Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Terrorelhárító Telefonközpont
  2011-03-22 22:47:07, kedd
 
  Terrorelhárító Telefonközpont közbeszerzés nélkül

2011. március 22., kedd

Tévedésből 1 milliárd értékben szerzett be telefonközpontot a Terrorelhárító Központ. A Kormány vizsgálja az elhallgatás lehetőségeit.

(Képünkön az éppen hazánkban segédkező terrorelhárító szakember teszteli az új központot)

,,Félreértettem azt, hogy központ, de nem tudom, miért cseszegetnek emiatt, eddig a Nemzeti Horgászszövetségnél voltam PR-os. Ott nem kellett ilyenekkel foglalkozni." - exkuzálta magát Schmitt Péter József Pál a központ beszerzési igazgatója, aki kiemelte, hogy csak most szerzett tudomást arról, hogy Schmitt Pál rokona. ,,A napokban tettem új keretbe a gyerekkori képeim, mivel egy új zugligeti villába költöztünk, és akkor tűnt fel, hogy a köztársasági elnök úr térdén lovagolok és körülöttem áll az egész család".

,,De ki emlékszik arra, mi volt tavaly." - egészítette ki a 17 éves igazgató, aki munkája mellett estin készül érettségijére a Kossuth Zsuzsa Egészségügyi Szakközépiskolában. ,,A Zsuzsa is félreértés volt, én csak az elejét néztem a jelentkezési lapon."

A kormány 800 évre titkosította a beszerzés dokumentumait, önös érdekre hivatkozva, amire egy törvénymódosítás nyomán van lehetőség, 2011. március 16. délután 16:32 perctől telefonközpont-beszerzési ügyekben, ha jelentős lenne a sajtóérdeklődés.

http://hircsarda.blog.hu/2011/03/22/terrorelharito_telefonkozpont_kozbeszerzes_ne lkul
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázár János kispolszkiban veze
  2011-03-22 22:41:28, kedd
 
  Lázár János kispolszkiban vezekel

2011. március 21., hétfő

A politikus megszaggatta ruháit, és panellakásban aludt.

Lázár János nem győzött eleget bocsánatot kérni néhány évvel ezelőtti kijelentésének szombaton nyilvánosságot kapott, vágott verziójáért, a sajtó további piszkálódásának pedig látványos akcióval kívánja elejét venni: szolgálati Audija után egy kispolszkit vett magának, amiben nem a radar van blokkolva, hanem az elindulás, így biztosan nem futhat bele traffipaxba.

,,Az 1988-as autó pont olyan narancssárga, amilyenre Fidesz-tagként büszke vagyok, és a rozsdafoltok is pont úgy vannak, hogy Gyurcsány Ferenc befoghassa a pofáját" - nyilatkozta Lázár János, aki éjszakáit azóta egy paneltömb negyedik emeletén egy 45 négyzetméteres lakásban, illetve néha a liftben tölti, hogy azok a politikusok és újságírók is örüljenek, akik az eredeti, teljes szöveget nem ismerik.

Lázár elmondta: ,,Remélem, ezzel a néhány napos akcióval fel tudom hívni a figyelmet arra, hogy szegénység...gáz" (Ez a vágott verzió. Az eredeti szöveg: "hogy szegénység olyan állapot, amiről sokan nem tehetnek és nem tudnak változtatni. Számukra legalább a közművek lehetnének olcsóbbak: a víz, a villany és a gáz.")

A Fidesz sajtóközleményben kérte a lakosságot, hogy amennyiben az elkövetkező napokban Lázár Jánost valamelyik budapesti piros lámpánál műanyagpohárral látják kéregetni, ne dőljenek be neki, mert továbbra is kapja a többszázezres fizetését.

http://hircsarda.blog.hu/2011/03/21/lazar_janos_kispolszkiban_vezekel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán szerint a rendőrség miat
  2011-03-22 21:58:53, kedd
 
  Orbán szerint a rendőrség miatt nem történt "nagyobb baj" Gyöngyöspatán
barikad.hu
2011, március 22 - 14:42


A miniszterelnök szerint Gyöngyöspatán csak azért nem lett nagyobb baj, mert a rendőrség "elvégezte a feladatát".

A miniszterelnök szerint Gyöngyöspatán csak azért nem lett nagyobb baj, mert a rendőrség "elvégezte a feladatát".

"Ha a rendőrséget nagy erőkkel nem vezényeltük volna ki a kritikus helyszínekre, akkor ott csúnya történetek is megeshettek volna" - mondta Orbán Viktor keddi budapesti sajtótájékoztatóján. (A cigánybűnözők által halálra gyötört idős bácsi öngyilkosságát a kormányfő minden bizonnyal nem tartja elég "csúnya esetnek". - barikad.hu)

A miniszterelnök ezt azzal kapcsolatban nyilatkozta, hogy a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai március elejétől csaknem három héten át járőröztek a 2.800 lakosú Gyöngyöspatán, áprilisban pedig Hajdú-Bihar megyében, Hajdúhadházon terveznek hasonló tevékenységet folytatni.

A kormányfő hangsúlyozta: ha bárki túllépi a magyar jogrendszer által számára nyitva hagyott lehetőségeket, akkor "a rendőrség teljes tekintélyével és súlyával fog eljárni".

MTI nyomán barikad.hu


http://barikad.hu/orb%C3%A1n_szerint_rend%C5%91rs%C3%A9g_miatt_nem_t%C3%B6rt%C3%A 9nt_nagyobb_baj_gy%C3%B6ngy%C3%B6spat%C3%A1n-20110322
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Le Pen megelőzné Sárközyt
  2011-03-22 21:50:45, kedd
 
 
Le Pen megelőzné Sárközyt

Egy évvel a francia választások előtt biztos a bukta Sárközynek.
Tue, 2011/03/22 - 15:31


Alig több mint egy évvel a következő elnökválasztás előtt igen rosszul áll a cigányok és magánélete miatt is kikezdett Nicolas Sarkozy francia elnök szénája. Jelenleg biztosan ráverne a nyilván független IMF elnöke, Dominique Strauss-Kahn és a francia álnemzeti front elnöke, Marine Le Pen is.

A francia elnök teljes gőzzel dolgozik azon, hogy javítsa az utóbbi hónapokban jelentősen megtépázott népszerűségét. Franciaországban ugyanis jövő év áprilisában lesz az elnökválasztás, amelyen Sarkozy - jóllehet hivatalosan még nem jelentette be - minden bizonnyal újra indul. Még felesége, Carla Bruni-Sarkozy is beszállt a korai kampányba: a múlt héten egy interjúban leszámolt korábbi baloldali szimpátiájával, és kijelentette: Franciaországban soha nem szavazott a baloldalra.

Sarkozy esélyei azonban egyelőre nem túl rózsásak. Sokat rontott népszerűségén, amikor tavaly ősszel az országos tiltakozáshullámmal (sztrájkokkal és tüntetésekkel) dacolva megemelték a nyugdíjkorhatárt.

Kemény támadásokat kap Francois Fillon miniszterelnök és Michelle Alliot-Marie külügyminiszter decemberi utazásai miatt, akik azóta elűzött diktátoroknál vagy csatlósaiknál vendégeskedtek. Előbbi Egyiptomba, utóbbi Tunéziába utazott. A csütörtöki műsorban Sarkozy Fillont védte, de a külügyminiszter hibáját elismerte. Főleg mivel Michelle Alliot-Marie január végén még szakmai segítséget ajánlott fel a végóráit élő rezsimnek a tömegtüntetések megfelelő kezeléséhez.

Nagy gondban van Sárközy

Februárban pedig példátlan módon sztrájkba léptek a bírók, miután az elnök az igazságszolgáltatást és a rendőrséget tette felelőssé egy nagy visszhangot kiváltó gyilkossági ügyben és szankciókat helyezett kilátásba.

Nem lesz könnyű dolga. Úgy kell meggyőzni választóit alkalmasságáról, hogy nagy és költséges dolgokat nem ígérhet. Franciaországnak ugyanis - akárcsak az eurozóna többi tagállamának - keményen vissza kell fognia a költségvetési hiányt, és visszaszereznie a befektetők bizalmát.

Ráadásul baloldali ellenfelei is készülődnek, nem is rossz esélyekkel. Franciaországban Francios Mitterand 1988-as győzelme óta nem nyert a szocialista párt elnökválasztást. Huszonhárom év után azonban úgy tűnik, lehet esélyük, ha Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) jelenlegi elnöke, korábbi francia gazdasági miniszter beszáll a versenybe.

A Nemzetközi Valutaalapot vezető Dominique Strauss-Kahn ugyan egyelőre nem jelezte hivatalosan, hogy hajlandó lenne beszállni a kampányba, bár programját még nem publikálta.

A 2008-ban kitört hitelválság hatására az IMF-et felrázó, a társaság hiteleivel számos államot a csődtől megmentő közgazdász-politikusra sokan tekintenek úgy Franciaországban a Bloomberg hírügynökség szerint, mint aki képes lehet Sarkozynál jobban megoldani a gazdasági nehézségeket.

Le Pen nyerne - és ez a jobbik verzió az UMP számára

Földrengést okozott azonban a francia politikai életben egy márciusi közvélemény-kutatás, amely szerint Marine Le Pen nyerné a jövő áprilisban esedékes elnökválasztás első fordulóját. A francia lap, a Parisien szerint.

A közzétett adatok szerint Jean Marie Le Pen lánya, Marine Le Pen, aki idén februárban vette át a Nemzeti Front vezetését apjától, 23 százalékot szerezne az első fordulóban, amennyiben a jobboldal jelöltje Nicolas Sarkozy, a szocialista párté pedig Martine Aubry lenne. Ez utóbbiak mindketten 21 százalékot szereznének.

Bár a szocialista párt (PS) vezetője Martine Aubry, a szocialistáknál hosszadalmas jelölési folyamat előzi meg a jelöltséget - így a közvélemény-kutatást két másik eshetőségre is elkészítették: az egyik esetben Dominique Strauss-Kahn, a másikban pedig François Hollande lenne a párt jelöltje.

Az eredmény szerint, ha a jelenlegi IMF-vezető, Strauss-Kahn lenne a baloldal jelöltje, az fatális következménnyel járna a jelenlegi elnök, Nicolas Sarkozy számára. Ebben az esetben ugyanis Marine Le Pen 24, Strauss-Kahn 23, Nicolas Sarkozy viszont csak 20 százalékot érne el, amellyel ki is esne a versenyből, a második fordulóba ugyanis csak a két legerősebb jelölt kerül be.

Sarkozy esélyei François Hollande jelölésével növekednének: ebben az esetben Le Pen ismét 24 százalékot szerezne, a jelenlegi elnök viszont 21 százalékával Hollande várható 20 százaléka elé kerülne.

Kapuzárási pánik a Fidesz francia megfelelőjében

,,Pánik a fedélzeten" - jellemezte a jobboldal hangulatát egy kormánypárti képviselő a Le Parisiennek. Bernard Debré befolyásos párizsi képviselő szerint már nincs idő arra, hogy a jobboldal új jelöltet állítson: ,,Fillon még nincs kész, Juppé csak most érkezett."

Korábban ugyanis felmerült az ötlet, hogy Francois Fillon miniszterelnök jobb jelöltje lenne a jobboldalnak, mint Sarkozy. A közvélemény-kutatások szerint Fillon népszerűsége általában magasabb, mint az elnöké, a saját szavazótábor viszont inkább Sarkozyt akarja.

A jelölt személyében tehát nem lesz változás; Sarkozynek azonban új taktikára van szüksége, ha versenyben akar maradni. Szüksége lenne például arra az 5-7 százaléknyi szavazatra, amit Dominique de Villepine korábbi miniszterelnök vinne el, akivel, ha közvetett módon is, de Sarkozy mintegy öt éve pereskedik. Úgy tűnik, az elnök hozzá is látott Villepine meggyőzéséhez, akivel hétfő reggel már második alkalommal találkozott az elmúlt tíz napban.

Mindeközben a lendületben levő Marine Le Pen azt tervezi, az olasz Lampedusa szigetére utazik, hogy tiltakozzon az Európiai Unió ,,impotens" bevándorlási politikája ellen, aminek eredményeképpen a közel-keleti instabilitás elől menekülő észak-afrikai bevándorlók árasztják el Európát. ,,Európa olyan, mint a szita" nyilatkozta Marine Le Pen, akik szerint Franciaországnak, Spanyolországnak és Olaszországnak együtt kell működnie, hogy letörjék az illegális bevándorlást.

(origo, Hetek, Bloomberg nyomán Szent Korona Rádió)

http://szentkoronaradio.com/kulfold/2011_03_22_le-pen-megelozne-sarkozyt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mit képzel Lázár János?
  2011-03-22 21:28:23, kedd
 
  Mit képzel Lázár János?
barikad.hu
2011, március 22 - 20:21

A Csongrád megyei Jobbik szervezetek közös állásfoglalása a Fidesz frakcióvezetőjének megnyilatkozásáról.
Cikk Front kép - 280x185:

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Csongrád megyei szervezetei felháborítónak tartják, hogy a Fidesz frakcióvezetője, Hódmezővásárhely polgármestere, a város adósságállománya és saját nagyzolási hóbortja mellett, ismét egy újabb botránnyal került az országos közvélemény középpontjába.

Lázár János meggondolatlan tetteivel és kijelentéseivel folyamatosan lejáratja Hódmezővásárhelyt. Végigolvasva az ominózus beszédet rögzítő közgyűlési anyag jegyzőkönyvét, határozottan kijelenthető; nem a megélhetési politikusokra vonatkozott a kijelentés. De még ha el is fogadnánk a szánalmas magyarázatot a tipikus megélhetési politikustól - megfordítva a kérdést-, akkor az a politikus, aki nem "kapart" eleget, tehát nem tett szert milliárdos vagyonra, mint Ő, az már nem is lehet jó politikus, nem lehet jó képviselője a városnak, vagy az országnak? Lázári kifejezéssel; az annyit is ér? Lázár Jánosnak "saját társadalmi viszonyaihoz" képest elég sokra futotta. Pedig a civil életben semmit sem ért el: érettségije után azonnal a politika világában keresett és talált magának helyet. Az akkori vásárhelyi polgármester, Rapcsák András titkára és kampányfőnöke lett, friss diplomásként már az Országgyűlés Hivatalának alkalmazásában parlamenti titkára. Óhatatlanul adódik a kérdés; mit tett le Lázár az asztalra, mielőtt politikus lett? Az életnek mely pontján állt ő helyt? Ma Magyarországon emberek milliói élnek egyik napról a másikra, a létminimum alatt, és ez nem azért van, mert a magyar emberek nem szeretnek dolgozni, vagy kevésbé lennének szorgalmasak. Nem. A Lázár János, és a hozzá hasonló, a politikát csak "megélhetési életcélként" tekintő többi kreatúra miatt, akik csak maguknak kapargatnak,

Természetesen az adófizetők pénzéből, ahelyett, hogy az ország és a magyar emberek érdekeit tartanák szem előtt. Tehetség, ügyesség és ravaszság. E jellemzők miatt kapta Lázár János - nem véletlenül - Orbán Viktortól a bizalmat, hogy a legnagyobb párt frakciójának vezetője legyen. E jelzők mellé párosul a gőg, cinizmus és nagyképűség. Mi úgy gondoljuk, hogy aki ilyen stílusban nyilatkozik a számára bizalmat adó, őt és családját eltartó emberekről, az annyit is ér. Lázár János távozzon Hódmezővásárhely és az ország közéletéből!

Nagy-György Anna - Jobbik hódmezővásárhelyi képviselője

Tóth Péter - Jobbik Csongrád megyei elnöke

barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2011.02 2011. Március 2011.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 420 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2820
  • e Hét: 13087
  • e Hónap: 24198
  • e Év: 177694
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.