Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/24 oldal   Bejegyzések száma: 239 
Bajnokok Ligája szerdai góljai egy helyen
  2015-09-30 21:16:37, szerda
 
  A weboldal folyamatosan frissül Link  
 
1 komment , kategória:  Külföldi foci  
Casillas újabb rekordot döntött, ezúttal a BL-ben
  2015-09-30 21:10:32, szerda
 
  Iker Casillas több okból is emlékezetes meccsen van túl. A Porto kedd este hazai környezetben győzte le 2-1-re a Chelsea-t a labdarúgó Bajnokok Ligájában, így a spanyol kapus borsot tört korábbi edzője, José Mourinho orra alá, akivel korábban megromlott a viszonya még a madridi évek alatt. Természetesen kiemelt jelentőségű volt ez az újbóli találka és ki is derült, miről beszéltek egymással a meccs előtt:
- Belebotlottam a meccs után és kezet fogtunk. ,,Találkozunk Londonban... Mindent jót!" - ezt mondta nekem.
Ha mindez nem lenne elég, a 34 éves Casillas rekordot döntött: ez volt a 152. mérkőzése a sorozatban, ezzel pedig Xavit előzte meg az örökranglistán és immáron ő lépett pályára legtöbbször a BL-ben. Ráadásul remek teljesítménnyel rukkolt elő, több nagy védéssel segítette győzelemhez övéit.
...... .........


Két Casillas-védés még 0-0-s állásnál: videó Link
 
 
0 komment , kategória:  Külföldi foci  
3 öngól született a BL mérkőzésen
  2015-09-30 21:05:34, szerda
 
  Asztana - Galatasaray 2-2 (0-1)
Gólszerzők: Balta (77. - öngól), Carole (89. - öngól) illetve Kisa (31.), Eric (86. - öngól)
 
 
0 komment , kategória:  Külföldi foci  
Cuki kiskutyák
  2015-09-30 20:59:52, szerda
 
  ...... ........... .......

 
 
0 komment , kategória:  Mai nap, hét képe  
A jávai egérméretű őzike.....
  2015-09-30 20:56:43, szerda
 
  Nagyon édes kis állatka született egy holland állatkertben és sikerült lefotózni, miközben először próbált a lábára állni. A jávai egérméretű őzike jelenleg nagyjából egy hörcsögnyi méretű, alig néhány hetesen, azonban később sem lesz belőle óriás.
.......


Felnőtt korában is legfeljebb egy tapsifüles méretét éri el, ezzel a jávai egérőzike az egyik legkisebb emlősfaj a világon. Maximum 2.5kg lesz a súlya, vékonyka lábai pedig legfeljebb egy ceruza vastagságát érik el.
.......


A Natura Artis Magistra Állatkertben született, az elmúlt heteket pedig ugyancsak félénk mamája mellett töltötte. A gondozók azt mondják, tartózkodásuk ellenére nagyon intelligensek és vadon is megtalálhatóak Thaiföldön, Borneón és Szumátrán.
.......

 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
Szent Mihály, Szent Gábor és Szent Rafael főangyalok
  2015-09-30 20:20:54, szerda
 
  Egy alkalommal: Amikor Jézus látta, hogy Nátánáel közeledik hozzá, így szólt: ,,Nézzétek, ez egy igaz izraelita! Nincs benne kétszínűség."
Nátánáel megkérdezte: ,,Honnan ismersz engem?" Jézus így felelt: ,,Még mielőtt Fülöp hívott volna, láttalak a fügefa alatt." Nátánáel erre elismerte: ,,Rabbi, te vagy az Isten Fia, te vagy Izrael Királya." Jézus így szólt: ,,Azért hiszel, mert azt mondtam: Láttalak a fügefa alatt.
Nagyobb dolgokat is fogsz látni ennél." Majd így folytatta: ,,Bizony, bizony, mondom nektek: látni fogjátok, hogy megnyílik az ég, és Isten angyalai fel-alá szállnak az Emberfia felett."
Jn 1,47-51

Imádság
Uram, te hívtál bennünket. A nyugtalanság, mely szavad hallására úrrá lesz rajtunk, ennek bizonyítéka. Te ismered gyengeségünket, és tudod, hogy milyen könnyen esünk gyávaságba. Tudod, milyen félénken lépkedünk előre. De te hívtál bennünket, tehát rád hagyatkozhatom.
Kempis Tamás
 
 
0 komment , kategória:  vallás  
A szíriai menekültek nyomos okból dobálják el útleveleiket
  2015-09-28 21:46:41, hétfő
 
  Forrás: 24.hu
Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő érthetetlennek tartja, miért dobálták szét a szír állampolgárok azon irataikat - köztük regisztrációs papírokat, útleveleket, menekültstátuszt igazoló dokumentumokat - melyek lényegesen könnyebbé tennék az Európai Unióba való törvényes belépésüket.
Az M1 aktuális csatorna hétfőn annak kapcsán kérdezte meg a szakértőt, hogy egy Szeged környéki férfi eldobálva regisztrációs papírokat, szerb személyigazolványt, érvényes svéd tartózkodási engedélyt, Jordániában kiadott politikai menekültstátuszt igazoló dokumentumot, katonakönyveket, útleveleket gyűjtött össze az elmúlt hetekben. A papírokat szinte kivétel nélkül szír állampolgárok nevére állították ki - hangzott el a Híradóban.
Georg Spöttle azt mondta: nagyon-nagyon nyomós okuk kellett hogy legyen arra, hogy egy szír útlevelet eldobjanak, amellyel most Németországban mindenféle regisztráció és menedékjog kérése nélkül három évig tartózkodhatnának. A szakértő szerint az lehet a magyarázat, hogy talán valahol Európában vagy Európán kívül a hatóságok célkeresztjébe kerültek, talán (az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat szíriai ágának tartott) an-Nuszra Frontnál harcoltak, vagy az Iszlám Állam harcosai voltak.
Útikönyvvel segítik a menekülteket
Az M1 Híradója szerint az eldobált iratok között olyan “útikönyvet" is találtak, amelyben tanácsokkal, térképekkel, jogaik ismertetésével segítik a migránsokat és részletesen ismertetik az ujjlenyomatadás szabályait is. A bevándorlókat arra is bíztatják, hogy kérjenek jogi segítséget. Mint elhangzott: az interneten is részletes tájékoztatók találhatók az egyes országokról, s nevekkel, telefonszámokkal jelölik meg, hova fordulhatnak segítségért a migránsok. A magyarországi résznél a jogi segítséget keresőknek elsőként a Magyar Helsinki Bizottságot jelölték meg - hangzott el a Híradóban.
Pardavi Márta, a Magyar Helsinki Bizottság társelnöke múlt szombaton ennek kapcsán úgy reagált, a hatályos jogszabályok alapján régóta segítik a menekülteket. Szervezetük erről széles körben ismert erről - jegyezte meg. A Magyar Idők korábban azt közölte, hogy az illegális bevándorlóknak készített útikönyvet a Soros Györgyhöz köthető Nyílt Társadalom Alapítványa támogatta a kiadványok terjesztését. Ezt viszont az alapítvány cáfolta.
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Trócsányi szerint Magyarország minden nemzetközi .......
  2015-09-28 21:42:04, hétfő
 
  Trócsányi szerint Magyarország minden nemzetközi normát betart.
24.hu Link
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Ötszázan skandálták Orbán nevét Prágában
  2015-09-28 21:37:05, hétfő
 
  Forrás:24.hu
A magyar miniszterelnöknek az ,,illegális bevándorlók" távol tartásáért hálálkodtak.
A cseh rendőrség tájékoztatása szerint mintegy 500-600 fő vett részt azon a demonstráción, melyet több cseh szervezet közösen tartott hétfőn a magyar kormány menekültügyi politikájának támogatására - tudósít az MTI.
A ,,Szláv Stratégiai Tanulmányok Intézete" nevű szervezet egyik vezetője, Pavel Skácel azt mondta: a Magyarok ,,Európát, illetve a kereszténységen és a görög-római kultúrán alapuló hagyományokat védik meg", továbbá felidézték, hogy ,,a magyarok a múltban már megvédték Európát a törökök ellen" és most is ,,megpróbálják meggátolni az illegális bevándorlók beözönlését kontinensünkre".
A prágai magyar nagykövetség előtt tartott gyűlésen a résztvevők magyarul és csehül kiabálták, hogy ,,Köszönjük", valamint azt, hogy ,,Orbán, Orbán".
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Papagáj vicc
  2015-09-27 21:41:36, vasárnap
 
  A papagájom egész éjszaka az ajtónyikorgást utánozza. Szerinted mit csináljak?
- Olajozd meg!
 
 
1 komment , kategória:  Viccek  
     1/24 oldal   Bejegyzések száma: 239 
2015.08 2015. Szeptember 2015.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 239 db bejegyzés
e év: 3156 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 957
  • e Hét: 2036
  • e Hónap: 15474
  • e Év: 218387
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.