Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Egészségügyi járulék fizetésére köteleznék a nyugdíjasokat?
  2012-11-21 12:56:06, szerda
 
 
Egészségügyi járulék fizetésére köteleznék a nyugdíjasokat?
2012, november 21 - 10:24



Valahogyan meg kell oldani, hogy a nyugdíjasok egészségügyi járulékot fizessenek - mondta a Semmelweis Terv végrehajtásának koordinálásáért felelős miniszteri biztos szerdán Budapesten.

Bodrogi József a Napi Gazdaság Az egészség ára című konferenciáján úgy vélte, például a nyugdíjak bruttósításával fedezni lehetne a nyugdíjasok egészségügyi ellátását. Kitért továbbá arra, hogy a kiemelt kockázattal járó sporttevékenységek során elszenvedett egészségkárosodást nem a közfinanszírozott egészségügyből kellene finanszírozni. Ennek fedezetére be kell emelni a rendszerbe a sportbiztosítást.

Ezek mellett vagy az egészségügyi járulék mértékét kell emelni, vagy ahhoz tartozó szolgáltatási csomag tartalmát kell szűkíteni - mondta Bodrogi József, de hozzátette: ez jelenleg még nincs napirenden.

MTI - barikad.hu

http://barikad.hu/egeszsegugyi_jarulek_fizetesere_koteleznek_a_nyugdijasokat-2012 1121
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb megszorításra készül a kormány: drasztikusan csökkenne
  2012-11-21 12:52:43, szerda
 
 
Újabb megszorításra készül a kormány: drasztikusan csökkennek a közlekedési kedvezmények

Jelentősen megváltozna a közösségi közlekedés kedvezményrendszere - jelezte Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár az InfoRádió Aréna című műsorában.
38 féle kedvezmény van az országban, ebből 4 alapvetőt tartanánk meg jogszabályi szinten, a többi üzleti alapon a társaságokhoz kerülne ki - mondta az infrastruktúráért felelős államtitkár annak kapcsán, hogy a kormány jelentősen megváltoztatná a közösségi közlekedés kedvezményrendszerét.
Völner hangsúlyozta: "ez egy sokkal rugalmasabb és piacérzékenyebb rendszer lenne", amely "figyelembe venné a teherviselést is", ráadásul kevesebbe is kerülne - becslések szerint mintegy 20 milliárd forinttal.
Méltányosabb rendszert próbálunk kialakítani - jegyezte meg az államtitkár, aki azonban megjegyezte: lesznek olyan csoportok, amelyek kikerülnek az automatikus kedvezményrendszerből.
(InfoRádió nyomán)


További részletek: http://kuruc.info/r/2/104279/#ixzz2CrCuJCOc
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szerzőnek véli Uz Bencét a kultúráért felelős államtitkár
  2012-11-21 12:48:40, szerda
 
  2012-11-21. 12:20
Szerzőnek véli Uz Bencét a kultúráért felelős államtitkár

A ,,Nemzeti Ügyek Kormánya" újabb hatalmas bakot lőtt: az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára szerint Uz Bence olyan neves szerző, mint Wass Albert, Szabó Dezső vagy Nyirő József.
A történet előzménye, hogy a "Magyar" Tudományos Akadémián lezajlott egy felháborító, nemzeti íróinkat meggyalázó konferencia, melynek zsidó előadói többek között kifejtették, hogy a hungarista Wass Albert még tájleírásra is alkalmatlan, Tormay Cécile olvashatatlan, Szabó Dezső antiszemita (ami persze igaz, és mindnyájan joggal vagyunk azok - a szerk.), míg Nyirő József a ,,keverék fajú székelyeket tisztának hazudja".
Szávay István jobbikos országgyűlési képviselő az ügy kapcsán írásbeli kérdésben fordult a kultúráért felelős emberi erőforrás miniszterhez, Balog Zoltánhoz. A Szávay által feltett kérdésekre azonban a Balog Zoltán nevében megnyilatkozó Halász János államtitkár részben nem válaszolt, részben pedig kitérő választ adott. Nem derült ki, hogy a minisztérium egyetért-e a konferencián elhangzó felháborító kijelentésekkel, és az sem vált egyértelművé, hogy a szervezők részesültek-e valamilyen formában költségvetési támogatásban.
Mindez eltörpül azonban a minisztériumi válasz azon mondata mellett, amely szerint ,,A konferencián elhangzottakkal szemben a Nemzeti Alaptantervbe bekerült új szerzők: Wass Albert, Szabó Dezső, Nyírő József, Uz Bence." Azt már csak mellékesnek tűnik, hogy a Székely Apostol, Nyirő József nevének helyesírásában is hibát ejtett a többek között az oktatásért is felelős tárca válaszadója, miközben Nyirő egyik legismertebb regényhősét, Uz Bencét is a NAT-ba belekerülő új szerzők közé sorolja. Uz Bence az azonos című regényben egyébként a székely nép sorsát megtestesítő hős, akit Tamási Áron Ábelével szokás együtt emlegetni.
Szávay István elmondta: ,,Döbbenetesnek tartom, hogy a magyar kormány kultúráért felelős minisztériumának államtitkára ilyen fokú tájékozatlanságról tesz nyilvános tanúbizonyságot. Az csak tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy Halász korábban a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának államtitkára, valamint az Országgyűlés Kulturális és sajtóbizottságának alelnöke is volt."
(Barikád.hu nyomán)


További részletek: http://kuruc.info/r/2/104300/#ixzz2CrC4SK47
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sokkoló adat az orvoselvándorlásról
  2012-11-21 12:45:37, szerda
 
 
Sokkoló adat az orvoselvándorlásról

2012. november 20., kedd 16:00 InfoRádió

Csúcsot dönthet idén az orvosok elvándorlása. Az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal adatai szerint míg tavaly összesen 1900-an jelezték, hogy külföldön vállalnának munkát, idén szeptemberig már több mint 1600 egészségügyi dolgozó döntött így. A Magyar Orvosi Kamara elnöke szerint ütemezett, kiszámítható és jogszabályban garantált béremelés-sorozattal lehetne megakadályozni a folyamatot.
Sokkoló a szám - mondta az InfoRádiónak Éger István arra reagálva, hogy az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal adatai szerint idén szeptemberig már több mint 1600 egészségügyi dolgozó jelezte, hogy külföldön vállal munkát. A Magyar Orvosi Kamara elnöke szerint az elvándorlásnak a betegellátás látja a kárát, ha még lehet érdemi betegellátásról beszélni.

2012-ben önmagában nem is jelentéktelen mértékű béremelés volt az ágazatban, ennek ellenére töretlenül fokozódik az elvándorlás - emlékeztetett Éger István, aki szerint ez a kamara azt a korábbi figyelmeztetését húzza alá, hogy az egyszeri béremelés önmagában elégtelen.

Az elnök kiemelte: egy időben ütemezett, kiszámítható és jogszabályban garantált béremelés-sorozatot kellett volna előírni, és ez több bizalmat adhatott volna azoknak, akik a távozás mezejére kívánnak lépni.

Mivel az európai országok többnyire stratégiai területként tekintenek az egészségügyi ellátásra, ennek megfelelően áldoznak is rá, így verseny zajlik az egyre kevesebb munkaerőért, és viszik el a jól képzetteket - fejtette ki.

Megfelelő pénzeszközökkel lehet itthon tartani az egészségügyi dolgozókat - húzta alá Éger István. Úgy vélekedett, komoly és hatékonyabb üzenet lehetett volna, ha bejelentik, hogy másfél éven belül még két alkalommal kapnak béremelést a dolgozók, és összességében mintegy duplájára nőnek a fizetések.
Hanganyag: Sigmond Árpád


http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-530258
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fejlesztési vezető lesz a százmilliókkal tartozó Simon Péter
  2012-11-21 08:45:00, szerda
 
  Fejlesztési vezető lesz a százmilliókkal tartozó Simon Péter
2012, november 20 - 18:31



Legalább 445 millió forintos adósságba vitte Simon Péter üzletember Szentendre önkormányzatát, pereskedés helyett azonban vezető pozícióba kerül a városházán. A Kulcsár-ügyig visszavezethető Fidesz-közeli oligarcha Bajnaihoz és Gyurcsányhoz hasonlóan az üzleti életből kerülhet a politikába.

Szentendre reorganizációért felelős alpolgármestere, Polányi Sándor november nyolcadikán bemutatott beszámolójából kiderült: Simon Pétert szeretné az önkormányzat a Fejlesztési és Projekt Menedzsment Iroda vezetőjének választani. De mi ezzel a gond? Ki az a Simon Péter?

A történet, ami a jelenlegi aggályoknak adja táptalaját, már régen kezdődött. A Kulcsár-ügyben érintett Britton-csoporthoz közeli Simon Péter, cégcsoportjával és befolyásával számos vitatható üzletet bonyolított a város vezetésével az elmúlt években. Ilyen volt többek között egy gázmotorblokk körüli mutyi is, mely végül a szintén sántító hátterű Vizes Nyolcas uszodában teljesít szolgálatot. A Simon Péter tulajdonában álló QualiTeam-Consult Kft. megvette a motorblokkot, a cégből kiváló Energiablokk Kft. pedig megkapta a gép tulajdonjogát.

A Városi Szolgáltató Zrt. -amelynek átvilágítása során számos elmaradást és hiányt találtak- az akkor már hat éves motort potom 323 millió forintért vette meg az Energiablokktól. Szakértői vélemények szerint 60 ezer üzemórás lefutott teljesítményével kb. 190 millió forintot ért, de még egy teljesen új berendezést is olcsóbban lehetett volna venni, mint amennyit Simon Péter érdekeltsége kapott a régiért.

A QualiTeam azonban rejteget még magában néhány érdekességet, és főleg ezek miatt a legérdekesebb Simon politikai szerepvállalása. Szentendrén elhatározták, hogy uszodát építenek. Ennek kivitelezéséhez hozták létre az Aquapalace Kft.-t, melynek 70 százalékkal többségi tulajdonosa a Simon-féle QualiTeam lett, 30 százalékos kisebbséggel pedig Szentendre város vállalt szerepet. Mivel a beruházáshoz nem volt elegendő pénz, ezért Simon Péter cége felvett a Raiffeisen Bank lízingcégétől mai árfolyamon számítva 2,9 milliárd forintot. A szerződésben az önkormányzat készfizető készséget vállalt a bank felé a kölcsönre, így mint biztos, de szándéka szerint nem egyedüli fizető, szerződést kötött Simon cégével azért, hogy az (Aquapalace) is mindenképp dobjon valamit a kalapba.

Miután elkezdődött az építkezés, az önkormányzat a maga 30 százalékos részével nem szólhatott bele a kivitelezésbe, közbeszerzésekre nem került sor, tehát az Aquapalace mindent a saját szája íze szerint csinálhatott. Az uszodánál évi 100 ezres látogatói forgalommal számoltak, így gondolták, hogy nyereséges lehet a vállalkozás és fizetni tudják majd a költségeket.

Itt jött a trükk

Az uszoda ünnepélyes megnyitása után rögtön havi 20 milliós veszteség termelődött. Simon Péter felajánlotta, hogy tulajdonrészét elcseréli az önkormányzattal, tehát neki elég csak 30 százalék. A csere meg is történt, de jött az újabb ajánlat: jelképes 1 forintért a maradék 30 százalékot is megkapja az önkormányzat a vállalkozótól. Ekkor már egyértelmű volt, hogy a folyamatosan növekvő adósság alól akar kibújni a vállalkozó, hiszen a felek tulajdonarányuk szerint viselték a terheket.

2010-ben az önkormányzatnak két választása volt: vagy bezárja a nemrég épült uszodát, vagy veszteségesen működteti tovább. Amellett döntöttek, hogy folytatják, sőt: kifizették az addig felhalmozott 347 millió forint tartozást is. Viszont kilátásba helyezték azt is, hogy pert indítanak Simon Péter cégével szemben, azonban ezt évek óta nem tették meg, illetve mint megtudtuk, a rendőrség sem nyomoz az üggyel kapcsolatban.

Természetesen az üzletember minden felelősségét tagadja. De felmerül a kérdés: hogy lehet Simon Pétert egy vezető köztisztviselői pozícióba ültetni az önkormányzatnál úgy, hogy közben csaknem félmilliárdos üzleti balhé van közte és a városvezetés között? Lapunk hiába próbálta kideríteni, a beiktatásig nem nyilatkozik Szentendre sajtóosztálya.

Van még...

A QualiTeam ezek mellett számos üzletben vett részt, ezekből néhányat nézzünk meg. Többek között a visegrádi önkormányzat áron alul adta bérbe a lepencei strandfürdőt a szintén Simon alá tarozó Castrum Kft-nek, ami a szerződésben vállalt fejlesztéseket nem végezte el. Később zárt ülésen, megint csak áron alul el is adták az egészet a Castrum Visegrád Kft-nek, ami egy másik cégen kereszül továbbadta azt a már jól ismert QualiTeam-nek.

De nem is volt olyan régen, amikor feldühödött építési vállalkozók kezdtek bontani olyan épületeket, amiket bár felépítettek, a jogos bérüket nem kapták meg értük. A Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetségének (VÉSZ) aktivistái ún. ,,tulajdon-visszavételi" akciókat hajtottak végre 3 évvel ezelőtt. A munkások egyszerűen leszerelték a nyílászárókat, vittek, amihez kedvük volt, ugyanis a VÉSZ alapszabálya szerint, amíg nem fizetik ki őket, addig a tulajdonjog is őket illeti a berendezések felett. Az egyik érintett a Spa & Wellness Hotel Fit-ként nevezett hévízi négycsillagos szálloda volt, ami annak a ForHotels Groupnak a tagja, amiben a QualiTeam is résztulajdonos.

Mint látható, Simon Péter azért rendelkezik már némi múlttal, ami óvatosságra kellene, hogy intse Szentendre fideszes vezetését. De hiába a múlt, a jó kapcsolatok meghozzák gyümölcsüket, Simon számára pedig egy ilyen lehetőségben talán nem is a havi 360 ezer forintos alapbér lesz az izgalmas...

Barikad.hu

http://barikad.hu/fejlesztesi_vezeto_lesz_a_szentendrenek_szazmilliokkal_tartozo_ simon_peter-20121120
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rosszabbul él a magyar társadalom, mint eddig bármikor
  2012-11-21 08:36:29, szerda
 
  Rosszabbul él a magyar társadalom, mint eddig bármikor
Előbb-utóbb gond lesz a nyugdíjak kifizetésével is...

A legnagyobb probléma az, hogy a leendő nyugdíjasok járulékait a befizetést követően azonnal elköltik, vagy ellopják az aktuális kormányok! 1990-ben jó példa volt erre az, hogy a tb- és a nyugdíj kasszát ügyes kezek leürítették! A pénzt azóta se keresi senki, mint a roma felzárkóztatásra biztosított 200 milliárd forintot! Nálunk nem működik az elszámoltatás és a felelősségre vonás!
Amíg ennyi álláshalmozó, kormánymegbízott és egyéb zsíros állásban, közalapítványban tüsténkedő, értéket soha elő nem állító ember lesz a hatalomban és annak holdudvarában, akiknek jövedelme havi egymillió alatt elképzelhetetlen, addig maradunk a kakiba. Teljesítmény sehol, csak a kiadás! Ráadásul nem it
thon vezettetik a bankszámláikat, és nem itthon intézik a nagy bevásárlásokat. Az egykulcsos adóval is ők jártak jól, és a megszorítások sem érinthetik őket! A kisebbséget munkára fogni képtelenség, a segély pedig l

assan mindent visz a szaporulatuk miatt.
A kormányzati dőzsölés és a kormányzati korrupció tovább dübörög, megy a haverok, buli, hanta! Kövér László házelnök úgy pazarol, mint Csekonics báró. Négymillió magyar meg éhezik! Az éhezők között egyre több a gyermek...
A leszegényített társadalom csak a minden heti megszorító csomag postázásakor jut a Fidesz-kormány eszébe! A Szebb jövő úgy elszállt, mint a sóhaj! A kiválasztottaknak azért csak összejött... a nagy vagyon is, meg a szebb jövő is.
Indulhat mellettük a következő békemenet!

,,A bérek felemelése nélkül nincs megoldás! Nemcsak a hatalmon lévők és klientúrájának a jövedelmét kell megduplázni, és az egyszázalékos személyi jövedelemadó kulccsal tovább emelni, hanem a kisemberek bérének felemelésére is sort kell keríteni! Bárki bármit mond, nincs más megoldás! Ami most folyik, az pótcselekvés, maszatolás, dilettáns kapkodás." (Gazdag László közgazdász, egyetemi docens) Összeállította: F. I.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ebben az országban csak a többség akarata nem számít- köszön
  2012-11-21 08:29:39, szerda
 
  Ebben az országban csak a többség akarata nem számít- köszönet a mocskos liberálsoknak
2012. november 20. 18:04
Hunhír.info

Az Alkotmánybíróság egy hete alaptörvény-ellenesnek nyilvánította és megsemmisítette a szabálysértési törvénynek azt a rendelkezését, amely szabálysértéssé minősítette a közterület életvitelszerű lakhatásra való használatát. A hajlékonyok, bűzbombák, falra szarók meg a cigány illegális árusok ismét nyeregben vannak.

A testület egyúttal megsemmisítette azokat a törvényi rendelkezéseket is, amelyek rendeletalkotási felhatalmazást adtak az önkormányzatoknak a pénzbírsággal sújtható közösségellenes magatartások meghatározására.

Kuczik János, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) rendészeti helyettese a fővárosi bizottsági ülésen elmondta: szeptember közepén-végén mérték fel legutóbb a hajléktalanokat, és 572 olyan emberről tudnak, aki romos épületekben, közterületeken, elhagyott helyeken él Budapesten. 72 százalékuk férfi, 27 százalékuk nő, egy százalékuk pedig gyermek. A rendőrezredes jelezte: az Ab döntése után "nehezebb lesz a tél", a rendőrség intézkedési lehetőségei korlátozottak.

Az aluljárókban élő hajléktalanoknál egyes esetekben - így például köztisztasági szabálysértéskor vagy zaklató kéregetéskor - van lehetőség fellépni, de az életvitelszerű ott tartózkodást nem lehet megszüntetni. A hétvégén a 31 bekamerázott fővárosi aluljáróból 20-ban ismét feltűntek a hajléktalanok - mondta. Miklós István, a budapesti közterület-felügyelet szolgálati igazgatóhelyettese arról beszélt, hogy a hajléktalankérdésben a felügyeletnek, a rendőrségnek, a belügyminisztériumnak és a karitatív szervezeteknek össze kell fogniuk.

Szavai szerint az aluljárókban élők mintegy 80 százalékát meg lehet győzni, hogy szállásokra, melegedőkbe menjenek, nekik meg kell adni a szükséges információkat, s ezt az utcai szociális ellátórendszeren keresztül meg lehet oldani. Úgy vélte: a fennmaradó hajléktalanok esetében meg kell találni a figyelmeztetési lehetőségeket, amíg a "jogalkotás lábra nem kap". Miklós István szólt arról is, hogy a mostanra megtisztított tereken újra megjelennek az illegális árusok.

Meg kell találni a tiltási lehetőségeket, ellenkező esetben a közparkok "elviselhetetlen állapotban" lesznek - jelentette ki. Vecsei Miklós a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnöke, mint a fővárosi hajléktalanok ellátásával megbízott egyik szervezet vezetője hétfőn arra hívta fel a figyelmet, hogy az Ab határozatában nem mondta azt, hogy mostantól az utcán lehet lakni, csak azt, hogy sérti az emberi méltóságot, ha egy szociális problémát rendészeti eszközökkel akarnak megoldani, és ugyanígy az is, ha embereknek utcán kell élniük.

Arra is rámutatott, hogy az államnak és az önkormányzatoknak továbbra is kötelességük az emberi élet védelme. Hozzátette: a szociális munkások ugyanolyan elszántsággal segítik a hajléktalan embereket, mint eddig, és bíznak abban, hogy a különböző szervekkel, illetve több önkormányzattal kialakult jó együttműködés sem változik a jövőben.

mti

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=59436
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarországot el kell kerülni
  2012-11-21 07:58:01, szerda
 
  Magyarországot el kell kerülni

Portfolio,
Index

2012. november 20., kedd 17:38 |


A friss kormányzati adóemelő intézkedések és egyéb okok miatt véget érhetett a magyar részvénypiaci sztori, de számos befektető még optimista és nem veszi észre, hogy "a csillagok kedvező együttállása" nélkül Magyarország a világ egyik legkockázatosabb országa lehet - mutatnak rá a Bank of America Merrill Lynch részvénypiaci stratégái ma kiadott, "Magyarországot el kell kerülni" alcímű anyagukban, írja a portfolio.hu.

A befektetési bank londoni közgazdásza, Raffaella Tenconi ezzel párhuzamosan egy másik elemzést is kiadott ma, amelyben az eddigi 0,8 százalékos jövő évi magyar GDP-növekedési előrejelzését 0,3 százalékos recesszióra változtatta. A részvénystratégák megfogalmazása szerint Magyarország nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy elmarad az EU/IMF hitelmegállapodás és azt hangsúlyozzák, hogy minél tovább húzzuk azt, annál kevésbé áll helyre gyorsan a bizalom, amire egyébként nagy szükségünk lenne.

Az elmúlt napokban több, részvénypiaci szempontból kedvezőtlen fejlemény is bekövetkezett Magyarországon, amelyek megerősítik a Merrill stratégiáinak egyébként is negatív ajánlatát a magyar részvénypiaccal kapcsolatban. Emlékeztetnek arra, hogy 2011 során végig negatívan tekintettek a magyar részvénypiaci kilátásaira, ezen csak tavaly decemberben változtattak, amikor azt érzékelték, hogy az ország valóban elkezdett a gyengeségeire fókuszálni és az IMF-fel is felvette a kapcsolatot.

A minapi adóintézkedések alapvetően rontották a magyar piacokról alkotott képüket, mert az új lépések a korábbi átmenetinek hirdetett adókat az eddig hirdetettnél magasabb kulcsokkal tartós elemként beégetik a rendszerbe (bankadó, illetve energiaszektor adóterhelése).

A befektetési bank szakértői természetesen megértik az újabb megszorítások mögött a kormány motivációját is, hogy mindenképpen ki akar kerülni jövőre az uniós túlzott deficit eljárás alól. Megjegyezik azonban, hogy egyáltalán nem biztos: ez valóban be is fog következni.

A befektetési bank részvénystratégái a rossz gazdasági növekedési, a tőzsdei cégek gyenge profitkilátásai, illetve az államadósság leminősítésével és a jegybankelnök-váltással kapcsolatos kockázatok alapján arra utalnak az anyagban, hogy a magyar sztori kifulladhatott.

http://index.hu/gazdasag/2012/11/20/magyarorszagot_el_kell_kerulni/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2012.10 2012. November 2012.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 595 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3582
  • e Hét: 13849
  • e Hónap: 24960
  • e Év: 178456
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.