Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/22 oldal   Bejegyzések száma: 212 
Védő ital a kánikulában
  2013-07-30 23:10:48, kedd
 
  ....

 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Tökéletesen így van.
  2013-07-30 23:09:14, kedd
 
  .......

 
 
0 komment , kategória:  Verses képek  
Tanítani való játékkal a férfi pólósaink a legjobb 4 között
  2013-07-30 22:17:31, kedd
 
  Magyarország - Görögország 9 - 3 (2-1, 1-1, 2-1, 4-0)
Legjobb 4 között a csapat, Horvátország lesz az ellenfél.
MTV videó Link

Imponáló játékkal vb-elődöntős a Benedek-csapat
A négy közé jutás a tét a barcelonai vízilabda-világbajnokságon. A magyar férfiválogatott agyonverte a görögöket!
- Nagy a nyomás, de ,,eszméletlen jók voltunk. A görögök kétszer is elvertek minket a közelmúltban, ráadásul a stílusuk nem fekszik nekünk. Most ők feküdtek le, nekünk. A mieink hallatlanul magabiztosan, kiváló védekezéssel, a centereket remek ütemben megjátszva ütötték ki ellenfelüket.
- Nagy Viktor egyébként valóban nagyszerűen védett. Egészen pontosan 80 százalékkal, 15 lövésből 12-t megfogott.
.........


- Nagy Viktor: Az a kő, ami le szokott esni az ember szívéről, az most ott volt nektek?
Nekem nem volt ott. Nyugodt voltam, akkor van ott a kő, ha az ember feszült. Most valamiért éreztem, hogy ki kell jönnie annak a munkának, amit végzett a csapat. Majdnem végig nagyon szoros volt a meccs, és ha kihagytuk az előnyt, akkor nem bizonytalanodtunk el. Ezek fontos dolgok, egy győzelem sok apróságból áll össze, és ezekért az apróságokért megdolgoztunk.
Érzel valami elégtételt? Hiszen azért voltak olyan hangok, amelyek féltették ezt a csapatot ettől a világbajnokságtól. Nem nagyon foglalkoztam ezzel, általában azok a hangok jutnak el hozzám, amelyek biztatnak minket. De persze, tény, a magyar vízilabdán ott van a nyomás. De legyen is ott. Ez azt jelenti, hogy az emberek odafigyelnek a vízilabdára. Ez fontos, főleg manapság. A mai meccsre is sok magyar látogatott ki, nagyon köszönjük neki, nagyon fontos volt, hogy itt voltak.

- Benedek Tibor a következőket mondta a meccs után: Ez a csapat nagyon jó, ezt már nyár elején láttam. Egyszerűen lélektani kérdés volt, hogy kijöjjön ez, és higgyünk magunkban, és fejben fel tudjuk dolgozni az elmúlt évek nehézségeit. Ha mind a 18-an hiszünk abban, amit csinálunk, akkor annak ez az eredménye. A védekezésben taktikát váltottunk, és ez most nagyon jól működött. Támadásban még van mit javítanunk a folytatásra. Nem akarok semmilyen éremben gondolkodni jelen pillanatban, csak a következő meccs a fontos.
Benedek Tibor gólöröme
...... ......



Hosnyánszky Norbert
.......




GRATULÁLOK a gyönyörű eredményhez


A 2013. Barcelona VB legszebb mérkőzése volt: Magyarország - Görögország vízi labdamérkőzés. Akár oktató film is lehet a Magyar válogatott csapat sportszerű játéka.
Szinte hibátlanul játszottak. Kapusvédés 80 % volt, csapat munkában a védekezés, támadás és a labdaszerzés remek teljesítmény volt.
JÁTÉKVEZETŐK is sportszerű döntéseket hoztak, nem voltak részre hajlók. Maroka

 
 
0 komment , kategória:  vízi sport  
Női válogatottunk szinte kiütötte Hollandiát a vizes VB-ÉN
  2013-07-29 22:42:05, hétfő
 
  Magyarország - Hollandia 11:7
Pólósuli! Ha játékvezetők is így gondolták volna.

Láttam a mérkőzést. A második félidőtől kezdve rendszeresen kontrákat ítélt ellenünk a játékvezető, nem engedte a Magyar lányokat támadni. A Holland szabálytalanságokat viszont nem fújta le. Ezt igazolja a Magyar csapatnál lévő sok kiállítás, még a hollandoknál egy sem volt. Sajnos a játékvezető az ítéleteivel a Holland csapat győzelmét szerette volna.. Elég látványos volt a rossz bírói ítéletek sorozata. Ezt Magyar szövetségi kapitány szóvá tette, amiért Ő sárga lapot kapott.
Játék vezetői szinten sportszerútlen itéletek születtek.
A Magyar vízipólós lányok DUPLA dicséretet érdemelnek. A kiváló csapat munkával legyőzték a játékvezetői nyomást (igazságtalan ítéleteket ellenük) és a jóval gyengébben játszó Holland csapatot. Megjegyzés: kettős ember előnyből sem tudnak gólt lőni a Hollandok
GRATULÁLOK a gyönyörű eredményhez




Nemzeti sport 2013.07.29.
A magyar női vízilabda-válogatott bejutott az elődöntőbe a Barcelonában zajló vizes-világbajnokságon, miután a negyeddöntőben 5-1-es első negyedet, és 7-1-es első félidőt követően négy góllal nyert Hollandia ellen. Merész András szövetségi kapitány együttese a döntőbe jutásért, Spanyolországgal fog meccselni.. A másik ágon már kialakult az elődöntő párosítása: az oroszok az ausztrálokkal játszanak.
......


 
 
1 komment , kategória:  vízi sport  
Barcelona - Hosszú Katinka_ARANYÉREM
  2013-07-29 22:18:02, hétfő
 
  ARANYÉREM - Hosszú Katinka 200 m vegyes úszás - 2 perc 07:97 mp

Ez az aranyérem sokkal többet jelent, mint a 2009-es, római. Eltelt négy év, melynek során rengeteg minden történt velem, és amelyek után elégtételnek érzem ezt a mostani győzelmet "- mondta Hosszú a Sport24-nek. Hozzátette: "Ilyenkor igazolódik vissza az is, hogy az olimpia után már augusztusban elkezdtem edzeni, hogy új, négyéves programot kezdtünk megvalósítani az edzőmmel, Shane-nel. Sok döntésünk talán meghökkenést keltett, például, hogy ennyit versenyeztem, most mégis kiderült: jó úton járunk.
Hosszú félelmetes tempót diktált
.......


Hosszú rajt-cél győzelmet aratott! Klasszisunk nagyon bekezdett, már pillangót követően úgy állt az élen, hogy egyben tudatosította a társakban: nem sok keresnivalójuk van.
A 100 m-es fordulóhoz érve remek hátúszást követően már testhosszal vezetett. Miután mellen is tudta tartani magát és biztos előnyét, a gyorshoz érve már nem maradt kérdés, ki lesz a győztes, csupán az, hogy mennyivel. Nos, 2:07.92-vel, és majd másfél testhosszal.
Hosszú Katinka a magyar úszósport 21. vb-aranyát vehette át, méghozzá Gyárfás Tamástól
.....


Nagyon örülök neki, hogy sikerült visszakerülnöm a csúcsra, rengeteget dolgoztam és tanultam ebben a négy évben, ezt a címet jobban tudom értékelni, mint a kétezerkilencest - nyilatkozott Hosszú Katinka, aki négy éve az olasz fővárosban 400 vegyesen diadalmaskodott. - A tavalyi olimpiai negyedik hely után nagyon jó érzés nyerni. Még négy számom van a vb-n, remélem ezekben is közel kerülök a legjobb időmhöz."
........


a gyönyörű eredményhez






A dobogóra mellé még Coutts és Belmonte Garcia állhatott fel, míg a finálé másik magyar szereplője, -- Jakabos Zsuzsanna, aki féltávnál még a harmadik helyen tempózott, végül a hatodik lett.
Életem harmadik legjobbját úsztam, így nagyon örülök, mert ez jó vb-kezdet. Jobban éreztem magam, mint délelőtt, és most nagyon várom a kétszáz pillangót. A döntőben nem izgultam, tartalékom sem maradt, teljesen kiúsztam magam" - mondta Jakabos Zsuzsa
 
 
0 komment , kategória:  Magyar sikerek sportban  
Néha az Isten nem adja....
  2013-07-29 21:52:49, hétfő
 
  ......

 
 
0 komment , kategória:  vallás  
Szent Márta
  2013-07-29 21:46:39, hétfő
 
  Abban az időben: A zsidók közül sokan jöttek Máriához és Mártához, hogy vigasztalják őket testvérük miatt. Amint Márta meghallotta, hogy Jézus jön, eléje sietett, míg Mária otthon maradt. Márta így szólt Jézushoz: ,,Uram, ha itt lettél volna, nem halt volna meg a testvérem! De tudom, hogy most is, bármit kérsz Istentől, megadja neked." Jézus ezt felelte neki: ,,Testvéred fel fog támadni!" Erre Márta így szólt: ,,Tudom, hogy feltámad a feltámadáskor, az utolsó napon." Jézus folytatta: ,,Én vagyok a feltámadás és az élet. Aki hisz bennem, még ha meghal is, élni fog. Mindaz, aki él és hisz énbennem, az nem hal meg örökre. Hiszed ezt?" Márta ezt válaszolta neki: ,,Igen, Uram! Hiszem, hogy te vagy a Messiás, az Isten Fia, aki a világba jön!"
Jn 11,19-27

Imádság
Istenünk, adj készséges szívet, hogy befogadhassunk mindent, ami szép, jó és igaz, s adj világos látást, hogy elutasíthassunk mindent, ami hamis, ami rút, ami rossz. Teremts bennünk tiszta szívet, Istenünk, hogy jó gazdái lehessünk ennek a világnak. Ne szennyezzenek be minket gonosz indulatok, gyűlölet, harag, viszálykodás. Egyetértést adj nekünk, hogy gyermekek és felnőttek egyre jobban megértsük: szükségünk van arra, hogy világos ismereteink legyenek, de csak akkor leszünk igazán emberek, ha tiszta a szívünk.
 
 
0 komment , kategória:  vallás  
VB történetében az 1000. gól - Vízi labda
  2013-07-29 12:44:37, hétfő
 
  Bedő Krisztián, a kazahok ellen szerzett a magyar válogatott 13. gólja, s egyben a világbajnokságok 1000. magyar találat a világbajnokságok történetében
A fiatal pólós viccesen így nyilatkozott a mérkőzés után: "Én lőttem az ezrediket? Hát igen, kiszámoltam előre... Nagy megtiszteltetés, hogy én lőhettem ezt a gólt, nyilván nem kis dolog. Ennél azonban sokkal jobban érdekel, hogy a csapat jól játszott, a kezdeti bizonytalankodás után nagyon jól elkaptuk a fonalat, és végül simán megnyertük ezt a fontos mérkőzést.

/Kép saját szerkesztés/
.........

 
 
0 komment , kategória:  Magyar sikerek sportban  
Vízilabdának öltöztek a magyar úszók
  2013-07-29 12:17:41, hétfő
 
  Ahogyan a magyar női vízilabda-válogatott, úgy az úszók is összeálltak egy fotó erejéig, miután felvették azokat a sárga úszódresszeket és nadrágokat, amelyek a 2021-es világbajnokság elnyerésére emlékeztetnek.
...... .......



...... ........... ......


Barcelonában a magyar úszóválogatott is felpróbálta a 2021-es budapesti vizes világbajnokságot népszerűsítő dresszeket.
Jó erre emlékezni, a ruhák viszont egy vízilabdára emlékeztetnek: sárga szín, sötét varratokkal
 
 
0 komment , kategória:  Vizes OB, VB 2017_Magyarország  
Őszné, Marika nyári képei
  2013-07-28 23:59:05, vasárnap
 
 













 
 
1 komment , kategória:  Barátaim képei és videói  
     1/22 oldal   Bejegyzések száma: 212 
2013.06 2013. Július 2013.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 212 db bejegyzés
e év: 4484 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1293
  • e Hét: 2372
  • e Hónap: 15810
  • e Év: 218723
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.