Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-10-20 19:13:06, hétfő
 
   
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata

Folytatása:

Sokak számára megpróbáltatást jelentenek a mai idők.
Mondtuk, hogy sokaknak el kellhagyni a bolygót ebben az új elrendezésben.
Lehet, hogy gyászoljátok azokat, akik távoznak, ez
normális és természetes, kedves emberiség. De itt vannak azok, akik úgy határoztak, hogy olyan
módon vesznek részt ebben, ami mindannyiotoknak segít. És ez az, ami történik.
Amit a bolygón láttok magatok körül - a fény és a sötétség számtalan árnyalatát -, azt mind ti,
férfiak és nők teremtettétek.
A Föld mindig is a szabad akarat, a szabad választás bolygója volt, és ez a jövőben sem lesz másként!
A sötétség és a fény magvai ott lakoznak minden egyes Emberi Lényben.
Isten egy darabkájával benned érkezel erre a bolygóra. A benned lévő sötét dolog viszont
arra szolgál, hogy mérsékelje a kezdő energiát, amely létrehozza a karmát.
A szabad választás az Ember számára az, hogy a legfényesebb fénnyé, vagy a legsötétebb sötétséggé változhat. Ő a Szellem teremtménye és a valóság végső megteremtője itt a Földön. Ez azt jelenti, hogy te hatalommal rendelkezel ezen a bolygón.
Ez magyarázza meg a fekete mágiát -ez mind az emberi lényeken belül van, emberi lények használják isteni hatalmukat arra, hogy gonoszat teremtsenek (ez azt is jelenti, hogy az Univerzum mindenképp reagál, függetlenül a szándéktól). Vagyis a gonosz az ember szabad választása és ez mindig is így volt.
De nézzük meg a kérdés másik oldalát is.
A bolygón elképzelhető legszentebb dolog, a legfényesebb fény, az emberiség történetének legnagyobb szeretete mind - mind az Emberi Lényen belül lakozik.
Vagyis, a sötét és a világos, az angyali és az ördögi minden egyes, ezen a bolygón élő emberi lény hatalmi szerkezetében jelen van, megtalálható.
A sötétség és a fény közötti arány mindig is az emberi tudat mérőszáma volt, nem pedig
démonok és angyalok egymással küzdő hadseregének létszámát jelentette. Ez azt jelenti, hogy az emberiségnek minden gonosz és minden szent fölött hatalma van.
Amikor megtaláljátok magatokon belül Istent, követhettek bármilyen vallást, mehettek bármilyen templomba vagy szent helyre, ezek mind téged fognak szolgálni. Akár váltogathatod is a vallásokat, a szervezeteket, nevezheted magad hol ilyen,hol olyan hitűnek, mert amíg békében vagy a benned élő Istennel, addig ez átsugárzik rajtad.
Amit teszel, megváltoztatja a dolgok összességét, hogy mi történik a Földön, a saját kultúrádban, a saját országodban. Isten egyedül azon az Emberi Lényen keresztül tud működni, aki kinyitja az ajtót és hagyja, hogy ez az energia ragyogjon rajta keresztül.

Isten nem tehet sem mit ezen a bolygón, hacsak nem az Emberi Lény által. Talán ez most
megmagyarázza, miért olyan fontos Fénymunkássá válni.
Minden valóság a spirituális tudatosság körül forog. Az emberek ezt fordítva érzékelik, mintha az életük egy hordóba lenne bezárva, ami csak forog és hánykolódik, és amelyet ők nem tudnak irányítani. Éppen ellenkezőleg, ők irányítják az egészet, de nincsenek vele tisztában. Ebből kifolyólag, abban forognak és hánykolódnak, amit saját maguk alkottak. A félelem és ezeknek a nem - tudása hozza létre azt az Embert, aki azt hiszi, hogy ezen nem tud változtatni.

Az új energiaközegben a félelmen alapuló döntések ugyancsak gyenge eredményeket hoznak
újra meg újra. A szeretetben gyökerező elhatározások ezzel szemben a felfedezés új dimenzióiba
emelik az embert. Következésképpen a kibontakozó személyiség (aki felelősséget vállal minden vele
történő eseményért) mindkettővel megpróbálkozhat, s az eredmények majd magukért beszélnek. Az
Emberi Lény, aki sötétségre összpontosít, a sötétséget fogja kapni!
Ha az Emberi Lény, a világosságra összpontosít, az világosságot hoz neki.
A fény aktív a sötétség pedig passzív.
Ha sötétben vagy és a fényt választod, a fénynek kitett sötét terület megvilágosodik. A sötétség pedig eltűnik. Nem szó szerint való elmozdulás, a sötétségből a világosságba, hanem ez a "lámpagyújtás" alkímiája. Ez hirtelen történik, nem egy lassú folyamat. És mikor a lámpát meggyújtod, mindazok a dolgok, amelyeket a sötétség rejtett, láthatóvá válnak.
Az Emberi Lény, aki elindul a fénybe, egy energia - keretet mozgat. Ez a keret egy elhatárolt terület, melyet Emberi tudatosságnak neveznek. És ahogy a fény felé mozdulsz, úgy hagysz el valamennyi sötétséget. Mert csak egy bizonyos mennyiségű energiát képes ez az Emberi keret tartalmazni! Ezért, ha fényesebb energiát választasz a szervezetednek, a sötétség egy darabja és vele a régi dualitás egy darabja is elmarad mögötted. Ilyen módon képzeld ezt el: Személyes energiakorsód mindig teli van. A sötétség és a világosság kombinációjával van töltve. Ha úgy döntesz, hogy több fényt adsz hozzá, a régi sötét darabok kicsorognak a szélein és eltűnnek.
A Szellem próbákon vezet keresztül - olyan próbákon, melyet te terveztél és készítettél elő.
A feladatok végzése közben azonban öröm és béke tölthet el, és mi éppen azért vagyunk itt, hogy az ehhez szükséges eszközökről beszéljünk. Életélményetek a Földön sokkal fontosabb, mint gondoljátok. A szabályok, amelyeket jelen pillanatban is tapasztaltok - a kihívások,
a döntések, amelyeket meg fogtok hozni a legfontosabb dolgok az Univerzumban számunkra,
éppen annyira, amennyire nektek is azok.

Folytatása következik.

Forrás:www.kryon.hu
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Címkék: mindannyiotoknak, szeretetegységbe, következésképpen, megpróbáltatást, energiaközegben, megpróbálkozhat, kombinációjával, szervezetednek, megváltoztatja, életélményetek, megvilágosodik, megtaláljátok, szerkezetében, váltogathatod, elrendezésben, szervezeteket, energiakorsód, megmagyarázza, tudatosságnak, teremtettétek, elhatározások, mindkettővel, felelősséget, világosságot, összpontosít, világosságra, világosságba, lámpagyújtás, fénymunkássá, eredményeket, hánykolódnak, ellenkezőleg, gyászoljátok, szerkesztett, történetének, legfényesebb, bolygót ebben, bolygón láttok, sötétség számtalan, szabad akarat, szabad választás, fény magvai, darabkájával benned, benned lévő, kezdő energiát, legfényesebb fénnyé, legsötétebb sötétséggé, valóság végső, fekete mágiát, emberi lényeken, ember szabad, kérdés másik, Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített, Kryon Égi-Közvetített, Emberi Lényben, Emberi Lényen, Emberi Lény,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Minden harmadik...  Julian Brass gondolata  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Minden harmadik...  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Paul David Tripp Április 19  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Sokan azt tartják  Kerüld el az evangélium örömén...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Soha ne kedvezz...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  képre írva  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Elköszönt  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Egy bizonyos határt  Png ház  Albert Einsteinről  Png ház  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Nem számIt  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Nem számIt  Kellemes délutánt kívánok  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Leonardo da Vinci gondolata  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png férfi  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Png kislány  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Nagyi telefonál  Png virág  Egy bizonyos határt  Radikális szeretet  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Még csak most kezdődik a nap  A Megváltó szolgálatában  Nem tudhatod  Png kutya  Hazára minden embernek szükség...  Png telefon  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png férfi  Png lepke  Nem méltó hozzád  Lóhere  Fehér virág  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga 
Bejegyzés Címkék
bolygót ebben, bolygón láttok, sötétség számtalan, szabad akarat, szabad választás, fény magvai, darabkájával benned, benned lévő, kezdő energiát, legfényesebb fénnyé, legsötétebb sötétséggé, valóság végső, fekete mágiát, emberi lényeken, ember szabad, kérdés másik, bolygón elképzelhető, legfényesebb fény, emberiség történetének, ördögi minden, fény közötti, emberi tudat, emberiségnek minden, dolgok összességét, saját kultúrádban, saját országodban, energia ragyogjon, spirituális tudatosság, hordóba lenne, félelmen alapuló, szeretetben gyökerező, kibontakozó személyiség, eredmények majd, sötétséget fogja, világosságra összpontosít, fény aktív, sötétség pedig, fényt választod, fénynek kitett, lassú folyamat, lámpát meggyújtod, sötétség rejtett, elhatárolt terület, fény felé, bizonyos mennyiségű, régi dualitás, világosság kombinációjával, régi sötét, feladatok végzése, ehhez szükséges, legfontosabb dolgok, mindannyiotoknak, szeretetegységbe, következésképpen, megpróbáltatást, energiaközegben, megpróbálkozhat, kombinációjával, szervezetednek, megváltoztatja, életélményetek, megvilágosodik, megtaláljátok, szerkezetében, váltogathatod, elrendezésben, szervezeteket, energiakorsód, megmagyarázza, tudatosságnak, teremtettétek, elhatározások, mindkettővel, felelősséget, világosságot, összpontosít, világosságra, világosságba, lámpagyújtás, fénymunkássá, eredményeket, hánykolódnak, ellenkezőleg, gyászoljátok, szerkesztett, történetének, legfényesebb, tapasztaltok, legfontosabb, elképzelhető, tanításainak, megtalálható, megteremtője, darabkájával, univerzumban, emberiségnek, hadseregének, kibontakozó, teremtsenek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5151
  • e Hét: 14654
  • e Hónap: 28559
  • e Év: 158266
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.