Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/7 oldal   Bejegyzések száma: 61 
tömegmészárlás Gázában
  2008-12-27 21:31:36, szombat
 
  Hanukáznak a zsidók: tömegmészárlás Gázában, hegyekben az emberi testrészek + képgaléria
2008-12-27. 13:10

Az izraeli légierő barbár légitámadást hajt végre ezekben az órákban a Gázai övezet ellen. Helybeli lakosok és az Al-Dzsazírá arab hírtelevízió helyszíni beszámolói szerint a gyilkos zsidók agressziójának eddig közel 150 halálos áldozata és 250 sebesültje van, elsősorban Gázavárosban. Igen sok a polgári áldozat. Az Al-Dzsazírá ezekben a percekben is drámai képeket közöl a sebesültek és a halálos áldozatok elszállításáról. Egyiptomban máris tüntetnek a zsidó gyilkosok ellen.

A helyszínről érkező jelentések szerint az izraeli légierő repülőgépei és helikopterei ezekben az órákban folyamatos és barbár légitámadást hajtanak végre a Hamász Iszlám Ellenállási Mozgalom intézményei, katonai bázisai, középületei ellen. Az Al-Dzsazírá tévé képei irtózatos pánikról, rengeteg sebesültről tanúskodnak. Igen sok a halálos áldozat és a sebesült a polgári lakosság körében.
Az izraeli támadók szinte teljesen szétlőtték a Gázai övezet egyetlen jelentős tengeri kikötőjét és repülőterét. Találat érte a gázavárosi rendőrkapitányság központi épületét is, ahol éppen újoncavatás volt. A támadás folyamán Taufik Dzsáber, a rendőrség főparancsnoka is életét vesztette.
A Hamász utasítást adott a mozgalom 'Izz ed-Dín el-Kasszám nevű fegyveres alakulatainak, hogy ,,mérjenek csapást a cionista ellenségre". Kairóban és más egyiptomi nagyvárosokban, valamint Ammánban, Jordánia fővárosában közben spontán tüntetéseken tiltakoznak az arabok a zsidók legújabb népirtása ellen. Mahdi 'Ákef, az egyiptomi Muzulmán Testvériség Mozgalom vezetője kijelentette, hogy Izrael agresszióját elősegíti az arab országok bűnös hallgatása.

Nabíl Abu Rudejná, a palesztin elnök, Mahmúd Abbász szóvivője néhány perccel ezelőtt követelte Izraeltől a támadások megszüntetését. A palesztin kormány nevében Abu Rudejná azonnali nemzetközi beavatást követelt az izraeli barbarizmus megállítására.

Emberi testrészek hegyei a Gázai övezetbeli hullakamráknál

Megrázó helyszíni képeket közvetít ezekben a percekben az Al-Dzsazíra hírtévé Gázaváros hullaházaiból. A pokrócokba és lepedőkbe csavart emberi testrészeket egymás után rakják be a hűtőbe. Sok a gyermekre és a nőkre utaló testrész. A kórházak folyosóin és a padlón is súlyos sebesültek fetrengenek a Gáza övezet szinte minden településén. Az arab világban megkezdődtek a tömegtüntetések Izrael ellen. Netivot izraeli városban egy halálos áldozata és három sebesültje van a palesztin válaszcsapásnak.

Jordánia fővárosában, Ammanban jelenleg is tömegtüntetés van a zsidók legújabb palesztinirtása ellen. A cionista- és Amerika-barát jordán királyság felső vezetése máris felfogta a népharag jelentőségét, s II. Abdullah király utasítására Jordánia a Gázai övezet ellen végrehajtott izraeli támadás miatt holnapra sürgősen összehívta az Arab Államok Ligájának külügyminisztereit. A Petra Jordán Hírügynökség egyeneses a holokauszt jelzővel illette a Gázai övezetben folyó népirtást.

A Palesztin Nemzeti Hatóság székhelyén, Ramalláhban spontán tömegtüntetés folyik a zsidó barbarizmus ellen. A tüntetők a palesztin nemzeti és Hamász mozgalom zászlóját lobogtatják a nagy palesztin városban. Az izraeli Umm el-Fáhem, Názáret,Támrá és Szahnín palesztin városokban is tömegtüntetés zajlik ezekben a percekben, de az izraeli rendőrség egyelőre nem avatkozik be.

A Hamász mozgalom El-Akszá nevű tévéállomása jelenti, hogy az egyiptomi hadsereg a Sinai-félszigeten felsorakozik a Gáza övezettel szemben, mert a kairói politikai vezetés tömeges menekültáradatra számít az izraeli támadás következtében. Az egyiptomi hatóságok három órával ezelőtt már megnyitották az Egyiptom és a Gázai övezet között rafahi átkelőt a sebesültek fogadására.

Az izraeli rádiója főadója időközben a hadi jelentések szüneteiben háborús hangulatú lassú, melankolikus héber dalokat sugároz.

Netivot izraeli városban telitalálat ért egy lakóházat. A Hamász által kilőtt rakétának Netivotban egy izraeli halálos áldozata és három súlyos sebesültje van. Az izraeli rádió jelentése szerint ezekben a percekben is rakétaeső hullik Izrael déli településeire. A zsidó lakosság az óvóhelyekre menekült.

Zsidó barbarizmus: már 210 halálos áldozata van a népirtásnak

Az arab világban és Törökországban néhány órája folyamatosan tüntetnek a Gázai övezet elleni zsidó agresszió, valamint a támadást hallgatólagosan támogató arab kormányok ellen. A Gázai övezet elleni elleni izraeli terrortámadás ellen az elmúlt órákban tömegek vonultak az utcára az izraeli palesztin Názáretben, Umm el Fáhemben, Szahnínben, Tamrában és Jaffában, illetve a megszállt Kelet-Jeruzsálemben, a palesztinai Ramalláhban, illetve Isztambulban, Ammanban, Bagdadban, Teheránban, Kairóban és a libanoni és a szíriai palesztin menekülttáborokban.

Az arab tömegek nem csak az izraeli gyilkosok ellen tüntetnek, hanem a cionistákkal és Amerikával együttműködő, a mostani támadás hallgatólagosan támogató Palesztin Nemzeti Hatóság ellen és az egyiptomi kormányt is elítélik. Az arab hírközlő eszközök az elmúlt órákban ugyanis egyre több bizonyítékot tesznek közzé arra vonatkozólag, hogy az egyiptomi kormány félrevezette a Hamászt. Cipi Livni izraeli külügyminiszter kairói látogatása után az egyiptomiak azt mondták az iszlám ellenállási mozgalom vezetőségének, hogy a zsidók nem támadják meg a Gázai övezetet.
A Gázai övezetben egyfolytában temetnek, miközben az izraeli repülőgépek dögkeselyű módjára köröznek a gyászolók feje felett. A legutóbbi jelentések szerint a halálos áldozatok száma mostanra 210-re emelkedett, a sebesültek száma közel 400, de a palesztinok attól tartanak, hogy a romok alatt még több halott van.

Haifában palesztin fiatalok tüntetnek a népirtás ellen
Haifában palesztin fiatalok tüntetnek a népirtás ellen
Az izraeli Haifa városában ma délután tartották meg a hagyományos ,,ünnepek ünnepét", amelyen a vallásközi megbékélés jegyében zsidók, illetve palesztin keresztények és muszlimok vesznek részt. A palesztin fiatalok a ünnepség folyamán egyszer csak ott hagyták a zsidókat, kivonultak a város utcáira és elkezdtek tüntetni a Gázai övezet elleni izraeli támadás ellen. A képünkön is látható tüntetés résztvevői a következő héber nyelvű transzparenst emelték a magasba: ,,Eddig 155 sahíd (mártír - a szerk.). Bárák, most már elégedett vagy?"

Jászer Abed Rabbu, a palesztin elnök, Mahmúd Abbász egyik szóvivője a Gázai övezet elleni agresszió beszüntetésére szólította fel Izraelt. Táher An-Nunu, a Gázai övezetbeli Hamász-kormány szóvivője sajtótájékoztatóján kijelentette. ,,A palesztinok nem adják meg meg magukat és nem tűzik ki a fehér zászlót."

Júszef el-Kudszi - Kuruc.info

Megrázó fényképek:



(Képek: AP, AFP, Reuters, Al-Jazeera)

Kapcsolódó anyagok: Izrael szárazföldi agresszióra készül a Gázai övezet ellen


http://www.kuruc.info/r/39/32598/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Aki véletlenül nem látta
  2008-12-27 21:28:15, szombat
 
  AKI VÉLETLENÜL NEM LÁTTA A TEGNAPI ÉJJELI MENEDÉK MŰSORÁT !


http://www.utolag.com/EjjeliMenedek1226.htm
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az orvos behívja a várószobába
  2008-12-27 21:22:21, szombat
 
  Az orvos behívja a várószobában üldögélő férjet a rendelőbe:
- Nézze csak, uram - mondja - megpróbálok finoman, tapintatosan fogalmazni. Szóval van egy jó és egy rossz hírem a maga számára.
- Mi a rossz hír? - kérdezi idegesen a férfi.
- Úgy van, ahogyan sejtettük. A feleségének trippere van.
- Hát ez tényleg nagy baj. És mi a jó hír?
- Az, hogy nem magától kapta.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Három hölgy vásárol répát a zö
  2008-12-27 21:21:13, szombat
 
  Három hölgy vásárol répát a zöldségesnél.

Azt mondja az első:-Én hosszúkás, 20-25cm-es darabot kérnék.

Jön a második:-Én egy tizenöt centi körüli, vastagabb répát szeretnék.

A zöldséges a harmadik hölgyhöz fordul:

-És Kegyednek milyet szabad adnom?

-Nekem mindegy, salátába lesz.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Mórickáék a "valószínűleg" szó
  2008-12-27 21:19:42, szombat
 
  Mórickáék a "valószínűleg" szót tanulják.
Felszólít egy tanulót a tanárnéni.
- Mondj egy olyan mondatot, amiben benne van a "valószínűleg" szó!
- Valószínűleg nyáron a Balatonra fogunk menni nyaralni!
- Jó!
Felszólít egy másik tanulót!
- Mondj egy olyan mondatot, amiben benne van a "valószínűleg" szó!
- Valószínűleg tavasszal kapok egy biciklit.
- Nagyon jó!
A tanárnéni felszólítja Mórickát!
- Mondj egy olyan mondatot, amiben benne van a "valószínűleg" szó!
- A mamám egy újsággal a kezében ment hátra a kertbe!
- De Móricka, ebben nincs benne a "valószínűleg" szó!
- De valószínűleg szarni ment, mert olvasni nem tud!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Van a kórházban egy orvos
  2008-12-27 21:18:44, szombat
 
  Van a kórházban egy orvos, aki állandóan disznó vicceket mesél a nővéreknek. Egy idő után megunják és elhatározzák, ha legközelebb belekezd, felállnak és egy emberként kivonulnak.
- Képzeljék! - kezdi legközelebb az orvos. - Éppen most hoztak a kórházba egy csomó négert; mint tudják, a négerek arról közismertek, hogy kifejezetten nagy a bránerük.
Nem bírta végigmondani a nővérek kivonulnak. Az orvos utánuk kiált:
- Nem kell úgy sietni, még meg sem mondtam, hogy melyik kórterembe fektetik őket.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Egy asszonynak van
  2008-12-27 21:17:32, szombat
 
  Egy asszonynak van
két harapós kutyája. Az egyiket Látlaknak hívják, a
másikat Cigánynak. Beoson
egy cigány az asszony udvarába tyúkot lopni.
Már kifelé megy a tyúkkal,
amikor felébrednek a kutyák, és elkezdenek
ugatni. Felébred az asszony,
kimegy az udvarra, és elkezdi hívni a
kutyákat:
- Látlak, Cigány, gyere
elő!
Megijed a cigány, talál egy budit az udvaron, hát belemászik. De
erre
megint megszólal az asszony:
- Látlak, Cigány, gyere elő!
A cigány
erre nyakig belemászik a trutyiba. Ekkor ismét megszólal az asszony:
-
Látlak, Cigány, gyere elő!
- Látod te a zsapád faszát, mán nyakig vagyok a
szarba!!!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
A kis vasutas
  2008-12-27 21:15:36, szombat
 
  A kis vasutas

Egy kisfiú a nappali szobában játszott az új elektromos vasútjával, amit karácsonyra kapott.
Anyja a konyhában mosogatott. Egyszer csak hallja, hogy a vonat megáll, a fia meg elkiáltja magát:
- Hé faszfejek! Ha le akarnak szállni, most húzzák le a belüket! Azok a seggfejek meg, akik fel akarnak szállni, mozogjanak, mert indulni akarunk.



Az anya döbbenten hagyta abba a mosogatást, berohant a szobába és ráförmedt a fiára:
- Ebben a házban nem beszélünk így fiatalember! Most pedig felmész a szobádba és elgondolkozol a viselkedéseden.

A kisfiú felment a szobába, majd két órával később visszatért, és újra játszani kezdett a vonattal.
Anyja halotta, hogy a vonat megállt és a fiú így szólt:
- Azoknak, akik most leszállnak, szeretettel megköszönjük, hogy velünk utaztak. Ne felejtsék el magukkal vinni a poggyászukat!
Akik most szállnak fel, kérem, tegyék a csomagjaikat az ülés feletti tartóra. Hamarosan indulunk.

Az anya rettenetesen büszke volt, a fiú pedig folytatta:
- Azok pedig, akik ki vannak akadva a két órás kibaszott késés miatt, panaszukkal keressék fel a hülye picsát a konyhában!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Sarki
  2008-12-27 21:13:26, szombat
 
  Sarki

A tanárnéni azt mondja az órán:
- Gyerekek, mondjatok valamit, ami lehet sarki!
Felszólítja Pistikét:
- Hát lehet a pingvin, mert az a Déli sarkon él.
- Jól van Pistike, jót mondtál!
Móricka majd kiesik a padból, közben halkan mondogatja:
- Közért! Közért! Közért!
A tanárnéni Gáborkát szólítja fel:
- Hát például a fény. Amit az Északi-sarokon néha láthatunk, az a sarki fény.
- Jól van Gáborka, jót mondtál!
Móricka továbbra is jelentkezik, s közben azt mondogatja:
- Közért! Közért! Közért!
A tanérnéni a Móricka mellett ülő Józsikát szólítja fel. Mivel neki nem jut semmi eszébe, bemondja azt, amit Móricka suttog:
- Hát például a közért.
- Jól van Józsika, jót mondtál!
Móricka erre mérges lesz és elordítja magát:
- A KURVA...
- Jól van Móricka, jót mondtál!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
A középkorban a férj indul
  2008-12-27 21:12:28, szombat
 
  A középkorban a férj indul a keresztes háborúba a főlovagja így szól:
- Nagyon érdekes kedves uram, a te erőlködésed, hogy a szent nejednek tegyünk fel erényövet. Bocsáss meg uram, de az asszony annyira ronda, hogy senkinek sem kellene míg nem vagy itthon, azt garantálom!
A férj mosolyogva válaszol:
- Tudom, fiam. De amikor visszajöttem, volna okom mondani, hogy elvesztettem a kulcsot!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
     1/7 oldal   Bejegyzések száma: 61 
2008.11 2008. December 2009.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1074 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2090
  • e Hét: 12357
  • e Hónap: 23468
  • e Év: 176964
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.