Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 35 
Újabb dicséretre méltó törvényt alkotnak az oroszok
  2013-11-25 20:12:54, hétfő
 
  Újabb dicséretre méltó törvényt alkotnak az oroszok

A buzipropaganda betiltása után újabb megsüvegelendő jogszabályt hoznak az oroszok, a jövőben ugyanis tilos lesz reklámozni az abortuszt is.

Vlagyimir Putyin orosz elnök aláírta azt a jogszabályt, amely módosítja a közegészség védelmével kapcsolatos számos törvényt, többek között betiltja az abortusszal kapcsolatos reklámot. A szóban forgó dokumentum a Kreml honlapján jelent meg.

Ezen kívül a törvény tiltja azokat a reklámkampányokat is, amelyek során kábítószereket és pszichotróp anyagokat tartalmazó gyógyszermintákat terjesztenek.

2013.11.25. 17:09
Forrás:
Oroszország Hangja nyomán

http://www.deres.tv/20131125/ujabb-dicseretre-melto-torvenyt-alkotnak-az-oroszok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A nemzeti fülkeforradalmárok valódi arca: soha egy kormány n
  2013-11-25 20:10:27, hétfő
 
  A nemzeti fülkeforradalmárok valódi arca: soha egy kormány nem támogatta még ennyire a holokamu iparágat

Már a külföldi lapok is egyre inkább belátják, hogy a Fidesz szorosabb barátságot ápol a zsidókkal, mint a gonosz "neonáci-horthysta-fasiszta-jobbikosokkal".

A német sajtóorgánumok egyik legliberálisabb zászlóvivője, a Spiegel közölt egy írást a magyarországi helyzetről, természetesen ismét a zsidók és a holokamu helyzetét középpontba állítva, mintha ezen témakörökön kívül semmi más nem is volna fontos egy ország életében. Kicsit kételkedve bár, de lassan ők is belátják, hogy bizony a Fidesz mélyen a szívén viseli a holokacsa biznisz erőteljes terjedését a magyar közéletben.

A Spiegel Online német hírportál a Sorsok Háza nevű holokamu-emlékhely létrehozásának tervéről közölt beszámolót.

A Holokauszt-megemlékezés Magyarországon: egy múzeum a halott gyermekeknek című cikkben a szerző, Keno Verseck a budapesti józsefvárosi pályaudvarra tervezett emlékhellyel kapcsolatban kiemelte, hogy a kormány a zsidó közösséggel együtt és Izrael részvételével országszerte megemlékezéseket és zsinagógák felújítását tervezi a holokacsa 70. évfordulója alkalmából, és támogatni kívánja az emlékezetkultúrát a közintézményekben.

Ezek “új, meglepő hangok Budapesten", hiszen “az a hír járja, hogy az Orbán-kormány ártalmatlan színben tünteti fel Magyarország fasisztabarát múltját, kacérkodik a szélsőjobboldali szavazókkal és nem határolódik el elég határozottan az antiszemitizmustól" - írta a Spiegel Online szerzője. A kormány “a jelek szerint szeretne végre megszabadulni ettől az arculattól" - tette hozzá.

Kiemelte: a rendszerváltás óta egy kormány sem támogatta olyan mértékben az emlékezést a holokausztra, mint ahogyan most tervezik.

2013.11.25. 18:05


Forrás:
Spiegel nyomán Deres.tv

http://www.deres.tv/20131125/nemzeti-fulkeforradalmarok-valodi-arca-soha-egy-korm any-nem-tamogatta-meg-ennyire-holokamu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rendőröket vittek el az éjszaka
  2013-11-25 19:58:01, hétfő
 
  Rendőröket vittek el az éjszaka

Napi esetek
|
2013.11.25. 10:24
|


A két egyenruhásról kiderült, hogy zsebre bírságolnak.

Két rendőrt állítottak elő Pest megyében hétfőre virradó éjszaka - erősítette meg a Hír24 értesüléseit a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség szóvivője. Gyugyi Csilla elmondta, az autópálya-rendőrség állományába tartozó egyenruhásokat az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, az inárcsi pihenőhelyről vitték el, miután felmerült a gyanú, hogy zsebre bírságolnak.

Vitték a kocsijukat is

A Hír24 úgy tudja, a párost vasárnap délután óta figyelték. A helyszínről egyébként nem csupán a két egyenruhást vitték el az ügyészség emberei, hanem a kocsijukat is.

A két érintett ellen hivatali vesztegetés miatt indított eljárást a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség. A rendőrök jelenleg őrizetben vannak.

Másik kettő

Szeptemberben az Egri Nyomozó Ügyészség emberei buktattak le ugyancsak két autópálya-rendőrt. Az egyenruhások egy szlovák kamionost állítottak meg közúti szabálysértésre hivatkozva. A járművet végül továbbengedték, persze nem ingyen. Húsz eurót kaptak azért, hogy "szemet hunyjanak". Mindketten előzetes letartóztatásba kerültek.

Évekre rács mögé

Hivatali vesztegetés miatt éppen a hónap elején ítélt el két pénzügyőrt a Debreceni Ítélőtábla. Az elsőrendű vádlottat két évvel, míg társát egy év négy hónappal sújtották, miután százezereket tettek zsebre. Mindketten letöltendő büntetést kaptak. Őket hivatali vesztegetés mellett hivatalos személy által elkövetett közokirat hamisításban is bűnősnek találták


http://www.hir24.hu/sotet-oldal/2013/11/25/rendoroket-vittek-el-az-ejszaka/

*******


A kis rendőr fizetése ép úgy kevés mint a tied vagy enyém ,zsebre dolgozni a rabszolgatartó államban nem lehet nekünk kicsiknek ,csak föntebb ott lehet sőt kötelező minél nagyobbat szakítani ...az már fogás rajta a még magasabb hatalomnak és fel a csúcsig minél korruptabb annál följebb bukik ...abszurdisztánban élsz ...Mire sikkasztottak , hiteltörlesztőre rezsire mindkettőre vagy a gyerek karácsonyi ajándékára ?


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Együtt a cionizmus és a holokausztipar ellen
  2013-11-25 19:29:07, hétfő
 
 
Együtt a cionizmus és a holokausztipar ellen

24 nov 2013

‘Kiirtanám az összes zsidót, genetikusan alattvalók?' Szabó, Ináncsi és Horka szónoklata írásban, videók majd később. A rendezvényen kb. 120 hazafi jelent meg, az út másik oldalán kb. 40 antimagyar rasszista ellentüntetővel, középen rendőrök. A cionista söpredék még a magyar himnusz alatt is fütyült, dudált. Jellemző a magyarellenes, faji alapú kettős mércére, hogy amikor pár éve, talán Tomcaték beledudáltak egy holokauszt dzsemboriba, rögvest elvitték őket, míg itt az ‘antifasiszták' (értsd: magyarellenes cionrasszisták) nyugodtan vijjoghattak.

Kapcsolódó: Képgaléria: nem igaz, hogy teszünk a holokausztra!

Mindez persze nem tudta hátráltatni az eseményt, amely rendben lezajlott, a szónoklatok erőt sugárzóak voltak, az üzenet áttört és számos médium lehozta (kivéve természetese a jobbikos, HVIM-es pártsajtót). A megfélemlítés légkörében ma ennyien mernek nyíltan szembemenni a holokausztiparral, csak a parlamenten kívüli nemzeti ellenállás, de ez akkor is siker!

A rendezvényt ugyan a Magyar Hajnal rendezte, de hangsúlyosan nem pártrendezvény volt, amire minden hazafit vártak pártállásra tekintet nélkül. A Jobbikból, igaz, egyedül, de Gaudi Nagy Tamás meg is osztotta az oldalán. Gratulálunk!
Szabó Tamás (NFP, Magyar Hajnal) beszéde a holokauszt-ipar elleni tüntetésen

Magyarok, kedves bajtársak!
SzaboTominov23

Szabó Tamás

Elsősorban tisztáznunk kell néhány dolgot. A holokauszt kérdésével mi nem foglalkozunk, egyrészt a szólásszabadságot és történelmi kutatást korlátozó törvény miatt, másrészt a mi feladatunk nem ez, hanem a nemzetünk érdelében kidolgozott programpontjaink megvalósítása. Személyes véleményem szerint, ha mégis foglalkoznánk a témával, akkor - bízva tagjainkban és szakértőinkben - mi gyors, határozott és végleges megoldást találnánk rá.

A másik amit tisztáznunk kell, az a holokauszt-ipar kifejezés. Sokan sérelmezik ezt a szóhasználatot, nem tudom, hogy akkor minek nevezzük azt a két esetet, melyet ismertetni fogok.

2007-ben a magyar állam kötelezettséget vállalt, hogy 21 millió dollárt (bő 4,5 milliárd forintot) fizet a holokauszt magyarországi túlélőinek kárpótlására. A pénz háromötödét a magyar állam rögtön az első évben el is utalta, 2011-ben azonban felfüggesztette az utalásokat. Miért is? Azért, mert a cionista lobbitól rettegők sem merték bevállalni az enyhe kifejezéssel élve ,,fura" elszámolásokat. Az ügyet persze elsimították, a papír sok mindent elbír.

2009-ben a Bács-Kiskun Megyei Bíróság első fokon hat, három, illetve 4,5 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte az első-, a másod- és a harmadrendű vádlottat az osztrák pénzalap által a cigány holokauszt kárpótlásra adott pénzzel történt visszaélés miatt. Több cigány vezető is az elítéltek között volt. A bíróság öt vádlottat ítélt letöltendő börtönbüntetésre, további harmincöt vádlottat felfüggesztett börtönbüntetésre, nyolc vádlottra pénzbírságot rótt ki, egy ember pedig megrovást kapott. Egy részüknél vagyonelkobzást is tartottak.

Ezek az esetek csak a jéghegy csúcsai, nem tehetünk úgy, mintha meg sem történtek lettek volna. Ma azonban főként amiatt gyűltünk össze, hogy tiltakozzunk, hogy 6 milliárd (azaz 6 ezer millió) 208 millió 8 százezer forintot költsenek egy emlékhelyre.

Ez ma egyszerűen megengedhetetlen. Ma amikor a Horthy-rendszer light típusú berendezkedés valósul meg. Amikor visszaköszönnek a félfeudális viszonyok, az urambátyámozás, a nemzeti mázzal leöntött korrupció. Akkor egy-két kommunistát leszámítva hungaristákkal voltak tele az internáló táborok. Ma is meg lehet nézni, kik vannak börtönben, vagy házi őrizetben, míg mások szabadon támadhatnak nemzetünkre. A fasiszta magyarokról sivítozó cionisták kezében gazdaságunk, miközben ismét hárommillió koldus országa lettünk.

Már rég nem a másodrendű állampolgárságunkról van szó, vagy a kettős mércéről. Már arról kell beszélnünk, hogy ennyi pénzből hány magyar életet tudnánk megmenteni. Nemzetünk túléléséért folytatott harcában nem engedhetjük meg az ilyen és ehhez hasonló döntéseket. A magyar jövőnek élni kell, ezért javaink új, nemzeti alapon fekvő újraelosztását követeljük.

Ebben a küzdelemben nem alkudhatunk meg a cionizmussal, nem hátrálhatunk, kitartunk és helytállunk!
Horka Sándor (KHŐ) beszéde az MH holokauszt-ipar elleni tüntetésén

Adjon az Isten!
Magyarok, Bajtársak!
mhnov23

Horka Sándor

A magyarellenes rasszizmus, az antimagyar faji kettős mérce, a cionista gyarmatosítás ellen szeretném felemelni szavamat.

Gyarmatosítóink minket vádolnak rasszizmussal. Ha én azt mondanám, a cionista Tilos Rádió mintájára, hogy kiirtanám az összes zsidót, szabad lábon lennék? Mert ott ez elhangzott 10 éve szenteste, hogy “kiirtanám az összes keresztényt". Az elkövető, Bajtai Zoltán megúszta, a cionista gyűlöletadó mai napig szabadon működik.

Ha kijelenteném, Kertész Ákost szabadon idézve, hogy a zsidó vagy Kertész Ákos ‘genetikailag alattvaló', nem ettől zengene a nyugati világ éveken át és nem kerülnék börtönbe? Kertész Ákos ellen viszont eljárás sem indult, pedig kijelentette, leírta, hogy “a magyar genetikusan" alávaló, majd még volt pofája üldöztetésről hazudozva Kanadába elhúzni.

Emlékezhetünk Landeszmann György rabbira, aki szintén bármi komoly következmény nélkül gyalázhatta a magyarságot kollektíven, azt állítva “ha kivonnánk a zsidó kultúrát Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bőgatya és a fütyülős barack".

Különben pedig büntetlenül lehet gyalázni és tagadni Istent, támadni a családot, mocskolni a magyarságot, semmibe venni nemzetünk sorstragédiáit, örvendezni Trianonnak, kigúnyolni Krisztust. A kommunizmus bűnei, százmillió ember kiirtása is, a törvény ellenére nyugodtan kisebbíthető, a vörös csillag hordható, és bármely történelmi esemény vitatható, cáfolható, tagadható. Egyetlen dolog van, ami nem vonható kétségbe, és ez nem az, hogy a föld a nap körül kering.

Én nem teszem meg azt a szívességet a magyarellenes rasszistáknak, hogy az inkvizíció által tabuvá tett dolgot vitatom vagy kisebbítem, hiszen azt három évvel büntethetik, - én csupán másoktól idézek.

Az úgynevezett holokausztipart sem minősítem, csak utalok a Holokausztipar című könyvre, amelynek amerikai zsidó szerzője, Norman Finkelstein semmit sem kicsinyített vagy tagadott, csupán azt állítja, hogy a holokauszttabu azt a célt szolgálja, hogy elterelje a figyelmet a cionizmus, Izrael állam emberiség elleni bűneiről, és a folyamatos pénzügyi kizsákmányolásunkról.

A szólás szabadságáért viszont fel kell emelnem a szavam, hiszen papíron még az átkosban sem korlátozták úgy a szólásszabadságot, meggyőződésem szerint különben alkotmányellenesen, mint manapság. Nem volt például tilos, hangsúlyozom, elvben és nem gyakorlatban a Szovjetuniót bírálni például.

És ha drogosoknak joguk van a hatályos törvényt bírálva drogliberalizálást követelni, akkor nekünk is jogunk van azt mondani, hogy a mai inkvizíciós törvény, amely még kérdések feltevéséért is börtönnel sújthat, lábbal tiporja a szabadságunkat!

Ezt ma ki kell mondanunk, mert ha némák maradunk, holnap már ezért is lecsukhatnak!

A mai helyzet a jobboldal bűne is, azé a sok millió szavazóé, akik 2010-ben elhajtották Gyurcsányékat, hogy aztán, maroknyi kivétellel szó nélkül tűrjék a magyarellenes törvények további szigorítását, a cionista terror további fokozását!

Ti is, fideszes szavazók, akik eltűritek, hogy egy viccért, egy kérdésért becsukhassanak bárkit, mint annak idején a Szovjetunióban.

Közben bezárják az óvodákat, az iskolákban nincs kréta és vécépapír, olykor fűtésre sem telik. A magyar egészségügy egy katasztrófa, a kórházakban nincs gyógyszer. Tanáraink, orvosaink sokszor éhbérért dolgoznak, milliók nélkülöznek, és százezrek menekülnek nyugatra.

Eközben csupán 2007 óta 42 millió dollárt költöttünk holokauszt-kárpótlásra. Ez közel 10 milliárd forint, de ebben még nincs benne a tavalyi Wallenberg emlék évre költött pénz, a Zsidó Világtalálkozó, a 2014-es holokauszt emlékév és az auschwitzi kirándulások állami költsége. Valamint a zsidó egyháznak és a cionizmust ma már egészen nyíltan hirdető Hit Gyülekezetének adott költségvetési támogatás.

Ez igenis pénzügyi iparág, ez igenis cionista diktatúra, ez igenis faji alapú kettős mérce, mert ez az ország nélkülözik!

Hangsúlyozom: én nem vitathatom, nem kisebbíthetem - de mi, magyarok nem vagyunk bűnös nép! És hogy van az, hogy a kollektív felelősséget csak ránk akarják tolni? Ha én felelős vagyok 70 évvel ezelőtti eseményekért, akkor a tanács-köztársasági rémuralomnak, a túlnyomórészt zsidók által működtetett ÁVH-nak, a szovjet koncentrációs táborokba deportált 800 ezer magyar ellen elkövetett bűnöknek miért nincs soha kollektív felelőse?

Szabad emberként szeretnék élni, és azt mondom, inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl, mert másképp rabszolgaként haltok meg!

Fel a győzelemre!
Ináncsi József (MNG) beszéde az MH holokauszt-ipar elleni tüntetésén

AZ ELMÚLT NAPOKBAN NÉHÁNYAN FELTETTÉK NEKEM AZT A KÉRDÉST, HOGY MIT KERESÜNK MI EZEN A PÁRTRENDEZVÉNYEN? TÁMOGATJUK-E A MAGYAR HAJNALT?
Inancsinov23

Ináncsi József

A MAGYAR NEMZETI GÁRDA PÁRTFÜGGETLEN, ÖNÁLLÓ SZERVEZET ÉS EZEN A JÖVŐBEN SEM FOGUNK VÁLTOZTATNI. ÉN NEM EGY PÁRTRENDEZVÉNYRE JÖTTEM, HANEM EGY PROGRAMRA. EGY OLYAN PROGRAMRA, AMI ISMÉT EGY FELKIÁLTÁS A MAGYAR NEMZET ÉRDEKEI MELLETT.

A MAGYAR NEMZETI GÁRDA A LEHETŐSÉGEI SZERINT EDDIG IS RÉSZT VETT MINDEN OLYAN PÁRT- ÉS CIVIL SZERVEZÉSŰ RENDEZVÉNYEN, AMELY AZ ÉRTÉKRENDÜNK SZERINT A NEMZETÜNK ÉRDEKEIT SZOLGÁLTA ÉS ÍGY LESZ EZ EZUTÁN IS. HA PEDIG MÉG ARRA IS LEHETŐSÉGET KAPUNK, HOGY GONDOLATAINKAT EGY-EGY ILYEN RENDEZVÉNYEN A TÖBBI RÉSZTVEVŐVEL IS MEGOSZTHATJUK, AZT CSAK MEGKÖSZÖNNI TUDJUK. KÖSZÖNÖM TEHÁT A MAI LEHETŐSÉGET A SZERVEZŐKNEK.

MOST BIZTOSAN SOKAN IZGATOTTAN FIGYELIK, KÖZTÜK AZ ÁLLAMILAG TÍZMILLIÓKKAL TÁMOGATOTT TETT ÉS VÉDELEM ALAPÍTVÁNY, HOGY ELKÖVETEM-E HOLOKAUSZTTAGADÁST - NEM FOGOM ELKÖVETNI, MERT NEM AZÉRT JÖTTEM IDE. NEM ÉRDEKEL, MI VOLT AZ OKA, HOGY 1990-BEN AZ AUSCHWITZI TÁBLA LECSERÉLÉSRE KERÜLT ÉS A 4 MILLIÓ ÁLDOZATBÓL 1,1 MILLIÓ LETT. NEM AZ ÉN DOLGOM AZ SEM, HOGY NEMRÉGIBEN A SZEGEDI ZSINAGÓGA KERÍTÉSÉRE VALAKIK BABASZAPPANT TŰZTEK ÉS AZ SEM, HOGY VALAKIK ETTŐL MEGRETTENTEK, ANNAK ELLENÉRE, HOGY A SZAPPAN MÍTOSZ MÁRA MÁR RÉG LELEPLEZŐDÖTT.
MÁS MIATT JÖTTEM.

SZÁMOMRA FONTOSABB KÉRDÉSEK MIATT VAGYOK ITT. ÉS EZEK A KÉRDÉSEK A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL A KÖVETKEZŐK:
MEGENGEDHETŐ-E, A MAI MAGYARORSZÁGON HOGY RENDKÍVÜLI TANÍTÁSI SZÜNET LEGYEN EGY ISKOLÁBAN, MERT NINCS FŰTÉS?

MEGENGEDHETŐ-E, HOGY EGY KÓRHÁZBA KERÜLŐ EMBER SAJÁT MAGA GONDOSKODJON A GYÓGYSZERÉTŐL KEZDVE A WC PAPÍRIG MINDENRŐL, MERT A KÓRHÁZNAK ERRE MÁR NINCS KÖLTSÉG KERETE?

MEGENGEDHETŐ-E, HOGY EMBEREKET LAKOLTASSANAK KI, A KIFIZETHETETLEN DEVIZAHITEL VAGY AZ ÖNHIBÁJUKON KÍVÜL FELGYŰLT KÖZÜZEMI TARTOZÁS MIATT?

MEGENGEDHETŐ-E, HOGY VALAKI HIÁBA DOLGOZIK, MÉGIS A LÉTMINIMUM ALATT ÉL, FILLÉRES BOLTOKBÓL VÁSÁROLT SILÁNY ÉLELMISZERT FOGYASZT ÉS HASZNÁLTRUHA KERESKEDÉSBŐL ÖLTÖZIK?

ÉS MÉG FOLYTATHATNÁM A KÉRDÉSEK SORÁT.

VAJON NEM ÉRDEMLÜNK-E TÖBBET? SZERINTEM IGEN.
ÉS HOGY MI KÖZÜK A FELTETT KÉRDÉSEKNEK AZ IDE TERVEZETT HOLOKAUSZT EMLÉKHELYHEZ. MEGMONDOM VAGY FELTESZEK INKÁBB EGY ÚJABB KÉRDÉST:

HA MÁR ILYEN NEHÉZ HELYZETBEN VAN AZ ORSZÁG ÉS A LAKOSSÁG NAGY RÉSZE, BIZTOS A LEGJOBB DÖNTÉS ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL 5-6 MILLIÁRDOT KÖLTENI EGY ÚJABB HOLOKAUSZTKÖZPONTRA?

TISZTELT POLITIKUSOK - ÉLÜKÖN A FÜLKEFORRADALMÁROKKAL - BIZTOS, HOGY ERRE KAPTAK ÖNÖK FELHATALMAZÁST?
DE EZ MÉG NEM MINDEN, HISZEN ITT A NYAKUNKON A HOLOKAUSZT EMLÉKÉV, AMELY ESEMÉNY ALKALMÁBÓL A JÖVŐ ÉVBEN MÁSFÉL MILLIÁRD FORINTRA LEHET PÁLYÁZNI, HOGY MAGÁT A HOLOKAUSZTOT ÉS ANNAK BORZALMAIT MINÉL SZÉLESEBB KÖRBEN MEGISMERTESSÉK.

AZT HISZEM, NEM ÁRULOK EL NAGY TITKOT, HA ELMONDOM, ÉN NEM FOGOK PÁLYÁZNI. AZONBAN INGYEN NÉPSZERŰSÍTEM HAZÁM TÖRTÉNELMI NAGYSÁGAIT, GYŐZTES CSATÁINKAT, MINT AHOGY INGYEN HAJTOK FEJET ELESETT HŐSEINK ELŐTT VAGY TRIANONI NEMZETTRAGÉDIÁNKRA EMLÉKEZVE, MERT HITEM SZERINT EZ A ZÁLOGA ANNAK, HOGY A HÁBORÚS BŰNÖS NÉPNEK BÉLYEGZETT MIVOLTUNKBÓL ÚJRA EGYENES GERINCCEL ÁLLHASSUNK ARRA A HELYRE, AMELY MINKET, MAGYAROKAT MEGILLETT A VILÁG NÉPEI KÖZÖTT.

KEDVES POLITIKUSOK! ÖNÖK MIKOR LESZNEK ANNYIRA MINIMÁLISAN NACIONALISTÁK, HOGY OLYKOR-OLYKOR A SAJÁT NEMZETÜK ÉRDEKEIT IS FEL MERIK VÁLLALNI? VAGY ÖNÖKNEK NEM A MAGYAR A NEMZETÜK?

VAGY KÉRDEZZEM INKÁBB ÍGY: MILYEN SZÍV DOBOG AZ ÖNÖK KEBLÉBEN? A DICSŐ ŐSEINKRE EMLÉKEZTETŐ ÁRPÁDSÁVOS VAGY ORSZÁGUNK FELVÁSÁRLÁSÁRA TÖREKVŐ DÁVIDCSILLAGOS?
EGYET TUDOK TANÁCSOLNI: TÉRJENEK ÉSZRE, AMÍG NEM KÉSŐ!

ÉS MOST A HIVATÁSOS RETTEGŐKHÖZ PÁR SZÓT. BUDAPEST EURÓPA, SŐT, TALÁN MÁR A VILÁG LEGANTISZEMITÁBB FŐVÁROSA. - MONDJÁK ÖNÖK. EZ AZONBAN NEM AKADÁLYA ANNAK, HOGY ITT RENDEZZENEK ZSIDÓ VILÁGKONGRESSZUST. A ZSIDÓ RÁKOSI SZÜLETET ROSENFELD MÁTYÁS, GÚNYNEVÉN RÓTH MANÓ 1951-BEN LEBONTATTA A REGNUM MARIANUM TEMPLOMOT, AMELYNEK ÚJJÁÉPÍTÉSÉRE A RENDSZERVÁLTÁS ÓTA VÁRUNK, DE VALAHOGY SOSEM JUT RÁ PÉNZ. EZZEL SZEMBEN ÖNÖK RÉSZBEN AZ ANTISZEMITA MAGYAROK PÉNZÉBŐL ÚJÍTANAK FEL ZSINAGÓGÁT DEBRECENBEN ÉS SZINTÉN AZ ANTISZEMITIZMUS JEGYÉBEN KAPTAK INGYEN TELKET A CSEPELI ÖNKORMÁNYZATTÓL, EGY ÚJABB ZSINAGÓGA ÉPÍTÉSÉHEZ. AZ ANTISZEMITA MAGYAR KORMÁNY A TÚLÉLŐK SZÁMÁRA AZ IDÉN 50%-KAL EMELTE A KÁRPÓTLÁS ÖSSZEGÉT ÉS MÉG 50%-KAL EMELI JÖVŐ ÉV ELEJÉN, MIKÖZBEN MAGYAR NYUGDÍJASAINK KÖZÜL SOKAN A LÉTMINIMUMON VAGY AZ ALATT ÉLNEK.

ÖNÖK SZERINT MINDEZT MÉLTÓKÉPPEN KÖSZÖNIK MEG AZZAL, HOGY CSÜRHE MÓDJÁRA MEGZAVARNAK EGY REFORMÁTUS ISTENTISZTELETET? HOGY V. NAGYBÁNYAI HORTHY MIKLÓST, MAGYARORSZÁG KORMÁNYZÓJÁT ÓCSÁROLJÁK? AKIRŐL MÉG A HITELES TÖRTÉNELEMKÖNYVEK IS LEÍRJÁK, HOGY A HITLER ÁLTAL MEGSZÁLLT EURÓPÁBAN EGYEDÜLÁLLÓ MÓDON A NÉMETORSZÁGGAL SZÖVETSÉGES ORSZÁG REGULÁRIS HADSEREGÉT HASZNÁLTA FEL ARRA, HOGY MEGMENTSE A ZSIDÓKAT. EBBEN LEHET KÉTELKEDNI, DE A HITETLENEKNEK AJÁNLOM, HOGY SÉTÁLJANAK ÁT A DOHÁNY UTCAI ZSINAGÓGA BEJÁRATÁVAL SZEMKÖZTI HÁZ FALÁHOZ, AHOL JÓL ELREJTVE UGYAN, DE MEGTALÁLJÁK AZT AZ EMLÉKTÁBLÁT, AMELYET KOSZORÚS FERENC V.K. EZREDESNEK ÁLLÍTOTTAK, MERT HORTHY PARANCSÁRA AZ ESZTERGOMI PÁNCÉLOS HADOSZTÁLY ÉLÉN Ő VÉDTE MEG 1944. JÚLIUSÁNAK ELEJÉN A GETTÓT A DEPORTÁLÁSTÓL.

ÖNÖK MINDEZÉRT INKÁBB KÖSZÖNETTEL TARTOZNAK.
EL KELL DÖNTENI ÖNÖKNEK AZT IS, HOGY MINEK TARTJÁK MAGUKAT, MERT IDE SZÜLETNI NEM ELÉG, ATTÓL MÉG NEM VÁLNAK MAGYARRÁ. HA ÖNÖK MAGYAROK, TISZTELJÉK TÖRTÉNELMÜNKET, KERESZTÉNY VALLÁSUNKAT, A FOLYTONOS SPEKULÁCIÓ ÉS HASZONLESÉS HELYETT TARTSÁK BE TÖRVÉNYEINKET. HA PEDIG ZSIDÓNAK TARTJÁK MAGUKAT ÉS NEM TUDNAK MEGFELELNI A MAGYARSÁGUNK ÁLTAL TÁMASZTOTT KÖVETELMÉNYEKNEK, AJÁNLOK EGY MÁSIK ORSZÁGOT, AHOL BIZTOSAN NINCS ANTISZEMITIZMUS. IZRAELNEK HÍVJÁK,

1948-BAN ADTÁK ÖNÖKNEK AJÁNDÉKBA, DE MÁR NEM OLYAN KICSI, MERT A TERÜLETÉT AZ ELTELT ÉVEK ALATT TELJESEN JOGTALANUL ALAPOSAN MEGNÖVELTÉK A PALESZTINOK KÁRÁRA.
MI MAGYAROK BEFOGADÓ NÉP VAGYUNK. SZÁMOS KISSEBBSÉG ÉL NÁLUNK HÁBORÍTATLANUL, SZABADON GYAKOROLVA VALLÁSÁT ÉS SZOKÁSAIT.

DE ENNEK A BÉKESSÉGNEK VAN MÉG EGY JELLEMZŐJE: SOHA NEM AKARTAK VENDÉGBŐL HÁZIGAZDÁVÁ VÁLNI. ÖNÖK SE TEGYÉK, MERT AZON KÍVÜL, HOGY ILLETLENSÉG, VAGY MONDHATOM DURVÁBBAN IS, POFÁTLANSÁG, NEM SZERETJÜK.

TÉRJENEK HÁT ÖNÖK IS ÉSZRE, AMÍG NEM KÉSŐ!

magyarhajnal.com

http://magyarhajnal.com/egyutt-a-cionizmus-es-a-holokausztipar-ellen/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amikor a butaság renddé fajul
  2013-11-25 19:27:07, hétfő
 
  Amikor a butaság renddé fajul

2013. november 25., hétfő 13:35

Komolyan gondolom, hogy meg kell nyitni Lipót mezőt, mert ezt a sok agyoniskolázott parlamenti képviselőt máshol nem lehet biztonságosan elhelyezni. Mármint úgy, hogy a közt ne veszélyeztesse, mert magára nézve már régóta ártalmatlan. Itt van mindjárt a rezsibiztos, Németh Szilárd. Nem tudom, hogy miért lett ő a rezsibiztos, de hogy hülye, az egészen biztos. Illetve erre az emberre a hülye szó nem is kifejező, ő egyszerűen egy szellemi toprongy.

November 18-án hirdették ki az egységes számlaképről szóló törvényt, ami olyan gránitszilárdságúra sikerült, mint a FIDESZ Alaptörvény. November sargacsekk22-én már beadott hozzá a biztos hülye úr egy módosítást. Mert nem lehet Times New Roman a betűtípus, nem tudja kezelni a posta, és a színek is változnak. Mert lesz majd, mint azt már korábban megírtam, limegreentől kezdve az aquaig minden. Színes lesz a jövőnk, eddig csak sárga csekkek voltak, mit mondjak, azokat sem szerettük, de fizetni kell. Most színképünk javulásával még szívesebben teszünk eleget a csekk befizetésének. Tessék mondani, azért a több százezer (?) forintért, amit felvesz parlamenti nem munkájáért, nem lehetne okosabb gondolatokat kicsavarni kis kobakjukból? Mert higgyétek el, az ilyen színkavalkád csekkeket a neandervölgyi ősember is kitalálhatta volna, ha akkor lettek volna közszolgáltatók. Fejlett művész érzéke volt már az altemírai barlangfestőknek is. Fejlettebb, mint Németh Szilárdé, aki most rezsibiztos. Biztos hülye. Hozzá képest a rendőrbiztos Einstein.

Esküszöm, ha nem fájna, a falba verném a fejemet ekkora emberi butaság hallatán. Hányszor idézzem még Einstein híres mondását a világegyetem és az emberi butaság végtelenségéről? Mikor merülnek el képviselőink csendes magányukban, hogy egy csepp, tényleg csak egy kicsi csepp értelmet szívjanak magukba? Emberek fagynak meg télen egyre többen Magyarországon. Sokan nem tudják fizetni a sokszínű, ariel típussal írt számlákat. Százezrek vannak munkanélkül, mások öngyilkosok lesznek a hiteleik miatt. A fél ország külföldre emigrál, lassan csak az országgyűlési képviselők maradnak magányukban a parlamentben. Valóban olyan fontos az egységes számlakép? Nem lehetne a kis fürge agysejteket komolyabb eredmények elérésére fordítani? Nincsenek? Vagy már nem fürgék? Vagy soha nem voltak? Igaz, ezeket a debileket mi választottuk, kivéve, akik listáról jutottak be. Szégyen. Géza, Géza, Hofi Géza. Micsoda gondolataid lennének, micsoda humort tudnál te ezekből kirázni. Vagy lehet, hogy Téged is megütne a guta? Lehet, hogy jó, hogy ezt már nem érted meg?

http://patacsipilvax.hu/2013/11/25/amikor-butasag-rendde-fajul/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mennek a bankok - jönnek a tankok?
  2013-11-25 19:08:36, hétfő
 
 
Mennek a bankok - jönnek a tankok?


Két évtizednyi lassú leépülés után valaki követ hajított az állóvízbe, és olyan dolgok indultak be Kelet-Közép-Európában, ami a látszólag mindig, mindenhol érinthetetlen pénzintézetekre is nyomást gyakorolt. Ukrajnából fejvesztve menekülnek a bankok, és az előzetes hírek szerint ugyanez vár a térség többi államára, köztük hazánkra is.
A közelmúltban az Erste Group kivonult Ukrajnából. Azt követően a Bank Austria jelentette be, hogy visszavonulót fúj, majd a hét végén a Raiffeisen vezérigazgatója is bejelentette Budapesten, hogy megkezdik a kivonulást a térségből. Ukrajnából, Szlovéniából, de Magyarországról is távozik a Raiffeisen Bank. Az még egyelőre nem lett nyilvánosságra hozva, hogy ki vásárolja fel a bank érdekeltségeit, de annyi tudható, hogy az ukrán leányvállalatra már érkeztek ajánlatok.

Hídfő.net | Mennek a bankok

Hogy ki vásárolja fel a bank ukrán leányvállalatát, az pedig sejthető, mert a bank azonnal visszavonulót fújt, amint hírek érkeztek az ukrán és orosz államfők közti, médiacsend által övezett találkozóról. Miközben Brüsszelben néma döbbenet fogadta az ukrán fordulatot, úgy tűnik, az Erste és a Raiffeisen már rég birtokában volt olyan információknak, ami alapján inkább elvonulnak.

Mi csak üdvözölni tudjuk ezeket a fejleményeket. Az átrendeződés megkezdődött, akinek nyugatról itt pénze van, az jobb, ha még most kimenekíti, ameddig még lehetősége van rá - mert később nem lesz. A gazdasági együttműködések megkötése csak a kezdet. Miután a kormány betöltötte szerepét a papírok aláírogatásával, viharos politikai átmenet következik, amit a térségben a katonai erőviszonyok átrendeződése követ majd. Az új bankrendszer a vámunió és hazai vállalkozások érdekeinek lesz alárendelve, - a karvalytőke pedig államosításra kerül, hogy az ellopott, elsikkasztott vagyonokból a nép végre megkapja, amit elvettek tőle.


http://www.hidfo.net/2013/11/22/mennek-bankok-jonnek-tankok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kúria, a multik barátja
  2013-11-25 18:53:54, hétfő
 
  Kúria, a multik barátja

Posted on 2013/11/23 Szerző: Admin

Kúria
- Ismét a dolgozók ellen döntött a Kúria -

Elbúcsúzhatnak a vasárnapi pótléktól a plázák dolgozói.
..."Talán van, aki még emlékszik arra, - hogy az “átkosnak" nevezett Kádár rendszerben: a szombati munkáért 50, a vasárnapi munkáért pedig 100 % plusz pénz járt. - Igazán megérte a rendszerváltás, - a kapitalistáknak..."

***

Precedensértékű döntést hozott a Kúria a boltok vasárnapi nyitva tartása ügyében: nem minden esetben jár 50 százaléknyi bérpótlék a vasárnapi munka után. - A multiknál, és plázáknál pedig; - kölönösképpen nem.

A Kúria döntése szerint: Mivel megváltoztak a vásárlási szokások, a plázákban üzemelő boltok vasárnap is működő vállalkozásoknak minősülnek, így azok dolgozói nem jogosultak többé a vasárnapi pótlékra.

Az ítélet elvi iránymutatást ad a munkaügyi ellenőrzésekhez, - tisztázza a hétvégén is üzemelő bevásárlóközpontok kereskedőinek helyzetét.

A Kúria most úgy határozott úgy, egy még 2010-ben munkaügy eljárás alá vont kereskedő ügyében, hogy - a fővárosi plázában található ruházati üzlet, - az elmúlt évek során átalakult vásárlási szokások miatt, - rendeltetése folytán vasárnap is működő vállalkozásnak minősül. - (Vagyis, - dolgozóinak nem jár többé 50 %-os pótlék).

És ezen példa alapján, ezentúl az üzletházakban lévő valamennyi kereskedő immár abba a körbe tartozhat, - mely vasárnap is működő vállalkozásnak minősül, - vagyis nem kell fizetni többé a dolgozóiknak az 50 %-os vasárnapi plusz pénzt.

(Talán van, aki még emlékszik arra, - hogy az “átkosnak" nevezett Kádár rendszerben: a szombati munkáért 50, a vasárnapi munkáért pedig 100 % plusz pénz járt). - Igazán megérte a rendszerváltás, - a kapitalistáknak.

Hisz most ismét elvontak tehát a magyar dolgozóktól, - s ezúttal is a végső döntést a Kúria hozta meg.

Nagyon aktív a Kúria, ha a dolgozók kárára lehet dönteni, - de miért is vonakodik a devizahitelesek ügyében jogegységi döntést hozni? - Mert eleve borítékolva van a nép felháborodása. - Hiszen milyen döntést is hozhat egy olyan bírói testület, - mely nem a nép és nem az állam érdekeit szolgálja, - hanem, s ezt már számtalanszor és most is bebizonyította; a multik barátja. - Akár bankról, akár plázáról legyen szó.

Ilyen bíráknak nevezett marionett figurákra, - a magyar népnek nincsen szüksége. - A jog meghalt Magyarországon.

Szabad Riport Tudósító Iroda

http://szabadriport.wordpress.com/2013/11/23/kuria-a-multik-baratja/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Önkezű karaktergyilkos – Semjén Zsolt 1.
  2013-11-25 18:51:52, hétfő
 
  Önkezű karaktergyilkos - Semjén Zsolt 1.
Posted on 2013/11/24 Szerző: Admin

Politikai arcképcsarnokunk tipikus képviselőinek egyike Dr. Semjén Zsolt.
A mondás úgy tartja, akinek vaj van fején, ne menjen a napra.
Vagyis Semjén Zsolt is jobban tette volna, ha ma meg sem szólal, a 24-i Vasárnapi újság című műsorban, vagy a La Meridien hotelben az általa ,,szemkinyitó hatású"-nak nevezett könyv bemutatóján.

Semjén demagóg és uszító kijelentései
Ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy a mai magyarországi keresztény egyházak elsöprő többsége a judeokereszténységet hirdeti, akkor nem meglepő az a demagógia, mely valójában agresszív uszítás, mellyel Semjén és a maga a szerző, Gereben Ágnes ,,Megtorlások a Szovjetunióban" című könyvét magyarázza.
Sajnálatos, de nem meglepő, hogy a KDNP is ezzel a judeókereszténységgel és ezzel a demagógiával azonosul.
Sajnálatos továbbá az is, hogy ebbe az ideológiába nem fér bele a szociális érzékenység épp úgy, ahogyan a dolgozók, a védtelen rokkantak, nyugdíjasok és gyermekek életének, egészségének, vagy akár létbiztonságának védelme sem.
Nem meglepő, mert elegendő egyetlen pillantás vetnünk a kdnp.hu oldalra, ahol az illuminátusok jelmondata az irányadó

kdnp_hu_illumintus_jelmondatA könyv kapcsán Semjén kijelentette, hogy ,,a politikai baloldal a szabadságot, az egyenlőséget és a testvériséget hirdeti, miközben 1917 óta a legádázabb ellenfele ezeknek az eszményeknek. Nem szabad különbséget tenni a náci bűnök és a kommunista bűnök között, hiszen az áldozatok mindkét diktatúrától egyformán szenvedtek."

Rendkívül ismerős az a típusos magyarázkodás, ahogyan egy történelmi tényt a valós környezetéből kiragadva tálalja saját politikai céljainak legalizálására. Valamint jól illeszkedik ez az uszító maszatolás abba az orosz ellenességet szító Fidesz-KDNP politikai ideológiába, amit évtizedek óta próbálnak erővel lenyomni a magyar emberek torkán. Sajnos olykor sikerrel.

Elkendőzi, mintegy lényegtelen tényt, hogy a különböző politikai berendezkedések, mint a kapitalista -, a kommunista - (mely hazánkban nem volt sosem), a szocialista -, ,,demokráciának" titulált diktatúrák mindegyike hosszabb -rövidebb szakaszában alkalmazott, olyan eszközöket, módszereket, melyek finoman szólva is túlkapásnak nevezhetők. Tényszerűen brutális és ember ellenes, illetve természetes emberi jogokat sértő eljárásokat. Mégsem a politikai berendezkedés, a bűnös, hanem ezek irányítói. Minden rendszer olyan amilyenné a vezetői teszik, függetlenül attól hogyan nevezik.
A maszatolás abban áll, hogy Semjén - és persze sokan mások is - ezeket nem egységesen elítélően kezeli, hanem politikai érdekeinek megfelelően kiragadja belőle a -kommunista és náci bűnöket.

Ma Magyarországon tombol a kapitalizmus és a ,,demokrácia", melyek ugye nem szerepeltek a semjéni felsorolásban. S mit tapasztalunk? Ez a politika - amúgy párt függetlenül - köp a szabadságra, az egyenlőségre és a testvériségre. Valójában legádázabb ellenfele ezeknek. Lábbal tiporja a nemzeti elkötelezettséget, pénzért árulja a hazát akárcsak az állampolgárságot.
Ráadásul a jelenleg dúló cionista vezérletű kapitalizmus és ,,demokrácia" a lehető legaljasabb és legsunyibb módon bánik el azokkal az emberekkel, egész nemzetekkel, akikre nincs szüksége, akiket kifoszt, akiktől fél.

Megjegyezzük az igen szomorú tényt, hogy a fenti módszer nem Fidesz-KDNP sajátosság, hanem minden a 90-es évek óta itthon a hatalom közelbe került pártra, és az őket támogató politikai vagy más köntösben megjelent formációra egyformán elmondható. Igaz, globális szinten sincs másként.

Amit elhallgatunk az nincs is?
Ezen kívül még néhány igen fontos tényt is elkendőz, hogy pl. hogy az említett és elhallgatott bűnöket, népirtó forgatókönyveket elsöprő többséggel azok eszelték ki és hajtották végre, akik - politikai ideológiától függetlenül - maguk is cionista zsidók voltak, vagy akiket a cionista zsidó bosszúvágy hajtott, vagy befolyásolt. Ilyen a Semjén által említett Trockij is.

Semjén_egy_másik ipar_hive_kurucinfoAmúgy a kényszermunka, a munkatáborok és még sok más ,,kellék" nem a sztálini kommunisták vagy a német nemzeti szocialisták találmánya, de ezek a tények nem férnek be a kettős mércébe.
Megfeledkezik arról is, hogy rémuralomért nem a politikai berendezkedés fajtája a felelős, hanem az abban aktívan ténykedők, az ezeket a módszereket, ideológiákat és forgatókönyveket kidolgozó és végrehajtó személyek. Csakhogy a kettős mérce meggátolja, hogy ezeket felelősségre vonják.

Nem egyedi, hogy a kettős mércét emlegető Semjén maga is kettős mércével mér. A judeo kereszténység, melyben az erkölcs tiszteletét a pénzimádat váltotta fel, megteremtette az alapot az ordas eszmék elterjedésére, elterjesztésére, de egyúttal alapot ad az efféle burkolt uszításra is.
Magyarázkodásában összemossa, keveri a tényeket és a fikciókat is.

Tudatlanság és tudatosság
Amikor kijelenti, hogy ,,a Nyilas, ÁVH, egyre megy. - A kommunista legalább akkora bűnös, mint a fasiszta." akkor valójában egyes személyekről, végrehajtókról és diktátorok van szó. A semjéni sarkítás szerint a sok millió, ilyen-olyan okkal vagy ürüggyel deportáltat egy kalap alá veszi ahogyan a kommunistákat és a fasisztákat is. (a Hungarista és a Kommunista pártra utalva) Mintha az elkövetők kizárólag kommunisták és fasiszták lettek volna, és az elszenvedők kizárólag zsidók és antikommunisták.
semjén_kitüntetveA semjén-féle pozíciókban szélesebb és főként nem egyoldalú történelmi ismeret igen hasznos lenne, (egyéb hiányosságokról nem is beszélve) már ha ilyen megosztó, uszító kijelentésekre ragadtatja magát.
Semjén, mint miniszterelnök helyettes, egyenlőség jelet tesz a Gulág és a holokauszt közé, ráadásul mindenki mást is erre biztat. Vagyis ellenségképet próbál betuszakolni a közönség fejébe, célzottan az általa baloldalnak nevezettekébe is. (hogy mit jelent valójában az általa baloldalnak aposztrofált oldal, az persze igen kérdéses, mert manapság már bárkit náci-fasiszta-kommunista stb. jelzővel illetnek a tény és fikció összemosásaként).
Semjén más tudathasadásos víziói már -már megmosolyogtatóak. Például, amikor holokauszttagadó iparágat és Gulag-iparágat emleget, holott eddig csak a holokauszt iparágról tudtunk. Vagy ilyen a kissé ellentmondásosnak tűnő két kijelentése, miszerint egyfelől a Gulag célja bizonyos etnikai, vallási, politikai csoportok, osztályok megsemmisítése volt, majd ezután ennek ellenkezője miszerint a megtorlás a társadalom minden rétegét elérte, nem is voltak privilegizált osztályok, sőt voltak akiket eleve a Gulagra szántak.
A könyvbemutató alkalmával elhangzott Gereben Ágnes átka: ,,Kívánom, hogy az országnak ilyen politikai vezetői legyenek, akik észrevétlenül és önzetlenül igyekeznek utat adni a jónak."

Semjén hiteltelességén, szociális érzékenységén, ,,judeokeresztényi erkölcs"-én elgondolkodhat, aki még emlékszik korábbi megnyilvánulásaira, tetteire is, valamint tipikus életútjára.
A 2. részben ezekből adunk ízelítőt.
Audie - Szabad Riport Tudósító Iroda



Önkezű karaktergyilkos - Semjén Zsolt 2.
Posted on 2013/11/24 Szerző: Admin

A sokoldalú Semjén Zsolt

Semjén, az afrikai vadász
2011. januárjában kezdett el lobbizni a védett állatok vadászhatóságáért Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszternél a miniszterelnök helyettese.
Semjén-Zsolt-agyonlott-vaddal-pozol,,Keresztény értékrend: Semjén lövetné a védett madarakat" címmel olvashattunk arról, hogy a civilizáció egyfajta szellemi-erkölcsi válsága miatt aggódó, afrikai vadásztúráiról elhíresült Semjén Zsolt, mint az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke több védett madár- és emlősfaj vadászhatóvá tételét kéri Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszternek írt levelében.
Az interneten nyilvánosságra került javaslatcsomag a nyári lúd, kanadai lúd, barátréce, menyét, nyuszt, fenyőrigó, a vadgerle és a fürj vadászhatóvá tételét és az erdei szalonka tavaszi vadászatának visszaállítását tanácsolja. Támogatja az egerészölyv, héja, barna rétihéja és holló állomány gyérítését.
Egy természetvédő szerint a miniszterelnök-helyettes ezzel valójában csak az énekesmadarak kilövését kedvelő külföldi vadászokat, főként olasz vadászokat szeretné az országba csábítani. Bár ő arra hivatkozott, hogy a “vadászat méltóságának helyreállítását és a vadászokat érő méltánytalanságok megszüntetését" tartja szem előtt.

Javaslata valójában a főként olasz vadászok által pusztított és kamionokban kiszállított énekes madarak illegális lelövését és kivitelét próbálta legalizálni.
Semjén Zsoltnak láthatóan fogalma sincs a hazai vadállomány helyzetéről - mondta a Hírszerzőnek Gera Pál. - hozzátesszük, erről SINCS fogalma.
Semjén 2012 augusztusában rész sikert ért el, ugyanis a nyári lúdra már engedélyezték a vadászatot.
2011-ben egy másik javaslata nyomán a Btk. módosításával hivatalos személlyé váltak az erdészek és a vadászok.

Semjén lóháton
Lóháton érkezett péntek délelőtt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes semjen_lovon_mtiKézdivásárhelyen az 1848-49-es magyar forradalom és szabadságharc 165. évfordulóját ünneplő felső-háromszékiek közé. Magyarország köszöntését, megbecsülését és szeretetét hoztam Székelyföldre - mondta.
Mondhatnánk mi ezzel a gond? Horthy is lovon vonult be. Nos, a gond az időzítéssel volt.
Ez volt az a meteorológiailag példa nélküli nap, amikor emberek ezrei estek a hó fogságába, étlen- szomjan fagyoskodva hosszú órákon át, és a kormány sms-észosztásán és a katasztrófavédelem vezetői által generált káoszon kívül csak magyar embertársaikra számíthattak, és az osztrák hókotrókra.

,,A nemzetegyesítés kovásza"
(néhány érdekesség a HÍR24 nagy interjújából) Semjén egy joly-joker, mint láttuk sok mindenhez ért, vagy legalábbis úgy tesz.
Megtudtuk tőle, hogy az avantgárd nemzetpolitikailag is fontos terület, ennek menedzselése is az ő feladata. (hm...)
,,Fontos annak demonstrálása, hogy a politikai konzervativizmus jól megfér a legmodernebb művészetekkel. Ráadásul a környező országok - leginkább Románia - óriási összeget költenek fiatal művészei menedzselésére, külföldi galériákban történő megjelenésére. Ilyen nemzetpropaganda eszközre nekünk is szükségünk van."
Ért ön a kortárs képzőművészethez?
,,Egy modern kép értékének megbecsülése bonyolult dolog. Az persze megmondható, hogy bóvlit vagy nem bóvlit lát az ember, de hogy a nem bóvli kategóriába sorolható alkotás egy egységet ér vagy ezret, ez gyakorlatilag attól függ, melyik galéria és milyen árcédulával teszi ki a falára."

Eredetileg azért ültünk le, hogy a pár napja zárult tusványosi szabadegyetemről beszéljünk.
Fontos téma, a magyar-magyar és a magyar-román párbeszéd szempontjából is.

Mindkét szempontból kudarc az idei Tusványos. Az RMDSZ bojkottálta a rendezvényt, miután egyik képviselőjüket a tanácskozás szervezői törölték az előadók közül. És a román politikusok is el maradtak, annak ellenére, hogy a korábbi években még bukaresti államfő is képviseltette magát.
Minden mindennel összefügg: a román politikusoknak ürügyül szolgált az RMDSZ-esek döntése. Valóban nem szerencsés szituáció. Különben a két meghatározó székelyföldi RMDSZ-es a kérésemre mégis részt vett az Orbán-beszéden: Antal Árpád a jobbomon, a Tamás Sándor a balomon ült. És Orbán Viktor társaságában Kelemen Hunorral és szinte az összes fontos határon túli magyar vezetővel találkoztunk Tusnádfürdőn.

A román külügyi államtitkár szerint a tusnádfürdői szabadegyetem mára ,,olyan, mintha a magyar kormány Romániában ülésezne".
Derék külügyér... Megjegyzem, uniós polgárként az EU-n belül oda megyünk, ahová akarunk, függetlenül a helyi politikusok tetszésétől, nemtetszésétől. Mehetünk magánemberként, és mehetünk politikusként is. Ez úton jelzem, hogy a román kormány, a román ellenzék, a román politika bármely szegmense akkor és úgy tart rendezvényt Magyarországon, ahogy és amikor jónak látja, szeretettel fogadjuk őket. És ha megtisztelnek azzal, hogy meghívnak, ott leszek. Államtitkár úr téved abban is, hogy a regionalizáció, vagy az autonómia kérdése Románia belügye lenne.

Semjén a szerény és ,,hozzáértő" politikus
Tanulmányai alapján teológus (1990), szociológus. (1992) ám tanult szakmájában sosem dolgozott, ahogyan a közösségért, vagy az elesettekért sem.
semjén_szociálisan_érzékenyTermészetesen ő is azok közé a megélhetési politikusok közé sorolható, akik valójában sosem mérették meg magukat, akikre a kutya sem szavazott, azaz a két alább részletezett kivételtől eltekintve mindig valamelyik párt országos listáján jutott képviselői székhez.
Nem volt válogatós, a KDNP alapító tagjaként, hol beült az MDF-be, hol meg a Fidesz frakcióba. A képviselői mandátumokat és munkaköreit elnézve, nem a politikai meggyőződés vezérelte.
1989-ben Kereszténydemokrata Néppárt egyik alapító tagja
1994-1997 az MDF képviselői között találjuk.
1994-98 között egyetlen párt sem indította a listáján
2002-ben a Fidesz országos listáján került be (Fidesz-MDF közös listát említ a Wikipédia, valamint egy helyettes államtitkári posztot)
2006-ban a menet közben fenyegetőzés miatt hirtelen visszaléptetett (addig Kalocsán élő) Bagó Zoltán helyett indította a Fidesz a nulla kalocsai kötődésű Semjént. Bagó megelőzően biztos szavazókkal rendelkező országgyűlési képviselője volt a körzetnek. Semjén úgymond ,,beleült a biztos készbe" (hmm... ej de ismerős) majd 2010-ben is őt jelölte a Fidesz.
Újabb érv az egyfordulós és közvetlen választások mellett.

Bár sem a közösségért, sem az emberekért vagy a társadalom elesettjeiért nem tett semmit, ellene inkább, azért hagyott maradandó emléket maga után, például az ő áldásos tevékenységének köszönhetjük a Reagan szobrot.
Semjén Zsolt kezdeményezésére, 2011. június 29-én avatták fel Budapest belvárosában, a Szabadság téren Ronald Reagan amerikai elnök szobrát. A Ronald Reagan Elnöki Alapítvány Ronald Reagan Nemzetközi Szabadság díjjal tüntette ki.

Politikusi képzettségét 1990-1994 között, az Országgyűlés Hivatalának alkalmazottjaként, a KDNP-frakció hivatalvezetője majd frakciótitkáraként szerezte, valamint 1993 és 1994 között szóvivője is volt. Később alelnök, elnök.
Jelenleg egy olyan választó kerület országgyűlési képviselője, melyhez semmilyen szálak nem fűzik, melynek életéről problémáiról szintén nincs fogalma, - ez párhuzamban áll politikai hozzáértésével.

E párhuzam felfedezhető a szakmai hozzáértése tekintetében is.
A miniszterelnök-helyettes 1991-es, a Pázmány Péter Hittudományi Akadémián (PPKE HTK) megvédett teológiai témájú laureatus doktori disszertációja jelentős mennyiségű szövegazonos átvételt, illetve szó szerinti fordítást tartalmaz korábban megjelent művekből, idézőjelek megfelelő használata nélkül.
semjen_plágiumügyeTovábbá jelentős átfedéseket találtak Semjén Zsolt 1992-es, az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Szociológia Tanszékére beadott szakdolgozata és a doktori disszertáció között.
A kormány politikai provokációnak és hamisnak ítélte a vádat, és nyilvánosan elérhetővé tette a dolgozatokat.
A PPKE nem indított vizsgálatot az ügyben.
Az ELTE viszont vizsgálatot indított, és december 7-én elkészült jelentésében megállapította a jelentős szövegazonosságot, és kimondta, hogy Semjén Zsolt súlyos szakmai-etikai vétséget követett el. Ugyanakkor dr. Tausz Katalin szerint sem az ELTE 1992-es tanulmányi és vizsgaszabályzata, sem az 1992-es, sem a 2012-es magyar törvények nem adnak lehetőséget, hogy bármilyen hivatalos eljárás induljon a megalapozatlanul kiállított egyetemi oklevél ügyében, így eljárásrend hiányában az egyetem részéről semmilyen következménye nincs az ügynek. (hm... íme ismét egy különbség a jog- és az igazságszolgáltatás között. ) De mint látható a judeo keresztény erkölcsébe bőven belefér, hogy ilyenkor lemondás és beismerés és bocsánatkérés helyett ismét maszatolás, vádaskodás a válasza:
,,Családi, személyes, privát életbeli vagy akár egy húszéves dolgozat ürügye mögé bújva politikai harcot folytatni tisztességtelen"- jelentette ki Semjén Zsolt, aki ugyanakkor azt mondta: elviseli, mert életcélja és küldetése a magyar nemzet újraegyesítésének szolgálata. Úgy fogalmazott: ,,Évi 150 ezer új magyar állampolgár, akikért mindent elviselek."
,,Azt gondolom, szerénytelenség nélkül, hogy a szakmai kompetenciám és a hozzáértésem, az nem kérdőjelezhető meg"

A mondás ez esetben is igaznak bizonyul: Ahol véget ér az erkölcs, ott kezdődik a politikus.
Audie - Szabad Riport Tudósító Iroda
források: mindennapi.hu/ Hírszerző/ Index /HÍR24

Alább néhány szemezgetni való a politikai taktikáról, mely inkább a lázári ügyeskedéshez, mint az erkölcshöz áll közel.
Így lesz jobboldali Magyarország
Megremegett a fideszesek keze a vöröslő lakótelepeknél
Még narancssárgább lenne az ország Lázár ötletétől
Az új egyéni választókerületek erősorrendje


http://szabadriport.wordpress.com/2013/11/24/onkezu-karaktergyilkos-semjen-zsolt- 2/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Kennedy-gyilkosság rejtélye, avagy mikor derül majd ki az
  2013-11-25 18:47:11, hétfő
 
 


A Kennedy-gyilkosság rejtélye, avagy mikor derül majd ki az igazság?

Pénteken az Egyesült Államokban megemlékeztek John F. Kennedy meggyilkolásának 50. évfordulójáról. Számos közéleti személyiség mellett Barack Obama is koszorút helyezett el a merénylet áldozatául esett Kennedy elnök sírjánál az Arlingtoni Nemzeti Temetőben.

Az amerikai közvélemény jelentős része meg van győződve arról, hogy miképp a 2001. szeptember 11-i terrortámadás, ugyanúgy a népszerű amerikai elnök meggyilkolásának valódi körülményeivel kapcsolatban tudatosan terjeszt hamis információkat és hazugságokat a mindenkori hatalom. Ma már egyre kevesebben hiszik el az amerikai hivatalos propaganda állítását, mely szerint Lee Harvey Oswald egymagában cselekedett, de aligha vehető komolyan a Fidel Castro kubai elnök bűnösségét hangoztató álláspont. Ha tényleg a kubai kommunista rezsim titkosszolgálata lenne a felelős Kennedy haláláért, vajon mi akadályozta volna meg a bűncselekmény hátterének teljes feltárását az elmúlt évtizedekben? Kuba aligha volt tekinthető valaha is olyan irtózatos erejű világhatalomnak, amely képes lett volna megakadályozni az igazság kiderítését. A kommunista Kuba mögött álló Szovjetunió persze óriási erőt jelentett, de hol van már a Szovjetunió?
Önmagában az a tény, hogy még fél évszázad elteltével sem sikerült az igazságot kideríteni a Kennedy elleni merénylet ügyében, arra utal, hogy még ma is roppant befolyásos politikai körök viselik a felelősséget a gyilkosságért. Úgy Amerikában, mint másutt a nagyvilágban is egyre többen vélik úgy, hogy Kennedy elnök megölése Lyndon B. Johnson, a CIA vagy éppen az izraeli titkosszolgálat, a Moszad műve volt. Számos korábbi politikus, független gondolkodó és újságíró (például Paul Findley republikánus politikus, az izraeli atomfegyver létezésének tényét leleplező Mordeháj Vanunu, Michael Collin Piper politikai elemző, Barry Chamish izraeli, Mark Dankof amerikai újságíró stb.) vélekedik úgy, hogy Kennedyt a Moszad és a CIA tette el láb alól. A legfőbb ok pedig nem más, mint hogy Kennedy elnök az izraeli miniszterelnökhöz, Lévi Eskólhoz 1963. július 5-én írott levelében követelte a Dimonában titokban felépített izraeli atomlétesítmény megnyitását az amerikai szakértők előtt. Mások viszont arra gyanakszanak, hogy nyugati világot irányító úgynevezett háttérhatalom megbízásából történt a merénylet, éspedig azért, mert Kennedy elnök megkísérelte ismét a kormány ellenőrzése alá helyezni a pénzügyek feletti ellenőrzést.
Mondhatnánk: mindez teória, vagy éppen ?összeesküvés-elmélet?. (Mintha minden más lehetőség - kivéve természetesen a ?magányos merénylő legkevésbé valószínű teóriáját - nem lenne szintén ?összeesküvés? eredménye.) Kétségbevonhatatlan tény viszont, hogy az elmúlt fél évszázad amerikai és nem amerikai államfői és miniszterelnökei alaposan megtanulták a leckét: egyikük sem merte még csak szóba hozni sem az izraeli atomerő ügyét vagy éppen az Amerikát és a nyugati világ egészét uraló pénzoligarchia hatalma korlátozásának szükségességét. (Miközben ugyanezek a politikusok telesírták a világot az iraki, a líbiai, az észak-koreai, a szíriai vagy éppen az iráni tömegpusztító fegyverek állítólagos veszélyességét illetően.)
Jim Garrison, aki 1962 és 1973 között New Orleans államügyésze volt, annak idején alapos vizsgálatot folytatott Kennedy meggyilkolásának ügyében, és a hivatalosnak számító úgynevezett Warren-jelentés megállapításaihoz képest teljesen más következtetésekre jutott. Garrison elsősorban a CIA-t sejtette a merénylet mögött, de a nyomozása során kiderült, hogy a gyilkosság megszervezésében kulcsszerepet játszott egy illegális pénzügyleteket bonyolító pénzintézet, a Permindex, melyet a Kanadában éldegélő Bronfman család egyik tagja, Louis M. Bloomfield irányított. A Bronfmanok viszont - állapította meg Jim Garrison - szoros kapcsolatban álltak egy bizonyos Meyer Lansky izraeli kötődésű bűnszövetkezetével. A Permindex pedig egy svájci bank leányvállalata volt, melynek élén egy Tibor Rosenbaum nevű, moszados kapcsolatokkal rendelkező személy állt. Aligha csodálkozhatunk azon, hogy Jim Garrison vizsgálatait hivatalos részről minden lehetséges módon akadályozták. (1992-ben rákban hunyt el. A Kennedy-gyilkosságról és saját nyomozásáról három könyvet is írt.)

Michael Collins Piper amerikai újságíró egy alaposan dokumentált könyvben foglalta össze a Kennedy elleni merénylet okait feltáró kutatásának eredményeit. (Final Judgement: The Missing Link in the JFK Assassination Conspiracy, 1993., azóta több kiadást is megért.) A zsidó lobbi erőteljes támadásainak kereszttüzében álló Piper (akit holokauszt-tagadással, Izrael-ellenességgel is vádolnak a ?választottak?) szerint John F. Kennedy meggyilkolását a CIA és a Moszad - bizonyos szervezett bűnözői körökkel együttműködve - közösen szervezte meg, Lyndon B. Johnson alelnök és David Ben Gurion izraeli miniszterelnök (1948-1953, majd 1955-1963) erőteljes közreműködésével. Piper könyvében bebizonyítja, hogy szinte minden olyan személy, akinek a neve fölmerült a merénylet kapcsán, izraeli kapcsolatokkal rendelkezett. (Erről a tényről persze mélységesen hallgat a hivatalos propaganda és a ?fősodratú? média.) Beleértve Lyndon B. Johnson alelnököt, aki miután elfoglalta az elnöki pozíciót, Washington közel-keleti politikáját teljes mértékben az izraeli érdekek szolgálatába állította. (És azóta is annak szolgálatában áll.)
Könyvének utolsó fejezetében Piper megnevezi azokat a személyeket, akik kulcsszerepet játszottak a Kennedy elleni merénylet megszervezésében. Íme, a lista:
David Ben Gurion, korábbi izraeli miniszterelnök, aki súlyos vitába keveredett Kennedyvel az izraeli nukleáris fegyverkezési program jövőjét illetően;
Jitzak Rabin, a Moszad merényletek elkövetésére szakosodott egységének akkori vezetője;
Louis Bloomfield és Tibor Rosenbaum bankárok, a Moszaddal együttműködő és a Kennedy elleni összeesküvést finanszírozó Permindex pénzintézet vezetői;
James J. Angleton, a CIA elhárítási főnöke, aki a Moszaddal történő együttműködésért is felelt a szervezeten belül;
Meyer Lansky, az egyik leghatalmasabb amerikai bűnszervezet vezére, aki szintén szoros kapcsolatokat ápolt Izraellel, és gyűlölte a Kennedy-kormányt a szervezett bűnözés visszaszorítását célzó intézkedései miatt;
George de Lannurien, a Moszadnak is dolgozó francia titkos ügynök.
Ennek az egész félelmetes, moszados irányítású hálózatnak nem csupán a merénylet megszervezéséhez és végrehajtásához voltak meg az eszközei, de ahhoz is, hogy a példátlan bűncselekmény tisztességes kivizsgálását immár fél évszázada akadályozzák, illetve a médiában, a politikában és az igazságszolgáltatásban élvezett óriási befolyásukat felhasználva a felelősséget másokra (Oswaldra, a maffiára, Fidel Castróra, a KGB-re, kiugrott CIA-ügynökökre stb.) hárítsák. Miként a szeptember 11-i merényletek vagy éppen a holokauszt (és még számos más kulcsfontosságú kérdés) ügyében az igazság csakis akkor fog a széles közvélemény számára is ismertté válni, amikor a nyugati világot szoros uralma alatt tartó cionista oligarchia hatalma egy szép napon semmivé foszlik.

Perge Ottó - Kuruc.info

http://kuruc.info/r/6/120718/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fidesz kormány szerint bűnös nép vagyunk
  2013-11-25 18:43:13, hétfő
 
  A Fidesz kormány szerint bűnös nép vagyunk

in Kiemelt híreink, Legalja
25 nov 2013

Derült ki a besúgó Martonyi izraeli útján. Köszönjük, narancsos agyhalottak! Martonyi párját ritkító izraeli megalázkodása simán felveheti a versenyt a kommunizmus idején Moszkvába látogató hazaárulókéval. Egy szó igazság nem hangzott el jóformán, de a magyarság kollektív bűnössé nyilvánítása egész biztosan alulmúlta a kádárizmus aljasságát. És vannak olyan idióták vagy gazemberek a nemzeti radikálisok közt is, akik szerint azért Viktor mégiscsak jobb.

Íme, fülkeforradalmárok, az eredmény. A komcsik elszámoltatása helyett a Fidesz-kormány kétharmada arra volt elég, hogy még a Gyurcsány-Bajnai-rezsimet is túllihegjék a cionizmus kiszolgálása terén. Pedig hányszor hallottuk, hogy elég legyőzni az MSZP-SZDSZ-t, és utána jön a kánaán. Végül is eljött, csak nem a magyaroknak. A nyomor még nagyobb, külföldre még többen menekülnek, az adóprést tovább nyomják, a holokausztipar 120 százalékon pörög, az izraeli gyarmatosítás úgyszintén. És akkor ez a patkány Martonyi még rátesz egy lapáttal.

Izraeli látogatására időzítve benyalós cikket írt a ‘magyar' külügyminiszter a Jerusalem Post című lapba, amiben a magyar kormány antiszemitizmus elleni elkötelezettségét taglalja. A magyarellenesség elleni elkötelezettségről egy szó nincs.
A minket bűnösöző patkány

A minket bűnösöző patkány

Zsidó reneszánsz Magyarországon a cikk címe, mert kitér arra is, hogy a magyarországi zsidó közösség virágzik, intézményei fejlődnek. Ez az egy része igaz is, arról persze hallgat a pártállami besúgó, hogy a magyarországi magyar közösség romlásnak indult, intézményei visszafejlődnek.

,,Nem vagyok zsidó, katolikus vagyok, de sokszor gesztikulálok a kezeimmel - és korántsem ez az egyetlen dolog, amiben hasonlítok a zsidókra"

- ezzel a mondattal kezdődik Martonyi János cikke. No, ez is igaz, Martonyi már zsidóbb a zsidónál a zsidó érdekek képviselete terén.

Az írás első felében nagyon élesen kifakad az antiszemitizmus ellen. Az intézményes antimagyarizmussal nem törődik a hazaáruló. Az élet és a halál, a jó és a rossz küzdelmeként szól, azaz hazudik az antiszememiták elleni harcról.

,,A magyar holokausztot magyarok követték el magyarok ellen. A végrehajtók és az elkövetők is magyarok voltak. És higgyék el nekem, hogy ez a legnagyobb nemzeti trauma, amivel együtt kell élnünk"

- hazudja többek közt.

Felidézi, hogy Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes egyértelműen kifejezte, hogy a magyaroknak felelősséget kell vállalniuk egykori tetteikért, és az egész kormány nevében mondta ezt. A zsidóknak viszont sem egykori, sem mai tetteikért nem kell felelősséget vállalniuk.

Hosszan hazudozik arról, hogy mennyi mindennel járultak hozzá a magyar kultúrához, tudományhoz és politikához a magyarországi zsidók. Többek között az 1848-49-es szabadságharcot, a Nobel-díjas tudósokat hozza fel.

Kitér arra is, hogy nagyon szorosak az izraeli - magyar kapcsolatok. Valójában az izraeliek és az izraeli megszállókat kiszolgáló nemzetárulók kapcsolatai szorosak.

Például azért, mert 200 ezer magyarországi gyökerű zsidó él Izraelben. Mivel sokan közülük kettős állampolgárok, és így szavazhatnak a 2014-es választáson, ezért szerinte különösen mély a két állam kötődése egymáshoz - örvendezik a féreg azon, hogy az LMP és az MSZP esetleg tovább élhet.

Azzal fejezi be, hogy a kormány soha nem fogja feladni a gonosz elleni harcot: az antiszemitizmus ellen tántoríthatatlan küzdelmet vív Magyarország. A magyarellenességről, a cigány terrorizmusról, az antimagyar, zsidóknak kedvező, faji megkülönböztetésen alapuló törvényekről egy szót sem ejt.

444.hu nyomán magyarhajnal.com

http://magyarhajnal.com/a-fidesz-kormany-szerint-bunos-nep-vagyunk/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 35 
2013.10 2013. November 2013.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 810 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 386
  • e Hét: 14616
  • e Hónap: 25727
  • e Év: 179223
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.