Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Nyithatjuk a bukszát: életveszélyessé nyilvánították a misko
  2013-10-12 23:59:37, szombat
 
  2013-10-11. 17:14
Nyithatjuk a bukszát: életveszélyessé nyilvánították a miskolci zsinagógát



Magyarország egyetlen vidéki ortodox zsinagógája felújításra szorul, az idén 150 éves épületet életveszélyessé nyilvánították - mondta Freund Jenő, a Miskolci Autonom Orthodox Izraelita Hitközség elnöke.
A zsinagógába október 6-án mehettek be utoljára azok a nem hívők, látogatók, akik kíváncsiak voltak az épületre. Azóta a műemlék az érdeklődők előtt zárva tart. Az épületbe a hívők saját felelősségükre bemehetnek, és vallásuk gyakorlásáért be is mennek - tette hozzá.
Freund Jenő azt mondta, már korábban tudták, hogy baj van, de reménykedtek az állami és önkormányzati segítségben, ez azonban eddig elmaradt. Ezért nem maradt más választásuk, mint a zsinagóga bezárása. Felidézte, hogy a zsinagóga másfél évszázadon keresztül adott helyet neves, hittudós rabbiknak, kántoroknak és elöljáróknak, akik azon dolgoztak, hogy Miskolcnak kultúrát, hírnevet és gazdasági fellendülést hozzanak.
A vallási épületek mellett fürdők, piacok, iskolák, kórház és számos olyan épület létesült a hitközség segítségével, amelyet ma jószerivel csak a történelemből ismernek a miskolciak - tette hozzá. Elmondta azt is, a zsinagóga falai, ablakai még az eredetiek, s bár kívülről jó néhány évvel ezelőtt megszépült az épület, tartóoszlopainak, belső szerkezetének állaga leromlott.
Több ígéret volt a segítségre, de eddig valamennyi teljesítése várat magára, holott még abban is bíztak, hogy 2014-ben, a magyarországi holokauszt 70. évfordulójára sikerül újfent biztonságossá tenni a zsinagógát - mondta a hitközség elnöke. Megjegyezte, hogy annak idején a Miskolcról elhurcolt zsidó emberek közül kevesen tértek vissza. Ma a hitközség valamivel több, mint félezer tagot számlál, vallásukat száznál is többen gyakorolják.
Freund Jenő elmondta azt is, hogy a néhány évvel ezelőtti felmérések szerint az 1856 és 1863 között Ludwig Förster tervei alapján, neoromán moreszk stílusban épült, Miskolc ma már egyetlen, és a régió legnagyobb zsinagógájának rekonstrukciója legalább másfél milliárd forintba került volna. Ez vélhetően ma jóval több lenne - tette hozzá.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/118867/#ixzz2hY0mKIGW
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán és a grúz
  2013-10-12 23:43:54, szombat
 
  Orbán és a grúz
2013.10.12. 14:34

Orbán Viktor londoni előadása után egy Sulkhan Khabadze nevű grúz férfi kérdezte a magyar miniszterelnököt (az ötvenedik perctől). Khabadze szerint Zurab Adeishvili egykor grúz igazságügy-miniszter, akit hazájában az emberi jogok súlyos megsértésével vádolnak, Magyarországon tartózkodik, és magasrangú pártfogói vannak. Orbán nem választolt Khabadze kérdésére, simán lepattintotta.

A grúz állami televízió szerint Adeishvili valóban Budapesten él és Orbán Viktor személyes tanácsadója.

Fogalmam sincs, hogy Adeishvili bűnös vagy sem, az sem biztos, hogy Pesten van. Az biztos, hogy a grúz kormány le akarja tartóztatni.

Orbán azt állította, hogy kiváló kapcsolatai vannak a jelenlegi grúz kormánnyal. A grúz kormányfő Ivanishvili, aki Csányit és Szélest reggelire enné meg a hatmilliárd dolláros vagyonával, az Orbánnal valóban jó viszonyban lévő Saakasvilinek esküdt ellensége. Két hét múlva lesz az elnökválasztás, ahol Ivanishvili embere Marghvelasvili fog nyerni, óriási a fölénye a közvélemény kutatások szerint. Ez keményebb ügy lehet, mint Safarové.

A magyar sajtóban ez nem hír. Egyetlen sort nem találtam Adeishviliről. Mit csinálnak a magyar újságírók?

http://orulunkvincent.blog.hu/2013/10/12/orban_es_a_gruz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csak most vette észre? Varga szerint csalódás a bankok hozáá
  2013-10-12 23:37:25, szombat
 
  Csak most vette észre? Varga szerint csalódás a bankok hozáállása
2013, október 12 - 10:40


Varga Mihály szerint a bankok nem tettek szinte semmit a devizahitelesek problémájának megoldására. A nemzetgazdasági miniszter a Népszabadságnak adott interjúban közölte, ha november elejéig nem érkezik javaslat, a kormány pillanatokon belül be fogja nyújtani saját megoldását.

A napilap szombati számában megjelent interjúban azzal kapcsolatban, hogy november elsején lejár a bankoknak adott határidő, a miniszter azt mondta: csalódás, ahogy a bankok ehhez a problémához hozzáállnak. Nem látjuk az elszántságot, hogy házon belül tényleg meg akarnák oldani a problémát - közölte.

A bankok, ahogy látom, túlságosan sokat nem tettek eddig az ügyfelek érdekében. Nem látom, hogy tömegesen kezdeményeznék a pénzintézetek a hitelszerződések módosítását annak érdekében, hogy az ügyfél törleszteni tudjon. Ennél sokkal többet kellene csinálni! Még az árfolyamrés ügyében hozott Kúria-döntést sem vezették át a szerződéseken - fogalmazott Varga Mihály.

Rugalmasak voltunk, nem mondtuk meg például, milyen időhatáron belül kell a devizahiteles terméket kivezetni. A bankszövetség erre sem adott eddig érdemi javaslatot, az időhatárokat kívánják minél messzebb kitolni. November elejéig várunk, ha nem érkezik javaslat, a kormány pillanatokon belül be fogja nyújtani a saját megoldását - mondta a miniszter.

Varga Mihály arra a kérdésre, reálisnak tartaná, hogy a 2014-es választ előtt legyen még egy újabb tízszázalékos rezsicsökkentés, úgy válaszolt: "el tudom képzelni. A szolgáltatók az osztalékkifizetéseikben nem reagáltak a változásokra. Még látok tartalékot a rendszerben".

Arról is beszélt, hogy a kormány a jövő héten dönt a luxusadó ügyéről. Mint mondta, szeretnének 35 százalékos adót bevezetni egyes luxustermékekre. Ilyenek lehetnek az ékszerek, a szőrmebundák és a nagy értékű autók is, de más megoldás is elképzelhető.

Arra a kérdésre, hogy lesz-e reklámadó, közölte, hogy sem a jövő évi költségvetésben, sem a 2014-es adótörvény-javaslatban nincs ilyen tétel. "Nem számolunk vele" - mondta.

MTI - alfahir.hu


http://alfahir.hu/csak_most_vette_eszre_varga_szerint_csalodas_a_bankok_hozaallas a
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hamar orvost ennek az idiótának!
  2013-10-12 23:19:41, szombat
 
  Orbán: a munka és az imádság megtagadása miatt gyengült meg Európa

2013. október 11., péntek, 16:54 • Utolsó frissítés: 2013. október 11., péntek, 17:14
Szerző: MTI


Orbán Viktor szerint Európában ma az számít haladónak, aki megfordul és megkeresi az elhagyott jó utat, amely az alapvető keresztény értékekre, az emberi méltóságra, szabadságra és kötelességre épít.

A munka és az imádság együttes megtagadását nevezte meg Európa meggyengülésének okaként Orbán Viktor miniszterelnök a Demokratikus Centrumpártok Internacionáléja (CDI) - ma is használt korábbi nevén Kereszténydemokrata Internacionálé - pénteki budapesti konferenciáján.

Európában ma nem az a haladó, aki a keresztény kultúráról és a munkáról lebeszélő, válságba vezető úton akar továbbmenni, mert az a szakadékba visz - mondta az Úton egy erősebb Európa felé című tanácskozáson a kormányfő, aki egyben a CDI egyik alelnöke.

Szerinte a kontinensen ehelyett ma az számít haladónak, aki megfordul és megkeresi az elhagyott jó utat, amely az alapvető keresztény értékekre, az emberi méltóságra, szabadságra, kötelességre épít, ahol az érdem a munkából táplálkozik, és ahol becsben tartják a természetes emberi közösségeket, a családot és a nemzetet. Ez vezet az erős Európához - jelentette ki Orbán Viktor.

http://hvg.hu/itthon/20131011_Orban_keresztenyseg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán: A kommunisták utódai ott ülnek Brüsszelben
  2013-10-12 23:14:00, szombat
 
  Orbán: A kommunisták utódai ott ülnek Brüsszelben. Orbán szerint a ravasz kommunisták olyan sokáig voltak Európában, hogy átmenthették a hatalmukat, és összeházasodtak a szélsőliberálisokkal. - írja az mno.hu a brit The Telegraphra hivatkozva. - Hááát, basszus... :))) Magyarországon nem így történt?  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Erich Priebke: a holokauszt kitaláció
  2013-10-12 23:06:30, szombat
 
 

Erich Priebke: a holokauszt kitaláció
2013, október 12 - 11:54


A halála után nyilvánosságra hozott videoüzenetben is hangoztatta Erich Priebke, hogy a holokausztot "a háború győzteseinek propagandája volt saját bűneik leplezésére".

Erich Priebke azt akarta, hogy felesége mellett, az argentínai Bariloche városában temessék el, ahol 1994-ig, az olasz hatóságoknak való kiadatásáig élt - mondta el Paolo Giachini, Priebke olasz védőügyvédje.

Az argentin külügyminisztérium Twitter-üzenetben közölte, hogy nem fogadja a férfi tetemét. Egyelőre nem tudni, hol és mikor temetik el az egykori SS-tisztet.

Az ügyvéd nyilvánosságra hozta az Erich Priebke által "emberi és politikai hagyatékként" hátrahagyott videointerjú tartalmát is. A felvétel júliusban, Priebke 100. születésnapja alkalmából készült. A videó szövegét a tgcom24 olasz hírportál közölte.

A 335 ember kivégzéséért 1998-ban életfogytiglanra ítélt Priebke kijelentette, hogy nem tagadja meg múltját. A holokausztot kitalációnak nevezte, amely "a háború győzteseinek propagandája volt saját bűneik leplezésére".

A gázkamrák sem léteztek - állította Priebke, hangsúlyozva, hogy ő járt a mauthauseni táborban és nem látott gázkamrát. A lágerekben készült felvételeket szintén hamisnak nevezte, a náci bűnösök feletti nürnbergi pert pedig kirakatpernek.

Persze a kijelentésre rögtön rákaptak a zsidók, Riccardo Pacifici, a római zsidó közösség elnöke a videót kommentálva gyorsan kijelentette: Priebke példája bizonyítja, hogy "a holokauszt emlékének őrzése nem lankadhat".

Az 1938-1944 között a római Gestapónál szolgált Erich Priebkét a római katonai bíróság a Fosse Ardeatine római kőbányában 1944-ben végrehajtott tömeggyilkosságért ítélte el. Büntetését házi őrizetben töltötte.

MTI - alfahir.hu


http://alfahir.hu/erich_priebke_a_holokauszt_kitalacio
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Országgyűlési képviselőknél is landoltak az állami földek
  2013-10-12 23:00:03, szombat
 
  Országgyűlési képviselőknél is landoltak az állami földek
2013, október 12 - 19:10


Még Czerván György államtitkár cége is kapott azokból az állami földekből, melyeket a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) osztott szét titokban.

Fideszes országgyűlési képviselők is kaptak pályázat nélküli állami birtokokat. A Blikk összesen hét kormánypárti politikust talált eddig a listában, amit a csak perrel tudtak kikényszeríteni a Nemzeti Földalapkezelő Szervezettől (NFA). A képviselők cégeiken, családtagjaikon keresztül, vagy személyesen részesültek a földekből. Mint a lap írja, Czerván György agrárállamtitkár, az Aranyszarvas Zrt. nevű cégén keresztül Tápiószentmártonban jutott egy állami birtokhoz.

Egy 5,8 hektáros területről van szó, amelyet október 15-ig használhat az Aranyszarvas Zrt. Az NFA ugyanis meghirdette a termőföldet, így azt a jövőben egy magánszemély művelheti - válaszolt az államtitkár nevében a vidékfejlesztési tárca a Blikknek. Czerván egyébként három és fél éve nem dolgozik a cégnél, ám vagyonnyilatkozata szerint 24,88 százalékos tulajdoni hányada van benne. A több mint 1100 hektáron gazdálkodó cég közel 130 milliós uniós támogatást zsebelhetett be a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal adatai szerint - hívták fel a figyelmet.

Farkas Sándor cége, a Kinizsi 2000 Mezőgazdasági Zrt. kapta a legtöbb földet, összesen 82 darabot Fábiánsebestyénben és Eperjesen. Sok kis, legfeljebb egy-két hektáros földdarabról van szó, amelyek a korábbi földet életjáradékért program keretében kerültek az államhoz. Ezeket a földjeink közé ékelődő szétszórt területeket kaptuk művelésre - mondta Farkas a Blikknek. Farkasnak 38 százalékos tulajdonrésze van a Kinizsiben, amely a nagybirtokos vállalatok közé tartozik a 3400 hektárra becsült területével.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8JbpeFGGlWs

Magyar Zoltán jobbikos képviselő beszélt a földosztásról

Örvendi László nem nyilatkozott a lapnak arról, hogy cége, a Nagyhegyesi Mezőgazda Kft. - amit a képviselő 6 százalékban birtokol - két területet nyert el. Hanó Miklós békéscsabai alpolgármester a városában kapott egy állami birtokot. Mint a lap írja, nem csak egyébként is gazdálkodással foglalkozó képviselők kaptak földet, hanem olyanok is, mint Daher Pierre felesége. A libanoni politikus mellékállásban (!) kórházigazgató, és tíz hektár földet bérelnek feleségével.

Már megint Felcsút

Mint korábban kiderült, az NB I-es Puskás Akadémia elnöke és Felcsút polgármestere a kormányfő szülőfalujában, Alcsútdobozon jutott három földdarabhoz. Mészáros Lőrincék egyébként azon ritka szerencsések közé tartoznak, akik egyszerre nyertek állami földeket és állami dohánykoncessziókat is.

Azt nem lehet tudni, hogy ezúttal mekkora területről van szó, mivel ez továbbra sem nyilvános, ám az kiderül, hogy mindössze egy állami földdarab jutott másnak a településen. Ezzel szinte az összes állami föld Mészárosék kezében összpontosul Alcsútdobozon, miután a tavalyi földpályázatokon is taroltak. A településen a 17 pályázatból 14-et kaszált Mészáros cége, a Búzakalász 66 Felcsút Kft. A társaság összesen 758 hektárnyi földet nyert el tavaly a helyi gazdák elől, ezzel együtt pedig Fejér megyében összesen immár 1010 hektárnyi területen gazdálkodhat. Ezen felül a polgármester felesége, Mészáros Beatrix és testvére, Mészáros János is kapott földet 94, illetve 139 hektár erejéig.

Simicska...

Korábban mi is beszámoltunk róla: A Fidesz legbefolyásosabb gazdasági háttéremberének tartott Simicska Lajos cégei 9 településen összesen 59 különböző méretű földbirtokot kaptak, főleg a Balaton-környékén és a nyugati határszélen. Azt ugyan nem lehet tudni, hogy a 18 ezer hektárnyira becsült földbirodalomból mennyit tesz ki ez az 59 földdarab, mivel ez az adat továbbra sem nyilvános. A Jobbik az esetleges visszaélések miatt a Nemzeti Földalapkezelő Szervezethez (NFA) fordult. Azt akarják kideríteni, hogy kik használják jelenleg a pályáztatás nélkül kényszerhasználatba adott több mint 30 ezer hektár állami földterületet.

alfahir.hu


http://alfahir.hu/orszaggyulesi_kepviseloknel_is_landoltak_az_allami_foldek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Arculatot vált a Fidesz
  2013-10-12 22:54:31, szombat
 
  2013.10.12. 15:13
Arculatot vált a Fidesz

http://m.cdn.blog.hu/ok/okos-tojas/image/sargafidesz.jpg

sargafidesz.jpg

Összeült a válságstáb.

- A bukott baloldal (Gyurcsány-Bajnai-Mesterházi trió és gárdájuk) összefogva az IMF-fel, az EKB-val, a bankokkal, a multikkal és a Holland labdarúgó válogatottal, meggyalázta a Nemzeti Válogatottunkat. Ez így nem mehet tovább! - jelentette ki a Kedves Vezető.

Ráadásul narancssárga mezesek tették mindezt velünk! Ezt nem hagyhatjuk annyiban! Peti! Azonnal írj egy levelet a hollandoknak, hogy a kétharmad döntése alapján holnaptól nem használhatják a narancssárga mezüket (kivéve, ha előre garantálják, hogy mi győzünk). - adta ki az ukázt a vezír.

- Nem írhatná meg ezt a levelet inkább Gabika? - kérdezte sóhajtva Peti

- Nem! Gabikára más fontos feladat vár, neki kell megvédenie a focisták fizetését. - jelentette ki a Hőn szeretett ellentmondást nem tűrő hangon

- Viktorom! Attól tartok hiába írnánk bármilyen levelet, a hollandok nem mondanak le a válogatott színéről. Ők már akkor narancssárgában játszottak, amikor Te még pirosban nyomtad KISZ titkárként. - rebegte reszketegen Peti

- No, akkor megvesszük őket kilóra, úgy ahogy itthon is szokás. Lajos, mennyi pénz van a kasszában? - tette fel a kérdést a Kedves Vezér

- Rengeteg, bár mostanában sok a kiadásunk is, de attól tartok ahhoz kevés, hogy megvegyük Hollandiát. - mondta kesernyésen Lajos

- Hát jó, ha nem megy ésszel, nem megy pénzzel, majd megoldjuk másként. Gábor! Ha a fiúk végeztek Baján, azonnal települjenek át Hollandiába. A kocsikra ragasszátok Gyuri fényképét és a hangszórók flamandul harsogják, hogy: ,,Hollandok! Ne féljetek a bukott baloldaltól, ne féljetek a bankok és multik gazdasági fenyegetésétől: A Fidesz megvéd benneteket, elküldjük hozzátok Gyurit és mindent rendbe tesz. Csak annyit kérünk, hogy népszavazáson döntsétek el, hogy holnaptól hupikék meze legyen a Holland válogatottnak." - ötletelt a vezír

- Sajnos ez sem jó megoldás. Jelenleg sem a holland rendőrség, sem a bíróság, sem a választási bizottság, de még a közterület-felügyelet sincs a kezünkben Vezérem. Ha így kimegyünk, az első szó után úgy zavarnak haza bennünket, hogy ahhoz képest a 8:1 diadalmenetnek számítana. - szólt közbe Sanyi bánatosan

- Hát jó. Látom másnak nincs ötlete, így megint nekem kell kitalálnom valamit. - motyogott maga elé Pártunk és Kormányunk egy szem vezetője.

Kicsit vakargatta a fejét, majd a homlokára csapott és derült arccal felkiáltott:

- Heubéka! Vagy valami ilyesmi. A lényeg, hogy megvan! Akkor sem hagyom, hogy a Nemzet focistáit egy olyan banda gyalázza meg, amelyik ugyanolyan színben pompázik, mint mi! Hogy is mondja a régi mondás: Ha a Hernádi nem megy a horvátokhoz, akkor a horvátok mennek Hernádihoz (bár ez sem biztos, hogy pontosan így szólt). Ha a hollandok nem hajlandók színt váltani, majd váltunk mi! (Ebben nekem úgyis gyakorlatom van.) - mondta mosolyogva a vezér.

- Gabika! Írd! Jegyzőkönyv: készült 2013.10.12-én a Fidesz Országos Választmányának ülésén. A választmány egy hangú szavazással úgy határozott, (Gabika, ezt ne írd: Ne szóljatok közbe, hogy ez nem választmányi ülés, és hogy ti nem szavaztatok. Úgy is mindig az van, amit én mondok, tehát fölösleges most külön köröket futni.) Gabika, ezt már megint írhatod: hogy 2013.10.14-től a Fidesz arculatot vált. A párt a logókat és minden egyebet megtart, de a nemzeti jelleg hangsúlyozás miatt a narancssárga színt citromsárgára cseréli. Elvégre a magyar narancs citromsárga! Kelt, mint fent.

No, akkor egyesével gyertek ide és írjátok alá a jegyzőkönyvet. Remélem, senkinek sincs ellenvetése. - kacsintott mosolyogva a Kedves Vezető és a jól végzett munka örömével hátradőlt a karosszékében.



Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

http://okos-tojas.blog.hu/2013/10/12/arculatot_valt_a_fidesz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem tudom, hallottatok-e róla?
  2013-10-12 22:49:21, szombat
 
  Nem tudom, hallottatok-e róla?

Pártunk és kormányunk meg fogja ünnepeltetni az országgal az úgynevezett rendszerváltozást. A 25. évforduló ünnepségeinek előkészületeire már félre is tettek 800 millió forintot! Aki nem hiszi, járjon utána. Csak azt nem tudom, hogy honnak fogja számítani a rendszerváltozás kezdetét? Azok, akiknek ez a szemétség ünnep, mind milliárdosok lettek. A nép meg egyre szegényebb! Mit akarnak még elkövetni ellenünk? Ennek a 800 milliónak is lett volna ezer jobb helye! A Fidesz-kormány és holdudvara nem a kormányzásban jeleskedik, hanem a pénzköltésben, a korrupcióban és a hantában!

Kimentek a tankok, bejöttek a bankok! Ülepet cseréltünk, a szovjet ülep helyett a világkormány ülepét nyaljuk! Ennyi történt, meg annyi, hogy szétrabolták a nemzeti vagyonunkat! Aki ezt ünnepli, az egyéb gazemberségekre is képes!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lehet, hogy a libsik felé tolja a kordéját - kiugrott a "Ren
  2013-10-12 22:47:30, szombat
 
  Lehet, hogy a libsik felé tolja a kordéját - kiugrott a "Rendből" a KDNP-s
2013. október 12. 14:13
Kostás Roland - Hunhír.info

Kormányzásotokban súlyosan csalódtam, megaláztátok a polgári értékrendet, sárba rántottátok a keresztény hit tanait - írja Debrecenyi János a KDNP elnökének. Formálissá tettétek a demokráciát, megaláztátok a polgári értékrendet, sárba rántottátok a keresztény hit tanait" - írja Veszprém korábbi KDNP-s polgármestere.

Kilépő levelében csalódottsága okát is részletezi. ,,Sok év alatt megszerzett diplomátokért azok dolgoztak meg, akiket most lenéztek és megaláztok. Ilyen vezetés alatt és szellemiség mellett nem kívánok a párt tagja maradni."

,,Imádkozom a mi Urunkhoz Istenünkhöz azért, hogy bocsássa meg a ti bűneiteket." - zárta levelét az egykori KDNP-s politikus.


A veszprémi politikus korábban is saját hiperlibsi értékrendje szerint nyilatkozgatott. Amikor Bayer Zsolt a "cigányozós" cikkével műfelháborodást keltett a generációsok, kulturkampfosok, nekünk minden jár azért elvet vallók körében, Debreczenyi is megszólalt, és levelet írt a Magyar Hírlapnak, amit az ATV is megkapott.

"Nem magánügy az, hogy egy közszereplő, vagy egy széles nyilvánossághoz valamilyen formában szóló mit tesz, mit nem tesz, hogyan szól, ír, vagy viselkedik. Bayer Zsolt főmunkatárs többször bebizonyította már, hogy nem való a közélet nyilvánossága egyetlen szintjére sem. Ez az ember egy antiszociális személyiség, aki megnyilvánulásaiban a nemzet megosztására és nem pedig a társadalomban lévő problémák okainak felderítésére és megoldására törekszik."

Bayernek pont azt az írását támadta be ez a "csuhába" öltözött libsi, amelyiknek rengeteg valóságalapja volt. Debreczenyi úr a veszprémi jobbikos Magyar Élet Menete ellen is iszonyatos módon gágogott. Vissza kell tolni a kordét az ősi csapathoz, aztán csak lelesik valami libacomb, Debreczenyi... Ilyen gágogásért már járhat.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=69370
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2013.09 2013. Október 2013.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 631 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3010
  • e Hét: 13277
  • e Hónap: 24388
  • e Év: 177884
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.