Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 42 
Az Egri védőknek!
  2008-11-01 22:54:12, szombat
 
  Az Egri védőknek!

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete a Magyar Köztársaság munkavállalóinak azon érdekképviseleti szervezete, amely minden esetben egyértelműen kiáll a munkavállalók kizsákmányolása, a munkavállalói érdekek sárba tiprása ellen. A magyar egészségügyben dolgozó szakemberek helytállása és napi erőfeszítései elismerést érdemelnek minden időben, de különösen akkor, amikor kapzsi, tolvajlelkű, idegenszívű érdekek szervilis kiszolgálóiként a magyar állampolgárok életfeltételeinek biztosítását jelentő egészségügyet akarja ellopni az a kormány, amely a magyar emberek érdekeit csak szavakban szavatolja, de cselekedetei éppen ennek ellenkezőjét bizonyítják, mindenki számára nyilvánvaló, szégyentelen módon.

A hazugságok áradata tovább folytatódik a magyar nemzet színe javának érdekeit semmibe vevő kormányzás során. Akkor, amikor üzleti alapon próbálja valaki megszervezni az állam alapvető kötelezettségei közé tartozó egészségügyet, rendészetet, vagy éppen az oktatást, minden tisztességes magyar ember számára elfogadhatatlan kell, hogy legyen az a törekvés, amely hazánk idegen érdekek szolgálatába taszítására törekszik.

Az Egri Markhot Ferenc Kórház több száz munkavállalója példát mutat helytállásból, és irányt mutat az ország kisemmizett, kifosztott, eladósított többsége számára, hogy nem tűrünk, nem tűrhetjük tovább a demagóg tarkaság farizeus álarca mögött markukat dörzsölő kalmárok térnyerését, és a bibliai példa alapján ki kell őket korbáccsal kergetni onnan, ahová üzleti érdekeltségeikkel, embertelen kizsákmányoló mentalitásukkal betolakodni kívánnak az emberek testi-lelki gyógyulására hivatott közintézményeinkbe.

Felépített értékeink lerombolását meg kell akadályozni, meg kell állítani, a vétkeseket meg kell bélyegezni, nevén kell őket nevezni, hogy a szégyen jegye mindörökre rajtuk maradjon emlékeztetőül, intő példaként. Orrunknál fogva vezetnek minket, munkavállalókat, közel két évtizede. Amit a dolgozó magyar emberek felépítettek, amit a teremtő létrehozott ebben az országban, lassan mindez a lélekölő kufárok kezébe kerül.

Most amikor 600 tiszteletreméltó, a közéletben példamutató helytállásról tanúbizonyságot tevő, köztiszteletben álló orvos és szakszemélyzet áll ellen és kiállt segítségért, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete nem maradhat csöndben. Szólnia kell azokhoz a tagjaihoz, azokhoz a magyar munkavállalókhoz, akik 20 éve eszik a "rendszerváltás" egyre keserűbb kenyerét.

Minden tisztességes magyar embernek szolidaritást kell mutatnia az Egri Dolgozók helytállásával. Aki tud, segítse őket. A közvéleményhez fordulunk, hogy aki teheti, tehetségéhez és erejéhez mérten támogassa küzdelmüket. Eger szimbolikus város. Annak a szimbóluma, hogy a túlerővel szemben is lehet győzelmet elérni és ez nem csupán az 1552-es évre vonatkozó történelmi példa, hanem - meggyőződésünk szerint - napjainkban legalább ennyire aktuális kötelezettség mindazok számára, akik azt akarják, hogy végre maguk vegyék kezünkbe a sorsuk irányítását.

A kufárokat el kell kergetni onnan, ahol semmi keresnivalójuk nincs! Amennyiben ez nem megy szép szóval, fel kell húzni az egri vár ormára a koporsót, hogy halálunkig küzdeni fogunk, és azokat az árulókat, akik ezt nem veszik tudomásul, forró vízzel, szurokkal leöntve, tűzzel-vassal üldözve kell hazakergetni oda, ahová valók.

Nem kérünk a gyarmatosításból, nem kérünk az idegen érdekek térnyeréséből, nem kérünk a rabszolgaságból! Elég volt!

Eger példája legyen intő jel minden árulónak, legyen intő jel a leigázásra törekvő kufároknak, hogy ha az életünk a tét, akkor az ő életük is forogjon kockán!

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete szolidaritásra és összefogásra hív minden munkavállalót és az azokat képviselő szakszervezeteket, halottaink napjának előestéjére!

Halottaink már fizikailag nem tudnak minket megvédeni, de miénk itt a tér és azt meg kell védenünk, hiszen ezt tőlük kaptuk, hazánk csak ez az egy van.

A hívó szóra meg kell mozdulnia Magyarországnak és összefogást, erőt felmutatva meghátrálásra kell késztetnie a hatalombitorló árulók bandáját! Mert ne legyen kétsége senkinek, most nem 1552-t írunk.

Most mi vagyunk létszámfölényben, a kisemmizettek, és az árulók vannak kevesen, ám a hatalmat, a politikai és pénzügyi hatalmat ők tartják kézben. Az egyik oldalon egy eszmei dolog áll, a másikon pedig csupán számla és papír. Ami velünk van, az a létszám, az erő, az elhivatottság , a tettrekészség lehetősége, és a hegyeket mozdítani is képes hit.

Az a hit, hogy soha nem szabad feladni, mindig küzdeni, harcolni kell, ha jő az ellen. Az ellen már a kapunkon belül van, ugrásra készen, hogy intésre az elmúlásba taszítson egy nemes nemzetet, a magyart.

Az egészségügy megvédése legalább annyira fontos szakszervezetünk és meggyőződésünk szerint minden tisztességes magyar ember számára, mint egy szakmai alapokon nyugvó, hiteles rendőrség létrehozása. Közös a felelősségünk abban is, hogy érdekeinket és értékeinket megvédjük és felsorakozzunk a hívó szóra. Mindenki, aki teheti, igyekezzenek erőt és segítséget adni azoknak az egri védőknek, akik még állnak a vártán és küzdenek minden tisztességes magyar emberért.

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete szól azokhoz a kollégákhoz is, akik parancsnak engedelmeskedve, kenyérkeresetük részeként Egerben teljesítenek szolgálatot a közeli órákban.

Tisztességesen, magyar rendőrhöz méltóan tartsátok fenn a rendet, a tisztességes magyar emberek rendjét és védjétek meg őket eskütöknek megfelelően!

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete meg fogja védeni mind az egészségügyben, mind a rendőrségen belül dolgozó munkavállalók érdekét, ha a szükség megkívánja, és szolidaritási nyilatkozatunkkal egyértelmű állást foglalunk abban, hogy hallják meg az Egri Védők segítséget kérő kétségbeesett kiáltását, és sorakozzon fel melléjük minden tisztességes magyar ember, hogy sikerre vigyék közös küzdelmüket!

Szekszárd, 2008.november 1.

Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete


*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ő sokat tehet(ne)
  2008-11-01 22:48:38, szombat
 
  Ő sokat tehet(ne)


A KE alkotmányban rögzített mozgástere



,,30/A. § (1) A köztársasági elnök

,.........

e) részt vehet és felszólalhat az Országgyűlés és az országgyűlési bizottságok ülésein,

f) javaslatot tehet az Országgyűlésnek intézkedés megtételére,

g) népszavazást kezdeményezhet,.......

(2) A köztársasági elnöknek az (1) bekezdésben meghatározott minden intézkedéséhez és rendelkezéséhez - az a), d), e), f) és g) pontban foglaltak kivételével - a miniszterelnöknek vagy az illetékes miniszternek az ellenjegyzése szükséges"



Éljen a parlamenti felszólalás lehetőségével. Kezdeményezzen népszavazást, ő is jogász és temérdek jogász áll rendelkezésére a legjobb kérdés kiötléséhez annak érekében, hogy végre a nép dönthessen ennek a hazug bandának az elkergetéséről. Ugy érzem, OV soha nem fog akarni tömeget mozgósítani főleg nem fog élükre állni. Tűzben tarthatta volna a Polgári Köröket, de nem tette. 1956-hoz hasonló spontán akció pedig itt már nem lesz. Ezt a hajó már régen elment. Marad tehát a KE mint szalmaszál vagy várunk 2010-ig.

De ugyan mire?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A dunaszerdahelyi stadionban v
  2008-11-01 22:31:24, szombat
 
  A dunaszerdahelyi stadionban volt Gadácsi János is, aki az egyik rendezőt kérdezte arról, hogy ő mit látott a szurkolók és a rendőrök összecsapásából.



- Végül is egészen pontosan, hogy történt az ütés-verés?

- Ütés-verés? Nekik mentek, ők meg feküdtek le, vagy egymást taposták. Három sebesült van, egyikük kritikus állapotban. Én nyitottam ki a kapukat, hogy jöjjenek be, hogy ne ,,gyúrják" össze egymást.

- A szektor gyakorlatilag tele volt. Amikor a rendőrök jöttek, akkor nekiszorították a szurkolókat a falnak, ami a korláttól az egynegyed részére a szektornak.

- Igen. Nem tudom miért csinálják ezt. Megcsinálták már Pozsonyban is velük. Nem tudom miért kell félni a Ferencváros szurkolóitól, nem olyan rosszak, mint amit elmondanak róluk, most se csináltak semmit. Szerintem ez ellenük irányult, mert látni, hogy itt vannak a Fradi zászlók, úgyhogy szerintem ellenük volt ez az egész. (MR)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A hazaárulás és a hazaszeretet
  2008-11-01 22:22:24, szombat
 
  A hazaárulás és a hazaszeretet kettős évfordulóján (I. rész)
2008-11-01. 09:04


1918. október 31., az ún. őszirózsás forradalom diadalának napja, illetve 1938. november 2., az első bécsi döntés- csaknem húszévnyi, áldozatos magyar külpolitikai erőfeszítésének köszönhetően - részbeni igazságszolgáltatásának revíziós magyar örömünnepe elválaszthatatlan történelmi események egymástól. Ma 90 esztendeje talán a jelenlegi politikai kalandoruralomnál is gyászosabb, tragikusabb fejezet kezdődött el hazánk történetében.


Az őszirózsás söpredék


Jellegzetes kommunista történelemszemléletbeli örökség, hogy 1918. október 31-ének antihőse, egy jeles magyar arisztokrata család elfajzott, degenerálódott sarja, Károlyi Mihály még ma is úgy él a legtöbb honfitársunk emlékezetében, mint amilyennek Kovács András filmrendező megfestette őt A vörös grófnő című, nagyrészt az érintett személyét abszolút elfogultan, a szerető házastárs, Andrássy Katinka grófnő szemszögéből (egy másik, kiváló, hazánknak miniszterelnököt is adó, nagy múltú családnak a vörös fonal mentén a kor politikai labirintusában eltévedt sarja). Nos, Károlyiról annyit illik tudni minden, politika iránt elkötelezett hazafinak, hogy kb. olyan politikusi tehetséggel és a magyarság ügye iránti elkötelezettséggel bírt, mint a néhai Antall doktor.

A történelem a lehető legrosszabb pillanatban a lehető legalkalmatlanabb személyt rendelte az ország kormányzására. Károlyi korántsem az a nagyszerű, művelt lángelme és hazája jövőbeni sorsának alakulásáért felelősséget érző, nagyformátumú politikus volt, mint amilyennek az azóta néhai házastárs bemutatja. A filmben tendenciózus hazugságként az jelenik meg, hogy Károlyi vitézül küzdött párbajban az akkori legjelesebb magyar politikus, az éppen 90 éve, Károlyinak köszönhetően is meggyilkolt Tisza István ellen, noha a párbaj tényén kívül semmi nem igaz a filmben előadott históriából. Sőt, hiteles források tanúsítják azt, hogy Károlyi Mihály, a Tiszával vívott párbajában csúfosan alulmaradva, huszonöt(!) laposvágást kapva, amikor Tisza - miként macska az egérrel - játszva szorította a vívóterem falának gyatra, férfiatlan ellenfelét, megfogadta, hogy elpusztítja Tiszát, ha vele pusztul egész Magyarország is. Hát megcselekedte...

A budapesti szabadkőműves, polgári radikális ihletésű lapok egyébként már 1918 október elejétől gyilkosságra uszítottak, akárcsak mai jogfolytonos és szellemi örököseik teszik ezt, hiszen Az Est (kb. a mai Nápszava-féle szélsőséges sajtóorgánum akkori megfelelője) imígyen ír 1918. október 10-ei számában Tisza Istvánnal és a hozzá hű, nemzeti politikusokkal kapcsolatban:

,,Hogy ezek az emberek még élnek, hogy nevüket az ujságok (korabeli helyesírással) leírják, az az ország és a béke boldogulásának legnagyobb akadálya. Az egész világon érthető közvélemény alakult ki arról, hogy csak a szélső demokrácia és a haladás tudja a békét megcsinálni."

Ezen idézet - nem mellesleg - sajtótörténeti érdekesség is: ízelítőt ad abból az antinyelvből, amellyel az elvtársak a későbbiekben, a mai napig(!) adekvátan kifejezik mondanivalójukat. Károlyit, a vörös grófot, kiváló kordokumentumában, a Bujdosó könyv című művében a következőképpen jellemzi Tormay Cecile írónő:

,,Károlyi még akkor is elrettentő példaképe marad az ész nélkül költekező kiskorú grófnak, midőn a feje már kopaszodott (1918-ban 45 éves), és ő már régen nem a magáét, hanem az ország kincseit prédálta(...) Ez az ember, aki ma is olyan ortográfiával(helyesírással) ír, mint egy szerényebb polgári házban szolgáló szakácsnő, és aki vezérlő politikus létére sohasem tudott tisztába jönni a magyar közjog alapelveivel, kétségkívül a leggyöngébb koponya mindazok közül, akik ezer esztendő óta vezérszerepet vittek a magyar közéletben.(...) Magyarország életének legtragikusabb órájában, midőn szükség lett volna a nagy elődök minden hitére, hazaszeretetére, bölcsességére, bátorságára és ékesszólására, egy politikai szövetkezet cinizmusa ezt a démoni dilettánst taszította ki a világtörténelem színpadjára. Szereplésével kiszámíthatatlan kárt okozott az országnak, és oly mérhetetlen gyalázatot hozott a nemzetre, amit a vér és a könnyek óceánja tudna lemosni."

Nos, Károlyi és politikai elvbarátai, a polgári radikálisok (a mai SZDSZ evolúciós és politikai értelemben vett, magyargyűlölő elődszervezete), a marxizmus sátáni mételyével erősen fertőzött szociáldemokraták, szabadkőművesek és egyéb destruktív szervezetek 1916 óta erőteljesen hangoztatták, hogy itt, Magyarországon, úgymond demokráciát, kollektív nemzetiségi jogokat, általános választójogot kell bevezetni, s mindenekelőtt antantbarát külpolitikát kell folytatnunk.

Magyarán: a világháború kellős közepén a hazaárulás minősített tényét követték el. Lehetett ugyan akkoriban is arról politikai vitát nyitni, hogy államrendünk, intézményrendszerünk, a választójog, a nemzetiségi és különösen a földkérdés tekintetében szükség van-e reformokra, ám tisztességes magyar politikusnak egyet nem lehetett: mindezt abban az időben felvetni, amikor a nemzet élethalálharcát vívta, katonáink véreztek az Isonzónál, Szerbiában és az oroszországi frontokon az antanthatalmakkal folyó háborúban. Ráadásul a cseh, az oláh (román) és a rác (szerb) hadsereg 1918 októberében már állig felfegyverezve állott a történelmi Magyarország határain, hogy szétrabolja, és egymás között felossza hazánk földjét.

Történetírásunk és történelemoktatásunk a mai napig nem tisztázta megnyugtatóan azt a kérdést, hogy mit jelentett ebben az időben antantbarátságot hirdetni. Lényegre törően fogalmazva: Károlyiék aljas nemzet- és hazaárulást követtek el, hiszen Magyarország a nagy európai polgárháború első szakaszában (1914-1918) a központi hatalmak (Németország, Osztrák-Magyar Monarchia, Törökország és Bulgária) oldalán állott az antanttal szemben, s ez utóbbi katonai tömb szövetségesei voltak a csehek, oláhok és rácok is.

Hazánk történetének talán legválságosabb helyzetében a délszláv ügynök, Linder Béla hadügyminiszter - majdan a szerbek megszállta Pécs katonai parancsnoka, ezt követően a királyi jugoszláv kormányok, végül Tito kegydíjasa - elkezdte a frontokról hazatérő magyar katonák leszerelését, mondván: ,,nem akarok többé katonát látni". Épp a legmegfelelőbb történelmi pillanatban...

A következő, ,,klasszikus", Az Est című lapból vett idézettel is illusztrálható a holtakat és a másvilágot idéző ,,őszirózsás" forradalom gyászhuszárainak és hírlapíróinak nemzetellenessége: ,, Kormányunknak, nemzetünknek és mindenkinek, aki itt csak élni és boldogulni akar, közös legfőbb vágya az, hogy minél hamarabb pusztuljon szemünk elől az, ami a háborúra legjobban emlékeztet: az uniformis. Ugyanez a lap ájult gyönyörrel tudósít arról, hogy 1918. október 31-én, szerkesztőségi épületük előtt összeverődött társaság a Marseillaise-t énekelte. Tehát egy Magyarországgal hadban álló, ellenséges, Trianon guillotine-ját már buzgón ácsoló állam nemzeti himnuszát.

S ugyanezen a nemzeti gyásznapon Kéri-Krammer Pál, az Est vezérpublicistája, délután fél ötkor elővette az óráját, és a következőket mondta:" Már csak másfél órája van Tisza Istvánnak!" S valóban, a korszak legjelesebb politikusa, akinek tudására, tehetségére és nemzete iránti szeretetére a legnagyobb szükség lett volna e vészterhes időkben, este hat órakor vérben fagyva feküdt otthonának, a Roheim-villának parkettjén...

Lipusz Zsolt

http://kuruc.info/r/1/30205/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A szlovák Markíza Tv objektíva
  2008-11-01 22:19:52, szombat
 
  A szlovák Markíza Tv objektívabb volt Dunaszerdahelyről, mint több judapesti zsidó médium
2008-11-01. 20:41


Olvasónk: Meglepő: Relatíve objektív tudósítás a szlovák Markíza televízió híradójában, de annak internetes hírportálján már nem annyira.



A 19:00 órai híradóban bemutatták, hogy a pozsonyi Slovan szurkolói milyen ittas állapotban szálltak ki a vonatból a dunaszerdahelyi pályaudvaron, ahol rögtön randalírozni kezdtek (főleg petárdákat dobáltak). A helyszínen készült videó-felvételeken is egyértelműen látszott, hogy nem a magyar szurkolók dobálták a pályára a pirotechnikai eszközöket.

Az említett televízió riportere megszólaltatta az egyik rendőrparancsnokot, miképpen lehetséges az, hogy a rendőröktől ráccsal elválasztott magyar szurkolók a rendőrökre támadtak (a videó-felvételeken a rendőri brutalitás előtt, csak a rendőrök közelében lévő néhány szurkoló szóváltása látható, rendőrök ellen irányuló fizikai támadásnak nyomát se látni!), erre a vezető beosztású rendőr (a rangjára nem emlékszem) azt felelte, hogy megdobálták őket a magyar szurkolók. Persze, hogy nem mert a kamerába nézni, mert szemtelenül hazudott.

A Markíza TV által működtetett www.tvnoviny.sk hírportál már nem közölt le ennyi mindent, sőt pl. nem nevezi meg, hogy melyik tábor szurkolói dobálták a petárdákat, egyszerűen csak szurkolókat emlegetnek a petárdadobálás kapcsán. Továbbá idézi, a rendőrségi szóvivő (Martina Kredatusová) nyilatkozatát, hogy a szervezők a hibásak azért, hogy a magyar szurkolók beszorultak a rács és a rendőrök közé, mert nem nyitották ki a kapukat (Magyarán: nem sikerült a rendőröknek az ellenfél szurkolótáborának szorítani, ugrasztani a magyar szurkolókat, hogy ezt felhasználják a fellépés szükségességének indoklásaként).

Leközöltek azonban egy másik el nem hanyagolható tényt: két pozsonyi szurkolót állítottak elő, akik fasiszta szimbólumokat mutogattak (és még minket, magyarokat neveznek fasisztáknak a tótok!). Amikor a szurkolók megindultak kifele a lelátóról, akkor viszont képmutatóan különválasztották őket. 16 magyar és 15 tót állampolgárt állítottak elő, a tót állampolgárok közül 13 pozsonyi szurkoló. Feltételezhető, hogy ez utóbbiakat hamarosan szabadlábra helyezik. Információim szerint az ország minden (mű)megyéjéből hívtak rendőröket az esemény biztosítására. A hivatalos eljárásokat, azonban Nagyszombat-(mű)megye alá tartozó igazságügyi szervek fogják végezni.



Szebb jövőt!



Szabó Zsolt


Felvidék
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem kíméltek senkit
  2008-11-01 22:09:37, szombat
 
 
Folyamatos frissítés: magyar szurkolót öltek(?), csontokat törtek a tót rohamosztagosok + MÉG ÚJABB VIDEÓK, KÉPEK
2008-11-01. 20:59

http://kuruc.info/r/26/30210/

Nem kíméltek senkit

A Dunaszerdahely - Slovan mérkőzésen emberiség elleni bűnöket elkövető tót rendőrterroristák súlyosan megsebesítettek több helyi és csonkamagyarországi szurkolót, egyiküket meg is ölték, más hírek szerint életben maradt, újraélesztették (tehát klinikailag halott volt) a pozsonyi intenzív osztályon, ahová mentőhelikopterrel szállították. A helyi magyar fiatalembert másokkal együtt eszméletlenre verték, eltörték csontjait. A Felvidéket megszálló söpredék állig felfegyverkezve berontott a magyar szurkolók szektorába és akit értek, brutálisan megvertek viperával, fejre támadva! A 90%-ban magyarlakta felvidéki városban már a meccs előtt katonai szükségállapotot vezettek be. Fegyveresek, helikopterek, útlezárások, ahogy Fletóéktól tanulták, sőt, már magyar területen intézkedtek a hazaáruló magyarországi hatóságok tétlensége közben! 18 órától villámtüntetés a szlovák követség előtt, Budapest, XIV. Stefánia út 22. Hétfőn nagyszabású össznemzeti tüntetésre, bosszúra szólít a HVIM elnöksége ugyanide, közleményük alább.


21. 15: A tót követség elé 10 körül megérkeznek vidékről, a Magyar Gárda 100 taggal vesz részt. Kint van Sz.egedi Csanád Jobbik-alelnök, aki elmondta, hogy a Jobbik szerda estére szervez a követség elé demonstrációt. A Hír Tv-ben is maszatolnak, elhangzik, hogy a (tetsz?)halott magyar fiú esetleg "részegen leesett" a lelátóról. Ezt szemtanúk tömege cáfolja.

21.12: Új, részben kézikamerás, mobilos videó.




20.56: A dunaszerdahelyi polgármester is cáfolta, hogy a magyar szurkolók bámilyen okot szolgáltattak volna a rendőrterrorra. A tót megszállók több mint 30 embert fogtak le és legalább ennyit megsebesítettek, ebből hat van kórházban és egy meghalt(?). A magyar állampolgárokat, akik 15-16-an kerültek fogdába, egy kivételével már elengedték. A vagy meghalt vagy minimum életveszélyesen megsebesült szerdahelyi srácot az SZKR szerint Lengyel Krisztiánnak hívják.

A budapesti tót követség elé érkezett Budaházy György is, aki ott volt Dunaszerdahelyen.

20.10: A szlovák nagykövetség előtt már 700-800 fő tiltakozik a délutáni események miatt, a Felvidékről visszaérkező szurkolók is csatlakoznak a tüntetéshez. A rendőrség kettős kordonnal védi a nagykövetséget. A tiltakozáson megjelent a Magyar Gárda főkapitányostul és több jobbikos politikus is - tudósít a hírTV.

19.10: A hírtv helyszínen lévő tudósítója szerint már körülbelül 500 fő demonstrál a brutális magyarellenes támadás ellen. A mérkőzésen jelen lévő Dusan Csaplovics szlovák miniszterelnök-helyettes a szlovákiai magyar politikusokat tette felelőssé a történtekért - szerinte ,,minősíthetetlen viselkedésük" okozza a feszültséget. Slota szerinte teljesen rendben van. Ismételten elmondjuk: még a Such György-féle "Magyar" Rádió helyszínen lévő tudósítója is azt mondta: "a szlovák rendőrök brutalitása azért is érthetetlen, mert nem előzte meg semmi olyan cselekmény, ami indokolta volna a föllépést."



Még a Such-féle Magyar Rádióban is azt mondták, hogy minden ok nélkül támadtak brutálisan a magyar szurkolókra


19.05: Körülbelül még kétszáz fő csatlakozott a tüntető tömeghez a Stefánia úton, sokan úton vannak. A félholtra vert szurkoló állapotáról megbízható információ nincs, csak találgatások: állítólag stabilizálódott az állapota, de az is lehet, hogy halálhírét elhallgatják ezekben a kényes pillanatokban.

18.40: A hazafelé tartó magyarok egy része átlépte a határt, ők most a budapesti tüntetésre igyekeznek.

18.30: 19 órától Békéscsabán is tüntetnek a konzulátus előtt, melyen képviselteti magát a HVIM és a Jobbik is.

18.20: Néhány százan tüntetnek a szlovák nagykövetség előtt, melyet kettős kordonnal kerítettek el, az embereket pedig kiszorították az épület elől. Mindenkit igazoltatnak.

17.45:

Közlemény:

Felhívás felkelésre!

A szlovák megszálló hatalom és a szlovák soviniszták átléptek egy határt 2008. november 1-én Dunaszerdahelyen. Ez nyílt hadüzenet, ezért felkelésre szólítunk fel minden magyart a világon! Magyarok vérét ontották Felvidéken, ezért vérbosszút állunk! Félre kell tennünk most minden kisstílű vitát, ellenségeskedést és összefogva, együtt kell mozdulnunk, ezért várunk minden szervezetet hétfőn (november 3-án) 18 órakor a budapesti szlovák nagykövetség előtti demonstrációra!

a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöksége







A magyar(országi) diplomácia egyelőre hallgat, ami nem csoda, hiszen míg Pozsonyban, a szlovákok tőlünk lopott fővárosában szlovákok kormányoznak, addig a cionista budapesti rezsim szintén a magyarverést részesíti előnyben. Az EU-ban ezt is meg lehet csinálni, hiszen az élősködő cigánybűnözőkkel és héberekkel szemben a magyar nem védett faj. Mivel a tót kormánynak nem kell félnie kemény magyar válaszlépésektől, akár lövethet is legközelebb.

,,Mindenkit elkezdtek ütni viperával és nem hátra, nem lábra ütöttek, hanem fejre. Beszorítottak a kerítéshez nagyon sok magyar szurkolót és volt, aki így beszorult a tömeg alá, rájuk tapostak, és amikor a mentősöknek odaszóltak, hogy jöjjenek, nem akarták őket beengedni. Erre, a rendőrök a földön fekvő embereket is rugdosták illetve viperával ütögették. Mikor meglátták, hogy nagy a baj, rögtön kivitték azt a három sérültet kerítésen kívülre, és az egyiket már úgy lehetett látni, hogy a helyszínen újraélesztették. Neki eltörték az állkapcsát, epilepsziás rohamot kapott. Ő egy helyi dunaszerdahelyi srác" - nyilatkozta telefonon egy magyar szurkoló a Hír Televíziónak.

A felvidéki Magyar Koalíció pártja időközben tiltakozott a magyarellenes szlovák belügyminiszternél.

Komáromban a tótok már a meccs előtt letartóztatták a Romantikus Erőszak együttes tagjait, míg a Moby Dick együttes egyik tagját egyszerűen nem engedték be a műállamba.

Dunaszerdahelyen a megszállók bezáratták az üzleteket, betiltották az alkoholárusítást, és korábban megtiltották, hogy a fenti két együttes koncertezzen. Ez ugyebár a "csodás" EU, amiről a parlamenti pártok azt hazudták, hogy megoldja minden gondunkat csonkaországban és az elcsatolt részeken is...

Az eset azt is mutatja, hogy a megszállók még egy focimeccsen, egy magyar csapatnak történő szurkolást is képtelenek elviselni, rettegnek. A rendőrök és katonák, gyakorlatilag gyilkosok akciójának célja az első pillanattól a terror volt, megállhat az emberiség elleni bűn is. Ha ugyanezt izraeli szurkolók ellen követik el, az úgynevezett Szlovákiát lebombáznák.




A tót patkányrezsim azt hazudta, hogy a magyarok dobtak pirotechnikai eszközöket a pályára - mintha ez igazolná a gyilkosságot - a valóságban azonban a Slovan "Bratislava" magyargyűlölő ultrái tették ezt, ellenük ennek ellenére nem léptek fel. A tót rezsim legalább támogatja sajátjait, míg a magyarra mindkét államban verés vár.

Akár meghalt a magyar srác, akár nem, életveszélyesen megsebesítették a gyilkosságot megkísérlő megszállók.

Kuruc.info - Szent Korona Rádió - Hír Tv - Index- Bombagyár - Heol nyomán





Alább a nem éppen magyarbarát judapesti Such Rádió ("Magyar" Rádió) tudósítása, amely szintén embertelen, magyarellenes állapotokról számol be.

A szlovákiai Dunaszerdahelyen verekedés tört ki magyar futballszurkolók és a rendőrök között. Az MR1-Kossuth Rádió helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy a Dunaszerdahely-Slovan Bratislava mérkőzés 17. percében minden előzmény nélkül a szlovák rendőrök benyomultak a magyar szurkolók szektorába, ahol többeket brutálisan összevertek. Több sérültet a mentők szállítottak el. A mérkőzés félbeszakadt.

Bár nem játszik magyarországi csapat ma a felvidéki Dunaszerdahelyen, mégis több magyar radikális futballszurkoló utazott a kora délutáni szlovák bajnoki mérkőzésre. A szokatlan helyzet előzménye, hogy szlovák szurkolók nemrégiben magyar és ferencvárosi zászlót égettek. (Ami ellen a tót rendőrség természetesen nem lépett fel - a szerk.)

Lantos Gábor, az MR1-Kossuth Rádió munkatársa már a Déli Krónikában arról számolt be, hogy a találkozó előtti órákban pattanásig feszült volt a helyzet. A rendőrség és a katonaság szinte gyűrűbe vonta a dunaszerdahelyi stadion környékét. Úgy tudjuk, már Vámosszabadinál szlovák katonák és rendőrök igazoltatták a magyar rendszámú autókat és kiszállítottak jó néhány fiatalembert. Mindez Magyarország területén történt.

A botrány a mérkőzés 17. percében tört ki, amikor minden előzmény nélkül a szlovák rendőrök benyomultak a magyar szurkolók szektorába. A rendőrség előbb a korlátnak szorította a tömeget, majd több szurkolók brutálisan összevert. Több sérültet a mentők szállítottak el. A szlovák rendőrök brutalitása azért is érthetetlen, mert nem előzte meg semmi olyan cselekmény, ami indokolta volna a föllépést - jelentette tudósítónk.

A mérkőzés félbeszakadt, a szektort kiürítették, majd újraindult a játék.

(Magyar Rádió)

http://tvnoviny.sk/spravy/krimi/uz-je-to-tu-v-dunajskej-strede- sa-biju-slovanisti.html#video












 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MAGYAR vagyok, ments ki innen!
  2008-11-01 21:51:52, szombat
 
 
Bennünket agyba-főbe vernek a mi földünkön a bitorlók csahos kutyái, maradék kis hazánk területén gumilövedékekkel lőnek és könnygázzal fullasztanak, a bankárok fojtogatnak, fajtájuk el akarja foglani a maradék országot, a kisebbségtől pedig már otthonainkban sem vagyunk biztonságban!
MAGYAR vagyok, ments ki innen!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért hallgat a
  2008-11-01 21:43:23, szombat
 
  Miért hallgat a "Patkány" lánya?

2008. november 01. 20:10
HunHír.Hu-információ

A magyarországi diplomácia legfélresikerültebb, szerencsétlen, dilettáns vezetője, a trampli, a tótok által porig alázott vezetője, Göncz Kinga hallgat a szlovák rendőrterror és brutális magyarellenes támadás ügyében. Ez a szerencsétlen, de rossz indulatú magyargyűlölő politikai nulla most sem mert nekimenni a rossz "szomszédnak"

A "Patkány" néven elhíresült börtön spicli és rabmadár köztársasági elnök, a betegesen a csicskaszerepeben helyét találó egykori hazaáruló katonaszökevény, Göncz Árpád lánya nem szólalt meg a felvidéki, magyarokat ért kegyetlen rendőrtámadás ügyében.

http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=14048

**************************

Elképesztő ez az egész!
A tótok azért merték ezt megtenni, mert tudják a magyar kormány is pontosan ezt tenné, ha merné, ha egy nagymagyarországot ábrázoló zászlót látna!

Az tehetnek velünk amit akarnak, nincs védelem, ha a magyarokról van szó!

A Fidesz meg bekaphatja :-(
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Botrány Dunaszerdahelyen!
  2008-11-01 19:55:48, szombat
 
  Botrány Dunaszerdahelyen!

Bár nem játszik magyarországi csapat ma a felvidéki Dunaszerdahelyen, mégis több magyar futballszurkoló utazott a kora délutáni szlovák bajnoki mérkőzésre. A szokatlan helyzet előzménye, hogy szlovák szurkolók nemrégiben magyar és ferencvárosi zászlót égettek.

Lantos Gábor, az MR1-Kossuth Rádió munkatársa már a Déli Krónikában arról számolt be, hogy a találkozó előtti órákban pattanásig feszült volt a helyzet. A rendőrség és a katonaság szinte gyűrűbe vonta a dunaszerdahelyi stadion környékét. Úgy tudjuk, már Vámosszabadinál szlovák katonák és rendőrök igazoltatták a magyar rendszámú autókat és kiszállítottak jó néhány fiatalembert. Mindez Magyarország területén történt.

A botrány a mérkőzés 17. percében tört ki, amikor minden előzmény nélkül a szlovák rendőrök benyomultak a magyar szurkolók szektorába. A rendőrség előbb a korlátnak szorította a tömeget, majd több szurkolók brutálisan összevert. Több sérültet a mentők szállítottak el. A szlovák rendőrök brutalitása azért is érthetetlen, mert nem előzte meg semmi olyan cselekmény, ami indokolta volna a föllépést - jelentette tudósítónk.

Húsz percre meg kellett szakítani a focimeccset,mert a rendőrök agyonvertek egy magyar szurkolót, akit az eset után újra kellett éleszteni. A sérültet mentőhelikopterrel vitték kórházba.

A mérkőzés félbeszakadt, a szektort kiürítették, majd újraindult a játék.

Tüntetők és kordon a budapesti szlovák nagykövetség előtt ( videók)

http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=242487

Jó lenne már rendet tenni végre Észak-Magyarországon, a szeparatista tartományban tudatni a szakadárokkal hogy hol a helyük!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mélyrepülésben a TV2 - Közel
  2008-11-01 19:34:57, szombat
 
  Dévényi István, Heti Válasz 2008. november 1. 12:03

Mélyrepülésben a TV2 - Közel a vég?!

http://www.gondola.hu/cikkek/61992

A TV2 hungaricum. A világon nincs még egy tévé, amelynek nem a gazdálkodásába, hanem a műsorszerkezetébe gyűrűzött bele a globális világválság. Mással ugyanis nehezen magyarázható az a döbbenetes mélyrepülés, amit az egykoron családbarát kereskedelmi televíziónak indult csatorna az őszi évadkezdés óta produkál.


Pedig a tavaly augusztusban vezérigazgatói pozícióba emelt Várdy Zoltán biztató lendülettel kezdett hozzá a reformokhoz: kirakott néhány kínossá vált műsort és arcot, és olyan nyilatkozatokat tett, amelyek simán elhitették róla, hogy ért ahhoz, amit csinál. Amikor például a Média Hungary konferencián szólt terveiről, meg voltam győződve róla, hogy végre kialakul a két országos kereskedelmi között valami igazi versenyszerűség. Erre ma már ott tartunk, hogy személy szerint visszasírom a képernyőre Sváby Andrást. És még csak most jön a Frei Tamás-féle "Celeb vagyok, ments ki innen!" utánérzés - már az utánérzésen azt értem, hogy a TV2 egy egész szériányi előnyt adott ebben a hírességek próbára tétele műfajban a konkurenciának -, amitől az előzmények és Frei Tamás munkásságának ismeretében kevés lélekemelő pillanatot várhatunk.

De addig is itt van nekünk Árpa Attila legújabb gyöngyszeme, az XXL című kabaré. Ami kegyetlenül rossz. Annyira pocsék, hogy eddig ismeretlen nézői attitűdbe kergetett; konkrétan ideges lettem tőle. És ilyet még soha nem éreztem: volt már, hogy fölháborodtam, előfordult, hogy önfeledten kikapcsolódtam egy-egy tévés produkciótól, de hogy legszívesebben belerúgtam volna az egyébként ártatlan készülékbe, amiért százezrekhez továbbítja ezt a vizuális trágyadombot, az még tényleg nem fordult elő. A két főszereplő-konferanszié, Kern András és Kamarás Iván pedig nem látta előzetesen a forgatókönyvet? Vagy pénzért most már tényleg mindent? Bármit?

Aki teheti, keresse meg a világháló valamely rejtett szegletében azt a részt, amikor Kamarás Iván, úgy is, mint a hazai színészvilág tündöklő állócsillaga, néhány viccet követ el a női nem sérelmére - na, ez ma Magyarországon a szórakoztatóipar. Kérem, a színpadról harminchat évesen is vissza lehet vonulni, hátha az efféle médiaterrorizmust a hátralévő néhány évtizedben elfelejti a közönség. Aki viszont ennél is durvábbat óhajt, az bátran tekintse meg a Kamarás-Kern pankrációparódiát, majd kezdje újraértelmezni Gyurcsány Ferenc örökbecsű szavait: el lehet menni.

Ellenben a TV2 vezetői most már tényleg komolyan elgondolkodhatnak a hogyan továbbon, mert néhány hónap alatt zsákutcába kormányozták a csatornát. Nagyon úgy néz ki, hogy a túléléshez nem módosított stratégiára, pláne nem ráncfelvarrásra, hanem katasztrófaelhárításra lesz szükség. Első lépésként a helyükben átcsempészném Árpa Attilát az RTL Klubhoz, hadd pusztítson arrafelé is a sztárproducer.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 42 
2008.10 2008. November 2008.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 916 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3203
  • e Hét: 13470
  • e Hónap: 24581
  • e Év: 178077
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.