kevesebb időt kéne töltenie egy-egy menekültnek a táborokban, így Magyarországon, amíg eldől megkapja-e a befogadói státuszt, vagy kiutasitják.

(Itt jegyeznénk meg, hogy eddig idén kb. 150 ember kapott menekült vagy oltalmazotti státuszt Magyarországon, pedig ennél biztosan több valódi veszély elől menekülő ember érkezett hazánkba.)


Ha Pintér Sándor nem hazudott a sajtótájékóztatón, akkor az utolsó értelemmorzsa is eltűnt a fal építésének ötlete mögül, és mindeki számára világos lehet, ez az egész egy nagyon drága szemfényvesztés!


http://kettosmerce.blog.hu/2015/07/16/egy_sajtotajekoztato_alatt_omlott_porra_a_f idesz_keritese
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mennyire fog fájni a brüsszeli pofon? Ennyit bukhatunk
  2015-07-16 19:25:39, csütörtök
 
  Mennyire fog fájni a brüsszeli pofon? Ennyit bukhatunk

2015. július 16., 07:16
Privátbankár


Akár 30 milliárd forint bevételtől eshet el idén a költségvetés az Európai Bizottság döntése miatt.

Kedden az Európai Bizottság közölte, az élelmiszerláncok által fizetendő felügyeleti díj és a dohánytermékek kereskedelmét terhelő adó miatt vizsgálatot indítottak annak kiderítésére, hogy a két intézkedés összhangban van-e az unió állami támogatásra vonatkozó szabályaival.
emzeti dohánybolt Pécsett. MTI Fotó: Sóki Tamás
MTI Fotó: Sóki Tamás

A bizottság aggálya mindkét esetben az, hogy a meredeken progresszív kulcsokat alkalmazó terhek szelektív előnyt biztosítanak versenytársaikkal szemben azoknak a vállalatoknak, amelyek árbevétele alacsony, és ez tiltott állami támogatásnak minősülhet. Brüsszel emiatt egyúttal a vizsgálat lezárásáig megtiltja a progresszív kulcsok alkalmazását. További részleteket itt olvashat >>>
Hirdetés

Súlyos milliárdokat bukunk

2015-ben 26,9-30 milliárd forintos bevételt fenyeget a két brüsszeli döntés, s jövőre is hasonló összegről lehet szó - írja a Napi.hu.

A portál megjegyzi ugyanakkor, a 30 milliárd forintos tétel pótlása a kormányt, illetve a Nemzetgazdasági Minisztérium számára nem megoldhatatlan feladat - igaz, az adószabályok módosításának sok értelme idén már nem lesz. Nem marad más megoldás, mint a kieső 20-30 milliárdot a kiadások csökkentésével pótolni, ráadásul a Nébih finanszírozásra is új forrásokat kell találni.

Külföldi érdekek

Brüsszel ezúttal is a külföldi multik érdekeit védi - reagált a Fidesz-frakció arra, az Európai Bizottság döntésére.

A Fidesz szerint az extraprofittal rendelkező ágazatokat sújtó különadók az új magyar adórendszer fontos részét képezik, igazságosabbá és kölcsönössé teszik a közteherviselést, hozzájárulnak a költségvetési egyensúlyhoz és fontos társadalmi célokhoz.

Az élelmiszerlánc-felügyeleti díjból az élelmiszer-biztonságot javító intézkedéseket tud végrehajtani az állam, a dohánytermékek kereskedelmét terhelő egészségügyi hozzájárulásból pedig az új budapesti kórház megépítését tudják támogatni - írták.

http://privatbankar.hu/makro/mennyire-fog-fajni-a-brusszeli-pofon-ennyit-bukhatun k-283654
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tiziano-képet vásárolt az MNB
  2015-07-16 19:24:13, csütörtök
 
  Tiziano-képet vásárolt az MNB

A Mária gyermekével és Szent Pállal című festményért 4,5 milliárd forintot fizettek.


Kulturális hírek | Forrás: MTI | Beküldte: Gépnarancs | 2015. július 16.

tizianoMegvásárolta a Magyarországon fellelhető egyetlen Tiziano-képet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az Értéktár Program keretében - közölte honlapján csütörtökön az MNB.

A honlapon olvasható közleményben emlékeztetnek arra, hogy a tavaly januárban életre hívott Értéktár Program az elmúlt másfél évben számos nagy értékű műtárggyal növelte a hazai műkincsvagyont. Mint írják, a most megvásárolt Tiziano-kép a hazai magángyűjtemények legértékesebb festménye volt, művészi értékét tekintve a legjelentősebb az elmúlt fél évszázadban Magyarországon előkerült műkincsek között.

A Mária gyermekével és Szent Pállal című kép ismeretlen olasz mester alkotásaként sokáig egy pécsi lakás falát díszítette, mielőtt 2005-ben felbukkant a Nagyházi Galéria aukcióján. Az alkotást akkor Pintér Gyula vette meg, aki a Szépművészeti Múzeumban helyezte letétbe.


http://gepnarancs.hu/2015/07/tiziano-kepet-vasarolt-az-mnb/#.VaflrqzjYYw.facebook
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fölnyomták Mekkmestert El Qroék az EU-nál
  2015-07-16 19:23:00, csütörtök
 
  Fölnyomták Mekkmestert El Qroék az EU-nál


Posted on 2015/07/16 Szerző: Admin

Az Európai Bizottság vizsgálja Matolcsy ,,ámokfutását"

A DK fordult a brüsszeli testülethez amiatt, hogy a jegybankelnök százmilliárdokat fordít közgazdasági nézeteinek terjesztésére és luxusingatlanok vásárlására.

Vizsgálatot indított az Európai Bizottság a Magyar Nemzeti Bank ,,ésszerűtlen és pazarló intézkedései" miatt - jelentette be a Demokratikus Koalíció.
A testülethez Molnár Csaba, a párt európai parlamenti képviselője fordult azzal, hogy a jegybank elnöke, Matolcsy György 200 milliárd forintot fordít ,,unortodox gazdaságpolitikai tévképzeteinek" terjesztésére és több tízmilliárdot luxusingatlanokra.
A párt szerint mélyreható brüsszeli vizsgálatra lehet számítani az ügyben, amely ,,talán több kérdésre is választ adhat majd, lerántva a leplet Matolcsy György közpénzpazarló ámokfutása újabb részleteiről". A DK szerint a Magyar Nemzeti Bank feladata a forint védelme és az ország pénzügyi stabilitásának fenntartása lenne az adófizetői pénzek ,,unortodox elköltése" helyett. Az Európai Bizottság lesz az első hivatalos szerv, amely kivizsgálja a gyanús jegybanki költekezéseket - közölték.
(hir24)
Bal-Rad komm: Majd Brüsszelben is megállapítják komoly tudós egyének, hogy Mekkmester tudata nem fogja át a költekezést! Hiszen nem a sajátját költi!


https://balrad.wordpress.com/2015/07/16/folnyomtak-mekkmestert-el-qroek-az-eu-nal /
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
2015.06 2015. Július 2015.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 666 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 386
  • e Hét: 14616
  • e Hónap: 25727
  • e Év: 179223
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.