Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A fejlődésről - Jézus üzenete
  2011-08-21 22:08:12, vasárnap
 
  A fejlődésről - Jézus üzenete







Jézus a fejlődésről


Drága gyermekek, Jézus szólok hozzátok! Szavaimat szívetekkel figyeljétek... kétségetek elcsituljon a Fény erejében, és érezzétek meg szívetekben igazságomat.

Gyermekek, a változások egyre gyorsabbak és intenzívebbek lesznek. Ahogy haladtok előre, görgetitek magatok előtt az energiákat és a változást. Ahogy ébredtek, felismertek és kerestek, ezek az energiák összeadódnak s a változások ezért gyorsulnak. De ennek így kell lennie, mert Atyátok vár benneteket, és hívó szava mindig eljut hozzátok, akkor is ha nem ismeritek fel. Lelketek mindig hallja Atyátok hangját és suttogja néktek, de világotok zaja nem engedi meghallanotok. Ezért süketen s vakon tapogatóztok.

De az idő, mely benneteket tettekre sarkall, az is felgyorsul s érzetetek olyan, mintha száguldó vonaton lennétek, s mellettetek csak az elsuhanó táj képe. Ezért ne mindig fizikai szemetekkel figyeljetek, hanem kérjétek meg lelketek, mutassa meg lelki szemeitek képét, s lássátok, hogy az idő csak látszólagos. Itt, a fizikai világban tart benneteket. De az idő a lelki világban máshogy telik. Ott a tér az, mi benneteket vezet.

Idő és tér egybe folyik akkor, s megnyilvánul isteni minőségben, ha hagyjátok magatokat vezetni az isteni Fénnyel lelketek útján. És szellemi erőtöket magatokba engedve, elfogadva, hitben, szeretetben, az isteni Akarattal léptek, ahogy Én vezetlek BENNeteket.

Mert Én ismerem az utat, s megjártam mindent. Voltam fizikai létben s megmutattam ott is néktek, hogyan juthattok el földi emberként Isten Országába.
Ha felülemelkedtek mindazon, mi lehúz benneteket, s magatokban megtaláljátok, szívetekben Istenetek, akkor földi létben is, isteni minőségben élhettek! Ezért mondom, kövessetek!
Példám ott áll előttetek, s mit fizikai létben tapasztaltok, emeljétek feljebb, s keressétek meg magatokban az összefüggéseket.


Gyermekek, nagy változások jőnek. Fizikai és tudati szinten. Fizikai világotok átrendeződik, és az Igaz megmutatkozik! Minden előttetek nyilvánvalóvá válik, s ahogy tudatotok fejlődik, ti is átalakultok. Mert lelketek vezet benneteket. Legyetek nyugodtak, s halljátok meg!
Ez a belső csend vezessen benneteket és ajánljátok fel életetek! Mert a felajánlás, hívó szó az égnek, az angyali, mesteri segítségnek. A felajánlás nyitja meg a kaput, hogy befogadjatok, s így fejlődni tudjatok.

Világotokban még azok, kik ragaszkodva élnek, még utolsó leheletükkel kapaszkodnak és félnek. Mindent maguknak akarnak, s látjátok káosz uralkodik világotokon. De azok, kik nagyon ragaszkodnak s mindent elvesznek, magukra maradnak és veszítenek, mert az Igazság és a Szeretet mi örök, s marad, minden más elporlad. Ezért az igaz úton járva szíveteket kövessétek, s lássátok meg magatokban fejlődéstek. Figyeljétek, mi az, amit észrevesztek, mi az, amit most szerettek. Figyeljetek érzéseitekre, s mindent, mindent mosollyal fogadjatok, mi veletek történik, hogy ez a mosoly megnyithassa szíveteket, és szívetekkel dönthessetek! Figyeljetek magatok körül, észleljétek a változásokat bennetek. Lássátok, hogyan alakult át életetek: észrevehettek olyan dolgokat, mi eddig fel sem tűnt nektek, mert megváltozott érdeklődésetek. Környezetetekben nézzétek ismerőseiteket, családtagjaitokat, hogyan viszonyulnak most hozzátok és máshoz. Hol erősödött a szeretet köztetek, és milyen segítségnyújtásban nyilvánult ez meg?
Figyeld magad, hiszen magadon át tapasztalod a változást. Érezd, hogyan alakul tested át. Mi az, mit másképp látsz most, mint régen? Mi az, mi most hajt előre téged?

Fizikai változások is jönnek bennetek. Nagyon sok beavatás következik, s az égi Erők dolgoznak rajtatok. Dimenziókapukon át érkeznek olyan tisztító és gyógyító fények, melyek felkészítenek benneteket a változásokra. Az energiáknak át kell alakulni, hogy testetek is alakulhasson: könnyebbé, finomabbá, magasabban rezgővé válhasson.

Ehhez az kell, hogy figyeljetek magatokra, figyeljetek életetekre, táplálkozásotokra. Egyetek olyan dolgokat, mik könnyeddé tesznek benneteket, s kerüljétek a nehéz, lehúzó ételeket. Járjatok sokat a természetben, s meditáljatok a Fényre, a vízre, a levegőre, és a földre! Az elemek erejét kérjétek, hogy segítsenek átalakítani testetek rezgéseit, hogy felkészülhessetek. Imában hívjátok be azokat a segítő erőket, melyek átrezgik teljesen összes sejteteket.

Sejtszerkezetetek átalakul, kristályrácsotok fejlődik, s az kialakítja bennetek azokat az új sejt-szerkezeteket, melyek már az Új energiáknak megfelelően működnek. S velük összekapcsolódva, testeteket átalakítva, DNS szálaitokat aktiválják.

Ezek az erők folyamatosan érkeznek és a testi érzetek is megmutatkoznak bennetek: borzongás, enyhe szédülés, (hirtelen) rosszullétek, fájdalmak, kisebb izomgörcsök lehetnek bennetek. Ez attól van, hogy testetek alakul új kristályszerkezetetek felé. Ez az átalakulás nemcsak energiateretekben, de fizikai testetekben is érződik.
Ezért legyetek tudatosak és figyeljétek magatokat. Mindig kérdezzétek meg: mi az, amit most éreztek. S hallgassátok szívetekben, mert angyalaitok válaszolnak, mert itt vannak körülöttetek.

Társadalmatok is átalakul. Egyre több összefogás tűnik fel, s az emberek bizalommal nyílnak egymás felé, mert rájönnek, hogy egymás erejével együttesen épülhetnek. Ezért az egyéni kezdeményezések egyre többek lesznek, s bizalmukat az emberek egymás felé fordítják és nem a hatalomra néznek, hanem az embert, a segítséget veszik egymásban észre! Ha alulról építkeztek egymás szeretetével, erős közösségeket hozhattok létre!

Ezért bízzatok saját erőtökben és segítsetek egymásnak! Bízzatok az igaz emberi összefogásban. Ha szeretettel léptek, és hit van bennetek, meglátjátok, mindenhonnan kaptok segítséget. Ezért a változásokat magatokban kövessétek, mint fizikai, mint energetikai szinten. Legyetek nyitottak és befogadóak a Fényre, és működjetek együtt angyalaitokkal, hogy segíthessenek nektek.
A változások, mik történnek életetekben, javatokra válnak. Mindent, mit magatok körül szétesni láttok, annak az isteni Akaratban való megnyilvánulásáért imádkozzatok! Ha így tesztek, szívetekben megérzitek, merre visz utatok és mit kell tennetek.

MAGatokba figyeljetek! SZÍVetekre hallgassatok! EGYmás felé szeretetettel és bizalommal nyissatok!

A változások törvényszerűek most. Új Rend lép életbe és az Új Rend - rendezettséget jelent! Ez a rendezettség csak úgy tud megnyilvánulni bennetek és körülöttetek, ha szétválik az, ami Igaz, és ami nem.
Hiába még az utolsó próbálkozás, az igaztalan elbukik, és az Igaz győzedelmeskedik. Ezek a zavaros idők még azoknak az utolsó sötét energiáknak a megnyilvánulása, melyek elveszni nem akarnak, és mindent megpróbálnak, hogy fennmaradjanak. Ezért az embereket megpróbálják irányítani. S ki gyenge beengedi őket, azokban megkapaszkodnak, hogy felszínen maradhassanak, és le ne taszíttassanak.
Ezért legyetek erősek, legyen hit bennetek! Imádkozzatok, és szíveteket emeljétek a Fényre, hogy eltöltse azt Atyátok dicsősége. Ne engedjétek magatokat lehúzni, félrevezetni vagy kihasználni. Ne engedjetek a negatív erőknek! Mindig szíveteket világítsátok át a Fénynek, s mit lelketek halkan, szeretetettel suttog, arra hallgassatok, és a harsány, parancsoló kiáltásokat félre rakjátok. Rájuk ne figyeljetek, mert a szív halk szava, mi vezet most benneteket.


Nem számít ki, mit mond, s hogyan ítélnek meg titeket. Mert Atyátok ítélete az, mi rajtatok, s az számít, mit Ő tud rólatok.
Igazul döntsetek gyermekek, a szív szavában és szeretetében vezetlek titeket.

Megáldalak benneteket az Igazság és a Szeretet Lelkével. Legyen tisztaság bennetek, és Szívetekben Éljetek!

Jézus szóltam, ki Atyával EGY Vagyok, s BENNetek, veletek EGYenlő!

Hát emeljétek fel magatokat s higgyétek, hogy bennetek vagyok, örökké ott ÉLek!

Ámen





Forrás:Kristálycsakra - Pusztai Orsolya
Link
 
 
0 komment , kategória:  Atya, Jézus és Mária üzenetei  
Címkék: környezetetekben, kristályrácsotok, győzedelmeskedik, összekapcsolódva, dimenziókapukon, felülemelkedtek, kezdeményezések, megnyilvánulása, megkapaszkodnak, összefüggéseket, érdeklődésetek, ismerőseiteket, kristálycsakra, angyalaitokkal, taszíttassanak, törvényszerűek, megnyilvánulni, fennmaradjanak, rendezettséget, megmutatkoznak, társadalmatok, szerkezeteket, meghallanotok, intenzívebbek, szeretetettel, megmutatkozik, maradhassanak, megtaláljátok, nyilvánvalóvá, felkészítenek, észrevehettek, segíthessenek, összefogásban, megváltozott, változásokat, kapaszkodnak, változások egyre, energiák összeadódnak, változások ezért, fizikai világban, lelki világban, isteni Fénnyel, isteni Akarattal, belső csend, felajánlás nyitja, igaz úton, mosoly megnyithassa, változásokat bennetek, szeretet köztetek, elemek erejét, segítő erőket, kialakítja bennetek, Mert Én, Isten Országába, Mert Atyátok, Szeretet Lelkével, Szívetekben Éljetek, Atyával EGY Vagyok, Pusztai Orsolya,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nem számIt  Egy maradéktalanul uralt világ  Adakozás  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Jó éjszakát  Reggel van  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Ágai Ágnes – Csendélet  Idő  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Örülök, hogy látlak!  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  A sors  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Png virág  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam Krisztinától  Szabolcska Mihály – Ákác...  s immár én is felragyogva, ért...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Akarat  Egy bizonyos határt  Mi lenne ha  Szabolcska Mihály – Ákác...  A kételkedés kezelése  Jónás Tamás – Végtelen b...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Egy hatékony szolga  Szép estét  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Szép estét kedves látogatóimna...  A kételkedés kezelése  Png csokor  Facebookon kaptam  Szívem  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Nagyon különös  Nagyi telefonál  Nem méltó hozzád  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Alázat  Tavaszi kép  Paul David Tripp Április 19  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Soha ne kedvezz...  Paul David Tripp Április 20  Paul David Tripp Április 20  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png ház  Szép estét  Nem méltó hozzád  Reggel van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Ágai Ágnes – Csendélet  Akarat  Nevem  Csak a fogyatkozás látható  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png virág  Az engedelmesség miért nem vál...  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Neked tudnod kell  Akarat  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
változások egyre, energiák összeadódnak, változások ezért, fizikai világban, lelki világban, isteni Fénnyel, isteni Akarattal, belső csend, felajánlás nyitja, igaz úton, mosoly megnyithassa, változásokat bennetek, szeretet köztetek, elemek erejét, segítő erőket, kialakítja bennetek, erők folyamatosan, testi érzetek, átalakulás nemcsak, emberek bizalommal, egyéni kezdeményezések, emberek egymás, hatalomra néznek, segítséget veszik, igaz emberi, változásokat magatokban, isteni Akaratban, változások törvényszerűek, rendezettség csak, utolsó próbálkozás, igaztalan elbukik, zavaros idők, utolsó sötét, embereket megpróbálják, negatív erőknek, szív halk, szív szavában, környezetetekben, kristályrácsotok, győzedelmeskedik, összekapcsolódva, dimenziókapukon, felülemelkedtek, kezdeményezések, megnyilvánulása, megkapaszkodnak, összefüggéseket, érdeklődésetek, ismerőseiteket, kristálycsakra, angyalaitokkal, taszíttassanak, törvényszerűek, megnyilvánulni, fennmaradjanak, rendezettséget, megmutatkoznak, társadalmatok, szerkezeteket, meghallanotok, intenzívebbek, szeretetettel, megmutatkozik, maradhassanak, megtaláljátok, nyilvánvalóvá, felkészítenek, észrevehettek, segíthessenek, összefogásban, megváltozott, változásokat, kapaszkodnak, átrendeződik, befogadjatok, tapasztaltok, megnyilvánul, tapogatóztok, világotokban, leheletükkel, megnyithassa, érzéseitekre, észrevesztek, ragaszkodnak, dönthessetek, rosszullétek, megpróbálnak, körülöttetek, rendezettség, hallgassatok, megpróbálják, imádkozzatok, szeretetében, világítsátok, félrevezetni, folyamatosan, meditáljatok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4411
  • e Hét: 13914
  • e Hónap: 27819
  • e Év: 157526
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.