Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Heti horoszkóp 2012. március 19-25.
  2012-03-20 22:30:34, kedd
 
   
  Heti horoszkóp 2012. március 19-25.






Heti horoszkóp: Kos III. 21. - IV. 19.
Úgy érzi, harcban áll az egész világgal (legfőképpen a kollégáival), de ennek elsősorban saját csökönyössége az oka. Fogadja szelíden a támadásokat, és alkalmazza a ,,megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel" politikáját. Hamarosan elvonulnak a felhők... Kivirágzik a táj, éledezik a természet - engedje ön is kinyílni a világ, és leginkább régi partnere (házastársa) felé az érzelem rózsáit. És ne feledje, mindenki annyi szeretetet kap, amennyit ad!







Heti horoszkóp: Bika IV. 20. - V. 20.
Számíthat főnökei támogatására, de ahogy eddig, a kitartására is szüksége lesz. Ötleteit ne ossza meg, csak a legbizalmasabb barátnőjével (barátjával), mert ha az információk irigyei fülébe jutnak, keresztbe húzhatják a számításait. Legyen most a titkai hű őrzője. Szerelmi ügyekben nem ártana visszafognia magát - különösen, ha házon kívül keresi most a kalandokat. Forr otthon a levegő, partnere ádáz szemmel figyeli a történteket, és lebukás esetén véget vet a kapcsolatnak.






Heti horoszkóp: Ikrek V. 21. - VI. 21.
Alaptermészetével ellentétben most valahogy rosszul reagál a változásokra. Az idegeskedés elkerülésére legjobb, ha lelkileg is felkészül a véletlenekre. Munkahelyén szerencsés lehet, ha ezekben a napokban másokkal törődik, így legalább ráérez az igazi hivatására. Megújulásra számíthat párkapcsolatában. Ha a régi már teljesen elmúlt, akkor felbukkanhat egy másik fél, da ha van remény, a régi kedvessel is megújíthatják a kapcsolatukat. Ez lenne hosszú távon a ,,jövedelmezőbb".






Heti horoszkóp: Rák VI. 22. - VII. 22.
Óvakodjon a szerződéskötéstől - még akkor is, ha biztos munkahelyi lépésnek látszik is. Előfordulhat, hogy okosnak hiszi magát, mégis csőbe húzzák. Nagy erők feszülnek most a lelkében, érdemes volna ezt most jótékonyság formájában kiadni magából. A párkapcsolatát illetően most nem épp a szerencse kegyeltje. A gátlásokból eredő fájdalom azonban a szerelem mélységét és intenzitását is fokozza. Egy barátról kiderülhet, hogy többet jelent önnek.






Heti horoszkóp: Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.
A nagy szerencsebolygó most a munka házán halad át, ez pedig jó lehetőségeket kínál a karrierépítésre. Ha nincsenek is most ilyen ambíciói, használja ki a jó csillagállást arra, hogy bevágódjon a főnökénél. Olyan üzletfelükkel találkozhat, aki megváltoztatja világnézetét. Szívügyekben használja tisztánlátását arra, hogy végre reálisan értékeli helyzetét. Ami most megmaradt, arra valóban lehet alapozni. Ez pedig a továbbfejlődés záloga lehet. Meg kell tanulnia megbocsátani.






Heti horoszkóp: Szűz VIII. 23. - IX. 22.
Hihetetlen erőforrások állnak rendelkezésére, kimeríthetetlen az energiája. Hasznos lehet azonban, ha végiggondolja, melyek azok a munkafolyamatok, amelyekkel először foglalkoznia kellene, és melyek, amik még ráérhetnek - így biztos nem terheli túl magát. A szócsaták ugyan, elkerülhetetlenek, de fontos, hogy mindig béküléssel zárja le a ,,csörtét". Az önérvényesítés e hónapban mindenekfelett áll az ön számára, szerettei sok melegséget kaphatnak szívétől. Várják is.






Heti horoszkóp: Mérleg IX. 23. - X. 22.
Magadba zárkózik a munkahelyén, nincs kedve együttműködni a kollégáival, a pletykáikra sem kíváncsi. A legszívesebben kizárólag a feladataival törődne, és a hét második felében megtörténhet, hogy kedve szerint alakulnak az események, és egy kis nyugalomra lel. Egy egészen különös emberrel hozza össze a sors, és az eddig megszokottól oly különböző lény egyre fontosabbá válhat életében. Engedjen a szokatlan érzésnek, hagyja magát új utakra csábítani!






Heti horoszkóp: Skorpió X. 23. - XI. 21.
Túlhajtotta magát az előző hetekben, ezért most legalább arra érdemes lenne odafigyelnie, hogy jól kialudja magát, így talán kellően tud majd figyelni a feladataidra. Jól jöhet egy kis mozgás is, nemcsak energiát nyerhet belőle, hanem az életkedve is megjönne. Ha eddig magányos, független volt, most érett meg önben a gondolat, hogy házasságot kössön. E hónapban a Vénusz és a Jupiter együttállása a párkapcsolatok házában garantálja a tartós együttműködést.






Heti horoszkóp: Nyilas XI. 22. - XII. 21.
Igazán jó hangulatban kezdődik a hét - ha csapatban dolgoztok, akkor ezen a héten kiderül, hogy ki, mivel tud a leginkább a többiek segítségére lenni, s ha kell, átszervezhetitek az egész munkamódszert, hiszen sokkal hatékonyabbá válhat így a munka. Talán több szabadságot kellene adnia magának és társának is ahhoz, hogy újra - kedvükre - egymásra találhassanak. Ha képes kicsit elengedni magát, észre fogja venni, hogy milyen sokan lesnék a kegyeit.






Heti horoszkóp: Bak XII. 22. - I. 19.
Az egyik percben még nagyon jól megy a csapatmunka, a következőben pedig szinte alig bírja elviselni a kollegáit, és morcossá, hallgataggá válhat. Már a reggelek is nehezebben indulhatnak, alig bír kikászálódni az ágyból, ideje lenne végre pihennie. Tegye félre a szavakat, lépjen inkább a tettek mezejére. Amíg csak ápolgatja, dédelgeti sebeit, haragját, addig nem remélheti sorsa jobbra fordulását. A tavasszal együtt szülessen meg szívében is a fény!






Heti horoszkóp: Vízöntő I. 20. - II. 18.
Változékony lelkiállapotban van: hol a mennyekben, hol a pokol fenekén érzi magát. Nagy stressznek van kitéve, de fokozott aktivitása most sorsdöntő ügyek miatt elengedhetetlen. Csak akkor tud helyes döntést hozni, ha megtanulja, hogyan kell ellazulni. A nehéz helyzet arra jó, hogy megtanítsa: a legjobban a párjára és a családjára számíthat. Minden erő és energia, amit most az otthoni alapok megerősítésére szán, a későbbiekben kamatostul megtérülhet.






Heti horoszkóp: Halak II. 19. - III. 20.
Munkahelyén közvetítő tevékenységével hosszabb távon jutalmat is nyerhet, de önnek igazából már az is elég, ha felszabadultan mosolyogni látja eddig egymással acsarkodó ismerőseit. Istenadta adottsága a harmóniateremtő képesség, használja ki. Rendezze a párkapcsolatát: ne sebeket gyűjtsön, hanem álljon elő konstruktív megoldásokkal. Ne hagyja el az álmait, de mutasson utat a kedvesének a megvalósítást illetően. És hallja meg azt is, amit ő akar.

(astronet.hu)

Forrás:szatmar.ro
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Címkék: párkapcsolatában, átszervezhetitek, karrierépítésre, kimeríthetetlen, harmóniateremtő, szerencsebolygó, tevékenységével, munkafolyamatok, elengedhetetlen, lelkiállapotban, párkapcsolatok, felszabadultan, mindenekfelett, önérvényesítés, tisztánlátását, párkapcsolatát, legbizalmasabb, megváltoztatja, továbbfejlődés, együttműködést, rendelkezésére, legszívesebben, megerősítésére, lehetőségeket, megvalósítást, üzletfelükkel, megújíthatják, együttműködni, találhassanak, végiggondolja, megoldásokkal, csillagállást, jövedelmezőbb, csökönyössége, kapcsolatukat, munkamódszert, egész világgal, természet –, érzelem rózsáit, legbizalmasabb barátnőjével, információk irigyei, idegeskedés elkerülésére, napokban másokkal, igazi hivatására, régi kedvessel, szerződéskötéstől –, párkapcsolatát illetően, szerencse kegyeltje, gátlásokból eredő, szerelem mélységét, barátról kiderülhet, nagy szerencsebolygó, Ikrek, Oroszlán VII, Szűz VIII, Mérleg IX, Skorpió, Nyilas XI, Vízöntő, Halak II,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Minden harmadik...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Szívem  Paul David Tripp Április 19  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szabolcska Mihály – Ákác...  Alázat  Mai harmónia kártyám  Akik bántanak téged  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Csak a fogyatkozás látható  Kövesd a cowboyt!  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Bertolt Brecht -től idézet  Elköszönt  Soha ne kedvezz...  Hiányzik  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Adakozás  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png virág  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Alvó cicák  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A sors  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Leonardo da Vinci gondolata  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  képre írva  Idő  Szép estét  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Tavaszi kép  Fehér virág  Szép estét  Nagyi telefonál  Éretlen vers  Ágai Ágnes – Csendélet  Png virág  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Png telefon  Albert Einstein gondolata  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Png nő  Bertolt Brecht -től idézet  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Szívem tiéd  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alázat  Adakozás  Neked tudnod kell  Akarat  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Png csokor  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Tanuld meg ezt a versemet  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akik bántanak téged  Hogyan éljünk boldogan, amíg m... 
Bejegyzés Címkék
egész világgal, természet &#8211, érzelem rózsáit, legbizalmasabb barátnőjével, információk irigyei, idegeskedés elkerülésére, napokban másokkal, igazi hivatására, régi kedvessel, szerződéskötéstől &#8211, párkapcsolatát illetően, szerencse kegyeltje, gátlásokból eredő, szerelem mélységét, barátról kiderülhet, nagy szerencsebolygó, munka házán, továbbfejlődés záloga, szócsaták ugyan, legszívesebben kizárólag, feladataival törődne, egészen különös, eddig megszokottól, szokatlan érzésnek, előző hetekben, párkapcsolatok házában, tartós együttműködést, héten kiderül, többiek segítségére, egész munkamódszert, egyik percben, következőben pedig, tettek mezejére, tavasszal együtt, pokol fenekén, nehéz helyzet, családjára számíthat, otthoni alapok, későbbiekben kamatostul, harmóniateremtő képesség, megvalósítást illetően, párkapcsolatában, átszervezhetitek, karrierépítésre, kimeríthetetlen, harmóniateremtő, szerencsebolygó, tevékenységével, munkafolyamatok, elengedhetetlen, lelkiállapotban, párkapcsolatok, felszabadultan, mindenekfelett, önérvényesítés, tisztánlátását, párkapcsolatát, legbizalmasabb, megváltoztatja, továbbfejlődés, együttműködést, rendelkezésére, legszívesebben, megerősítésére, lehetőségeket, megvalósítást, üzletfelükkel, megújíthatják, együttműködni, találhassanak, végiggondolja, megoldásokkal, csillagállást, jövedelmezőbb, csökönyössége, kapcsolatukat, munkamódszert, következőben, barátnőjével, előfordulhat, visszafognia, megbocsátani, szívügyekben, felbukkanhat, intenzitását, kapcsolatnak, kikászálódni, támogatására, világnézetét, változásokra, foglalkoznia, elkerülésére, megtörténhet, együttállása, megszokottól, véletlenekre, feladataidra, hatékonyabbá, odafigyelnie, feladataival, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2910
  • e Hét: 12413
  • e Hónap: 26318
  • e Év: 156025
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.