Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Aloe First
  2006-08-10 21:42:39, csütörtök
 
  Aloe First 473 ml.
Az Aloe First természetes anyagokat tartalmazó, helyi bőrápolásra szolgáló spray. A stabilizált Aloe Vera Gél hatékony enzimeket, valamin sokféle aminosavat, ásványi anyagot és vitamint tartalmaz. Az Aloe First kitűnő gyógyszer a kisebb bőrirritációk kezelésére; mindössze néhány ráfújással gyors enyhülést lehet elérni még a legnehezebben hozzáférhető helyeken is. Fújjuk tehát be a viszkető helyeket, a kiütéseket, a rovarcsípéseket, a napon leégett bőrt, és az Aloe First megszünteti a kellemetlen érzeteket. Bőrre és nyálkahártyára fújva, vagy kenve, illetve öblögetni. Az alábbi betegségekben a First spray csak felületre használható.
Fogászatban alkalmazva. Vérzés és fájdalomcsillapító, gyulladás csökkenő hatása miatt kiválóan alkalmas a fogászati kezelések ideje alatt. Foghúzás, fogbeültetés s egyéb kezelések idején, fogínygyulladás szájsebészeti kezelések alatt.
Herpesz szimplex és szájzug repedésekor napi háromszor az oldattal öblögetni.
Alkalmazása: 1-2 nagykanál First-tel 5-10 percig kell öblögetni. Szájüreg Aftás fertőzésére lokálisan használva meg gyorsítja a gyógyulási folyamatot.
A nyelven lerakódott lepedék eltávolítására is alkalmas. Vatta pamacsra téve a First sprayt, utána a nyelvet finoman át kell törölni, akár naponta többször is.
Torok és garat gyulladás esetében a First sprayt a garatba kell fújni. Hányingert okozhat, főleg gyerekeknél.
Orr vérzését lehet csillapítani.
Bárányhimlő betegségnél, lokálisan használva a viszketést csökkenti, a fájdalom csillapodik, fokozza a bőr hámosodását,, és így a sebek bőrkárosodás nélkül gyógyulnak. First és Aloe Vera Gelly együtt alkalmazható. Téli náthás idő szakban a First az orrba cseppentve napi 3-4 alkalommal, javítja a hurutos állapotot, tisztábbá válik a légzés,
Nőgyógyászatban: gátmetszés utáni sebre,
A bőr berepedése esetén vagy ekcéma esetén First az enyhébb esetekben, Activator a súlyosabb esetekben. alkalmazzuk, plusz még az Aloe Vera Gelly krém (zöld) a mély sebek gyógyulását gyorsítja.
Égési sérülés estén 30 percenként az égett felületre kell fújni. Az égett területet megvédi a felül fertőzéstől, nem alakul a bőr fel hólyagosodása, fájdalmat csillapítja, a bőr hámosodását gyorsítja. Természetesen, mint elsősegélynyújtás kiváló, a súlyosabb és nagy kiterjedésű égési sérülés esetén AZ ORVOSI ELLÁTÁSIG feltétlen alkalmazható, megelőzi a felülfertőzést, és enyhíti a fájdalmat.
Mélyebb sebek (fekély, felfekvés) kiválóan fertőtlenít, fájdalmat csillapít, és elősegíti a seb gyógyulását. A sebbe Propolisz vagy a Zöld krémet kell kenni. Együtt a két szer tökéletes sebgyógyulást eredményez.
Kisebb horzsolásokra önmagában is kiváló fertőtlenítő, vérzéscsillapító, hámosító, fájdalomcsillapító. A seb tökéletes gyógyulását eredményezi.
Arcon lévő pattanások rendszeres használata estén a pattanásokat tökéletesen eltünteti.
Allergia esetén a garatba fújva, megszünteti a torokban lévő kaparó érzést.
Sömörös bőrelváltozásnál, szárítja, fertőtleníti a bőrt, és a fájdalmat jelentősen csillapítja. A sömör gyógyulásához szükséges a Lila krém, Zöld krém az Orbánc kezeléséhez.
Amiket tartalmaz:
Egyik legsokoldalúbban alkalmazható alaptermék. Olyan természetes alapú folyékony permetezhető, bőrápoló, nyugtató és hidratáló készítmény. Az Aloe Vera csodálatos hatóanyagainak (78%-ban tartalmaz tiszta, folyékony Aloe Vera Gélt). A speciálisan válogatott 11 gyógynövény (körömvirág-, kakukkfű-, cickafark - kóró, kamilla-, pitypang-, eukaliptusz-, Golgota-virág-, zsálya-, gyömbér-, borrágó fű-, szantálfa-kivonat), propolisz, természetes E vitamin tartalom miatt köszönhetően ideális elsősegélynyújtó szerként alkalmazható hámsérülések, vírusos, gombás, bakteriális fertőzések, égés, napégés, pattanások, szájnyálkahártya betegségek, ínygyulladás stb. esetén..
 
 
0 komment , kategória:  Egészségünk megörzése  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2006.07 2006. Augusztus 2006.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 26 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 8381
  • e Hét: 43367
  • e Hónap: 76521
  • e Év: 310268
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.