|
2010-12-01 06:18:11, szerda
|
|
|
|
|
|
Szűzpecsenyecsíkok aszalt paradicsommal, orsó tésztával
Hozzávalók:
500 g Vita Pasta orsó tészta
500 g szűzpecsenye
5 szál zöldhagyma
75 g parajlevél
75 g aszalt paradicsom
200 g paradicsom
1 dl olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
25 g kapribogyó
ízlés szerint só
ízlés szerint őrölt feketebors
4 szál kakukkfű
Elkészítése:
Megtisztítjuk, megmossuk a zöldségeket. A húst megtisztítjuk, lemossuk és leszárítjuk. Vékony csíkokra vágjuk. Az olaj felén, erős lángon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk és félretesszük. A paradicsomokat lobogó forró vízbe tesszük 8-10 másodpercre, majd kivesszük, és egyből hidegvízbe lehűtjük. Így a bőre könnyen eltávolítható. Ha megtisztítottuk, kettévágjuk, és a magjait kikaparjuk, majd daraboljuk. Az olaj másik felén megfuttatjuk a szeletelt zöldhagymát, rátesszük a zúzott fokhagymát és a lelevelezett kakukkfüvet, és a durvára összevágott kapribogyót. Összeforgatjuk. Hozzáadjuk a parajleveleket, (ha erősek, a levelek forrázzuk le.) Sózzuk, borsozzuk. Amikor a paraj összeesett belekeverjük az összevágott aszalt paradicsomot és a friss paradicsomot. Amikor rotyog, hozzáöntjük a félretett húscsíkokat, teszünk hozzá a tészta főzőlevéből, és összeforraljuk. Összekeverjük a kifőtt, de nem lemosott tésztával, ha szükséges fűszerezzük és tálaljuk.
Forrás: teletál |
|
|
0 komment
, kategória: Receptek / főételek |
|
Címkék: megtisztítottuk, összeforraljuk, összeforgatjuk, parajleveleket, paradicsomokat, paradicsommal, eltávolítható, megtisztítjuk, összekeverjük, belekeverjük, félretesszük, paradicsomot, megfuttatjuk, lelevelezett, szűzpecsenye, megpirítjuk, zöldségeket, leszárítjuk, másodpercre, kapribogyót, húscsíkokat, főzőlevéből, fűszerezzük, hozzáöntjük, összevágott, kakukkfüvet, elkészítése, zöldhagymát, kettévágjuk, fokhagymát, paradicsom, parajlevél, daraboljuk, kapribogyó, hidegvízbe, kikaparjuk, húst megtisztítjuk, olaj felén, paradicsomokat lobogó, bőre könnyen, magjait kikaparjuk, olaj másik, szeletelt zöldhagymát, zúzott fokhagymát, lelevelezett kakukkfüvet, durvára összevágott, levelek forrázzuk, paraj összeesett, összevágott aszalt, friss paradicsomot, félretett húscsíkokat, tészta főzőlevéből,
|
|
|
|
húst megtisztítjuk, olaj felén, paradicsomokat lobogó, bőre könnyen, magjait kikaparjuk, olaj másik, szeletelt zöldhagymát, zúzott fokhagymát, lelevelezett kakukkfüvet, durvára összevágott, levelek forrázzuk, paraj összeesett, összevágott aszalt, friss paradicsomot, félretett húscsíkokat, tészta főzőlevéből, megtisztítottuk, összeforraljuk, összeforgatjuk, parajleveleket, paradicsomokat, paradicsommal, eltávolítható, megtisztítjuk, összekeverjük, belekeverjük, félretesszük, paradicsomot, megfuttatjuk, lelevelezett, szűzpecsenye, megpirítjuk, zöldségeket, leszárítjuk, másodpercre, kapribogyót, húscsíkokat, főzőlevéből, fűszerezzük, hozzáöntjük, összevágott, kakukkfüvet, elkészítése, zöldhagymát, kettévágjuk, fokhagymát, paradicsom, parajlevél, daraboljuk, kapribogyó, hidegvízbe, kikaparjuk, zöldhagyma, hozzáadjuk, feketebors, összeesett, hozzávalók, szükséges, kivesszük, fokhagyma, borsozzuk, olívaolaj, tésztával, félretett, szeletelt, forrázzuk, rátesszük, megmossuk, kakukkfű, csíkokra, lemossuk, lemosott, lehűtjük, tálaljuk, levelek, könnyen, szerint, tesszük, teletál, magjait, durvára, teszünk, vágjuk, sózzuk, aszalt, zúzott, vékony, amikor, erősek, kifőtt, gerezd, tészta, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
48 db bejegyzés |
e év: |
529 db bejegyzés |
Összes: |
49322 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Ma: 6171
- e Hét: 31062
- e Hónap: 62548
- e Év: 267249
|
|
|