Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/9 oldal   Bejegyzések száma: 81 
Angyali üzenet
  2012-08-31 22:28:13, péntek
 
 

 
 
1 komment , kategória:  Angyali üzenet Pusztai Orsitól  
Angyali üzenet
  2012-08-30 21:27:17, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Angyali üzenet Pusztai Orsitól  
Egészség Sejtszinten
  2012-08-30 11:57:49, csütörtök
 
  Tudtad, hogy a Redox Jelző Molekulák hiánya okozza az öregedést,

- a betegségek megjelenését?

Az idő múlásával szervezetünk már nem képes annyit előállítani, amennyire szüksége lenne.
Hiánya okozza, hogy egészséges sejtek jöhessenek létre!

Az ASEA ezen segít!

Üvegbe zárt Redox Jelző Molekulák millióit tartalmazza! Sokan az Élet Vizének nevezik!
Adj egy esélyt az Asea-nak, hogy Neked is bizonyítson!
Fogyasztásával egészséges sejtek jönnek létre, szervezeted újra megfelelően tud működni.

Bővebben:

Az évszázad legnagyobb tudományos áttörése!
Egészség a sejtek szintjén.


Orvosok, és tudósok egyöntetűen úgy vélik, ez a felfedezés egyenértékű a DNS, vagy a Penicillin felfedezésével.
A Redox Jelző Molekulákat tartalmazó termék nem gyógyszer, gyógynövény, vitamin, vagy tápanyag. Ezek a molekulák a szervezetünk része, minden élő sejtben ott van, és nélküle nem létezik ÉLET!
A világ legbiztonságosabb terméke, mely sejtszinten támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait.

Egy biztos! Évek óta keresem a lehetőséget, hogy a családunkban meglévő sok-sok betegséget mivel tudnánk legyőzni!
Fogékony vagyok minden hasznosnak vélt dologra, de soha nem volt még ilyen látványos javulás ilyen rövid idő alatt, mint most!
Eddig belenyugodtunk, tudomásul vettük, hogy az idő múlásával megöregszünk, jönnek a betegségek.
Szerencsénkre Dr Gary L. Samuelsonnak (orvos és atomfizikus), és csapatának köszönhetően két évtizedes kutatómunka eredményeként sikerült rájönniük, hogy mi ennek az oka, és hogyan lehet segíteni rajta!

Nézzétek meg ezeket a videókat, mert mindent megtudtok a felfedezésről, amit tudni érdemes!

Link


Link

Link

Link

Link

Forrás:BánhidinéLink
 
 
0 komment , kategória:  Egészség  
Jó éjszakát!
  2012-08-29 23:51:01, szerda
 
 

 
 
1 komment , kategória:  Jó éjszakát!  
Angyali üzenet
  2012-08-29 19:53:41, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Angyali üzenet Pusztai Orsitól  
Szép estét!
  2012-08-29 19:51:13, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Szép estét!  
Angyali üzenet
  2012-08-28 20:57:48, kedd
 
 

 
 
1 komment , kategória:  Angyali üzenet Pusztai Orsitól  
Heti útravaló Müller Pétertől - 36. rész
  2012-08-28 16:50:58, kedd
 
  Heti útravaló Müller Pétertől - 36. rész

Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad.

Olvasd el, és hagyd magadban megérni. A népmesékben a szülők csak néhány pogácsával és egy-két gondolattal bocsátják útra gyermekeiket. Azokkal a gondolatokkal, melyekről tudják, hogy fontosak, és csakis az övék.

"Az ember mindig olyan valamiért vagy valakiért hoz áldozatot, amit vagy akit végtelenül szeret"






Ezen a héten csak egyetlen szót adok útravalóul: "áldozat." Mielőtt magaddal viszed, meg kell tisztítanunk. Össze van nyálazva, és sokat hazudnak róla. Menjünk sorban.

Ha valaki nyög, az nem áldozat. Ha valaki a mártírsorsáról panaszkodik, fogalma sincs arról, mi az áldozat. Ha valaki tudja, hogy "én most áldozatot hozok" - az nem áldozat. Ha egy anya azt mondja: "Föláldoztam érted az egész életemet!" - az sem volt igazi áldozat.

Az igazi áldozat nem önálló cselekedet, hanem következmény. Ha nagyon szeretlek, sok mindent tehetek érted, odaadhatom a fél vesémet és az életemet is, de nem azért, mert áldozatot akarok hozni miattad - hanem azért, mert nagyon szeretlek.

Szeretlek! Észre sem veszem, hogy hetek óta nem alszom miattad, hogy ápollak, gondozlak, odaadom a legjobb falatokat, mert nekem csak akkor jó, ha neked jó. Mert szeretlek.

Az áldozat minden vallás központi szava, de ahogy idővel a lényeg mindenben elveszett, az áldozatok is külsőséggé váltak. Mert nem az a lényeg, hogy adok valamit az Istennek - hanem az, hogy szeretem!

Azért adok. Adok és adok. Mindent, ami kedves neki, ami jólesik neki, amire szüksége van. Az Istennek is szüksége van valamire. Mire? Arra, hogy szeresd.

Az áldozat már csak a jele valaminek. Természetes következménye a szeretetnek. Most, hogy ezeket a sorokat írom, késő éjszaka van, de nem érzem, hogy áldozatot hozok. Pedig nagyon fáradt vagyok, de szeretek írni. Szeretem a szavakat megtisztítani a kosztól. Szeretek gondolkodni, és szeretlek téged is - ismeretlenül. Ha írok, valakinek írok - most épp neked. Ezért nem áldozat az írás, hanem boldogság és végtelen öröm.

Írónak lenni: életfogytiglani gályarabság. Mennyi mindent áldoztam fel érte - a szememet, a lelkemet, az időmet s bizony még az életemet is. De micsoda elmondhatatlan öröm, hogy ezt megtehettem!

Először szeress!... Az áldozattal pedig ne törődj, mert az már magától jön.
Forrás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Heti útravaló - Müller Péter  
A kisfiú, aki megjárta a mennyországot
  2012-08-28 16:02:37, kedd
 
  A kisfiú, aki megjárta a mennyországot





A 4 éves kisfiú egy sürgősségi beavatkozás során került életveszélybe, és amíg az orvosok a megmentéséért küzdöttek, ő megjárta a mennyországot.

Todd Burpo egy apró kis templom lelkésze a nebraskai Imperialban. Egyházi feladatai mellett ő a helyi birkózók edzője és önkéntes tűzoltó is. Sonjával, a feleségével, aki lelkésznéként a helyi gyerekközösséget terelgeti, egy garázsajtó-céget is visznek. Az Igazából mennyország igaz történetet mesél el Todd és Sonja kisfiáról, Coltonról. Amikor négy esztendős volt, a gyermek majdnem meghalt egy sürgősségi műtét során. Öntudatlan állapotában pedig elképesztő élményekkel gazdagodott.

"Először arról beszélt a műtéte után, hogy éneklő angyalokat látott. Aztán, amikor elmondta, hogy Jézus ölében ülve látta, ahogy imádkozom érte a váróban, míg az édesanyja a szomszéd szobában telefonál - éppen így történt -, az keltette fel a figyelmemet. Kezdetben én is pontosan azt gondoltam, hogy mivel Colton vallási képek és jelképek között nőtt fel, azok beépülhettek a tudatalattijába. Ha ilyet mondott volna: Jézus azt mondta, hogy legyek jó, akkor persze biztos lettem volna benne, hogy ez a vasárnapi iskola hatása. De azt, hogy honnan tudta, hogy hol voltam és mit csináltam a kórházban, amíg őt operálták, azt egyetlen tanár sem tudta volna neki elmondani a vasárnapi iskolából. Nem tehetek szemrehányást azoknak, akik kritikával és szkepszissel állnak hozzá, hiszen én is így éreztem." - mesélte Todd, Colton édesapja.






Colton Burpo a mennyországba tett utazásáról fontos üzenettel tért vissza: Jézus igazából nagyon-nagyon szereti a gyerekeket és fel kell készülni egy közeledő utolsó nagy csatára.

Részletek a Todd Burpóval folytatoot beszélgetésből:

Eleinte Colton történetei mind pozitívak voltak: szivárványról, angyalokról és szeretetről szóltak. De aztán egy ponton háborúról és sárkányokról kezdett beszélni.

Amikor elmesélt nekünk valamit, azok mindig spontán beszélgetések voltak. Magától osztott meg velünk információkat. A Sátánról való beszélgetés például abból fakadt, hogy az édesanyja kardokról beszélt. Azt mondta, fogadni merne, hogy a mennyországban nincsenek kardok. ,,De, a mennyországban is vannak kardok, melyeket az angyalok használnak, hogy távol tartsák az ördögöket". Tehát olyan események történhettek, amelyek felfrissítették a memóriáját. Azt osztotta meg velünk, amit meg akart osztani.

Amikor Colton elkezdte megosztani velünk az élményeit, az teljesen váratlanul történt és hosszú hónapokig tartott. Saját ütemében jött elő a dolgokkal. Amikor a másik nővéréről beszélt, az úgy történt, hogy egyszer csak odalépett az édesanyjához, és azt mondta: ,,Két nővérem van. Volt egy kisbabád, aki meghalt a pocakodban!" Üdvözítő pillanat volt, hiszen sosem beszéltünk előtte a vetélésről. Személyes és fájdalmas emlék volt, amit magunkba temettünk: azt sem tudtuk, hogy kislány lett volna. Amikor Colton elmondta nekünk, hogy a mennyországban vár ránk, csodálatos pillanat volt.

Colton nemcsak a meg nem született nővérével találkozott, hanem beszélgetett dédapjával is, aki 30 évvel a kisfiú születése előtt halt meg. A történetet Colton édesapja meséli el, de gyakran a fiú saját szavaival adja át ezt a lefegyverzően egyszerű üzenetet: a mennyország egy létező hely.






Forrás:Link
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok, angyalos történetek  
Angyali üzenet
  2012-08-27 21:19:04, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Angyali üzenet Pusztai Orsitól  
     1/9 oldal   Bejegyzések száma: 81 
2012.07 2012. Augusztus 2012.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 81 db bejegyzés
e év: 1342 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 257
  • e Hét: 659
  • e Hónap: 6241
  • e Év: 122894
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.