Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
Országjárás: hátrányos helyzetű kistérséget adott át Orbán V
  2014-03-12 20:20:37, szerda
 
  Országjárás: hátrányos helyzetű kistérséget adott át Orbán Viktor

2014. március 12., szerda

"A Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye határán fekvő, 17 faluból álló kistérséggel színesedik majd a lemaradó Magyarországról kialakult kép" - nyilatkozta a miniszterelnök.

hatranyos orban regio.jpg

A régióba falunként telepítettek több tucat kisebbségi családot, elhagyott üzemeket és téeszeket, csődbement családi vállalkozásokat, valamint pénzhiánnyal küszködő önkormányzatokat. Továbbá 60% fölé lőtték be a munkanélküliséget. "Magyarország annyira jól teljesít, hogy szükségét éreztük ilyen térségek kialakításának. Hogy ne felejtsük el, honnan is indultunk négy éve kedves barátaim" - nyilatkozta Orbán Viktor, majd átvágta a térség egyetlen dohányboltjának villamos fővezetékét.

A falvakban ezután MSZP-s választási plakátokat helyeztek el valamint megnyitottak egy OKJ-végzettséget adó uzsorásképzőt.


http://hircsarda.blog.hu/2014/03/12/orszagjaras_hatranyos_helyzetu_kisterseget_ad ott_at_orban_viktor
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Expressz sebességgel verik szét a Városligetet
  2014-03-12 20:10:30, szerda
 
  Expressz sebességgel verik szét a Városligetet
2014, március 12 - 19:00


A Városliget Zrt. által kiírt pályázat megjelenésétől a beadásig mindössze három hónap áll rendelkezésre. A múzeumi negyed kialakításának inkább politikai, mint kulturális, turisztikai okai vannak. Állami intézmények és a Kúria is költözne, a miniszterelnök pedig a Sándor-palotába vágyik?

Bár kormányzati szinten már évek óta felmerül a Városliget átalakítása, és az új múzeumi negyed kialakítása, de csak idén februárban írták ki a nyílt, nemzetközi építészeti tervpályázatot, amelynek várhatóan decemberben lesz eredménye. A szándék szerint jövőre lezajlik a részletes tervezés, az engedélyek beszerzése, és a közbeszerzési eljárások lebonyolítása, 2016-ban pedig megkezdődhet a liget feltúrása.

dg

A terv...

A legfőbb kérdés azonban az, mi értelme ennek?

A Városliget létesítményeinek (és magának a parknak) felújításához kétség sem férhet, de a múzeumok átköltöztetése egyrészről jelentősen megterhelné a már most is igen feszes költségvetést, másrészt gyakorlatilag egycsapásra megszüntetné a liget park jellegét, az autó- és turistaforgalom terheléséről nem is beszélve. Balog Zoltán szerint az új múzeumi negyed évi egymillió turistát vonzana a fővárosba, más kérdés, hogy ezt hatástanulmányok nem igazolják.

Gyorsan törvényt hoznak

Mint ismert, egy 2013-as törvénnyel az állam átvette a főváros és a XIV. kerület tulajdonában álló ingatlant: az állam 100 százalékos tulajdonában álló Városliget Zrt. vagyonkezelésébe 99 évre került a terület. Ingyenesen. Az ez idő alatt a vagyonkezelő által épített ingatlanok állami tulajdonba kerülnek.

Orbán a Sándor-palotát akarja?

Bár a kulturális intézmények fejlesztése támogatandó, most mégis úgy tűnik, az elsődleges cél a múzeumi negyed létrehozásával nem a kulturális turizmus fejlesztése, jóval inkább a már meglévő múzeumi ingatlanok állami intézményekké való átalakítása volt.

Építészkörökből úgy tudjuk, hogy a Nemzeti Galéria kiköltöztetésével, annak helyére a köztársasági elnök költözne, hogy a megüresedő Sándor-palotát megkaphassa a miniszterelnök, a Néprajzi Múzeum Városligetbe telepítésével pedig annak épületét a Kúria kapná meg.

Expressz pályáztatás

A ,,több éves előkészítés" után felálló Városliget Zrt., pár héttel a bejegyzését követően ki is írta a kétfordulós nemzetközi pályázatot (kis magyaros történet: az egyik pályázati feltétel, hogy csak angol nyelven íródhat, kizárják azt a pályázót, aki magyar nyelven készíti el a pályamunkáját), méghozzá expressz határidőkkel:

- pályázati kiírás megjelenése és pályázati regisztráció kezdete: 2014.02.27.

- kérdések határideje: 2014.03.13.

- kérdésekre adott válaszok határideje: 2014.03.26.

- I. forduló, pályaművek beérkezésének határideje: 2014. 05.27.

- II. forduló, a már csak a meghívott tervezőkkel 2014.07.08.-től 2014.12. 19.-ig tart.

Így tehát, a megjelenéstől a beadásig 3 hónap áll rendelkezésre, melyből közel egy hónap elmegy a kérdés-válaszra, amely körülbelül egy családi ház léptékű időszükséglet. A hihetetlenül rövid határidő miatt nem tudunk nem arra gondolni, hogy valójában az egész egy jó kis biznisz, egy újabb kellemes mutyi.

A pályázóknak ezen három hónap alatt a Néprajzi Múzeum, a Magyar Zene Háza új, a Nemzeti Galéria és a Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum új, közös épületének, valamint a Magyar Építészeti Múzeum, illetve a Fotómúzeum Budapest, két önálló épületből álló komplexumának terveit.

A tervezés egyik alapvető eleme, hogy létezik városrendezési terv. Nos, apró bökkenő, hogy az nincs. Pontosabban lesz. A kiírás kimondja, ,,A Városligetre vonatkozó építési szabályozást a Városliget Törvényben előírt módon Budapest Fővaros Önkormányzata készíti el 2014. június 30-i határidővel"

Úgy tudjuk, a Városliget Zrt. képviselői a múzeumi negyed kapcsán tartott lakossági fórumok meghívásait elutasította, azokon nem jelentek meg.

A tervekről, elképzelésekről egyelőre annyit tudni, hogy egy nagyméretű épület kerülne az Ajtósi Dürer fasor - Hermina út sarkán álló ötvenéves gesztenyefacsoport helyére, egy szintén igen nagyméretű épület (talán a Néprajzi Múzeum) kerülne a Hermina út - Kós Károly sétány sarkára (úgyfent zöldterületre), szintén nagy alapterületű épület kerülne a sportpályák helyére, a volt Hungexpó helyére kerülne a Zene Háza, egy a jelenleginél jóval nagyobb ingatlant húznának fel a Petőfi Csarnok helyére, valamint egy semmire sem jó korzó vágna bele a nagyrétbe.

jAz itt látható tervezet egy lakossági tiltakozó megmozduláson (Civil Fórum) bukkant fel.

Egy biztos, ezen épületek által vonzott közönség, a turisták, gépjárművek a már jelenleg is túlhasznált parkot tönkretennék, a pihenőparki funkciót, a rekreációt, a pihenést lehetetlenné tennék. A liget növényzetét, infrastruktúráját gondozni és megújítani kell, de ezt a munkát a múzeumi negyed nélkül is el kéne végezni. Kérdés, hogy mennyiben előrelépés az, hogy ötvenéves gesztenyefákat kivágunk, vagy az egyetlen igazán nagy teret, a nagyrétet kettévágjuk.

wqÚgy tudjuk, hogy az építészek között már forog egy petíció, amely arra kéri a hazai építésztársadalmat, hogy ne vegyen részt a Városliget átalakításában.

A petícióban azt írják:

Ellenezzük a Városliget meglévő zöld területeinek drasztikus csökkentését, amely a projekt megvalósításával elkerülhetetlen. Budapestnek szüksége van a Városligetre, mint közparkra a következő kétszáz évben is!

Ellenezzük, hogy a Városliget múzeumpark, pusztán turisztikai látványosság legyen, amely nyilvánvalóan fenntarthatatlan;

Budapestnek nincs szüksége hat új múzeumra egy helyen. Turisztikai szempontból a feladat inkább a látnivalók átgondolt térbeli elosztása, nem pedig koncentrációja. Mutassuk meg az egész várost az ide látogatóknak!

Alulírottak felhívjuk az építészek, urbanisták, tájépítészek figyelmét a fentiekre, és kérjük, hogy ne vegyenek részt a pályázaton, mert ezzel hozzájárulnak a Városliget tönkretételéhez.

Egy több mint 1000 válaszoló aktív részvételével megrendezett közvélemény-kutatás szerint 90% ellenzi, hogy bármiféle új épület épüljön a Városligetben. Csupán 8% ért egyet azzal, hogy létező múzeumokat a Városligetbe kéne áttelepíteni és csak 5% gondolja úgy, hogy ha múzeumot telepítünk a Városligetbe, azt ott új épületben lenne célszerű elhelyezni.

Az építész szakma igen pesszimista a kilátásokat illetően. Szakmai forrásunk szerint a kamarai és szakmai vezetők "letérdeltek" a beruházás üzleti lehetőségei előtt. Az Építész Kamara és Szövetség már 2013 novemberben kijelölte, hogy kiket delegál ebbe a pályázatba, s nem vizsgálják a beruházás következményeit és létjogosultságát, helyette bevételt adó pozíciókat keresnek.

Az Orbán-kormány által megrendelt és véghez vitt felújítások, beruházások kapcsán az eddigi tapasztalatok azt mutatják, sokadlagos szempont a lakossági, vagy szakmai tiltakozás, azt mindenképp keresztül fogják verni.

Főleg akkor, ha a tekintetes miniszterelnök a várba vágyik.

alfahir.hu

http://alfahir.hu/expressz_sebesseggel_verik_szet_a_varosligetet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Belehalt sérüléseibe a mezőkövesdi bácsi - vajon az ő család
  2014-03-12 20:04:39, szerda
 
  Cigánybűnözés :: 2014-03-12. 09:12
Belehalt sérüléseibe a mezőkövesdi bácsi - vajon az ő családja hány milliós kártérítést kap Balogéktól?

A február 20-án hajnalban a saját lakásában összeverve és megkötözve talált 86 éves mezőkövesdi férfi a kórházban életét vesztette.
Sajnos kijelenthető, hogy mára Dél-Borsod központja is felzárkózott azokhoz a településekhez, ahol a mindennapok része lehet egy ehhez hasonló rablógyilkosság. Információink szerint ráadásul a rendőrségtől légvonalban 400 méterre lévő utcában az ominózus éjjelen nem ez volt az egyetlen betörés. Mindez jelzi, hogy a mindenkori kormányzat nem képes garantálni a tisztességben megöregedett lakosság békés mindennapjait sem - írja közleményében Jámbor Márk, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnöke.
Ma már nem a közbiztonság válságáról van szó, hanem annak teljes hiányáról: Magyarországot széles körű és mindenre kiterjedő bűnözés tartja rettegésben. A Jobbik kormányzása esetén kemény kézzel fog fellépni a bűnözőkkel szemben különösen akkor, ha tettüket idősek, gyermekek vagy nők sérelmére követik el - zárul a közlemény.

További részletek: http://kuruc.info/r/2/124990/#ixzz2vmE5lLjj
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Akiknek valóban érdekük a háborúskodás
  2014-03-12 19:59:32, szerda
 
 




Akiknek valóban érdekük a háborúskodás

Szomorúan olvasom az ukrajnai fejleményeket, amit egy láthatatlan erő hátulról

mozgatva próbál megtéveszteni bennünket kívülállókat ugyanúgy, mint a mostani

atrocitásokat elszenvedő szláv testvéreinket. Így kezdődött 1939-ben is, amikor

Brombergben lemészároltak bizonyos ,,lengyelek" német asszonyokat, gyermekeket.

Nem kellett volna... Ki tudja, kik követhették el ezeket az aljasságokat akkor? És

kik követték el a Majdanon a több mint száz ember halálát okozó gyilkosságokat? A

boncoló orvos jelentéséből annyit megállapíthatunk, hogy mind a tüntetőket, mind a

rendőröket azonos tipusú fegyverrel gyilkolták meg a zavargások közepettében azok,

akik tudatosan céloztak az áldozataikra.

Amikor a lengyelországi vérengzések miatt 1939 szeptemberében Hitler lerohanta

Lengyelországot, egy kicsivel később, de elfoglalta a keleti területeket Sztálin is!

Erről nem sokat hallhattunk napjainkig, mivel a polkorekt tájékoztatás szerint csak

a győztesek történéseit oktatták nekünk az iskolákban. Tudnivaló, hogy a Molotov-
Ribbentropp paktumot már a második nagy háború kitörése előtt megkötötték a

nemzeti és nemzetközi szocializmus hatalmasságai. Viszont csak a vesztes németeket

vonták felelősségre háborús bűnök miatt. Köztudott, hogy mindkét ország közel

tízmillió katonát áldozott fel ezekben a csatározásokban, ami közel sincs annyi

összességében, amennyit a ,,dicső" szovjetek megöltek békeidőben az övéik közül.

Ukrajna helyzete is a korábbi Szovjetúnió maradványaiból adódik, mivel a Sztálint

követő Hruscsov Ukrajnának ajándékozta a Dnyepper és a Don folyók közötti

területet a Krím félszigettel együtt, amikor hatalomra került, még 1954-ben. Ez a

terület mindig orosz fennhatóság alatt volt a kijevi rusz megalakulása óta. Az őket

megelőző Kazár birodalom területe is erre a környékre esik, akiknek vezetője a

közéjük érkező zsidók hitét Jézus után 740 körül felvette. A mellettük élő szkíta

magyarok, avarok és hunok már korábban elkötelezték magukat a keleti, vagy

bizánci kereszténységnek. Ekkor vonultak be a Kárpátmedencébe, egyesülve azzal a

népcsoporttal, akik magukat Atilla hunjainak és az ősnép maradványainak, sőt szkíta-
magyaroknak tartották.

Történelemkutatásunk mai művelői marxista vagy liberális alapokon szocializálódtak

még a kádári diktatúrában. Akadémikusaink sorában is ők helyezkednek el szinte

egytől-egyig, mivel magyar szempontokat figyelembe véve nem osztanak babérokat

tudományos szinten már a Reform-kor óta. Az osztrákok erőltette finnugrizmus

követői jól megférnek egymással a bolsevik, majd liberális elméletek hirdetőivel,

akiknek egyetlen céljuk: elfeledtetni a dicső magyar multat! Ukrajnában is élnek

magyarok, akik létszámukban erősen lecsökkentek a szovjetizálás óta, de azóta még

inkább felgyorsult asszimilációjuk, amióta Ukrajna területévé lett Kárpátalja.

A hegyekben élő őslakos ruszinok magyarbarát vezetősége kiáll a területi autonómia

mellett, mivel ők is kisebbségbe kerültek az őket megszálló nacionalista köntösbe

bujtatott ukránokkal szemben. A betiltott nyelvtörvény őket is érinti ugyanúgy,

mint bennünket. A nyugati hírközlés központosított hírgyártása a valósággal csak

nagyon ritkán találkozik. Ukrán nacionalistákról beszélnek, miközben zsidó vezetőket

választanak meg maguknak, legalább is a négyből három az. Korunk fonáksága, hogy

erről még értekezni sem szabad. Pedig akiket kritizálni sem szabad, azok uralkodnak!

Amikor zsinagógák molotov-koktélos támadásairól tudósítanak, abból nem lehet

megtudni, hogy kik dobták el azokat a benzines palackokat. Tény viszont, hogy az

áldozatok többségét azonos fegyverekkel végezték ki, legyenek azok szélsőséges

nacionalisták, ukrán patrióták, vagy velük szemben felálló rendőrök. A demokratikus

keretek között megválasztott oroszbarát Janukovitsot egy gyors puccsal eltávolították,

amikor Szocsiban éppen olimpiát rendeztek az érdekelt oroszok. Röviddel a téli

játékok befejezése után Oroszország is felvonult megvédeni saját érdekeltségét, ahol

egyébként népszavazással már döntöttek arról, hogy Oroszországhoz szeretnének

tartozni az egész térséggel együtt, amely mindig is része volt az orosz területeknek.

Sokan próbálják összemosni a két háború közötti időszak rémtetteit, az úgynevezett

Holodomort (ami kiéheztetést jelent), a jelenlegi patrióta orosz vezetéssel, amelynek

vezetője Vlagyimír Putyin jól ismeri a volt szovjet rendszer működtetőinek

módszereit. A többségi zsidó vezetést rövid úton kipaterolta országából, amelynek

következtében a nemzetközi média birodalom összegfoglaló támadást intézett Putyin

ellen. Korunk sokféle tájékozódási lehetősége miatt óvatosan kellett gyűlölködniük,

mivel az ellehetetlenítettek szinte mindannyian zsidók voltak, akik szembementek a

mostani politikával. Oroszország egyébként szövetséget kötött Braziliával, Kínával,

Indiával, Délafrikával, akik a föld népességének közel felét kiteszik.

Az Izrael-barát amerikai vezetés európai érdekeltsége felettébb furcsán kezeli a

tájékoztatási médiumok eszközeit, mivel minden megmozdulásával csak a zsidó lobby

érdekeit szajkózza minden lehetséges csatornán, amit valljuk be, mára kisajátítottak

maguknak a Wall Street néven emlegetett bankárok érdekeltségei. A pénznyomtatást

kisajátító nemzetközi társaság érdekében működő adómentes alapítványok, különböző

intézetek, titkos társaságok, globális méretű bürokráciát hoztak létre, amellyel

befolyásolják a közvéleményt. Alternatívát jelentő egyéb tájékoztatáshoz csak

interneten keresztül lehet hozzáférni, amit kedvük szerint befolyásolhatnak, vagy

parancsra azonnal törölhetnek.

Ukrajna helyzetének alakulása akár egy újabb világméretű háború kitörését is

hozhatja számunkra, ha nem lépünk fel keményen e háborús propagandával szemben.

Tapasztalatból kijelenthetjük, hogy az utóbbi száz év gyilkos háborúit ilyen és ehhez

hasonló események robbantották ki Szarajevóban s Brombergben egyaránt. Mindkét

esetben a szláv testvér nevében ügyködtek a háttérhatalmi erők. Most Ukrajnán van

a sor, hogy a kazárok ősi területének érdekében háborúba elegyedjenek testvéreikkel.

Nyugati elkobzott lengyel területek népe sem nézi jó szemmel a kijevi eseményeket,

akiket háttérből a kazárok irányítanak. Jacenyuk bár titkolja zsidó származását, mint

általában teszik ezt a zsidóság képviselői szinte mindenhol Izrael kivételével, képtelen

elfogadni, hogy lebuktak a kétes gyilkosságok megszervezésében, amire az észt

külügyminiszter hívta fel Ashton asszony figyelmét egy telefonbeszélgetés során.

Bármi lehetséges, hiszen a háborúcsinálók mindig újra kezdik, akár bedöntve korábbi

állásaikat is. Nekünk magyaroknak óvatosan kell kezelni minden információt, mivel a

kisajátított média egyoldalúságával megtéveszti olvasóit. Internetes hozzászólásokat

elemezve láthatjuk, hogy egyre kevesebben vannak a tudatosan félretájékoztató, sőt

propagandista elemek, akik az előző diktatúrában is hasonló eszközökkel próbálták

kialakítani a közvéleményt. Szóval, figyeljünk nagyon az elkövetkezőkben is!


VGB

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Jobbik felé fordítja a hajóágyút a Fidesz, a narancsot is
  2014-03-12 19:27:28, szerda
 
  2014-03-12. 12:35
A Jobbik felé fordítja a hajóágyút a Fidesz, a narancsot is nemzeti színekre cserélik a kampány idejére

Már nem produktív a baloldal további bomlasztása, ezért hamarosan a Jobbikra koncentrál majd a Fidesz kampánya. A kormánypártok nagy erőket mozgósítanak Gyöngyösre, Vona Gábor ellen, illetve a narancssárgát nemzeti színekre cserélő Orbán Viktor lesz a Fidesz legfőbb kampányeleme, aki jóval népszerűbb a pártjánál - írja a HVG.
Az MSZP után hamarosan a Jobbikra fordul rá a Fidesz kampánya - számolt be egy magas rangú kormánypárti forrás a közeljövő terveiről. Ez egybevág azzal, amit Hegedűs Zsuzsa, a miniszterelnök főtanácsadója mondott a szombaton a Népszabadságnak: "A baloldal versenytárs, a Jobbik viszont ellenfele minden demokráciát védő embernek". Saját felméréseik szerint ugyanis a baloldali összefogás listája borzalmasan teljesít, igaz, a jelöltjeik támogatottsága ennél magasabb.
A kormánypártok saját kutatásaikban azt látják, hogy mind a saját táboruk, mind a baloldalé többé-kevésbé befagyott, vagyis jelentős mennyiségű szavazót már nem tudnak megnyerni. A Fidesz még az MSZP botrányaiból, például a Simon-ügy újabb fordulataiból sem tud profitálni, mindez inkább már a Jobbik malmára hajtja a vizet, hiszen a politikai elittel szembeni haragot gerjeszti. A Jobbik mellett ez használ az LMP-nek is, volt olyan kormánypárti belső felmérés, ami már 7 százalékot mért nekik.
A fenti megfontolások miatt a Fideszben hezitálnak azon, hogy elővegyék-e a még a tarsolyukban lévő, harmadik MSZP-s botrányt (a Simon-ügy kirobbanása után mondta egy magas rangú kormánypárti politikus a lapnak, hogy van még két patronjuk van beélesítve, ebből valószínűleg Zuschlag János könyve és interjúja volt az egyik). Úgy látják ugyanis, hogy a Simon-ügy kitart április 6-ig.
A kormánypártok amellett, hogy lőni fogják a Jobbikot, megpróbálják leválasztani a táborukról azokat, akik körében nagyon népszerű Orbán Viktor miniszterelnök. Ezért a kampány következő szakaszában, amelynek Orbán kerül a fókuszába, a kormányfő nem narancssárga, hanem nemzeti színeket fog használni. A tervek szerint jelentős erőket összpontosítanak a gyöngyösi választókerületbe, mert kiemelt cél, hogy Vona Gábor Jobbik-elnök ne nyerjen egyéni mandátumot.
Orbán előlép
A kampánycsapat tervei szerint március 15. után minden téren Orbán Viktort tolják előtérbe, ami azt jelenti, hogy még a helyi jelölteket népszerűsítő, illetve a "Magyarország jobban teljesít" szlogenű plakátokat is lecserélik a kormányfőre. Emellett Orbán még nagyobb lendülettel folytatja majd az országjárást.
A választókerületeket a Fideszben három kategóriába sorolták: biztosan nyerő, jól álló és veszthető. Utóbbiakban fog a kormányfő különösen nagy intenzitással kampányolni, illetve külön koncentrál majd arra tíz körzetre, ahol újonc jelöltjük van a kormánypártoknak: Orbán igyekszik majd sokat mutatkozni a jelöltekkel, illetve minden fotón, plakáton együtt jelennek majd meg.
Állítólag a Fidesz vezetőit is meglepte, hogy ilyen jól állnak a közvélemény-kutatásokban. Ezeket fenntartásokkal kezelik ugyan, és csak óvatosan beszélnek a kétharmad lehetőségéről, de úgy vélik: ez valós támogatottság. Sikerült ugyanis annyi aláírást gyűjteniük, mint 2010 őszén, mikor rekordmennyiségű kopogtatócédulát kaptak, és akkor majdnem ugyanannyian szavaztak a jelöltjeikre, mint ahány ajánlásuk volt.
Fontos kampányeszköz lesz a március 29-re tervezett békemenet is. Ezt azért nem az utolsó napra időzítették, mert az április 6-át megelőző héten még lesz egy nagy mozgósítási kampány: egy héten belül kétszer kell elérniük telefonon vagy személyesen az összes potenciális választójukat. Ennek lesz a felvezetője a békemenet, ami reményeik szerint lelkesítően hat majd az aktivistákra.
Szervezetten rongálják a Jobbik óriásplakátjait
Budapest több kerületében is megrongálták a Jobbik óriásplakátjait. Szervezett rongálásról lehet szó, hiszen a jobbikos óriásplakátok mindegyikére fekete horogkeresztet, ,,nácik" feliratot, illetve Vona Gábor, valamint a jobbikos országgyűlési képviselőjelöltek arcára ,,Hitler bajuszt" festettek - közli az Alfahír.
Zoom
Zoom
Arról is hírt kaptak, hogy a jobbikos standolók körül megjelentek a baloldali provokátorok diktafonnal és fényképezőgéppel. A XVII. kerületben egy szocialista szimpatizáns fotózta feltűnően a Jobbik aktivistáit, nácizta őket, majd azzal próbálta provokálni a nemzeti párt standolóit, hogy arról beszélt, ,,Vona Gábor hány százalékban zsidó". Szemtanúk szerint diktafon is volt nála. Mivel a jobbikos aktivisták nem ültek fel a provokációnak, a dühbe gurult szocialista szimpatizánsnak végül az Összefogás helyi jelöltje, Lukoczki Károly ,,fújt" visszavonulót.
Várják a bejelentéseket
Ha rongálás vagy időjárási okok miatt a Jobbik valamely plakátja javításra szorul, azt kérjük sürgősen bejelenteni a plakatjavitas@jobbik.hu címen, a pontos helyszín megjelölésével és lehetőleg - akár csak mobiltelefonos - fénykép csatolásával (vagy legalább pontos állapotleírással), és gyorsan intézkedünk - jelezte szerkesztőségünknek Novák Előd, a Jobbik óriásplakát-kampányának felelőse.
(HVG - alfahir.hu nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/57/124999/#ixzz2vm4jwiX1
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ennivalót loptak az állatoktól! Magyarország jobban teljesit
  2014-03-12 19:25:05, szerda
 
  Ennivalót loptak az állatoktól! Magyarország jobban teljesit!

Posted on 2014/03/11 Szerző: Admin
A rendőrök elfogtak két férfit, akik a Miskolci Állatkert és Kultúrpark területéről loptak takarmány pékárut. 2014. március 4-re virradóan - a kerítésen átmászva - behatoltak a miskolci Csanyik völgyben található Állatkert és Kultúrpark gazdasági területére, ahol az ott elhelyezett zárt kenyeres kalodáról a lakatot lefeszítve ellopták az állatok etetésére szolgáló pékárut.

A járőrök 72 órán belül elfogták és a Diósgyőri Rendőrőrsre előállították a két férfit, akit lopással gyanusítanak. Sz. Péter 40 éves, és Sz. Bertalan 37 éves helyi lakosok a kihallgatás során beismerő vallomást tettek.
(index)

Bal-Rad komm: Magyarország jobban teljesit!

Magyarországon emberek arra fanyalodnak, hogy állatok etetésére szánt ételt lopjanak!-MERT ÉHEZNEK! (Nem ám kiflit a Tescoból-mint Selmeczi Pöszike!)
Feltételezhetően ugyanis nem eladni akarták “zsákmányt"-hanem megenni!

Magyarországon hárommillió ember ér rosszabbul, mint négy éve!
Magyarországon négymillió ember él koldus módjára!
Magyarországon kétmillió ember éhezik!-köztük félmillió gyermek!
Magyarországon nyolcmillió ember rosszabbul él mint a rendszerváltáskor!

Magyarország jobban teljesit?

http://balrad.wordpress.com/2014/03/11/ennivalot-loptak-az-allatoktol-magyarorsza g-jobban-teljesit/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Német agyhalál: már krimisorozatban is holokausztoznak
  2014-03-12 19:16:49, szerda
 
  Holokamu :: 2014-03-12. 16:16
Német agyhalál: már krimisorozatban is holokausztoznak

A "holokauszt egy áldozatáról" nevezik el a Tetthely című kultikus német krimisorozat új főhősét. Az új frankfurti főfelügyelőként munkába álló Margarita Broich szokatlan módon lehetőséget kapott arra, hogy ő maga adjon nevet az általa megszemélyesített figurának, és az 53 éves színésznő úgy döntött, hogy a leendő detektívnő viselje "a nácik által elpusztított" Selma Jacobi nevét.
Az 1854-es születésű Jacobit 1943 márciusában a mai Csehország területén fekvő theresienstadti gyűjtőtáborba vitték, ahol öt hónap múlva meghalt. A krimiben az ő nevét viselő színésznő egy, a berlini lakása előtt fekvő, úgynevezett botlatókövön bukkant a "nácizmus áldozatának" nevére.
A Gunter Demnig német szobrász által feltalált botlatókövek "a nácizmus áldozatai előtt tisztelgő, macskakőre rögzített réz emléktáblák", amelyeket az áldozatok egykori lakhelye előtt helyeznek el a járdába süllyesztve. Az új frankfurti nyomozópáros másik tagja, Wolfram Koch keresztnevet adhatott hősének, akit így a színész franciaországi gyermekkorára utalva Paul Brixnek hívnak.
A különböző helyszíneken, más-más színésszel a főszerepben forgatott Tetthely-filmek sikert sikerre halmoznak. A Til Schweigerrel főszereplésével készült, hamburgi helyszínű második epizód magasan több (10,18 millió) nézőt, köztük különösen sok fiatalt csalogatott a képernyők elé vasárnap este, mint bármely más német tévécsatorna.
Az ARD köztévé idén két további epizódot tervez az 50 éves Schweigerrel, a német nézők férfi kedvencével, aki első Tetthely-filmjével szenzációsnak mondott, 12,7 millió fős (33,5 százalék) nézőszámot vonzott tavaly márciusban.
Margarita Broich az új frankfurti főfelügyelőként Joachim Królt váltja, akivel még egy szólóepizódot terveznek idén a lankadatlan népszerűségű német krimiklasszikusban.
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/125010/#ixzz2vm23d000
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szerencsés Imre (Slomó ben Efrájim) szerepe Magyarország pus
  2014-03-12 19:14:38, szerda
 
  Zsidóbűnözés :: 2014-03-12. 12:04
Szerencsés Imre (Slomó ben Efrájim) szerepe Magyarország pusztulásában

Bevezetés
1490-ben - máig nem tisztázott körülmények között - meghalt Mátyás király. A halálát követő néhány évtized Magyarország történelmének leginkább kiélezett időszaka volt. Egyrészről a déli határon állt a Török Birodalom, ami éppen a XVI. században ért hatalma csúcspontjára, másfelől a nyugati határon, ügyes házassági politika eredményeként, kialakult a hatalmasra duzzasztott osztrák-spanyol Habsburg-birodalom, melyet a francia-török-angol-velencei-milánói-pápai koalíció kívánt ellensúlyozni.
Az közismert, hogy ezekben a vészterhes évtizedekben a magyarországi előkelők korruptsága és hataloméhsége mennyire csökkentette az ország gazdasági és védelmi képességét. Az viszont mindig kimaradt a történelemkönyvekből, hogy egy bizonyos Szerencsés Imre (Slomó ben Efrájim) milyen szerepet játszott Magyarország lefelé taszításában.
Ki is volt ő, és mit tett 1492 és 1526 között?
Származása

Szerencsés vagy Fortunatus Imre (eredeti nevén: Slomó / Selomó / Salamon / Sálmán / Zálmón ben Efrájim; Snéor ben Efraim) 1450 körül születhetett az Ibériai-félszigeten. Családja már ott is állami pénzügyekkel foglalkozott.
Az ibériai keresztény királyságoknak 1492-re sikerült spanyolhont felszabadítani a több évszázadnyi mór uralom alól. A felszabadítás után számos zsidót és muszlimot száműztek, mert a tapasztalat azt mutatta, hogy még ha ki is keresztelkednek, akkor is megbízhatatlanok maradnak. Az elűzött zsidók között volt Slomó ben Efrájim is, aki családjával meg sem állt Magyarországig. Budán, a Zsidó utcában telepedett le, ott élt zsidó feleségével és két fiával. Időközben felvette a magyar Etil (Attila) nevet.
Kényszerű kikeresztelkedése
A nős és két gyermekes Slomó ben Efrajim viszonyt kezdett egy keresztény nővel, márpedig ezt az akkori törvények mint főbenjáró bűnt büntették. Amikor elfogták, és máglyahalál fenyegette, közeli ismerőséhez, üzletfeléhez és pártfogójához, az akkoriban nádorrá választott Perényi Imréhez fordult azzal, hogy ki akar térni. Perényi elvállalta a keresztapaságot, Slomó ben Efrajim pedig megmenekülése okán felvette a Szerencsés (latinul: Fortunatus), valamint a nádor kérésére az Imre nevet. Megkeresztelését Szalkai László püspök és későbbi esztergomi érsek végezte.
Zsidó feleségét és fiait a budai gettóban hagyta, de ellátásukról gondoskodott. Azután a Szent György-téren vásárolt magának szép házat, ahová keresztény feleségével beköltözött. Ebből a házasságból született egy félzsidó fia.
Akárcsak más, kényszerből kikeresztelkedett zsidók, Szerencsés Imre sem szakította meg a kapcsolatot a zsidósággal: bizalmas feljegyzéseit továbbra is héberül vezette, és a szombatot is megtartotta. Befolyására jellemző, hogy amikor a budai zsidókat azzal vádolták - más források szerint rágalmazták -, hogy megöltek egy keresztény gyermeket, Szerencsés - a feljegyzésben Snéor néven szerepel - kijárta a királyi udvarnál, hogy a vádlót - vagy rágalmazót - adják át neki. Ő azután továbbadta a zsidóknak, akik megfojtották. Más esetekben előfordult, hogy kegyelmet szerzett halálra ítélt zsidók számára. Éppen ezért a rabbik kihirdették, hogy senki se merje Szerencsést hitehagyottnak nevezni.
Politikai kapcsolatai és alkincstartói tisztsége
A keresztapa nádoron keresztül a gazdag Szerencsés Imre közelebbi kapcsolatba jutott a magyarországi zsidóság kiváló pártfogójával, Bakócz Tamás bíboros érsekkel, aki számos egyházi javadalom hozamát, valamint a velencei köztársaság tekintélyes éves pénzügyi támogatását élvezte. Ő hozta össze zsidó pártfogoltját a későbbi esztergomi érsekkel, Szalkai Lászlóval. Szalkai püspök mint királyi kancellár és kincstárnok 1520 körül beajánlotta zsidó barátját II. Lajos királynak és Mária királynénak alkincstárnoki tisztségre.
Szerencsés legelőször a királyt és királynét kötelezte le részben uzsorakölcsönnel, részben más szívességekkel. A főleg a világi élvezeteknek élő király annyira a befolyása alá került, hogy Szerencsés kinevezése után azonnal felszabadította a zsidókat a zsidó kalap, a vörös köpeny és a sárga folt viselése alól. Mindeközben Szerencsés a királyi kincstár jövedelmének rendszeres és módszeres elsikkasztására rendezkedett be.
A baljós 1521. év
Ez az év két szempontból is jelentős fordulatot hozott Magyarország életében. Egyrészről Szerencsés tanácsára a király hamis pénzt veretett, melynek értéke csak a fele volt névleges értékének. A pénzrontás következtében az adók mérhetetlenül megemelkedtek, az emberek pedig elszegényedtek.
Másfelől a törökök ostrom alá vették Nándorfehérvárt. A főurak ennek ellenére Budán vigadoztak Szerencsés Imre palotájában, és egy korabeli feljegyzés szerint nem akadt közöttük, aki a nándorfehérvári védők lőszervásárlásához szükséges pénzt kifizette volna. A törökök végül elfoglalták a déli végvárat, és állandó nyílt sebet vágtak Magyarország testébe.
Látszatfogsága
A Szapolyai-párti köznemesek azzal vádolták Szerencsést, hogy hanyagságból és rosszakaratból a felmentéshez szükséges pénzt és fegyvereket későn indította útnak. Szerencsés egyik legfőbb ellensége, Werbőczy István királyi személynök az 1524. szeptemberi pesti országgyűlésen heves szavakkal rontott rá. Az 1525. május 7-én tartott budai országgyűlésen a pénzromlásért a nemesség Szerencsést tette felelőssé, és a királyi jövedelmek hűtlen kezelésével vádolta meg. A nemesi küldöttség azt kérte II. Lajos királytól, hogy öt nap alatt távolítsa el udvarából a Fuggereket, a németeket, a lutheránusokat, és hogy a császár és a velencei köztársaság követei szintén mielőbb hagyják el az országot. További követelés volt, hogy Szerencsés Imre máglyán bűnhődjék, valamint hogy a köznemesség által választott ülnökök ismét kerüljenek a királyi tanácsba.
A király vonakodott, de végül engedett, és Szerencsés Imrét a budai Csonkatoronyba záratta. Mivel Szerencsésnek befolyásos főúri támogatói és lekötelezettjei voltak, az országgyűlés szétoszlása után, alig néhány hétnyi raboskodás után, királynéi parancsra szabadon bocsátották.
Fittyet hányva a robbanásveszélyes helyzetre, szabadulásának örömére, a budai várban lévő házában Szerencsés nagy lakomát rendezett az egész udvari párt tagjaival együtt. Az országgyűlésről még haza nem indult, felháborodott nemesek kíséretükkel, valamint a budai néppel karöltve, megrohanták és elfoglalták a házát, ahonnan Szerencsés csak úgy tudott megmenekülni, hogy hátul egy kötélen leereszkedett. Az ostromlók az elsikkasztott aranykészlet egy részét széthordták, és három napig a többi budai zsidót is megsarcolták. Csak Szapolyai György csapatai mentették meg a zsidók életét.
Újra a csúcson

II. Lajos
Szerencsés gyorsan lemérte a politikai erők átcsoportosulását. Közeledett Szapolyaihoz, Werbőczyhez és a köznemesi párthoz, valamint megszerezte Mária királyné és Báthory nádor támogatását is. Az 1525. július elején Hatvanban tartott országgyűlés már nemcsak hogy nem vádolták, hanem éppen hogy Werbőczy javaslatára választotta meg újból alkincstárnoknak. Anyagi helyzetét helyreállította, mert alig egy hónappal szabadulása után megszerezte a felvidéki rézbányák feletti irányítást, majd ismét kinevezték alkincstárnoknak, és tagja lett az országtanácsnak is. Ezen kívül még adóbérléssel és -beszedéssel is foglalkozni kezdett: 1525 végén már ő bérelte a budai, 1526-ban pedig a pozsonyi harmincadot is. II. Lajos király ezzel törlesztette neki személyi adósságát.
Valódi énjének visszatérése
A gazdasági anarchia tovább fokozódott, a nép sorsa még nyomorúságosabbra fordult, miközben a zsidó aIkincstárnok összeharácsolt tőkéje sokszorozódott. A gazdaságpolitikai csődben az 1526. évi rákosi országgyűlés már Szerencsést kéri fel a pénzügyi helyzet tisztázására. Szerencsés a saját sikkasztásairól, csalásairól akként tereli el a figyelmet, hogy támadásba megy át, és az országgyűlés előtt leleplezi a többi országnagy sikkasztásait, garázdálkodásait.
A katasztrofális mohácsi vereséget azonban már nem érte meg, mert még az előtt néhány nappal meghalt. Haldoklása előtt visszatért a zsidó hitre, mint ahogy addig is csak látszatkeresztény volt: letette a Szerencsés Imre, és újra felvette a Snéor Zálmón nevet. A zsidók annyira méltányolták Szerencsés ragaszkodását hittestvéreihez, hogy a fiait az ő nevén hívták a tóra elé.
Szerencsés-Snéor tevékenysége hozzájárult ahhoz, hogy a mohácsi csata után tíz héttel az országgyűlés Székesfehérváron törvényt alkosson a zsidóknak az országból való kiűzéséről. Azonban kollaboráns most is akadt, ezúttal Szapolyai János király személyében, aki a törvényt nem erősítette meg.
Az Ön teendője
Annak behozatala a köztudatba, hogy ez az alak hogyan járult hozzá Magyarország lejtmenetéhez és pusztulásához, egyedül az Ön feladata. A családtagok, barátok, ismerősök tájékoztatását senki más nem fogja Ön helyett elvégezni.
Különös figyelmet kell fordítania gyermekeire. Abban ugyanis biztos lehet, hogy a kormányzati indoktrinációs központokban - melyeket megtévesztő módon, állami vagy önkormányzati iskoláknak neveznek - egy percet sem fognak szentelni Szerencsés Imre (Slomó ben Efrájim; Snéor Zálmon) tevékenységének. Vagy talán mégis, mondjuk az éjjel-nappal folyó holokauszt-megemlékezések mellett? Na persze... Esetleg irodalomórán majd felelevenítik, hogy 1843-ban Jókai Mór A zsidó fiú címmel drámát, 1918-ban Móricz Zsigmond Fortunatus címmel színművet írt róla? Hát hogyne... Ez utóbbi mű volt az oka, hogy Móricz Zsigmond kiesett az 1918-19-es megmondóemberek kegyéből, akik felháborodva tiltakoztak az ,,antiszemita fércmű" ellen.
Éppen ezért szülőként el kellene gondolkodnia azon, hogy a kormányzati befolyásolás és átnevelés megakadályozása érdekében, ideje lenne gyermekeit az ún. otthontanulásra (homeschooling) átállítania. Ha nem tudja, hogy ez mit jelent, elérkezett az ideje, hogy utánanézzen.
Elvégre kié is a gyermek: a kormányzaté vagy az Öné?
(Hidra)

További részletek: http://kuruc.info/r/9/124996/#ixzz2vm1VKOru
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zuschlag Jancsi esete az ifjúdemokratával Terry Black tudomá
  2014-03-12 19:13:15, szerda
 
 

Zuschlag Jancsi esete az ifjúdemokratával Terry Black tudomása szerint

Posted on 2014/03/11 Szerző: Admin
Zuschlag János azt állította könyvében, hogy egy idős szocialista akarata ellenérezaklatta a parlament liftjében. Terry Black viszont úgy emlékszik, Zuschlagot nem kellett nagyon noszogatni.

Terry Black újabb leleplezéssel szolgált ma a Facebookon a politikai bulvár kedvelőinek. Ezúttal azért szólalt meg, mert kiakadt a börtönviselt Zuschlag Jánosra, aki arról is mesélt könyvében, hogyan próbálkozott be nála a liftben egy idősebb szocialista férfi politikus. Terry Blacknek erről a következő jutott eszébe:

“Na kezd kicsit elegem lenni a sok sok hazudozásból ! T.Zuschlag János !
Önt nem kellett megrontani sem egy Liftben sem máshol . Normális körülmények közt ez az ön magánügye lenne de mivel megrontásról beszél így megcáfolom az ön szavait. Ön sokkal korábban is folytatott férfiakkal kapcsolatot, volt időszak amikor egy fiatalemberrel aki éppen a FIDESZ sajtóosztályán dolgozott. Mért kell valótlanságokat állítani és ezt ráadásul nyilvánosan?!"

Terry Black legutóbb három politikust “leplezett le", akik szerinte erkölcstelenebbek, mint a pornós x-faktoros Krasznai Tünde. Szerinte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Szájer József fideszes EP-képviselő és Vona Gábor, a Jobbik elnöke tartozik ebbe a körbe. Terry Black szerint ők azok, akik örömlányokhoz jártak és/vagy melegbárokba.

Vona Gábor erre egyébként reagált is. Azt mondta, hogy még sosem járt ,,homokos" bárban, de a feleségét megcsalta, amit meg is beszéltek az asszonnyal.
(hir24)

Bal-Rad komm: Terry (Rácz) Blackből előtört a féltékenység! Ezek szerint a Jancsi fiú csak a löttyedt, vén MASZOPOSOKTÓL irtózott, de a feszes IFJÚDEMOKRATÁKAT nem vetette meg!
Na! Jöhetnek a pedofilok!

Persze vagy igazat állit Karcsika-vagy sem-de azért elgondolkodtató! A mi pénzünkön szépen kitartott hazaáruló férgek miként is múlatják az időt? Mély honfiúi (deklarált) érzésektől áthatva!


http://balrad.wordpress.com/2014/03/11/zuschlag-jancsi-esete-az-ifjudemokrataval- terry-black-tudomasa-szerint/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán, pelus meg a lopott vírusvideók
  2014-03-12 19:10:06, szerda
 
  2014.03.12. 09:18
Orbán, pelus meg a lopott vírusvideók
Címkék: kampány fidesz választás 2014

Kedves naplóm!

Nagyjából jól vagyok. Neked bevallom jobb lett ez a kampány minden döccenője ellenére, mint amit reméltem. Simon Gábor abban a pillanatban vonyítani kezdett ahogy kattant mögötte a cellaajtó, Cusi nejlonszatyorral csépeli egykori kenyéradóit ahol éri, nekem meg annyi dolgom van, hogy hátradőlve élvezzem a káoszt, amit a jelölőrendszerrel okoztam. Kicsit sokba lesz, de mi ez ahhoz képest, hogy tokkal vonóval 26 perc ingyenreklám jut per lista, amivel a tévében megjelenés kb egyenlő a nullával. Azt kell mondjam zseniális vagyok. Egy géniusz.

Csak ez a mindenkit megszólítás esik egy kicsit nehezemre.

Nem is értem miért kell nekem ezzel ennyit pöcsölnöm, mikor elegen vagyunk. Azt már megszoktam, hogy egy lebetonozott udvari járdát sem adnak át ebben az országban nélkülem, és a pelenkagyár átadóra is szívesen mentem de...Mikor aszonta az Árpi, hogy öltözzek autentikus viseletbe azt azért túlzásnak éreztem.

orbán pelus.jpg

Oké,oké, tudom, hogy meg kell szólítani mindenkit kisgyermekes szülőktől a jövő most még pelust hordó fidesz szavazóiig, de ezúttal azt gondoltam érjék be a kámingauttal, hogy nem is rühellem a multikat annyira, mint.

"A nagy nemzetközi cégek nélkül nem fog Magyarország boldogulni, nem lesz gazdasági növekedés!"

Ezt mondtam, na, most képzeld el, pedig tudom ezt aztán kőbe is belevésik és idézni fogják amíg világ a világ. De mit tehettem volna, ha másnak nem maradt itt beruházásra pénze, csak ezeknek? Őket köll szeretni, velük köll beérni, náluk köll átadni oszt'jónapot. Utálkozni és államosítani választások után is ráérünk.

Az azért zavar egy kicsit, hogy minden nagyszerűség ellenére a tökéletesség hermiónéja vagy mi, harmónikája hiányzik a művemből. Nemtom, lehet mégse Plagit kellett volna megbízni a zinternetes fenegyerekek megszólításával/meghódításával, mert az elintézés módja, hááát, megint khmm, sajátos lett. A nem baszunk baloldalival videó utáni égés még csak hagyján, de amit nem kúrtak el elsőre, azt bepótolták másodikra, mert ismétlés a tudás kurvaannya. Olyan érzés ez, mintha smukkandorra bíztam volna, járjon kedvében az emós fiataloknak.

schmuck andor.jpg

Ettől még egy helló faszbúkosok videó is hatásosabb lett volna, de Plagi annyira mondta, annyira bizonygatta, ha valaki akkor ő bizony otthon van a zinternetes népművészetben, hisz nézett magáról pont eleget ahhoz, hogy tudja, min kacagnak a hungaromém-faragó hírcsárdaisták igazán.

Csak ugye, ötlet, na az nem volt saját egy szál se.

Pedig ha lett volna, haaaj, mit kihozhattak volna belőle, mikor rendelkezésükre áll az ország legnagyobb, közpénzen fenntartott retusőr stúdiója a Kunigunda utcában. Miért nem lehet eszet adni az eszetleneknek?! Miért?! Pont most blokkolnak le, mikor már a szilikati is a macskakokárda-cukisággárda hadjárat leverésére indul? Tényleg ennyi az összes kreativitásunk a startup Mekkává válás küszöbén? Eh, régen minden jobbvót! Megboldogult ifjúkoromban még nem volt ez a zinternet, nem kellett lesegetni mit kommentelnek, oszatanak meg, nem volt vélemény meg véleménycsinálás, nem volt semmise. Aki sokat pofázott annak nem a kedvit keresték, hanem bezárták a picsába oszt kész. Nincs ez így jól kedves naplóm, nincsen jól.

Lesz még mit csinálni a következő négy évben is, mert maradtak bestoppolatlan lyukak a renccerben. Legfeljebb én leszek a Nemzet Vargája. Is.

http://varanus.blog.hu/2014/03/12/orban_pelus_meg_a_lopott_virusvideok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 421 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3963
  • e Hét: 14230
  • e Hónap: 25341
  • e Év: 178837
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.