Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
Így dől be egy teljes magyar ágazat: tízezrek állása veszély
  2013-05-23 20:39:07, csütörtök
 
 
Így dől be egy teljes magyar ágazat: tízezrek állása veszélyben

2013. május 22., szerda 18:03 MTI



A tégla- és cserépgyártás mintegy 60 százalékkal zuhant 2008 óta, de más építőanyag-gyártók sincsenek jobb helyzetben: az ágazat nem áll messze attól, hogy több építőanyag gyártása teljesen megszűnjön Magyarországon - jelentette ki a Magyar Téglás Szövetség elnöke szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.
Van olyan családtagja, akinek kifolyik a kezéből a pénz?
A most induló Pénzcentrum Akadémián megtanulhat mindent, ami a magyar oktatási rendszerből kimaradt, de a sikeres élethez tudni kell! Három nap képzés, amire mindig emlékezni fog.

A lakásépítési tetőfedő anyagok piaca 2008 óta évi 14 ezer négyzetméterről a felére csökkent, eddig 240 munkavállalót bocsátott el az ágazat. A téglaipar teljesítménye 1,1 milliárd téglaegységről 500 millióra esett vissza, és mindössze 3-4 gyártó működik még. A tégla-, cserép- és betonipar létszáma 14 ezer főről 7 ezerre csökkent - ismertette az adatokat Kató Aladár.

Az idei első negyedéves adatokból arra lehet következtetni, hogy 2013-ban 5 ezer lakás épül, holott az 1929-33-as nagy gazdasági válság legrosszabb évében is 17 ezer volt az új lakások száma - ismertette az adatokat Maráczi Zsolt, a Társaság a Lakásépítésért Egyesület elnöke.

Mind az építőanyag-gyártók, mind pedig az egyesület célja az, hogy állami szinten legyen gazdája a lakásügynek - emelte ki az elnök. Ez lehet egy hivatal vagy miniszteri biztos is, aki hosszú távú stratégiát készít. A következő uniós költségvetési időszakban ugyanis jelentős támogatást lehet lehívni a meglévő épületek energetikai felújítására.

A másik közös cél az, hogy az új lakások áfáját kapják meg szocpol támogatásként a vásárlók, építkezők. Jelenleg ennek a fele jár ezen a címen.

Maráczi Zsolt elmondta, hogy a kormánytól - a lakásépítés bővítését sürgetve - mindig azt a választ kapják: 480 ezer lakás üresen áll. Rámutatott azonban, hogy ezek 10 százaléka mindig átmenetileg üres, mert eladás alatt áll, felújítják vagy költözés miatt nincs még új lakója. Az üres lakások között szerepel a feketén bérbe adott, az irodaként használt lakás, illetve a lakásként bejelentett nyaraló is - tette hozzá.

http://www.penzcentrum.hu/lakas/igy_dol_be_egy_teljes_magyar_agazat_tizezrek_alla sa_veszelyben.1036524.html?utm_source=penzcentrum&utm_medium=mail&utm_cam paign=hirlevel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi az abszolút dilemma?
  2013-05-23 20:37:48, csütörtök
 
  Mi az abszolút dilemma?
-Megtudod,ha megkérdezel egy zsidót,hogy kér-e ingyen disznóhúst!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
A pénztárca, mint a magyar pina szimbóluma a rezsicsökkenté
  2013-05-23 20:10:20, csütörtök
 
 
A pénztárca, mint a magyar pina szimbóluma a rezsicsökkentés kommunikációjában


MariaV | 2013-05-22 09:20:23

"A pénztárcám, a pénztárcám,
A pénztárcámba' de nincsen pénzem,
Csuhajja!
Ha nincs benne, majd lesz benne,
A miniszter majd tesz bele,
De csuhajja!
Ha nincs benne, majd lesz benne,
Az Orbán Viktor majd tesz bele,
De csuhajja!"


A fentebb olvasható strófa a Fidesz 2013-as rezsicsökkentő kampányának vírusmarketing részeként az interneten terjedő dal leirata. Műfaját tekintve népies műdal.

Kétsíkú szimbólumrendszerének központi eleme a pénztárca. A pénztárca, mint a tehetősség, a gazdagság, gazdagodás, gyarapodás jelképe, egyúttal a termékenység, üreges kialakításánál fogva pedig egyértelműen a női nemi szerv szimbóluma is.

Gondolhatunk itt a pénzmag és a férfimag, vagyis a hímivarsejt, ismertebb, bár tudományos megközelítésben vitatható, indokolatlanul egyszerűsítő nevén az ondó, a geci párhuzamára, megfeleltethetőségére is.

De a buksza, mint a nő szavunk egyik szinonimája, szűkebb értelemben véve a nő nemi szerv szinonimájaként is beazonosítható.

A két aktus közötti párhuzam, amely során valaki pénzt rak a pénztárcába, illetve hímivarsejteket juttat a női nemi szervbe, nyilvánvaló.



0522_penztarca



Az elemzésre kiválasztott műdalban megjelenített központi probléma a pénztárca üressége, terméketlensége, amely aggodalmas hangvételű sorokban fejeződik ki.

Az értelmezés első síkján a dal szerzője a szűkös anyagi lehetőségei miatt érzett aggodalmát kívánta a világ elé tárni. Nincs kibontva a műdalban a szerző saját felelőssége az anyagi helyzetét illetően. Nem áll elő megoldási javaslattal sem, a megoldást külső, nyugodtan állíthatjuk, "isteni" beavatkozástól várja.

Az értelmezés első síkján tehát a nép egyszerű gyermekének jól ismert szokásos nettó picsogásával és csodavárásával szembesül a befogadó.

Az értelmezés második síkján azonban elénk tárul az ősi magyar lélek fennmaradásának ezeréves gyökerekkel a létezésbe kapaszkodó, mindent felülíró, elpusztíthatatlan erejű vágya.

A pénztárca a magyarság össznemzeti termékenységének a szimbóluma. Az üres pénztárca a gyermekvállalási kedvet, a születések számának drámai visszaesését, és az efelett érzett elkeseredést, kétségbeesést szimbolizálja. A nemzet torkából előtörő jajkiáltás ez a dal: csökken a termékenység, fogy a magyar!

Ennek megfelelően, ahogy a problematikát és a szimbólumrendszert két síkon értelmeztük, a megoldást, a katarzis lehetőségét is két síkon kell vizsgálnunk.

A két síkon megjelenő értelmezési lehetőségek azonban egy közös ponton kapcsolódnak egymáshoz. Mi ez a közös pont? A magyarság anyagi jólétének, gyarapodásának, egyszersmind termékenységének, szaporaságának a kulcsát, eszközét, szerszámát, lehetőségét, mint nagyszerű fallikus szimbólumot a kezében tartó nemzetmentő hős alakja.

Az értelmezés első síkján a "nincs" ürességét a "lesz" ígérete váltja fel: "Ha nincs benne, majd lesz benne". Nyilvánvaló a párhuzam a Bibliában olvasható sorokkal: "Kezdetben teremté Isten az eget és a földet. {...} És látá Isten, hogy minden a mit teremtett vala, ímé igen jó. És lőn este és lőn reggel, hatodik nap." (1 Móz. 1,1)

Ahogyan az Úristen hat nap alatt a semmiből megteremtette a világot, úgy teremti meg a nemzetmentő hős egyetlen kormányzati ciklus alatt a magyarok számára a Kárpát-medencében a Kánaánt.

Az értelmezés második síkján, szintén az Isteni példával párhuzamba állítva, a terméketlenség, a gyermektelenség sivár ürességét és a bőséges gyermekáldás öröme váltja fel: "És megáldá Isten őket, és monda nékik Isten: Szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsétek be a földet és hajtsátok birodalmatok alá; és uralkodjatok a tenger halain, az ég madarain, és a földön csúszó-mászó mindenféle állatokon." (1 Móz, 1,28)

Az üres pénztárca a terméketlen anyaföldet, a gyermektelen asszonyt, míg a teli pénztárca a felcsinált nőt, akarom mondani, a gyermekét boldogan váró édesanyát szimbolizálja.

Ahogyan az Úristen megáldotta az első emberpárt, és ellátta őket minden földi jóval, úgy áldja meg népét a nemzetmentő Orbán Viktor, és gondoskodik jólétükről anélkül, hogy boldogulásukért bármit is tenniük kellene a magyaroknak.

A dal tömör és velős üzenete tehát, bármelyik értelmezési síkot is vizsgáljuk: nem kell aggódni, teli lesz a buksza, vagyis mindenki jól meg lesz kúrva!

És ahogyan a fentebb elemzett, és az alábbi videón újszerű feldolgozásban meghallgatható népies műdalból kiderül a számunkra, ez ellen senkinek nem is lesz semmilyen kifogása.

http://www.youtube.com/watch?v=Ov-Ta5Xl_FU&feature=player_embedded


http://maria.postr.hu/a-penztarca-mint-a-magyar-pina-szimboluma-a-rezsicsokkentes -kom
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A zsidó bérenc Orbán HAZAÁRULÁSA !
  2013-05-23 19:41:04, csütörtök
 
  A zsidó bérenc Orbán HAZAÁRULÁSA !

http://www.youtube.com/watch?v=pHqt-Rop2O0
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jóléti államok vége
  2013-05-23 19:32:17, csütörtök
 
 

Jóléti államok vége

Birodalmak jöttek, birodalmak mentek, de az átmeneti időben mindig megvoltak az emberek valahogy . Történelmünk elhallgatott fejezeteiben nagy jelentőségű Atilla hun király szerepe, aki megakadályozta a Római Birodalom terjeszkedését egy rövid időre . Isten Ostora végigvert a kufárokon, megakadályozta, hogy átvegyék Jézus földi helytartóságának szerepét abban a formátumban, amit Atilla seregei szétvertek Cataleum mezején . Hazaszaladtak . Elbújtak a hunok elől, de valójában egy második esélyt kaptak arra, hogy rendbe tegyék mind azt, amit elrontottak korábban .

Arkangyaloknak tulajdonítják az örök város megmentését . Eszükbe sem jut, hogy vannak olyan népek is a világon, akiket nem a bosszú vezérel, hanem a hosszú távú építkezés . Ezeket az épületeket ,,nem faragják márványból, sem nem építik kőből, hanem apró homokszemcsékből, és a homokszemcséket köddel kötik össze" . A hunok istenhite eltért a rómaiak gondolkodásától . A politeizmus helyett egy isten, az öregisten létezését vallották . A Nap és a Hold kettősségét ! Nyelvünk eredetét tagadják írástudóink, mert az ő érdekeiknek ez jobban megfelel, mint a bizonyított igazság, amelyet még sokan kutattak a XIX-ik század első felében .

Szerencsétlenségünkre a jószándékkal alapított Magyar Tudományos Akadémia lett mára a legnagyobb kerékkötője feltámadásunknak . Elismert régészeinket, korábbi művészettörténészeinket határainkon belűl megtagadtatják velünk a tudomány nevében . Birodalmi érdek volt a nyugati kereszténység átvétele ! Bizánc szövetségeseiként élő Erdély vezetőit is rákényszerítették erre . A velencei templomépítők folytatták a letünt birodalom építészeti hagyományait, amit a XVIII-ik század során új életre keltett az ipari forradalom után szárnyakat kapott nagytőke ereje . Napoleon háborúi után eladósodtak Európa királyi családjai, akik rokonságban álltak egymással . Átengedték a különféle vámok behajtását a bankároknak, akik mindenféle fölösleges kiadásokra vették rá az uralkodókat .

A Habsbourg uralkodóházra rátelepült bankárok, a Fuggerek utódai már Mátyás halálát követően szemet vetettek hazánk területére, amit a törökkel egy időben szálltak meg nyugaton . Százötven évig tartó török hódoltsággal egy időben kezdődő négyszáz éves osztrák elnyomás többet ártott hazánknak, mint amiről beszélnek napjainkban . Szabadságharcaink sora követte egymást a XVII és a XVIII-ik század fordulóján, ami II-ik Rákóczy Ferenc vezette szabadságharcban csúcsosodott ki . Másfél évszázados beletörődés után 1848-ban fellázadtak megint a magyarok, kihasználva a Párizsból érkező forradalmi hullámot, amit úgy meglovagoltunk, hogy még az orosz cárt is mozgósítani kellett .

A sors iróniája, hogy a bennünket lerohanó dsidások ura is áldozatul esett ennek a láthatatlanul szerveződő birodalomnak, akiket megsegített hetven évvel korábban . Merénylet merényletet követett ebben az időben a kereskedő nép vélt sérelmei miatt, amit megkoronázott a bolsevizmus hetven évet meghaladó uralkodása Oroszország felett . Sok minden történt azóta . Rengeteg víz elfolyt a Dunán, de a feszültségek megmaradtak ma is . A kereskedő népek hálózatát alkotó hontalan zsidóság egységét jelentette az üldöztetésük hamis fenntartása . A korai Selyem út, és a fűszerkereskedelem működtetői szervezték meg Spanyolország, majd később Anglia tengeri birodalmát .

Akik rajtuk kívül próbáltak tevékenykedni, azokra erdei rablókat küldtek, vagy nyílt tengerek kalózait, akiktől átvették a rablott javakat . A holland hajógyárosok nem tűrtek meguk között versenytársakat . Monte Christó grófjának története is ebben a korban játszódik ugyanúgy, mint a Három testőr és a Nyomorultak nagyszerű történetei is segítik megvilágítani e kor eseményeit . A Púpos lovag Orleans-i hercege sem más, mint a Francia Forradalom főszervezője, aki elintézte a kenyérgabona kivonásával a francia éhséglázadást .

A gyalázatosság útjai kifürkészhetetlenek, bár egyes esetekben belső információkat kaphatunk olyan emberektől mint a George Orwell néven író ember, aki beavatott bennünket a bölcsek határozatait követő új világrend rejtelmeibe . 1948-ban még újnak tűnhetett a pénzhatalmi diktatúra, amit a demokrácia furcsa elméletével nyomnak le az emberek torkán . Minden a Te érdekedben történik, gondolkoznod sem kell, de egyebet nem is tehetsz, mert ha igen, akkor az egész rendszerrel találod szemközt magad . Szeretik összemosni Hitler nemzeti szocializmusát ezzel a nemzetek feletti szürke masszával, amit a nemzetek megsemmisítése jelképez .

Egyik a saját népe érdekében tesz meg mindent a rabszolgaság felszámolására, míg a másik álnéven, hamis cselekedetek sorával szerez híveket magának . Örök gazdagságot igér, miközben nyomorúságot hoz a világra . Ha van menekvés még egyáltalán ettől a vörös pajzsos embertől és családi vállalkozásától, ahhoz el kell kergetni őket a hatalom közeléből . Államosítani mindent, amit ellenünk kiépítettek maguknak a nevünkben . Templomainkat is meg kell tisztítani, mert a zsidó-kereszténység elmélete úgy hamis ahogyan van . Isten fiának gyilkosai ne álljanak Jézus egyházának az élére ! Körülöttünk kiépített hamis világukat meg kell tisztítani a rákos sejtek halmazától, ami megfertőz minden jó gondolatot és korrupttá tesz a levegőből előállított pénz segítségével mindent .

Európa jóléti államainak vége, mert úgy akarják a hazugságot gyártó ,,elit" bölcs vezetői . Milyen érdekes, hogy Bizánc központja, Konstantinápoly elfoglalása után mindössze három évvel, már hazánk alsó határainál gyülekeztek a törökök ? Európát akkor még mi jelentettük . Cserben hagytak bennünket akkor, mint később annyiszor, majd Trianon szégyenével keresztre feszítették Magyarországot . 93 éve lesz ennek az idén . Negyvenöt éves kommunista diktatúra idején, meg sem említhettük nyomorúságunk valódi okait, de negyedszáz évvel a rendszerváltás után sem foglalkoztak sokan ezzel a kérdéssel .

Hazánkat támadják most is ugyanúgy, mint 907-ben tették az egyesült európai hadak, akik szégyenteljes vereséget szenvedtek a néhány évvel azelőtt hazát foglaló magyaroktól . Arról elfelejtenek szólni, hogy az őket megelőző avarok és hunok mindannyian a magyarok korábbi nemzettségei voltak, akik a Római Birodalom által veszélyeztetett Kárpátmedencét jöttek megvédeni . Akadémikusaink erőszakkal hirdetik kicsinységünket, a habsbourgok által reánk erőszakolt történelem szemléletet, pedig a finnugrizmus ideje lejárt ugyanúgy, mint a nyugati társadalmak jóléti rendszerei, amit csak mézesmadzag helyett alkalmaztak a pénzhatalom szemfényvesztői .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pótviktor újra mozgolódik, de ma egy sokkal érdekesebb témá
  2013-05-23 19:09:58, csütörtök
 
 
I returned!

2013.05.16. 19:38

Pótviktor újra mozgolódik, de ma egy sokkal érdekesebb témát találtam. Maga a Fényességes adja a mai poszt alapját.


A kormányfő ismerteti írásában a Magyarországon végrehajtott változtatásokat, kiemelve, hogy a jóléti állam helyébe - amely szavai szerint Európa-szerte bajban van - munkaalapú állam épült ki.

Magyarország nem kíván más európai országok adófizetőinek pénzéből élni, a magyarok keményen dolgoznak 500 euró körüli átlagos havi nettó bérükért, miközben az átlagnyugdíj havonta hozzávetőleg 340 euró.

forrás: Orbán: Keményen gürizünk havi 500 EUR-ért

Arról is érdemes szót ejteni, 500 euró közeli átlagbért sem éri el a dolgozók 75%-a, inkább csak az átlagnyugdíjat, ami nagyjából a minimálbérnek felel meg. És persze azért is keményen dolgozunk, mert a közmunkás bér még ennek is a fele. Viktor kicsit hallgatagon kezelte az igazi problémát, bár a munka alapú állammal célzott rá. Az állam ugyanis marha jól jár a magyar munkással. Ugyanazon a napon ugyanazon az oldalon azért rávilágítanak erre is.

A foglalkoztatás költségei magasak, a nettónk pedig alacsony. A minimálbér ugyan sokat emelkedett, de ez inkább árt, mint használ. Átlagkeresetben a szlovákokkal vagyunk egy szinten, de Lengyelország, Horvátország és Szlovénia is előz minket. A céges adóterhelés idén nagyot ugrott, ami végső soron megint csak rajtunk csattan a kevesebb munkahely és magasabb árak formájában. Az elmúlt évek beígért nagy fordulata elmaradt, a magyar munkavállaló nem lett versenyképesebb.

Magyarországon ugyan nem kell nagyon magas fizetéseket adni, nálunk az átlagkereset csak 793 euró a versenyszférában, míg Szlovéniában ennek több mint a duplája. Tehát más a baj. Például az, hogy egy bruttó 1000 eurós (290 ezer forintos) fizetés nálunk a munkaadónak valójában 1285 eurójába kerül, amivel a 15 vizsgált ország közül a legrosszabb harmadba kerülünk. Tetézi a bajt, hogy közben ebből a teljes bérköltségből itt Magyarországon jut a legkevesebb a munkavállaló zsebébe, átlagosan mindössze 655 euró. Ebből a szempontból nem csak a közvetlen versenytársainknak számító csehek, románok vagy szlovákok hagynak le bennünket, hanem Oroszország, Macedónia és Montenegró is ránk ver. Vagyis a nettó fizetésünknek a munkaadónk által kifizetett teljes bérköltség közel a duplája és ezzel sajnos egyértelműen a sor végén kullogunk, arányaiban sehol a környéken nem terheli annyi állami sarc a munkát, mint nálunk, ez pedig sokat ront a versenyképességünkön.

Vegyünk egy egyszerű példát: Szlovákiában nagyon hasonló az átlagkereset, mint Magyarországon (nálunk 7 euróval több) és a minimálbér szintje is megfelel a magyarnak, feltételezhetjük, hogy a beruházást fontolgató cég havi nettó 500 euróért (nagyjából 150 ezres nettóért) mindkét országban hasonló minőségű munkást kap. Ha a cég kizárólag a bérköltséget figyelembe véve mérlegel, mindenképpen Szlovákiát érdemes választania. Hiszen ott ahhoz, hogy havonta 500 euró kerüljön a munkás zsebébe elég 890 eurót kifizetni, Magyarországon ugyanennyi nettó kifizetése 980 euróba kerül a cégnek. Másképpen: annyi pénzből, amennyiért nálunk 1000 munkást felvehet, Szlovákiában felvehet 1100-at.

forrás: A magyar Kelet-Európa legszerencsétlenebb melósa


http://mittu-domain.blog.hu/2013/05/16/i_returned
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bajnai Gordon azzal a Gansperger Gyulával helyezték át a Haj
  2013-05-23 19:08:06, csütörtök
 
  Bajnai Gordon azzal a Gansperger Gyulával helyezték át a Hajdú Bét székhelyét Kecskemétre, aki még az első Orbán kormány idején volt az ÁPV Rt. vezetője. Így kerülhetett a felszámolás a "nagy vagyonátrendező" ragadványnevű Varga Miklóshoz (Nyom. 396/2003). http://issuu.com/tempohirek/docs/bajnaiganspergerhajdubet?mode=window
Kettős aláírás-Hajdú bét
issuu.com
A FIDESZ pénztárnoka és Bajnai együtt írták alá a székhelyáthelyezési dokumentumot, így intézhette a felszámolást "a nagy vagyonátrendező" ragadványnevű Varga Miklós bíró a Hajdú Bét ügyében.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyalni csak úgy lehet, ha élvezzük az ízeket
  2013-05-23 18:53:45, csütörtök
 
  Nyalni csak úgy lehet, ha élvezzük az ízeket

LMI57 2013. május 23., csütörtök 07:28

Dunst Eszter a Nők a Magyar Nemzetért Egyesület alelnöke. Az alelnök Asszony Angela Merkelhez írt egy szívhez szóló levelet, amely május 18-án a ,,PolgárPortálon", a magyar civil együttműködés lapján. A levél hűen tükrözi a magyar szellemi közállapotokat is. Régen a sarló és kalapács volt a munka jelképe. Most a szárnyas fagyi. Ha nem nyalsz, repülsz! A levél írója Humán fejlesztési tanácsadó a Széchenyi Programirodánál.

Kedves Merkel Asszony!

Hallom, jó, avagy a helyes útra akar minket magyarokat téríteni.

Vagy terelni?

Fordítás kérdése. Valószínűleg úgy hangzott: ,,auf den richtigen Weg bringen..."iro

Danke. Köszönjük, Merkel asszony, de nem kérünk belőle!

Se a terelésből, se a térítésből.

Se állatok nem vagyunk, se megtévelyedettek.

Keresztények vagyunk, kezicsókolom, már vagy ezer éve.

Tudja mit, Merkel asszony?! Volt egy költőnk, úgy hívták: József Attila. Maguk aligha ismerik... mindegy. Ő írta: ,,mint állatot terelni értik..." mármint az embert, úgy nagy általánosságban... Csakhogy azok a bolsevista idők elmúltak.

A magyar nem hagyja tovább tereltetni magát. Senki által. Tetszik érteni? Még a németek által sem. Senki emberfia által többé.

Maguk fordítva ülnek a lovon, kezicsókolom, ha észre vették, ha nem...

A helyzet ugyanis az, hogy tegyen meg mindent Németország, hogy a helyes útra térjen! Milyen alapon tukmálja rá megint Németország a saját eszméit Európára?Milyen alapon diktál? Mért gondolják megint, hogy egyedül a német út az üdvözítő?

Hogy merészelnek minket kioktatni demokráciából, mikor nekünk, magyaroknak köszönhetik az újra egyesítést?!?

Ha mi akkor nem bontjuk meg a vasfüggönyt, miről beszélnénk most, kedves Merkel asszony?!?

Nem a maga útja helyes, kedves Merkel asszony, hanem Orbán Viktor útja.

Maga, kérem, Merkel asszony, még az esernyőjét sem vihetné Orbán úrnak.

Maga hatalmas, Merkel asszony, mert rengeteg pénz áll maga mögött.

Maguk kétszer romba döntötték Európát.... mégis mindig győztesként kerülnek ki mindenből.... mint a fociban... ez is valahogy mindig így alakul....

De kérem, most elég. Elég ebből. Ki van kint és ki van bent? Azért, mert maguk kb. 80 millióan vannak, még nem biztos, hogy igazuk van. Ahogy már említettem, volt már effajta tévedésük.... nem is oly rég....

De most nekünk van igazunk. Tetszik érteni??? Mert nekünk van egy államférfink, olyan, aki minden száz évben terem egyszer. Mármint Európában! Aki távlatokban gondolkodik. Aki érti a helyzetet minimum egy emberöltőre előre. Aki a népéért küzd a nagy globális lötty ellenében...aki a kereszténységben hisz, mint Európa alapvetésében...(a Fundament, kedves Merkel asszony! Maga protestáns, ugyebár?! Tudnia kellene.... ) Aki nemzetben gondokodik az internacionalizmus ellenében. Csak nem hallatszik a szava, mert egy kicsiny népet képvisel. Vagy ami hallatszik, azt sem akarják meghallani...mint a kis Vuk kiáltozását.... (tetszik tudni, a kis Vuk legalább olyan fontos, mint József Attila, mert a kis Vuk ugyan sírva kiabált, hogy kicsi vagyok, éhes vagyok, fázok, de életben maradt, győzött, felnőtt, és boldogult, és nemzetséget alapított! )

Mi is ordítottunk és harcoltunk Európa védelmében, kedves Merkel asszony, majd ezer évig.... de nem árt tudni, hogy a harang nem csak értünk szól déli 12 órakor! Európáért szólt anno... és szól most is, ha ugyan nem késő, s ha tudni tetszik, mire gondolok... de ez is mindegy.

Nekünk magyaroknak csak ez maradt. A Himnusz és a déli harangszó.

A lényeg: nincs joguk minket se terelgetni se téríteni.

Nincs erkölcsi alapjuk.

Semmilyen alapjuk.

Tetszik érteni?

http://www.polgarportal.hu/polgarblog/dunst-eszter/blogger/listings/dunst-eszter


http://hu.linkedin.com/pub/dunst-eszter/56/41a/30b

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elbuktak a földügy módosítók - jöhet a nagygyűlés
  2013-05-23 17:34:49, csütörtök
 
  Elbuktak a földügy módosítók - jöhet a nagygyűlés

Pacsker 2013.05.23.

videkpusztitasi.jpg

Egyetlen szavazással elvetette tegnap a parlament mezőgazdasági bizottsága azt a több mint kétszáz módosító indítványt, amelyet a képviselők tavaly ősz óta benyújtottak a földtörvényhez. FIGYELEM! A MAGYAR FÖLD ELADÓVÁ TÉTETETT! A minap elbuktak Ángyán József és Bencsik János híres módosítói az Országgyűlésben - májustól 512.000.000(!) ember vásárolhat termőföldet Magyarországon a magyarokkal egyenrangú feltételekkel!!! Az utolsó lehetőség, ha a nép megmozdul, és ezen kívül írja alá Ön is a petíciót: http://varaljaszovetseg.hu/02/

,,Ez egy elképesztő menet" - teljesen újraírják a földtörvényt - HVG.hu

Ismét éles szóváltásba keveredett saját párttársaival Ángyán József a parlament mezőgazdasági bizottságában. A kormánypárti képviselők ugyanis megszavazták, hogy kidobják a majdnem egy éve a parlament előtt lévő földtörvényt, és az összes módosító indítványt, helyette pedig egy trükkös megoldással lényegében új jogszabályt nyújtanak be. Elvileg 1800 hektár lenne a lehető legnagyobb birtokméret Magyarországon, de a törvényjavaslatban elrejtették további kiskapuk megnyitásának lehetőségét is, hiszen az újraírt javaslat már az elején deklarálja, hogy lesz még két másik jogszabály, amely eltérő szabályokat is megállapíthat, felülírva ezt a limitet is a tulajdonképpen végtelen (nem vicc!) birtokok felé. Az új földtörvény megszületése azért sürgető, mert 2014. május 1-jén lejár a moratórium, amelyet Magyarország a 2004-es EU-csatlakozáskor kapott. A Fidesz belső ellenzékeként fellépő két korábbi államtitkár, Ángyán József és Bencsik János összesen 55 módosító indítványt nyújtott be a korábbi javaslathoz, mert úgy látták, az saját pártjuk eredeti elveivel ellentétes.

Bencsik: A nagybirtokrendszer konzerválása ellentétes a józan ésszel - Index.hu


http://greenr.blog.hu/2013/05/23/elbuktak_a_foldugy_modositok_johet_a_nagygyules
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Törvényesített trafikmutyi. Bravó Fidesz!
  2013-05-23 17:33:43, csütörtök
 
 
Törvényesített trafikmutyi. Bravó Fidesz!
2013.05.22. 21:24

Ha eddig bárkinek kétsége merült volna fel a parlamenti kétharmad gátlástalanságáról, akkor annak újabb bizonyítékul szolgálhat a megszavazott trafiktörvény, annak minden pofátlanságával együtt. Bármilyen törvényt képesek megszavazni ott a padsorokban a kormánypárti mutyisták ha a központi akarat úgy kívánja, nem mérlegelnek, nem haboznak, nem vitatkoznak, egyszerűen megnyomják a gombot, és a lelkiismeretet rábízzák a szavaikra amivel utólag igyekeznek kimosdatni magukat a nyakukig érő tolvajlásból. Azok után, hogy Orbán Viktor védelmébe vette a kisboltosok, trafikosok kisemmizését, senki előtt nem lehetett kétséges a törvény megalkotása sem, ami utólag szentesíti az államilag irányított lopást, utólagos haszonemeléssel.

Nem először adja tanúbizonyságát a kétharmados parlament meddig hajlandó elmenni a saját érdek érvényesítésében. Túl a barátságon, de a pofonon már régen innen. Itt a saját érdek végül is egy embernek az akarata, de ez nem zavarja a sorsukat hozzá kötőket, igyekeznek mindenben megfelelni az Ő elvárásainak, némelyikük még ha lehet lehajtott fejjel is, de akkor is megszavaz bármit, még azzal a tudattal a vak komondoros agyában, ha ezzel nagyon sok embert hoz létbizonytalan helyzetbe. Most sem történ t ez másként, a többségtől elvettek valamit amiért az már megdolgozott, néhánynak visszaosztottak ebből egy kis hányadot, később jó lesz majd rájuk hivatkozni, de a javát kimazsolázták maguknak, és az őket támogató családtagoknak, haveroknak, énekeseknek, szomszédoknak, eléggé jobboldaliaknak. Nem zavarta a kialakult felháborodás sem a drága honfiúkat, és honlányokat, nem érdekelte őket a nyilvánvaló lebukás sem a kiosztás során hiába volt erről hangfelvétel, nem érdekelte őket csak az a hazugság:" Elvettünk a multiktól, és így a honiak jártak jól!" kezdetű előre megírt szöveg, ami most éppen csak a vízcsapból nem folyik. Ja, és persze a mocskos szocik, meg a baloldal, és a Philipp Morris összeesküvés bonyolult szálainak a kibogozása. Ismét nem zavarják őket a tények sem, a fogyasztás nem csökken, legfeljebb koncentrálódik, a szállítási útvonalak lerövidülnek, ezzel csökken a forgalmazók költsége, így embereket bocsájthatnak el, ha kevesebb lett a munka, tehát a multi semmiképpen nem járt rosszabbul. Az áruházláncok megoldják a forgalomkiesést, leszerződnek valamelyik nyertessel, nem nekik kell embert alkalmazni az eladáshoz, így azokat el is lehet bocsájtani, végül is piacgazdaság van, vagy mi a fene. Mondjuk az utólagos árrés emelés miatt kicsit szívják a foguk, de a bérleti díjon behozzák a hasznot, és a kormány is van annyira segítőkész velük szemben, valahogy kárpótolja őket a veszteségért. Már kaptak új Munka Törvényt is, ami nem kis segítség nekik a dolgozókkal szemben, ha azok esetleg emelt bért akarnának, vagy bármilyen jogukat szeretnék alkalmazni, mert abban a törvényben bizony sokat elvettek tőlük, növelve a munkáltató hasznát, és terrorját velük szemben.

Lehet a piacot variálni, ha megfelelő a gazdasági környezet. Az utolsó három év politikája nem mondható sikeresnek a gazdaság tekintetében bármilyen hazugsággal is igyekszik a kormány kimagyarázni tehetségtelenségét, és tolvajlását. Nála az a növekedés ha a saját embereinek jobban megy, a többi az éhen is dögölhet, ott lehet hagyni az út szélén, majd a rokon megássa a sírját. A stadionépítésre alapozott gazdasági növekedés nem tartós addig amíg közmunkás él az országban 49 ezer forintból, éves szinten hat hónapig. Nem tartós az a növekedés sem, ahol az évek munkáját el lehet venni minden átmenet nélkül, és esélyt sem adva a tönkretett csórónak a további megélhetésre. A trafikmutyi során jól jártak azokat az embereket hozták helyzetbe akik eddig ezért a piacért nem dolgoztak meg, nem ebből éltek, de most megkapták a jutalmat a munkájukért amit a politikának végeztek, vagy esetleg elég volt annyi ismerjenek valakit, aki megjutalmazza őket, és a családnak is volt ebben némi szerepe. Azokkal a családokkal nem kell törődni akik éppen miattuk mennek tönkre, azok nem elég jobboldaliak. Fontos az egészség védelem, a gyerekek, és kiskorúak védelme, ezért kapnak ők csak fagyit, ha bemennek a nemzetinek mondott dohányboltba. Azokkal a gyerekekkel meg hogy mi lesz akiknek a családja előtte részben a dohányeladásból él, végül is nem szempont, lehet nem is voltak eléggé nemzetiek, vagy csak félázsiai származékok, akiknek a szülei életükben nem voltak szavazni. Pedig most sokan lettek ezekből a gyerekekből. Velük törődsz, kedves kétharmad?

A törvényesített közpénzlopás parlamenti biztosítása most már egy újabb fajta lépést tett a törvénygyártás során, ezúttal a saját maga érdekcsoportja megjutalmazása felé. Helyzetével visszaélve, tudatosan tett tönkre egy újabb társadalmi réteget a kereskedelem egyik ágazatából. Kinyírta már hatékonyságával a szerencsejáték ipart is, ott sem adva időt az átállásra senkinek, de ez csak egy példa a sok közül. Mindenképpen igyekszik magyarázatot találni a védhetetlenre, felelősnek mindig ott van a baloldal, csak az a kérdés, az ilyen módon tönkre tett családokat mennyire fogja érdekelni mit csináltak az előző kormányok, amikor még ők is meg tudtak élni, ettől csak napjainkban lettek megfosztva, és kétségbeesésbe taszítva. De ezzel a kormánnyal már nem tehet partnerként semmit kezdeni, erről nap mint nap gondoskodnak, gyakorlatilag minden területet igyekeznek a törvénykezéssel az uralmuk alá hajtani. Média fölényükből eredő magyarázkodásuk szánalmas azon emberek szemébe akik miattuk kerülnek kilátástalan helyzetbe, akik miattuk veszítik el megélhetésük, ráadásul úgy, közben azt látják mások miután a helyükbe kerültek milyen jól megélnek ebből minden addigi munka nélkül, amiben nekik azért volt részük bőven. Az olyan törvénykezésben ami az emberek tönkretételével jár minden változtatási lehetőség nélkül nem nagyon lenne szabad részt venni, de inkább nem lenne szabad ide jutni a politikának, ami ezt megteszi, és megteheti. Az ilyen törvénykezés ártalmas, káros, ügyetlen, és visszafordítható. Mert jogot elvenni visszamenőleg is lehet, ezt a kormánypárt vezette be.


http://banditapolitika.blog.hu/2013/05/22/torvenyesitett_trafikmutyi_bravo_fidesz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2013.04 2013. Május 2013.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 599 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 754
  • e Hét: 14984
  • e Hónap: 26095
  • e Év: 179591
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.