Belépés
foldinefehereva.blog.xfree.hu
Embernek lenni nehéz, de másnak lenni nem érdemes. földes éva
2010.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A netről hozott gondolatok
  2021-03-13 19:01:14, szombat
 
   
 


Ezt az írást én is találtam. Gondoltam megosztom, mert akár igaz is lehet. Döntse el mindenki saját maga...

Tovább tudunk lépni egy szebb jövőbe - készen áll rá az emberiség?

Érdekes, hogy az emberek a ,,korona vírust" el akarják tüntetni.
Nem értik, a ,,koronavírus" csak egy eszköz azért, hogy az emberekben, az egész emberiségben végbemenjen egy jóirányú változás, átalakulás, amennyiben tovább akar lépni egy szebb jövőbe!
Ahhoz, hogy ez a gondolat érthetőbb legyen, meg kell nézni, mivel is szembesít minket a ,,vírus"!
Mi tapasztalható?
1. Otthon kell maradni!
A családokban nincs béke, nincs szeretet - sajnos. Ezért kaptunk lehetöséget ezeket rendezni! Ugrani szeretnénk egy szebb jövő felé, letenni a ,,karmát", de mindezt úgy, hogy nem oldjuk meg a problémát, nos úgy nem fog menni!
Hiszen kikkel a legszorosabb a karmikus kötelék? Pont a családtagjainkkal! Ezért a családi kapcsolatok rendezéséhez nyújt lehetőséget az ,,összezártság".
2. Erős immunrendszerre van szükség!
Az élelmek, amiket már tömeggyártással, a haszon reményében nagyon silány minőségben, borzasztó körülmények között állítunk elő, nem látják el ezt a feladatot, ráadásul, már nem is figyelünk a táplálkozás eme fontosságára! Az ember teste, szervezete szinte soha nem látott mértékben legyengült! Ezen is változtatni kell, méghozzá globális szinteken! Ellenkező esetben az alacsony rezgésű betegségek mindig meg fognak találni bennünket.
3. Összefogás, megbecsülés szükséges!
Meg kell értenie mindenkinek, hogy nem csak "én" vagyok a fontos, mert, ha a másik ember nincs (orvos, ápoló, szocmunkás, kamionos, eladó, stb.) akkor nekem sem jó, én sem boldogulok! Nos, vigyáznom kell hát a közösség egészségére, azért, hogy "én" is egészséges maradhassak!
4. Segítség, együttérzés!
Ebben a helyzetben különösen fontos, hogy vigyázzunk szüleinkre, az idösekre és segítsünk egymásnak ahol szükséges.
Le kell omlania a megkülönböztetésnek az emberek között. Hisz minden nemzet egyformán érintett a küzdelemben. Ezért kell összefognunk és segítenünk egymást!
A ,,koronavírus" a problémákat segít felszínre hozni az emberiségnek, melyeket meg kell oldania, hogy tovább tudjon lépni! Segít meglátni a gyengeségeinket, a hibáinkat, mint egy jó terapeuta, aki nem fél szemünkbe mondani az igazat.
Erre mi mit csinálunk, ,,meg akarjuk ölni a hírhozót", mert olyat mond, amit nem szeretnénk hallani!
Hiába akarjuk most ,,megszüntetni" a változást segítő lehetőséget, ha nem történik meg az emberiségben a tényleges változás, nem fog megszűnni a késztetés sem, mert a Föld már túllépett energetikailag ezen a korszakon.
Meditálhatunk közösen naphosszakat, feltalálhatjuk a vírus ellenszerét, de ha nem a tényleges megoldás szándékával tesszük, mindez semmit nem ér!
Igazi győzelem, csak az emberiség, a gondolkodás gyökeres megváltozása esetén lesz! Amíg ez nem következik be, addig egyre erősebb ösztönzők, figyelmeztetések, ,,hírhozók" fognak jönni, mert közben a rezgés, a lélekszintű megállapodásnak megfelelően, napról-napra emelkedni fog.
Tehát, a jelenlegi helyzetet meg kell becsülni, együtt kell élni vele, nem kibújni a felelősség alól, mert a megoldása egyre nehezebb és fájdalmasabb lesz!
Nem megölni kell a hírhozót, hanem figyelembe venni a hírt, amit hozott!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: figyelmeztetések, gyengeségeinket, tömeggyártással, immunrendszerre, megállapodásnak, energetikailag, feltalálhatjuk, tapasztalható, meditálhatunk, fontosságára, emberiségben, megváltozása, naphosszakat, megszüntetni, legszorosabb, összefognunk, rendezéséhez, összezártság, emberiségnek, fájdalmasabb, problémákat, koronavírus, maradhassak, táplálkozás, mindenkinek, együttérzés, lehetőséget, végbemenjen, gondolkodás, kapcsolatok, szándékával, körülmények, lélekszintű, változtatni, lehetöséget, küzdelemben, szebb jövőbe, eszköz azért, egész emberiségben, jóirányú változás, gondolat érthetőbb, családokban nincs, szebb jövő, karmikus kötelék, családi kapcsolatok, haszon reményében, ember teste, alacsony rezgésű, másik ember, közösség egészségére, helyzetben különösen, emberek között,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egy lelki imádság  Szép estét  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Egy lelki imádság  Hogy lehet megtartani  Idő  Nem számIt  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Örülök, hogy látlak!  Zilahy Lajos gondolata  Még csak most kezdődik a nap  Png kutya  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png lepke  Png nő  Fehér virág  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Szép napot kívánok  Erdőn  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  A Megváltó szolgálatában  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Png virág  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Nagyi telefonál  Alázat  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  képre írva  Png telefon  Facebookon kaptam  Alázat  Fehér virág  Paul David Tripp Április 21  A televizió nem a kultúrát kép...  Julian Brass gondolata  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Alázat  Fekete-erdő desszert  Szép estét  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Akarat  Szabolcska Mihály – Ákác...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Akarat  Adakozás  Reménység és erő Krisztustól e...  Png nő  Adakozás  A boldog családok mind hasonló...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Idő  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Png fotel  Varga János Veniam - Fontos sz...  Még csak most kezdődik a nap  Fekete-erdő desszert  Popper Péter szavai  Neked tudnod kell  Mai harmónia kártyám  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  A televizió nem a kultúrát kép...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Png csokor  A televizió nem a kultúrát kép...  Elköszönt  Radikális szeretet 
Bejegyzés Címkék
szebb jövőbe, eszköz azért, egész emberiségben, jóirányú változás, gondolat érthetőbb, családokban nincs, szebb jövő, karmikus kötelék, családi kapcsolatok, haszon reményében, ember teste, alacsony rezgésű, másik ember, közösség egészségére, helyzetben különösen, emberek között, problémákat segít, változást segítő, tényleges változás, vírus ellenszerét, tényleges megoldás, gondolkodás gyökeres, lélekszintű megállapodásnak, jelenlegi helyzetet, felelősség alól, megoldása egyre, figyelmeztetések, gyengeségeinket, tömeggyártással, immunrendszerre, megállapodásnak, energetikailag, feltalálhatjuk, tapasztalható, meditálhatunk, fontosságára, emberiségben, megváltozása, naphosszakat, megszüntetni, legszorosabb, összefognunk, rendezéséhez, összezártság, emberiségnek, fájdalmasabb, problémákat, koronavírus, maradhassak, táplálkozás, mindenkinek, együttérzés, lehetőséget, végbemenjen, gondolkodás, kapcsolatok, szándékával, körülmények, lélekszintű, változtatni, lehetöséget, küzdelemben, megbecsülés, ellenszerét, családokban, egészségére, megfelelően, szeretnénk, következik, amennyiben, vigyázzunk, egészséges, szocmunkás, átalakulás, boldogulok, figyelembe, helyzetben, szüleinkre, segítenünk, emberekben, legyengült, felelősség, minőségben, reményében, betegségek, összefogás, szervezete, mértékben, megszűnni, tényleges, túllépett, vigyáznom, ellenkező, szinteken, egyformán, késztetés, figyelünk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 143 db bejegyzés
e év: 592 db bejegyzés
Összes: 9048 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1138
  • e Hét: 8865
  • e Hónap: 17887
  • e Év: 85652
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.