Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Heti horoszkóp 2012. március 5-11.
  2012-03-06 15:10:19, kedd
 
   
  Heti horoszkóp 2012. március 5-11.






Kos III. 21. - IV. 19.
A diplomatikusság most gyümölcsöző lehet. Fogja magát vissza, ha kritikáról vagy pletykáról van szó, és inkább hallgasson nagyokat. Jobb, ha résen van közben, mert így megfigyelheti, melyik kollégájában bízhat meg leginkább. Jól nyissa ki a szemét! Valami újra, különlegességre vágyik. Menjenek el egy olyan helyre, ahol eddig egyáltalán nem jártak, aminek a hatására tele lesznek lelkesedéssel, ami inspirálja és felébreszti a szerelmüket.







Bika IV. 20. - V. 20.
Bár munkahelyén általában jókedvű, felszabadult és bizakodó, a borúlátás a héten mégis Önre telepszik, és nagyon nehezen tud belőle kilábalni, mert túl mély a gödör. Biztató jelekben pedig már nincs hiány. Meg is látná, ha feladna az önsajnálattal. A hétvégén több baráti találkozónak kellene eleget tennie, amihez nem lesz kedve. Igazság szerint, a mostani hangulatának, és nem utolsó sorban a párkapcsolatának is jobbat tesz, ha otthon marad.






Ikrek V. 21. - VI. 21.
Kisebb bonyodalmak várhatók a munkahelyén, de a praktikum oldaláról megközelítve a felmerülő kérdéseket könnyűszerrel meg tudja oldani különösebb erőfeszítés nélkül. A hét második felében magasabb bevétellel kecsegtető megbízás várja. Eljött az idő, hogy tanuljon a hibáiból, és elengedje a régi szemléletét érzelmi kérdésekben. Ha megfigyeli, elég sok gondot okozott ez már eddig a szerelmi kérdésekben, és egyre görcsösebbé tették.






Rák VI. 22. - VII. 22.
A tranzitáló bolygók fokozott figyelmet ajánlanak a részletekre bármilyen munkahelyi tevékenység esetén. Ez a hatás szerdáig próbára teheti a türelmét és a pénztárcáját, mely egyre csak vékonyodik, és könnyen bajba kerülhet, ha nem fog vissza a költekezéssel. Tudja, hogy valamin változtatnia kellene. Csalogassa elő az önben rejlő játékos, kedves, vidám ént, aki kikívánkozik, aki ébredezik. Engednie kell felszínre jönni és megtapasztalhatja azt, ami régi vágya.






Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.
A hét első felében könnyűszerrel szembe tud nézni a kihívásokkal. Életébe belecsöppenhet egy olyan feladat, ami teljesen feltüzeli majd lelkét. Újból óriási lendülettel veti bele magát a munkába, aminek a későbbiekben anyagi hasznát veheti majd. Szívügyekben várja meg, míg megszólal a belső hangja és hallgassa meg tanácsait. A tranzitáló bolygók hatásai most kiválthatnak Önben némi türelmetlenséget. Ne rohanja le kiszemeltjét!






Szűz VIII. 23. - IX. 22.
A bolygóknak köszönhetően kellemes légkört alakít most ki a kollégáival. A hét közepén egy kisebb anyagi jellegű fennakadás beleszólhat ebbe a gördülékeny és könnyed munka ritmusba, de gondoskodó, törődő hozzáállásával gyorsan elhárítja az akadályokat. Otthon már nem ilyen rózsás a helyzet: ne zsörtölődjön a párjával, legyen elnézőbb, mert csak jót akar Önnek! Ha a hétvégi programját keresztbe szervezi, ne morogjon, hanem próbálja meg élvezni.






Mérleg IX. 23. - X. 22.
A hét közepén sikerül megerősítenie a kapcsolatát a kollégái körében, vagy amennyiben vállalkozó, egy eddig kezelhetetlennek tűnő partnere együttműködőbbé válik. A hét vége fele újra - eredményesen - belemélyedhet az épp aktuális feladataiba. Nem szokott meghunyászkodni, de most nem ártana félretenni a büszkeségét, és legalább látszólag adja meg magát kedvesének. Törődjön többet vele és a családjával, ha hosszú távon harmóniát szeretne!






Skorpió X. 23. - XI. 21.
Jól indul a munkahét, de valaki kellemetlen magatartást tanúsít önnel szemben. Legyen türelemmel és kerülje a konfrontációkat. Ha módja van rá, kerülje a vele való kapcsolatot! Csütörtökre már normalizálódik a helyzet, munka- és életkedve is visszatér. Vitába keveredhet több családtagjával, aminek az oka akár anyagi, akár gyermeknevelési természetű is lehet. Sőt, akár a kettő együtt. Próbáljon meg most a szíve helyett az eszére hallgatva ,,vitázni".






Nyilas XI. 22. - XII. 21.
Ha eddig nem tette volna, munkahelyén az ebédidőit töltse kollégái társaságában, ugyanis egy párbeszéd, vagy csak egy-két elcsípett mondat, remek ötleteket adhat önnek, melyek később zseniálisaknak tűnnek, sok pénzt hoznak a konyhára. A bolygók hatására érzelmi téren egy régebben kialudtnak hitt tűz újra életre kelhet. Emlékezzen arra a nagy szerelemre, amelyik nemrég nagyon megdobogtatta a szívét, és ha érdemes, kezdjék újra.






Bak XII. 22. - I. 19.
A hét közepe felé végre be tudja fejezni egy régóta halogatott munkáját, amivel eddig sokat szenvedett, új szerződések aláírására azonan nem kedvez ez a hét. Meglévő bértárgyalások menetét is megnehezíthetik most a tranzitáló bolygók negatív hatásai. Valaki a környezetében igen tolakodónak bizonyul érzelmi téren a hét közepén. Ha ez zavarja, rengeteg olyan okot tud találni, ami igen jó kibúvónak bizonyul, hiszen nem kell olyat tegyen, amit nem szeretne.






Vízöntő I. 20. - II. 18.
A hét elején rutinszerű feladatok várnak Önre, melyeket könnyűszerrel meg is old. Igazából komolyabb szakmai kihívásokra vágyik, de erre még várnia kell. A hét első napjaiban kisebb konfrontációkra számíthat kollegái körében. Vegye elő diplomáciai érzékét! Érzelmileg a szokásosnál zárkózottabb lesz a héten. Keresse annak a módját, hogy egyedül lehessen. Ha párkapcsolatban él, jobb a helyzet, párja ismeri és megérti, hogy szüksége van egy kis magányra.






Halak II. 19. - III. 20.
Mielőtt megszólalna, számoljon magában tízig. Ha a következő napokban a munkahelyén összerúgja a port valakivel, annak könnyen az lehet a vége, hogy elbúcsúznak Öntől. Senki sem pótolhatatlan! Finom módszerekkel ,,ugrassza ki a nyulat a bokorból"! Fegyelmezze féltékenységét és próbáljon meg beletörődni abba, hogy partnere olykor másokkal is szóba áll. Ha szűk kalitkában szeretné tartani, világgá megy, és nem lehet biztos, hogy visszatalál Önhöz.

(astronet.hu)
Forrás:www.szatmar.ro
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Címkék: türelmetlenséget, kezelhetetlennek, párkapcsolatának, konfrontációkra, együttműködőbbé, különlegességre, párkapcsolatban, diplomatikusság, megnehezíthetik, gyermeknevelési, meghunyászkodni, konfrontációkat, családtagjával, zseniálisaknak, normalizálódik, féltékenységét, belecsöppenhet, hozzáállásával, bértárgyalások, megdobogtatta, könnyűszerrel, megfigyelheti, megerősítenie, önsajnálattal, lelkesedéssel, belemélyedhet, pótolhatatlan, költekezéssel, környezetében, eredményesen, hangulatának, kiválthatnak, pénztárcáját, kiszemeltjét, társaságában, változtatnia, diplomatikusság most, olyan helyre, hatására tele, héten mégis, hétvégén több, mostani hangulatának, praktikum oldaláról, felmerülő kérdéseket, régi szemléletét, szerelmi kérdésekben, tranzitáló bolygók, részletekre bármilyen, hatás szerdáig, önben rejlő, olyan feladat, későbbiekben anyagi, Ikrek, Oroszlán VII, Szűz VIII, Mérleg IX, Skorpió, Nyilas XI, Vízöntő, Halak II,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png férfi  Mai harmónia kártyám  Nem számIt  George Byron - Ahogy itt jár -...  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  A kételkedés kezelése  A televizió nem a kultúrát kép...  Egy lelki imádság  Ágai Ágnes – Csendélet  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  képre írva  Ami embereknek lehetetlen, az...  Próbálj meg ...  Png kutya  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Akarat  Szabolcska Mihály – Ákác...  Paul David Tripp Április 20  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Szívem  Őrizkednünk kell...  Png cica  Reggel van  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Fehér virág  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  210 éve született a SZÓZAT meg...  A televizió nem a kultúrát kép...  Akarat  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Akarat  A kételkedés kezelése  Nagyi telefonál  Szép estét kedves látogatóimna...  Popper Péter szavai  A boldog családok mind hasonló...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Mit beszél, nem értem, hogy m...  képre írva  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Tanuld meg ezt a versemet  Az engedelmesség miért nem vál...  Alázat  képre írva  Nem méltó hozzád  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kutya  Akarat  Egy maradéktalanul uralt világ  Mai harmónia kártyám  Rátalálsz  Radikális szeretet  Png fotel  Hogy lehet megtartani  Kövesd a cowboyt!  Szép estét kedves látogatóimna...  Adakozás  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Adakozás  Hogy lehet megtartani  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Lóhere  Jó éjszakát  Png virág  Még csak most kezdődik a nap  Elköszönt  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép napot kívánok  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától 
Bejegyzés Címkék
diplomatikusság most, olyan helyre, hatására tele, héten mégis, hétvégén több, mostani hangulatának, praktikum oldaláról, felmerülő kérdéseket, régi szemléletét, szerelmi kérdésekben, tranzitáló bolygók, részletekre bármilyen, hatás szerdáig, önben rejlő, olyan feladat, későbbiekben anyagi, belső hangja, bolygóknak köszönhetően, kisebb anyagi, hétvégi programját, kollégái körében, eddig kezelhetetlennek, vele való, kettő együtt, szíve helyett, eszére hallgatva, ebédidőit töltse, bolygók hatására, régebben kialudtnak, nagy szerelemre, régóta halogatott, környezetében igen, szokásosnál zárkózottabb, következő napokban, munkahelyén összerúgja, port valakivel, türelmetlenséget, kezelhetetlennek, párkapcsolatának, konfrontációkra, együttműködőbbé, különlegességre, párkapcsolatban, diplomatikusság, megnehezíthetik, gyermeknevelési, meghunyászkodni, konfrontációkat, családtagjával, zseniálisaknak, normalizálódik, féltékenységét, belecsöppenhet, hozzáállásával, bértárgyalások, megdobogtatta, könnyűszerrel, megfigyelheti, megerősítenie, önsajnálattal, lelkesedéssel, belemélyedhet, pótolhatatlan, költekezéssel, környezetében, eredményesen, hangulatának, kiválthatnak, pénztárcáját, kiszemeltjét, társaságában, változtatnia, kihívásokkal, kikívánkozik, találkozónak, későbbiekben, megközelítve, szívügyekben, köszönhetően, felszabadult, zárkózottabb, kollégájában, módszerekkel, zsörtölődjön, kellemetlen, magatartást, kihívásokra, családjával, gördülékeny, megszólalna, lendülettel, szemléletét, elbúcsúznak, akadályokat, csütörtökre, kérdésekben, kapcsolatot, büszkeségét, görcsösebbé, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3421
  • e Hét: 12924
  • e Hónap: 26829
  • e Év: 156536
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.