Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Ezekért a marhavagonokért nem jár kárpótlás - ma van a Felvi
  2013-04-12 18:55:17, péntek
 
  2013-04-12. 11:09
Ezekért a marhavagonokért nem jár kárpótlás - ma van a Felvidékről kitelepítettek emléknapja

A magyar törvényhozás a múlt év decemberében a Felvidékről kitelepítettek emléknapjává nyilvánította április 12-ét. A választás azért esett erre a napra, mert a Benes-dekrétumok rendelkezése szerint 1947-ben ekkor kezdték meg a kollektív bűnösség vádjával megbélyegezett több mint hetvenezer csehszlovákiai magyar kitelepítését.


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-M_A2k_SkpM

(Hírek.sk)

http://kuruc.info/r/26/110606/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Azt nagyon tudják, hogy a purdé nem büntethető
  2013-04-12 18:49:17, péntek
 
  Azt nagyon tudják, hogy a purdé nem büntethető
2013. április 12. 07:50
Hunhír.info

Saját fiát is rávette egy bűncselekmény elkövetésére a 38 éves P. Sándor, akit társaival együtt 15 rendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsít az esztergomi rendőrség. A cigány bűnbanda tagjai 2012. augusztus 22-én kerültek rendőrkézre.

A tolvajcsapat ügyében a rendőrség a büntetőeljárást befejezte, az ügyet vádemelési javaslattal küldi meg az ügyészségnek. A tolvajcsapat tagjai 2012. augusztus 22-én kerültek rendőrkézre. Bűnlajstromukban számos vagyon elleni bűncselekmény szerepel. P. Sándor társaival tavaly augusztus elsején behatolt egy esztergomi hotel kerthelyiségébe és onnan jégkrémeket, italokat tulajdonított el.

A gyanúsítottak két nappal később visszatértek a szállodához, és onnan az egyik vendég kerékpárjával távoztak. A csapat augusztus 5-én újra ,,akcióba lépett". Ezúttal egy esztergomi fagylaltozóból loptak pénztárcát, szeszesitalt és különböző értékeket. Egy alkalommal P. Sándor kiskorú fiát is rávette, hogy közösen lopjanak el egy kerékpárt.

A 22 éves H. Csabát orgazdasággal gyanúsítja a rendőrség. A 38 éves P. Sándor és hat társa ellen pedig két rendbeli nagyobb értékre elkövetett lopás és kilenc rendbeli kisebb értékre elkövetett lopás miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Hunhír.info - kemma.hu

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=63700
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lehull az álarc: rohamléptekben szűkítik a szabadságjogokat
  2013-04-12 18:47:14, péntek
 
 
Lehull az álarc: rohamléptekben szűkítik a szabadságjogokat az állítólagos "liberális demokráciákban"

A demokratikusnak hazudott rendszerben egyre több és több a tiltás. Törvényeink nem csupán a bizonyos etnikumok tagjai vagy vallási irányzatok követői elleni ,,gyűlöletkeltést" büntetik, de immár tilos a ,,nemzetiszocialista és kommunista rendszerek bűneinek tagadása és kisebbítése", valamint az ,,önkényuralmi rendszerekhez kötődő szimbólumok" viselése is. A hatalom pedig teljesen önkényesen tilt be felvonulásokat és rendezvényeket. Történik mindez egy állítólagos ,,liberális demokráciában", a demokráciájára oly büszke USA, az EU, Izrael, valamint a magukat demokratikusnak nevező pártok és politikusok legteljesebb jóváhagyása közepette.

A szabadság gyors ütemben történő felszámolásának folyamata nem csupán magyarországi jelenség: az EU-ban szinte mindenütt léteznek már a ,,gyűlöletkeltést", illetve a ,,holokauszt tagadását" büntető jogszabályok. Hogy mi számít ,,gyűlöletkeltésnek", illetve a ,,holokauszt tagadásának", azt pedig a hatalom cionista birtokosai döntik el. Holmi ,,demokratikus értékektől", ,,törvények uralmától", ,,liberalizmustól" pedig a legkevésbé hagyják zavartatni magukat. Az sem lep meg senkit, ha a globális birodalom egyes tagállamaiban pártok betiltására, vagy internetes weblapok fölszámolására tesznek egyre sűrűbben javaslatot - ráadásul éppen azok, akik a legtöbbet szónokolnak a ,,toleranciáról", a ,,szabadságról" és a ,,demokráciáról". De szaporodik azoknak a bátor újságíróknak és történészeknek a száma is, akiket nézeteik nyilvános kifejtése miatt bíróságon elítéltek, vagy állásukból elbocsátottak.

A tömegek pedig úgy nálunk, mint Európában meglehetős közönnyel szemlélik az új önkényuralom létrejöttét. De ami még meglepőbbnek tűnhet: hallgat az úgynevezett értelmiség többsége is. Ha ezen az úton haladunk tovább, akkor az Európai Unió polgárai lassan ugyanolyan szolgaságba jutnak, mint amilyen szolgaságban éltek az egykori kommunista világ lakói.

Ami napjainkban történik, emlékeztet némiképpen a principátus korára a Római Birodalomban. Az időszámításunk előtt 31-ben véres harcok nyomán uralomra jutott Augustus ugyanis egy olyan rendszert vezetett be, amelyben formailag működtek ugyan a köztársaság intézményei (szenátus, népgyűlések, léteztek a régi hivatalok stb.), a valóságban azonban minden lényeges kérdésben a cézár hivatala döntött. A principátusnak nevezett rendszer közel három évszázadon keresztül fennmaradt - habár az idő múlásával a köztársasági intézmények amúgy is csekély befolyása még tovább csökkent.

Több évszázad múltán a történelemkönyvek talán úgy fognak visszaemlékezni a globális birodalomnak a 21. század legelejétől számított korszakára, mint egy olyan időszakra, amikor a demokráciának nevezett rendszer paravánja mögött kiépült a kiváltságos cionista pénzügyi elit diktatúrája. A magyarországi tartomány helytartói pedig készségesen követik a birodalmi központ iránymutatásait, és rohamtempóban szűkítik Magyarországon a demokratikus szabadságjogokat. De hogy lehetőleg a közvélemény ne vegye észre, milyen irányban is haladunk, a globális önkényuralom kiépítésén munkálkodó ,,liberális" erők erőteljes kampányt folytatnak a ,,szabadságjogok védelme" érdekében.

Volt idő, amikor azzal vigasztalták a rendszerváltásnak nevezett folyamat nyomán még kilátástalanabb helyzetbe került társadalmi csoportokat, hogy ha az életszínvonal növeléséhez fűzött várakozások a többség számára illúziónak is bizonyultak, de legalább a szabadság áldásait élvezhetik. 23 évvel a kommunizmus bukása után elmondhatjuk: a magyar nép - Kelet- és Dél-Európa népeihez hasonlóan - nem csupán egyre nyomorúságosabban él, de szabadságától is meg kívánják fosztani. Mi marad még, amiért érdemes fenntartani ezt a rendszert?

Perge Ottó - Kuruc.info
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
”A cigányság bomlástermék”
  2013-04-12 18:45:55, péntek
 
  "A cigányság bomlástermék"
2013. április 12. 14:29
Hunhír.info

Fehéren-Feketén - Felelősen a cigány-magyar együttélésről címmel tart konferenciát a Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége. Az idegen tulajdonban lévő médiabirodalom portálja, az FN24 elborzadva közölte, úgy tudják: Németh György szociológus-közgazdász kijelentette, ,,a cigányság bomlástermék, nem része a nyugati kultúrának".

Az FN24 felbőszült újságírója felkereste a rendezvény honlapját is, amelyen ez olvasható: ,,A legfrissebb felmérések szerint a munkaképes korú cigányok 22%-ának van valamilyen munkája. A felnőtt cigányok körében 70% fölötti azok aránya, akik csak általános iskolai végzettséggel vagy még azzal sem rendelkeznek. Mi ennek az oka? A kérdésre alapvetően két ,,szélsőséges" válasz létezik. Az egyik a többségi társadalom szegregáló, diszkrimináló, kirekesztő jellegére utal. A másik szerint a cigányok beilleszkedését a rájuk jellemző hátráltató viselkedésminták nehezítik, és az, hogy sose akartak integrálódni.

Létezik-e olyan értelmezési keret, amelyben mindkét nézőpont megfér egymás mellett? Tudunk-e megoldás és nem hárításcentrikusan gondolkodni és cselekedni? Mindezt közösen, nem cigányok és cigányok együtt."

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=63718
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
16 éves hallássérült kislány vert halálra a szigethalmi álla
  2013-04-12 18:40:09, péntek
 
  16 éves hallássérült kislány vert halálra a szigethalmi állat
2013. április 12. 18:33
Hunhír.info

A rendőrség délutáni tájékoztatása szerint a 16 éves hallássérült szigetszentmiklósi kamaszlány holttestére Halásztelken bukkantak rá a rendőrök csütörtök délután. A fiatal eltűnését egy nappal korábban jelentette édesapja. Hírportálunk amellett, hogy osztozik a család fájdalmában, felteszi a kérdést a kormánynak, döntéshozóknak, a közvéleménynek: meddig kell még tűrni, hogy gyilkolásszák, erőszakolják a magyar a kislányokat.

Azt mondta az egyenruhásoknak, délután 3 óra óta nem tud róla semmit. A keresésbe a RESCUE 24 Speciális Mentőszolgálat kutyás egysége is bekapcsolódott, végül segítségükkel sikerült megtalálni a lány holttestét.

A kiérkező orvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani. A szakember szerint a fiatalt bántalmazták, ebbe halt bele. Az ügyben különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt indult eljárás, kezdetben ismeretlen tettes ellen.

Ez nem maradt sokáig így, a gyilkost rövid idő alatt beazonosították, néhány órán belül pedig el is fogták A tettesről egyelőre annyit tudni, hogy egy 31 éves, szigetszentmiklósi férfi. A bíróság pénteken elrendelte előzetes letartóztatását.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, a vizsgálatok jelenleg is folyamatban vannak, szakértőket rendeltek ki. Arról továbbra sem beszélnek, hogy tettes és áldozata ismerték-e egymást, illetve egyelőre az indíték sem ismert.

Hírportálunk amellett, hogy osztozik a család fájdalmában, felteszi a kérdést a kormánynak, döntéshozóknak, a közvéleménynek. Meddig kell még tűrni, hogy gyilkolásszák, erőszakolják a magyar a kislányokat. Nagyon reméljük, hogy nem cigány az elkövető, mert már olyan fokú a társadalom ellenszenve a cigányok bűnöző rétegével szemben, hogy bármelyik pillatatban kitörhet a vulkán. És a láva elosodorhatja a liberális jogvédőknek álcázott uszítókat is.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=63725
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az igazság szabaddá tenne... ...ha ki lehetne mondani!
  2013-04-12 18:35:24, péntek
 
  Az igazság szabaddá tenne...
...ha ki lehetne mondani!

Ezúttal ifj. Hegedűs Loránt került be a szorítóba. Elhatárolódik tőle és kemény fellépést kér a református egyház vezetőtestülete, mert anticionista népgyűlést hirdetett a Zsidó Világkongresszus idejére Budapesten - írja az Index. Az esperes-gondnoki értekezlet szerdán felkérte a Hegedűs ügyeiben illetékes Budapest-Északi Református Egyházmegyét, hogy tűzze napirendre ennek az esetnek a megtárgyalását. A javaslattevő Bölcskei Gusztáv. A testület szerdai ülésén hozott határozat szerint Hegedűs legújabb anticionista tüntetése "mereven ellentétes" a Magyarországi Református Egyház Zsinata már többször és világosan kiadott állásfoglalásaival.


Az értekezlet nyugtalanítónak, és az ország szempontjából is károsnak tartja az akciót. Ifjabb Hegedűs Loránt május 4-re, a Zsidó Világkongresszus idejére hirdetett "Antibolsevista és anticionista népgyűlést" a Szabadság téri református templom elé. A napokban közzétett felhívásában többek között azt követelését fogalmazta meg a Világkongresszussal szemben, hogy "ítélje el az 1919-es és az 1945 utáni judeobolsevik keresztény- és magyarellenes terrort, annak zsidó vezetőit, többek között: Kun Bélát, Szamuelyt, az egész népbiztosi söpredéket, Péter Gábort, Rákosit, Gerőt, Farkast, Révait, az Andrássy út 60 verőlegényeit".

"Az értekezlet résztvevői megnyugvással értesültek arról, hogy az illetékes hatóságok intézkedése nyomán nem kerülhet sor arra a motoros felvonulásra, amelyet a haláltáborokba hurcolt zsidó embertársainkra emlékező Élet Menete rendezvénnyel egy időpontra szerveztek volna. Hasonló határozottságot és egyértelműséget kérnek az illetékes hatóságoktól a Budapest-Szabadság téri református templom elé a Zsidó Világkongresszus idejére meghirdetett tüntetés megítélésében is" - áll az értekezletről kiadott közleményben.

Öt éve az egyházi bíróság lényegében Hegedűs pártjára állva megszüntette azt az eljárást a lelkész ellen, amely a holokauszttagadó történész, David Irving fellépése miatt indult. Az egyházi bíróság akkor a panaszosokat, Bölcskei Gusztáv püspököt és Nagy Sándor főgondnokot kötelezte 345 ezer forint eljárási költség megfizetésére - idézi fel a lap.

A magyar embereket nyugodtan vegzálhatja az a kisebbség, akiket szégyenszemre neki kell eltartania, holott már saját családját sem képes a megalázóan alacsony jövedelméből. Belerúghatnak külföldön, alázhatják a sportolóinkat, verhetik, sőt ölhetik a magyart a Délvidéken, Szlovákia szórakozhat a kettős állampolgárságért folyamodó magyarokkal, Romániában már a székely zászló is probléma. Nincs már a magyar társadalom számára sem belső, sem külső védelem, magára hagyta a magát nemzetinek mondó kormány.

2006. október 23-án az 56-os forradalom és szabadságharc 50. évfordulóján történt gyalázatot azóta se mosták le! Az emberekben az a vélemény maradt fenn, hogy valakik ki akarták robbantani a polgárháborút. Azóta is egyre sűrűbben feszegetik a húrt, hátha valakinél egyszer csak elszakad az a bizonyos cérna.
Ahogy romlik a magyar társadalom életminősége, úgy romlik a tűrőképessége! A Fidesz-kormányból megszorításügyi és adókivetési kormány lett, és továbbra sem terjeszti ki a hatalom saját magára és holdudvarára a saját maga által kitalált megszorításait. A nagyon alacsony jövedelem és a devizahitelezéssel kapcsolatos alázás kikezdte az emberek idegeit. A bizalom nagyon meggyengült, és bizony a remény is nagyon rossz bőrbe van.

"Olyan kis ország részéről, mint mi, szinte döbbenetes. Azt látom, hogy fölvásároljuk Manhattant, fölvásároljuk Magyarországot, és fölvásároljuk Romániát, és fölvásároljuk Lengyelországot, és ahogy én látom, nincsenek problémáink. A tehetségünk, az összeköttetéseink és a dinamizmusunk jóvoltából szinte mindenhova eljutunk..." - mondta Simon Peresz, Izrael állam köztársasági elnöke 2007 őszén. Sem az Amerikai Egyesült Államok (Manhattan ürügyén), sem a magyar, sem a román, sem a lengyel külügy tiltakozását, vagy érdeklődését nem olvastuk azóta sem, hogy mégis hogy tetszik ezt gondolni kedves elnök úr? Ma már világos: úgy, hogy megvalósítják.

A magyar társadalom ennek következtében egyre nehezebb helyzetbe kerül a saját hazájában, mert most már megkapta a szájzárat is azoktól, akiknek a havi kétmilliós jövedelmét és a jólét minden feltételét ki kell termelnie, és akikben 2010 tavaszán naivan megbízott...

Békéscsaba, 2013. április 11.

Anton

Emlékeztető: "Aki nem szereti a szabadságot és az igazságot, abból hatalmas ember talán lehet, de nagy ember soha." (Voltaire)
sokkaljobb.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2013.03 2013. április 2013.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 467 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3816
  • e Hét: 18046
  • e Hónap: 29157
  • e Év: 182653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.