Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Minden csatorna legyen fizetős, méghozzá jó drága
  2016-05-04 21:02:46, szerda
 
  Minden csatorna legyen fizetős, méghozzá jó drága, kivéve persze az orbántévéket, azokat viszont kötelezően az összes társaság adja. A kerületi biztosok kikérdezik majd az embereket, hogy mit láttak a hírekből.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orrhosszal kampányol a Mazsihisz
  2016-05-04 21:01:51, szerda
 
  Orrhosszal kampányol a Mazsihisz

http://66.media.tumblr.com/498faacabef7ba9a37591a17f190e160/tumblr_o6m2qu0rWF1qzb lzpo1_1280.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Matolcsy ma megsemmisült, de bukni csak Viktorral együtt fog
  2016-05-04 20:36:10, szerda
 
  2016.05.02.
Matolcsy ma megsemmisült, de bukni csak Viktorral együtt fog
Hakapeszi Miki

Az MNB-botrány egyre durvább. Minden nap azt gondoljuk, hogy már tudjuk a lényeget, az egész csendben elhal, aztán megyünk tovább ahogy eddig, nincs itt semmi látnivaló. De nem, szinte minden szavukról kiderül, hogy újra ás újra kamuztak, most kezd kikerekedni a nagy kép, látszik a rendszer működése. Semmiképp sem akarunk beleveszni a részletekbe, de érdemes pontokba szedni a legfontosabb újdonságokat és tanulságokat.

Az egyik nagy frissen kiderült hazugság, az, hogy a Debil mindig azt mondta, csak a kamatokat költik el. Kiderült, hogy egy lófaszt, sok milliárdot kidobtak az alapítványok vagyonából mindenféle hülyeségekre.

De a legfontosabb: Viktor azt mondta a hétvégén, hogy a jegybank független, ő aztán nem ugathat bele, semmi köze hozzá, hogy mit csinálnak ott. Ez az év csúsztatása, hogy finoman fogalmazzak. Matolcsy utolsó dolga az volt miniszterként, hogy törvénymódosítással bebetonozza a jegybankelnököt, aki aztán ő maga lett. Ezt a Fidesz szavazta meg. És a Viktor által mozgatott párt volt az, amely titkosítani akarta az egész alapítványosdit akkor, amikor látták, hogy kezd kiborulni a bili. Még egyszer egy kis riszpekt Káder Jánosnak, hogy ez már neki is sok volt és beintett elnökként.

Az MNB azt mondta, az alapítványok függetlenek, ő aztán szintúgy nem ugathat bele, semmi köze hozzá, hogy mit csinálnak ott. Ma kiderült, a legnagyobb alapítványnál személyesen a Debil dönthetett a befektetésekről. Például, hogy szarér-húgyér finanszírozza az unokatesóját.

Felmerült, hogy az egész kimeríti a monetáris finanszírozás fogalmát, ami tilos. Az Európai Központi Bank is baszakadott ezért, de erre még lehetett mondani, ők is a másodpiacon vesznek állampapírt, unortodox módon lazítanak orrba-szájba, ne mondja már a bagoly a verébnek. De ma kiderült, hogy az alapítványok lakossági állampapírt vettek, ingyen vétel helyett haverbankoknak juttatva kétmilliárd forintot és biztos nem a másodlagos piacon. Vagyis biztosan megsértették ezt a szabályt is.

Ezek csak azért fontosak, mert a mai naptól, a legújabb lelepleződésekkel lett teljesen egyértelmű: ezek azt gondolták, hogy bármit megtehetnek. Szórhatják az ország pénzét kedvükre annak, akinek gondolják, magasról szarhatnak nem csak az európai előírásokra, hanem a saját maguk által kitalált szabályokra is azért, mert úgy gondolták, megoldják maguknak, soha nem derül ki semmi. Amit eddig tudunk, az alapján jogállamban elég sokan kerülnének sittre, nálunk bazmeg még az se biztos, hogy a papcsákosított MNB-felügyelőbizottság szaglászni kezd, vagy hogy a közbeszerzési hatóság meg meri mozdítani a valagát.

Ha esetleg bárki elfeledné: Matolcsy = Orbán, a zavart elméjű MNB-elnök Viktor vízióját valósítja meg. Lehet, hogy soká bukik meg az agymosásban és átbaszásban nagyot alkotó rezsim, de hogy unokáink mélységes megvetése fogja sújtani, az teljesen biztos.

http://mentalisdeficit.blog.hu/2016/05/02/matolcsy_orban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Naná, hogy nem hallgatja ki a Quaestor-vezér titkárát az ügy
  2016-05-04 20:14:43, szerda
 
  Polt-Palásthy Marianna el is sírná magát, ha bántanák az ő kislányának a szíve választottját.
Erre pedig gondolni is rettenetes.
Már az elején éreztem, hogy a szálak a takarítónőnél és a kertésznél futnak össze, ők terelték a gyanút ravaszul a cég vezetőire és az aláírási joggal rendelkezőkre. De rába@tak, nem számoltak polttal...

- Ön megpróbálta eltitkolni a személyi titkárát!
- De sikerült?

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ////////////////////////////////////////////////

Naná, hogy nem hallgatja ki a Quaestor-vezér titkárát az ügyészség

Bede Márton
bűnügy
ma 14:08

"Kihallgatta-e az ügyészség Tarsoly Csaba személyi titkárát a Quaestor-nyomozás során?"

- kérdezte Szabó Szabolcs, az Együtt országgyűlési képviselője április végén az ügyészséget. Szabó képviselő biztos nagyon okosnak képzelte magát, amikor azt hitte, hogy egy ilyen átlátszó próbálkozás megingatja Polt Pétert. De tévedett.

Polt válaszában felvilágosította Szabót, hogy nem, mivel

"a beszerzett bizonyítékok értékelése során nem merült fel adat arra, hogy Mikuska Zoltán az ügy megítélése szempontjából jelentős bizonyítandó tényről tudomással bírna, valamint arra sem, hogy a feltárt bűncselekményekben bármilyen módon közreműködött volna."

Így hát teljesen felesleges kérdezősködni nála. Érdemes felidézni, hogy a Quaestor ügy kirobbanásakor a Blikk megírta: Polt lánya Mikuska barátnője.


http://444.hu/2016/05/04/nana-hogy-nem-hallgatja-ki-a-quaestor-vezer-titkarat-az- ugyeszseg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy svájci faluba, azaz egy adóparadicsomba „költöznek
  2016-05-04 19:54:57, szerda
 
  KÁR LENNE A FALUÉRT, EZÉRT NEUTRONBOMBA
A fidesz "elitje" az igazi magyar hazafiak, a jövő nagy magyarjai, az új "magyar" nemesség,ezeken és ilyeneken fog múlni az ország jövője, a nép boldogulása....... ha orbánon múlik.
Ezekből lesznek az új Kossuthonk, Széchenyik vagy Hunyadiak?!

*******************************

2016. 05. 4. 10:07

Egy svájci faluba, azaz egy adóparadicsomba ,,költöznek" a magyar milliárdosok

Nagyon felkapott a magyar vállalkozók körében is egy apró svájci település, Appenzell. Olyan milliárdosok állandó lakcíme található ott, mint Csányi Sándor fia, az egyik Mol-leányvállalat elnöke, Zsuga János vagy a volt MFB-vezér Erős János - számol be a Világgazdaság.



A 6000 lelkes település nem csak a turisták körében kedvelt, mintegy 1500 svájci cég székhelye is egyben. A Ceginfo.hu szerint a magyar cégek is felfedezték az adóparadicsomot.

A budapesti értéktőzsdén jegyzett Appeminn Nyrt. harmadát tulajdonoló Lehn Consulting AG, a Sumba Ag, az Aquitano AG is appenzelli címmel rendelkezik. Ugyanerre a címre lett bejegyezve Erős János külföldi lakcíme, aki nem mellesleg a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. egykori vezérigazgatójaként lett közismert.

Zsuga János az 1000 milliárd forintos FGSZ Földgázszállító Zrt.-ben svájci lakcímet adott meg, de a lakcím tulajdonosa állítólag nem is hallott az albérlőjéről. Csányi Sándor fia, Csányi Attila, aki az apja agrárcégeit irányítja több nagyvállalatban is appenzelli lakcímeket adott meg; a Bonafarmban, a Pick Szegedben, a Dalmandi Mezőgazdasági Zrt.-ben. Csányi jelezte a Világgazdaságnak, hogy a címek módosítását már kezdeményezte, de egyelőre a hivatalos iratokon nem ez látszik. A lap annak is utána járt, hogy az érintettet személyek életvitelszerűen nem élnek a településen.

http://alfahir.hu/egy_svajci_faluba_azaz_egy_adoparadicsomba_koltoznek_a_magyar_m illiardosok

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Offshore-botrány: előkerült Csányi, Spéder és Matolcsy unoka
  2016-05-04 19:34:52, szerda
 
  Mi ebben a meglepő ? Az lesz érdekes, ha a három műszakos kórházi nővérből lesz offshore-lady.
Az offshore-botrány kirobbanásakor a Kossuth rádióban mintha olyasmit mondott volna a bonszai dakota masiniszta, hogy kizárt, hogy Fideszesek érintettek lehetnének.
Biztos vagyok benne, hogy nem hazudott, csak tévedett.

**************


Offshore-botrány: előkerült Csányi, Spéder és Matolcsy unokatestvére is
ma, 08:13

Magyarország leggazdagabb emberei közül többen is szerepelnek a Panama-iratokként ismertté vált offshore-dokumentumokban - írja a Direkt36.

Szemerey Tamás 2009 májusa és 2010 júniusa között volt a tulajdonosa és igazgatója egy Sunjoy Development nevű, a Brit Virgin-szigeteken bejegyzett cégnek. Az üzletember közölte, hogy a cégbe azért szállt be, mert technológiai fejlesztésekben szeretett volna részt venni Európán kívül, és ezért gyorsan szüksége volt egy külföldi társaságra. Matolcsynak állítása szerint nem szólt erről.

Csányi Sándor a felesége nevén volt egy offshore-cég, amelyet azért hoztak létre, hogy ellássa a bankár hajóján dolgozó személyzet munkáltatói jogait. Csányi közölte, mivel az ilyen hajók esetében előfordul, hogy a személyzetnek EU-n kívüli országokból is vannak tagjai, illetve a hajó uniós vizeken kívül is mozog, ,,ezért szintén nemzetközi gyakorlat, hogy az üzemeltetést offshore cég végzi".

Spéder Zoltán - az állammal is partneri viszonyban álló FHB Bank elnöke és meghatározó tulajdonosa - úgy kerül elő a Panama-iratokban, mint két offshore-cég széles jogkörökkel rendelkező meghatalmazottja. Az egyik cég a Whitestone International nevű Seychelles-szigeteki társaság volt, amely éveken át tulajdonolta a jelenleg Spéder érdekeltségébe tartozó CEMP nevű médiavállalatot, az Index.hu kiadóját. Spéder állítja, hogy nem ő volt a Whitestone tulajdonosa, illetve egy másik cégről, a Novum Asset Managementről is ugyanezt mondta.

Gattyán György Los Angelesben él, a Panama-iratokból kiderül az is, hogy hivatalosan is kezdeményezte azt, hogy bevándorlóként letelepedhessen az Egyesült Államokban.

Ennek az eljárásnak a részeként hozott létre Nevada államban egy úgynevezett trustot. Cégeinek kommunikációs vezetője szerint a vagyonkezelő célja, hogy Gattyán hosszú távon gondoskodjon a családjáról.



http://propeller.hu/itthon/3214585-offshore-botrany-elokerult-csanyi-speder-matol csy-unokatestvere-is?all#comments
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vona: "ha egy párt három alelnök cseréjét nem tudja megolda
  2016-05-04 19:18:01, szerda
 
  Vona: "ha egy párt három alelnök cseréjét nem tudja megoldani, akkor nem alkalmas a kormányzásra"
Az a helyzet kedves Gábor, hogy az a párt nem alkalmas a kormányzásra, amelyik vezetője olyan, hogy a pártszakadást is megkockáztatja (hatalmas népszerűségvesztéssel kísérve) csak hogy olyan emberekkel vegye magát körül, akik teljesen egyetértenek vele, és nyilvánosan nem fogják bírálni az elnöki irányvonalat, belesimulnak az elnöki akaratba. Nem alkalmas kormányzásra az a párt amelyik vezetője kirúgja az elnökségből a kritikus személyeket.
Ezt mindössze azért írom le, hogy neked is egyértelmű legyen mit gondol rólad a jobbik tagsága!
E szerint a cím így változik: "ha egy pártelnök le tud váltani 3 demokratikusan megszavazott alelnököt, akkor az a párt nem demokratikus, viszont FIDESZ módra kormányképes"
Gabika fityisz 2.0-át akar játszani. Azt hiszi, ha orsósviktornak bejött a 180-fokos fordulat, akkor neki is bejön majd. Végülis nem olyan rössz dolog az USrael jew york -- tel aviv felé dörgölődzés, igaz? Arra alapoz, hogy sokan becumizzák a becukizott szardarabot, hát...

********************


2016. május 4. 10:07


Vona: "ha egy párt három alelnök cseréjét nem tudja megoldani, akkor nem alkalmas a kormányzásra"



https://youtu.be/AE2k2jLH6Kg

Forrás: https://kuruc.info/r/34/158340/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csehországban is szavazhatnak az EU-tagságról?
  2016-05-04 19:09:09, szerda
 
  2016. 05. 4. 10:52

Csehországban is szavazhatnak az EU-tagságról?

Az ellenzéki Úsvit párt javaslatát, miszerint a kérdést tűzzék napirendre, kedd este a képviselőház általános meglepetésre megszavazta - írja a Mladá Fronta Dnes című cseh liberális napilap.
A lap szerdai híradása szerint a szavazáskor az ülésteremben 169 képviselő tartózkodott, s közülük 96-an mondtak igent a kezdeményezésre. A népszavazási téma napirendre vételét a kommunista párt (KSCM) összes képviselője támogatta, és igent mondott a polgári demokrata (ODS) képviselők többsége is. A kormánypárti frakciókból is többen szavaztak igennel. A javaslatot egyedül az ellenzéki TOP 09 párt utasította el.

A szociáldemokraták (CSSD) vezette koalícióhoz tartozó kereszténydemokrata párt (KDU-CSL) frakcióvezetője, Jirí Mihola, aki pártjából egyedül szavazott a javaslat mellett, a Mladá Fronta Dnesnek nyilatkozva azt mondta: csak azért támogatta a téma napirendre vételét, hogy lehetőséget adjon az ellenzéknek néhány elképzelése, javaslata kifejtésére.

Ugyanakkor leszögezte, hogy a témát "értelmetlennek" tartja, és biztos abban, hogy a parlament a népszavazási kezdeményezést nem fogja jóváhagyni.

Az Úsvit a 200 tagú cseh képviselőházban a legkisebb párt, és határozottan ellenzi a bevándorlók csehországi befogadását.

http://alfahir.hu/csehorszagban_is_szavazhatnak_az_eu_tagsagrol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Belehekkelte a Fidesz a költségvetési törvénybe „a sem
  2016-05-04 19:06:17, szerda
 
  2016. 05. 4. 11:23

Belehekkelte a Fidesz a költségvetési törvénybe ,,a semmi közöd hozzá" paragrafust

A Fidesz nemzetgazdasági minisztere a 2017. évi központi költségvetés megalapozásáról szóló 113 oldalas törvényvaslatban, a 99-ik paragrafus második részében elrejtett egy cseles bekezdést - szúrta ki a 444.hu.

A 99-es paragrafus szerint

,,nem ismerhető meg köztulajdonban álló gazdasági társaság, valamint az általa irányított vállalkozás üzleti tevékenységével kapcsolatos azon adat",

- amelynek nyilvánossága a vállalat számára piaci sérelmet okozna. Németh Szilárd törvényjavaslata alapján a magyar posta adatai is így kerültek titkosításra, a jogszabályt Áder János köztársasági elnök nem írta ugyan alá, de az Alkotmánybíróság elfogadta. A 444.hu akkor azt írta, hogy ,,információink szerint ez csak amolyan főpróba, egy kevéssé szem előtt lévő állami céggel kezdve a sort".

A javaslatban az is szerepel, hogy a villamosenergiával, földgázzal, távhővel, illetve ,,hatósági nyilvántartáshoz kötött távközlési tevékenységgel" foglalkozó cégek esetében a döntéselőkészítő szerződések is titkosíthatók lesznek 5-30 évig.

Ha a törvényjavaslat elfogadásra kerül, akkor MNB alapítványainál, egy sor állami vagy önkormányzati cégnél bevethető a mágikus formula, miszerint a köztulajdonban álló, közpénzből vagy közpénzből is élő vállalatok titkai nem tartoznak a közre.

http://alfahir.hu/belehekkelte_a_fidesz_a_koltsegvetesi_torvenybe_a_semmi_kozod_h ozza_paragrafust
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Indulhat az öncsonkítás - megállapodott az EU és Törökorsz
  2016-05-04 19:02:25, szerda
 
  Majd vesznek leckét a cigányainktól, hogyan kell gyorsan nyomorékká válni papiron és segélyen élni mint hal a vizben. Aztán alanyi jogon fogják követelni a rokkant jellel felmatricázott fekete mercit.
Ezek fogják eltartani a német nyugdíjasokat!

****************

2016. május 4. 12:35

Indulhat az öncsonkítás - megállapodott az EU és Törökország a betelepítendők kiválasztási eljárásáról


Megállapodott az Európai Unió (EU) és Törökország a Törökországból az EU-ba áttelepítendő szíriai menekültek kiválasztási eljárásáról - jelentette szerdán a Bild című német lap. E szerint előnyben kell részesíteni a fokozottan veszélyeztetett embereket, köztük a fiatal lányokat és nőket, az erőszak és a kínvallatás áldozatait, a betegeket és a fogyatékkal élőket. A kiválasztási folyamatba csak azok a szíriaiak kerülhetnek be, akik korábban nem léptek be az EU területére, és nem is próbálkoztak a bejutással. Egyelőre közülük is csak azok, akik 2015. november 29. előtt érkeztek Törökországba, hogy menedéket keressenek a hazájukban dúló polgárháború elől. A kiválasztott menekülteknek írásos nyilatkozatot kell tenniük, amelyben kötelezettséget vállalnak, hogy nem ők választhatják meg, hogy melyik uniós tagországban kapjanak menedéket. Az áttelepítésre kijelölt menekülteket az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) készíti fel. A jelölteknek be kell mutatniuk irataikat, kötelesek pontos adatokat közölniük magukról, a befogadó ország hatóságai pedig az áttelepítés előtt ujjlenyomatot vehetnek tőlük, és ellenőrizhetik adataikat. Ha nincs akadálya az áttelepítésnek, a befogadó ország hatóságainak el kell rendelniük a menekült egészségügyi vizsgálatát, és meg kell szervezniük beutazását. A befogadottaknak legkevesebb egy évre szóló, meghosszabbítható tartózkodási engedélyt kell adni - írta a Bild az online kiadásában. Az eljárás alapja a menekültválság közös kezeléséről kötött EU-Törökország megállapodás. A megállapodás szerint vissza kell küldeni az Égei-tengeren a görög szigetekre március 20. óta érkezett, a görög hatóságok által elutasított menedékkérőket és a menedékjogi kérelem benyújtásától elzárkózó illegális határátlépőket. Uniós tagországok cserébe a tehermegosztás jegyében - egy egyelőre 72 ezer fős kontingens erejéig - legális úton átvesznek Törökországtól ugyanannyi szíriai menekültet, amennyit a görög szigetekről visszaszállítanak Törökországba. (MTI)

Forrás: https://kuruc.info/r/4/158349/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2016.04 2016. Május 2016.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 462 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 842
  • e Hét: 11109
  • e Hónap: 22220
  • e Év: 175716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.