Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Szép estét!
  2011-11-11 21:16:13, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Szép estét!  
11:11:11
  2011-11-11 19:17:36, péntek
 
  11:11:11

2011.11.11


Ma befejeződik világotokban 5 korszak tanulási, fejlődési folyamata. Az ember, a test-lélek-szellem kapcsolatát átvitte olyan folyamatokon, amely 12 poláris személyiség jegyű , és azon belül 7 poláris érzelmi oldalú megtapasztalást élt meg 3x3-as megélési ritmusban. Mára minden lélek, ki világotokhoz tartozik, legyen testben, vagy segítőként bármely minőségben, meghatározta azt a szintet, amelyen ő tovább létezni képes. Világotok több rétegre szakadása elkezdődik a lineáris idő ezen csomópontján. Ezen rétegek alapjait, a rétegen belüli legmagasabb fejlettséget elért lelkek közössége adja össze saját, korszakokon át megérlelt tudásából. Mai nap két réteg alsó és felső határa jelölődik meg, és a lelkek hozzákapcsolódása elindul. A két világ egymás mellett halad még egy darabig, mert az emberi tudat nem lenne képes elviselni a gyors leválásokat a múlt rendszeréről.

Az egyik világba csatlakozó lelkek visszakapják a szabad lélek jogait, mert képesek voltak több szinten megérteni az élet rendjének igazságait, és vissza tudnak illeszkedni a körforgásba úgy, hogy tökéletes részévé fognak idővel válni az Egység Teremtő Rendjének. Ők a csillagösvényen járva felépíthetik magukat az elkövetkező időszakban, és illeszkedhetnek egy magasabb energiaszinthez.

A másik világ tanulási folyamata a szabad lélek jogait erősen korlátozni fogja, hogy a lélek még képessé váljon a fejlődésre, amíg a két világ közötti átjáró nyitott.

Három erőteljesen segítői minőség fog megnyilvánulni az elkövetkezendő időszakban.

A Krisztusi Testvériség hatalmas gyógyító ereje felszenteli azokat a gyógyítókat, kik képesek lesznek mind a két világban megjelenni, és amíg működik az átjáró, a kezeikkel, a szemeikkel és szavaikkal gyógyítani. Az ő torokcsakrájuk folyamatos tisztítás alatt volt az elmúlt időszakban.

Mihály Arkangyal és seregei a hálórendszerek építésében, az átjárók működtetésében, a lelkek átkötésében a rendszerek újraépítésében segítkező lelkeket erősíti meg. Az átjárók őrzése a világok közt, a rendszereket összekötő Tengely erősítése, és megnyitása a világegyetem minden szintjén, a VilágFa erősítése a felébredt, és csillagösvényre tért lelkek által az Ő hatáskörébe tartozik.

Szent Mihály Hegy felébredt őrzői kiléptek az elszigetelt takarásból, hogy egy Szent Hely újból betölthesse szerepét, és rajta keresztül a Föld szívéből egy TűzLiliom nyíljon, melynek szára magasba szökik egy Angyal szívén át, Boldogasszony szívén át, és Isten tenyerébe helyezi, kibomló virágában rejlő Föld szívét.

BoldogAsszony Rendje már a szétvált világok szabad részét erősíti meg. Az Ő Fényére épülő hálórendszer az Élet és az Egység Rendje szerint való teremtés kulcsait adja át azon lelkeknek, kik elkötelezett hívei születésük jogán, s hitük megtartotta őket az Ő kötelékében.

Az éjszaka fényénél a látó szemek megláthatták azt az alakzatot az égbolton, mely a két világ szétnyílását volt hivatott betölteni. Ez az alakzat már megjelent a felébredt lelkek hálórendszerében, hogy egy darabig mind a két világ átjárható legyen számukra, és ez volt az ő megjelölésük, amellyel láthatóvá váltak magasabb dimenziós lények előtt.

Az idő és a tér, mindkét világban más és más rend szerint működik, ami zavart okozhat bennetek és körülöttetek. A két világ közt létezik egy áthangoló terep, amely arra is szolgál, hogy az éppen ébredő lelkek ott eltöltsenek egy időszakot, míg a testük és tudatuk képessé válik a megértésére annak a folyamatnak, ami velük történik. A gyógyítók és a segítők is ezen a részen végzik el segítő munkájukat. Ebből értsétek meg, hogy lesznek emberek, kik soha többé nem kerülnek látóteretekbe, és lesznek sokan, kik fejlődésük révén bekötnek az átalakító tér-idő hálóba, ahol a megfelelő átalakítás, gyógyítás után felfedhetik azon munkájukat, amivel a hálórendszer magasabb részeire köthetnek át. A köztes tér a régi idő szerint még 1 évig és 1 hónapig lesz átjárható.

A szabad lelkek közösségének munkája a régi rendben alvók közül még sokakat fog felébreszteni ezen idő alatt.

Áldás és Békesség kísérje utatok.

Forrás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Másik világ, Hathorok üzenetei  
Angyali üzenet
  2011-11-11 18:58:58, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Angyali üzenet Pusztai Orsitól  
Angyali üzenet a mai napra
  2011-11-11 18:57:33, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Angyali üzenetek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2011.10 2011. November 2011.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 155 db bejegyzés
e év: 2798 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1622
  • e Hét: 11125
  • e Hónap: 25030
  • e Év: 154737
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.