Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Aki harcol az életéért...
  2007-12-03 22:54:26, hétfő
 
  Gyurcsány szerint az, aki harcol az életéért, az alkotmányos jogaiért, az a fasisztoid!

Ez olyan, mint amikor a halálraítéltet legyilkosozza a saját hóhéra!!!

Emberek meddig vártok még és mire????

Ez az embernek látszó lény beteg!!! Nagyon beteg! Betegebb, mint HITLER!!!
MÉG Ő IS KÜLÖNB VOLT, MERT NEM ÁRULTA EL és NEM AKARTA KIIRTANI A NÉMET NÉPET!!!

Szerintem meg gyurcsány ferenc a radikális, szélsőséges, fasisztoid.

Az MSZP-SZDSZ-kormánypártok parlamentáris diktatúrával olyan törvényeket és rendeleteket hoznak, mellyel generációkat lehet kipusztítani a lehető legrövidebb időn belül!

Tehetik, mert az ellenzék mindehhez BIRKA-BÉKÉSEN asszisztál!!!

Ki kérem magamnak, hogy ez az embernek látszó lény mindazokat, köztük engem is lefasisztázzon!!!

Ki kérem mgamnak, hogy mindazzal a jelzővel rágalmazzon, ami pontosan őrá illik a legjobban!!!

Én semmi mást nem teszek, minthogy küzdök az életbenmaradásomért!!!

Bp. 2007. dec. 3.

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fasisztoid emberek tüntetnek?
  2007-12-03 22:47:02, hétfő
 
  Gyurcsány szerint az, aki harcol az életéért!!! Az a fasisztoid!

Ez olyan, mint amikor a halálraítéltet legyilkosozza a saját hóhéra!!!

Emberek meddig vártok még és mire????

Ez az embernek látszó lény beteg!!! Nagyon beteg! Betegebb, mint HITLER!!!
MÉG Ő IS KÜLÖNB VOLT, MERT NEM ÁRULTA EL és NEM AKARTA KIIRTANI A NÉMET NÉPET!!!

Szerintem meg gyurcsány ferenc a radikális, szélsőséges, fasisztoid.

Az MSZP-SZDSZ-kormánypártok parlamentáris diktatúrával olyan törvényeket és rendeleteket hoznak, mellyel generációkat lehet kipusztítani a lehető legrövidebb időn belül!

Tehetik, mert az ellenzék mindehhez BIRKA-BÉKÉSEN asszisztál!!!

Ki kérem magamnak, hogy ez az embernek látszó lény mindazokat, köztük engem is lefasisztázzon!!!

Ki kérem mgamnak, hogy mindazzal a jelzővel rágalmazzon, ami pontosan őrá illik a legjobban!!!

Én semmi mást nem teszek, minthogy küzdök az életbenmaradásomért!!!

Bp. 2007. dec. 3.

Bóna Mária Ilona




Gyurcsány: radikális, szélsőséges, fasisztoid emberek tüntetnek
A kormányfő szerint jövőre nyugodtabb lesz az ország
Népszava Online - Belpolitika 2007.11.30. | 22:19:21

Gyurcsány Ferenc szerint az idei év volt a legnehezebb az ország számára, jövőre a jövedelmek, a nyugdíjak vásárló értéke a számítások szerint növekedni fog. A miniszterelnök erről A nagy párbeszéd elnevezésű fórumon beszélt péntek este Mosonmagyaróváron.

A kormányfő megítélése szerint a tavaly őszi feszültség ereje folyamatosan csökken, 2008-ban nyugodtabb lesz az ország, továbbá megszűnik az ellenzék által kezdeményezett népszavazás körüli bizonytalanság: a népszavazás a jelenlegi politikát érdemben nem befolyásolja - szögezte le. A miniszterelnök bírálta a jobboldalt, mondván jelentős hányaduk képtelen elfogadni, hogy nincsen történelmi kizárólagosságuk, monopóliumuk a kormányzásra. A jobboldal 2002. óta végképp mindent egy lapra tett fel: "kormányozni, ezeken meg bosszút állni bármi áron" - fogalmazott.

Gyurcsány Ferenc kifejtette: elfogadhatatlannak tartja azt a politikát, amelyet nyílt hatalmi szándékból "a nemzet cselekvőképességének, életkedvének tudatos rombolása, a békétlenség szítása" jellemez "a szélsőséges erőkkel való (...) együttműködéssel". A baloldal politikája világos, nem könnyen végrehajtható modernizációs politikát folytat, amely "sokszor nem hozza, hanem viszi a népszerűséget". A kormányfő "erős, nyugatos, gazdag" Magyarországot szeretne, "egy modern polgári világot". Hozzátette: nem hátrál, nem adja fel, ehhez a politikához a szocialista párt, a szimpatizánsok támogatását tudja magáénak, és ehhez kérte hallgatósága aktív közreműködését.

A kormánykoalíció állapotát firtató kérdésre válaszolva a miniszterelnök kijelentette: a koalíciót meglehetősen stabilnak látja. Fogalmazása szerint a koalíció érdekházasság, azonban hiú ábránd azt feltételezni, hogy bármely más politikai erővel többséget lehet létrehozni a parlamentben. Mindkét koalíciós párt tudja, hogy a világos politikai akarat az ország megújítására irányul - jelentette ki.

Miközben a teltházas fórumon mintegy 200 érdeklődő vett részt, addig egy hozzávetőleg 100 fős, a kormányfő ellen tiltakozó csoport kiabált, sípolt, dudált az eseménynek helyet adó épület közelében. Többen árpádsávos zászlót lobogtattak, a Magyar Gárda egyenruhájában demonstráltak és gyalázkodó bekiabálásokkal illették a miniszterelnököt.

Gyurcsány Ferenc az utcai hangzavarra reagálva a fórumon úgy vélekedett: ellene "radikális, szélsőséges, fasisztoid emberek tüntetnek". Szerinte a kiabáló demonstrálók nem a baloldalnak ártanak, hanem a jobboldalt veszélyeztetik, hiszen a választáson végső soron a kormányzóképességről szavaznak az emberek. Akik gyűlöletet szítanak, azok másokat kitagadnak a nemzetből. Ezzel szemben a kormányfő nyugodt, demokrata gondolkodásra biztatta hallgatóságát.
MTI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Iskolák helyett digitális tábl
  2007-12-03 22:45:06, hétfő
 
  Kovács Zoltán: Felújításra váró iskolák helyett digitális táblákra költ a kormány
2007. december 3. 16:35 MNO

A digitális táblákról, az anyatejvizsgálatok díjairól és a fatüzeléses háztartások támogatásáról esett szó a többi között az interpellációk sorában hétfőn az Országgyűlésben.

Kovács Zoltán (Fidesz) kiemelte: ameddig a magyar iskolák kétharmada felújításra szorul, addig a kormányzat digitális táblák beszerzésére költi a pénzt. Hangsúlyozta: arról nincs vita, hogy a digitális táblák hasznosak, ugyanakkor beáznak a tantermek, a diákok viszik a krétát és a WC-papírt az iskolákba.

Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter válaszában hangsúlyozta: az állam hét év alatt 130 milliárd forintot fordít iskola-felújításra. Mint elhangzott, digitális táblák beszerzésére 25 milliárd forintot fordítanak, egyebek mellett ezt a programot is engedélyezte az EU és a magyar kormány is jóváhagyta az akciótervet.

Válaszát Kovács Zoltán nem fogadta el, az Országgyűlés viszont igen.

Vidorné Szabó Györgyi szocialista képviselő felszólalásában az anyatejet leadó kismamák helyzetével kapcsolatban kiemelte: nem tartják helyesnek, hogy a szűrővizsgálatokon a vizitdíj mellett a vizsgálat díját is ki kell fizetnie a nőknek. A vizsgálatok díjai egyébként megyénként is változnak - tette hozzá. A politikus rámutatott: a leadott anyatej ára sem változott 2002 óta és ezen is változtatni kellene.

Horváth Ágnes egészségügyi miniszter válaszában közölte: a törvény szerint a vizsgálatok - köztük a járványügyiek is - díjmentesek, de a tárca dolgozik a jogszabályok pontosításán. A minisztérium elkezdte az anyatej átvételi árának felülvizsgálatát - fűzte hozzá Horváth Ágnes.

A képviselő elfogadta a választ.

Karsai Péter (MDF) felszólalásában kiemelte: kétmillió ember részesül olyan támogatásban, ami a fűtési gondjait enyhíti. Sokan vannak azonban, akik még mindig fával fűtenek, az MDF szerint nekik is támogatást kellene adni, ha számlával tudják igazolni a tűzifa származását.

Csizmár Gábor, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára válaszában kiemelte: a lakosság egy része valóban nem a szociális helyzete miatt nem jut távhő-, vagy gázár-támogatáshoz, hanem azért, mert mással fűt. Kitért arra, hogy a lakások mintegy 13 százaléka fűt fával, azonban ők is igénybe vehetnek lakásfenntartási támogatást, összesen négy jogcím alapján. Tavaly több mint háromszázezren éltek ezzel a támogatással, összesen 17 milliárd forintot kaptak.

A választ Karsai Péter nem fogadta el, a parlamenti többség azonban igen.
MTI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kormánynegyedről népszavazás
  2007-12-03 22:41:12, hétfő
 
  2007. december 1., 09:57 FigyelőNet-lapszemle

A kormányzati negyedről szóló helyi népszavazás kiírását kezdeményezi Wertán Zsolt Zoltán VI. kerületi KDNP-s önkormányzati képviselő - írta a Magyar Nemzet.

A politikus szerint a presztízsberuházást a szükséges közlekedési beruházások nélkül kívánják megvalósítani. A jelenlegi koncepció megvalósulása esetén ki kell vágni egy fasort, vagyis ez tekinthető a magát környezetvédőnek, zöldnek nevező koncepció első áldozatának - érvelt a lapnak.

Wertán úgy vélte, romlik a környéken a közúti közlekedés áteresztőképessége, ingyenes parkolóhelyek százai szűnnek meg, s a munkakezdéskor, illetve munkavégzés idején megbénul a forgalom. Attól is tart, ha elkészül a negyed, szinte semmi kapcsolódó közlekedési fejlesztés nem történik - olvasható a Magyar Nemzet által közölt cikkben.

Kapcsolódó témák
Marad pályaudvar a Nyugati
Drágábban épülhet a kormánynegyed


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Meddig húzódik a döntés a 4-es metró beruházási tervéről?
2007. december 3., hétfő 15:45 InfoRádió

Csak januárban tárgyalja a kormány azt az uniós pályázatot, amelyet a főváros a 4-es metró támogatása ügyében nyújt be. Brüsszelbe csak ezután küldik ki a dokumentumot, az ottani döntéshozók pedig akár hónapokon át bírálhatják a pályázatot. Az EU legfeljebb 260-270 milliárd forint támogatást nyújthat a 4-es metró megépítéséhez.

Őszre ígérte a főváros, hogy kidolgozza a 4-es metró első szakaszára vonatkozó beruházási tervet, ezt azonban eddig még nem tárgyalták.

Az önkormányzati és területfejlesztési miniszter azt mondta: az Etele tér és a Keleti pályaudvar közötti szakaszról szóló dokumentumot talán ebben a hónapban fogadhatja el a főváros; ez majd januárban kerülhet a kormány elé.

Ha a kabinet ezt megfelelőnek találja, akkor a tervet csak ezután küldhetik el Brüsszelbe.

Bajnai Gordon közölte: a budapesti közlekedés fejlesztésének támogatásáról még a Medgyessy-kormány idején köttetett szerződés a fővárossal.

A kormány most azon dolgozik, hogy ennek finanszírozása minél kevesebbe kerüljön az országnak, és annak minél nagyobb részét lehessen uniós forrásokból biztosítani - tette hozzá a miniszter.

A kormány nyáron véglegesítette Brüsszellel a közlekedési operatív programot, amelynek része volt a negyedik budapesti metróvonal is.

Ebben az szerepelt, hogy legfeljebb 260-270 milliárd forint uniós támogatást kaphat a beruházás.
Németh Zoltán

Kapcsolódó cikkek:
* Jóváhagyták a Szabadság híd felújításának késését
* A fővárosi MDF a 4-es metró építésének azonnali leállítását kezdeményezi
* A Szabadság hidat is elérte a metróbetegség
* Szakértők cáfolják Demszkyt: nem indokolt a mesterséges sziget a Fővám térnél
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pénzpokol
  2007-12-03 21:58:21, hétfő
 
  avagy: mammon kuss!



Kedves Magyar Testvéreim!


Tegnap, amikor letöltöttem a SICKO című posthorror videóját, még fogalmam sem volt arról, hogy teljes egészében mit is ajánlok sok-sok embernek. Azóta tudom, a poklot mutatja ez a film. Azt a poklot, amit a szemkilövető törpepárt-nyűvek nekünk szánnak. Döglegyek! A szabad döglégy szövetség.

Ez egy apokaliptikus rémálom. Minden eddigi ismeretünkhöz képest minden eddiginél sötétebb jelenről és jövőről szólnak a képkockák. És még aki nem is ért angolul, csak a feliratot olvassa, annak is egy lüktető, égő pénzpokol tárul fel a szereplők arckifejezései, hangsúlyai alapján.

Ma Magyarországon, amikor perceinket át meg átjárja a gazdasági és erkölcsi válság összes szegmense, el sem tudjuk képzelni azt a szemléletmódot, ami mint egy mészárszékként működve emberek millióiról dönt, élhet, vagy nem. Mi magyar emberek még hiszünk abban a társadalombiztosítási modellben, amit a magyar állam tartott fenn régebben, mióta országunk megrablói, hazug bitorlói csak kéjes tervezetek voltak.
Ki kell mondanom, s remélem ezzel egyre többen egyet is értenek, hogy ami ma Magyarországon az egészségbiztosítás körül és belül zajlik, az egyenlő egy közvetlen népirtás kísérletének kezdetével. Eddig nem mondtam semmi újat, amit mai magyar emberek ne tudtak volna, vagy hiteles értesülések alapján ne éreznék legalább a veszélyt.

Azzal sem mondok újat, amiről egyre többen beszélnek, hogy az emberek vegyék végre a fáradtságot, nézzenek utána a biztosítótársaságok egészségbiztosítási piaci részesedésének tervezetei környékén, s ha nyomát lelik ilyen hentes-elvnek, akkor azonnal szálljanak ki az együttműködésből.
Túl ezen bíztatok mindenkit arra, hogyha ilyen lépésre szánja magát, mert megalapozottá vált ez a gyanú, akkor aki csak teheti, vagy akár összefogva, fizetett hirdetésben jelentessék meg döntésüket. Kérem vállalják fel ezt! Adják hozzá az arcukat, mert ezeknek semmi nem elég. A hirdetés szövege nem kell több legyen, csak ennyi: Tudomásomra jutott, hogy Z-biztosítótársaság/bank piaci részt vállal a Magyar Köztársaság Egészségbiztosítási Pénztárának részbeni magánkézbe adásában, s mert ezzel a magatartásformával a nemzeti kockázatvállalási elveim szerint lehetetlen egyetértenem, minden kapcsolatom azonnal megszakítom velük:XY. Ez nem alkalmas hitelrontási hazugságpert indítani, ám arra tökéletesen elegendő, hogy a zsebüket megtépázza.

A jelszó: mammon kuss!


A SICKO című filmről annyit szeretnék mondani, hogy aki csak teheti, írja ki CD-re a lehető legtöbb példányban. Adják oda olyanoknak, akiknek van otthon számítógépük, de nincs internetjük, vagy olyanoknak, akiknek nincs számítógépük, de van CD/DVD lejátszójuk. Akiknek pedig egyik készülék sincs, azokat hívják meg otthonaikba vetítésre, és beszélgessenek el a filmről. Ha mindenki azzal adja tovább az általa CD-re kiírt filmet, hogy akinek adja, az is tegyen ugyanígy, akkor hihetetlen rövid idő alatt nagyon sok magyar ember számára világossá fog válni, mit is akar tenni velünk ez a senkiházi, jöttment bitorló csürhe.

Gyakran magam intek türelemre másokat, amikor panaszaik nyomán elégedetlenségüket fogalmazzák meg, ki-ki vérmérséklete szerint. Most magamnak mondok ellent az alábbiakban.
Arra hívom fel a Magyar Köztársaság minden politikai és civil szervezetét, hogy amikor a magyar egészségpénztárral kapcsolatos parlamenti döntésről szavaznak a népnyúzók, addigra szervezzenek irdatlanul hatalma népi tiltakozást a Parlament köré. Nem 1-2 ezer emberrel! Tessék végre tömeges mozgósítást végezni. Ne törődjenek a törvénytelen műveleti terület kifejezéssel! Egyszerűen csak jöjjenek tömegesen. Ha valamelyik párt vezetése ezzel a tömegrendezvénnyel nem ért egyet, azt nem szabad figyelembe venni. Onnan kezdve maguk is egy követ fújnak hóhérainkkal. Tessék mozgósítani! Rövid az idő erre, mégis látni kell mindenkinek, hogy ez most a vérünkre megy. Most nincs bal meg jobb oldal szerinti megosztás. A magyar embereknek fizikális értelemben is a saját kezükbe kell ragadni sorsuk irányítását, mert különben elvész a Haza. Nincs tovább!
Abban ugyanis semmi törvénytelen nincs, ha valaki a saját életét meg akarja védeni! Azt fogjuk tenni!
Szerény keretek között megtartott szakszervezeti és civil tiltakozások ideje lejárt. Magyarországon a mammon helytartóinak ideje is lejárt, noha ismét és ismét megpróbálják porig alázni nemzetünket, megrabolni a jövőnket, kedvezve idegeneknek, talpunk alól kiárulván Hazánkat.

Tetszik, vagy nem ennek a folyamatnak véget kell vetni! Minden áron! Minden eszközzel!
Aki most azt mondja, hogy nem érek rá jövőt menteni, az hogy fog a tükörbe, vagy unokája szemébe nézni? Ha egyáltalán lesz unokája, vagy él addig! Nincs kifogás, semmilyen!
A magyar törvények értelmében minden magyar állampolgárnak joga van az önvédelemre. Ez az az eset, amikor emberek millióinak befizetett részesedését lopják el, mint tették 1988-ban az 1989-es költségvetés tárgyalásakor. Több száz-milliárd forintot tettek a nyugdíjalapból a költségvetés részévé, hogy amit tudtunk nélkül felvettek hiteleket, annak legalább egy részét fizetni legyenek képesek. Most ugyanezt teszik még nagyobb léptékben a MI egészségbiztosításunkkal. Röviden, lopnak.
Ez az országvezetés lopni készül. Hatalmasat! Idegen megbízásból teszik, személyszerinti saját haszonra.
Az önvédelem arról szól, hogy ezt meg kell akadályoznia minden tisztességes magyar embernek. Minden eszközzel! Nincs kifogás, hogy ez fáj, az fáj, kirúgnak! Rúgjanak! A természetes életkörülményeinket védjük, aki pedig ez ellen fellép, az is hóhér. Bárki. Ügyész, rendőr, szájtépő politikus. Mindegy.

Nagyon hamar képes lesz felismerni a magyar nép a közvetlen életveszélyt. Ebből az országból ez a gyülevész banda nem fog koncentrációs országot építeni! Ezt vegye kézpénznek mindenki, aki ilyen szándékkal érkezik.



Budapest, 2007. november 27.
Lengyel Károly




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Raporton...
  2007-12-03 14:27:46, hétfő
 
  Izraeli raporton a vezérkari főnök
2007-12-02. 19:04

A minden magyar szívet megdobogtató kiváló magyar-izraeli kapcsolatok jegyében Havril András vezérezredes, a Honvéd Vezérkar vezérkari főnöke öt napos eligazításra Izraelbe utazott.

A Gyurcsány-féle magyar-izraeli közös kormányvállalat által lenullázott, erőtlen, hatástalan és semmire sem használható magyarországi maradványkatonákat irányító vezérkari főnököt Gabi Ashkenazi izraeli tábornok rendelte magához.

Havril a látogatás első napján beszámol izraeli feletteseinek a magyarországi belpolitikai és biztonsági helyzetről, a Magyarországon hatalmon lévő vörös-kék koalíció által az izraeli beruházások védelmére tett intézkedésekről és a közelmúltban az EU félrevezetésével vásárolt új tömegoszlató vízágyúk működésének első gyakorlati tapasztalatairól.

Utána a Havril-delegáció az izraeli légierő Palmachim támaszpontjára látogat, majd a 2008-ban itthon várható diktatúraellenes tüntetésekre való felkészülés jegyében egy katonai kiképzőközpontban (Anti-Terror Warfare Training Center) a városi tüntetések szétverésére szakosodott izraeli egység bemutatóját tekinti meg.

A bemutató után a Havril-küldöttség a Magyarországra küldött magyar-izraeli biztonsági cégeknek álcázott kormányvédő fegyveres alakulatok további feladatairól folytat megbeszélést az izraeli szakemberekkel.

A magyarországi bábkormány "hadseregének" vezérkari főnöke körülnéz majd az izraeli hadsereg által megszállt Jeruzsálemben és Masadában, majd a látogatás záróakkordjaként tiszteletét teszi a holokausztmúzeumban.

Az érdeklődők a továbbiakban figyeljék a Magyar Távirati Iroda és a szövegeit visszhangzó magyar lakájmédia korrekt, igazsághű és mindenre kiterjedő tájékoztatását.

(Szent Korona Rádió)

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2007.11 2007. December 2008.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 176 db bejegyzés
e év: 2982 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1084
  • e Hét: 4612
  • e Hónap: 13216
  • e Év: 49157
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.