Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Stohl jogosítványát Császár El
  2011-06-22 23:17:25, szerda
 
  Stohl jogosítványát Császár Előd kapja meg

2011. június 22., szerda

Bár a másodfokú ítéletre szeptemberig várni kell, annyi már szinte biztos, hogy a színész jogsiját elveszik, és azt Császár Elődnek adják oda.

A bíróság valószínűleg el fogja tiltani a járművezetéstől a színészt, és a határozatot minden dodgem- és gokartpálya-üzemeltetőnek megküldik majd. Az sem kizárt, hogy Stohlt az anyósüléstől is eltiltják, és eztán személygépjárműben csak hátsó ülésen, vonaton pedig csak másodosztályon, helyközi járaton utazhat.

A színészek a tárgyaláshoz becsatolt petíciót pedig új fejléccel tovább hasznosítanák: Orbán Viktornak nyújtanák be a bőkezőbb színháztámogatásért.

Stohl András a szeptemberi tárgyalásig nem fejezi be drogprevenciós hadjáratát: Kolumbiába és Afganisztánba utazik, hogy a legnagyobb drogbárókat személyesen győzze meg arról, mennyire ártalmas a tevékenységük, utána pedig saját vagyonából felvásárolja az összes drogot, amit magyarországi utcákon árulnak, hogy ezzel is elejét vegye annak, hogy a fiatalság kábítószerhez jusson.

A kolumbiai és venezuelai drogkartellek főnökei ugyanakkor egy petíciót nyújtottak be a bírósághoz, melyben leírják, hogy ők is nagyszerű színésznek tartják Stohlt, de ne jöjjön Dél-Amerikába, vagy legalább ne ő vezessen.


http://hircsarda.blog.hu/2011/06/22/stohl_jogositvanyat_csaszar_elod_kapja_meg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gutiérrez ezredes beszéde a si
  2011-06-22 22:59:54, szerda
 
  Gutiérrez ezredes beszéde a sikeres államcsapás után

Ecuador, 2000. január 21. - az államcsapások szakterületének klasszikusává vált, sokat idézett beszéde

Ecuadorban az őslakosságra rátelepedett spanyol gyarmatosítók és azok szapora leszármazottaik élnek a mai napig is a középső és a felső életszínvonalon. A magát őslakósnak valló indián réteg a lakosság 20%-át teszi ki, habár ennél többen mondják magukat, afirmáció szintjén indián származásúnak. Az őslakosság mondhatni tradicionálisan nem gyakorolhatja politikai jogait, nem vehet részt az ország politikai döntéseiben, vezetésében.

2000. január 21-én Gutiérrez Lucio (Fény) ezredes egy katonai puccsal megdöntötte Dr. Mahuad Jamil kormányát. Ez Dél-Amerikában szinte szokássá vált kormányváltási forma. Tehát semmi említésre méltó nem történt. Mégis ez a puccs felhívta a szakértők és a világ figyelmét. Mivel is?

Amikor az ezredes bejelentette a nemzetnek, hogy a Mahuad kormányt megdöntötték, akkor mellette állt a Pacsakutik-Mozgalom elnöke Lluco Miguel, az őslakosok képviselője. És, ami most következett, átértékeltette a puccsot ,,levantamiento popular"-nak, vagyis népfelkelésnek.

Fény (Lucio) ezredes győzelmi beszéde bevonult az államcsapások szakterületére, mint klasszikus példa, miként kell a nép felé szólni egy sikeres államcsapás után! Nemcsak az ilyen beszédekben megkövetelt győzelmi és néphez szóló, tettüket igazoló kifejezések szerepeltek benne, hanem ugyanakkor a visszalépését is megfogalmazta.

,,Célunk nem a hatalom átvétele volt, a mi elsőszámú célunk az alkotmány megvédése volt, amelyet Dr. Mahuad kormánya alatt szisztematikusan megsértettek. Másodsorban a korrupció ellen akartunk egy meggyőző tiltakozást, annak érdekében, hogy az emberek hagyják abba a passzív viselkedést és azt a tarthatatlan hozzáállást, mely szerint országunk tönkretételében hallgatag tanúk. Mi felemeljük az emberek öntudatát annak érdekében, hogy azok főszereplői legyenek a saját sorsuknak. Ez az, amit megpróbáltunk, hogy hozzunk egy újfajta szemléletváltást a lakosság köreiben.

A célunk nem az volt, hogy átvegyük a hatalmat, és emiatt, ahogy bevettük az elnöki palotát, a hatalmat át is adtuk. Ha az lett volna az ambíciónk, hogy hatalmon maradjunk, akkor nem adtuk volna át ezt ilyen egyszerűen. Az elképzelés az volt, hogy országunk demokratikus berendezéseit nyomás alá helyezzük, hogy ezek megerősödjenek és az összes polgár részt vehessen bennük. Ecuadorban a demokrácia csak a választásokra korlátozódik, a jelöltek az embereket mindenféle ígéretekkel tévesztik meg, melyeket később nem tartanak be. Ahogy a jelöltek hatalomra kerülnek, elfelejtik a népet, és hatalmukat saját hasznukra használják ki. Ez nem demokrácia. Ezzel szemben harcolunk, ezen ál-demokrácia ellen, mert a korrupció a demokrácia fő ellensége nem mi, nem a nép."

Minden magyar hazafi elgondolkozhat azon, hogy a fenti beszédet el lehetne-e mondani Budapesten is? Más-e a politikai helyzet Magyarországon, ha ezt a szöveget el lehetne mondani Budapesten is? És ha hasonló a politikai helyzet, akkor nálunk miért nem születnek egyre-másra az államcsapások? Nincsenek nálunk tökös katonatisztek? Elszánt Hazafiak? Mi történik velünk magyarokkal? Merre sodor bennünket a sors?

Apád, 2011. június 22.
2011. június 22.

http://jovonk.info/2011/06/22/gutierrez-ezredes-beszede-sikeres-allamcsapas-utan
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Botrányos felmérés: a magyarok
  2011-06-22 22:51:06, szerda
 
  Botrányos felmérés: a magyarok harmada költözne
Wed, 2011/06/22 - 17:45

Minden harmadik magyar munkavállaló hajlandó más országba költözni egy jobb állásért - közölte a GfK Hungária Piackutató Intézet a nemzetközi alkalmazotti elkötelezettség felmérés eredményét szerdán.

A GfK Custom Research felmérésből kiderül, hogy Magyarországon leginkább a fiatalok és a magasan képzettek hajlandóak más országban dolgozni, többnyire az építő- és a feldolgozóiparban érdeklődnek a határon túli munkavállalás iránt.

A nemzetközi tanulmány által felmért huszonkilenc országból tizenhétben tették fel azt a kérdést, hogy egy jobb állás reményében hajlandóak lennének-e más országban munkát vállalni.

A megkérdezett munkaerő több mint egynegyede hajlandó más országba költözni, hogy ott jobb állást találjon. Főleg a fiatal, képzett alkalmazottak azok, akik leginkább hajlandóak váltani.

A 18-29 év közöttiek 41 százaléka, míg a felsőfokú végzettségűek közül minden harmadik, a PhD-vel rendelkezőknek pedig 37 százaléka hajlandó más országba költözni egy jobb munka reményében. Ez az adat a középfokú végzettségűek körében csak 22 százalék.

Bacher János, a GfK Hungária ügyfélkapcsolati igazgatója a közleményben hangsúlyozza: Az eredmények azt mutatják, hogy a következő években fennáll az "agyelszívás" kockázata, ami jelentős problémát okoz a visszaesésből talpra álló vállalatok és országok számára. A fizikai dolgozók és a szellemi foglalkoztatottak körében is látható, hogy egynegyedük hajlandó külföldön munkát keresni, és a számadatok a magasabban képzett alkalmazottak esetében emelkednek.

A nemzetközi alkalmazotti elkötelezettségi felmérést a GfK Custom Research nemzetközi kutatócég végezte. Ebben 29 országból 30.556 dolgozó felnőtt véleménye szerepel.

(STOP)

http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_06_22_botranyos-felmeres-a-magyarok-harm ada-koltozne?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+a tisztamagyarhang+%28Szent+Korona+R%C3%A1di%C3%B3+%2B+Magyar+Jelen%29
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Reális kép a munkatáborok vilá
  2011-06-22 22:36:08, szerda
 
  Reális kép a munkatáborok világáról, ahol nem egyben mozi, színház és még bordélyház is szolgálta az ott dolgozókat


Felbecsülhetetlen értékű dokumentumok a Barbarossa-hadműveletről
2011. június 22. 21:28
Hunhír.info

Új album és egy rejtélyes fotókból álló gyűjtemény, mindkettő a náci Németország Szovjetunió elleni támadásának, a Barbarossa-hadműveletnek a 70. évfordulójához kapcsolódva, világítja meg a történelem e átpolitizált, és hazug színben feltüntetett dicsőséges fejezetét. A Németországban megjelentetett új album felvételein többek közt alkonyatkor fotózott katonák láthatók, akik a Wehrmacht egyik tisztjét hallgatják.

A könyvben szereplő riportképek évtizedekig a Berliner Zeitung című napilap archívumában hevertek. A II. világháború után vélhetően szovjet kézben voltak, majd az újság archívumába kerültek. Bár legtöbbjük a Szovjetunió elleni "villámháborúval kapcsolatos, sok kép partizánoknak nevezett terroristák elleni harcot is bemutatja.

A német kiadvány mellett nagy érdeklődés kísér egy New York-i fotóalbumot is, amely ismeretlen kézből származó 214 képet tartalmaz. Rendkívüli a sorozatban, hogy a fényképész szinte Hitler "árnyéka" volt. A New York Times egyik blogjában azt írta, a fotósnak szokatlanul szabad bejárása volt a náci vezetéshez és a rendszer táboraihoz, így reális képet tudott festeni a munkatáborok világáról, ahol nem egyben mozi, színház és még bordélyház is szolgálta az ott dolgozókat.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=42389
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Cozma gyilkosait a börtön alat
  2011-06-22 22:31:44, szerda
 
  Cozma gyilkosait a börtön alatt is pénzelték a rettegő cigány kurvák
2011. június 22. 21:39
Hunhír.infi

A brutális gyilkosság mellet a vádlottaknak egyébként nemcsak a Patrióta lokálban történtek miatt kell felelniük, de kitartottság, közokirat-hamisítás és garázdaság miatt is. Ezzel kapcsolatban a mai tárgyaláson egyebek mellett elhangzott az is, hogy Raffael és Németh Svájcból és Hollandiából rendszeresen kapott pénzküldeményeket, "nőismerőseik összesen több tízezer euróval ,,támogatták" őket.

Próbálták volna meg, hogy elsinkófálják a pénzt. A cigány bűncsaládok tagjai lerendezték volna sorsukat. Súlyosbító körülményként veheti számításba a bíróság azt a tényt, hogy Raffael és Németh is büntetett előéletű: évekkel ezelőtt betöréses lopásokért Münchenben mindkettejüket 2 év 8 hónapi börtönre ítélték, majd 2005 novemberében kitoloncolták őket Németországból.

Hunhír.info - nol.hu nyomán

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=42390
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az orbánizmusban továbbélő gyu
  2011-06-22 22:26:51, szerda
 
  2011-06-22. 18:09
Az orbánizmusban továbbélő gyurcsányizmus, avagy mi változott a "jobboldali" érában Magyarországon?

Egyfajta eposzi in medias res kezdéssel indítva elmélkedésünket azonmód felelhetnénk is: semmi. Esetleg hozzáfűzhetnénk megjegyzésként, hogy közállapotaink még rosszabbak lettek a kormányváltás óta eltelt bő egy esztendőben. Mára már egyértelművé vált, hogy a kezdeti bizakodás és remények után óriási társadalmi frusztrációt és csalódást okozott az Orbán-kormány eddigi tevékenysége.
Kezdjük a legfontosabbal. A Fidesz a választások előtti kampányidőszakban azt ígérte, hogy hatalomra jutva első számú tennivalója az elszámoltatás és az igazságtétel lesz, magyarán a 2002 és 2010 között hazánkban önkényuralmat gyakorló bűnszövetkezet tagjait felelősségre fogják vonni, s bíróság elé állítják őket. Az eddigi fejleményeket tekintve ne legyen immár a legmegrögzöttebb Fidesz-rajongó polgártársunknak sem illúziója: néhány jelentéktelen ügyben talán születik majd enyhébb fokú elmarasztaló ítélet, de az oligarcha nagyvadakra eleve kilövési tilalom van érvényben. Közérthetőbben: a hétpróbás gazember nemzetpusztító hazaárulók, mint Gyurcsány, Bajnai, Draskovics, Demszky, Veres, Gergényi és zsiványcimboráik soha nem fognak rács mögé kerülni, de még csak büntetőeljárás sem fog ellenük indulni. Ezt a rideg, de valós tényt jó volna már mindenkinek végre tudomásul vennie, s a megfelelő konzekvenciákat levonnia belőle Magyarországon. Miként Bismarck igazságát is, miszerint az emberek vadászat után, udvarlás közben és választások előtt szoktak a legnagyobbakat hazudni egymásnak. S itt utalnánk arra a magyar történelemből közismert törvényre is, hogy amikor még rend volt hazánkban, azaz Szent László (1077-1095) királyunk idején, akkor azt a főembert, aki egy tyúk értékén felül tulajdonított el a közvagyonból, felakasztották. Kérdésünk ezek után mindössze ennyi: amennyiben a törvény hatályos volna, az értékhatárt akár némileg megemelve - mondjuk egy átlagos autó árszintjére -, vajon a jelenkori ,,elit" tagjai közül hányan volnának ma még életben?
A szocialista-szabaddemokrata érában ellopott több százezermilliárdnyi, galaktikus nagyságrendű pénzek visszaszerzésének érdekében sem tett semmit a kormány. Legalábbis ebbéli ténykedését jól álcázza. Ehelyett tovább folytatja a tisztességes polgárok kifosztását és megsarcolását. Miközben kiegyezik az off-shore bűnözőkkel, hogy azok a közvagyon meglopása révén, tengernyi bűncselekmény elkövetése árán (másképp ugyanis már csak logikai és kizárásos alapon sem mehetett a dolog) rablott vagyonukat legalizálva hazahozhassák Magyarországra. Alternatív közgazdasági és monetáris javaslatunk ezek után a következő: a fentebbiek analógiájára a devizahitelesek és az önhibájukon kívül jelentős közüzemidíj-hátralékot felhalmozó magyar családok számára is lehetővé kell tennie a kormányzatnak, hogy a fennálló tartozás függvényében, egy jelképes, pár ezer forintos megváltási díj lerovásával eddigi tartozásaikat egyszer s mindenkorra végképp töröljék az illetékes bankok, cégek és hatóságok. No de kéretik a Fideszben még mindig töretlenül konzervatív-nemzeti politikai formációt csalfán látni vélő honfitársainktól: töprengjenek el azon, mit tapasztalnak maguk körül a mai magyar ugaron.
A hatalom, a hivatalok velük packáznak, az APEH nevetséges kisebb számviteli és egyéb hibákért őket sújtja és teszi tönkre milliós bírságok kiszabásával, a bíróságokon - szégyen és gyalázat - pár tízezer forintos, vacak - az illető, egzisztenciális csődbe jutott szerencsétlen számára azonban a már régen nem létező családi kasszából kigazdálkodhatatlan - közüzemidíj-hátralékok miatt indulnak végrehajtási eljárások, s az az orbáni ígéret sem vált valóra, hogy adóbevallásunk egy söröspohár alátétnyi terjedelmű lesz. Ellenkezőleg: míg Németországban egy török vendégmunkás maga készíti el saját adóbevallását, addig Magyarországon ebbe belefogni akár közgazdászi vagy jogi végzettséggel is teljességgel reménytelen vállalkozás. S az adóhatóság nem a több százmilliós kacsalábon forgó paloták tulajdonosainál folytat le vagyonosodási vizsgálatokat, illetve amennyiben ezt megteszi, úgy a hivatalos végzés szerint - magától értetődően - minden a legnagyobb rendben találtatik majd, csalásnak, bűncselekménynek természetesen még a leghalványabb gyanúja sem merül fel. De nem kezdeményeznek efféle kutakodásokat a magyar társadalom szövetét immár rákos sejtburjánzásként áttételekkel átszövő és a vidéki lakosság egy részét rettegésben tartó - hírportálunk nem lévén szemérmes a dolgok néven nevezésében - javarészt cigány etnikumú uzsorásoknál sem. Egy efféle sci-fi jelenet még a fantázia világában is elképzelhetetlen a mai Magyarországon, hogy az APEH-revizorok kiszállnak Kolompár ,,úr" bugyirózsaszínűre mázolt, csipkézett ornamentikájú, miniatűr tornyocskákkal éktelenített, neogiccs korstílben épült hajlékához, s felteszik neki ezt a lényegre törő, adekvát kérdést: - No de drága Kolompár úr, miből futotta önnek erre az 50 milliós kis házikóra, amikor ,,segíjre" van bejelentve? Nyilván azt felelné rá a gazember, hogy kifogta az aranyhalat. S amennyiben az APEH-csinovnyikot eme teljességgel életszerű és a fizikai törvényeknek is mindenben megfelelő válasz nem elégítené ki teljes mértékben, s pofátlanul a hiteles dokumentumok megléte felől merészelne érdeklődni, bízvást megkapná az elmés kolompári választ: - Bizonyítékként ,,itt e a ház!"
E ponton kell szót ejtenünk egy győri katolikus pap, Rédly Elemér kezdeményezéséről. A legkevésbé sem vonva kétségbe az atya tiszteletre méltó, keresztényi etikából fakadó javaslatának nemes célját, mégis el kell azt vetnünk. Rédly Elemér elgondolásának lényege ugyanis az, hogy - tekintve az ország katasztrofálisan eladósodott pénzügyi helyzetét - minden kereső vagy valamiféle jövedelemmel rendelkező állampolgár egy, az egzisztenciális helyzetéhez mért összeg befizetésével járuljon hozzá ennek az - egyébként visszafizethetetlen - irdatlan adóssághalmaznak a csökkentéséhez. Nos, úgy véljük, hogy egy ilyen gondolatnak még a puszta felvetését is meg kell előznie egy 1990-ig visszanyúló totális átvilágításnak, elszámoltatásnak és igazságtételnek, s egyúttal nemzetközi szinten a magyar kormánynak újra kell tárgyalnia az egész eladósodás kérdéskörét. Vagyis az utolsó fillérig el kell számoltatni minden újgazdag privatizátort és milliárdos politikust vagyona eredetéről és gyarapodásáról, az állami tulajdon elkótyavetyélésének folyamatáról, ezt követően megtenni a szükséges büntetőjogi lépéseket, a tolvajok vagyonát 100%-ban elkobozni, őket súlyos börtön- vagy fegyházbüntetéssel sújtani - s ezt követően, abszolút feddhetetlen előéletű, új politikai garnitúrával lehet majd bármiféle társadalmi párbeszédet kezdeményezni a további teendőkről. Ezekkel az 1990 óta zsarnokoskodó, súlyosan priuszos politikai főleprásokkal az egészséges szervezet megfertőződése és pusztulásának veszélye nélkül ugyanis semmiféle együttműködés és dialógus nem képzelhető már el.
Tovább folytatva az elmúlt évről készült számvetésünket, a tavalyi korteshadjárat idején a Fidesz programjának egyik kardinális pontja a közbiztonság megteremtése volt. Két hét alatt rend lesz - hazudta az egykori MSZMP-titkár, a szemkilövető, köztörvényes Gergényi terrorgenerális testi-lelki jó barátja és ex-üzlettársa, a 2006-os tömegbe lövetéseket jogosnak tekintő, újabban homofíliás és köcsögoltalmazó belügyér, Pintér Sándor. Nos, tekintsük át, mi lett ebből. Rend a hagyományos értelemben semmiképp sem. Rendetlenség annál inkább. Az ország számos régiójában este az emberek nem merik nyugodtan álomra hajtani a fejüket, de lassan már fényes nappal az utcára kimenni sem. Pintér miniszteriális tevékenységét azzal kezdte, hogy hadat üzent hírportálunknak. Nemzetbiztonsági szempontból aggályosnak tekintette tevékenységünket, noha az legfeljebb a korábbi szocialista, illetve a jelenlegi fideszes hatalmi klientúra érdekei felől tekintve lehet az. S a kettő nem ugyanaz. Sőt nyugodt lelkiismerettel kijelenthetjük, hogy sem az MSZP-nek, sem a Fidesz politikájának semmi köze nincs a nemzet valós érdekeinek szolgálatához. A Kuruc.info nyilván azért sérti a jelenlegi rezsim érdekeit, mert hazugságaikról, korrupciós ügyeikről, durva jogtiprásaikról, bűntetteikről rendszeresen lerántjuk a leplet. S mindenekelőtt nevén nevezünk két tabutémát: a cigány integráció történelmi kudarcának, illetve a cigánybűnözés létének, valamint a zsidókérdés aktualitásának komplex kérdéskörét.
Az új, fideszes parlamenti mameluk többségnek köszönhetően a kormány, illetve a Pintér-féle minisztérium a legeszementebb törvényjavaslatokat is keresztülveri az Országgyűlésben. A teljesség igénye nélkül gondoljunk itt a hírhedett 269/C törvényre, amelyet közönségesen nyugodtan nevezhetünk ,,holokauszttagadást tiltó" artikulusnak, hiszen lényegében a második világháború időszakában a zsidók sorsának és történetének szabad kutatását és az erről szóló értelmes diskurzus lehetőségét akadályozza meg, s minősíti át büntetőjogi tényállássá. (A félreértések elkerülése végett: a holotörvényt még az előző parlament hozta, de az új törvényhozás ahelyett, hogy a jogtörténet pöcegödrébe vetette volna - előbb-utóbb mindenképpen ott végzi -, hatályban tartotta, mindössze kiegészítette a kommunizmus bűnei tagadásának kriminalizálásával, amely alapján egyébként egyetlen elmarasztaló ítélet sem fog majd születni.) A másik hírhedett jogszabály pedig a helyileg szervezett civil polgárőrségek, csendőrség és egyéb hasonló rendfenntartó egyesületek ellen irányul. Ezek a szervezetek - Pintérék roppant szellemesnek szánt definíciója szerint ,,egyenruhás bűnözők" - döntően az ország jelentős cigány etnikumú kisebbséggel (sőt helyileg már sok esetben többségről beszélhetünk) rendelkező, bűnügyi statisztikai szempontból ultrafertőzött területein jöttek létre, ahol a normális, évszázadok alatt kialakult európai civilizált együttélési normák szerinti létezés a cigányok antiszociális, bűnözésre specializálódott életmódja miatt egyszerűen lehetetlenné vált mára a helybéli magyarság számára.
Úgy tűnik azonban, hogy a minisztériumi agytröszt mindebből semmit nem akar érzékelni, vagy épp ellenkezőleg, nagyon is érzékeli a súlyos társadalmi krízist, s ennek további elmélyítésében érdekelt. Nem mellesleg az ostobábbnál ostobább jogszabályok és törvények kikényszerítésével és alkalmaztatásával lejáratják és közutálatnak teszik ki azt a rendőrséget, amelynek renoméját és tekintélyét épp nekik kellene elsősorban védeniük, illetve a 2006-os terrort követő általános és jogos társadalmi felháborodást követően helyreállítaniuk. Ennek azonban nem feltétlenül az a legjárhatóbb útja, hogy a rendőri csúcsvezetőkön - akik nem egyikéről, a nevüket hagyjuk egyelőre a balladai homály jótékony ködébe burkolódzni, magán a ,,cégen" belül is olyan hírek kerengenek, amelyeknek ha csupán a töredéke igaz, az elegendő lenne fejenként 15 év letöltendőhöz - keresztül arra utasítjuk az apparátust, hogy mondvacsinált semmiségekért úton-útfélen büntessék az autósokat és hatósági zaklatásnak, vegzatúrának tegyék ki azokat a személyeket, akik valamely nemzeti radikális szervezethez tartoznak vagy szimpatizálnak azzal. Ellenben nagyon is helyénvaló lenne a Btk. megszigorítása abban a tekintetben, miszerint a notórius, erőszakos bűnelkövetőkkel szemben a legkeményebb eszközökkel lépjenek fel a rendőrök, mint - egyetlen példaként - az Egyesült Államokban, ahol a fegyverhasználat is megengedett például a gyöngyöspatai etnikai konfliktushoz hasonló helyzetekben. Orbánék és Pintérék politikai és rendfenntartó koncepciója a jelek szerint azonban a Montecuccolinak tulajdonított mondást - miszerint a háborúhoz három dolog szükséges: pénz, pénz és pénz - parafrázisként kissé mai viszonyainkhoz idomítva a következő: az állam működéséhez három dolog kívántatik: sarc, sarc és sarc. Ez úton is csak ,,gratulálni" tudunk eme mélyenszántó államvezetési és rendészeti politikai, valamint jogi filozófiához, amelyet egyébként vélhetően a rendőrségi dolgozók nagy többsége is undorral szemlél, de egy szigorúan hierarchikus szervezetű, parancselvű testületben még véleményt sem lehet nyilvánítani a legeszementebb és -kreténebb felsőbb utasításra történt jogi vagy személyi rendelkezésről sem.
Ennél is szomorúbb, kétségtelen tény, hogy az elmúlt húsz év során olyan tragikus közállapotok alakultak ki Magyarországon, hogy még a civil szférában, történetesen az oktatás és a kulturális intézmények területén robotoló ,,nemzet napszámosai"sem mernek - vélt vagy valós egzisztenciális megfélemlítettségük okán - kritikát megfogalmazni egy stupid miniszteriális rendelkezésről, oktatás- és kultúrpolitikáról, legfőképp helyi főnökeik hülyeségeiről és önkényeskedéseiről, különösen ha az illető vezető valamelyik ottani oligarcha vagy uralmon lévő pártfőcsinovnyik ilyen-olyan hozzátartozója.
Nos, a Fidesz-kormány leggyalázatosabban épp e téren teljesített az elmúlt egy év során. Az 1998-2002 közötti hagyományt követve a legnagyobbakat éppen azokba a művészekbe, kutatókba, tudósokba, hírességekbe rúgott, akik nyolc éven keresztül elvhűen és következetesen kiálltak a Fidesz és Orbán Viktor mellett. Ám ez legyen az ő gondjuk.
Sokkal nagyobb probléma azonban mindezeknél, hogy a Réthelyi Miklós által vezetett csúcs kormányzati szerv, a Nemzeti Erőforrás Minisztériumának eddigi tevékenysége reprezentálja leginkább, hogy a magát nemzeti, konzervatív-keresztény értékek letéteményeseként hirdető Fidesz-KDNP ideológiája bolygóközi távolságra esik ezektől a nemes eszméktől. Újabb esszé témája lehetne - amennyiben a szerző elfoglaltsága ezt lehetővé teszi, lesz is - annak elemzése, hogy mi történt, illetve mi nem történt e téren hazánkban. A Nemzeti Színház igazgatója jelenleg is az előző kormányzat által kinevezett Alföldi Róbert, aki rendszeresen tűz műsorra provokatív, magyar- és kereszténységgyalázó, szexuális aberrációkat megjelenítő szellemiségben írott, illetve rendezett darabokat. Egyetlen emlékezetes jelenetet ragadjunk ki Alföldi ,,művészi" munkásságából. Závada Pál Magyar ünnepének a színi direktor által rendezett, tavaly év végén bemutatott dramatizált változatában egy halom idióta baka csoportos önkielégítést mímel Magyarország térképe fölött. Mindezt a keresztény-nemzeti kormányzat regnálása idején. E sorok írója - elvetvén a hazánkban még ma is széltében-hosszában uralkodó kettős mérce elvét - már akkoriban feltette a kérdést: vajon mi történne, ha Alföldi Róbert egyik színdarabjában zsidó bakák a Közel-Kelet térképe előtt állva azt imitálnák, hogy meredező férfiúi büszkeségük spermaöntetét Izrael földjére lövellik? Megmondom: az előadás után azonnal kirúgnák.
Aztán tovább sorolva a ,,furcsaságokat" emlékezzünk meg arról, hogy épp most kezdi meg működését az azóta már egykori cimborája, Ceausescu pokolbeli társaságát élvező magyargyűlölő zsidóról, Tom Lantosról elnevezett intézet, pontosabban kulturális sóhivatal. De amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy korábban a Fidesz házi televíziójától, a Hír TV-től az összmagyarság kulturális értékeit prezentáló médiumként reklámozott , Ókovács Szilveszter vezetése alá került Duna TV pünkösd hétfőjén az előre közölt műsortervtől eltérően, mindenféle magyarázat nélkül, nem az ezeréves, gyimesbükki határnál celebrált szentmisét közvetítette, hanem egy középszerű bolsevik zsidó filmrendező, Herskó János életművéről sugárzott dokumentumfilmet.
S végezetül arról se feledkezzünk meg, miféle ,,kulturális" másságkavalkád színhelye volt minap a magát Demszky egykori SZDSZ-es tanácsadóival körülvétető liberális Tarlós István vezetése alatt álló főváros. A buzimaskarádé koreográfiája az eddig jól megszokotton kívül egy egészen új motívummal is kiegészült: az egyik ,,vonulós" aberrált állat űzekedést imitált egy kutyával. Ha a ,,jobboldali" kormány így folytatja, jövőre talán már valóságosan is közösül vele. Nagy nyilvánosság előtt.
Itt tartunk ma, s talán nem minden alap nélküli az a feltételezésünk, hogy efféle - a teljesség legcsekélyebb igénye nélkül született - elemzések még szép számban születnek akár ennek a naptári évnek a végéig is. Nos, történeteinket az élet írja, s vélhetően ezen írásnak folytatása következik majd a nem is olyan távoli jövőben.

Lipusz Zsolt - Kuruc.info

http://kuruc.info/r/7/80963/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megtisztulás nélkül
  2011-06-22 22:21:48, szerda
 
 
Megtisztulás nélkül


Kevesen foglalkoznak annyira rámenősen a kommunisták leendő számonkérésével műsoraikban, mint a zsidó származású Vámos György . Óvatos kérdések körüli járkálás jellemzi ezeket a műsorokat, ahol többszemközt elemzik a kiút lehetőségeit számunkra . Ugyanazon a napon, kicsivel korábban, a délceg Kubinyi Tamás is a kiutat kutatja sajátos módszereivel, ahogyan megszólaltatja a nép hangját .

Mindenki elmondja sajátos véleményét ügyünkben, amit biztosan árgus szemekkel követnek a másik oldalon állók, azok, akik lövettek 1956-ban, vagy azoknak a leszármazottai, kik hatalmas vagyont gyüjtöttek az államosított vagyon korábbi gazdáinak kárára . Ezek az óvatos duhajok mindig a második vonalban szerepelnek, ahol messzire a kutató szemektől élvezhetik piszkos munkájuk gyümölcsét . Lehetnek bár közöttük nagyon rendes emberek, de amikor hallgatásukkal cinkosságot vállalnak azokkal, akiknek kezéhez vér tapad, akkor ők is legalább annyira bűnösek .

Rengetegen maradtak reánk az állampárti rendszer sokat tudó alkalmazottjaiból . Ezek a zsarolásra is kapható pártkáderek többnyire előnyösen jöttek ki a rendszerváltásnak nevezett hókusz-pókusz után . Valahogyan a pénz, és a vele járó hatalom ott maradt velük . Nem sajnálom tőlük azt a harminc ezüstpénzt, amit árulásukért kaptak, de ez a hatalmas pénzmennyiség hiányzik a forgalomban lévő pénzállományból . Miközben a cseheknél négyszer annyi készpénz forog a cseh gazdaságban, addig nekünk szerencsétlen, félrevezetett magyaroknak a negyedével kell gazdálkodnunk .

Politikusaink a nemzet szolgálatát furcsamód értelmezték, mégpedig úgy, hogy a magyar állam által kezelt javak, a kormányzópárt tulajdonát képezik . Nem különböznek ezektől a különböző tárcák alá tartozó szervezetek, hivatalok, minisztériumok sem . Honvédségi ingatlanok kerülnek elkótyavetyélésre büntetlenül, és mi bizalmatlanul nézzük a helyükön épülő lakóparkot, bevásárlóközpontot, vagy irodaházak sorát . Kinek van joga eladni nemzetünk vagyonát ? Ez az a magyar vérrel megpecsételt rablott javak összessége, amit jogos tulajdonosaitól vettek el a nép nevében, e népnek a megtévesztői !

Szolgálunk és védünk, mondják a rendőrök, miközben erőszakkal földreteper néhány ellenfelvonulót a deviáns betegek magamutogatására kirendelt bohóc, aki felváltotta egyenruháját, hogy bátran gyakorolhasson az adófizető polgárok ellen az ő pénzükön . Ki kell mondani végre azt, hogy ez egy keresztény ország, ahol nagy számban vannak istentelenné vált hitetlenek, akik zavarodottságukban tagadják meg a magyarok istenét . Nem tudják mit cselekednek már jó ideje ezek a megtévesztett média és kábítószerfogyasztók, partidrogfüggő, keményen cigarettázó, alkoholizáló fiatalok, akik mit sem tudnak nemzetünk hőseiről, mert polkorekt lózungon szocializálódtak szüleikkel együtt .

Vannak tabukérdések 1956-tal kapcsolatban még napjainkban is . Történészek kutatásait gátolják ahol csak tudják ezek a hivatalukban megrekedt hazaárulók, akiknek bűneit kisebbíteni igyekeznek azok, akiknek kezéhez kevesebb vér tapad . Dávid Irwing alaposan kielemezte forradalmunkat a kilencvenes évek kezdetén, és elénk tárta a hazai zsidó kisebbség nagyarányú szerepét benne .

Persze ez a britt történész egyben párhuzamot vont több keleti kényszerszövetségbe erőltetett ország vezetői közötti összefüggésekről, amiért nemkivánatos széméllyé vált, sőt a holokauszt egyéni kutatásának módzsrei miatt 3 év börtönre itélte őt a tudatmódosításban jeleskedő médiahatalom, és annak működtetői . Nesze neked szabad véleménynyilvánítás ! Ezt akartuk a kádári kacsintgatós cuclizmus helyébe ? Nem hiszem ! Pedig pert nyertek a revizionisták már többször is a hollóbiznisz jól szervezett katonái ellen, akikre jellemző, hogy ebben a jogállammá lett furcsa demokráciában eltakarják előlünk az igazságszolgáltatás lehetőségeit . Ha megtudod fizetni magadnak, akkor van jogod, különben ne keresd az igazad .

Jó kis versenylehetőséget adtak nekünk azok, akik a pénzt számolatlanul nyomják nekünk büntetlenül már legalább száz éve . Válságok követik egymást nagy rendszerességgel, amikor milliárdok cserélnek gazdát, s a virtuális számokból államilag garantált tartozás születik . Ez a tartozás immár kifizethetetlenné vált a legtöbb demokratikus államban, ami rabszolgasorba taszítja az emberiséget . Persze ami nincs azt hiába kérnék, mert amikor majd törik és szakad ez a furcsa világ, akkor a valódi értékek kerülnek majd a felszínre .

Megkaparintották maguknak a fekete aranyat, a sárga, valódi aranyat szintúgy, emellett annyi katonát állíthatnak elő a semmiből, amennyit csak akarnak, ha továbbra is hagyjuk őket . Minden ország annyit ér, mint amennyi munkát képesek elvégezni az ott élő emberek . Hamis értékek bűvkörében állunk értelmetlenül, hiába várjuk a sokrétű média irányítását, egyre mélyebb kétséget érzünk . Hazudnak nekünk azok, akiknek vezetniük kellene bennünket, akiket saját magunk választunk meg magunk helyében képviselőknek . S ezek a közszolgák elfelejtik a hatalom mámorában, mit is jelent a szolgálat . Így hiába várunk államférfiakra, csak köztörvényes bűnözőket látunk magunk fölött .

Kommunistáink nevetve élvezik a lopott vagyon előnyeit, miközben a megrabolt, megtiport magyarság megtisztulásra vár . Elbeszél egymás mellett a két tábor ! Nem értik egymás szavát, mintha hottentottául beszélne a másik . Ezért nem lehetséges a hóhér és áldozata megbékélése külső beavatkozás nélkül . Sajnos ezek a beavatkozások sohasem voltak szerencsések számunkra . Mindig jönnek új szemfényvesztők, új ideológiák, szociológusok, foxi-maxi szocialisták és elbeszélnek az igazság mellett .

Örökös áldozat maradt így a magyar nép, akiket keresztre feszítettek 1920 június negyedikén, s most 91 évvel később ünnepeltetik velünk az összetartozásunkat . Eddig gyászoltunk néhányan ezen a napon, akik tudták mi történt hazánkkal akkor . Most meg rájöttek politikusaink, hogy összetartozunk ! Akkor miért szabdalták szerteszét az egész Kárpátmedencét ? Hétféle nemzetiség férkőzött be közénk, áthágva etnikai határokat, még az európai kereszténység ezeréves határát is módosíthatták rosszakaratú kezek .

Ezért nem lesz itt addig megtisztulás, míg nem kérnek bocsánatot tőlünk azok, akik erőszakkal elrabolták országunkat, testvéreinket, javainkat, becsületünket, erkölcseinket, identitásunkat ugyanúgy, mint történelmünket, nemzettudatunkat s a magyarságunkat tőlünk .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
874 ezer forint a német átlagk
  2011-06-22 17:47:21, szerda
 
  2011-06-22. 15:43
874 ezer forint a német átlagkereset

Az emberek pénztárcáján is érezhető már a fellendülés Németországban, a szerdán megjelent adatok szerint a reálkereset 2 százalékkal nőtt az idei első negyedévben, a teljes munkaidőben alkalmazásban állók átlagos bruttó havi keresete pedig 3264 euró (874 ezer forint) volt.
Nominálisan 4,1 százalékkal haladta meg az átlagkereset 2011 első három hónapjában az egy évvel korábbit, ami minden eddiginél nagyobb növekedés. A fogyasztói árak azonban 2,1 százalékkal emelkedtek időközben, az infláció hatásától megtisztított emelkedés így 2,1 százalék, ami azonban elmarad az egy negyedévvel korábban, 2010 utolsó 3 hónapjában mért 2,3 százalékos növekedéstől.
A német statisztikai hivatal adatai szerint a legjobban fizető gazdasági ág az energetika volt, az ott dolgozók az idei első negyedévben átlagosan bruttó 4.322 eurót kerestek havonta a béren kívüli juttatások nélkül. A második a pénzügyi, biztosítási tevékenység volt 4.315 euróval, a harmadik pedig az informatika és kommunikáció területe 4.299 euróval. A legkevesebbet a vendéglátásban lehetett keresni az I. negyedévben, az ágazati bruttó átlagfizetés a nemzetgazdasági átlagtól messze elmaradt, 1.951 euró volt.
A reálkereset a nagy feltörekvő gazdaságok - elsősorban Kína - növekedésére sikeresen rákapcsolódott német gazdaság bővülésével párhuzamosan emelkedett. A bruttó hazai termék (GDP) az első negyedévben a várakozásokat meghaladó mértékben, az előző három hónaphoz képest 1,5 százalékkal, éves összehasonlításban 4,9 százalékkal nőtt Németországban. Tavaly éves szinten 3,6 százalékkal nőtt a német GDP, a válságos 2009-ben végbement, minden korábbit meghaladó 4,7 százalékos visszaesés után.

(MTI)


http://kuruc.info/r/4/80955/

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán szerint azért nem élünk
  2011-06-22 17:44:32, szerda
 
  2011-06-22. 17:22
Orbán szerint azért nem élünk olyan színvonalon, mint a norvégok, mert nem dolgozunk eleget

És nem például azért, mert a kommunista, majd pedig a belőlük lett kapitalista zsidók - maga Orbán és váltótársai segítségével - tönkretették és szétrabolták az országunkat az elmúlt évtizedek során.
Orbán Viktor szerint a magyarok mindig is irigyelték Norvégiát, mert "mi is szeretnénk ilyen nyugodt, kiegyensúlyozott és jómódú viszonyok között élni", mint a norvégok . A magyar miniszterelnök ezt szerdán Oslóban, újságírók előtt mondta, miután tárgyalt norvég kollégájával, Jens Stoltenberggel.
Orbán Viktor hangsúlyozta: Magyarországon még nagyon sokat kell dolgozni ahhoz, hogy olyan színvonalon lehessen élni, mint a norvégok.
A kormányfő elmondta: a norvég miniszterelnökkel folytatott megbeszélésen szó volt egyebek mellett a két ország közötti telekommunikációs, katonai és energiaipari együttműködés lehetőségeiről.

(MTI nyomán)


http://kuruc.info/r/2/80960/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sztojka őrjöngött, megfenyeget
  2011-06-22 17:42:51, szerda
 
  Sztojka őrjöngött, megfenyegette az ügyészt
2011. június 22. 17:09
Hunhír.info

Megfenyegette az ügyészt a Cozma-gyilkosság harmadrendű vádlottja, miután a vád képviselője azt mondta: elképzelhetőnek tartja, hogy Sztojka Ivánnál is volt kés a Cozma-gyilkosság estéjén. A harmadrendű vádlott ekkor magából kikelve, nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette, és megfenyegette az ügyészt.

A tárgyaláson egyébként délelőtt Raffael Sándor ügyvédje tartotta meg a védőbeszédét, délután pedig az utolsó szó jogán a vádlottak beszélhetnek. Ítélethirdetés az ügyben holnap várható.

A hírTV csütörtökön reggel 9.00-kor élőben közvetíti a Cozma-ügy ítélethirdetésé


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=42373

Szegény ártatlan cigány. Még bodzát se szüretelhetett az idén! Csoda, hogy kiakadt? A kísérő fegyőrök ilyenkor nem tudják jól pofán verni a gumibottal?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2011.05 2011. Június 2011.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 350 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3203
  • e Hét: 13470
  • e Hónap: 24581
  • e Év: 178077
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.