Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Heti horoszkóp
  2012-01-30 11:11:32, hétfő
 
   
  Heti horoszkóp 2012. január 30-február 5.






Kos III. 21. - IV. 19.
Úgy érezheti, kedvese elpártolt öntől. Ez azonban csak az első benyomás. Ha nyitott és nem restell ezúttal maga kezdeményezni, akkor visszahódíthatja a szívét. Egy kis találékonyság sem árt. Ha a munkahelyén bizonytalan valamiben, hagyatkozzon a megérzéseire. Az értelemnél ma jobb vezetője lehet az érzés. A közös hang megtalálása a munkahelyén azért is fontos lenne, mert ezzel egy intrikától és egy irigyétől is megszabadulhat.






Bika IV. 20. - V. 20.
Amennyiben végső megoldásnak rákényszerül a társulásra, rövidesen nagy kő esik majd le a szívéről. Amennyire ódzkodott ettől a megoldástól, annyira szerencsésen alakulhat a közös vállalkozása. Februártól sok utazás várható, mert külföldi kapcsolatai is fellendülhetnek. A hét eleje szerelmes hangulatban éri, de lehet, hogy az érzelemnek nagyobb a füstje, mint a lángja. Ha elkötelezett, nagyobb bajt zúdíthat a fejére, mint amekkora öröme telik a kalandban. Óvatosan!






Ikrek V. 21. - VI. 21.
Ma sokkal tisztábban látja a dolgokat, mint máskor. Használja e tisztánlátását ügyes-bajos dolgai intézésére. Másoknak is jó tanácsokat adhat, de csak akkor, ha erre külön felkérik. A kéretlenül adott tanács erőszaknak tűnhet. Főleg, ha a főnöke ellen szól most. Párkapcsolati problémáinak legalább annyira oka saját konok, zabolátlan természete, mint társának házsártossága. Jobban mondva, az egyik a másiknak velejárója. Egy utazás gyógyírt hozhat.






Rák VI. 22. - VII. 22.
Ha magányos, akkor a kedves hiánya miatti fájdalom csak azért bántja, hogy végre tegyen ellene valamit. Az első lépés talán az lehet, hogy próbálja meg elképzelni, kire is vágyik. Hamarosan belép az életébe. Nem várt fordulat következhet be a munkahelyén. Ne feledje, a családjához mindig fordulhat, ha kételyei támadnának. A döntést, ha nem muszáj, lehetőleg még ne hozza meg, egyelőre a mérlegelés ideje jött csak el. Gondolja át kire és miben számíthat a jövőben.






Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.
Kellemesen hétre számíthat: valami meglepetés éri, ami feldobja, ezért egész héten vidám, és jószívű lesz, mintha a nap sütne a lelkéből. Mindenkihez lesz egy kedves szava, mindenkivel segítőkész. Kollégái ugyan nem értik a hirtelen változás okát, de kedvükre van. Az átlagosnál is szórakozottabb lehet a hét elején, ezért megfeledkezhet a kedvesével fontos találkozóról. A legjobb, ha kétszer is átnézi naplóját, és minden telefont felvesz, hogy elkerülje a bakit.






Szűz VIII. 23. - IX. 22.
Olyan lesz a hete, amilyent teremt magának. Ha valakinek a túlzott vonzalmát végképp nem viseli el, akkor itt az ideje, hogy elküldje a csudába. Különben ne csodálkozzon, ha ideges, feszült. A munkahelyi hajtásban az élre állhat: lelkesítő természetének hála, sokan állnak ön mögé. Így a vezetőséget sem kerüli el az ön lendületessége, újító szellemének frissessége. Egy szép új karrier küszöbén állhat, főleg, ha jó támogatókat választ maga mellé.






Mérleg IX. 23. - X. 22.
Hajlamos lehet a héten mindenből nagyobb ügyet csinálni, mint amilyen az valójában. Próbálja meg kicsit higgadtabban kezelni a dolgokat, kérje egy tisztábban látó barát véleményét. A hidegvér már fél siker az ellenlábasok legyőzésében. Kedden különös álomra ébredhet. Jó, ha fel tudja idézni magában, mert jósló erővel bír. Ha nem emlékszik is rá, tudattalanul, valami érzés szintjén áthatja lelkét, és súg a szerelmével kapcsolatban.






Skorpió X. 23. - XI. 21.
Titkát a legszívesebben megosztaná mindenkivel, de még várjon vele. Egyelőre még érlelnie kellene az érzést. A ,,kincse" még nem érett meg arra, hogy közkinccsé tegye. Legyen türelmes!Ez a hét sok sikert tartogathat önnek, a hét közepétől különösen. Még azok is elismerhetik tehetségét, munkáját, akik amúgy nem nézik jó szívvel a működését. Ez ne ragadtassa el, de igenis legyen rá büszke. És arassa le az ezzel járó babérokat, és elismerést.






Nyilas XI. 22. - XII. 21.
Az élete (karrierje) változását várj egy fontos személlyel való találkozástól. Ha ez mégsem történne meg a héten, azért ne keseredjen el. Van úgy, hogy a változás csak évek múltán érik be. Az idő - ebben az esetben - nem annyira fontos. Szerencsésen megúszhat egy családi vihart, ezért lesz oka az örömre. Az élmény megkoronázásaként hétvégén egy nagy családi kirándulás, még fényesebbé teheti kedvüket. Szervezze meg!






Bak XII. 22. - I. 19.
Meg kellene tanulnia az alkalmazkodást. Elvégre nem várhatja el, hogy folyton a társa alakítsa a programját és ízlését önhöz. Ha végképp vaskalapossá válik, egyedül élvezheti majd a nagy szabadságát! Ha úgy érzi, hogy csak az unalmas rutin irányítja a napjait, akkor tegyen valamit a változás érdekében. Ha munkakapcsolat és munkája kiüresedett, akkor vigyen ön változatosságot bele. A kezdeményezése a héten nyitott fülekre talál. Nem szégyen kezdeményezni.






Vízöntő I. 20. - II. 18.
A szerencsével talán kicsit hadilábon áll most. Úgy érezheti, túl sok a kötelessége, és csak kevés az eredménye a tetteinek. Pedig bármilyen furcsa, Fortuna nem hagyta el. Talán épp ma bukkan fel egy kedves, jóravaló ember képében a másik nemből. Meg kellene edzenie a szívét. Ne hagyja, hogy minden apróság, pillanatnyi mellőzés, zavar, lehangolja a kedvét. A belső nyugalom megtalálásához segítheti a kedvesével együtt végzett meditációs technika.






Halak II. 19. - III. 20.
Eluralkodik önön a menekülési vágy. A küzdelmekből elege van, és úgy érzi, mindenből a rövidebbet húzta. Azért ha higgadtan mérlegel, ez koránt sincs így. Kedvese nagyon is ön mellett áll. Ezen a héten is, mint általában, jobb, ha nem bízik a kollégáiban, csak a saját erejében, tehetségében. A problémák megoldása - ahogy mások tennék - önnek valószínűleg nem is lenne megfelelő. A kedvese ön mellett áll, támaszkodjon a szeretetére, hogy még erősebb legyen.

Forrás:www.szatmar.ro
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Címkék: visszahódíthatja, változatosságot, fellendülhetnek, tisztánlátását, legszívesebben, kezdeményezése, megfeledkezhet, lendületessége, megtalálásához, szórakozottabb, megszabadulhat, alkalmazkodást, munkakapcsolat, kezdeményezni, találékonyság, házsártossága, párkapcsolati, találkozástól, természetének, higgadtabban, kapcsolatban, megérzéseire, elkötelezett, szerencsésen, tudattalanul, hagyatkozzon, ellenlábasok, vaskalapossá, legyőzésében, csodálkozzon, rákényszerül, szerencsével, vállalkozása, küzdelmekből, valószínűleg, elismerhetik, első benyomás, munkahelyén bizonytalan, közös hang, munkahelyén azért, közös vállalkozása, érzelemnek nagyobb, kéretlenül adott, főnöke ellen, másiknak velejárója, utazás gyógyírt, kedves hiánya, első lépés, családjához mindig, mérlegelés ideje, kedves szava, hirtelen változás, Ikrek, Oroszlán VII, Szűz VIII, Mérleg IX, Skorpió, Nyilas XI, Vízöntő, Halak II,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nagyi telefonál  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Őrizkednünk kell...  képre írva  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Éretlen vers  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Az engedelmesség miért nem vál...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Sose bánj semmit  Szép napot kívánok  Egy maradéktalanul uralt világ  Nevem  Albert Einstein gondolata  Akarat  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Adakozás  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Az igazi szeretetért rendszeri...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Erdőn  Jónás Tamás – Végtelen b...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Leonardo da Vinci gondolata  s immár én is felragyogva, ért...  Alázat  Ami embereknek lehetetlen, az...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Ne kapaszkodj magasabbra,  Bertolt Brecht -től idézet  Nem tudhatod  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Nem számIt  Adakozás  Éretlen vers  Egy bizonyos határt  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Őrizkednünk kell...  Nem tudhatod  Kellemes délutánt kívánok  Soha ne kedvezz...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Szép estét kedves látogatóimna...  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam Annuska bar...  Éretlen vers  Akarat  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam Krisztinától  Reménység és erő Krisztustól e...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Tavaszi kép  Lóhere  Alázat  Png telefon  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Hazára minden embernek szükség... 
Bejegyzés Címkék
első benyomás, munkahelyén bizonytalan, közös hang, munkahelyén azért, közös vállalkozása, érzelemnek nagyobb, kéretlenül adott, főnöke ellen, másiknak velejárója, utazás gyógyírt, kedves hiánya, első lépés, családjához mindig, mérlegelés ideje, kedves szava, hirtelen változás, kedvesével fontos, túlzott vonzalmát, munkahelyi hajtásban, élre állhat, héten mindenből, tisztábban látó, ellenlábasok legyőzésében, szerelmével kapcsolatban, legszívesebben megosztaná, ezzel járó, fontos személlyel, változás csak, esetben &#8211, családi vihart, élmény megkoronázásaként, nagy családi, társa alakítsa, nagy szabadságát, unalmas rutin, változás érdekében, héten nyitott, szerencsével talán, másik nemből, belső nyugalom, kedvesével együtt, menekülési vágy, küzdelmekből elege, rövidebbet húzta, saját erejében, problémák megoldása, visszahódíthatja, változatosságot, fellendülhetnek, tisztánlátását, legszívesebben, kezdeményezése, megfeledkezhet, lendületessége, megtalálásához, szórakozottabb, megszabadulhat, alkalmazkodást, munkakapcsolat, kezdeményezni, találékonyság, házsártossága, párkapcsolati, találkozástól, természetének, higgadtabban, kapcsolatban, megérzéseire, elkötelezett, szerencsésen, tudattalanul, hagyatkozzon, ellenlábasok, vaskalapossá, legyőzésében, csodálkozzon, rákényszerül, szerencsével, vállalkozása, küzdelmekből, valószínűleg, elismerhetik, találkozóról, tehetségében, támaszkodjon, problémáinak, vezetőséget, pillanatnyi, családjához, szerelmével, kollégáiban, hangulatban, szellemének, munkahelyén, szabadságát, kötelessége, kapcsolatai, tartogathat, szeretetére, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 14872
  • e Hónap: 28777
  • e Év: 158484
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.