Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
BUZERÁNSOK! Irány a DK!!!
  2015-07-05 23:45:09, vasárnap
 
  Gyurcsány kizárja a DK-ból a homofób képviselőt


Propeller ma, 16:51

Gyurcsány Ferenc kezdeményezte a homofób kijelentést tevő képviselő azonnali kizárását a Demokratikus Koalícióból.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, Sütő László Berkecz Balázs egyik Facebook-posztja alatt mondta el véleményét a melegekről. A képviselő szerint a homoszexualitás betegség és ,,utódnemzésre képtelen párkapcsolat normális országban nem lehet családmodell", majd szőrös végbélnyílásokról értekezett.

A párt elnöke, Gyurcsány Ferenc vasárnap válaszolt Sütő írására, és kezdeményezi a képviselő kizárását a szervezetből.

Kezdeményeztem Sütő László azonnali kizárását a Demokratikus Koalícióból. A Baranya megyei képviselő elfogadhatatlan kijelentéseket fogalmazott meg, amelyek összeegyeztethetetlenek a DK emberi jogi alapelveivel. A Demokratikus Koalíció elnökségének álláspontja világos: nem tűrjük, hogy olyan emberek és nézetek legyenek a pártunkban, amelyek különbséget tesznek ember és ember között, származása, szexuális önazonossága miatt. Ennek a pártnak nem lehet kirekesztő, embertársait lenéző tagja. Ilyen ügyekben nincs pardon.



http://propeller.hu/itthon/3125544-ilyen-ugyekben-nincs-pardon-gyurcsany-kizaratt a?utm_source=mm-2015-07-05&utm_medium=email&utm_campaign=Gyurcs%C3%A1ny%2 0kiz%C3%A1rja%20a%20DK-b%C3%B3l%20a%20homof%C3%B3b%20k%C3%A9pvisel%C5%91t
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fiatal cigányok rabolták végig a debreceni boltokat
  2015-07-05 23:43:37, vasárnap
 
  Nemzeti Hét
Fiatal cigányok rabolták végig a debreceni boltokat

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a négy férfit, akik a megalapozott gyanú szerint dohány- és élelmiszerboltokat raboltak ki Debrecenben - közölte a Hajdú-Bihari Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton az MTI-vel.

Demeter Erika tájékoztatása szerint a rendőrök csütörtökön Debrecenben fogták el a 20 éves D. Attilát és egy 16 éves fiút, majd pénteken Hajdúböszörményben a 18 éves R. Tibort és 16 éves társát. A gyanú szerint a négy fiatalember februárban egyik este késsel a bevétel átadására kényszerítette az egyik debreceni, Jerikó utcai nemzeti dohánybolt alkalmazottját.

Ezt követően ugyanezzel a módszerrel március elején kiraboltak egy dohányboltot az Ibolya utca és az Egyetem sugárút sarkán. Áprilisban és májusban két élelmiszerüzletet raboltak ki Debrecenben a Viola és a Csemete utcában - sorolta a sajtóreferens.

A négy férfi ellen rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Debreceni Járásbíróság szombaton elrendelte a négy férfi előzetes letartóztatását.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Végre, valami történik ebben a poshadt EU-ban
  2015-07-05 23:14:27, vasárnap
 
  Ez aztán IGEN!

Vagyis, NEM!


Végre, valami történik ebben a poshadt EU-ban, amit iskolázatlanok, alkoholisták és gyagyás impotensek vezetnek!!
A görögök példát mutattak nemzeti összefogásból!
Nagyon beszopta a cionista unió hogy a görögök gyorsan csináltak egy népszavazást és elküldték őket a halál fa....ára,igaz nem nyugodhat meg egyik sem viszont lehet most viszik be a kegyelemdöfést a haldokló euró övezetnek.

Így kell ezt csinálni annak, aki nem adósként akar élni ebben a gittegyletben, ahova taszítottak bennünket!
HAJRÁ, GÖRÖGÖK!
HAJRÁ, MAGYAROK!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Nagy Terv Elővezetése MEGTÖRTÉNT
  2015-07-05 08:43:03, vasárnap
 
  A Nagy Terv Elővezetése MEGTÖRTÉNT


Posted on 2015/07/05 Szerző: Admin


“A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) kormányzati lépéseket sürget. A Magosz szeretné elérni, hogy a földeket a magyar gazdák ne csak bérlőként, hanem tulajdonosként művelhessék, a vásárláshoz pedig megfelelő finanszírozási, hitelezési lehetőségek legyenek - mondta Jakab István csütörtökön Kisbucsán.“-tudósít egy rövidke MTI-hír.

“...ne csak bérlőként, hanem tulajdonosként..."
DE MIT IS JELENT EZ? Amit Döbrögink Legfőbb Gazdatámogatója AKAR!
Az eddig állami tulajdonú, ám bérleti szerződésekkel a cimborák megkaparintottak-VÉGLEG MEGKAPARINTHASSANAK!
Ehhez még kedvezményes hiteleket is igényelhessenek (a vélhetőleg “kedvezményes" áron átjátszandó birtokok vételárához) amit aztán egyesztendei területalapú támogatásokból vissza is tudnak fizetni! A Csányik, a Nyergesek, a Simicskák, a Mészárosok, stb. Sorolhatnánk tovább! Vannak néhányan az ilyen “gazdák"!
Magyarán: Dacos Jakab Pista-a “Neves Agrárszakember"-fölvezette a következő Nagy Döbrögista Országrablási Akciótervet!

A következményeken lehet gondolkodni. A zsellérekké minősített közmunkások hada fog már jövő tavasszal csúszni-mászni a papi és haveri MAGÁNBIRTOKOKON! Rendeződik Vidék-Magyarország sorsa!
A MAGYAROK PEDIG BELETÖRŐDVE SORSUKBA!-LEHAJTOTT FEJJEL HALLGATNAK ÉS TŰRNEK!

https://balrad.wordpress.com/2015/07/05/a-nagy-terv-elovezetese-megtortent/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újra akcióba lendült a 89 éves Repülős Gizi
  2015-07-05 08:37:43, vasárnap
 
  Az aktív életmód lassítja az öregedést:)))

Ez már szinte igazi hungarikum

*********************

Újra akcióba lendült a 89 éves Repülős Gizi

2015.06.30. 08:27

Korát meghazudtolva ismét akcióba lendült Repülős Gizi, polgári nevén K. Sándorné. A 89 éves nő gyanútlanul besétált egy kónyi családi házba, kihúzta a fiókot a konyhában, és elvett 70 ezer forintot, írta a Police.hu. Az ismeretlen betolakodó feltűnt a szomszédoknak, akik az utcán kérdőre vonták, de Gizi nem jött zavarba, útbaigazítást kért a helyiektől. A szomszédok szóltak a ház tulajdonosának, aki hazaérve észre vette, hogy karcsúbb lett a pénztárcája. Ezután K. Sándornét visszatartották a falu lakó, amíg kiérkeztek a rendőrök.

Repülős Gizit legutóbb idén márciusban fülelték le Ausztriában, miután megszökött egy idősek otthonából, és betört egy osztrák üzletember otthonába. 2012-ben egy év letöltendőre ítélték, amit végül idős korára és korlátozott beszámíthatóságára tekintettel végül 100 ezer forint pénzbüntetésre enyhítettek.

K. Sándorné az egyik tárgyalásán azzal védekezett, hogy agyhártyagyulladása van, ezért alakult ki kleptomán hajlama.


http://index.hu/belfold/2015/06/30/ujra_akcioba_lendult_a_89_eves_repulos_gizi/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az iskolában a tanító megkérdezi a gyerekeket, hogy kinek az
  2015-07-05 08:23:43, vasárnap
 
  Az iskolában a tanító megkérdezi a gyerekeket, hogy kinek az apukája hasonlít valamelyik híres emberre. Az egyik diák büszkén mondja:
- Az én apukám Mátyás királyra hasonlít.
- Miért?
- Mert olyan igazságos.
Erre megszólal egy másik gyerek is:
- Az én apukám Dugovics Tituszra hasonlít.
- Miért?
- Mert vállalatigazgató volt, és amikor lebukott, három másik embert is magával rántott!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
A magyaroknál csak a görögök érzik magukat nyomibbnak
  2015-07-05 08:19:51, vasárnap
 
  A magyaroknál csak a görögök érzik magukat nyomibbnak

2015.07.03. 10:38

Az OECD Better Life Indexe azt nézi, hogy az OECD tagországaiban mennyire elégedettek az emberek az életükkel, milyen területeken szeretnének javítani az életkörülményeiken. Sok számítás után végül minden ország kap egy pontszámot. Magyarország idén 4,9-et kapott a 10-ből. Ennél az OECD tagállamok között csak egy országnak van alacsonyabb pontszáma, vagyis egy olyan ország van, ahol az emberek rosszabbul érzik magukat, mint Magyarországon. Ez az ország Görögország, ahol 4,8-ra értékelték az emberek az életet. Magyarország jobban teljesít.


http://velvet.hu/gumicukor/2015/07/03/a_magyaroknal_csak_a_gorogok_erzik_magukat_ nyomibbnak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Villogtak a farkak és az izmok a fesztiválokon
  2015-07-05 08:16:08, vasárnap
 
  Egy másik állampolgárt, aki biológiai szükségletből levizel egy bokrot diszkréten, azt meg bírságolják, feljelentik!!! Mi van itt????

******************************



Villogtak a farkak és az izmok a fesztiválokon
Gyulai Bence

2015.07.04. 09:21

Ebbe a posztba az év eddigi idei (értelemszerűen) külföldi melegfelvonulásairól gyűjtöttük össze a meztelenkedőket. Nem, a melegek nem szeretnének mindannyian mindig pucérkodni, és nem, attól még, hogy valaki mindig vetkőzni akar, nem feltétlenül meleg. De a pride-oknak pont az a lényege, hogy mindenki pontosan olyan legyen, amilyen szeretne lenni, legalább arra az egy napra. Hát akkor ha valaki vetkőzni szeretne, hadd vetkőzzön, úgyis nyár van! Ha ők azt akarják, hogy mi nézzük őket, akkor tegyük meg nekik ezt a szívességet - lapozzuk végig, hogyan néznek ki azok, akik ennyire büszkék a testükre! Reakcióját ezúttal is a poszt legalján adhatja meg.


http://velvet.hu/kockahas/2015/07/04/villogtak_a_farkak_es_az_izmok_a_fesztivalok on/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megúszni úgysem tudják…
  2015-07-05 08:00:49, vasárnap
 
  Megúszni úgysem tudják...


Posted on 2015/07/05 Szerző: Admin


Hétfőn gyorsított eljárással szavazza meg a Fidesz azt a törvénytervezetet, amely elfogadása után az önkormányzatok, minisztériumok, állami cégek pénzt kérhetnek a közérdekű adatigénylésért. A törvénytervezet lényegében olyan, mintha bírságot szabnának ki a közérdekű adatigénylésre.
Pontosan nem tudjuk, mennyi hasznot hozna az államnak a korrupcióellenes küzdelem, de a lopás megállítása vagy akár a csökkentése is több ezermilliárdot hozhatna a közös kasszába. Vajon nem lenne jobb mindannyiunkank, ha Habony Árpád, Mészáros Lőrinc, az új Simicska, azaz Garancsi István vagy a Fidesz többi oligarchája helyett, az ápolókhoz, az oktatásba, az egészégügyre vagy a szociális ellátásokra jutna pénz? Összehasonlításként Simicska Lajos 2014-ben, amikor még ő is Fidesz-oligarcha volt, a cégeiből körülbelül 30 milliárd forintot vett ki. Ez az összeg fele annyi, mint a FIFA megvesztegetési botrányának 210 millió dolláros összege. A magyar korrupció világszínvonalú. Magyarország ebben tényleg jobban teljesít.
A Fidesz pedig nem ez ellen a korrupció ellen küzd, nem a közös pénzünket védi, hanem azokat bünteti, akik ezt megpróbálják felderíteni. Pedig lehetne másképp is. Romániában jelenleg vádemelés zajlik Victor Ponta miniszterelnök ellen, de a korrupciós ügybe keveredett ellenzéki képviselők ellen is eljárásokat indított az ügyészség. És szerte a környező országokban zajlik a korrupcióellenes küzdelem, amibe politikusok buknak bele, és kerülnek börtönbe. Magyarországon a Fidesz által uralt ügyészség nem indított 2010 óta egyetlen ejárást sem kormánypárti politikus ellen.
Most pedig lecsapnak a közérdekű adatigénylésre is. Pedig ha nincs közérdekű adatigénylés, még a mostaninál is kevesebbet tudnánk a kormánypárti korrupcióról, Rogán, Lázár gyanús ügyei nem kerültek volna nyilvánosság elé, és a kormánypárt azt is akarja, hogy ne is kerüljenek. A törvénytervezet szövege szerint ugyanis maga az adatgazda, az önkormányzat és a minisztérium, állapítja meg mennyit kérhet egy adat kiadásáért. Kocsis Máté például pár hónapja mondta el egy interjúban, hogy több tízezer forintba kerül egy adat kiadása. Persze ez nyilvánvalóan hazugság, és a hazugság igazi pikantériáját az adja, hogy egy tisztességes párt kormányra kerülve ezeket az adatokat és számlákat nem közérdekű igénylés nyomására adná ki, hanem magától tenné nyilvánossá honlapján.
De a Fidesz titkot akar, nem akar kiadni adatokat, pénzt kér értük, és ezzel lényegében bünteti az adatkikérést. Ha a kormánypárt hétfőn elfogadja ezt a törvényt, nem a korrupt politikusokat fogja üldözni a magyar állam, hanem azokat, akik felderítenék a korrupciót. Magyarország hivatalosan is oligarchia lesz.
(atlatszo)
Bal-Rad komm: “... Ez az összeg fele annyi, mint a FIFA megvesztegetési botrányának 210 millió dolláros összege..."
-És hol van ez az összeg AZ ORSZÁG ELSIKKASZTÁSÁHOZ, ÉS AZ OKOZOTT KÁR MÉRTÉKÉHEZ KÉPEST?! Magyarok millióinak a szülőföldjükön jövőtlenné tételéhez képest!
A döbrögista horda most csak kodifikálja a “mazsolázgatás" lehetőségét, mert az ellenmaffiák stikijeiről vélhetőleg ingyen is lehet majd igényelni adatokat!
A saját bulit igyekeznek titokban tartani! Egy ideig még működik is ez!
DE CSAK HALADÉKOT TUDNAK MAGUKNAK BIZTOSÍTANI!
Mert elszámoltatás, felelősségre vonás, megtorlás az lesz! Nem fogja megúszni egyetlen maffiózó sem!
Még irigyelni fogják az ágyban, párnák közt kinyúlt banditák békés pusztulását!

https://balrad.wordpress.com/2015/07/05/meguszni-ugysem-tudjak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csak jogszerűen
  2015-07-05 07:51:16, vasárnap
 
  Csak jogszerűen

Posted on 2015/07/04 Szerző: Admin

Forrong a szociális szakma - Sztrájkesély öt év után

Első fokon gyakorlatilag mindenben igazat adott a szociális ágazat szakszervezeteinek a sztrájk idején elégséges szolgáltatások körét meghatározó bíróság. Ha második körben is nyernek, nem lesz akadálya egy őszi munkabeszüntetés megszervezésének.

jogsz
A szociális ágazat szakszervezetei többnyire pontosan fogalmazták meg, mit kell elvégezni munkatársaiknak ahhoz, hogy sztrájk esetén egyetlen általuk ellátott személyt se veszélyeztessenek - mondta ki a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság elsőfokú végzésében. Magyarán elfogadhatatlan a kormány - konkrétan, de nem nevesítve az Emberi Erőforrások Minisztériuma azon követelése, hogy a sztrájk csak egyes adminisztratív feladatok elmaradását jelenthesse.
Az utóbbi hónapokban a hazai szakszervezeti szövetségek egyre hangosabban sérelmezték, hogy a 2010-es kormányváltást követően a sztrájktörvény vasutassztrájkok beszüntetését célzó módosításával valójában ellehetetlenült Magyarországon e jog gyakorlása. A lakosságot alapvetően érintő szolgáltatások területén a szakszervezeteknek minden esetben meg kell állapodniuk a munkáltatókkal az elégséges szolgáltatások köréről, munkabeszüntetés pedig csak a megállapodás után kezdhető. Az érdekvédelmi szervezeteknek ugyan joguk van bírósághoz fordulni a feladatlista rögzítéséhez, de most először fordult elő, hogy egy végzés kimondta: nem lehet a sztrájkot súlytalanná tenni.
A bíróság egyetértett azzal, hogy a bölcsődei ellátás nem alapszolgáltatás, tehát sztrájk idején be lehet zárni a 3 éves kor alatti gyerekek nappali ellátó intézményeit, mint ahogy a hajléktalanok nappali melegedőit is. A szakszervezetek részletes feladatlistát adtak a gyermekjóléti szolgálatokban, házi segítségnyújtásban, jelzőrendszeres házi segítségnyújtásban, szociális alapszolgáltatásban, a hajléktalanok nappali ellátásában és a bentlakásos intézményekben elvégzendő elégséges szolgáltatásokról. A felsorolás azt tartalmazza, hogy krízishelyzet elhárítása, a gondozottak alapvető szükségleteinek kielégítése, biztonságuk és az orvosi utasítások betartása egyetlen esetben sem szenvedhet csorbát. A bíróság értékelése szerint ez az ajánlat tartalmazza a szükséges minimumszolgáltatásokat, ugyanakkor a kiegészítő tevékenységek elhagyása alkalmas arra, hogy a sztrájkot hatásossá tegye.
A hat tagszervezetet számláló Szociális Ágazati Sztrájkbizottság minden tagja, köztük a Szociális Területen Dolgozók Szakszervezetének (SZTDSZ) alelnöke is örül, hogy most először gyorsan megszületett az elsőfokú döntés a június elején beadott kérésükről, amely ráadásul nekik adott igazat. Migács Tibor ugyanakkor a Népszavának azt is hangsúlyozta, ha másodfokon is nyernek, az nem jelenti azonnali munkabeszüntetés meghirdetését, de ősszel elképzelhető egy egységes ágazati tiltakozás, mert változatlanul nagy az elégedetlenség a szociális szakmában. Az SZTDSZ a héten ezt közleményben is kifejtette: nem elégedettek a július 1-jén hatályba lépett bérkiegészítésekkel, mert a lassan átláthatatlan pótlékok és kiegészítések rendszere egyre nagyobb méltánytalanságokat szül a szakmában. Dolgozóik egyharmada most is kimaradt a béremelésből, és a kiegészítő pótlék alacsony összege az ágazat túlnyomó többsége számára a létminimum alatti megélhetésen érdemben nem változtat. A szakszervezet ezért továbbra is követeli az egészségügyi szakdolgozói bértábla kiterjesztését a szociális ágazat dolgozóira is, vagyis minden munkavállalóra érvényes, garantált és kiszámítható bérrendezést várnak.
(Népszava)
Bal-Rad komm: Nagy az öröm és elégedettség a szociális szféra szakmai “érdekvédelmi" szervezetei között. Hiszen A BÍRÓSÁG-igaz csak első fokon-mondta ki, hogy JOGSZERŰEN SZTRÁJKOLHATNAK IS AKÁR! Ha akarnak! Ha úgy érzik, hogy elegük van.
A-most teljesen lényegtelen hogy melyik ágazat milyen szakszervezete-JOGÁLLAMISÁG KERETEIT meghatározó országrabló jogalkotói elit által hozott törvények és előírások betartása mellett, a kifosztottak képviselői ÉLHETNEK a sztrájkjogukkal.
Így kell ezt csinálni! Ha már a magyarok úgy gondolják, hogy csak a forradalom segíthet-néhányan beadják A BÍRÓSÁGRA a kérelmet. Forradalmat akarnánk csinálni! Kérjük a T. Bíróságot, hogy határozza meg: lehet-e egyáltalán, és ha igen, hányan milyen fegyverrel lövöldözhetnek, vagy csak utcakövet hajigálhatnak?
A BÍRÓSÁG pedig állást foglal. Először első fokon, majd másodfokon. Első fokon azt mondja: CSAK UTCAKŐ!
Másodfokon kimondja: CSAK KIABÁLÁSOS FORRADALOM LEHET! És ez a jogerős!
A szakszervezetek pedig JOGSZERŰEN KIABÁLHATNAK! Úgy, hogy a zajongásukkal nem zavarhatják a JOGALKOTÓT!
A jogalkotók pedig bedugják a fülüket! Állami füldugóval! Mert A BÍRÓSÁG nekik meg ezt a jogot látja látja jogszerűnek.

https://balrad.wordpress.com/2015/07/04/csak-jogszeruen/
Megvan itt a rendje mindennek! Hiszen JOGÁLLAMBAN ÉLÜNK!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2015.06 2015. Július 2015.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 666 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 14230
  • e Hónap: 25341
  • e Év: 178837
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.