Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 55 
Svéd tanügy: a kommunista rémt
  2008-04-13 22:46:22, vasárnap
 
  Svéd tanügy: a kommunista rémtettekről is beszélni kell
2008-04-13. 22:02

A svéd tanügyi szervek egy ismeretcsomagot készítettek a svéd iskolások számára, melyben Imbi Pajunak, az észt történész-irónő Elutasított emlékek (Tőrjutud mälestused; svédül: Förträngda) című könyve is szerepel. A szerző Észtországnak a két világháború közötti tragikus sorsát édesanyja és nagynénje traumatikus emlékei alapján dolgozza fel.

A mű címe az embereknek azokra a háborús emlékeire utal, melyeket különösen a nők tudata önténtelenül is elutasít - melyeket az emberi tudat szinte el- és megtagadva felejt el. A mű műfaját tekintve egyszerre szubjektív és objektív történetírás. Stílusa - a tények súlyosságát enyhítendő - kissé impresszonisztikus. Szubjektív, hiszen az események tárgyalása során személyes élményekből indul ki, de objektív is, mert tárgyilagosan, korabeli dokumentumokkal is alátámasztottan mutatja be, hogy mik voltak azok a történelmi tények, történések, melyek az egyes emberi sorsok tragédiájához vezettek.

Objektív azonban úgy is, hogy Imbi Paju úgy adja vissza édesanyja, s az ő nővére történeteit, ahogy az az ő emlékükben él. Ott pedig nincsen kétféle mérce: a nácik és kommunisták tetteinek rémségei egyformák. Egyformák voltak az egyszerű zsidó emberek szempontjából is, hol a nácik, hol a kommunisták hurcolták el őket.

A svéd tanügyi szakemberek épp emiatt vették fel tananyagukba a kötetet. Egy korábbi felmérésből ugyanis kiderült, hogy míg a náci koncentrációs táborokról a svéd iskolások 95 %-ban tudnak, addig a kommunisták koncentrációs táborairól (pl. a Gulág-szigetekről) és más emberiség elleni bűntetteiről 90 %-uk nem tud.

A Jobbik finn-balti szakértője - Barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jobbik Majális a Hajógyári szi
  2008-04-13 22:43:59, vasárnap
 
 

A Jobbik Magyarországért Mozgalom III. kerületi szervezete idén is megrendezi szokásos majálisát a Hajógyári-szigeten, melyre a belépés továbbra is ingyenes. Ismét a nemzeti rock legnépszerűbb zenekarai szórakoztatják majd a kikapcsolódásra vágyókat.

Fellépnek:

Május 1:
15.00: Kodolányi János
16.00: Szkítia
18.00: Ismerős Arcok

Május 2:
14.00: Magna Hungária
16.00: Romantikus Erőszak
18.00: Kormorán

Május 3:
14.00: Kerecsen
16.00: Szabad Szombat
18.00: Szilaj Dobcsoport

Ezen kívül minden nap íjászat, lovaglás a Hun Szövetség közreműködésével, személyes találkozási lehetőség a Jobbik vezetőivel és a Magyar Gárda tagjaival.

A szigeten belül idén is ki lesz táblázva a rendezvényünk iránya, hogy mindenki könnyedén megtalálja.

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját!

http://obuda.jobbik.hu/node/28
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Mélyinterjú" egy antifasiszta
  2008-04-13 22:40:18, vasárnap
 
  "Mélyinterjú" egy antifasiszta prolival

http://kuruc.info/r/34/23549/

Nem fasisztaveszély van, hanem jenkiveszély, atomháborús fenyegetés - e nézetét fejti ki exkluzív videónkon egy magát antifasiszta, egyúttal Izrael- és Amerika-ellenes Munkáspárt-szavazónak valló komcsi. Szerinte nem a csőcselékkel (értsd: Magyar Gárda) van baj, hanem kormányszinten van probléma.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még a munkanélküli segély is t
  2008-04-13 22:21:54, vasárnap
 
  Még a munkanélküli segély is több...
Baranya megyéből:


"Csődbe mehet a háziorvosok jó része néhány hónapon belül: a megyében van olyan doktor, aki a közüzemi számláit már most se tudja kifizetni, az önkormányzattól kérte a rezsiköltségek átvállalását. De van olyan település is, ahol az éjjeli ügyeletet - szabályellenesen - nővér nélkül látja el az orvos, mivel az asszisztenciát nem tudja megfizetni.

Egy 47 éves, három szakvizsgával rendelkező, négy település betegeit ellátó háziorvos 76 ezer forintot keres havonta és ez még jónak mondható, hiszen vannak, akik 56 ezer forintot visznek haza - közülük többen fontolgatják is, hogy inkább elhagyják a pályát és munkanélküli segélyért folyamodnak, hiszen jövedelmük akkor se lenne sokkal kevesebb."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Erre nem nagyon lehet felvágni
  2008-04-13 22:21:00, vasárnap
 
  Gyenge Istvánra hússzal többen szavaztak az időközi polgármester-választáson, mint az utána következő jelöltre.

A Fidesz jelöltje nyert Hajdúbagoson
MTI
| 2008. április 13., vasárnap 21:15
Gyenge István, a Fidesz jelöltje nyert az időközi polgármester-választáson Hajdúbagoson - közölte az MTI-vel vasárnap este Jenei Attila jegyző, a helyi választási iroda vezetője. Az előzetes végeredmény szerint az 1618 választásra jogosult állampolgárból 722-en voksoltak - 44,64 százalék. Összesen 715 érvényes szavazatot adtak le.
A legtöbb szavazatot Gyenge István, a Fidesz jelöltje kapta, így 321 vokssal ő lesz Hajdúbagos polgármestere. A további három független jelölt sorrendben 301, 77, illetve 16 szavazatot kapott. A hajdú-bihari településen azért kellett kiírni az időközi polgármester-választást, mert a falu korábbi vezetője tavaly decemberben lemondott tisztségéről.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Manageria
  2008-04-13 22:06:11, vasárnap
 
  Szabó Béla István 2008. április 13. 00:00

Manageria


Már írtam a hatalom, a mai magyar hatalom szerkezetéről, a rajtunk uralkodó személyekről és kényszereink szerkezetéről. Most ismét ezt teszem, három friss példát elő- és szemrevéve. Semmi kedvem a botránykrónikát hímezni - különben is, nincsen semmi botrány. Botrány, ha a keselyű megeszi a dögöt? Hímezni-hámozni sincs kedvem, kereken kimondom tehát: ilyen a világ: ...! A kettőspont után, a három pont helyébe ki-ki a maga ízlésének és vérmérsékletének megfelelő szót írhat be.

Az első eset

A mosonmagyaróvári timföldgyár utódja, a MOTIM jelentős, mintegy kétmilliárdos árkedvezményt kapott a Magyar Villamosművek Zrt. (MVM) nevű cégtől. E gazdasági szervezet kis jóindulattal félreérthető nevével ellentétben nem villamosokat gyárt - a villamosgyártás jó pár éve megszűnt hazánkban, nekünk külországi Combino jár -, hanem elektromos áramot. Villanyt. Sokat. Az övé egyebek mellet a Paksi Atomerőmű.

A MOTIM meg Gyurcsány Ferencé. A miniszterelnöké. Aki, mint mondta, politikai csillaga felíveltekor kivonult a cég ügyeinek intézésből, ha jól emlékszem, vagyonkezelőre bízta azt. A vagyonkezelő jól működik - Isten éltesse! -, Gy. F. évente szép summát tesz üvegzsebébe. Megjegyzem: még több cége is van, azon csapokból is csöpög neki valami.

A hatalom csúcsára följutván, többször feszegették a privatizáción szerzett javai eredetét, a magánosítás tisztességességét. Mire ő frazémává lett szöveggel válaszolt: ,,Naná! Nagyon is!" Mármint, hogy a megszerzés nanánagyonis tisztességes volt. Azt hiszem, ez a két mondat, ez a frazéma legmaradandóbb alkotása. Legalább is remélem.

A piacgazdaság - vagy mi van most nálunk éppen - természetes velejárója a nagyvásárlók megfogása és megtartása. Nehogy másik standhoz menjenek. Ez persze nem a feleségeknek küldött névnapi bukétát jelenti, hanem például árengedményt. Ha ezt Manyi néni teszi a piacon, egy csokor kiskertjéből származó retek esetében, saját hasznát, pontosabban napi pénzbevételét csökkentve, semmi kifogásunk sem lehet miatta. (De persze a nyugtát vagy számlát ki kell állítani a csökkentett árról is! Jogkövető állampolgár és hazafi másként szóba sem áll vele, adjon bár akármekkora kedvezményt!)

Az MVM azonban száz százalékig állami tulajdonban van, azaz a magyar állampolgárok összességéé. A kormányfő megbízatása egyebek mellett a nemzet vagyonának kezelésére is szól. A feladat: e cégeket, ingatlanokat és ingóságokat a nemzet hasznára működtetni.

No már most, az MVM mostanában igen szép nyereségeket vág zsebre egy félszabad piacon. Mert nem a Lehel téren működik, hanem az országban mindenfele, nagykereskedőként gyakorlatilag monopolhelyzetben van. A MOTIM nagyfogyasztó - ez kétségtelen -, értékes ügyfél. Nyilván a Villamosművek haszna csökkenne némileg - na nem olyan jaj de nagyon! -, ha elvesztené ezen ügyfelét. Ha pedig a céghaszon csökkenne, nyilván a nemzet kasszájába befizetett - vagy befizethető - haszon is. Most képzeljük el, ha a kádkő-ipar máshonnan venne áramot, milyen rosszul járnánk, mi, tízmilliónyian! (Engem meg valahol Gyurcsányt is beleértve. Brrr.) Az elvi lehetőség fönnáll. Az elvi. Mert az MVM tulajdona a Mavir nevezetű gazdasági szervezet - egy hivatal jogutódja -, amelyik az úgynevezett határkapacitások (a határon átszállítható elektromosság) felügyelője, elosztója is. A külföldi konkurencia beengedője vagy kizárója, és persze a magyar kiszállítások felügyelője is. A határkapacitásokhoz nem férhet hozzá akárki. Azért van ez így, mert a törvény így rendelkezik. A törvényt általában a kormány terjeszti be elfogadásra, a parlamenti többség által választott miniszterelnök kormánya.

Helyes dolog amúgy a létfontosságú energiaipar és piac szoros állami felügyelete, mindenfele így van ez. De azt nem tudom, hány ország miniszterelnöke energiafaló nagycég tulajdonosa. Azt viszont tudom, hogy a legliberálisabb hiper-szuper államtalanítók, az állam - azaz a nemzet önkormányzata - gazdasági életébe való beleszólása ellen körömszakadtukig tiltakozó menedzserek körömszakadtukkor rögtön az államhoz fordulnak segítségért. Persze a köz érdekében. És mennyivel egyszerűbben megy az állami manikűrözés, ha ugyanők ülnek a kormányülésben!

Lehet, hogy a kádkőgyártás árkedvezmény nélkül nem is volna olyan nyereséges? De miért a kádkőgyártást támogatjuk - országunkban Manageriában - és miért nem, mondjuk a szörpipart?

Az második eset

Fölszámolják a Szobi Szörp Zrt.-t. E gazdasági aktus nyilvánosságra-kerülése családunk életére jótékony hatással van. Tudniillik megakadályozza egy háború elmélyülését, sőt talán még békét is hoz a konyhában. A konyhára. A feleségem az utóbbi időben nem hozott nekem szobi csipkeszörpöt. Nevezett életízesítő a kedvencem, finom és egészséges. És van még egy jó tulajdonsága: nem szeretik a gyerekek. Ellentétben a málna- és meggyszörppel, amit villámsebesen el is tüntetnek, s mire én, a szomjazó, üres poharammal megérkezek, már egy csöpp sem jut nekem. A csipkekoncentrátumot azonban nyugodt tempóban iszogathatom, rá se bagóznak. A feleségemet többször kérdőre vontam vagy zokogtam a vállán elhanyagoltságom miatt, hogy velem már nem törődik, mire ő természetesen ideges lett.

- Menj és vegyél magadnak, én nem találtam a boltban!

Ez az öregedők bikák sorsa. Kiszorulnak a jóból. Az sem vigasztalt, hogy nemsokára vén ökör leszek, aki bármilyen édes csöppet hálásan fölnyal, ha teheti. De most vége élettragédiámnak: nem a párom hidegült el, mindössze a menedzserlogika virul az országban, azért nincs szörpöm palackkal. Sőt: csöppnyi sem.

Egy kis üzemtörténet.

Pest megye északi részén és Nógrádban sokan foglalkoztak málna és más bökős-bokros gyümölcsök termesztésével. A termelés nem nagyüzemesíthető igazán, mert babra munka, igazi paraszti dolog. Jó jövedelem-kiegészítés, főmunkának pedig egy időben igazi aranybánya volt. E mezőgazdasági kultúra jó rég óta vitte a vidéket, hozta a hasznot. Ésszerű gondolat volt még a Népköztársaság idején, amikor már vér helyett gyakrabban buzgott a szörp, e terményre üzemet, üzletet építeni. Hét téesz összeállít és gyárat alapított. A téesz - ifjabbak kedvéért mondom - elméletileg tulajdon- és munkaközösségi munkaszervezett volt, a földművelő tagok javaikat és munkaerejüket vitték a közösbe, nem alkalmazotti fizetést kaptak, hanem valami torz nyereségarányosság alapján jutottak jövedelemhez. Torz, mondom, mert a szép és hasznos eszme a kommunisták kezében persze eltorzult. De mindegy most ez, a lényeg az esetünkben az volt, hogy a szörpcsér tulajdonosi halmaza elvben azonos volt a téeszek tulajdonosi halmazával, jól érezhetően az ő érdekükben működött, termelt, hozta a hasznot. Futott a kocsi.

A privatizációkor azonban valahogy - mint ahogyan sok más hasonló cég - tőkések kezébe került, éspedig külföldiekébe. Franciákéba. Ők a maguk menedzseri elvei szerint dolgoztak: a vállalkozás pénzügyi szempontból jól működött. Hozta a hasznot - de nem a környékbelieknek. Egy idő után ugyanis szinte csak palackozó üzemmé lett, a bogyózó falusiak meg hoppon maradtak. Megszűnt a málnakultúra. Az alapanyagot az anyavállalat - a tulajdonos - üzeméből hozták, nem nagyon volt szükség helyi alapanyagokra. Azután a franciaországi változások - cégfölvásárlás: nem paraszti gazdasági tevékenység - nyomán a jövedelmező üzemet megszüntették - volna. A menedzsment, a magyar vezetők, fölvásárolták, hiszen bizonyára jól emlékeztek a régi időkre, amikor is egy tág környék terményeiből szép szörphasznot lehetett kipréselni. A dolog nem ment. Talán, mert a mezőgazdasági kultúra megszűnt, a téeszek jó részét is fölszámolták, az (akármilyen) tulajdonosi lélek megszűnt a népben, mindenki a fizetéséért aggódik. (Ja, a szörpgyártók tavaly augusztus óta nem fizetik a dolgozókat.)

Pedig a gyümölcsszörp jó termék - lehetne: a bioélet híve jóféle euróért vennék, ha vehetnék. (Szándékkel írtam bioéletet - manapság ugyanis van nem-bioélet, sőt inkább csak az van. Abszurd a kifejezés? Abszurd az élet.)

A lényeg: egy valaha közösségi tulajdonú, egy egész tájegységet némileg virágoztató, jelentős jövőjű iparág; sőt több mint iparág: termelési kultúra és életmód; végleg és visszavonhatatlanul megszűnik. Itt, Magyarországon. Nem csak itt, talán Franciaországban is. A franciabetegség nem az én bajom, gyógyítsa akire ráragadt, én a szobi csipkeszörpért sírok. Hogy miért jó ez az országnak, azt megérteni és megmagyarázni nem tudom, ahhoz bauertamási elme kellene - az meg nekem nincs, az se ragadt rám.

Tehetne valamit az állam? A vezetés? Az uralgó menedzsereink?

A harmadik eset

csak röviden. Hiller miniszter a köz, azaz az állam pénzéből támogatja a Kovács Gábor Művészeti Alapítvány kortárs magyar műtárgy gyarapítási tevékenységét. Az alapítvány magánalapítvány, a főnök a Bankár Kft. vezére, nagyon nagy vagyonú ember. Pénzmágusi működését nem ismerem, nincs (most) mit mondanom róla, de jóra fordítja jövedelme egy részét: a Kogart kiállítóház (és üzlet) működtetésére. (Most éppen nagyszerű Gulácsy kiállítás van az épületben: kötelező megnézni! Nagyszerű!)

A bankár kidolgozott egy érdekes műpártolási konstrukciót: magáncégeket keres meg az alapítvány útján, és vetetni akar velük egy-egy millió értékben (legalább) egy-egy műtárgyat, ami azután az alapítvány birtokába kerül(het). Szervezi és menedzseli az egészet. A dolog egy ok miatt nagyon remek (lenne): a művészekhez hirtelen jelentős pénz jut(na). A közhiedelemmel ellentétben néhány ,,sztár" kivételével a többségük szinte nyomorog, s ha megél valahogy, azt nem művészeti tálentumának köszönheti. (De erről máskor.) A vásárlásra fordított összeget pótolná ki a minisztérium fél-fél millió forinttal, évente (maximum) 50 millióval. 50 milla? Nagy pénz? A BKV bukott vezérmenedzsere posztjáról alig egy év után 60 millával akar lelépni.

Az állami gyűjtemények évente kevesebb, mint 30 milliót költhetnek kortárs műalkotások vásárlására. Az állami gyűjteményeket Hiller minisztériuma felügyeli és segíti.

Kortárs műalkotást vásárolni üzletileg nagy kockázat. Nem lehet tudni félszázad után melyik ér vagyont és melyik a vászon árát sem, amire festették. Ha valaki nincs a műkereskedelemi szakmában, hanem mondjuk a műkorund-iparban ténykedik, szépet bukhat. Vannak, akik ezt vállalják, szinte jótékonykodnak, a saját (magán) hasznuk egy részét jó dologra költik - kevesebb művész hal éhen, azért az is valami! -, a szívük jó. Isten éltesse őket! (Komolyan gondolom.) De menedzsereszük, az van. Saját pénzen vásárolni másnak képet (meg a származékos hasznokat) - képtelen ötlet a műértésre talán vaksi szemükben.

De jön Hiller, a nem-menedzser és megeszi a kozmás tésztát. Egyelőre a szája fekete tőle. Nem a dolgát teszi - vezeti az állami intézményrendszert felelős politikusként - hanem egy magánbuliban amerikai nagybácsi. Az én zsebemből is. Törvényesen persze, de hogy ez nincsen így jól, azt az én nem-menedzser eszem is fölfogja. (Pedig az eszemmel sok a baj. Nem tudom magam menedzselni: az internetemet nemsokára kikötik, mert nem tudom fizetni. A következő írásomat galambpostán várják. Tud valaki egy állást? Menedzsernek nem megyek el, de mondjuk portás vagy call-centeres szívesen leszek. Nem hiszik? Pedig ez van.)

Manageria. Az van Hungária helyett. Vezetőink tetemes százalékban afféle menedzser-fajzatok. Kíváncsi lennék, mire mennének az általuk uralt ország nélkül. Mert, hogy a jó értelembe vett országlás nem megy nekik, az világos. De a menedzserkedés sem igazán. Gyurcsányt most éppen az üzleti élet farkastörvényei szerint nyírják ki nagyobb kutyák - egy hete azt írtam, hogy az energetikai buliba fog belebukni. És jé, egyszer csak előkerült a MOTIM rázós áramügye. Véletlenül? És a kristályüvegzsebű főnököt elsodorja a Déli Áramlat? A gázos ügy? Úgy tetszik.

Gyurcsány, Kóka, Veres; a Magyarország Rt. egész igazgatótanácsa és a slepp bukóban van. Kitelt az esztendejük.

Mekkora lesz a végkielégítés? A harc már ezen megy - a gazpromos Schröder, bukott német kancellár vajon mit keresett Budapesten most, csak államügyekről tárgyalt-e magyar sorstársával?

Manageria. A szó talán az én leleményem.

Menedzseriának kell ejteni. Nehogy menazsériának mondják ki! Az nagyon mást jelent!

Nagyon mást?

Biztos?

http://www.gondola.hu/cikkek/58994
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Adóparadicsomi jelentések
  2008-04-13 21:18:09, vasárnap
 
  Adóparadicsomi jelentések
2008-04-13. 20:05:05

A finn adóhivatal és rendőrség egyenlőre még nem kapta meg Németországtól azt a listát, amelyen az adóparadicsomokba pénzt kihelyező EU-állampolgárok és vállalkozások adatai vannak.

Mint ismeretes, a német titkos rendőrség a lichtensteini LGT-bank egyik alkalmazottjától 4,2 millió euróért vett meg egy listát, melyen az oda pénzt kihelyezők szerepelnek. A hírek szerint a szóbanforgó lista mintegy 600 német és 800 más országbéli állampolgár nevét tartalmazza.

Az eddigiekben már Ausztrália, Írország, Kanada, a németalföldi országok, Svédország és Norvégia kapta meg azok nevét, akikről gyanítható, hogy vagyonukat törvénytelenül szerezték, vagy mentették külföldre. Finnország még nem.

Az EU egyik újabb direktívája szerint az adóparadicsomok csak akkor tarthatják vissza ügyfeleik adatait, ha az ügyfelük számára járó kamatot, annak hazájába utalják át.

a Jobbik finn-balti szakértője



--------------------------------------------------------------------------------


A szerkesztőség megjegyzése: csak remélni tudjuk, hogy az MSZP és SZDSZ regnálása alatt Magyarország nem fogja a lista magyar szereplőinek nevét kikérni, mert mint azt tudjuk, akkor megeshet, hogy (talán FIDESZ-es segítséggel) a listát 50 évre titkosítják. Jobb lenne tehát, ha ezzel megvárnák a MIÉP-et és a Jobbikot.

[Forrás: Helsingin Sanomat,]

http://nemenyi.net/reszletes.asp?MainID=1&HirID=32312
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A cigánybűnözés a cionizmus bi
  2008-04-13 20:10:30, vasárnap
 
  A cigánybűnözés a cionizmus biológiai fegyvere
2008-04-13 17:58 barikád.hu



A cionista-hedonista politikai nomenklatúra döntő támadásra szánta el magát, a magyar nemzeti ellenállás totális és végleges megsemmisítését záros határidőn belül be akarja fejezni. Évek óta erre készül.

Törekvéseinek nyílt színi megjelenése két üzenetet hordoz magában: már
elég erősnek érzi magát arra, hogy ezt meg is tegye, de azt is, hogy mindez átkozottul sürgős a számára!

Most kell, hogy ellenálljunk!

Minden törvényes eszközzel, ésszel, összetartással, kitartással, a gyarmatosításunkat megakadályozó kidolgozott, tehát teljesen tudatos nemzetvédelmi stratégiával.

Mert az ellenünk fellépő erők olyan történelmi tapasztalatokon nyugvó évezredes hatalomgyakorlási-gyarmatosítási technikákat vetnek be a megtörésünk érdekében, amelyekkel szemben csak hasonló eszközökkel, és a sarokba szorított vadállat elszántságával védekezhetünk.
Védekezzünk?

Naná!

Jogunk van hozzá!

Történelmi jogunk, erkölcsi kötelességünk és erkölcsi fölényünk is, mivel csak a legteljesebb megvetéssel és undorral tekinthetünk le az olyanokra, akik felsőbbrendűségük hamis tudatában, kihaló fajként aposztrofálnak bennünket.

Sok múlik rajtunk.

Nemcsak Magyarország, hanem az egész nemzetünk megszűnik, amennyiben egyesével szivárogva, külföldön keresünk munkát, feladjuk a harcot, vagy behódolunk csak azért, mert Izraelben ezt így akarják.
A cionisták gyarmatosítási módszereiben semmi új nincs: az ókori Róma egykoron jól bevált birodalmi politikáját alkalmazzák, amely egymásnak ugrasztott nációk természetszerű legyengülését követően az ellentéteket gerjesztő nevető harmadik uralkodását eredményezi.

Az ,,oszd meg, és uralkodj" elvű zsidó politikai sakkjátszmában a honi cigánysággal igyekeznek a magyarságot sakkban tartani abban a biztos tudatban, hogy amíg a goj a cigánybűnözés elviselhetetlen pressziójával hadakozik, addig nem a zsidók honi dominanciájával van elfoglalva.
Cinikus, de célravezető uralkodási technika ez, aminek lényegét felismerve a parlamenti pártok egyértelmű és szándékos felelősségének megállapításáig juthatunk el, amennyiben a magyarországi cigányság megoldatlan helyzetének okaira keressük a választ.

Miért hallgat ugyanis az összes döntéshozó helyzetben lévő politikai erő a cigánybűnözés témájában?

Nem látják, hogy etnikai bomba ketyeg Magyarországon?
Nem tűnik fel nekik, hogy a honi cigányságot rendőri eljárás alatt álló, vagy már el is ítélt alakok vezetik?

Dehogynem!

Csak vélhetően abban érdekeltek, hogy a Simon Peresz, izraeli államfő által elmondottak megvalósulhassanak, és Magyarország teljes egészében zsidó befolyás alá kerüljön.

Mi is tehát a cigánybűnözés?

Ne áltassuk magunkat: biológiai fegyver a cionizmus kezében.
De ne feledjük: ki kardot ránt, kard által vész el, és különben is, hol van már a Római Birodalom?

Budapest, 2008. április 13.

Bíber József Tibor
a Jobbik alelnöke

http://barikad.hu/node/13289
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A magabiztos MDF előrehozott v
  2008-04-13 19:57:40, vasárnap
 
  A magabiztos MDF előrehozott választásokat sürget
2008. Április 13. 17:41
Abcúg.hu

Kisebbségi kormányzás helyett inkább előrehozott választásokat szeretne az MDF - mondta Hock Zoltán, a Magyar Demokrata Fórum elnökhelyettese vasárnap. Hogy mire alapozza, hogy ezen a választáson is bejutnak a Parlamentbe, az rejtély.

"Reális esélyét látom annak, hogy előrehozott választások legyenek, és ha erre kerül a sor, akkor az MDF támogatni fogja ezt" - mondta Hock Zoltán.

Nem hasznosabb az országnak egy örökké alkudozásra kényszerülő kormányzat, mint az előrehozott választások. Ha sodródó helyzet alakul ki, akkor annak fenntartása se a kormánynak, se az ellenzéknek nem érdeke. Az országnak stabil, kiszámítható kormányra van szüksége - tette hozzá.

Reális veszély, hogy egy kisebbségi kormány okozta bizonytalan helyzetben a pénzvilág érzékenyen reagál - mondta.

Az elmúlt hetekben a kormánypártok folyamatosan hangoztatták, hogy nem érdekeltek az előrehozott választásban, de tetteikkel abba az irányba mutatottak, hogy lesznek előrehozott választások -mutatott rá Hock Zoltán.

Az MDF magabiztosan néz az előrehozott választások elébe. A Magyar Demokrata Fórum biztosan bejutna a parlamentbe, hiszen jelenleg 7-8 százalékon áll a párt - hangsúlyozta a politikus.

Az MDF világossá tette, hogy nem támogat sem kívülről, sem belülről, sem kisebbségi, sem többségi baloldali kormányt - nyomatékosította "jobboldali" pártja állásfoglalását Hock.

Gyurcsány Ferenc kormányfő szombaton Pápán egy vállalkozói fórumon hangsúlyozta: addig van kisebbségi kormány, "amíg a parlamenti többség inkább abban érdekelt, hogy mi kormányozzunk". Mint mondta: úgy látja, hogy a szocialista párton kívül sem az SZDSZ, sem az MDF nem érdekelt az előrehozott választásokban.



http://www.abcug.hu/index.php?com=news&cat=8&id=2221
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A zsidók lélektanilag is terro
  2008-04-13 19:54:56, vasárnap
 
  A zsidók lélektanilag is terrorizálják foglyaikat
2008. Április 13. 15:59
Abcúg.hu

Egy emberi jogi szervezet szerint Izraelben egyre gyakrabban alkalmazzák a lélektani kínzást palesztin foglyokkal szemben, például azzal fenyegetik őket, hogy bántalmazni fogják családtagjaikat, ha nem működnek együtt a hatóságokkal.

Egy esetben izraeli ügynökök elhitették egy gyanúsítottal, hogy feleségét is őrizetbe vették és kínozták, aminek hatására az illető öngyilkosságot kísérelt meg - számol be egy esetről a szervezet.

A Kínzás Elleni Izraeli Közéleti Bizottság nevű csoport beszámolóját egy 86 oldalas, vasárnap nyilvánosságra hozott jelentés tartalmazza.

A hatóságok azóta részesítik előnyben a lélektani kínzást, hogy a legfelsőbb bíróság 1999-ben szigorúan korlátozta a fizikai kínzás alkalmazását - állítják.



Abcúg.hu: de jó lenne látni azt a beszámolót...!

Forrás: inforadio.hu

http://www.abcug.hu/index.php?com=news&cat=10&id=2218
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 55 
2008.03 2008. április 2008.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 606 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1201
  • e Hét: 11468
  • e Hónap: 22579
  • e Év: 176075
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.