Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Orbán agybajok
  2008-09-04 22:46:31, csütörtök
 
 
A pártelnök kifejtette Bushnak: nagyon határozott, egyértelmű álláspontra van szükség a nyugati világ részéről azzal kapcsolatban, hogy "a 20. század külpolitikai módszerei nem köszönhetnek vissza a 21. században (...) konfliktusokat katonai intervencióval rendezni egy független, demokratikusan megválasztott kormánnyal rendelkező ország ellenében nem lehetséges".


ELKÉPESZTŐ IDIÓTA!!! Miután USrael 2001 óta kizárólag katonai intervenciókkal operál és teper le egyik népet a másik után. Miután egyebet nem tesznek mint vadul építik permanens katonai bázisaikat a "független tartományaikban" hogy vállalkozhik bárki ilyen agyabajos kijelentésre?? Hogy képes mindent elfelejteni és "független, demokratikus" kormányokról makogni melyek mindenki által köztudott amerikai-izraeli GYARMATOK cikonamerikai bábúk elnökletével.

A beszélgetésen szó esett arról, hogy "Közép-Európa komolyan veszi azt a veszélyt, amelyet a mostani orosz külpolitika jelent". A Fidesz elnöke azt mondta, a közép-európai államoknak egymással együttműködésben "vezető szerepet kell játszaniuk abban, hogy Európa egységes hangon szólaljon meg (...) mi vagyunk legközelebb ehhez a térséghez, a szintén veszélyeztetett Ukrajna a mi szomszédságunkban van".


Viktor térj észhez?
A beszélgetésen szó esett arról, hogy "Közép-Európa komolyan veszi azt a veszélyt, amelyet a mostani orosz külpolitika jelent". A Fidesz elnöke azt mondta, a közép-európai államoknak egymással együttműködésben "vezető szerepet kell játszaniuk abban, hogy Európa egységes hangon szólaljon meg (...) mi vagyunk legközelebb ehhez a térséghez, a szintén veszélyeztetett Ukrajna a mi szomszédságunkban van".
Viktor térj észhez!!! Micsoda szerepe lehet a politikailag és gazdaságilag NULLÁRA sűlyesztett valahai Magyarországnak a nagyhatalmak játékaiban??? Magyarország az egyetlen veszélyeztetett állatfajta, hála neked és műellenzékünk elképesztően buta és romboló szereplésének.


Orbán Viktor az MTI érdeklődésére elmondta: úgy érzi, hogy a McCain-Palin páros győzelmi esélyei erősödnek.


Ez a hülyeség non plus ultrája mellyel betetézte Orbán minden eddig balfogását. Nyíltan, kérdezetlenül és teljesen feleslegesen "kiáll" a republikánus szarjancsik mellett, amikor MINDENKI TUDJA hogy a hazug-kétszínű-szenteskedő, saját bevallása szerint rendszeresen élvezettel onanáló Palin az, aki szerencsére kitöri majd a háború mániákus McCain nyakát. Ez a nő TRAGÉDIA a republikánusok részére. Mellesleg egy óvoda vezetését sem bízná rá őt épelméjű ember!!!
Majd amikor Obamat megválasztják, vakarhajta Viktor fejét hogy hogyan fogja ellensúlyozni McCain melletti, totálisan felesleges és buta pártos és "harcias" kiállását!!!

Ha azt hiszi hogy Amerikában bárki jó néven veszi egy idegen senkiházi belügyekbe való beavatkozási kísérleteit, hamarosan felébred és belelóg az újja a bilibe.

Magyarország részére Viktor lassanként veszélyesebbé válik mint a szadesz-maszop cion kormány!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gáz - még a fideszes pártlap s
  2008-09-04 22:29:19, csütörtök
 
  Gáz - még a fideszes pártlap szerint is Orbánék Moszkvát hazánkra uszító ámokfutása
2008-09-04. 12:40

Magyarországnak energiára van szüksége, s nem arra, hogy Németh Zsolt elzárja a csapokat - mondja ki végre fideszes oldalon is valaki, ráadásul éppen a Magyar Nemzet főszerkesztő-helyettese. Valójában persze Orbánra gondolt, aki most éppen Amerikában bizonygatja az utolsó zsidó boltosnak is, hogy ő akár hadat is üzen a medvének, csak hagyják már választást nyerni - ám így sem piskóta e vezércikk. Közöljük is, így kedveskedve azon fideszeseknek, akik nap mint nap felháborodva olvassák a Kuruc.infót, és többek között azért is el-elborzadnak (s írják nekünk a kilométeres leveleket), hogy elmarasztaljuk Viktort, az új 56-ost, aki felveszi a harcot a szovjettel (miközben barátai felvásárolják az utolsó négyzetcentimétert is hazánkból).


Gáz

Magyarország függessze föl a Déli Áramlat gázvezeték programjának előkészületeiben való részvételt, és erről győzze meg a másik négy érintett tagállamot is! - javasolja Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke, a Fidesz külügyi kabinetjének vezetője a következő diplomáciai lépést a grúz-orosz konfliktus kapcsán. A konzervatív politikus azért erőlteti ezt a lépést, hogy Magyarország kösse hátra a sarkát Oroszországnak.

Németh Zsoltnak az amerikai politikai erővonal melletti nyomulása nyilvánvaló: az ,,elvi politizálást" hangsúlyozó parlamenti bizottsági elnök nemrég Kínát akarta térdre kényszeríteni az emberi jogok maradéktalan érvényesülése érdekében, miközben az ugyanilyen, ám a Közel-Keleten zajlódó konfliktusok, az emberi jogok lábbal tiprása elkerüli az érdeklődését. És most ugyancsak e szándék böki ki az ember szemét Grúzia esetében is.

Németh Zsolt mellesleg nincs egyedül, mozgása a Fidesz külpolitikájának alakításában leginkább szerepet játszó politikusok irányvonalával tökéletesen egybeesik. Külpolitikai kérdésekben például Martonyi János egykori külügyminiszternek szintén Amerika véleménye az iránytű. Nem biztos, hogy van közöttük összefüggés, de nem kell sokat kutakodni a hatályos cégnyilvántartásban ahhoz, hogy megtaláljuk a nevét is viselő ügyvédi irodát (Martonyi és Kajtár, Baker & McKenzie Ügyvédi Iroda), azt, hogy kézbesítési megbízottként szép számmal látja el itthon amerikai nagyvállalatok, tulajdonosaik képviseletét. Aztán itt van Bába Iván volt külügyi államtitkár is, aki a magát a mérsékelt jobbközép oldalra elhelyező, politikai és gazdasági tanulmányokat rendszeresen közzétevő Budapest Analyses főszerkesztője. Az intézet legutóbbi, Az orosz-grúz konfliktus hatása a magyar külpolitikai gondolkodásra című tanulmányában amellett, hogy a már unalomig ismert klisék hangoztatásával szintén Washington álláspontjára helyezkedik, azt sugallja, hogy akik nem azonosulnak ezzel, azok Putyin álláspontját fújják.

De vajon igazuk van-e ezeknek a politikusoknak? A tökéletesen artikulálható hazai érdek képviselete valóban azt kívánja-e tőlünk, hogy atlantistábbak legyünk Amerikánál? Magyarország gazdasági fellendülése érdekében tényleg hitet kell-e tennünk kizárólagosan Oroszországgal szemben és az Egyesült Államok mellett? Valóban magyar érdek-e az egyik gázvezeték programjának előkészületeiben való részvételünk felfüggesztése és a másik vezeték melletti ideológiai elkötelezettség?

Hiszen energiára szükségünk van, amelyet importból szerzünk be. Kiszolgáltatottságunk tehát tény, amihez oroszok sem kellenek. Oroszország azonban hozzánk közel van, eddig is az volt a legésszerűbb, ha onnan vásároltunk. Amerika pedig ugyanezen okok miatt marad ki ebből a körből. A Déli Áramlat és a Nabucco gázvezeték tervezése körüli politikai viharból egyértelműen kitűnik, hogy míg az előbbiért Oroszország hajt, az utóbbi elsőbbségét Amerika erőlteti. Az unió ugyan a Nabucco megépítését kiemelten fontosnak tekinti, de alternatív földgázvezetékek megépítésével szemben sincs semmilyen kifogása. Nekünk leginkább mindkettő megépítése kedvezne, hiszen hozzájárulna Magyarország biztonságos gázellátásához.

És akkor nézzük meg a nem elhanyagolandó valóságot, azt, hogyan tesznek más, hasonló helyzetben lévő európai országok. A nyár elején például a bolgár, a minap pedig a görög parlament hagyta jóvá a Déli Áramlat építéséről a kormányaik és Oroszország között kötött szerződést. Ezt megelőzően a Nabucco-projekt vezetője, az osztrák OMV előlépett a Déli Áramlat ausztriai felelősévé, amely sok szakértőben felvetette, hogy e projekt hamarosan üzletileg és fizikailag is eggyé válhat vetélytársával, a Nabuccóval. Utóbbi esélyeit rontja, hogy a napokban többek között kőolaj- és földgázkitermelésről, valamint új szállítóvezetékek építéséről szóló gazdasági megállapodásokat kötött egymással Oroszország és Türkmenisztán, míg Taskenttal új gázvezeték üzbég területen történő megépítéséről állapodott meg Moszkva. Ezek a hírek azokat a véleményeket erősítik, miszerint a Déli Áramlat előnye az uniós projekttel szemben, hogy biztosan tölteni tudja gázzal, míg a másik oldalon ez idáig egyedül az azeri gázra lehet egyértelműen számítani.

Ráadásul míg Európa az Oroszországtól független forrásokat keresgélte, az elmúlt hónapokban Moszkva visszavágott, a vállalkozásban eddig is érdekelt Görögország és Olaszország mellé megnyerte magának Bulgáriát, Szerbiát és Magyarországot tranzitországnak, megszerezték egy fontos ausztriai gázelosztó felét. Mindezek után még a Nabucco legnagyobb médialobbistájának tekinthető Vladimir Socor is arról beszélt, hogy a Gazprom villámháborúban hódított meg öt EU-országot a Déli Áramlat tervéhez. A washingtoni Jamestown Alapítvány Közép-Európa-szakértője a Eurasia Daily Monitor című kiadványban úgy fogalmazott, hogy eszerint ezzel az orosz beruházás legyőzte a gáz- és beruházási források nélküli nyugati Nabucco-projektet. A rövid összefoglalóból is érzékelhető tehát, hogy ezek az uniós országok a pragmatikus szempontokat előnyben részesítik az érthetetlen és értelmetlen ideológiai alapú külpolitikával szemben. Magyarországnak energiára van szüksége, s nem arra, hogy Németh Zsolt elzárja a csapokat. Ha pedig továbbra is harcolni kíván Oroszországgal, akkor foglalkozzon inkább például a Malévval, amelyet egy olyan gazdaságilag instabil, komoly gondokkal küszködő orosz cég privatizált, amelyik mára az összedőlés szélén áll. Az egykori magyar légitársaság sorsa emiatt mára az orosz kormánytól függ. A privatizáció felülvizsgálata egyértelműen magyar érdek.

D. Horváth Gábor, Magyar Nemzet
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Brutál tisztogatás az MSZP-ben
  2008-09-04 21:41:15, csütörtök
 
  Brutál tisztogatás az MSZP-ben
2008. szeptember 04. 21:04

HunHír.Hu
Az MSZP pécsi elnöksége fegyelmi eljárást indított a korábban a miniszterelnöki és a pártelnöki poszt szétválasztását kezdeményező Komáromi István városi alapszervezeti titkár ellen.

Az MSZP elnöksége még szerdán tartott rendkívüli ülésén döntött az eljárás megindításáról, miután elemezte Komáromi Istvánnak az elmúlt időszakban tett sajtónyilatkozatait, s úgy ítélte meg, hogy azok tartalma sérti a párt alapszabályát.

http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=13017
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Eldőlt Gyurcsány sorsa
  2008-09-04 21:38:11, csütörtök
 
  Eldőlt Gyurcsány sorsa
2008-09-04


Ultimátumot intézett az SZDSZ néhány vezető politikusa az MSZP vezérkarához - értesült a Magyar Hírlap szerda este. Az információ szerint a szabad demokraták egyértelműen a szocialisták tudomására hozták, hogy első körben mindössze két dologban hajlandók egyeztetni volt koalíciós partnerükkel.



A liberálisok vagy egy Gyurcsány nélküli, vagy pedig szakértői kormány felállításához kötnek minden további érdemi tárgyalást. Ismét megerősítették, hogy Gyurcsány legújabb programja csak a miniszterelnök túlélését szolgálja, ezért tárgyalási alapnak sem tekintik, és semmilyen körülmények között nem támogatják.

A lap értesülései szerint a szocialisták keddi elnökségi ülésén Gyurcsány Ferenc többször is megjegyezte, hogy egy jó megállapodás nem múlhat személyi kérdéseken.

"Tudjuk, ott van az asztalán a lemondási nyilatkozat, vegyen egy mély levegőt, legyen erős ember, és írja alá. Rövidítse meg ezzel Magyarország politikai agóniáját" - szólította fel Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője tegnap Gyurcsány Ferencet.

Navracsics a miniszterelnök Megegyezés című programját a legutolsó kitörési kísérletnek minősítette. Az elmúlt hetek történéseire utalva megjegyezte, hogy a lemondásra Ausztria kancellárja és Japán miniszterelnöke is képes volt.

Forrás: Magyar Hírlap

http://echotv.hu/index.php?akt_menu=72&newsid=79282
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyílt levél Szilinek Havas Szó
  2008-09-04 21:36:08, csütörtök
 
  Nyílt levél Szilinek Havas Szófia kapcsán
2008-09-04. 12:49

Szili Katalin
A Magyar Országgyűlés Házelnöke
Parlament
Kossuth Lajos tér
Budapest

Thalwil, 2008 szeptember 9


NYÍLT LEVÉL

Tisztelt Házelnök Asszony!

Gondolom, Önnek sem kerülte el a figyelmét az a tény, hogy képviselőtársa, HAVAS SZÓFIA állandóan a Parlament által megszavazott ünnepek és szimbólumok ellen adja le szavazatát és a nyilvánosság előtt is az 1956-os forradalmat, valamint szabadságharcot mint a nácik, nyilasok és a dolgozó nép ellenségeinek felkelését állítja be.

Felkérem a Házelnök Asszonyt arra, hogy a Házbizottsággal vagy a Parlament más szervével vizsgáltassa felül az említett képviselőasszony parlamenti képviselői mandátumát, és kezdeményezze Havas Szófia mandátumának törlését.

Azt hiszem, nem kell különösen érvelnem amellett, hogy sem Németországban, sem Angliában, sem Franciaországban, de legfőképpen Izraelben aligha ülhetne egy képviselő a Parlamentben, amelyik a Holocaustot tagadja vagy becsmérli. Ennek a ténynek figyelembevételével kérem szíves mielőbbi intézkedését.

Szíves válaszát várva tisztelettel üdvözli:

Kenessey Csaba
Magyarok Világszövetsége
Svájci Tanácsa főtitkára
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Régi jó barátjával, Schneier r
  2008-09-04 21:23:19, csütörtök
 
  Régi jó barátjával, Schneier rabbival is egyeztetett OV Amerikában
2008-09-04. 10:16

Orbán Viktor szerdán az Egyesült Államokban, a Minnesota állambeli St. Paulban találkozott idősebb George Bush volt amerikai elnökkel, aki azt mondta a Fidesz elnökének, hogy ,,rendkívül bizakodó, komoly esélyt lát a republikánus kormányzás folytatására".

Orbán az egyórás szűk körű megbeszélés után elmondta: ,,az amerikai politika esélyein kívül, mert itt mindenkit ez foglalkoztat, az európai politikáról, Oroszországról, a grúz válságról és a közép-európai államok együttműködésének lehetőségéről cseréltünk elsősorban eszmét". Persze ismét jól benyaltam a cionistáknak, figyelmen kívül hagyva hazám földrajzi elhelyezkedését és érdekeit - tehette volna hozzá.

A pártelnök kifejtette Bushnak: nagyon határozott, egyértelmű álláspontra van szükség a nyugati világ részéről azzal kapcsolatban, hogy ,,a 20. század külpolitikai módszerei nem köszönhetnek vissza a 21. században (...) konfliktusokat katonai intervencióval rendezni egy független, demokratikusan megválasztott kormánnyal rendelkező ország ellenében nem lehetséges". A beszélgetésen szó esett arról, hogy ,,Közép-Európa komolyan veszi azt a veszélyt, amelyet a mostani orosz külpolitika jelent".

A Fidesz elnöke azt mondta, a közép-európai államoknak egymással együttműködésben ,,vezető szerepet kell játszaniuk abban, hogy Európa egységes hangon szólaljon meg (...) mi vagyunk legközelebb ehhez a térséghez, a szintén veszélyeztetett Ukrajna a mi szomszédságunkban van". Orbán és Bush egyetértett: arra van szükség, hogy a közép-európai térség az Egyesült Államok ,,jó, kiszámítható együttműködő partnere legyen ennek az új jelenségnek a kezelésében".

A George Bush szállodájában rendezett találkozón szó esett a republikánus elnök-alelnökjelölt párosról is. Orbán Viktor személyes véleménye szerint - s ezt, mint mondta, Bush is osztja - Sarah Palin alelnökjelölt asszonyt semmilyen botrány nem veszi körül, nagyon kiváló jelölt. ,,Nagyon régen láttam ilyen tehetséges politikust, aki remek vitapartner, nagyon sikeres kormányzó" - mondta a pártelnök, s hozzátette, Palin az őt érő támadásokkal szemben, ,,amelyek a mi szakmánkban elkerülhetetlenek", jól állja a sarat.

Orbán elmondta: úgy érzi, hogy a McCain-Palin páros győzelmi esélyei erősödnek. A demokrata jelöltkettőssel ,,most fej-fej mellett vannak, de a tendenciák kedvezőek, a republikánus szavazók bizakodóak, és úgy tűnik, hogy a demokratáknak nincs sok mondanivalójuk az igazán fontos kérdésekről". A Fidesz-elnök szerint a republikánusoknak az a nagy előnyük, hogy ,,a jelöltjük mégis csak egy hős, a szó legősibb értelmében vett nemzeti hős, egy igazi karakter".

Orbán Viktor az utóbbi napokban New Yorkban találkozott George Pataki volt New York-i kormányzóval, akivel a magyar helyzetről, a kilátásokról beszéltek. A Fidesz-elnök szerint Pataki még fontos szerephez juthat az amerikai politikában. Találkozott Arthur Schneier rabbival, a New York-i Park East zsinagóga főrabbijával is, akihez régi személyes kapcsolat fűzi. Elmondta, hogy a rabbi - akit nagyra tart már a korona visszajuttatásában a 70-es években játszott fontos szerepéért is - jelentős szereplője a világpolitikának (mint sok fajtestvére), a vallások közötti együttműködés hirdetője.

A feleségével az Egyesült Államokban tartózkodó Orbán Viktor eredetileg a múlt héten találkozott volna a volt amerikai elnökkel a Bush-család Maine állambeli birtokán. Ez utazási nehézségek miatt maradt el, ,,a Labour Day előtti hétvégén kellett Los Angelesből repülni Portlandbe, Mainbe és olyan káosz volt a Los Angeles-i repülőtéren, hogy gépek késve indultak, illetve átprogramozták a jegyeket. Orbán Viktor akkor döntött úgy, hogy a nyugati parton marad, amikor kiderült, az alacsonyabb minőségű jeggyel utazó felesége már csak a következő gépre fért volna fel. Kérésére átszervezték a Bush-találkozót, amelyre így később, a konvenció idején került sor. ,,Meg is hívtam az elnök urat, hogy legyen a családunk vendége a következő évben" - mondta Orbán Viktor a baráti találkozó után.

(MTI nyomán)

http://kuruc.info/r/1/27642/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Cigány témájú lapszemle 1918-b
  2008-09-04 21:10:50, csütörtök
 
  Cigány témájú lapszemle 1918-ból
2008-09-04. 18:24

(MTI) 1918. augusztus 1. (Verekedő cigányok)

Hoffer János 32 éves postaszolga ma hajnalban a Váci út és Sziget utca sarkán egy háromtagú cigánysuhancokból álló társaságot pillantott meg, akik egy jajveszékelő nőt ütlegeltek.

Segítségére akart sietni a bántalmazott nőnek, de vesztére, mert az egyik cigány ,,Mit zavarod meg a mi mulatságunkat!" kiáltással zsebkését előrántotta és Hoffert hasba szúrta. Azután az egész társaság futásnak eredt és mire Hoffer kiáltozására rendőr került elő, már eltűntek. Hoffert a mentők a Rókus-kórházba szállították, a rendőrök pedig a nyomozást megindították.


(MTI) 1918. augusztus 6. (Tizenhárom éves leány házassága)

Nagybecskerekről táviratozzák: A nagybecskereki anyakönyvi hivatalban Giffinger Zsigmond anyakönyvezető igazságügy miniszteri engedelemmel megeskette Virág Anna tizenhárom éves leányt Gyallai László huszonhét esztendős 12. gyalogos ezredbeli muzsikus cigány katonával.

A jól kifejlett cigányleány ez év novemberében lesz tizennégy éves és orvosi bizonyítvány alapján kapott a minisztertől engedelmet a házasságra.

http://kuruc.info/r/1/27659/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyümölcs és zöldségvásár
  2008-09-04 21:08:21, csütörtök
 
  GYÜMÖLCS ÉS ZÖLDSÉGVÁSÁR A KOMJÁDINÁL

Augusztus 23-án, szombaton, reggel hat órától a Komjádi Uszodánál
(Budapest, II. ker., Árpád fejedelem útja 8.) gyümölcs- és zöldségvásár.
Lassan mondhatjuk azt is: találkozunk a szokott helyen!

Standunkat a Szövetség az Élő Tiszáért embléma jelzi, a piac uszodától
távolabbi végén található.

* * *

ELŐRENDELÉST FELVESZÜNK A KOMJÁDIHOZ AZ ALÁBBI ÁRUKRA:

Nagy ízes, eltennivaló, szabadföldi, leves paraszt paradicsom, kímélő
gazdálkodásból: 120 Ft/kg
Ebből kb. 200 kg összmennyiséget tud hozni a termelő. Elővételben a
rendelés beérkezésének sorrendje számít. Akinek már nem jut, értesítjük.

Sárgarépa, szabadföldi, kímélő gazdálkodásból: 120 Ft/kg

Homoki Desire burgonya 70 Ft/kg

Őszibarack: Baby Gold (gumibarack), nagy aranysárga húsú, magvaváló,
eltenni való befőttnek, gyümölcstortára, gyümölcslevesbe: 200 Ft/kg


Kérjük, előrendelés esetén péntek (augusztus 22.) este 20 óráig jelezze
igényét

Szabadkai Andreánál
(Szövetség az Élő Tiszáért) a
06-20-462-2043 számon
vagy az
info@elotisza.hu
címen.

A kiszámíthatatlan tényezők ellenére igyekszünk a lehető legjobban
elősegíteni a termelő és a fogyasztó zökkenőmentes és kölcsönös
megelégedéssel záródó hosszútávú kapcsolatát.

Amennyiben előrendelését leadta, abban az esetben kérjük, hogy SZOMBAT
reggel, indulás előtt, nézze meg e-mailjét, mert VIS MAJOR esetén (termelő
területén hirtelen jött rossz időjárási tényező; a termés ezáltali
tönkremenetele, szétrepedése... miatt) még éjjel vagy hajnalban tudjuk
jelezni, ha az áru mennyiségével vagy minőségével probléma van, hogy ne
induljanak hiába a megrendelt termékért.

* * *

EGYÉB ÁRUK MÉG A KOMJÁDINÁL:
Petrezselyem gyökér, Clapp körte, nektarin.

Ez utóbbi termékekre nem veszünk fel előrendelést, kedves vásárlóinkat
kiszolgáljuk, amíg a készlet tart.


-----------------

GYÜMÖLCS ÉS ZÖLDSÉGVÁSÁR RÁKOSKERESZTÚRON

A X. ker., kőbányai Újhegyi sétányon technikai okok miatt ezen a hétvégén
nem lesz árusítás.

A XVII. kerületben, Rákoskeresztúron, a Ferihegyi út, Kaszáló u. sarkán, a
Mezőgazdasági Bolttal szemben friss gyümölcsökkel és zöldségekkel várják
az őstermelők a kedves vásárlókat augusztus 23-án, szombaton, 7-13 óráig.
Térképen itt tudja megnézni a helyszínt:
http://maps.google.com/maps?f=q&output=html&q=Budapest,+ferihegyi+%C3%BAt +66&zoom=0&zp=OO


További információ:
Proniewicz Ferenc
06-20-462-7945
proniferi@gmail.com
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sztálin méltó örököse: Sólyom
  2008-09-04 21:05:10, csütörtök
 
  Sztálin méltó örököse: Sólyom László
2008-09-04. 20:27

Sólyom Lászlónak - mint hallottuk és olvashattuk a hírügynökségi jelentésekben - nem kell új Alkotmány. Nem újdonság ez. Hiszen ő már nem egyszer kijelentette, hogy neki itt nincs semmi tennivalója, minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg van elégedve.

Talán nem is lenne ezzel semmi baj, ha ez a gerinctelen, hazaáruló, senkiházi - Vona Gábor találó jelzőjével élve - szar ember, nem a Magyar Köztársaság elnökének neveztetnék napjainkban. Ha valakinek még mindig nem derengene, hogy mi itt a probléma, emlékeztetőül: annak a már csak nevében Magyar Köztársaságnak az elnöke, ez az ávósok és bolsevik-kommunisták tenyerén hordozott, mindig jókor s jó pozícióba emelt karrierista, amely államalakulatot 18 évvel ezelőtt túszul ejtették a volt kommunista titkosszolgálat emberei, és Sólyommal az élükön Sztálin és Rákosi művét betetézve olyan ,,Alkotmánnyal" kötötték gúzsba a kommunista terror alól éppen csak ébredező nyomorult magyarságot, amellyel bebetonozhatták egy életre a hatalmukat.

Az a Sólyom László tartja jónak a Tákolmányt, aki mindent megtett azért, hogy Magyarország ne válhasson jogállammá. Azt a Tákolmányt nevezi Alkotmánynak Sólyom ügynök, amely a sztálini és rákosista törvénykezésben gyökeredzik, amely lehetővé tette, hogy egyetlen szemét kommunista pártember ne lakoljon meg a bűneiért, hogy egyetlen gyilkos komcsi munkásőr, vagy ávós verőlegény, kínvallató ne rohadjon meg a börtönben vagy ne végezze akasztófán, amelynek köszönhetően állami pozícióba csak és kizárólag zsidók és/vagy kommunisták illetve titkosügynökök kerülhettek 1990 után, amelynek köszönhetően államelnököt kizárólag mocskos parlamenti háttéralkuk eredményeként lehet csak posztra emelni - szándékosan nem nevezzük a kutyakomédiát választásnak -, amelynek köszönhetően az elmebeteg, köztörvényes bűnöző Gyurcsányi választási csalással államcsínyszerűen magához ragadhatta évekkel ezelőtt a hatalmat, és azt azóta is megtarthatja a magyar nemzet kiirtásának eltökélt szándékával.

Azt nevezi Alkotmánynak ez a képmutató gazember, amely lehetővé tette a 2006 októberi rendőri vérengzéseket, amely lehetővé tette ártatlan emberek meghurcoltatását, véresre verését, amelynek köszönhetően Magyarország saját kormányai által szakmányban meglopva, mára zsidó cionista gyarmattá vált termőföld, termelőerő és nemzeti vagyon nélkül. Azt nevezi Alkotmánynak ez a szarházi, amely lehetővé teszi, hogy a többségi társadalmon élősködő zsidóság és cigányság egyenlőbb legyen az egyenlőknél, amely a közteherviselést csak szóban ismeri, s amelyből kivették a halálbüntetést, hogy még véletlenül se lakolhasson meg senki azért, ha elveszi jogtalanul egy másik ember életét.

Erre büszke ez a tróger, azt viszont elfelejti elmondani az embereknek, hogy ezt a fércművet a rendszerváltás után három évvel népszavazásra kellett volna bocsájtani, erről törvény rendelkezett annak idején, csak ezt a törvényt eltörölte a megélhetési bűnöző politikusok népes serege.

Azért elég érdekes, hogy a legtöbb jogász, alkotmányjogász, bíró, akiknek a karrierjét nem kommunista pribékek egyengették tetves párttitkár apósokkal a háttérben, egybehangzóan mind azt mondják, hogy Magyarország nem jogállam, már Gyurcsányi hatalomra kerülése óta kiiktatták az Alkotmányt a gengszterek, hogy Magyarországon az igazságszolgáltatás a szocionista maffia alárendelt bűnszervezetként funkcionál vérbíráskodást gyakorolva a nemzeti erőkkel szemben, hogy a rendőrség az ötvenes évek ávós karhatalmaként működik a demokratikus jogállamiság gyalázatára. Csak Sólyom ügynöknek felel meg ez a jogszabály halmaz. Mert az övé(ké), mert magának és a hasonszőrűeknek köszönheti, tulajdonítja.

Szerintünk azért mégis lenne dolga a jó Sólyom elvtársnak, egyvalamit meg kellene tennie: el kellene takarodnia amilyen gyorsan csak lehet a Sándor-palotából, és akkor talán egyetlen egyszer jót is tenne a magyar nemzetnek.

Gaál Csaba

http://kuruc.info/r/1/27664/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mégis megkaphatja a hitelt az
  2008-09-04 20:53:39, csütörtök
 
 
Mégis megkaphatja a hitelt az Advertum

Az Advertum 5 milliárdos hitelt vehet fel októberben állami kezességvállalással.
Édua, cs, 2008/09/04 - 15:14


Az APEH végrehajtási eljárást kezdeményezett a kft ellen, mégis kezességet vállal az állam az 5 milliárdos hitelre.

Szeptember végére megkaphatja az Advertum Kft. a több mint öt milliárd forintnyi hitelt, amelyre a magyar állam kezességet vállalt. Ezt a cég szóvivője mondta a az egyik kormány közeli napilapnak.
A nyíregyházi Advertum Kft. az összegből saját médiabirodalmát építheti tovább, illetve rendeznie kell az első és másodosztályú labdarúgócsapatok médiajogait felügyelő Profi Liga Kft. tartozását - olvasható a Népszabadságban.

Az óriási hiányt felhalmozó sportklub többségi tulajdonosa Sziky Gyula, aki a helyi vállalkozók szerint jó kapcsolatot ápol Veres János pénzügyminiszerrel.

Az állam annak ellenére vállalt kezességet az Advertum 5,2 milliárd forintos hitelére, hogy a cég korábban jelentős köztartozást halmozott fel, sőt az APEH végrehajtási eljárást is kezdeményezett ellene még 2006-ba.

(hírTV)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2008.08 2008. Szeptember 2008.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 532 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2820
  • e Hét: 13087
  • e Hónap: 24198
  • e Év: 177694
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.