Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Eckhart Tolle a belső béke megteremtésének Mestere – V
  2013-09-30 22:57:18, hétfő
 
   
  Eckhart Tolle a belső béke megteremtésének Mestere - Videó interjú

Eckhart Tolle napjaink egyik legmeghatározóbb spirituális tanítója, aki a Most Hatalma című könyvével, amely több mint 5 millió példányban kelt el, hozta el sokak számára a belső béke megteremtésének lehetőségét. Az elme és a gondolatok zaja mögött rámutat arra a csendre, ami mindannyiunk igazi Én-je.

"Aki Te vagy, és a Csend, az egy és ugyanaz"
Eckhart Németországban született, tinédzser éveit Spanyolországban töltötte, majd Angliába ment tanulni és szakmai gyakorlatot szerezni.





Eckhart egész életében szorongott, depressziós volt, többször próbált öngyilkosságot elkövetni. Viszont 29 éves korában az élete hirtelen drámai fordulatot vett. Egyik napról a másikra végtelen örömöt és lelki békét élt meg.
Évekig tartott, míg megtudta mi is történt azon a napon. És még több időbe telt, mire másokat is képes volt megtanítani erre.

Eckhart tanításainak lényege a következő:

“Te nem az elméd vagy, sőt az elméd a legádázabb ellenséged, mert eltakarja a valódi lényedet, és folyamatosan olyan gondolatokat bocsát ki, amely felborítja az életedet. Ha meg szeretnéd tapasztalni a valódi lelki békét, akkor le kell választanod önmagad az elmédről. Hogyan? Úgy, hogy a Mostban élsz, hiszen a múltban való vájkálással csak bűntudatot és önsajnálatot teremtesz, ha pedig állandóan a jövőre gondolsz, az folytonos szorongást és aggodalmakat szül".

A kiadást követő 3-4 hónap múlva az emberek kézről-kézre adták a könyveket, és a barátaiknak, rokonaiknak is vásárolnak belőlük.

A folyamat egyfajta" lavinává" nőtte ki magát, és egyre csak növekedett az olvasók száma. Sokak számára sorsfordító volt a könyv elolvasása.

Az Eckhart Tolleval készült videó interjút itt nézhetitek meg:
Link


Forrás:filantropikum.com

 
 
0 komment , kategória:  Ezoterikus  
Címkék: spanyolországban, legmeghatározóbb, megteremtésének, öngyilkosságot, németországban, filantropikum, gondolatokat, aggodalmakat, folyamatosan, tanításainak, mindannyiunk, önsajnálatot, rokonaiknak, lehetőségét, megtanítani, vájkálással, sorsfordító, barátaiknak, választanod, depressziós, tapasztalni, gyakorlatot, spirituális, szorongott, bűntudatot, ellenséged, felborítja, növekedett, gondolatok, szorongást, nézhetitek, legádázabb, példányban, vásárolnak, fordulatot, elolvasása, belső béke, gondolatok zaja, élete hirtelen, másikra végtelen, elméd vagy, legádázabb ellenséged, valódi lényedet, valódi lelki, múltban való, jövőre gondolsz, folytonos szorongást, kiadást követő, emberek kézről-kézre, folyamat egyfajta”, olvasók száma, könyv elolvasása, Eckhart Tolle, Most Hatalma, Eckhart Németországban, Eckhart Tolleval,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép álmokat!  Imádkozás Krisztus értelméért  Amikor még rangja volt...  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Facebookon kaptam  A magukat nyílt és őszinte emb...  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Könnyáztatta asszonysorsok  Szeretettel  1848. március 15-én  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  Evan Esar tollából  Törött csészék  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A halolaj és a hal még a migré...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Jóga férfiaknak  Szeüleidtől tanultad  Benned is ezerféle szín van  Facebookon kaptam  Sötétség és világosság  Paul David Tripp Március 17  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Ted Engstrőm gondolata  Könnyáztatta asszonysorsok  A nemzet csak akkor...  Rejtő Jenő versei  Rochefoucauld - a bölcs  Facebookon kaptam  Március  Esti kép  Tavaszról álmodom,  Mi a különbség  Facebookon kaptam  Szabó Lőrinc: Egy kis értelmet...  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Március 15-re emlékve  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Facebookon kaptam  Kezdet  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Hernádkak  Amikor még rangja volt...  Facebookon kaptam  Rochefoucauld - a bölcs  Benned is ezerféle szín van  A csonk és a facsemete  Éljen a magyar szabadság!  Március 15-re emlékve  Szép estét kedves látogatóimna...  Fújjad márciusi szél . . .  Március 15-re emlékve  Facebookon kaptam  Keresd azt a valakit,...  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Mély, puha álom - sárga féltés  Atyám !  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi a különbség  Facebookon kaptam  Nyíljatok meg  Imádkozás Krisztus értelméért  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  A tékozló és Isten gondviselés...  Könnyáztatta asszonysorsok  Keresd azt a valakit,...  Facebookon kaptam  A gyomorrontás tojással is kez...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Ibolya  Ibolya  Esti kép  Március 15-re emlékve  Isteni zsebkendők  Szent-Györgyi Albert gondolata  Az ünnepről  Március 15-re emlékve  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  " A gondolat is rezgés. Minél ...  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Szent Pio atya!  Márciusi eső  Jóga férfiaknak  Könnyáztatta asszonysorsok  Éljen a magyar szabadság! 
Bejegyzés Címkék
belső béke, gondolatok zaja, élete hirtelen, másikra végtelen, elméd vagy, legádázabb ellenséged, valódi lényedet, valódi lelki, múltban való, jövőre gondolsz, folytonos szorongást, kiadást követő, emberek kézről-kézre, folyamat egyfajta&#8221, olvasók száma, könyv elolvasása, spanyolországban, legmeghatározóbb, megteremtésének, öngyilkosságot, németországban, filantropikum, gondolatokat, aggodalmakat, folyamatosan, tanításainak, mindannyiunk, önsajnálatot, rokonaiknak, lehetőségét, megtanítani, vájkálással, sorsfordító, barátaiknak, választanod, depressziós, tapasztalni, gyakorlatot, spirituális, szorongott, bűntudatot, ellenséged, felborítja, növekedett, gondolatok, szorongást, nézhetitek, legádázabb, példányban, vásárolnak, fordulatot, elolvasása, tinédzser, folytonos, elkövetni, született, könyveket, teremtesz, következő, eltakarja, szeretnéd, állandóan, könyvével, életedet, angliába, hirtelen, többször, töltötte, gondolsz, interjút, napjaink, elmédről, tanítója, tolleval, életében, megtudta, szerezni, végtelen, lavinává, egyfajta, lényedet, folyamat, próbált, tartott, korában, mostban, másokat, múltban, másikra, eckhart, lényege, viszont, kiadást, történt, önmagad, rámutat, csendre, mestere, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 208
  • e Hét: 610
  • e Hónap: 6192
  • e Év: 122845
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.