Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Atlantiszi horoszkóp
  2013-06-28 23:53:57, péntek
 
   
  ~ ATLANTISZI HOROSZKÓP ~

Összesen 15 Atlantiszi jegy létezik. A jellemzések napok szerint vannak csoportosítva, a hónap és az évszám nem számít. Válaszd ki, mely napon születtél, és olvasd el, mit gondoltak rólad az atlantisziak!


1. - Forrás

Ha bármely hónap első napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed a forrás. Személyiséged impulzív és spontán. A változás lételemed, mindent megteszel azért, hogy elkerüld a monotonitás unalmát. Ez a belső motiváció többek között arra is sarkall, hogy mindent kipróbálj életed során, legalább egyszer. Megragadsz, és lehetőség szerint ki is használsz minden alkalmat, találkozást és eseményt, melyet az élet felkínál neked. Folyamatosan mozgásban vagy, energikus vagy, pörögsz.

Képes vagy kiállni önmagadért, a vágyaidért, és jó érzéked van arra is, hogy finoman kiköveteld a környezeted figyelmét, és energiáját. Ez képességed azonban ellened is fordulhat, ugyanis nem veszed észre, hogy néha bizony kihasználod az embereket.

Ha elveszted a talajt a lábad alól, akkor hajlamos vagy magadba zárkózni, ilyenkor újra kell építened az optimizmusodat, és a legjobb, ha új kihívások után nézel.

2., 3., 4. - Egység

Ha bármely hónap második, harmadik, vagy negyedik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed az egység. Célod az igazi egység megtalálása, melyet fiatalon jobbára az emberi kapcsolataidban keresel. A mások szeretetéért, vonzalmáért folyó, véget nem érő szélmalomharcod azonban viszonylag hamar elvezet egy felismeréshez. Amíg a környezeted pozitív visszajelzésétől, szeretetétől függsz, nem lelhetsz igazán boldog.

Életutad abba az irányba terel, hogy kialakuljon benned egy belső szilárdság és bölcsesség. Mivel viszonylag korán késztetést érzel arra, hogy egy belső harmóniára lelj, a spirituális érdeklődéses hamar felébred. Tapasztalataid segítenek abban, hogy eljuss egy olyan szintre, amikor az egységet önmagadban találod meg. Ez a végcél, ahová jó eséllyel eljuthatsz, de csak ha a keresést önmagadra irányítod.

5.,6. - Jelen

Ha bármely hónap ötödik, vagy hatodik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed a jelen. Igazi életművész vagy, aki képes a mának élnek, miközben a hagyományokat sem tagadja meg. Gyakorlatias és kreatív érzékkel is rendelkezel, ezen kívül van egy különös tulajdonságod is. Képes vagy önmagadat a múltba kalauzolni, vagy kivetíteni a jövőbe, hogy az aktuális problémádra megtaláld a megfelelő megoldást. Ez a képességed adja leleményességed alapját.

Gyakran elmélkedsz, gondolkozol, kalandozol az időben, ha valami probléma foglalkoztat. A képzeletbeli időutazásaidból merített ötleteiddel a környezetedet is lenyűgözöd. Ráadásul mindent olyan magától értetően adsz elő, hogy senki nem kételkedik benned. Terveidet, ötleteidet mindenki számára érthető nyelven közvetíted.

7. - Szerencse

A hetes számot tradicionálisan is szerencsésnek tartják, a vallásos iratokban is sok említés található ezzel kapcsolatban. E számhoz tartozó szülöttek rendkívüli erőt sugároznak magukból. Megjelenésed emlékezetes nyomot hagy az emberekben. Tehetséged van ahhoz, hogy kiszimatold a jó lehetőségeket, és találkozz a megfelelő, befolyásos emberekkel. Ennek köszönhetően te mindig jókor vagy jó helyen, és a lavina effektushoz hasonlóan egyik lehetőség hozza a másikat. Nem feltétlenül vagy extrovertált személyiség, de az idő múlásával, és az idő közben megszerzett tapasztalatok által, kialakul benned egy szerencsén alapuló bizalom.

Hiszel a lehetőségekben, így bölcs higgadtsággal viseled az élet nehezebb periódusait. Ha hiszel abban, hogy szerencsés vagy, akkor sikerül felülemelkedned az esetleges intrikákon, légből kapott híreszteléseken, melyek érhetnek az életed során. A jel azonban egy figyelmeztetést is tartogat. Vigyázz, hogy ne bódítson el a siker. Ha ezt szem előtt tartod, sikeres és boldog jövő áll előtted.

8.,9.,10. - Báj

Ha bármely hónap nyolcadik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed a báj. Különleges és mindenkit lebilincselő kisugárzásodnak köszönhetően, vonzod az emberek tekintetét és figyelmét. Ebben külső szépségednek is szerepe van, de egy mélyről jövő magnetizmus az alapja. Az átható vonzerőd vitathatatlan, mindenkire hatással van.

A téged körülvevő aura misztikusságot, titokzatosságot kölcsönöz neked, emiatt néha megközelíthetetlennek tűnhetsz. Máskor pedig épp ellenkezőleg. Túlzottan közelinek. Néha zavaróan közel tudsz férkőzni az emberek lelkéhez. Környezetedből vagy az elérhetetlen távolságot, vagy a túlzott közelség érzését váltod ki. Tanulj meg bánni a vonzerőddel!

11. - Küldetés

Ha bármely hónap tizenegyedik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed a küldetés. Számodra úgy tűnik, hogy a végzeted eleve elrendeltetett. Már fiatalon hatalmába kerít ez az érzés. Küldetéstudattal jössz erre a világra. Nagyon korán megsúgja egy belső hang, hogy melyik hivatást válaszd. Gyakran teljesen eltérő úton jársz, mint a szüleid. A választott szakterületbe aztán szenvedélyesen beleásod magadat, és a veled született ambíció segítségével el is éred, amit kitűzöl magad elé. Hamar elismert szaktekintéllyé válhatsz. Nagyon eredeti, sajátos módon közelítesz a problémákhoz, és ritkán tévedsz. Emiatt sokan elismernek, de vannak, akik épp emiatt tartanak tőled.

És el is érkeztünk a gyenge pontodhoz. Az emberi kapcsolatokhoz. Ebben már koránt sem vagy akkora szakember. A magánéleted gyakran megsínyli szakmai kvalitásodat, érzelmeid megélését elnyomod a munka javára. Mivel hajlamos vagy önmagadat teljesen a hivatásodnak szentelni, gyakran telnek magányosan az estéid. Találd meg az egészséges egyensúlyt a magánélet és a munkád között!

12., 13., 14. - Csend

Ha bármely hónap tizenkettedik, tizenharmadik, vagy tizennegyedik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed a csend. A sors egy furcsa dilemmát helyez eléd, ugyanis életed során valószínű, hogy olyan információkra bukkansz, melyek saját vagy mások családi kötelékeit, a szakmai karrierét, vagy a spirituális felfogását alapjaiban megváltoztathatja. Sokat vívódsz azon, hogy megemlítsd-e azt az információt, mely a tudomásodra jutott, vagy hallgass inkább róla.
Ismered a szavak hatalmát, és a hallgatásban rejlő erőt is.

Gyakran amellett döntesz, hogy megosztod valakivel, de csak óvatosan teszed. Általában sikerül találnod egy nyitott személyiséget, aki meg fogja érteni a dolgot. A csend jele azonban a hallgatáshoz kapcsolódik. Nem teljes hírzárlatra int, de mindenképp arra figyelmeztet, hogy körültekintően válaszd meg, hogy kivel, mit közölsz és akik megfelelően élik meg jegyük tulajdonságait, azok erre mindig nagy hangsúlyt is fektetnek.


15. 16. - Kontroll

Ha bármely hónap tizenötödik, vagy tizenhatodik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed a kontroll, mivel képes vagy megfékezni szenvedélyességedet, tompítani a belső tüzed erejét amennyiben megtanulod helyesen megélni önmagad, akkor ennek a fegyelemnek rendeled alá magad. Mindenben a mértékre törekszel, soha nem engedsz ki. Ez ezért is nehéz, mert alapvetően egy szenvedélyes, tüzes karakter vagy. A visszafogott, tartózkodó viselkedést csak magadra erőlteted. Az emberek azonban csodálnak emiatt mert nem látják hogy ez csak színészkedés.

Ha pedig valóban megvalósítod önmagad, elismerést vált ki mindenkiből az erő, mellyel megfékezed és kontrollálod önmagadat. Szerencsédre élénk képzelőerővel vagy megáldva, így kreativitásod megélése segíthet abban, hogy átéld a felszabadultság érzését, és ha csak egy kis időre is, de kizökkenj a túlzott fegyelmezés alól. Szakadatlan ellentét között feszülsz. Feladatod, hogy egyensúlyra lelj.

17. - Ellenállás

Ha bármely hónap tizenhetedik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed az ellenállás. E jelhez gyakran a nehéz gyerekkor kapcsolódik. Mivel fiatalon megtapasztalod a boldogtalanságot, kialakul benned egyfajta lázadó viselkedés. Jellemző rád, hogy soha nem vagy elégedett, mindig találsz valamit, amiért panaszkodhatsz, ami ellen harcolhatsz. Ez a néha nyers megnyilvánulás azonban nyilvánvalóan a gyerekkorodból fakad, emiatt a környezeted elfogad ilyennek, megértően állnak hozzád.

Az elégedetlenkedésed azonban sosem minden ok nélkül való. Harcaid pedig általában eredményesek, és a dolgok előremozdulását szolgálják. Ezért nem szólnak rád, hogy vegyél vissza a csípős hangnemedből, mert általában olyan szituációkban alkalmazod, ahol helyénvaló. Az idő múlásával, azonban te is fejlődsz, finomodsz, lehiggadsz, és egyre kevesebb dolog tud majd felbosszantani. Próbáld meg feldolgozni a sérelmeidet!

18.,19. - Erő

Ha bármely hónap tizennyolcadik, vagy tizenkilencedik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed az erő. Egy független, egyéni és egyedi személyiség vagy, mindazonáltal teljesen jóban vagy önmagaddal. Abszolút tudsz alkalmazkodni a környezetedhez és a különféle élethelyzetekhez. Fokozatosan képzed, fejleszted magadat, tanulmányokat folytatsz, és az évek során egy megingathatatlan erkölcsi tartást alakítasz ki magadban.

Figyelemreméltó és erős személyiség vagy. Semmi sem állhat az utadba, semmi nem téríthet le róla, ha egyszer kitűztél magad elé egy célt, azt véghezviszed. Mindennel megküzdesz, bármilyen helyzetbe is sodor az élet. Néha azonban félelmet kelthet másokban az a tekintély, ami árad belőled. Tanuld meg elfogadni a gyengeséget. Ha valaki rászorul a segítségedre, legyél támogató. A te emberfeletti erőd sok embernek nyújthat biztonságot. Küzdj másokért is, hálásak lesznek érte.

20.,21.,22. - Változás

Ha bármely hónap huszadik, huszonegyedik, vagy huszonkettedik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed a változás. Körülötted mindig, minden változik. Az életed első felére különösképp jellemző, hogy míg meg nem találod önmagadat, gyakran változtatsz irányt. A sok változás azonban meg is edz, és egyre rugalmasabb és alkalmazkodóbb lesz a személyiséged. Amint viszont sikerül meglelned a célodat, minden energiádat a megvalósításra fordítod.

Képes vagy környezetedet is lelkesíteni, és magad mellé állítani bárkit. A lelkesedésedből fakadó erő sok embert magával ragad. Erőséged, hogy rendkívül erős meggyőződéssel tudsz olyan ügy mellé állni, amiben hiszel, és képes vagy sok embert megmozgatni. Keress jótékony ügyeket, ahol kiélheted ezt a benned rejlő potenciált!

23.,24.,25. - Gyógyítás

Ha bármely hónap huszonharmadik, huszonnegyedik, vagy huszonötödik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed a gyógyítás. Különleges képességgel vagy megáldva. A szavaidból, gesztusaidból olyan melegség árad, hogy bárki megnyugszik, aki a közeledben van. Ez a képességed már fiatalon megmutatkozik, gyakran valami nehézség következtében lelsz rá.

A lényedből fakadó gyógyító erő megannyi alkalommal bizonyítást nyer. Az emberek a társaságodban feltöltődnek, és jobban érzik magukat a veled való találkozást követően. A gyógyítói praxisban sikereket érhetsz el. Ha a népszerűség ellenére szerény és alázatos maradsz, és erődet teljes mértékben mások szolgálatára fordítod életedben minden megkaphatsz amire szíved mélyén vágysz.

26.,27.,28. - Beteljesítés

Ha bármely hónap huszonhatodik, huszonhetedik, vagy huszonnyolcadik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed a beteljesítés. Kétség kívül állhatatos és nyugodt személyiség vagy. Ezek a legszembetűnőbb tulajdonságaid. Akár veleszületetten vagy ilyen, akár az évek alatt alakítottad ki magadban, minden bizonnyal ez a két kincs segítségedre lesz, hogy beteljesítsd a sorsodat. Erőd van ahhoz, hogy bármit pozitív végkifejletté változtass.

Környezeted azonban nem mindig veszi észre, hogy a siker esetlegesen neked köszönhető. Nem feltétlenül látszik, hogy mennyi munkád van benne, sokan csak az eredményt látják. Éppen ezért fontos, hogy te magad értékeld azt az utat, amit bejártál, és a saját magad által elért eredményeket. Építs ki önmagadban egy belső elégedettséget.

29. 30. (kivéve február 29.) - Hatalom

Ha bármely hónap huszonkilencedik, vagy harmincadik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed a hatalom. Első pillantásra egy boldog, alkalmazkodó, kiegyensúlyozott személyiségnek tűnsz. Képes vagy pozitív benyomást kelteni az emberekben. Optimista beállítottságodnak köszönhetően jól tudod befolyásolni környezetedet.

E jel szülöttei nagyon értelmesek, és hatalmuk van a többi ember felett. Ennek ellenére nem manipulációra használják, ezt a képességüket, nem mások irányítása, vagy becsapása a cél, hanem egy magasabb idea elérése. Előfordulhat néha az is, hogy valaki a saját érdekében alkalmazza ezt a képességét, és egyéni célokra fordítja hatalmát, de jellemzőbb hogy e jel szülöttei az emberiség szolgálatában, magasabb ideákért harcolnak.
31. és február 29. - Emlék

Ha bármely hónap harmincegyedik napján születtél, akkor Atlantiszi jegyed az emlék. Megjelenésedben van egyfajta múltidéző, nosztalgikus jelleg. Mintha a múlt képei között élnél, egy mesevilágban, kicsit elrugaszkodva a valóságtól. Időtlenség leng körül. E mögött a megjelenés mögött azonban érzékeny és finom lelkű személy rejtőzik.

Forrás:Facebook - Boldogság Kapuja

 
 
0 komment , kategória:  Másik világ, Hathorok üzenetei  
Címkék: visszajelzésétől, megingathatatlan, küldetéstudattal, huszonkilencedik, élethelyzetekhez, kiegyensúlyozott, boldogtalanságot, kapcsolataidban, kisugárzásodnak, figyelemreméltó, megjelenésedben, szélmalomharcod, titokzatosságot, tradicionálisan, tizenkilencedik, időutazásaidból, huszonnyolcadik, legszembetűnőbb, felszabadultság, veleszületetten, felülemelkedned, szaktekintéllyé, lelkesedésedből, leleményességed, előremozdulását, híreszteléseken, figyelmeztetést, elégedettséget, gyerekkorodból, megnyilvánulás, megtapasztalod, misztikusságot, lehetőségekben, tapasztalataid, tizennyolcadik, felbosszantani, jellemzések napok, változás lételemed, monotonitás unalmát, belső motiváció, élet felkínál, környezeted figyelmét, lábad alól, igazi egység, emberi kapcsolataidban, mások szeretetéért, környezeted pozitív, irányba terel, belső szilárdság, belső harmóniára, spirituális érdeklődéses, olyan szintre, ATLANTISZI HOROSZKÓP, Boldogság Kapuja,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
03.22. 21:22 A General Motors 1,8 milliárd dolláros beruházást hajt végre az Egyesült Ál...
03.22. 21:12 Jégkorong Erste Liga - Kétszeri hosszabbítás után döntős a Csíkszereda, mag...
03.22. 20:22 Rali Eb - Műszaki hiba miatt kiesett a Herczig, Ferencz páros
03.22. 20:02 Migrációs konferencia - Szakértő: a bevándorlási politikának óvatosnak kell...
03.22. 20:02 Migrációs konferencia - Abramowitz: külső és belső támadás alatt áll a nyug...
03.22. 20:02 Szánthó Miklós lett a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány kuratóriumi e...
03.22. 20:01 Férfi röplabda Extraliga - Nyert és a negyedik helyen zárt a Kaposvár
03.22. 19:52 A Graphisoft Park igazgatótanácsa 126 és 42 forint osztalékot javasol részv...
03.22. 19:52 Hosszú és Verrasztó is győzött egy-egy vegyes számban Marseille-ben
03.22. 19:52 Női kosárlabda NB I - PEAC-siker a pécsi rangadón
Tudjátok ?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
Kívánhatok kellemes ünnepeket?
Szerintetek lesznek jó karácsonyi filmek a TV-ben?
még több kérdés
Blog Címkék
Png nő  Teremtésvédelmi kalendárium &#...  Tele a kertem ibolyával  Gyerek szerelem  Szerelem - romantika  Az volna a legnagyobb üzlet  Facebookon kaptam  Kire emlékszel retro kedvencei...  Facebookon kaptam  Sárospatak, Rákóczi vár  ooOoo  Gyere ide  Tanulni a bukásból  A gyarmatosítás véres történe...  Png kislány  Nehéz időkben, húzd ki magad.....  Bory vár  Facebookon kaptam  József Attila: ÓH SZÍV! NYUGOD...  Isten mindig elegendő számunkr...  Facebookon kaptam  Boldog ember  Jó reggelt! Legyen szép a napo...  Png autó  Kellemes délutánt  Facebookon kaptam  Tavaszi csokor  Png nő  Táncoló szem  Menj, gyermekem  Zengő Ábécé  Vigasztalás nehéz helyzetekben  Medvehagyma  Seneca - Erkölcsi levelek  Nagyböjt a biblia szerint 9. r...  Nagyböjt a biblia szerint 9. r...  Facebookon kaptam  Mírjam barátnőmtől facebookon  Nagyböjt második vasárnapja  Facebookon kaptam  Isten útja  Facebookon kaptam  Mi jó nekem?  Üdvözlet Lizától  Szemed sziklái  Mi jó nekem?  Naplemente  Megfáradtan | Nyugadalmasabb |...  Útravaló – 2019. március...  Facebookon kaptam  Jorge Bucay: Életmesék  Nincs Cím  Facebookon kaptam  Medvehagyma  Teremtésvédelmi kalendárium &#...  Csakhogy itt vagy te szép, ked...  Hölgy a lovával  A hit tudja...  Ferenc pápa üzenete 03.16. szo...  Facebookon kaptam  Csalódás  Engedelmességhányados  Imádság, bűnbánat és szégyenke...  Csalódás  Gulyásleves  Szép napot  2019 divat  Menj, gyermekem  Jelen lenni a színeváltozásban...  Facebookon kaptam  Gyöngyvirágok kosárban  A lépes méz gyógyhatásairól  Piros szív csésze  Facebookon kaptam  Rozmaring gyógyhatásairól  Facebookon kaptam  2019 divat  Üdvözlet Lizától  Nő virágokkal  Imádság, bűnbánat és szégyenke...  Kellemes teázást  Próbatétel  Üdvözlet Lizától  Istenre mindig számíthat a ker...  Ciklámen  Rozmaring gyógyhatásairól  Ritka a kék színű rózsa  Facebookon kaptam  Ahogy mondom  Fehér rózsa  Mosolygós - áldott Vasárnapot ...  Látogatóimnak! Szép reggelt, s...  Útravaló – 2019. március...  Veszprém - a vár  Szerelem - romantika  Sárospatak, Rákóczi vár  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást  Facebookon kaptam  Érdeklődő tekintetek . 
Bejegyzés Címkék
jellemzések napok, változás lételemed, monotonitás unalmát, belső motiváció, élet felkínál, környezeted figyelmét, lábad alól, igazi egység, emberi kapcsolataidban, mások szeretetéért, környezeted pozitív, irányba terel, belső szilárdság, belső harmóniára, spirituális érdeklődéses, olyan szintre, egységet önmagadban, keresést önmagadra, mának élnek, különös tulajdonságod, múltba kalauzolni, aktuális problémádra, megfelelő megoldást, képességed adja, képzeletbeli időutazásaidból, hetes számot, vallásos iratokban, lavina effektushoz, szerencsén alapuló, élet nehezebb, esetleges intrikákon, életed során, emberek tekintetét, mélyről jövő, átható vonzerőd, téged körülvevő, emberek lelkéhez, elérhetetlen távolságot, túlzott közelség, végzeted eleve, belső hang, választott szakterületbe, veled született, gyenge pontodhoz, emberi kapcsolatokhoz, magánéleted gyakran, munka javára, hivatásodnak szentelni, egészséges egyensúlyt, munkád között, furcsa dilemmát, szakmai karrierét, spirituális felfogását, tudomásodra jutott, szavak hatalmát, hallgatásban rejlő, nyitott személyiséget, csend jele, hallgatáshoz kapcsolódik, belső tüzed, fegyelemnek rendeled, mértékre törekszel, emberek azonban, felszabadultság érzését, túlzott fegyelmezés, nehéz gyerekkor, néha nyers, gyerekkorodból fakad, környezeted elfogad, dolgok előremozdulását, csípős hangnemedből, különféle élethelyzetekhez, évek során, megingathatatlan erkölcsi, életed első, megvalósításra fordítod, lelkesedésedből fakadó, benned rejlő, lényedből fakadó, társaságodban feltöltődnek, veled való, gyógyítói praxisban, népszerűség ellenére, legszembetűnőbb tulajdonságaid, évek alatt, siker esetlegesen, eredményt látják, saját magad, belső elégedettséget, többi ember, magasabb idea, saját érdekében, emberiség szolgálatában, múlt képei, megjelenés mögött, visszajelzésétől, megingathatatlan, küldetéstudattal, huszonkilencedik, élethelyzetekhez, kiegyensúlyozott, , ,
2019.02 2019. Március 2019.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 32371 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 776
  • e Hét: 6474
  • e Hónap: 24660
  • e Év: 98901
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.