Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Heti horoszkóp 2012. február 20-26.
  2012-02-20 12:09:03, hétfő
 
   
  Heti horoszkóp 2012. február 20-26.






Kos III. 21. - IV. 19.
A bolygók helyzete most igyekszik aktivizálni az amúgy is mozgékony Kost. Tetteire a türelmetlenség lesz jellemző, de kár volna elkapkodni bármit is, mert nem biztos, hogy akkor lesz nyerő, ha elsőként ér a célba. Másodikként már hasznosítani tudja az előtte járók tapasztalatait. A karrierharc helyett áldozzon inkább a szerelemnek, az elszalasztott boldogságot később aligha tudja bepótolni.







Bika IV. 20. - V. 20.
Olyan új, a munkájával is összefüggő lehetőségekkel találkozik, amelyek valami módon átalakítják a baráti körét, illetve a családi kapcsolatait is. Aktívan bekapcsolódik minden közösségi programba, talán még jótékonysági rendezvényen is részt vesz, esetleg szervez ilyet, hogy másoknak segítsen. De ne feledkezzen meg saját magáról se: törődjön többet az egészségével, élvezze az élet apró örömeit.






Ikrek V. 21. - VI. 21.
Régóta várt egy új lehetőségre, amikor végre kitörhet a megszokott környezetből, esetleg új munkát vállalhat. Február végén már egészen új irányban folytathatja majd az életét. Az volna jó, ha saját maga kezdeményezne, és nem várná meg, amíg a körülmények késztetik a váltásra. Terveiről, ötleteiről csak szűk családi körben beszéljen!






Rák VI. 22. - VII. 22.
Bánjon csínján az ígéretekkel, ugyanis a külső körülmények hátrányosan befolyásolják a terveit, ráadásul nagy lelkesedésében nem biztos, hogy jól méri fel a saját teljesítő képességének határait. A kudarc nemcsak anyagi hátrányt jelent, hanem erkölcsi veszteséget is. A párkapcsolatban elsősorban azokat érheti csalódás, akik egyszerre kétfelé kötelezték el magukat.






Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.
A februári bolygók segítségére lesznek, hogy kiléphessen a hétköznapok mókuskerekéből. Olyan tényekkel szembesül, amelyek első pillanatban talán fájdalmasan érintik, de végül is jó alkalmat teremtenek a váltásra. Kesergésre semmi ok, mert megtapasztalja majd a minden rosszban van valami jó örök igazságát: az új körülmények között fedezi fel majd a boldogságot.






Szűz VIII. 23. - IX. 22.
Bár úgy gondolta, hogy a hónap elején lustálkodik majd egy kicsit, de a báli szezon, a baráti összejövetelek rengeteg estéjét, éjszakáját elrabolják, és még arra sem jut ideje, hogy egyszer alaposan kialudja magát, ugyanis a munkahelyén is olyan feladatokat kap, amiknek túl rövid a határideje, és a párja is nagyon számít arra, hogy többet foglalkozik vele.






Mérleg IX. 23. - X. 22.
A véletlenek most egy kicsit ön ellen dolgoznak. Hiába készíti elő a dolgokat, mindig történik valami, ami alaposan felborítja a szépen kigondolt terveit. Különösen a partnere okoz olyan meglepetéseket, amik miatt felszalad a vérnyomása. A hónap közepén lesz néhány nap, amikor ismét egymásra találnak (persze, ha önben is megvan a kompromisszumkészség).






Skorpió X. 23. - XI. 21.
Elsősorban a pénzügyeiben hozhat kedvező változást a február. Nyitott szemmel kell járnia, hogy észrevegye a lehetőségeket. A hónap közepén kár volna fáradtságra hivatkozva lemondani egy meghívást, vagy egy nagyon kedvezőnek ígérkező utazást. Mert ezzel nemcsak a párjának okozhat örömöt, de az útjába kerülő új ismerősök közt terveihez is talál segítőket.






Nyilas XI. 22. - XII. 21.
Túl van már néhány csalódáson, és ez a tapasztalat bölcsebbé teszi. Maga is meglepődik talán, hogy mennyire könnyedén tud ma már arra gondolni, amibe csak egy fél éve is szinte belehalt volna. Segítse tanácsaival az önhöz fordulót!






Bak XII. 22. - I. 19.
Kicsit morózus a kedve, leginkább az bosszantja, ha a környezetében lustasággal, fegyelmezetlenséggel találkozik. Mindenben és mindenkiben a negatívumokat veszi észre, a gondokat nagyítja fel. A társasági élet épp úgy idegesíti, mint a zajos családi események. A Vénusz (és egy kedves társ) a hónap második felében elűzheti a rosszkedvét.







Vízöntő I. 20. - II. 18.
Most a Vízöntők igazán elemükben vannak, és nemcsak a szerettei, de a bolygók is megajándékozzák a születésnapján. A februári Mars és Jupiter találkozás, illetve a 9-i holdfogyatkozás felpörgeti az eseményeket. Ha családban él, akkor anyagi javulás várható, ha magányos, akkor Jupiter és a Mars egy kedves társat hoz az életébe.






Halak II. 19. - III. 20.
Lazítson, engedjen föl. Nincs olyan fontos feladat, ami ne várhatna egy-két hetet. Fogadja el a meghívásokat, és ha alkalma nyílik rá, utazzon el. Ha nem akar mindent egyszerre és görcsösen megoldani, több sikerre számíthat. Az Uránusz váratlan érzelmi kitöréseket jelez, a Jupiter pedig elhozhat egy régi kedves ismerőst, akivel a múltidézés mellett a jövőjét is áttervezheti.

Forrás:szatmar.ro
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Címkék: holdfogyatkozás, megajándékozzák, párkapcsolatban, tapasztalatait, lelkesedésében, meglepetéseket, lehetőségekkel, összejövetelek, türelmetlenség, megtapasztalja, születésnapján, mókuskerekéből, lehetőségeket, befolyásolják, negatívumokat, bekapcsolódik, kezdeményezne, környezetében, elszalasztott, egészségével, hasznosítani, képességének, környezetből, kapcsolatait, folytathatja, meghívásokat, jótékonysági, áttervezheti, pénzügyeiben, rendezvényen, boldogságot, lustasággal, lustálkodik, szerelemnek, fájdalmasan, átalakítják, bolygók helyzete, türelmetlenség lesz, előtte járók, karrierharc helyett, elszalasztott boldogságot, baráti körét, családi kapcsolatait, élet apró, megszokott környezetből, körülmények késztetik, külső körülmények, saját teljesítő, kudarc nemcsak, párkapcsolatban elsősorban, februári bolygók, hétköznapok mókuskerekéből, Ikrek, Oroszlán VII, Szűz VIII, Mérleg IX, Skorpió, Nyilas XI, Vízöntő, Halak II,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Gonosz démon-álarc  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Hiányzik  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A Megváltó szolgálatában  Lóhere  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Radikális szeretet  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szép napot kívánok  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Szép napot kívánok  Egy bizonyos határt  Akarat  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Alázat  A Megváltó szolgálatában  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  képre írva  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png fotel  Egy hatékony szolga  Paul David Tripp Április 20  Varga János Veniam - Fontos sz...  Kerüld el az evangélium örömén...  Alvó cicák  Png kislány  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Nagyon különös  Hazára minden embernek szükség...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Jó éjszakát  Julian Brass gondolata  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Akarat  Akarat  Png csokor  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Az igazi szeretetért rendszeri...  A kételkedés kezelése  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Akarat  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Irgalom és ítélet  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Még csak most kezdődik a nap  Tavaszi kép  Akarat  Soha ne kedvezz...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Sose bánj semmit  Akarat  Kaffka_Margit  Png csokor  Jónás Tamás – Végtelen b...  Julian Brass gondolata  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Idő  Png csokor  Akarat  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Hiányzik  Nem számIt  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Akarat 
Bejegyzés Címkék
bolygók helyzete, türelmetlenség lesz, előtte járók, karrierharc helyett, elszalasztott boldogságot, baráti körét, családi kapcsolatait, élet apró, megszokott környezetből, körülmények késztetik, külső körülmények, saját teljesítő, kudarc nemcsak, párkapcsolatban elsősorban, februári bolygók, hétköznapok mókuskerekéből, minden rosszban, hónap elején, báli szezon, baráti összejövetelek, véletlenek most, szépen kigondolt, partnere okoz, hónap közepén, pénzügyeiben hozhat, nagyon kedvezőnek, párjának okozhat, útjába kerülő, tapasztalat bölcsebbé, önhöz fordulót, környezetében lustasággal, negatívumokat veszi, gondokat nagyítja, társasági élet, zajos családi, kedves társ, hónap második, februári Mars, kedves társat, régi kedves, múltidézés mellett, holdfogyatkozás, megajándékozzák, párkapcsolatban, tapasztalatait, lelkesedésében, meglepetéseket, lehetőségekkel, összejövetelek, türelmetlenség, megtapasztalja, születésnapján, mókuskerekéből, lehetőségeket, befolyásolják, negatívumokat, bekapcsolódik, kezdeményezne, környezetében, elszalasztott, egészségével, hasznosítani, képességének, környezetből, kapcsolatait, folytathatja, meghívásokat, jótékonysági, áttervezheti, pénzügyeiben, rendezvényen, boldogságot, lustasággal, lustálkodik, szerelemnek, fájdalmasan, átalakítják, segítségére, foglalkozik, munkahelyén, körülmények, hétköznapok, feladatokat, kitöréseket, kiléphessen, tanácsaival, karrierharc, feledkezzen, rosszkedvét, mindenkiben, eseményeket, pillanatban, hátrányosan, ígéretekkel, másodikként, fáradtságra, aktivizálni, veszteséget, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3173
  • e Hét: 12676
  • e Hónap: 26581
  • e Év: 156288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.